BESTEL NU DE SCHEISS ROSEC SJAAL !

Normaal zijn wij niet zo van sjaals en dergelijke, maar in dit geval denken we daar volledig anders over. Deze Scheissrosec sjaal is een echt collectors item ! Hij is erg lekker !

sjaalrosec

Bestel deze sjaal nu door een mail te sturen naar snackhoekheerde@hotmail.com ! Prijs is 4,50 per stuk ! Goedkoper wordt het niet, dit is om en nabij de kostprijs. 

Schakel je vandaag wat later in vergeet dan niet het relaas van Boze Boris te lezen.

Advertenties

31 gedachten over “BESTEL NU DE SCHEISS ROSEC SJAAL !

 1. Volgen

  Edwin Lugt
  ‏@EdwinLugt
  Constructieve bijeenkomst gehad met 10 betrokken supporters, James van Lidth en Hans Röben. Structurele verbeteringen lijken aanstaande.

  Alsof het al niet te laat zou zijn pffffff

 2. Hahahahaha, waar heeft ie die 10 supporters vandaan gehaald ? Alleen ja-knikkers zijn nu nog bereid tot zo’n gesprek. Zal wel allemaal supportersvereniging zijn ofzo haha.

  Zolang Rosec de scepter zwaait is er niets veranderd.

 3. Hoeveel rosec sjaaltjes zijn er in totaal heerde?
  En is het geen idee op met je sjaals bij de ingang te gaan staan zaterdag..

 4. Overigens willen we niet de indruk wekken dat we alleen met wat sjaaltjes willen zwaaien en dat dat dan de grote actie moet zijn. De sjaaltjes moet je zien als een bonus.

  En bij de ingang gaan staan zaterdag met die sjaaltjes is een goed idee, maar goed dat moet Heerde zelf even beslissen.

 5. Wel buiten de poort van GAE. Anders wordt de boel geconfisqueerd door de NSB politie…

 6. Lekker handig omdat op internet te gaan zetten dat je vuurwerk mee neemt in het stadion…Onze vrienden van de politie lezen ook mee.

 7. Is het niet een id om zaterdag tegen een uur of 5 op de brink te verzamelen?
  Dan (in een treurmars, of protestmars) naar het stadion te lopen?

 8. Vuurwerk afsteken in het stadion! Ik weet de reactie vanuit de veiligheidsafdeling al:”Dat is nou precies waarom de veiligheidsmaatregelen zo streng zijn!!”.

 9. De hele brink gezellig vol met ME

 10. Bericht van de officiele site van de club:

  Go Ahead Eagles is een prachtige voetbalclub met een fanatieke aanhang en een geweldige clubcultuur en dat willen we ook zo houden.

  Helaas is er de afgelopen weken rumoer ontstaan naar aanleiding van een voorval op de tribune met een bekende supporter. Go Ahead Eagles betreurt deze gang van zaken. De vele reacties die het voorval heeft opgeroepen is voor Go Ahead Eagles aanleiding onderstaande verklaring af te geven. Deze verklaring heeft de instemming van de politie, het Openbaar Ministerie en de gemeente Deventer.

  Er is de afgelopen weken veel gesproken over de beveiligingsorganisatie. Go Ahead Eagles, maar ook de politie, het Openbaar Ministerie en de gemeente zijn tevreden over de wijze waarop deze organisatie de afgelopen jaren haar werk heeft verricht. Al enkele jaren voert de club samen met partners een veiligheidsbeleid dat in den lande hoog wordt aangeschreven en vaak als voorbeeld dient. Dat neemt echter niet weg dat Go Ahead Eagles open staat voor verbetering, ook in de manier waarop we met onze trouwe supporters omgaan.

  Op dinsdagavond is met een delegatie van supporters gesproken. Zij hebben aangegeven meer betrokkenheid te willen hebben bij het veiligheidsbeleid en de procedures rond stadionverboden. Go Ahead Eagles staat hier welwillend tegenover en op korte termijn wordt hier verder over doorgesproken. Go Ahead Eagles nodigt alle supporters uit om hieraan deel te nemen.

  Ook de huisregels, de interpretatie daarvan en dus ook de wijze waarop door het beveiligingsbedrijf wordt opgetreden vormt onderwerp van gesprek. Uitgangspunt daarbij is dat er volop ruimte moet zijn om Go Ahead Eagles tijdens en rond wedstrijden fanatiek te steunen.

