Verklaring club: weinig concreet, veel vage ‘beloftes’ / Acties gaan gewoon door (UPDATE)

UPDATE: JOURNALIST VAN DE STENTOR KAN NIET LEZEN

hahaha kut stentor

Het bovenstaande artikel stond vandaag in de Stentor. Op zich niet met veel informatie waar wij nog niet van op de hoogte waren. Wel weer een mooie casus om te bekijken wanneer je geïnteresseerd bent in tendentieuze journalistiek.  In de laatste alinea heeft de Stentor het er over dat er door supporters geëist werd dat er koppen gingen rollen. Dit is uiteraard een verwijzing naar het stuk van Boze Boris, dat gisteren op deze site verscheen. De betreffende journalist had het zeker druk waardoor hij waarschijnlijk enkel de kop boven het artikel heeft gelezen en niet de rest van de tekst.  Daarin valt te lezen dat Boze Boris namelijk helemaal niets eist. Zoals Boris in een reactie aan ons zegt: “eisen? Wie ben ik om dingen te gaan eisen? Eisen is meer iets voor gefrustreerde beveiligers, die bijvoorbeeld eisen dat je je sjaal afgeeft.”, aldus Boze Boris. Daarnaast ook nog een opvallende reactie van Lugt – als de betreffende journalist in dit geval wel goed geluisterd of gelezen heeft –  waarin hij zegt dat de aankondigingen en beloftes van gisteren er niet alleen zijn gekomen door het rumoer. Met andere woorden: ‘jullie supporters moeten niet denken dat jullie met oproepen tot actie iets bij ons kunnen bewerkstelligen’.

Het blijft allemaal spannend. Wil je weten hoe dit afloopt en/of graag ook zelf een rol spelen in de afloop, zorg dan dat je zaterdag op tijd bij het stadion bent.

Overigens zijn de scheiss rosec sjaals zaterdag ook te koop bij het stadion.

Wordt vervolgd…

———————————————————————————————————————

Vanmiddag kwam de club met de volgende verklaring. Al in de derde alinea wordt duidelijk dat we nog een hele lange weg te gaan hebben.

“Er is de afgelopen weken veel gesproken over de beveiligingsorganisatie. Go Ahead Eagles, maar ook de politie, het Openbaar Ministerie en de gemeente zijn tevreden over de wijze waarop deze organisatie de afgelopen jaren haar werk heeft verricht”.

Dit is belachelijk en geeft eigenlijk aan dat de club het wel prima vindt. Alleen onder druk van de supporters moest men nu wel met een verklaring komen. In de verklaring wordt veel gerept over praten over de huisregels en supportersbeleving. Helaas zijn we door schade en schande wijs geworden en weten we dat dat soort gesprekken nooit ergens toe leiden.

Het verleden heeft uitgewezen hoe dat gaat: gesprekken en verbetering beloven (uiteraard op de lange termijn), wachten tot de verontwaardiging overgewaaid is, en weer verder gaan op de oude voet. Wees dus niet tevreden met dit zoethoudertje.

Ook zal Rosec gewoon in de Adelaarshorst blijven als het aan de club ligt. Alleen tegen NAC zijn ze er even niet, want dan komt het ze even niet zo goed uit. Aalders is zaterdag wel gewoon in de functie van veiligheidscoordinator aanwezig in zijn hokje in het stadion.

Oja, Ludwig heeft ook nog steeds gewoon zijn zeer onterechte stadionverbod.

Acties gaan natuurlijk gewoon door.

Toch eerste kleine overwinning voor supporters

Er staat toch iets concreets in de verklaring wat wel ergens over gaat. Namelijk het volgende: “Daar waar het beveiligingsbedrijf meerdere rollen vervult, zal Go Ahead Eagles deze beëindigen. Besluitvorming hierover vindt nog dit jaar plaats.”

Dit vertalen wij als: Rosec is voor 1 januari 2015 vertrokken uit de COGA. We zullen de club hierop blijven wijzen.

reactieeagleProud to be an Eagle verwoord het als volgt.

