BOOSVELD KRIJGT DEFINITIEF STADIONVERBOD SPONSOREN TREKKEN ZICH TERUG / ROSEC OUT !

ROSECOUT

De feiten liegen niet. Boosveld heeft 3 maanden stadionverbod + 6 maanden voorwaardelijk gekregen voor het zwaaien met een sjaaltje en het niet willen afgeven van dat sjaaltje ! We staan op een kruispunt.

Het is nu tijd om de juiste beslissing te maken. Meld je alsnog aan voor Stop COGA op stopcoga@ziggo.nl om bij te dragen aan acties, mutsen aan te vragen of wat dan ook. Je zal niet de eerste zijn die zich aanmeldt.

stoprosec

Ook dit zegt veel.

Behalve dit belachelijke stadionverbod, dat niet alleen Boosveld schaadt, maar ook onze supporterscultuur in het hart raakt, kan dit ook nog nadelige financiele gevolgen hebben voor de club. Sponsoren worden er ook onrustig van. Twee sponsoren hebben zich al teruggetrokken uit Actie Stadionmuur, Actie Stadionmuur bestaat trouwens ook niet meer ! Dat heeft nog geen directe financiele gevolgen voor de club, maar of dezelfde sponsoren met alle liefde sponsor van GAE blijven is de vraag.

rosecoprotten

Advertenties

61 gedachten over “BOOSVELD KRIJGT DEFINITIEF STADIONVERBOD SPONSOREN TREKKEN ZICH TERUG / ROSEC OUT !

 1. BEDANKT BESTUUR/COGA/ROSEC , BEDANKT VOOR HET VERTROUWEN IN DE KOWET SUPPORTER.BEDANKT VOOR DE ABSURDE SV VOOR LUDWIG,EN VOOR AL DIE ANDEREN.BEDANKT DAT NU HET STADIONMUUR PROJECT OVERLIJDT.BEDANKT WEER DAT SOMMIGE DEVENTER ONDERNEMERS ZICH ALS SPONSOR TERUGTREKKEN.BEDANKT DAT JULLIE HET WEER VERGALD HEBBEN .BEDANKT VOOR DE MES IN DE RUG TOEN WIJ BIJ DE STEMMING AANWEZIG WAREN IN DE LINDEBOOM VOOR DE MILJOENEN.HET LIJKT ER STEEDS MEER OP DAT MEN OP ONS TEERT ALS HET HEN UITKOMT.GVD IS HET DAN ZOOO MOEILIJK OM JE FANATIEKE ACHTERBAN TE VERTROUWEN,TE ADVISEREN, TE HELPEN OF NOG BELANGRIJKER NAAR HEN EEN X LUISTEREN.IK WOU MORGEN VOL VERTROUWEN NAAR DE CLUB TOE OM DE STEM VAN DE FANATIEKE SUPPORTER TE LATEN HOREN.MAAR NA DIT BESLUIT OM IEMAND DIE PRAKTISCH GEZIEN NIETS ERNSTIGS HEEFT GEDAAN,EEN ECHTE CLUBMAN IN HART EN NIEREN ZO TE STRAFFEN ,HEB IK GEEN VERTROUWEN MEER IN JULLIE.IK KOM DUS MORGEN NIET.BEN DR ECHT KLAAR MEE.EEN BOEGBEELD V E SUPPORTER DIE BIJNA ZELFSTANDIG ZOVEEL GELD HEEFT OPGEHAALD VOOR DE CLUB EN DAN ZO AFRESERVEREN.BAH,HET LIJKT WEL OP ZN ‘VITESSE S’ ZOALS ZIJ DAT DESTIJDS MET ESTER BAL HADDEN DEDEN.MAAR VERGEET NOOIT BELEIDSBEPALERS VAN KOWET; WIJ HOUDEN VAN DE KLEUREN ROODGEEL EN VAN DE ADELAAR,NIET VAN DE PASSANTEN DIE KOMEN EN GAAN VOOR HUN EIGEN CARRIERE.ZUM KOTSEN DIT.PFFF EAGLES,EAGLES ,WE LIJKEN ONDERTUSSEN GVD VITESSE WEL.WATN DIEPTEPUNT IN ONS BESTAAN ZEG.OOK AL BANNEN ZE DE FANATIEKEN VAN DE TRIBUNES,WIJ ZULLEN ER ALTIJD ZIJN VOOR DE CLUB,EN ZE STEUNEN TOT ONS DOOD.
  FORZA GAE DEVENTER
  EA71

  Mijn excuses voor de hoofdletters maar ben ook echt pissig!!!!

