Verslag ADO EN voorbeschouwing Feyenoord

Het verslag van Raalte:

 ‘Een dubbel gevoel hou ik over aan het gelijke spel in Den Haag. De wedstrijd die in 1-1 eindigde. Diverse supporters zijn tevreden met het resultaat wetende dat wij een  behoorlijke aantal basisspelers miste en dus toch tevreden mogen zijn met dat één puntje. 

In de eerste helft was het niveau van beide ploegen schrijnend. Zowel als bij Den Haag als bij ons lukte er eigenlijk niets.. Ado kreeg diverse goede kansen en Cummins redde echt een aantal hele goede ballen anders hadden we met rust met 6-0 achter kunnen  en misschien wel moeten staan. Reimerink kreeg op slag van rust nog een grote kans die hij verprutste,  dat was dan weer zeer jammer. Het was zeker ook niet verdiend geweest als wij met rust voor hadden gestaan. Waar ik en velen supporters onze kritiek de afgelopen weken in de achterhoede neerlegden was het nu in de voorhoede niet best. Stootkracht en echte power en misschien ook wel kwaliteit ontbrak. Schrijnend aan Den Haag-zijde was het aantal diepteballen die werden gegeven en zomaar over de lijn werden gespeeld. Ballen over 5 meter kwamen niet aan en de Den Haag-supporters floten en waren meer en meer geïrriteerd over het vertoonde spel.  

Na rust waren wij in balbezit de betere ploeg en konden we eindelijk scoren. Wel of geen officieel doelpunt van Ten Den, hij zat erin en daar konden wij heel tevreden mee zijn. Wij kregen de ruimte om goed en georganiseerd aan te vallen, maar dat deden wij te onzorgvuldig. Terwijl achterin Cummings en ook Jop diverse keren goed optraden. Jop was echt sterk in de onderscheppingen en ook Schenk liet zien niet bang te zijn om de duels aan te gaan. Terwijl Reimerink werd gewisseld omdat hij  slecht speelde, had ik eigenlijk een wissel verwacht van de aller slechtste man van het veld: Lewis. De staf probeert mij(Raalte25) elke keer te overtuigen van Lewis’ kwaliteiten, maar ik zie het nog niet in hem zitten. De diepte bal op hem waar hij de bal, ik dacht een 15 minuten voor tijd, op een knullige manier verloor deed voor mij voorlopig het boek dicht. Aan de zijkanten was hij niet goed; individuele acties mislukte hopeloos en misschien staat er ook wel te veel spanning op hem waardoor zijn kwaliteiten er niet uit kunnen komen. Dan Erik Cummins. Vorige week een soort van held met het stoppen van een penalty tegen Twente en diverse andere goede reddingen, zo werd hij  de schlemiel van de wedstrijd tegen Ado. Door een ordinaire blunder die hij zelf goed probeerde te praten, maar waar hij moet toegeven dat het gewoon een blunder was. Deze 3 punten hadden wij heel goed kunnen gebruiken, maar helaas was het niet anders. De wissel met Nick de Bondt erin aan de zijkant tegen over Meijers was wel zeer goed alleen gebruikte Nick te weinig zijn kwaliteiten om er diverse keren goed langs te gaan. Zondoende spelen wij volgende week tegen de nummer 15 in de competitie Feyenoord waar wij ook woensdag voor de beker tegen moeten.

Snel herstellen en vol aan de bak dat wij kunnen stunten in de beker hebben wij in het verleden al vaker laten zien o.a. tegen Feyenoord een aantal jaren geleden terug. Helaas nu rond wat ik begreep de 5000 kaarten verkocht dat is niet heel veel en hopelijk zou mooi zijn kunnen wij stunten tegen de Rotterdammers.’

