Bestel nu HET collector’s item van 2014!!!

BESTEL DE SCHEISS ROSECSJAAL NU VOOR 4,50 EURO! MAIL NAAR SNACKHOEKHEERDE@HOTMAIL.COM !!!

sjaalrosec

Mensen, gaeheerde heeft 100 prachtige sjaaltjes in de aanbieding. Geloof ons, deze sjaaltjes worden ooit nog eens voor veel geld verhandeld op Marktplaats waardoor je het aankoopbedrag van 4,50 euro als een investering kan zien. De sjaal met SCHEISS ROSEC er op, moet daarnaast ook massaal te zien zijn aanstaande zaterdag in de Adelaarshorst. Geen woorden maar daden mensen, kopen die sjaal! Zo makkelijk was het nog nooit om een statement te maken.  Ja, het geval kost 4,50. En ja, we weten dat jullie arm zijn, maar die 4,50 moet je dan maar een keertje missen. Anders gaat dat geld toch maar naar het bier van de sv, en die lui gaan überhaupt geen statement maken. Niet zeiken, kopen! Uiteraard is het materiaal van extreem goede kwaliteit, het is gemaakt van verse katoen ingevlogen uit een land waar de kinderen al vroeg leren dat ze moeten werken voor hun geld. Serieus mensen, maak het statement. Koop die sjaal!sjaalrosec

Laat even aan gaeheerde weten dat je de sjaal bij hem gaat kopen, dat is alles wat je moet doen, de sjaal ophalen kan o.a. gewoon zaterdag voor de wedstrijd bij het stadion. Mail gaeheerde op snackhoekheerde@hotmail.com. gaeheerde heeft tevens het BvhO-keurmerk wat inhoudt dat de verkoper te vertrouwen is.

BESTEL DE SCHEISS ROSECSJAAL NU VOOR 4,50 EURO DOOR TE MAILEN NAAR SNACKHOEKHEERDE@HOTMAIL.COM !!!

Advertenties

45 gedachten over “Bestel nu HET collector’s item van 2014!!!

 1. Quote van offside.nl

  ‘Supporters reageren vol verbazing op de ontwikkelingen. “Er staat een club in brand”, aldus een fanatieke fan van de Eagles. Het lijkt nu slechts een kwestie van tijd voordat de bom barst, maar eén ding is zeker, de supporters geven zich niet gewonnen en blijven vechten tot het bittere eind!’

  De landelijke media weet het dus.

 2. De ultra’s uit Deventer?
  Pak je scooter en rij (voorzichtig) naar zwolle.

 3. Bozen kun je niet iedereen die zich ultra noemt een ban geven, kan nooit uit Deventer komen of snapt er toch niets van.

 4. Ultras uut Deventer? Maak snel een einde aan je leven idioot! Zal wel weer zo’n ebola Ollenaar zijn… Triest kutvolk!

 5. Vind het juist wel mooi hoe dit soort mensen zich belachelijk maken. Ultras, die naam alleen al.

 6. If you hate fucking ROSEC clap your hands, if you hate fucking ROSEC clap your hands, if you hate fucking ROSEC, hate fucking ROSEC, hate fucking ROSEC clap your hands

 7. Aalders houd jij mijn biertje even vast …

  Hij zit is hokje naast vak 9.

 8. Aalders Aalders, Aalders Aalders, Aalders Aalders, je moeder is een ………..

 9. je moeder is je moeder niet je vader is een travestiet, aalders hoerejonkkkkk!

