ADO – GAE VOORBESCHOUWING

Op de dag dat Nederland zich in Den Haag laat horen hoe erg ze voor of tegen IS zijn, speelt Go Ahead er een wedstrijd tegen het ooit zo roemruchte ADO.  Raalte beschouwt het allemaal voor:

Na de nederlaag tegen FC Twente zijn de ogen gericht op het volgende duel en dat is vandaag tegen Ado. ADO wat op plek 13 staat en waar het ook onrustig is, zeker qua geldzaken. Er is een onduidelijke Chinees die de club gekocht zou hebben, maar nog niks heeft betaald. Ado speelde vorige week in een saaie wedstrijd 0-0 tegen Utrecht en zal thuis natuurlijk weer in de beginfase de lange bal hanteren zoals we al jaren van de ploeg uit Den haag gewend zijn. Ado speelt in een 4-3-3 en kan nog regelmatig wisselen voorin van samenstelling, al gebeurt dat de laatste weken amper! Achterin valt er niet veel bijzonders te vertellen. Ja, Kanon is een beer van een jongen en verdedigd wel hard, maar opbouwen kan hij niet, dat moet Derijck doen. Als linksback loopt al jaren Meijers mee en daar weet je van dat hij graag mee wil opkomen. Op het middenveld Is Alberg momenteel de man die én mooi kan scoren én een goede diepte pass kan geven zijn handelingssnelheid is niet super. Voorin stond vorig jaar centraal Van Duinen die is nu naar de linkerkant gegaan, voor mij een onbegrijpelijke keuze omdat van Duinen niet een gepolijste speler is met een mooie actie aan de linkerkant en nu ook geen doelpunten maakt. Dat doet nu Kramer en die heeft laten zien ook een aardige goal te kunnen maken. Natuurlijk is de speler (waar wij morgen met 80 man in het uitvak zitten)op wachten onze vriend Houtkoop, die wel snelheid heeft en misschien morgen wel in de basis kan staan om langs Nieuwpoort heen te gaan. Je kent Houtkoop wel die aangaf bij ons graag naar Engeland te willen gaan en nu in Den Haag speelt.

Bij ons zijn de zorgen velen malen groter. Behalve dat er amper gewonnen wordt kan inmiddels ook Kolder aan het lijstje met geblesseerde spelers worden toegevoegd. Met het aantal spelers wat we al hebben kan het morgen wel eens een lastige avond gaan worden. Ik doe, maar zo een wilde gok voor de voorhoede links Lewis, spits Ten Den, rechts Reimerink. Ik ga niet zeggen dat dit het gaat worden want je zou ook nog kunnen denken met Nick de Bondt of Rijsdijk in de basis en Lewis in de spits beginnen. Het is even afwachten wat de technische staf morgen weer uit zijn hogen hoed tovert. Natuurlijk zal er morgen ook genoeg politie op de been staan voor al onze  velen supporters die mee gaan omdat het weer een drukte zal worden in het uitvak. 80 man en diverse supporters zoals gewoonlijk op de andere tribunes. Laten we hopen dat we morgen gaan winnen en even rust in de tent hebben, want tegen Den Haag kunnen wel degelijk punten worden gepakt en dat is wat we morgen hopelijk gaan doen. Hopelijk zal ook het veld ten opzichte van vorig jaar beter zijn, wat was het toen een knollenveld zeg.

 

Oja! op dinsdag 7 oktober aanstaande om 19.00 is er een inloop bij de club waar o.a. de trainer enkele spelers en het bestuur aanwezig zullen zijn over het beleid en de stadion plannen. Waar je ook kritische vragen kunt stellen naar de club toe. Want hier op deze site zijn altijd veel kritische supporters en dan kunnen we onze zorgen uiten.

 

Advertenties

32 gedachten over “ADO – GAE VOORBESCHOUWING

 1. rijsdijk lewis reimerink voorin nou nou dat word wat…… foeke bedankt!!!

 2. en volgens de stentor schenkje gewoon in de basis!! dat word zero points!!!

 3. wat kan Foeke hier aan doen dan? Lachwekkend. Net als de terugkeer van Smeekes. 3 goals in zo’n beetje drie jaar, die hebben we nodig.

 4. @pietje

  Slechter dan reimerink bestaat niet.hij struikelt en struikelt over zijn eigen actief.
  Nu 30 min gespeeld. Geen enkele goeie actief.
  Veel teveel druk op onze achterhoede

 5. echt ben blij dat lewis meedoet wat een geweldige speler 6 wedstrijden helemaal niets laten zien dat is ook knap

 6. weer geen enkele kans gecreerd we gaan lekker op de zelfde voet verder als vorige week

 7. Mijn opa schiet nog harder dan dat Schotse van reimerink op goal.waarom kunnen zoals Cambuur wel goeie spelers halen? Superslecht voetbal van ons.heb je die voorzet gezien van reimerink op het laatst

 8. 1-1….terechte uitslag….maar fuck wat waren we weer dichtbij winst. Tuurlijk Jammer van foutje Cummins. Maar eerste helft heeft ie GAE gered!
  Grootste blunder is toch wel die Lewis…wat een slappe hap !! Durft geen duel aan te gaan, verdedigt niet mee.
  vond GAE afentoe heel netjes bal in ploeg houden. vd Linden ook weer top!
  Geeft de burger toch weer moed :)

 9. 1 punt
  Maximaal resultaat !!!
  Jammer dat Lewis weer door de mand viel

 10. Zijn jullie blind ofzo??? Dit is gewoon niet normaal meer zo slecht!
  Lewis die kan er HELEMAAL niks van, Reimerink struikelt constant over z’n eigen voeten. Sandra Schenk is ook niks! Cumshot tja… Foutje? Nou hij maakte er 4 als het om luchtduels gaat, hij is erg onrustig!
  Er zit niks in en attractief is het allerminst. Het is dat ploegen als Hoeracles en Den Haag er ook geen reet van kunnen anders hadden we stijf onderaan gestaan!!! Nu is er nog een klein beetje hoop dat we er niet direct uitvliegen? Tijdens de winter 2 klasbakken halen en we laten ook Dordt en Excelsior achter ons anders vrees ik het ergste!? Dit is toch tegen emotioneel gelul maar zijn gewoon de feiten!!!

 11. Je mist wel 5 vaste basis spelers, waaronder de gehele voorhoede. We mogen blij zijn met 1 punt.

 12. Ik zeg nog thuis; ze zullen het wel weer uit handen geven, en daar lag hij alweer in het netje. Ach, het begint te wennen!

 13. Veel te slap weer. Het straalt niets uit. Totaal niets. Duels weer zo makkelijk balverlies. Ze zitten nergens bovenop. Kijk is naar ado . Goed in duels er zat strijd in en met balverlies de bal proberen terug te halen . En hoe kun je zo,n voorzet geven vlak voor rust man man man. Schiet gvd zelf op goal dat gebeurd zo wie zo veel te weinig in de 2e lijn. Dat steeds heen en weer spelen zo vlak voor de goal daar word ik niet goed van. Ik wil strijd en passie zien straal iets uit man. Laat zien en voelen dat je er bent gvd. Het moet anders nu .

 14. Ik schaam me diep! Omdat we met 6-0 moesten verliezen. Ik schaam me omdat we een spits hebben die een goal claimt wat gewoon een eigen doelpunt is. Ik schaam me omdat een op dit moment redelijke keeper een giga blunder maakt.(wat iedereen al voorspelde) Ik schaam me dat er idioten zijn die roepen dat een gelijkspel terecht was. En vooral schaam ik me dat ons uitvak tegenwoordig bezet wordt door 80 josti figuren die rechtstreeks van de salcon lijken weg te komen. Kortom Drama!!!! Bestuur wordt wakker.

 15. @iedereen hierboven

  Wat willen jullie verwachten….wat!
  Je mist vijf basisspelers. Ja inderdaad 5!!!!!!!!!!!!!!! basisspelers! Ga dan er lekker niet vanuit dat ADO uit een makkie wordt…..Wij zijn allang blij als we boven die streep eindigen!
  Mooi voetbal kost geld, maar dat hebben we niet….
  Mooi voetbal kost tijd,maar dat hebben we niet…..
  Sommigen vergeten waar we vandaan zijn gekomen! Dik aan de broek aan de langeleegte!
  Wij zijn nog niet klaar voor een linkerrijtje, eerst overleven en dan langzaam doorbouwen.

  De club, supporters onderling des te meer, laat je aub niet gek maken!

  Wij zijn Eagles en wij KOMEN eraan!

  PS v/d hart op de goal wordt ook niet wat toch?

 16. Uitgekleed toch een punt halen. Gewoon blij mee zijn.

 17. Hier had ik vooraf blind voor getekend. Je mist 5! Basisspelers.

 18. Natuurlijk moet je nu blij zijn met een punt, maar wat een dom gelul allemaal weer. Met een beetje meer kloten en durf, had je nu wel 1 of 2 echte versterkingen in je elftal gehad en had je 100% zeker een punt of 3-4 meer gehad.

  “Wat kan Foeke Booy er aan doen”…..

  Bepaalt toch ook wat voor soort speler en wie er moeten komen? Misschien eens een ander systeem durven spelen? Schalk gaan gebruiken waar hij goed in is, geen linksbuiten dus! Schenk er naast gooien en “de Kaste” eens een kans geven…..enz. enz.enz……

 19. Wat een gezeik hier… Zijn jullie wel gae supporters… Lijken wel verwende ajax supporters die fluiten wanneer ze van Heracles met 2-1 winnen… Kvind het een knappe prestatie voor een klein cluppie.. Luister naar het club lied.. “we zullen voor de puntjes blijven knokken..” aanmoedigen heeft deze ploeg nu nodig in “barre” tijden ipv afzeiken..

 20. Wat een blinde hier. het is wachten op de eerste giga nederlaag. Het had ook 6-0 kunnen zijn.

 21. Jullie gedragen je als een stelletje verwende wijven.

  Ga niet naast je schoenen lopen en wees blij met elk puntje dat je pakt op weg naar lijfsbehoud.

 22. