CLUB EN POLITIE OP DIT MOMENT IN OVERLEG / LET OP

oooverlegOp moment van schrijven, zo rond zes uur, zijn de club en politie, en naar verluidt ook andere betrokken partijen in overleg (en heeft Lugt een mediastilte afgekondigd). We weten niet wat daar precies gezegd wordt natuurlijk, maar we willen toch een waarschuwing geven. Mogelijk zal er gekeken worden hoe er zaterdag zoveel mogelijk supporters (die niet aan het ideaalbeeld voldoen van de club) in de val gelokt kunnen worden. Club en politie sturen mogelijk aan op geweld en daar kunnen we maar 1 ding op zeggen: trap niet in eventuele provocaties komende zaterdag.

Ook is het mogelijk dat de club met een charme offensief komt of het stadionverbod van Ludwig terugdraait. Trap ook daar niet in, zolang Rosec de functies vervuld die het nu vervuld is er structureel niets veranderd aan het probleem.

ps: Dit gaat dus niet over de bijeenkomst tussen supporters en James en Hegeman. Het is de vraag of dat uberhaupt nog ergens over gegaan is, volgens onze laatste informatie waren slechts 3 man bereid te komen. Ooit waren dat er 13.

Advertenties

27 gedachten over “CLUB EN POLITIE OP DIT MOMENT IN OVERLEG / LET OP

 1. mediastilte? door onze pr-man ? de man die als sleutelfiguur dient tussen club en supporters? lachwekkend! De club is overduidelijk iets van plan komende zaterdag, zal waarschijnlijk zero tolerence beleid zijn komende zaterdag of iets dergelijks, anders kondig je zoiets toch niet af? alle energie in het herstel van eenheid waren zijn woorden? Nee joh tuurlijk niet, gewoon schijt aan de supporters i.p.v contact en dialoog zoeken nodig je uiteraard alle hoge heren uit , burgermeester, politie etc. Daar is maar 1 conclusie uit op te maken , dialoog is over het is wij tegen hen. Jammer hoopte dat er naar elkaar geluisterd zou worden en er een compromis uit zou voortkomen waar iedereen zich in kon vinden. Maar als het zo moet kunen ze het krijgen. we laten ons niet intimideren door die lui! Sta achter alle acties komende zaterdag!!!! Nu moet we als supporters een eenheid vormen en laten blijken dat we het niet pikken.

 2. Het probleem ligt niet bij Lugt. Wientjes zwaait de scepter binnen de club en Lugt is, hoe oneerbiedig het ook klinkt, niet meer dan een marionet. Men is klaarblijkelijk iets van plan a.s. zaterdag. Het is DE gelegenheid om de fanatieke supporter in een klap het stadion uit te krijgen. Althans, dat denken ze… Ze beseffen echter niet dat wij, DE supporters, rood/geel bloed door onze aderen hebben stromen en ons NIET de wet laten voorschrijven door een stelletje passanten. Want dat zijn het… Niets meer, niets minder! Laat zaterdag zien waar iedereen voor staat en laten wij een front vormen tegen dit wanbeleid waarvan wij, DE supporters, de dupe worden.

 3. Dat lugt dit niet zelf heeft bedacht begrijp ik, Maar het blijft lachwekkend dat deze man van bovenhand geadviseerd wordt niet meet te communiceren met de supporters middels de media houdt in dat vanuit de club de bereidheid tot een oplossing er niet meer is en dat alles erop wijst dat club, poltie en burgermeester er alles aan zullen doen om zich voor te bereiden op een heet avondje Nac ! Waarbij inderdaad provocaties niet achterwege zullen blijven om vervolgens keihard in te grijpen(kunstmatig conditioneren van rellen) net als tegen feyenoord thuis waarbij de hele bside voor een periode werd afgesloten door ME. En daar betaal je nog geld voor ook om opgesloten te worden ! er zal maar iets gebeurd zijn in je priveleven waardoor je acuut het stadion uit moet dan wordt dit je gewoon onmogelijk gemaakt.