 10. om iedereen even op scherp te zetten voor morgen

 11. geachte theo velddman en bob meijer
  directeuren van rosec

  de sjaaltjes waren laat klaar dus ben ik maar even naar denbosch gegaan om ze op te halen
  ik zal er een op de post voor je doen naar je kantoor
  toch fijn dat de suporters aan je denken
  kan je mooi gebruiken morgen thuis achter de tv
  ps heb gehoord dat je morgen niet bent uitgenodigt op ons feestje

  groet gaeheerde

 12. En dit plaatst Lugt nog op zijn facebook voor wat het waard is

  Eenheid en vertrouwen

  Uit de vele reacties die ik de afgelopen dagen van supporters heb gekregen, blijkt dat de aankondiging vanuit de club dat er samen met een vertegenwoordiging van de achterban inmiddels wordt gewerkt aan verbeteringen in zowel het in ons stadion gevoerde veiligheidsbeleid als de door de stadionverbodencommissie gevolgde procedure (inclusief samenstelling en communicatie), als positief wordt ervaren maar dat er wel een houding is van ‘eerst zien, dan geloven’.

  Ondanks het feit dat ik begrip heb voor dit laatste, hoop ik wel dat dit bestuur op basis van de vele positieve ontwikkelingen binnen de club gedurende de afgelopen 2 jaar, kan rekenen op jullie steun en vertrouwen bij de realisatie van genoemde verbeteringen.
  Na de onverwachte promotie 1½ jaar geleden heeft de eerste prioriteit gelegen op zaken als een verhoging van de inkomsten om een kwalitatief goede selectie op het veld te krijgen, uitbreiding en versterking van de arbeidsorganisatie, de herinvoering van de voetbalopleiding én de aanstaande verbouwing.
  Bij een club die een dergelijk stormachtige groei doormaakt en waar met een klein team keihard wordt gewerkt om dingen voor elkaar te krijgen, gaan er veel dingen goed maar blijven er altijd zaken onderbelicht als hier van buitenaf niet op wordt gewezen c.q. geen nadruk op wordt gelegd.

  Zoals bekend gold dit laatste tijdens het afgelopen seizoen wél voor de uitreisproblematiek. Uiteindelijk heeft dit, zij het voor velen wellicht aan de late kant, geleid tot de benoeming van een Supporterscoördinator in de persoon van Thea Norder. Niet alleen hebben wij het volste vertrouwen in Thea, de eerste positieve resultaten zijn ook al zichtbaar.

  Om zaken te veranderen c.q. te verbeteren is het echter dus wel van belang om hier als bestuur van op de hoogte te zijn.
  In dat kader wil ik meegeven dat er, tot de inmiddels welbekende incidenten met Ludwig en Raymond van enkele weken geleden, mij geen rechtstreekse signalen hebben bereikt dat er op brede schaal onvrede zou zijn over het door de club gevoerde veiligheidsbeleid en/of het door de club ingeschakelde beveiligingsbedrijf Rosec.
  Gegeven het feit dat ik via Facebook en Twitter met veel supporters in contact sta maar ook iedere thuiswedstrijd op het supportersplein te vinden ben, vind ik het jammer dat ik hier nooit op ben aangesproken, terwijl er nu wel zo massaal de pijlen op het door de club ingeschakelde beveiligingsbedrijf worden gericht.
  Ook op de supporters informatiebijeenkomst begin oktober is het beleid niet aan de orde gekomen.

  Naar aanleiding van bovengenoemde recente incidenten is echter duidelijk geworden dat er in ieder geval een betere definitie / afstemming dient te komen van waar de grenzen liggen en worden overschreden – en daar wordt inmiddels dus (samen met supporters) ook aan gewerkt.
  De op dit moment gehanteerde grenzen zijn het beveiligingsbedrijf Rosec derhalve niet aan te rekenen.
  Hetzelfde geldt voor de ‘meer-petten’ problematiek waarvan de club heeft aangegeven dat hier een einde aan zal worden gemaakt.

  Ik wil er daarbij overigens op wijzen dat het beveiligingsbedrijf c.q. de veiligheidscoördinator uitvoerend is en handelt op basis van door de club gegeven instructies, waarbij er vanzelfsprekend wél naar de wijze van uitvoering dient te worden gekeken. Dit zullen wij in het proces meenemen.