  We zoeken samen met supporters de grenzen op van wat wel en niet kan, maar duidelijk is dat onder meer fysiek geweld, of het dreigen daarmee tegen stewards, racisme en vernieling niet kan worden geaccepteerd.

  Daar waar het beveiligingsbedrijf meerdere rollen vervult, zal Go Ahead Eagles deze beëindigen. Besluitvorming hierover vindt nog dit jaar plaats.

  Het is duidelijk dat de afspraken die gemaakt gaan worden over wat wel en niet kan, het kader is waarbinnen het beveiligingsbedrijf functioneert. Vanwege de verschillende emoties is er voor gekozen om het beveiligingsbedrijf zaterdag niet in te zetten maar wel gebruik te maken van de veiligheidscoördinator van het beveiligingsbedrijf.

  Komende zaterdag staat voor Go Ahead Eagles de belangrijke wedstrijd tegen NAC op het programma. Go Ahead Eagles rekent zoals altijd op jullie steun.
  Meld dit bericht aan de moderator Gelogd

 11. Ik zeg acties zoals gepland gewoon doorzetten! Wij zijn niet voor 1 gat te vangen!

 12. Tuurlijk doorzetten. Dit mag dan een eerste stap zijn, het betekent nog niet dat alles nu voorbij is. Er zijn nog steeds supporters die onterecht thuiszitten met een stadionverbod, we worden nog steeds massaal gefouilleerd, de buscombi’s blijven komen etc. etc. Actie omvangt meer dan alleen Rosec. Toch wel wel lekker dat ze in hun broek poepen en een stapje terug doen.

 13. Hoe kun je in Godsnaam als club dit naar buiten brengen!?? Je zegt politie gemeente en gae zijn tevreden over hoe het nu gaat en de mensen die het nu doen?? Deze zelfde 3 is gvd de coga dit is een beetje wc eend Beveelt wc eend aan.. Of zie ik dit verkeerd? Deze bullshit moet stoppen! En al helemaal dat gezeik over wij dienen als voorbeeld club ! Wij zijn anders dan alle andere dus kun je nooit een voorbeeld club en dat moet je ook niet willen beetje het braafste jochie uit de klas uithangen DAT IS NIET WAT WIJ ZIJN EN VOOR STAAN!!

 14. Dus Rosec is er alleen Zaterdag niet. Daarna gewoon weer verder als je de brief goed leest.

 15. De uitspraak dat het beveiligingsbeleid in Deventer zo goed is, is genoeg reden om deze verklaring niet serieus te nemen.

 16. Juist henkes….ze denken dat we gek zijn!
  En dat de rust over 2 weken bij de eersg volgende thuiswedstrijd(cambuur)weer terug is.
  Zaterdag geen rosec is een klein stapje..nu is het aan ons dat ze gaan inzien dat rosec/beleidsbepalende nooit meer welkom zijn in onze horst

  DUS ZATERDAG ACTIE OM Te LATEN ZIEN DAT ROSEC TOT HET VERLEDEN HOORT BINNEN ONZE CLUB! EN We ZE NOOIT MEER WILLEN ZIEN IN ONZE HORST!

 17. Leuk en aardig zo’n eerste handreiking! Of een zoethoudertje zoals we die al vaker voorgeschoteld hebben gekregen?!

  Ze rukken zich gvd echt af bij hun voorbeeldige veiligheidsorgaan die als voorbeeld geldt in het land! Dat geeft al aan dat het hier niet in de haak is!! Er zal simpelweg weinig veranderen omdat dit is hoe het moet volgens onze beleidsbepalers!

  Wat denken ze nou? Die simpele zielen slikken dit als zoete koek? Dat acties wel simpelweg opgeschort worden?

  Er staat niks concreets in de boodschap van de club! Zelfs dat men (door de emoties?) deze keer Rosec niet inzet. Daarna gewoon wel weer… En dat er later pas word bekeken wat men in de organisatie gaat bekijken wat er anders moet qua dubbelfuncties. Totdat de rust is wedergekeerd? DUS ER VERANDERT TOT NU TOE NIKS!!!

  In mijn ogen is het simpel. In de loop der jaren zijn we doodgegooid met zoethoudertjes en vette worsten! Nooit is er iets verbeterd aan onze situatie! Nu gaan we niet meer opgeven totdat er concreet dingen veranderen!! We zijn niet meer om te kopen met mooie woorden, wij willen daden!!!