 

Later de foto’s en meer over Feyenoord in de beker

Advertenties

69 gedachten over “Verslag ADO EN voorbeschouwing Feyenoord

 1. Man, man, man…..

  Wat zijn ze toch bezig met leuren en aan smeren van kaartjes voor morgen! Heb al ik weet niet hoeveel mailtjes gehad voor extra kaarten…

  Kunnen ze nu bij het bestuur echt niet nadenken, waarom er maar 5000 zijn verkocht en de Horst morgen niet vol zit……

  €25,- per kaartje….Zijn ze niet goed snik ofzo??!!

  Wat denken ze dat mensen in deze zware tijden, dat zomaar even kunnen aftikken en dan ook nog naar zo’n knaken elftal willen kijken…..Schei toch uit!!!!

 2. @ the box Precies! Als ik altijd alleen zou gaan tik ik die 25,- euro (hoezo volksclub??) echt wel af. Maar met twee gezinsleden die ook altijd meegaan is het voor ons niet op te brengen. Dus dan de wedsrtrijd maar voor de buis kijken, jammer

 3. Wij zitten ook met een groep vrienden voor de buis.
  9 man X 25 euro = 225 euro.
  als de club normale prijzen had gemaakt dat Zat het vol en verdiende GAE alsnog meer geld.
  Als de helft thuis blijft is de sfeer een stuk minder en wordt er amper omzet gedraaid.
  Hopen op een ronde verder, en dan jupilerleague club thuis. Top Oss ofzo;)

 4. Het bestuur denkt slim te zijn,de prijs van de seizoenkaarten gaan
  aardig omhoog,inkoopbeleid matig-zuini
  Kaartjes voor de beker 20 à 30 euro,kaartjes tegen Olle 30 euro,
  prijzen voor de uitcommmmbi zijn niet nor

 5. Bel de Stentor, ik ben het eens met the Box.

  Eigen plek terug kopen €20.- is waanzin. 5 of 10 euro komt eerst, extra kaarten een 10tje en de horst was uitverkocht.
  Voeg hier de drank- en voedselomzet bij en onze “volks” club wordt er ook beter van.
  Ze, het bestuur red. dachten natuurlijk het Deventer volk te kunnen uitmelken omdat het o zo geliefde Feyenoord op bezoek komt. *kots kots*
  Helaas, poging mislukt. En de fanatieke trouwe supporter is hiervan de dupe.

  5000 man waarvan 1000 Feyenoorders zegt genoeg toch?

  Ik ben natuurlijk dolblij als we winnen van 010 maar aan de andere kant, laat ons er maar meteen uitvliegen.

  Volle focus op de competitie cq lijfsbehoud.
  Liever zaterdag 3 pnt dan woensdag, beide mag ook natuurlijk.

 6. @yd

  Is dit dezelfde yd, die mij 2 topics terug wel dacht te kennen en mij belde met z’n mooie 038 nummer….

  En die yd is het nu met mij eens…. nou nou, moet niet gekker worden!!! ;)

 7. Alle omzet uit gaat toch naar de Josti SV.. Niet naar gae. Zaterdag is inderdaad een stuk belangrijker.

 8. Fuck de beker. Dat ding we winnen we toch niet. Zeker niet met die kneus van een lewis. Die gast kan he-le-maal niks. Zaterdag 3 punten!!!!!

 9. Tot nu toe 4600 kaarten verkocht voor morgen, om je dood voor te schamen!!!! Wordt het niet eens tijd dat wij het bestuur gaan toezingen en een paar spandoekjes ophangen?

 10. Morgen moeten we zeker goed duidelijk maken dat dit niet langer kan zo met die achtelijke prijzen. Gvd als je met je gezin gaat tik je een kleine 100 euries af, we spelen niet europacup!!!!

 11. Tijd voor actie we hoeven niet alles te pikken van dit bestuur!

 12. Verwacht binnenkort op de supportersavond wel wat stribbelingen.
  Je moet trouwens wel lef hebben wanneer het sportief niet goed
  gaat zo’n avond te organiseren.
  Seizoenkaarten duurder,( te) weinig ingekocht,kaartjes voor morgen veel
  te duur.

 13. Belachelijke prijzen. Dit is niet op te brengen. Voor zijn seizoenkaarthouders hadden ze een lagere prijs mogen aanhouden. Succes morgen.