 4. Repressie veroorzaakt agressie!! En als ze het niet meer weten mediastilte,ik heb zoiets eerder gezien !! 25 jaar geleden viel er een muur, het volk kun je onderdrukken, maar het moment van de val van degenen die aan de macht zijn , wordt zoals de historie laat zien nog altijd bepaald door de gewone fanatieke supporter (man) van de straat!!!

 5. ALS WE DE NEUZEN DEZELFDE KANT OP HEBBEN GAAN WE GEWOON VANAF UURTJE OF 17.30 MET 1 BLOK VOOR DE INGANG STAAN!!! HANGEN EEN VLAG OP KLAAR!!!
  LOOP NIET ZO PANIEKERIG TE DOEN VAN DE POLITIE GRIJPT IN BLA BLA….
  HALLO DIT IS ONZE CLUB!!! HET BETREFT ONS ‘DNA’… EN JA DIE IS BLOEDFANATIEK!!!!

  AL DE GENOEMDE ACTIES ZIJN PRIMA MAAR DAT IS MET RECHT IEDER VOOR ZICH!!! STARFBAAR OF NIET… GEEN ENKELE ACTIE IS DIRECT EFFECTIEF GENOEG OM ROSEC ERUIT TE DONDEREN… MAAR OP FOX IS ER DAN WEL EEN INDRUKWEKKENDE LEEGTE TE ZIEN OP ONS ALOM GEROEMDE B-SIDE… NU DUS NIET!!!

  ZORG ER MAAR VOOR DAT WE MASSAAL VOOR DE INGANG PLAATSNEMEN, WE HOEVEN ECHT NIET FYSIEK TEGEN ONZE MEDE-SUPPORTERS TE DOEN, OOK DIE BEGRIJPEN HET LOT VAN DEZE ACTIE WEL IN WILLEN NIET AFGAAN MITS WE MET VEEL ZIJN!!!

  VANDAAG GENOEG BOYS GESPROKEN DIE DIT WEL ZIEN ZITTEN EN NOGMAALS EN ALS JE BINNEN BENT IS HET IEDER VOOR ZICH… LAAT ME RADEN TOTALE ANARCHIE…?

  BEDENK GOED DAT WIJ DE ‘MACHT’ HEBBEN ALS WE MET Z’N ALLEN STAAN (MANNETJE OF 1000-2000)

  ROSEC TOT ZIENS

 6. Heb begrip voor een ieder die aktie wil voeren zaterdag, maar laat opa, pa met klein kind of zoon/dochter gewoon naar binnen……. Wat hebben die er mee te maken, verder webmasters is de tekst dat de politie en de club ons evt in de val willen lokken compleet uit de lucht gegrepen. Zo gooien jullie in mijn ogen “zeer” onnodig olie op het vuur. Het vuur brand toch wel als de supporters het willen, daar zijn in mijn ogen dit soort teksten niet voor nodig…..

 7. @de jongens, We zeggen niet dat ze ons in de val gaan lokken. We willen alleen zeggen dat die mogelijkheid er wel is. Belangrijk is om nu alert te blijven en op te passen dat we geen domme dingen doen waardoor de politie een reden heeft om een deel van ons op te pakken en een sv te geven. Nogmaals, pas aub op allemaal! Want de club laat het uit de handlopen en ik kan me niet voorstellen dat ze dat per ongeluk doen. Ik snap de emoties maar probeer ze voor zaterdag te bewaren en niet hier op internet neer te zetten. Half zes verzamelen bij de poort lijkt me overigens een prima idee.

 8. De reden van de mediastilte zal zijn dat Lugt en co voelen dat het onbestuurbaar dreigt te worden.

  Lugt is natuurlijk ook gigantisch voor lul gezet doordat op nota bene de dag voor het overleg het vonnis over Ludwig definitief gemaakt werd. Waarschijnlijk dat voga even wilde laten zien wie de baas is bij GAE.

  Lugt had natuurlijk gehoopt dat er met een sessie van 2 uur bij Ludwig nog wat te redden was, maar als hierna sponsors als Koning het bijltje er bij neer gaan gooien praat je over serieuze problemen.