  Ook de door de stadionverbodencommissie gevolgde procedure heeft vanuit het bestuur -met input van de achterban- de volle aandacht, waarbij naast de samenstelling van de commissie onder meer de volgende zaken aan de orde zijn gesteld: ‘heldere communicatie’, ‘bereikbaarheid’ en, in situaties waar geen geweld is gebruikt of vernielingen zijn aangebracht- ‘eerst op gesprek komen voordat een (voorlopige) straf wordt opgelegd’.

  In zijn algemeenheid is het doel om een gastvrije benadering van onze supporters te bewerkstelligen. Daar waar de benadering van supporters rond en in het stadion aanpassing behoeft zullen wij dit doorvoeren.

  Zoals verscheidene supporters al bij mij aangaven: feitelijk moeten we er met elkaar voor zorgen dat er zo min mogelijk zaken überhaupt richting stadionverbodencommissie gaan. En zo is het.
  Waarbij het overigens natuurlijk wel helder moet zijn dat zaken als geweld, vernieling en bedreiging absoluut niet kunnen.

  Ook morgen ben ik overigens gewoon weer op het supportersplein aanwezig om daar waar nodig vragen te beantwoorden. Dus als er zaken zijn die je op het hart liggen: spreek mij aan, daar ben ik (ook) voor.

  Voor nu roep ik echter op tot eenheid. Laten wij het team steunen in deze belangrijke wedstrijd en onze energie richten op wat er op het veld gebeurt.

  Tenslotte: voor zover nodig en wellicht ten overvloede: houd er rekening mee dat ook onze Stewards vrijwilligers zijn, ook zij verdienen respect.

  Groet,
  Edwin

  Hieruit blijkt dus nog steeds dat ie achter ROSEC staat

 13. Hij hoeft maar 1 angel uit het geheel te halen en dan ben je van alle problemen af: Rosec. En dan neem je de supporters eindelijk eens serieus. Luister nou eens echt naar de supporters en niet zeggen om het zeggen dat je naar supporters luistert. Maar er is al veel schade aangericht naar de supporters toe en probeer deze maar eens te herstellen. Lassanten zijn nog steeds de baas, supporters niet.

 14. Leuk en aardig… Maar de acties blijven!!!! Fuckers!!

 15. Lugt zal wel begrijpen dat we zijn standpunten begrijpen, dat we er naar zullen luisteren en dat we het heel serieus nemen. Toch wil ik ook zeggen dat de acties doorgaan. En ik wil Lugt er op wijzen dat ook supporters er voor hen lol zitten en niet betaald worden zoals de meeste passanten in zijn omgeving.

  Aparte mediastilte trouwens..

 16. Toch vreemd… Eerst een verklaring en nu een open brief van onze obersturmführer Dhr. Lugt. Zal men op de club hun vrees waarheid zien worden? Denk het wel… Toch nog een poging wagen om de rust te laten wederkeren voor de wedstrijd van morgen. Helaas is het daarvoor te laat! (weet je wat die verf e.d. kost GVD!!) Dus, acties gaan gewoon door ondanks het gejank van onze obersturmführer. We moeten morgen laten zien dat wij ons niet opzij laten zetten door wie dan ook! Ook niet door Politie of Justitie die wellicht morgen de scepter zal zwaaien binnen ONS stadion.

 17. Sorry ik zei toch SORRY!!! SORRY DAT IK HET ZO FANTASTISCH GEDAAN HEB!!! SORRY!!!!!!

 18. Ik ben het negatieve gelul wel een beetje zat!! “Het moet los gaan!” “Ik heb vuurwerk in huis gehaald!” zielige kut pubers! Snuifje gek, je lijkt er wel lol in te hebben, lekker actie morgen!! Toch?

  Actie is een noodzakelijk kwaad!
  Ik ben het eens met een actie! Maar geen geweld, geen vuurwerk en geen boycot! Daar heb je echt alleen de eigen supporters en het team mee!