 14. Goede snelle linksbuiten,vorig seizoen 13 x gescoord voor Dordt.
  Mentaal niet zo sterk,kreeg daarommmm geen contractverlenging.

 15. De strijd der supporters

  Zondag, 21 september 2014 om 12:47 door Demta

  Komende woensdag om 20:45 verzamelen bij de Vetkampstraat, in het centrum van een prachtige, historische Hanzestad. Een wedstrijd die ongeacht de uitslag, zelfs ongeacht het spel een mooie wedstrijd zal worden. In de inmiddels wereldwijd in Nederland beroemde Adelaarshorst zullen Go Ahead Eagles en Feyenoord elkaar proberen uit te schakelen in de beker. Echter, dit affiche draait niet alleen om voetbal.
  Beide supporters hebben inmiddels bewezen tot de beste, leukste supporters van Nederland te horen. Het mag dan ook geen verrassing zijn dat veel Go Ahead Eagles supporters Feyenoord aankomende zondag graag zien winnen van de jongens uit Amsterdam. Men gunt Feyenoord die overwinning, maar hier in Deventer gunnen we Ajax ook de vernedering, het verlies.
  Oké, aankomende zondag is voor Feyenoord, dat geven we uit Deventer bij dezen toe. Laten we het dan maar over die geweldige wedstrijd op woensdagavond hebben.
  Verwacht geen wedstrijd als alle anderen in deze tweede ronde van de beker. Beide ploegen staan erom bekend te excelleren onder de sterke aanhang van de supporters. Het zal dan ook een wedstrijd worden die door de supporters wordt beslist. De B-Side in Deventer zal haar eigen jongens toejuichen en de scheidsrechter – waar nodig – corrigeren. Van Feyenoord wordt natuurlijk niets minder verwacht. Hopelijk komen de Rotterdammers in grote getale naar de arbeidersstad Deventer, anders wordt het natuurlijk geen eerlijke wedstrijd.
  Voetballend gezien is Feyenoord op papier een stuk beter dan Go Ahead Eagles, daar zal niemand omheen draaien. Maar dit is een thuiswedstrijd voor de ploeg uit Deventer, en zeker in de beker is dit van enorm belang. Ik herinner u graag aan 27 oktober 2011, waar beide ploegen ook tegen elkaar stonden in de beker. Onder leiding van Ronald Koeman verloor Feyenoord in diezelfde Adelaarshorst met 2-1. Go Ahead Eagles speelde destijds in de middenmoot van de Jupiler-League, wat misschien geresulteerd heeft in enig onderschatting aan de Feyenoord-kant. Dat zal nu, vanzelfsprekend, minder het geval zijn.
  Maar moeten we het wel over voetbal gaan hebben hier? Ik denk het niet. Laten we met z’n allen gaan genieten van de ambiance in het oude, krakkemikkige maar oh zo sfeervolle stadion. Natuurlijk zal iedereen in Deventer nog harder juichen wanneer Go Ahead Eagles weer tegen Feyenoord door zou gaan, maar dat is niet de essentie van deze wedstrijd. Het voetbal zal dramatisch slecht zijn, daar waar Go Ahead Eagles en Feyenoord beiden uit vorm zijn. Deze wedstrijd gaat om eer tussen de supporters, wie zal zijn ploeg, ongeacht de stand, het meest toejuichen?

 16. Rohda Raalte – jong Go Ahead Eagles 1-2: 1x Postma en 1 x Steenbergen

 17. Ik denk ook wel dat de prijs er veel me te maken heeft. De prijzen voor losse kaarten liggen bij ons wel erg hoog. Normale competitiewedstrijd zoals Eagles – Utrecht 25e, tegen Ajax etc 30e.
  Utrecht – Eagles kun je al heen voor 15e.

 18. Wel weer lekker hoor, ik vind de beker altijd mooi, kon er helaas niet bij zijn vanavond. Nu hopen op een mooie loting en proberen lekker ver te komen.

