Nieuw boek van Niet te Kraken

Normaal poepen we op reclame maken. Er zijn echter uitzonderingen. Reclame voor stichting Niet te Kraken is zo’n uitzondering. Voor het werk en de inzet voor de club van de mannen van Niet te Kraken kunnen wij alleen maar bewondering hebben. Vandaar deze eenmalige recalme-uting:

niettekraken-boek-757x1024

De stichting/website/lobbygroep van Niet te Kraken is sinds 2013 bezig de geschiedenis van Go Ahead Eagles op te tekenen en een plekje te geven in de huidige club. Zo lukte het Niet te Kraken bijna om een Go Ahead Eagles-museum in het vernieuwbouwde stadion te krijgen. Helaas sneuvelde dat plan destijds doordat de club zich moest houden aan de strenge financiële kaders van het bouwplan.

Nu wordt er door Niet te Kraken dus een boek uitgebracht. Het boek staat vol met voetbalhistorie, Go Ahead-wetenswaardigheden en nog nooit eerder gepubliceerde foto’s. Daarnaast is er in het boek veel ruimte voor verhalen over de historische wedstrijd tegen Celtic. Die wedstrijd werd precies vijftig jaar geleden gespeeld in een toen al kolkende en bomvolle Adelaarshorst. Het boek sluit af met – zoals beschreven door Niet te Kraken –   “een indrukwekkende hommage aan de hoofdtribune in de vorm van een fotoverslag. Van houten tribune in 1920 tot de prachtig vernieuwde versie die er vanaf dit seizoen staat.” verplichte vakliteratuur voor alle Eagles-adepten dus.

Het boek komt uit op 29 september, maar is nu reeds te bestellen op www.niettekraken.nl/boek. Het boek kost 15 euro(10 euro voor de donateurs van Niet te Kraken).

Advertenties

3 gedachten over “Nieuw boek van Niet te Kraken

  1. Alweer een boek? Ik ben zeer benieuwd naar het hoofdstuk waarin beschreven wordt dat er geen plaats is voor het museum in de nieuwe hoofdtribune.

    Als we net zoveel boeken als prijzen hadden we gewonnen waren we een hele grote club. Volgens mij hebben we alleen maar boekjes.

    Zzzzz

  2. Rial vindt het heerlijk de pijnpunten van onze mooie club te benoemen. Stiekem is ie zelf een grote fan van Go Ahead, anders verdiep je je niet zo in een club.

    Je bent wel een enorme pisvlek als je bij het wakker worden als eerste je zieke hersenspinsels op andermans forum gaat plaatsen Rial. Triest figuur. Had je hier de hele nacht op liggen broeden? Knap hoor..

    https://www.weblogzwolle.nl/content/view/41965/55/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s