  Ik ga morgen vol gas voor 3 punten! Uit alle communicatie vanuit de club blijkt dat het lijkt alsof ze de boodschap begrepen hebben! De toekomst moet duidelijk maken of dit ook echt zo is! Tot die tijd geef ik ze het voordeel van de twijfel! Er zijn erg veel goede dingen gebeurd in de afgelopen 2 jaar, volgens mij heeft de clubleiding wel enigszins krediet! Dat er iets moet veranderen op supportersgebied is hen nu ook wel duidelijk! Maar een beetje realistisch mag er ook gedacht worden, in een week kan er gewoon niet zo heel veel veranderen!!

 19. Och nee he!!! Heb je er weer zo een. Gaap….. Heeft iemand een klappertje voor die jongen?

 20. Klappertje? Wat een sjappie ben jij? Want iedereen die een ander mening heeft is az publiek? Denk na sukkel, kijk wat er bereikt is in de afgelopen paar jaren! Dat is te danken aan het beleid en het bestuur van nu en de afgelopen jaren! Op basis daar van hebben ze bij mij krediet! Ge voortman en consorten hebben dat nooit bereikt zonder lijken die later uit de kast kwamen! Het is echt niet altijd beter geweest! Ook niet op supportersgebied..

 21. Wat hebben de resultaten op het veld in vredesnaam te maken met hoe het publiek behandeld wordt ? Omdat we 2 jaar geleden met een beetje mazzel gepromoveerd zijn, moet ieder supporter als een potentiele crimineel gefouilleerd worden? Omdat we vorig jaar geen degradatie hoefden te spelen, moet elke uit westrijd een combi zijn? Die zaken hebben niks met elkaar te maken en daar verdient het bestuur dus ook geen krediet voor. Het is toch verdomme schadalig dat je kleine zoontje voor je ogen gefouilleerd wordt door een volwassen vent als hij een keertje mee mag naar de voetbal.

 22. Dat schrijf ik toch ook niet! Ik heb het niet over de promotie! Financieel gezond, eigen jeugd, geen verplaatsing naar een industrieterrein! Het behoud van de kern van go ahead daar heb ik het over! Daarnaast geeft ik aan dat er op supportersgebied nog veel te behalen valt! Die fouilleringen zijn inderdaad belachelijk, maar ik denk en hoop dat ze dat nu enigzins door hebben!!

 23. Ben er nog steeds voorstander van een statement te maken. Dan zien ze gelijk van wie de club is…van ons, de supporters!

  Wel ben ik van mening en dat de club zeker geluisterd heeft naar de supporters en hier openlijk vooruit komt! Geen excuses achter de schermen maar gewoon via een open brief. Natuurlijk staat dat anders verwoord maar daar lees ik wel doorheen. Ik heb wel respect voor lugt…hij luistert zeker naar de supporters, geeft in het voren aan gewoon op het supportersplein te zijn, om tussen de supporters zijn verhaal te doen! Je hebt ze ook anders…

  Wel een actie, geen geweld! Vertrouw erop dat hier een goed vervolg aan gegeven wordt door het bestuur.Daarna ook focus op een zeer belangrijke wedstrijd, full support!

 24. Man man man, hoe kan je nou nog vertrouwevvn hier in hebben. Sommige mensen kan je honderd keer met een stok slaan, waarna ze vervolgens nog steeds geloven dat alles wel goed komt. Ga lekker met de
  sv een kaartje naar makkelie sturen sukkels. Het zal mij niks verbazen als het spoedig ook onderling behoorlijk mis gaat.

 25. Iedereen naar binnen, BEHALVE OP DE BRINKGREVERWEGTRIBUNE!
  Vanaf uurtje of 18.45u niemand meer naar binnen laten!!! Geen geweld en respect voor ouderen en kinderen laat dat duidelijk zijn!