 19. Keurige en slimme wedstrijd gisteren! Feyenoord het spel laten maken en daar waar het kon het heft over pakken en goede kansen creëren. Hopen dat dit nog meer vertrouwen geeft en het elftal dit kan vast houden.
  Fantastisch om te zien hoe die ten Den zich gisteren geprofileerd heeft in de spits. Zaterdag mooi laten staan, evenals van der Hart. Ook prima wedstrijd gekeept! En eerlijk is eerlijk, Joppie is zich goed aan het herpakken van de zwakke competitie start! Maar laten we ook eerlijk zijn naar die Lewis…..wat een blamage! Wat kan hij wel. Serieus een versterking van 100x niks! Waarom niet met de Bondt proberen…..
  Op naar zaterdag!

 20. Achterin veel volwassener geworden.
  Vd Hart keepte inderdaad geweldige wedstrijd, rustig aan de bal, goed meevoetballen en geweldige reflex.
  Middenveld was sterk en zat er strak op, bijna een luxeprobleem met v Ooijen op de bank.

  Nu hopen op een soortgelijke loting als die blauwvingers.
  en in ieder geval thuis.

  Zaterdag nog een keer hetzelfde graag.

 21. Wat was die keeper van de Hart goed , en Lewis is nu toch wel door de mand gevallen, na de zoveelste wedstrijd wat slecht.

 22. Lewis was in de tweede helft zo slecht nog niet.
  Vooral hoog meekoppend goed storend in de opbouw van Feijenoord.
  Hij verdient het om zijn progressie te kunnen laten zien.
  En inderdaad, Ten Den een aangename verrassing!

 23. Zou Foeke het aandurven om Cummins ernaast te zetten?
  Er stond gisteren echt iemand op het doel…blijf maar lekker zo spelen, het nieuwe GAE, slim spelen, wat terug getrokken en gokken op die counter.

 24. Go Ahead Eagles op zoek naar manager Voetbalzaken

  Go Ahead Eagles wil op korte termijn een manager Voetbalzaken aanstellen. Voor de club uit Deventer de volgende stap in de organisatorische professionalisering die de club voor ogen heeft

  “ Dat is dan zelfs een must”

  De functie wordt nu nog bekleed door Foeke Booy, die een dubbelrol vervult. Hij is natuurlijk ook hoofdtrainer van de club, die gisteravond (woensdag) nog Feyenoord met een 2-0 overwinning uit het toernooi om de KNVB beker kegelde. Booy steunt de stap volledig.

  “Het is ook logisch, aangezien de club weer met een eigen opleiding is begonnen”, vertelt Booy in Voetbal International. “Handhaving dit seizoen is van levensbelang voor de club en als dat lukt, heeft de Go Ahead iemand nodig die op technisch vlak niet alleen de korte termijn (eerste elftal), maar ook op de lange termijn (opleiding) beleid maakt. Dat is dan zelfs een must.”

  “Ik heb daar zijdelings met Edwin Lugt (voorzitter) over gesproken en ik ben natuurlijk bereid mee te denken. Ik heb eerder een dubbelfunctie bekleed bij FC Utrecht, maar het kan ook heel goed dat de club het trainerschap en de managementrol wil scheiden. Ik ga in elk geval nu nog niet van het veld.”

  Bron : ELFvoetbal.nl

 25. Ten den de enige Kowet speler met zwarte kicksen respect voor deze gast!!!!
  De rest zou eigenlijk verplicht moeten worden om zwarte schoenen te dragen,het is toch geen porem:een mooi retro tenue met zwarte kousen en dan van die walgelijke schoentjes eronder.

  Groetjes de Modepolitie

 26. meen eens modepolitie! Ook Kolder en v/d meer spelen nog op zwarte kicksen.

 27. Waar blijven de annie van de linde en xandra schenk postings. En die van der hart moet je toch zo terug dturen naar de j*den. En waar kopen we geen vervanging voor kolder want als die geblesseerd raakt heb je helemaal niets achter de hand……

  het was een mooie ouderwetse bekerpot, die was mij wel 20 euro waard.

