Oproep en disclaimer

De feiten liegen nog steeds niet:

– Supporter met grote verdiensten voor de club, Ludwig, heeft nog steeds een onterecht stadionverbod.

– Rosec blijft gewoon de beveiligers leveren in ons stadion. De club verklaarde eerder deze week tevreden te zijn geweest over het beveiligingsbeleid de afgelopen jaren (toen er teveel druk ontstond werd die verklaring opeens anders uitgelegd).

Boze Boris komt hier met nog wat meer zaken die er niet om liegen.

Wil je bijdragen aan protest, zorg dan dat je op tijd (17.00-17.30) uur bij de Adelaarshorst bent. Wellicht valt er dan nog het een en ander te coordineren.

Dan nog even onderstaande disclaimer. Spreekt verder voor zich.

Disclaimer: De makers van BvhO.eu zijn op geen enkele wijze verantwoordelijk voor het gedrag van individuen voor, tijdens of na de wedstrijd Go Ahead Eagles – NAC, gespeeld op 22 november 2014. De makers van BvhO.eu roepen iedereen op zich niet buiten de grenzen van de Nederlandse wetgeving te begeven.

Advertenties

4 gedachten over “Oproep en disclaimer

 1. Natuurlijk komen er vanavond geen acties, simpel omdat de afgelopen tien jaar het gae publiek al AZ publiek is geworden alleen hebben de supporters dit zelf nog niet door. Ik doe persoonlijk niet mee met dat domme sjaaltjes geouwehoer, noem me dan maar een sukkel of scheld me maar uit of noem me maar club onwaardig of verwijt mij maar dat ik geen hart heb voor de supporters, maar wat schiet je er mee op om met een sjaaltje te gaan staan? of iemand hier warm of koud van wordt.

  Nutteloze stadion verboden, verplichte bus combi’s en iedereen staat te schreeuwen, en als de eagles een gesprekje voert om de boel te sussen, dan is iedereen weer tevreden en krijg je dom gelul als; We moeten achter de ploeg blijven staan, we willen geen provocaties of geweld.

  Zolang je niet met harde maatregelen komt zal er niets veranderen, het veld bestormen of de toegang weigeren voor suppoosten, beveiligers en politie op de tribunes dan maak je een statement. Dan krapt het bestuur zich wel achter de oren om dat dan de situatie on houdbaar is, maar niet door massaal sjaaltjes omhoog te houden tijdens de wedstrijd, dit maakt echt geen indruk zowel niet op het bestuur, politie en andere veiligheids-mensen.

  En laat vanavond iedereen en alles wat zich hooligan noemt of denkt te zijn eens zien en pik dit gedrag van gae niet langer meer. Maar zoals het bij AZ ook is, roepen 1000 supporters dat zei hooligans zijn en als het er op aankomt staan er maar 30 a 50 jongens die actie ondernemen omdat de rest dan ineens begint te fluiten of roept; denk aan de club, verziek het niet voor de goede supporters etc.

 2. We zeggen niet dat je met een sjaaltje moet staan zwaaien. We snappen ook wel dat niet iedereen daarop zit te wachten.

 3. @Dommel

  De vraag hier is natuurlijk wat een goede actie is..
  De 1e 12 minuten toegang b-side ontzeggen lijkt mij het meest reëel.
  Met het veld bestormen bereik je weinig tot niks. Dit gebeurd toch niet massaal en de vaste jongens krijgen een SV + boete erbij.

 4. Ben bang dat dommel wel een beetje gelijk gaat krijgen. Ik ben zelf zeker wel voor actie, maar als je geen supporters tegen gaat houden vrees ik dat driekwart wel gewoon naar binnen gaat.

  We zullen zien.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s