 2. Ook dit moet Van Lidth de Jeude mee nemen in zijn onderzoek naar het veiligheid beleid van COGA-ROSEC. Supporters die uitgenodigd zijn komen niet op dagen voor een gesprek met Van Lidth de Jeude omdat zei er totaal geen vertrouwen in hebben in een onafhankelijk oordeel van deze PVDA,ER. Hoe zou dat nou komen??

 3. Een oproep aan de supporter:

  Vandaag is bekend geworden dat clubman, Ludwig Boosveld (ook wel bekend als Ludwig B) een stadion verbod krijgt van 3 maanden. Het omhoog houden van het, door hem ontworpen, sjaaltje ‘scheiss tukkers’ en het vervolgens weigeren deze zomaar af te geven aan een volledig incapabele, machtsgeile, communicatief gestoorde steward waren reden genoeg voor deze sanctie.

  We staan voor een 2 sprong. We kunnen nu mild en afwachtend reageren wat ertoe gaat leiden dat het in de nabije toekomst, met het huidige (belachelijke) beleid dit nog erger gaat worden. Ik mag er vanuit gaan dat de echte Kowet supporters dit niet willen!! Ik vraag jullie allemaal op te staan tegen de doorgeslagen supporterscriminalisering!

  Geef allemaal gehoor aan de oproep van de BOZEN VAN HET OOSTEN!! Neem vrijdag allemaal uw (anti) sjaal mee! Wees creatief, een a4tje/tshirt/laken etc. icm stiften doen ook al wonderen!! Het is tijd voor een statement en alle beetjes helpen daarbij!!

  Actie begint bij jezelf! Begin iets of doe zelf mee en de rest zal volgen!!

  De club is van ons!! Toch……?

 4. Het afblazen van de actie “behoud stadionmuur” is een symbolische actie van de echte supporters in het stadion om steun te geven aan Ludwig en de rest van de echte GAE supporters. De rest is er voor de sier of om hun carriëre wat op te leuken. Want wat staat het leuk om voorzitter te zijn van een echte volksclub!!! De echte supporters geven om de club, de muur, het gras!!! Niet om regels! Ja regels moeten er zijn, maar niet voor elke scheet, sjaal of het weggooien voor een plastic bekertje bier uit plezier!!

 5. Lugt en Rosec oprotten uit de Horst
  Niet vrijwillig? Dan zorgen wij er wel voor stelletje……, wilmhet K .. Woord keer niet opschrijven maar…..,,, m’n woede is enorm
  Zo blij dat ikmax nitraten uit Polen al heb
  Saturday Fireworks and pyro time
  Burn motherfuckers Burn

 6. Doe het daarom onopvallend en kijk uit. Stadionverbod ligt op de loer.

 7. Jongens en hopelijk meisjes: Houdt er rekening mee dat er veel Politie aanwezig zal zijn om de “fanatiekelingen” op te pakken en te berechten. Iedereen weet wat er nu gaat spelen tegen NAC. Doe het zo slim en sneaky mogelijk. Dit alles duidt op een complot om de fanatieke Eagle supporter het stadion uit te krijgen. Fanatieke Eagles supporters inwisselen voor klappertjes publiek????

 8. Onopvallend! We moeten eens een eenheid zijn, wn politie en stewards het stadion uit donderen! Wel sneu trouwens voor de goedwillende steward met rood geel hart. Die krijgen nu met lastige supporters te maken die sneller dan normaal de hakken in het zand zullen zetten.

 9. KUTBESTUUR KUT COGA KUT ROSEC!! ZATERDAG MOET ER MASSAAL ACTIE VOLGEN, en laat er ook inderdaad maar niet 1 zijn die sssst loopt te roepen!! ONGELOFELIJK DIT had verwacht dat ze hem geheel voorwaardelijk zouden maken om de rust te bewaren maar ze hebben blijkbaar nog meer schijt aan de fanatieke supporters dan ik al dacht

 10. hekken dicht bisde… 10 min na aftrap massaal vak op ongecontroleerd door die fuck gele vestjes.. laat de club maar een bloede voor dit wangedrag

 11. Dit is het allerdomste wat het bestuur had kunnen doen. Ik ben er klaar mee! Er zullen nu mensen uit moeten! Dood en dood zonde dat dit ook allemaal gebeurt voor een wedstrijd waar we de punten hard nodig hebben. Ook daarvoor HEEL ERG BEDANKT LUGT!!! LEKKER BEZIG!