 28. Als wij zaterdag niet winnen hebben wij hier niets aan! De competitie is zoveel belangrijker.

 29. Precies @geduld is een schone zaak

  Waar zijn nu al die negatievelingen gebleven dan maar zaterdag gaat het er echt om

  KOMOPTAN EAGLES!!!!!!!!!!

 30. Anoniem op 25/09/2014 om 15:04 schreef:
  meen eens modepolitie! Ook Kolder en v/d meer spelen nog op zwarte kicksen.

  Kolder? Hij heeft een x schoenen zwartgespoten, maar voetbalde vervolgens gewoon op zijn gele schoenen hoor.

 31. En de club gesponsord en een fantastische overwinning gezien… De echte waren er!! Goed voor het moreel voor aankomende zaterdag..

 32. @vakkie 6 gelukkig waren wij sterker dan de herfstdepressie en bleven optimistisch.
  Al ben ik nu wel een beetje sceptisch.

  Zou wel weer typisch kowet zijn om Zaterdag dan weer te verliezen.

 33. Dat was weer zo’n heerlijk ouderwets avondje Kowet. Feyenoord in de touwen, zaterdag knock-out.

 34. Wat lullen jullie nou dom dan??

  Speelden o.a. Schenk en vd Linden goed dan…..?

  Dus slaat nergens op, waar zijn de negatievelingen gebleven?

  En gelukkig zoals ik al eerder schreef, revancheerd vd Linden zich uitstekend van zijn slechte competitie start!

 35. Speelde Schenk dan?

  Vond Schenk uitstekend op de bank, puike prestatie van die gozer.

 36. Net of het nu allemaal zo fantastisch is vakkie 6. Loop jij maar lekker met je hoofd in de wolken. Was een mooie pot hoor. Maar om nu te doen of deze selectie helemaal geweldig is. Feyenoord was niet scherp. De kansen hebben ze zeker wel gehad. Wil het Zaterdag wel eens zien. Dat is in mijn ogen een stuk belangrijker. En vergeet niet, dat het eerste doelpunt behoorlijk lucky was. En de tweede een dood spelmoment. En mag ik iedereen er aan herinneren dat Roda jc vorig seizoen twee keer achter elkaar van psv won, maar vervolgens wel rechtstreeks degradeerde! Ik blijf sceptisch over deze selectie, en het zal een heel zwaar seizoen worden.

 37. @SDK

  Het ging erom dat er gezeurd werd, dat er nu geen commentaar was op deze 2 spelers. Was ook erg blij dat Schenk op de bank zat. Prima plek voor hem ;)

 38. Waar zijn de negatievelingen gebleven?? Jezus ik krijg de laatste tijd echt de tranen in de ogen van deze site. Wat een mongolen hier. En iemand die ook maar IETS positiefs in die Lewis ziet heeft of een hele pot Prozac weggesnoept of geen flikker verstand van voetbal. Combinatie van beiden kan ook. Enige wat hij gisteren goed heeft gedaan wat een bal ingooien. Die gast kan he-le-maal niks. En wat interesseert

 39. Heerlijke pot gisteren, zelfs spelers van eagles kregen applaus van uit het uitvak. Zaterdag weer met dezelfde elf beginnen, en hopelijk fluit die kuipers beter dan bassie. 2de helft floot die wel erg veel in voordeel van rotterdammers.

 40. The Box op 25/09/2014 om 20:50
  Dat snap ik, ben ook niet op me achterhoofd gevallen.

  Als je sommige lui hier leest denken ze nog dat wij zaterdag met dezelfde 11 ff 010 weer van de mat spelen. Dat gaat niet gebeuren die jongens hebben de hete adem van het legioen in de nek.

  Ben wel blij dat de jongens achterin goed stonden. Ga asjeblieft niet die van de(r) Hart zo ophemelen. Want in de voorbereiding had die me toch een paar poedels.