  En restte onze voorzitter nog maar 1 noodmaatregel: radiostilte.

  Om hiermee, in het toch al niet transparante optreden van de laatste weken, te proberen weer eenheid in de club te krijgen. Wat dat betreft spreken de woorden van Koning “GAE blijkt een veelkoppig monster” boekdelen.

  Terwijl het helemaal niet moeilijk is. aalders van rosec zit in voga, dat is pure belangenverstrengeling, dat ziet iedereen en dat is slecht voor de club en de supporters.

  Hierdoor is er vanaf 2011 niet meer objectief gehandeld. Maar dit kun je als volwassen mensen heel snel oplossen door de SV’s opnieuw te beoordelen en de structuur voor de toekomst hierop aan te passen.

  Belangrijker is nog, want wij zijn natuurlijk niet de enige BVO die met deze “problematiek van de supporter” te maken heeft. Zoals andere BVO’s ook gedaan hebben, om een afgevaardigde van de supporters toe te voegen aan het bestuur van de club. Door in ons geval, hiervoor een plek in de Raad van Commissarissen beschikbaar te stellen. Andere BVO’s gingen ons voor en lieten hiermee zien de supporter serieus te nemen.

  En wat blijkt, hoe fanatieker de afgevaardigde van de supporters, hoe beter het is voor de club.

 9. De club is er voor de supporters. Niet voor passanten. Als er geen fanatieke sfeer meer mag zijn dan kan je beter alles opdoeken. Dan maar punten aftrek en dergelijke en gestaakte wedstrijd. Hoe kun je nou van een club houden als er totaal niet naar je geluisterd word naar supporters. De club doet goed zijn best om afstand tot zijn supporters te bewerkstellen en laat hierdoor merken dat je toch maar een stuk poep bent. Wij zijn er ook in de Jupiler!!!! En dat zijn wij altijd geweest. Dus punten aftrek, staken of spelen zonder publiek: Het is tijdelijk! Kowet is altijd!

 10. @ boze boris

  Verdraai mijn woorden niet aub, ik zei evt……

 11. @de jongens,

  Oke, ik vind het prima, zolang we waar mogelijk een eenheid proberen te vormen. Het is een vervelende situatie waar de club nu in zit. Er moet nu, helaas tijdens een belangrijke wedstrijd op het sportieve vlak, wat gebeuren. Dat is alles. Maar termen als olie op het vuur gooien kunnen direct schadelijk zijn voor de webmasters. Noem me paranoïde maar de heren van de politie kijken ook mee samen met hun valse herder Wientjes.

 12. Helemaal eens met een statement aanstaande zaterdag. Maar wie gaat het oppakken? brinkgeverwegtribune leeg eerste helft bv. Moet wel worden aangepakt door enkele initiatiefnemers. Niet weer zoals enkele jaren terug, toen ik uiteindelijk nog met 60 man buiten de hekken bleef!

  Er moet een doek hangen/iemand met een megafoon. Als er maar iets georganiseerd gaat worden. Anders gaat het niet goed komen! En vergeet niet dat er al mensen naar binnen gaan 1,5 uur voor de wedstrijd.

  En een kwartiertje werkt niet aangezien iedereen door die kut poortjes moet! Dan de gehele eerste helft.
  ROSEC OPROTTEN! STOP MET SPONSORCONTRACTEN TCR EN ROSEC, WAAR SUPPORTERS VOOR MOETEN BLOEDEN.

  EN WAAR ZIJN DE REACTIES VAN DE SUPPORTERSVERENIGING?

  ZITTEN ZEKER WEER MET EEN BIERTJE NAAR JANNES TE LUISTEREN (DE KNEUZEN)

 13. @ boze boris

  Waarom schadelijk voor jullie????? Jullie gebruiken ook teksten als club en politie sturen mogelijk ergens op aan. Neen dan schade jullie evt niemand binnen de club of politie die er niks mee te maken hebben….., maar dat is zekers bijzaak. Maar laat 1 ding duidelijk zijn als er aktie moet zijn dan moet 1 ieder dat doen….

