Nu winst in competitie tegen Excelsior gewenst

Waar de meeste supporters nog aan het nagenieten zijn van het duel tegen de Graafschap, staat er morgen weer gewoon een competitiewedstrijd op het programma. Afgelopen dinsdag speelden we in het grote stadion van de Graafschap, nu moeten we het doen met het  kleine stadion van Excelsior, ook wel bekend als Feyenoord 2. Zullen onze spelers geen pijntjes of kwetsuurtjes hebben ? De kans is altijd aanwezig van wel. Zo liep Nick marsman met diverse pijntjes rond. Maar als het gewoon kan lijkt het een goed idee om het elftal in tact te gehouden, met o.a. Jan kromkamp in de achterhoede, die weer de volle 90 minuten mee zou kunnen doen. Tegenstander Excelsior is droevig bezig en staat op de 15de plek, dit kan je verrassend noemen omdat Excelsior traditioneel in de (sub)top meedoet. Doelman de Ruiter is er niet bij, evenals middenvelder Ricky Kruys. Tweede keeper Jordy Deckers staat in de basis, net zoals Kevin van Diermen die we nog ergens van kennen. Het middenveld bestaat o.a. uit de noeste werker Vorthoren, en de aanvallend ingestelde Alberg. Voorin valt Darren Maatsen nog op, de links/rechtsbuiten met veel snelheid en een actie. Verder hebben ze op de bank nog Janga zitten.

Normaal gesproken moet een overwinning mogelijk zijn, maar gezegd moet worden dat wij het na een bekerwedstrijd vaak heel moeilijk hebben en dom voetballen. Dat zag je ook na VVV-thuis, daarna verloor Go Ahead met 2-0 bij Fortuna Sittard. Ook de publieke belangstelling zal morgen van Deventer kant vele malen minder zijn, naar verluidt reizen zo’n 60 man af naar Kralingen. Laten we de hopen dat het goede gevoel van de bekerwedstrijd voortgezet kan worden met een overwinning in de competitie.

Dan was er nog slecht nieuws over de verbouwing. Het geld is er volgens Bartje Doornebos niet. Waar iedereen verwachtte dat bureaucratische problemen de verbouwing weleens op zouden kunnen houden, blijkt geld het probleem. Het lijkt er verdacht veel op dat de supporters voor de gek gehouden worden. Het gebrek aan daadkracht lijkt weer eens op te spelen. Nu komt men met het verhaal dat het niet lukt om een lening aan te gaan vanwege de economisch zware tijden. Het schijnt dat die economisch zware tijden al een paar jaartjes in de (Westerse) wereld spelen.

Helemaal nadelig is het niet dat het zo lang duurt met die verbouwing. Kijk hieronder maar eens naar het voorlopige ontwerp voor de nieuwe Leo Halle. Oprotten met zo’n kutmuurtje. We gaan het ergens de komende dagen hier nog wel uitgebreider over hebben. Hopelijk verandert er nog veel aan dit ontwerp.

21 gedachten over “Nu winst in competitie tegen Excelsior gewenst

  1. Ik heb geen reactie op deze wedstrijd maar als dat waar is van geen geld vraag ik mij toch wel af waar dat geld is gebleven ,ik hoop niet op het vreijsensyndroom anders moeten er toch koppen gaan rollen ,maar daar hebben we onze sr toch voor die moeten zich nu toch ook achter de oren krabben waarom hun zo lang geloofd hebben in het pappen en nathouden ,maar ik heb er toch hoop in dat het gauw uit komt en dat we kunnen gaan beginnen met ons stadion nog mooier te maken .

  2. DEVENTER – Het is de vraag of GA Eagles komende zomerstop kan beginnen met de uitbreiding van stadion De Adelaarshorst.

    Het is nog onduidelijk of de betaald voetbalclub de financiën voor de verbouwing wel rond krijgt. De club wil op de hoofdtribune een extra laag realiseren met sponsorruimtes. Met de investering is een bedrag van 1,5 tot 2 miljoen euro gemoeid. GA Eagles moet die uitbreiding zelf financieren.

    Bestuurslid Bert Doornebos wijst op de moeilijke economische tijden. Dat maakt het lastiger om sponsors te binden. Banken zijn kritischer met geld verstrekken. De club wil een lening aangaan voor de uitbreiding. ,
    Het gaat in eerste instantie om een uitbreiding van de hoofdtribune. De club wil er een ring opbouwen met tot tien skyboxen (220 businesseats). De extra sponsorinkomsten heeft de club nodig om de begroting op peil te houden.