 12. Stadionverbod voor de mensen die onze club aan het vernietigen zijn! Vooral dat van de muur vind ik diep en diep triest!

 13. De eerste die zaterdag “ssst” roept vreet eerste half jaar alleen maar vloeibaar, dat beloof ik!!
  Anarchie nu gvd!

 14. Oprichting
  In de laatste maanden van het jaar 1902 kwam Karel Hollander op het idee, samen met zijn broer Han Hollander en enkele vrienden een voetbalclubje, een volksclub, op te richten.

  6-11-2014 15:58 uur; Einde volksclub
  RvC GA Eagles besluit tot onderzoek
  Gepubliceerd: donderdag 06 november 2014 15:58
  “In andere woorden: noch het casus-overleg zelf noch het 
sanctiebeleid staat wat betreft de RvC van Go Ahead Eagles ter discussie.”

  Edwin Lugt ‪@EdwinLugt‬ 1 uur geleden
  Alleen de bereidheid om samen tot structurele verbeteringen te komen kan ons bij het gewenste resultaat brengen.

 15. Tijdens de wedstrijd wat zingen over de heren en na de wedstrijd even duidelijk maken bij hoofdtribune ingang dat we dit niet accepteren

 16. Net gelezen op de stentorsite, reactie Lugt op stadionverbod Ludwig: “Niemand is groter dan de club.” Wat zet Lugt zichzelf hier voor lul ongelooflijk. Ik zal Lugt eens wat vertellen, Rosec en de Voga zijn NIET groter dan onze club !

 17. bullshit van die lugt! De supporters zijn de club en lugt bepaalt niet of ze wel of niet groter zijn dan diezelfde club. lugt opflikkeren met je achterbakse rotkop!!!

 18. Na zoveel jaar blijft a.s. Zaterdag de toegang de eerste 12 min (wij zijn de 12e man WIJ ZIJN GVD GO AHEAD EAGLES!!!) dicht!!!
  Niemand die het ook maar waagt binnen te komen!!! Met 100-200 man een cordon maken zodat niemand erin kan/mag!!!! Ik zit ijsseltribune maar doe mee aan dit statement!!!!

  IK LOOP AL VANAF ’79 MEE MAAR LOOP MIJ NIET TE KAKKEN TE ZETTEN DOOR EEN STEL PASSANTEN!!!
  Mijn maat is ook vol….

  Tot zaterdag, ik sta voor het hek vd BSide om 17.45 om persoonlijk er niemand door te laten!!!
  WIE DOET MEE?????

 19. @Deventer-Noord

  Wellicht is het slimmer zoals Boze Brutus voorstelde om de fouillering massaal te weigeren. Dan ligt de schuld van het oponthoud namelijk bij de beveiliging.

 20. Oja BvhO maak hier maar een topic van want dan kon in het verleden toch ook met zo’n toch? Nou die kan me verrekken MAAR DEZE AKTIE NIET!!!!

  Is ons DNA zo fanatiek?? en ondertekenen wij de petitie met 800 man dan staan we op de baricadus of beter gezegd voor het hek!!!!

  Laat zaterdag maar komen boys!!!

 21. Zaterdag avond iniedergeval brinkgrevenwegtribune dicht doen tot 15de minuut alle boys van ons voor de tourniquets niemand erin !!!!!!!!!!!!!!!

 22. Als een paar man een plastic tas naar binnen smokkelen dan zorg je eerst dat alle cameras bedekt zijn achter de goal.

 23. De media krijgt ook licht van de strubbelingen, alleen maar goed
  Zie Tv oost

 24. @anoniemBeter sla je die camera’s direct kapot stuk voor stuk

 25. Gewoon met z’n allen het veld op.
  Ze kunnen toch geen 8000 man een stadionverbod. geven.

 26. Ik voel een gestaakte wedstrijd aankomen tegen NAC

 27. Actie is ok! Laat duidelijk merken dat je het tot in het diepste raakt! Zorg er wel voor dat het geen terreur wordt. Uiteindelijk wint de gevestigde orde toch. Dan zullen er alleen maar verliezers zijn; supporters, club, en spelers. Gevolgen: puntenaftrek, spelen zonder publiek, degradatie en mogelijk bevriezen van de nieuwbouwplannen, of erger nog, de teloorgang van hetgeen waar wij zo van houden. Bescherm elkaar en dat wat je lief is. Maak je onstervelijk met acties die bewondering wekken. Dat is ook GAE-cultuur.