  WIJ ZIJN DE CLUB
  WIJ ZIJN DE TROTS
  WIJ ZIJN HET DNA

  Na 20 min vol gas!!!!

 26. Beste heer Lugt,

  Prettig dat u aangeeft dat u nu ook ziet dat niet alles juist verlopen is, nu onze club zo’n ontwikkeling doormaakt. Waarom u niet eerder berichten ontving van supporters zal te maken hebben met de bekende druppel die nu het een en ander laat overlopen en dat de supporter ook op dit moment, bestuurlijk, feitelijk geen enkel recht heeft binnen uw organisatie.

  OK, we mogen een beetje meedoen via supportersvereniging of via supportersraad, maar dit zijn adviesorganen en deze meningen worden in praktijk gelijk terzijde geschoven.

  Neem de supporter serieus, zorg binnen de Raad van Commissarissen voor een afgevaardigde van de supporters zodat er niet alleen meer geregeerd wordt vanaf het rode pluche.
  Andere BVO’s gingen u al lang geleden voor.

  En laat kritisch de huidige supportersaangelegenheden toetsen door een werkelijk onafhankelijke deskundige, zoals http://www.voetbaladvocaat.com/ https://twitter.com/voetbaladvocaat en niet door Hans Röben, die dezelfde visie heeft als het huidige model.

 27. De GAE supporter @GAEsupporter‬. 21 nov.
  En ik ben morgen in de businesslounche beschikbaar voor uitleg aan de RvC. Plus om het team te steunen natuurlijk. Want dat is ons aller belang.

 28. @Battum
  Zo is het maar net. Het is eigenlijk belachelijk dat we onze verontwaardiging nog moeten verantwoorden. Ik erger me helemaal kapot aan die praat van Lugt. Het is werkelijkwaar een smerig pr-praatje waar de honden geen brood van lusten. Dat een deel van de supporters dit soort praatjes serieus neemt, sterker nog het als een toenadering vanuit het bestuur ziet, vind ik onbegrijpelijk. Je hoeft niet gestudeerd te hebben om niet in dit soort huichelarij te trappen. Ik zie dit soort teksten zelfs als een belediging. Waarom? Nou, om het volgende: A. Een aantal gebeurtenissen die het oproer versterkt hebben worden door Lugt genegeerd. Dan bedoel ik het feit dat de stadionmuur door het bestuur gesloopt is. Het feit dat trouwe sponsoren dreigen weg te lopen door dit mismanagment. Het feit dat er onder hoogst dubieuze omstandigheden stadionverboden zijn uitgedeeld door een persoon die zelf een stadionverbod zou moeten hebben. Dan punt B. Uit geen enkel woord van Lugt is op te maken dat Rosec er uit moet, en dat gaat wat hem betreft dus ook niet gebeuren. C. Meneer Lugt schrijft met een walgelijke zelfgenoegzaamheid. Het lijkt wel alsof hij en Aalders ons destijds persoonlijk de eredivisie in hebben geschoten. Dat het fundament van die promotie niet door hem gelegd is, dat het de spelers zijn die ons naar de eredivisie hielpen en dat we daar enorm veel geluk bij gehad hebben tot op de dag van vandaag, dat vergeet meneertje Lugt natuurlijk even te vertellen. Walgelijk, echt walgelijk! En dan D. mijn laatste punt: Lugt praat echt onzin als hij zegt dat hij nooit is aangesproken over de problemen op het gebied van supportersbeleid. De combidiscussie wordt al jaren gevoerd, ook de afgelopen twee jaar. Maar, daar heeft de heer Lugt niets over gehoord blijkbaar. Vanuit supporters kringen is er al jaren kritiek op het fouilleren, de belchelikke stadionverboden en het onbeholpen gedrag van veiligheidsmensen. Ook daar weet meneertje natuurlijk niets van. Nooit gehoord. Nou meneer Lugt dan zou ik die stront maar eens uit uw oren laten spuiten als ik u was. Ik had Lugt hoog zitten, maar de afgelopen weken heeft hij bij mij afgedaan. Dit soort teksten vind ik een belediging voor alle supporters en je moet wel echt een idioot zijn om in dit soort gladde praatjes te geloven.