Advertenties

51 gedachten over “Verklaring club: weinig concreet, veel vage ‘beloftes’ / Acties gaan gewoon door (UPDATE)

 1. Het partijbestuur is in zijn oneindige wijsheid bij elkaar gekomen en heeft besloten dat we het volk maar weer even moeten paaien!! a.s zaterdag is alleen de veiligheidscoordinator in dienst het elitekorps van veiligheidsmensen hebben we een dag vrijaf gegeven omdat het nu wel erg heet onder de voeten wordt, laat het volk zijn eigen verantwoordelijkheid nemen, het gaat waarschijnlijk toch uit de hand lopen en daarna zetten wij met harde hand het elitekorps weer in! probleem opgelost, de propagandamachine draait wel overuren vooral propageren eenheid!! prachtige cultuur!! etc etc, bla bla bla bla, gastvrijheid nooit van gehoord!! mensen serieus nemen nooit van gehoord!! de zaak arrangeren daar hebben we voor geleerd!! hoe kan het toch zo uit de hand lopen!!!?? RAAD van Commissarissen neem je verantwoordelijkheid en Flikker dat ROSEC eruit ,jullie zijn degenen die die gasten op die plek hebben neergezet dus jullie zijn ook verantwoordelijk voor deze verschrikkelijke ROTZOOI!!!! wat een amateuristische aansturing van onze prachtige volksclub!!!!

 2. Als er actie gevoerd gaat worden zaterdag dan hoop ik wel dat het niet gepaard gaat met geweld. Dat werkt volgens mij alleen maar averechts. Ik denk gewoon eens zo braaf mogelijk gedragen, allemaal lekker op de B-side zitten als klapvee.

 3. @bvho ik vroeg me alleen af wat voor acties er zullen plaats vinden. ben zelf nalijk helaas verhinderd

 4. De muur moet gerestaureerd worden!! Ons geld zit daar in!! Ze lopen over ons heen!!

 5. Zo op het eerste oog een redelijk statement van de club. Kijk je door de regels heen, dan:

  – wordt er binnenkort afscheid genomen van Rosec in de commissie of als beveiliger
  – gaat het in dat praatclubje alleen om hoofdlijn, terwijl details het verschil bepalen tussen een volksclub als wij zijn en andere clubs
  – ben ik bang dat de opgelegde SV niet teruggedraaid worden.

  Kortom, we schieten er allemaal geen reet mee op. En zolang de verkeerde partijen om tafel zitten zal dat ook zo blijven.

 6. Hoppa weer een raddraaier minder, ik zal jullie krijgen stuk voor stuk.
  Al is het alleen al omdat ik er zo lekker voor betaald krijg.

  Groetjes vanuit mijn Jacuzi in Raalte met mijn SS zwembroek aan.

  ZWOLLE/DEVENTER – Voor het beledigen van een agent én het negeren van het stadionverbod bij de bekerwedstrijd tussen Go Ahead Eagles en Feyenoord, heeft de politierechter in Zwolle woensdag Twellonaar E.E. (29) een werkstraf van veertig uur opgelegd. 

  De trouwe supporter van de Deventer voetbalvereniging wilde, ondanks zijn stadionverbod, de wedstrijd op 24 september niet missen.

  Die actie kwam hem op een veroordeling te staan, maar hoogstwaarschijnlijk ook op een verlenging van zijn stadionverbod.

 7. De verklaring geeft aan dat er paniek is. Wat mij niet verbaasd. Alleen moeten we ons niet laten paaien door één verklaring waarop ze ons op één puntje tot halverwege tegemoet komen. De verklaring bevat vooral een grote hoeveelheid aan zelfgenoegzaamheid. Het komt er eigenlijk op neer dat de club helemaal top bezig is geweest de afgelopen jaren op het gebied van veiligheid. Daar wordt niet bij gezegd dat het vooral de goede gedragingen van de supporters in de afgelopen tien jaar zijn waardoor het bij de club op rolletjes kon lopen. Dat wordt dan weer vergeten. Ook vraag ik me af waar het veiligheidsbeleid van Go Ahead Eagles hoog staat aangeschreven? Een kleine rondgang langs websites van andere eredivisie clubs laat namelijk een heel ander beeld zien. Op die websites wordt er geklaagd over het slechte ontvangst in Deventer, de overdreven veiligheidsmaatregelen en het belachelijke ongastvrije uitvak. Leuk zo’n bewering ‘in den landen staat het hoog aangeschreven’, maar het is klinkklare onzin. Geen enkele andere club peinst er maar over om al zijn supporters(behalve die in de buissnessclub) te fouilleren. Vele clubs zouden een extern veiligheidsbedrijf nooit zo veel invloed geven in een voetbalclub.
  De verklaring is een beredeneerde stap. Een kleine stap achteruit om vervolgens keihard over ons heen te walsen in het nieuwe jaar. Ik roep ook op tot eenheid! Wij supporters van Go Ahead Eagles moeten er zaterdag staan voor de club, de supporters en de spelers en we moeten laten horen dat de afdeling veiligheid de Aderlaarshorst beter achter zich kan laten. We zijn er klaar mee! Wat mij betreft gaan geplande acties gewoon door.