 28. De club is er voor de supporters. Niet voor passanten. Als er geen fanatieke sfeer meer mag zijn dan kan je beter alles opdoeken. Dan maar punten aftrek en dergelijke en gestaakte wedstrijd. Hoe kun je nou van een club houden als er totaal niet naar je geluisterd word naar supporters. De club doet goed zijn best om afstand tot zijn supporters te bewerkstellen en laat hierdoor merken dat je toch maar een stuk poep bent. Wij zijn er ook in de Jupiler!!!! En dat zijn wij altijd geweest. Dus punten aftrek, staken of spelen zonder publiek: Het is tijdelijk! Kowet is altijd!

 29. Zaterdag de 1e 10 min. gewoon normaal doen,vanaf de 10e min.stilte
  en massaal richting betonnen muur en reclameborden lopen.
  Vanaf min.12 massaal zingen Rosec en Voga rot op met het tonen van
  “verkeerde mutsen en sjaaltjes” en Eagles till I die.
  Na de wedstrijd verdere acties.

 30. Helemaal met Jouke eens! Maar waar ligt die scheidingslijn tegenwoordig? De regels verbieden het al in zoverre dat kritiek tonen vrijwel onmogelijk is geworden dus zullen we wel moeten..

  Mijn mening is dat het zaterdag op het randje zal zijn. Met een goede mogelijkheid dat de boel uit de klauwen loopt. Maar wiens schuld is dat dan eigenlijk? Dit is pure frustratie die voortkomt uit het jarenlang ‘supportertje pesten’!

  Ik hoop het natuurlijk niet maar het zal me niks verbazen als al die jaren nu op een kookpunt zullen uitkomen..

  Wellicht het laatste hoogtepunt in de Kowet- cultuur. Dan zijn we in ieder geval strijdend ten onder gegaan..

 31. Ondertussen al 7 man teruggetrokken voor dat obligate praatje met James vanavond. Zegt genoeg. Onvrede is zeer breed gedragen.

 32. Gaan we niet praten vinden hun het goed , dan denken hun ze lleggen hun zich d’r bij neer . Jullie die 7 moeten juist wel gaan. Anderen mogen niet , jullie zijn d’r voor ons bij dat gesprek ,, door niet te gaan geven we geen gehoor en verliezen we die strijdt gegarandeerd, last ze hun zegje doen loop weg last d’r 1of 2 wat terug zeggen na onderling overleg ,, komen jullie d’r niet uit einde gesprek klaar ,

  ik vind een actie ook goed maar niet ten koste van ons eredivisie schap ,

  We moeten achter onze spelers staan , ik ben geen fan van die kale kak of het bestuur , ik de fan van onze jongens op het veld , fan van het rood en geel , fan van de supporters , fan van de spelers die d’r voor gaan

  Maar zo gaat onze club na de klote .

  Spelers verdienen de hele wedstrijd onze steun , spelers vinden dit gezeik denk ik ook nx terwijl d’r twee zeer belangrijke thuis wedstrijden aan komen die we moeten winnen , verliezen we die zonder onze steun sfeer fanatiek gedrag . Dat gaat die verbouwing ook weer de ijskast in lopen de sponsoren weg enz enz

  Spelers hebben en verdienen onze steun 90-94 minuten lang per wedstrijd zo trekken we hun elke x weer over het dooie moment heen , spelers geven geen sv , zij kunnen d’r nx aan doen

  Spandoeken sjaals petjes spreekkoren wat dan ook. , maar onze spelers verdienen onze steun ,

  Hang spandoeken op. Zing met zijn alle voor hoofdingang na de wedstrijd maar eerst volle steun aan onze spelers. Hekken dicht tot minuut 12 heeft weinig zin hebben we alleen ons zelf mee hun zitten op de tribune te kijken terwijl wij zelf nx zien ,
  Ik kom voor de wedstrijd
  Ons laten horen oke.
  Maar vanaf de eerste minuut ja de eerste minuut moeten we achter de spelers staan

  Of willen we volgend jaar na Achilles Telstar enz enz

  Eens een eagle altijd een eagle

 33. rood geel, op joun manier word je helemaal niet serieus genomen en lachen ze alleen maar.
  ik mag er ook volgend jaar weer in, maar liever een jaartje telstar dan die rosec honden.
  Alles of niets!

