Visie

Sinds 12 oktober 2008 is Bozen van het Oosten een fanwebsite voor supporters van Go Ahead Eagles. Daarnaast zijn we ook een site voor supporters van de tegenstanders, liefhebbers en geïnteresseerden. We willen vooral de mogelijkheid bieden om open en zonder al te veel belemmeringen reacties achter te laten over Go Ahead en aanverwante zaken.

Bij de makers van deze site zijn de randzaken rondom het voetbal minstens net zo belangrijk als het voetbal zelf. Dat betekent dat los van de wedstrijden, trainingen, spelers en staf ook supporters, de cultuur en de beleving bij ons centraal staan. Op deze site kan daarom een stevige discussie over voetbal plaatsvinden maar net zo goed moet er ruimte zijn voor slap geouwehoer, absurdisme en ongefundeerde kritiek. De makers van deze site nemen zichzelf lang niet altijd te serieus en hopen dat de meeste bezoekers dat ook niet altijd doen.

Belangrijk om te weten:

– Belangrijk om te noemen is dat de makers van deze site met bvho.eu geen journalistieke aspiraties hebben. Er wordt niet objectief geschreven en bronnen worden lang niet altijd genoemd.

– Er zijn weleens bezoekers die bij de naam Bozen van het Oosten denken dat ze op een hooligan-site zijn beland. Dit is in zijn geheel niet het geval. De makers van deze site nemen niet deel aan iets wat voor hooliganisme door moet gaan.

– Bozen van het Oosten neemt stelling tegen de repressie op voetbalsupporters uitgevoerd door de overheid.

– Bvho.eu staat vóór vrijheid van meningsuiting. Op de site zal er daarom niet te snel ingegrepen worden bij afwijkende meningen en grove taal. Voor bvho.eu zijn er echter ook grenzen: racisme wordt absoluut niet getolereerd op deze site !

Advertenties