  Zaterdag, ACTIE!!!!!

  KOMOPTAN EAGLES!!

 18. Voorbeelden waar ik me aan irriteer: combiregelingen inclusief prijs, fouilleren aan de poort, rosec security bedrijf, het in stand houden van alle sv,s de afgelopen jaren( moet opnieuw worden beoordeelt of met terugwerkende kracht) , het per direct opleggen van een straf zonder eerst een waarschuwing te geven( bij incidenten waarbij er licht over de grens is gegaan) en de behandeling als supporter en daarmee klant zijnde ( je wordt letterlijk als een crimineel behandeld kijk maar naar uitwedstrijden en de manier van omgang van security en ME met supporters ( altijd agressief en altijd met een wantrouwende blik en nooit aanspreekbaar tevens houden ze geen rekening met omstanders en mensen die niks te maken hebben met het incident . Dit gaat niet over 1 incident van ludwig maar veel en veel meer als dat! Club zou in het belang van de supporters moeten redeneren. Actie gaat door !!!

 19. Het is toch allemaal best logisch wat er in de brief staat! Tuurlijk zijn ze tevreden over hoe het tot voor kort ging! Er gebeurde weinig in en rond het stadion! Toen de supporters zich gingen roeren werd pas echt duidelijk dat de supporters anders denken over het veiligheidsbeleid! Nu wordt er beloofd dat het beveiligingsbedrijf uit het overleg stapt, 1 doel bereikt! Daarnaast krijgen supporters meer inspraak in het veiligheidsbeleid, een tweede doel bereikt! Er blijven nog een flink aantal wensen van de supporters over, maar een eerste overwinning is behaald! Vanaf hier verder bouwen aan de toekomst!! De club heeft een eerste stap gezet, wat mij betreft best een realistische…de problemen kunnen ook niet in een weekje worden opgelost!

  Laat ze het fouilleren voor alle, bijv behalve voor de brinkgrevenwegtribune, maar afschaffen! Ik schaam me altijd diep als ik door de vetkampsstraat naar het stadion fiets en al die vaders met hun kinderen in een lange rij zie staan…

  Dat de acties doorgaan lijkt mij duidelijk! Maar als we de boel verkloten zijn we terug bij af!! Daarnaast staan er dus zaterdag waarschijnlijk allemaal eigen stewards voor de tribunes! Wat je ook van hen mag vinden, de meesten hebben wel een eagleshart!

 20. &proud to be an eagle, dit is precies wat ik ook probeer te zeggen alleen jij verwoord het wat beter. Hoezo moeten wij een voorbeeld zijn voor de rest van Nederland??? Laat ze dat lekker in Alkmaar of Arnhem doen. Nogmaals wij moeten niet met alles het braafste jongetje uit de klas te zijn! Op financieel vlak het braafste broedertje is genoeg!

 21. @Anoniem De meeste stewards hebben een Eagles hart? Wat dacht je van de ingeleende stewards van o.a. Heracles??

 22. @anoniem: ‘behalve voor de Brinkgrevenwegtribune’ Hoezo moet ik mij wel laten blijven fouilleren?! I

 23. @ Schoutenweg

  Jij bent gewoon een grote crimineel, eigenlijk moeten ze jou in een rolstoel zetten met een kapje alla Hannibal Lector voor je smoel.

  Dus ik begrijp wel dat anoniem zegt dat onze tribune wel gefoullieerd moet worden. Maar dat komt dus eigenlijk vooral door jou.

 24. Ja, daar heb je een punt. Je vergeet te vermelden dat mijn uiterlijk ook redelijk aanstootgevend is. Ik heb een aura van kaalheid om mij heen. Erg intimiderend voor de mensen met haar.
  Hierbij neem ik dan ook de volledige schuld op mij op voor het fouilleren; mensen het spijt me.
  Sjaaltjes Scheiss Schoutenweg (bekt ook beter) zijn volgende week te bestellen.

 25. Is het erg als ik zeg, dat ik mij graag laat fouilleren door de vrouwelijke stewards op de B-side?

  1x in de 2 weken wat vrouwelijk contact is goed voor me.

 26. Met al die berichtjes van je over porno kijken willen ze je toch niet aanraken, dus waar maak jij je druk om?

 27. Zaterdag 3 punten, dat is eigenlijk het enige wat mij bezighoudt…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s