 8. GODVERDOMME…. DIE ACTIES MOETEN GEWOON DOORGAAN!!! LAAT DIE PASSANTEN VERREKKEN MET HUN MOOIE PRAAT. ZE SCHIJTEN IN HUN BROEK VOOR ZATERDAG EN DAAROM INEENS DEZE VERKLARING! FUCK ALLES! WIJ ZIJN DE CLUB!!! EN HET WORDT TIJD DAT MEN DAT EENS GAAT BESEFFEN!!!!

 9. Een verklaring van de club in deze is per definitie een loze verklaring. Een soort van: Wij van wc eend. Iedereen weet wat de afspraken binnen de club. Iedereen weet wat ze met elkaar hebben afgesproken om de fanatieke supporter in toom te houden. Dat blijkt ook uit de laatste verklaring van “onze” clubmensen. Bleeeeeeeeeeehhhhhhhhhhhhhhhhh Meeeehhhhhhhhhhhh.

 10. Vind ik mooi… juist op de dag dat op papier particuliere beveiliging gepast zou zijn komen ze niet opdagen… wie moet de hoge heren dan gaan beschermen…

  Wientjes gehaktballen koppen!

 11. Het wordt gelukkig langzaam duidelijk dat je de mensen vriendelijk moet bejegenen dan zijn die beveiligingsgehaktballen gewoon overbodig.

  Iedereen van knvb tot driehoek enz zit nog in het stramien van de angstcultuur.

  Zal nog wat jaartjes duren voor ze echt wakker zijn ben ik bang. Aan ons de taak onze cultuur te behouden zodat we onze kinderen trots kunnen meenemen.

  Rosec cunts

 12. Over combiregelingen hoor je ze niet! Dat bewust aansturen op zo’n regeling denken ze nog even onder het tapijtje te kunnen schuiven. Snap al helemaal niet dat er nog zulke dombo’s zijn die Rosec en Tcr maar blijven sponsoren! Fuck Rosec!!!!!!

 13. Er zijn de afgelopen jaren diverse supportersonderzoeken geweest, vanuit GAE. Heb de resultaten niet meer helder maar op de site vd supportersraad en via google zijn een paar resultaten te vinden. Volgens mij is 1 conclusie dat mensen die de Horst bezoeken zich in het verleden veilig voelden. Vanuit die feiten is het dan vreemd dat er een prof beveiligingsbureau als Rosec wordt ingehuurd? Obv die onderzoeken heeft GAE als visie en missie een goed en vriendelijk gastheer te zijn. Het huidige beleid strookt m.i. niet die visie en missie. Waarom een Rosec?

 14. Begrijp denk ik ook waarom de SV tegen een lager tarief een bus krijgt bij uitwedstrijden..heb geen feiten en harde onderbouwing maar zou mij niet verbazen dat zij minder dan 625 per bus betalen omdat de mensen bekend zijn. Daarnaast zal de SV wel garant staan bij calamiteiten. Gevalletje ongelijke behandeling? en ja ben lid vd SV maar meer uit liefde voor de club het levert niets op

 15. Meteen mee sroppen Sjon. Je ziet en hoort de supportersvereniging nu ook niet. Zijn allemaal van die likkers.

 16. Opmerkelijke zaken, nu weer in de verklaring …

  “GA Eagles kondigt maatregelen aan en roept op tot eenheid”
  Wie spreekt hier? Is het de RvC, is het Lugt, is het James, is het voga of is het wellicht Hans Röben?

  “Go Ahead Eagles is een prachtige voetbalclub”.
  De volksclub GAE bestaat dus niet meer.

  “Er is de afgelopen weken veel gesproken over de beveiligingsorganisatie. Go Ahead Eagles, maar ook de politie, het Openbaar Ministerie en de gemeente zijn tevreden over de wijze waarop deze organisatie de afgelopen jaren haar werk heeft verricht. Al enkele jaren voert de club samen met partners een veiligheidsbeleid dat in den lande hoog wordt aangeschreven en vaak als voorbeeld dient”
  Lees: andere BVO’s snappen niet dat supporters van GAE deze aanpak dulden, dat zou bij hen ondenkbaar zijn!