 14. wanneer er daadwerkelijk op een paar honderd man na(opa dochter kleine kids ) de b-side dicht wordt gegooit dan zal de poort in de 12eminuut echt wel open gedaan worden hoor geloof me.

 15. Schadelijk voor ons omdat opruiing door het om nogal breed geïnterpreteerd wordt in deze dagen. Daarom. En ja, we roepen op tot actie. Maar nee, niet tot geweld.

 16. En wij zijn geen OM die mensen straffen op kunnen leggen en uit het bed kunnen lichten, dus nee wij kunnen die mensen niet op die manier beschadigen. Anders hadden we dat al lang gedaan.

 17. Lugt heeft het erover dat niemand groter is dan de club. Dat klopt, dus Rosec, de COGA en de VOGA ook niet! Als hij het in dit geval over de persoon Ludwig Boosveld heeft dan slaat hij de plank volledig mis en weet hij niet waarover hij praat, want daar gaat het helemaal niet over. Het gaat om de belachelijke ‘veiligheidsregels’ en het te streng hanteren van deze al langere tijd. Daarnaast dat het riekt naar belangenverstrengeling van Rosec. Niets meer en niets minder!

 18. Niemand durft zich hieraan te branden, James heeft de bal ook al weer doorgeschoven ..

  http://www.destentor.nl/regio/deventer/röben-leidt-voortaan-commissie-ga-eagles-over-huisregels-en-coga-1.4633503?

  Van Röben hoef je geen spektakel te verwachten, is ook iemand van het rode pluche, eind 2012 vertelde hij:

  “Ik ben betrokken bij een tuchtcommissie van de KNVB en ik zie de verruwing in het voetbal in tuchtzaken voorbij komen. En veel van wat op de velden gebeurt haalt niet eens de KNVB. Een bevriend chirurg van het Deventer ziekenhuis heeft naar mij als eens verzucht dat, “als je ziet wat hier allemaal in de weekenden binnenkomt”, een moment van bezinning meer dan gepast is.”

  Hans is tegenwoordig Rechter-plaatsvervanger bij het Gerechtshof in Arnhem. Verder is hij lid van de commissie van beroep Betaald Voetbal KNVB (tuchtrechtspraak). Hans is al ruim
  50 jaar U.D.-lid en was het liefst een groot voetballer geworden. Maar hij werd ‘slechts’ tweemaal tenniskampioen van Deventer. Het kan verkeren…

 19. Dat deze mensen geen schaamte kennen blijkt wel weer. Tjonge jonge, het wordt toch wel een triest verhaal zo onderhand. Men wil zo graag naar buiten brengen hoe goed ze wel niet bezig zijn. Maar hebben zelf niet in de gaten dat ze zichzelf zo gigantisch voor lul zetten. De tijd van praten is nu voorbij. Die kans hebben ze lang en breed gehad. Het is nu tijd voor harde acties waarbij WIJ gehoord gaan worden! Zaterdag is D-DAY!

 20. Zaterdag gewoon groot zwart takeldoek voor de B-side. En 12 minuten laten hangen….

 21. Op zich geen slecht idee van dat takeldoek. Als je de mensen niet buiten de poorten kunt houden (moet trouwens best lukken) dan gewoon takeldoek optrekken en laten hangen. Als we hem weer laten zakken gelijk volle bak anti Rosec-Coga etc.. Daarna full support!

 22. Gezien het stadionverbod voor raymon die nu is teeug fedraaid wil die vast wel een strook maken op het trots aan de ijssel doek

  Rosec oprotten coga corrupt ofzo…

  En dan lekker laten hangeb

 23. Hallo supporters van die fantastische volksclub,

  Bedankt voor het geld. In deze tijd is het goed om wat bij te verdienen naast het magere pensioentje dat wij ouderen in deze dagen als fooi van de overheid krijgen. Dank ook aan jullie voorzitter.

  Groetjes en hopelijk tot snel!

  James

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s