 34. Rood geel NAC thuis is even van minder belang, bovendien van dat klapvee gaat eagles toch niet beter van voetballen. Dus alle focus op op de onzin sv’s en rosec

 35. Terwijl jij (mn skatje)naar Chanel nr 5 ruikt,
  stink ik weer eens naar rook vh vuurwerk.
  Als jij weer eens met je vriendinnen afspreekt,kan je het een week lang over mode/kleding hebben,
  ik daarentegen wil een week lang niet gezien worden,omdat ik GVD voor de zoveelste x baal van pec zwolle ‘uit’.
  Als jij ergens uitgenodigd bent en er zitten allemaal vreemden erbij,dan kijk jij de kat uit de boom,
  ik kan juist met een ‘vreemde’,schouder aan schouder,90 min. lang mijn trots,mijn club,mijn RoodGeel aanmoedigen.
  Als een van je vriendinnen jarig is,wordt je zenuwachtig van wat je allemaal wilt kopen,
  ik hoef er helemaal niet over na te denken,ik kies gelijk het RoodGele shirt/sjaal/vlag.
  Terwijl jij aan sparen denkt voor de nieuwe inrichting van ons huis,
  geef ik al mijn geld uit aan seizoenskaarten,uitwedstrijden,shirtjes,sjaaltjes,vlaggen en paarse munten van mijn club.
  Terwijl jij Najib Amhali wilt zien in het theater,
  gaat mijn hart tekeer als ik naar de Adelaarshorst ga of rkc uit bezoek.
  Terwijl jij op 14 februari alleen aan mij denkt,
  denk ik naast jou ,ook aan mijn club..
  Jah schat,zo ben ik en zo zal ik altijd blijven,al 38 jaar lang verliefd en verslaafd aan mijn club en stad…
  Er gaat geen 1 dag voorbij,dat ik niet aan GAE Deventer denk,niet over GAE lees,niet over GAE schrijf en praat,niet de Bozerikken-site bezoek en de vele reacties lees..
  Ondanks dat ik een eigen mening heb,en respect heb voor ieder zijn politieke voorkeur,interesseert ‘Politiek’ mij geen mallemoer.
  Kapitalisme,fascisme,communisme,anarchisme,
  socialisme kunnen mij allen gestolen worden.
  Voor mij is er maar een ‘isme’,en dat is enkel en alleen GAE DEVENTER Fetisjisme..
  Wat boeit mij de kleur,geaardheid,politieke voorkeur,afkomst etc etc,juist de diversiteit maakt ons GAE zo mooi..
  Wij,de Deventer(eo)supporters staan als een blok achter ons ‘Kowet’,onze politiek is,de club in slechte tijden naar goede daden te schreeuwen,de 12 e man te zijn van het elftal.
  Supporter zijn betekent,ALTIJD en OVERAL achter zijn/haar club staan,uit je dak gaan als je club scoort en balen/schelden als je club een tegendoelpunt krijgt,bij een overwinning in een roes leven en bij een nederlaag niet te pruimen zijn,dat is mijn politiek..
  Very,very Proud to be one of them.
  Dit gaat niet alleen over Ludwig,maar het was wel de bekende druppel.Financieel heeft het bestuur zeer goed gedaan,sportief doen wij het naar ons budget aardig goed maar qua supportersvriendelijkheid ken men nog veel leren.Vandaag was ik 1 van de uitgenodigden,maar heb besloten niet te gaan.Een relatie is gebaseerd op vertrouwen,of het nou privé gerelateerd is of werk of vriendschap of wat dan ook,is er geen vertrouwen meer dan kun je bouwen wat je wilt maar het valt dan uiteindelijk weer uit elkaar..Zoooo de emotie is er weer uit,nu hopen dat ze bij Eagles wat geleerd hebben wat de gedachte van een supporter is.
  Forza GAE DEVENTER
  EA71

 36. @Zwols malootje.

  Moet jij jezelf niet ff laten kontvingeren door je oppersmurf?

  Flikker op van deze site.

 37. Mooi stukkie weer DT

  en Zwolse Malloot ga jij maar fijn een stukkie fietsen want je scootercertificaat is verlopen.