  “Op dinsdagavond is met een delegatie van supporters gesproken. Zij hebben aangegeven meer betrokkenheid te willen hebben bij het veiligheidsbeleid en de procedures rond stadionverboden. Go Ahead Eagles staat hier welwillend tegenover en op korte termijn wordt hier verder over doorgesproken.”
  De enigste manier om de supporter serieus te nemen is het afvaardigen van 1 van hen in de Raad van Commissarissen, andere BVO’s gingen ons voor.

  “Daar waar het beveiligingsbedrijf meerdere rollen vervult, zal Go Ahead Eagles deze beëindigen.”
  Eindelijk, wat heeft dat lang geduurd en wat is het dan toch moeilijk om het toe te geven.

  “Vanwege de verschillende emoties is er voor gekozen om het beveiligingsbedrijf zaterdag niet in te zetten”
  Dat is een regelrechte overwinning en van uitstel komt afstel, want rosec hoort niet in de Horst!

  “Go Ahead Eagles rekent zoals altijd op jullie steun.”
  Wie is Go Ahead Eagles?
  Wij zijn toch Go Ahead Eagles, de club bestaat bij de gratie van de supporters, toch?

  Als je werkelijk een goede structurele oplossing wil dan laat je niet Hans Röben het overleg voorzitten, iemand die ook door de bril van de bestuurders van GAE kijkt.

  Maar iemand die met verstand van zaken en kritisch kan oordelen over zulk soort aangelegenheden zoals bijvoorbeeld:

  http://www.voetbaladvocaat.com/

  https://twitter.com/voetbaladvocaat

  Dan neem je de supporter weer serieus!

 17. Ter vervanging van mijn eigen feldwebels aanstaande zaterdag heb ik de schalkhaarders van globe ingehuurd. Ik ving namelijk geluiden op over gehaktballen en daar sluiten de competenties van de globe medewerkers uitstekend op aan. Daarnaast hebben zij een uitstekende ervaring met het beveiligen van de Adelaarshorst en kunnen ze goed overweg met mijn methode van aansturen, namelijk befehl ist befehl! Ik kijk er naar uit om jullie zaterdag vanuit mijn ivoren toren te bespieden en bij ongewenst gedrag (wat ik bepaal) u een SV te geven. Haha de groeten uit Raalte ik ga mijn kaplaarzen poetsen.

 18. SV laat via Ensink Olst de bussen rijden en niet TCR. Daarom zijn ze goedkoper. Net als veel andere aanbieders. Ik denk dat het wel beter gaat me de combi verplichtingen ipv de laatste jaren. Steeds meer autocombi’s voor goedkopere prijzen. Vrij vervoer zullen we helaas nooit meer krijgen.

 19. Beter gaat?

  Wij zijn godverdomme samen met twente en feyenoord de enige clubs die alleen met combi’s uitwedstrijden hebben bezocht ( seizoen 2013 / 2014 )
  En dan ook nog belachelijke prijzen.

  Hoe kun je dan beweren dat het beter gaat dat je als klein clubje naar elke stad een combi krijgt? ???