 29. Niks aan toe te voegen boze Boris. Helemaal mee eens!

 30. Boze Boris slaat de spijker op zijn kop. Kijken of ons anonieme klappertje dit ook net zo makkelijk begrijpt als de zalvende woordjes van ome Edwin. Prima overigens als hij zich weer voor de gek wil laten houden overigens hoor…

  Dat over die berichten over onvrede is inderdaad het meest belachelijke wat er in zijn brief staat. Is dan het enige moment dat hierover gesproken mag worden op een supporters avond? Nee hoor! Ook op sociale media, sites en op de man af is Lugt meermaals hierop aangesproken. Net als zijn voorganger Mulder!! Dit geeft al aan dat supporters gewoon als minder belangrijk worden gezien binnen het bestuur. Geld betalen en bek houden!

  Oh ja en bij organen als de SR en SV is ook vaak genoeg onvrede geuit! Blijkt ook wel weer hoeveel die Ja-knikkers met klachten doen dan!

  Oproep van de Harde Kern staat mij wel aan, gooi die poorten maar dicht. Zolang dit allemaal maar fatsoenlijk verloopt..

  Tot straks! Actie actie actie!

  KOMOPTAN EAGLES!!

 31. Ik hoop eerlijk gezegd niet dat de poorten gesloten blijven! Het duurt een eeuwigheid om iedereen dan weer het stadion in te krijgen! Full support vanaf de 20ste min kan je dan echt wel vergeten!

 32. Nou, hij is vanavond op het supportersplein te vinden dus ik zou zeggen ga de dialoog met hem aan heren..

 33. Als de poort dicht zou blijven dan gaat toch het hek open slimmerik of denk je dat Zo’n massa braaf in de rij blijft staan terwijl de wedstrijd al is begonnen. Zou een mooi statement Zijn maar denk niet dat het gebeurd helaas.

 34. @adelaar neuk je moeder en je zus strontmongool!
  Wij gaan helemaal niet dialoog, die tijden zijn voorbij!!! Dit is trouwens helemaal niet het moment

  ACTIE is het enige dat telt!

 35. ”Ajax is niet blij met de noodverordening die is afgegeven in Parijs. De lokale overheid heeft besloten dat Ajax-fans die volgende week dinsdag zonder kaartje voor de wedstrijd tegen Paris Saint-Germain in de Franse hoofdstad zijn, maximaal zes maanden achter de tralies kunnen verdwijnen. Overdreven, zegt een woordvoerder zaterdag”

  Kijk, zoiets hoor ik nu nooit eens vanuit het bestuur van GAE. Deze schrijft ze volgens mij zelf uit samen met onze christen burgervader. Als GAE supporter met een geldig plaatsbewijs zijn ze bij onze club nog in staat om je ergens anders van de tribune te laten halen.
  Vandaar ook actie!
  Hoop alleen wel dat die gek die zichzelf utra noemt en nitraatbommen en 6 cobra’s (zou Freek Vond een GAE ultra zijn?) wil gooien een heel eind bij mij uit de buurt staat. De combinatie laag IQ en vuurwerkbom vind ik persoonlijk een hele vervelende. Hoog IQ en psychopathische trekjes is trouwens even vervelend. Misschien zelfs wel enger …

  Dus actie, poorten dicht, spannende spandoeken, flink verbaal geweld ik vind het allemaal prima. Maar we gaan geen stewards of medesupporters opblazen mbv vuurwerk. Foei! Stoute ultra!

  PS: ik neem vanavond een extra schone onderbroek mee. Mij kan niks gebeuren! X

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s