 38. Zwolse malloot is verwijderd. Kijken of ie zo fanatiek is om een nieuw ip-adres te regelen.

 39. heb nog eve snel sjaaltje laten maken
  scheiss rosec kosten 3,50 pst
  heb er nog 43

 40. Massaal de eerste 20minuten met de rug naar het veld. dat spandoek van heerenveen uit voor de bside hangen en na die 20 muis stille minuten. Massaal rosec rot op schreeuwen en daarna weer richten op het voetbal

 41. GA Eagles-voorzitter Edwin Lugt geeft aan niet inhoudelijk op de ‘zaak Boosveld’ in te kunnen gaan. ,,Ik ken de details niet, maar heb wel uitgebreid met Ludwig gesproken. en nog de details niet kennen
  Hij heeft 2uur met hem gesproken waarover dan? Beetje de populaire jongen uithangen!!

 42. @heerde

  Worden die sjaaltjes zaterdag bij de poort verkocht?

 43. Ik voorspel dat het vies uit de hand gaat lopen zaterdag.

  Gefrustreerde emotionele fanatieke fans die niet serieus genomen worden door een stel passanten werkt als een rode lap op een stier.

  En als de b side trommelkneusjes en co gaan fluiten laat je club maar in de steken of wat dan ook gaay dat ook uit de klauwen lopen zaterdag

  Mark my words

 44. Zit elk uur op deze site en twitter te refreshen of er al wat nieuws is.

  Helemaal klaar met Rosec, trommeljosti’s en andere moraalridders.

  Wat Deventer Noord en Hooliganshierboven al melden, kan ik me ook wel vinden in een lege B side tot de 12e minuut.

  Alleen t probleem is dat we daar Rosec niet mee hebben. En zou gauw als we naar binnen willen die lui ons 1 voor 1 door die poorten laten gaan wat dus ook niet massaal is.

  Dat er iets moet gebeuren is duidelijk.

 45. Bah… Spuug op die reacties van mensen die het conflict willen de-escaleren zogenaamd in het belang van de toekomst van GAE.

  Als wij nu niet opstaan en heel duidelijk laten merken door daden en woord dat wij het zijn die deze club draagt en niet die driekwarters van en bestuur en die walgelijke succes supporters dan is er straks geen “echte” club meer om voor te juichen.

  Bside moet leeg.. en vanaf de 12de minuut gaat dat hek open goedschiks of kwaadschiks

 46. BREAKING: Verneem zojuist dat er zeer waarschijnlijk topoverleg op de club is met de aanwezigheid van de rechterhand van de burgemeester, politie en allerlei hoge heren. Meer info volgt.

 47. Ze zijn blijkbaar bang. Jammer. Laat ze eens vertrouwen hebben in supporters.

 48. Tot de 12e minuut afgrendelen, niemand mag er door, helemaal niemand dus, dan zal Rosec wel in actie moeten komen…evt. Geassisteerd door wouten.

 49. Met afgrendelen werk je fysiek geweld in de hand. Er zullen veel supporters wel gewoon naar binnen willen…

 50. We kunnen ons opmaken voor een arrestatie en intimidatiegolf! Dit land is een fascistenstaat!
  Supporters, niet afgrendelen, maar fouillering weigeren. Dat is het beste en heeft hetzelfde effect. En we moeten zorgen dat we EENSGEZIND blijven! Niet meer elkaar afkraken. Er nu met zijn allen aan gaan staan! KOMOPTAN!

 51. Erg bijzonder dat de heer Boosveld, terwijl het onderzoek nog lopende is, een definitief stadionverbod op de mat heeft gekregen. Dit riekt naar een onderzoek waarvan de uitkomst op voorhand al vaststaat. Erg aparte gang van zaken, om het mild uit te drukken.

 52. Precies Boze Boris, helemaal met je eens! We laten ons toch gvd niet met z’n allen piepelen door een paar van die passanten-kneuzen!? Drie punten zaterdag zou mooi zijn maar dat interesseert me nu geen ene reet!!

 53. @WJ Het onderzoek naar wat er voorgevallen bij Boosveld loopt niet meer. Die hebben ze over twee dagen gespreid en na de tweede bijeenkomst is het SV uitgedeeld.
  Het onderzoek wat op dit moment loopt is of de regels die -tot nog toe- gehanteerd worden nog voldoen. De nieuwe regels zullen dan niet met terugwerkende kracht ingevoerd worden. Dit is in ieder geval in hoeverre ik het mee heb gekregen.

 54. Allemaal
  Met rug naar veld en ons blote reet laten zien

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s