 20. goedemorgen hoe kun je nu verklaren dat niet James LIth het onderzoek doet maar Roben dat wisten hun s,middags al en waarom is dat op dat moment niet kenbaar gemaakt nee het vertrouwen hadden we niet meer en nu ook helemaal niet meer ze halen zo even iemand uit de hoge hoed,En om even terug te komen op sr waar kun je dingen van hun zien ja moet jezelf opzoeken volgens mij staat supportersraad er toch voor de supporters maar ik heb zo,n gevoel dat hun een …………………….. krijgen dat hun erin zitten want wat hebben hun nu ooit bereikt dan ,en hebben wij ooit wat gehoord waar hun het over gehad hebben en hebben hun ooit gevraagd wat er leeft en waar ze misschien aandacht aan moeten schenken ja te laat als de lont brand dan gaan hun mee discussieren in de zogenaamde commisie .
  En dan de bussen hoe dom kun je zijn of denken onze supporters zijn maar domme schapen die alles goedvinden want hun gaan toch zelf geen offerte vragen nee wij hebben voor ons eerste elftal een mooie bus (die de supporters betaald hebben )en wij kunnen mooi trots zijn op onze sponsor tcr die het toch maar even doet .En dan hebben wij onze beveiliging nog waar wij heel trots op zijn want wij sponsors zitten veilig en als wij mensen mee nemen die zich misdragen dan roggelt rosec wel dat deze mensen veilig en zonder oplegging van straf wegkomen .
  En als een speler van onze grootste tegenstander zich misdraagt tillen wij het tapijt wel op en schuiven dat gevalletje er even onder want hij heeft toch excuses gemaakt dat betekent dus dat als ik iemand een mes in zn lijf steekt en zeg daarna solly dan ga ik ook vrijuit ,NEE BESTUUR WORD NU EENS WAKKER EN TOON BALLEN WIJ ZIJN GEEN KLAPPERTJES PUBLIEK WIJ ZIJN RUWE BOLSTER WIJ ZIJ ROOD GEEL WIJ ZIJN GO-AHEAD-EAGLES het was altijd al zo als de tegenstander over de ijssel moest stonden ze theoretisch al achter door het fanatieke publiek en de sfeer zoals die er al jaren is maar lijkt wel alsof de club wil dat iedereen op de tenen moet gaan lopen MAAR WEES MAAR NIET BEVREESD DAT ZAL NOOIT GAAN GEBEUREN IK WENS IEDEREEN ZATERDAG VEEL WIJSHEID EN SUCCES MET ALLES WAT ER GAAT GEBEUREN EN HOOP DAT DE JUISTE MENSEN DE BESLISSINGEN NEMEN IN HET BELANG VAN ONZE CLUB EAGLES TILL I DIE

 21. Het gaat beter dan voorgaande jaren toen we bijna alle uitwedstrijden bus combi’s hadden. De prijzen worden steeds lager maar we zijn er natuurlijk nog lang niet.

 22. Na het bericht gisteren op de officiële site lijkt men overal behalve hier weer snel tevreden. De berichten op andere sites hebben allemaal de tendens van: ‘zaterdag moeten we 100% achter de ploeg staan’ en ‘het is een vervelende situatie, maar het voetbal staat boven alles’.
  Dit zijn dezelfde mensen die hun eigen supporters staan uit te fluiten en straks als eerste met een klappertje in de hand staan. Een overwinning is wenselijk ….. wenselijker is het oprotten van rosec en obersturmbahnfuhrer Aalders, dat zou een overwinning zijn. Dat moet de prioriteit zijn zaterdag! Zaterdag bepaalt welke kant we als supporters opgaan.

  Liever Jupiler League
  ,dan Thialf publiek.

 23. Zaterdag is inderdaad een hele belangrijke dag voor ons supporters. We moeten onze cultuur nu bewaken.

  En volgens mij moeten we niet te blij doen over autocombi’s zolang we nooit vrij vervoer krijgen als een van de weinige (enige ?) club in Nederland gaat er iets nog totaal verkeerd.

 24. En houdt men er rekening mee dat de mogelijkheid bestaat dat Politie en Justitie het voor het zeggen heeft binnen het stadion a.s. zaterdag? Er is afgelopen dinsdag immers overleg geweest met Politie, Justitie, Gemeente en Club. Als dit zo is dan zullen deze zeer waarschijnlijk een zero-tolerance beleid gaan voeren. Rosec eruit, Politie er in…? Kiezen uit twee kwaden dus! Zaterdag wordt ONZE stem gehoord!

 25. Waarop baseer jij dat wij nooit meer vrij vervoer zullen krijgen? Verdienen wij dit niet? Heb je je bij het huidige beleid neergelegd? Zijn wij te gevaarlijk om op vrij vervoer te gaan?

  Leg je neer bij alle maatregelen en je ziet op welk punt we nu staan…..

 26. We moeten ons niet druk maken om politie. Ze hebben het sowieso in het stadion niet voor het zeggen, is dat wel zo dan heeft de club niets meer te zeggen. Dat lijkt me op zich al positief. Politie komt niet in actie in een private ruimte als daar niet om gevraagd wordt of als ze een mandaat hebben gekregen om in te grijpen. Toch zal de politie in grote getallen aanwezig zijn rondom het stadion zaterdag. Laat je dus vooral niet provoceren door de heren!

 27. Gerard Somer @Mahibemesi: DNA van GAE. Weer zo’n nietszeggend management woord. Is het de Adelaarshorst, de Supporters, het gras ? Nee, DNA is behoud Eredivisie.

  Beetje een vage tweet van Meneer Somer.

  DNA van Kowet is voor mij lekker met je kameraden op de tribune voetbal kijkend, soms vloekend soms met uitzinnige vreugde.

  Als we degraderen gaat dat DNA niet verloren en zullen wij erweer staan.

 28. Somer had wel wat goede berichten de laatste tijd, maar dit slaat de plank mis. Wij zijn het DNA van GAE, wij zijn de club. Het DNA is de supporters met hun eigen cultuur.

 29. Ludwig nog steeds gewoon stadionverbod aan de broek, en rosec nog steeds in dienst. Dat zal toch onvrede geven zaterdag, en daarna ook.

 30. Even ter info!!! ROSEC heeft geen contract met de club!! maar Aalders en consorten steekt met Coga op maandagavond nog wel even een mes in de rug van Lugt en Boosved ik zeg ERUIT!!! met dat hele handeltje!!rosec en aalders gewoon oprotten !!!!

 31. Helemaal eens met proud to be an eagle. Ik wordt ook zo moe van die mensen die al blij zijn met een autocombi! Gvd, door dat soort eikels zal het altijd zo blijven! Exact zoals rosec en de club het wil. Ook wij zouden enkele reizen gewoon met vrij vervoer kunnen, maar dan moet het bestuur zich daar wel voor inspannen!

 32. We hate you ROSEC, we do, we hate you ROSEC, we do, we hate you ROSEC, we do, ooh ROSEC we hate you

 33. heb op dit moment ongeveer 20 sjaaltjes verkocht
  moet er 100 afnemen kosten totaal 410 euro

  zou het mij 330 kosten als ik niet meer verkoop of aanvragen heb zal ik de sjaaltjes anuleren morgenochtend
  heb al een aktie gesteund tegen rosec koste me ongeveer 650 euro
  dus vanavond kopen hoop ik is voor goed doel

  SJAALTJE ROSEC 4,50 EURO
  bvho wil je de aktie er nog een keer opzetten

  snackhoekheerde@hotmail.com

 34. @ gaeheerde vergeet niet dat er een hoop mensen spontaan een sjaal van je zal kopen wanneer je der staat he, had al besteld btw

 35. De pleuris moet uitbreken zaterdag… En niet zo’n beetje ook! Stand your ground!

 36. Ik ga het straks nog even plaatsten gaeheerde. Zal er over ongeveer een uurtje staan.

 37. @gaeheerde, waar ben je te vinden zaterdag? Kom ik een sjaaltje van je afnemen.

 38. SDK op 20/11/2014 om 13:39 schreef:
  Gerard Somer @Mahibemesi: DNA van GAE. Weer zo’n nietszeggend management woord. Is het de Adelaarshorst, de Supporters, het gras ? Nee, DNA is behoud Eredivisie.

  Beetje een vage tweet van Meneer Somer.

  @SDK,

  Denk dat Somer refereert aan de volgende passage uit het stuk “Lichttherapie in Adelaarshorst” in de Stentor van (inmiddels gisteren) 20-11-2014:

  “In Deventer zou een besluit tot kunstgras tot een massale opstand van supporters leiden. Zij gingen na de promotie in 2013 zelfs met de pet rond voor de aanleg van de in de eredivisie verplichte veldverwarming. De actie middenstip leverde 94.620 euro op. Mede daardoor kon de natuurgrasmat behouden blijven. Wij worden niet gesponsord door de leverancier van graszaden, maar toch kiezen wij voor echt gras. Dat past bij het DNA van de club, aldus de voorzitter”

  Is ie nou echt zo dom of heeft hij een meer dan gigantisch bord voor zijn kop?

  Meneer de voorzitter, degene die gezorgd heeft voor de 94.620, is ene Ludwig.
  U had zo pas geleden nog 2 uur lang met hem gepraat, nadat zijn definitieve SV was uitgesproken!

  HOE DURFT U ONGEGENEERD DEZE TEKSTEN IN DE STENTOR TE LATEN OPTEKENEN ZONDER OOK MAAR 1 WOORD AAN DE INITIATOR HIERVAN TE WIJDEN, EEN GROVE SCHANDE !!!!!!

 39. Wordt er morgen überhaupt nog wel actie gevoerd? Of is iedereen weer tevreden met de verklaring van de club van afgelopen woensdag?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s