 41. Whahahaha thuis
  Derby. Jammer voor de meesten hier maar , ipv IJssel derby , de derby die heet erom doet fijn zo beker tegen die stink tukkers ,,bijna volle bak

  Oh fijn meneer munsterman een late avond wedstrijd met de auto na huis .. Hihi

  Ff wachten. Of vak p o n y Dit x ff biertje komt drinken ,,,,,
  Denk ut niet

  Rood gele Gr

  Eens een eagle altijd een eagle

 42. achterin stond redelijk goed maar die lewis jezus oprotten met die mongool!!!!

 43. Mag toch niet hopen dat dit het nieuwe eagles is. Met veel kunst en vliegwerk een ronde door verhult hoe zwak we zijn. Dit gaat natuurlijk niet goedkomen zo. Je moet er niet denken dat je op achterstand komt. Er zit geen enkele samenhang in dit team. Ik hoop dat ik het fout zie, maar ben er bang voor.

 44. Volgende ronde Twente thuis.. Die pakken we ook maar morgen zal gewoon Cummins weer in het doel staan.. En ja er moet nog veel gebeuren aan dit elftal maar ze knokten er wel voor tegen Feyenoord…. Als dit als dat hebben we geen zak an.. Het ging zoals het ging en gewoon verdiend gewonnen…

  Morgen weer stunten

  KOMOPTAN EAGLES!!!!!!!

  ps: De Joden komen weer lekker weg met Urk uit geen supporters en die reserve joden tegen HHC ook weer makkelijk hoor

 45. @ vakkie 6,

  Laat hun maar van die wedstrijden hebben,
  Een club als Twente uitschakelen is mooier als een sfeerloze pot voetbal tegen urk of hhc.

  Ik heb het volle vetrouwen dat we weer een ronde verder komen.
  Zolang eagles thuisvoordeel heeft hoeft het van niemand te verliezen.
  Kom maar op met alleen thuis wedstrijden. en daarna de bekerfinale tegen olle

 46. Een zo’n klotevogel maakt nog geen zomer. We hebben weliswaar gewonnen woensdag maar die kutbeker die nu in Zwolle staat heb je geen reet aan. Ik ruil de overwinning van woensdag liever in voor een paar punten op de ranglijst. Als je nou zaterdag aan de kloten krijgt heb je nog niks want in de beker vliegen we er vroeg of laat toch uit met zo’n matige ploeg.

 47. zaterdag verliezen zou wel zuur zijn. maar die punten komen vanzelf.
  Doe mij maar een overwinning tegen twente in de beker.
  En de ronde daarna ajax tegen psv en wij jupilerclub.
  dan hopen op een mooie reeks richting de kuip.
  Bekerfinale GAE-PEC.
  Is toch iedereens droom hier!!

 48. Wat is het toch makkelijk om spelers af te kraken als niet alles meteen in goud verandert.
  De eerste kans voor Lewis kon hij net niet bij, de tweede -inderdaad- faliekant gemist.
  Maar daarnaast, zoals Foeke ook al zei, hard gewerkt, alle kopduels gewonnen en zo
  de opbouw van Feijenoord naar achteren gedwongen.Een beetje positivisme kan geen
  kwaad hoor

 49. Kolder weer in de basis, Daar gaan we weer met die slome voorin. Geef ten Den de voorkeur.de kans op 3 punten slinkt nu aardig.

 50. Krijgt hij meer betaald dan bij onze club

  Ze voor bijna gratis de deur uit in Deventer , nog ff handje geven bedankt en dat was ut

  Tuurlijk tuurlijk moet positief zien. ,,,,, flikker op zuinige gelul

  Ohhhhh echt

  Ach we hebben altijd wat te zeiken ,,
  Wij zijn eagles en Deventer ist het daar stil , nou dan wordt d’r niet meer geleefd ,,

  Maar Orlando kan toch bij ons. , reimerink na wke ,,,,

 51. Deze site lijkt aan het sterven, helemaal geen nieuws meer??

 52. Met van die dronken virussen loopt iedereen wel weg ja.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s