    Wat betreft de benodigde vergunningen en wijziging van het bestemmingsplan acht Doornebos verbouwen in mei ‘haalbaar’.

    Ik vraag mij af wie mij een tijdje geleden nog vertelde dat het geld gereserveerd was en dat het daar niet aan zou liggen????????
    En dan hebben ze het alleen nog maar over de hoofdtribune, niet eens om de bochten en leo halle stadion.

    in plaats van een 10 jarig plan zou het zo maar weer eens een 20 jarig plan kunnen worden.

    Pff, weer zijn we dan voorgelogen en aan het lijntje gehouden?

  3. Zo na afgelopen week morgen maar weer eens naar rotterdam toe gaan ben zeer benieuwd of we daar weer de pannen van het dak spelen.
    @webmasters goeie nabeschouwing en leuke foto’s vooral met die masker was wel geinig.
    Verhaal over het stadion is belachelijk hoe kan er nou geen geld zijn we hadden toch een zakcentje extra overgehouden heel vaag allemaal ben benieuwd hoe deze zaak zich ontwikkeld.

  4. en hoppa de tukkers uit het beker toernooi geflikkerd, dus geen eagles -fc tukkers

  5. olle thuis moet maar verwacht wel weer een verzorgt tochtje van stad naar stadion….. who’s in ? komoptannnnnn

  6. Juist niets verzorgen!

    Hou het spontaan aub

    Heerlijke loting

  7. Echt een zeer triest ontwerp van de tribune. Hoe moeilijk kan het zijn! Ik hoor ze van de club uit nog zo zeggen: kort op het veld, engelse stijl bladiebladiebla. Komt helemaal niks van terecht, sterker nog ze maken trappen zoals ze pak hem beet bij RBC ook hadden.

    WEG MET DAT ONTWERP!! NIET ACCEPTABEL!!

  8. De kipspecialist is vanavond ook weer van de partij.
    Boys tot straks.
    Raalte25 hou je hartje maar weer vast.Hahahahahahah.Vriend

  9. @mijn mening

    Dit is voor de hoofdtribune hoor ;) en daar zijn al trappen zoals je weet..

    Ot: komoptaaan vanavond weer ballen bij excelsior! Hop hop 3 punten.. En de bekerloting in 1 woord geweldig.. Geen derby in de comp dan maar in de beker ;) een overwinning zou een mooi kerstkado zijn hehehe

  10. Voor zover wij weten moet dit toch echt het ontwerp voor de nieuwe Leo Halle zijn.

  11. @Robbert-gae,
    Je zou het misschien denken, maar plaatsen ze dan het scorebord op de hoofdtribune? En waar zijn de skyboxen ;) Dit is toch echt de Vetkamptribune. Ik vind trouwens ook dat de trappen bij de hoofdtribune weg moeten, nutteloze ruimte die je beter kunt uitbuiten en ziet er rommelig uit.
    Laat ze in godsnaam met een bouwkundige in zee gaan die gevoel heeft voor voetbalstadions ipv een vriendje van een vriendje!

  12. Als er al geen geld is voor de leo halle en hoofdtribune, dan kun je de ijseltribune en b-side wel helemaal vergeten. Er is de laatste jaren geld opzij gezet (meevallers uit transfers /de Zeeuw) , en niet geinvesteerd in de selectie en verkochte spelers . Waar is dit gebleven???
    Het project stadion word waarschijnlijk weer 1 grote soap en overal zal op worden beknibbelt. Resultaat een stadion met 4 verschillende tribunes, totaal geen samenhang en i.p.v. een engelse sfeer een half verbouwd stadion.

    Mijn plan: bouw de adelaarshorst na op een andere lokatie met dichte hoeken en zelfde steile tribunes. Ik blijf dromen.

    Onze club in een paar woorden samen te vatten:

    Calimero-gedrag in een Micky Mouse competitie (JL)

  13. Wat een doodschop kreeg Peters. donkerrood maar geel, wat een skijts.

  14. Na zo’n Schumacheractie mag je het veld af van mij. Ongekend dat dat niet gebeurd.

  15. Volgens betrouwbare bronnen zal Go Ahead – schwolle op 19 december om 19.45 uur gespeeld worden.

Plaats een reactie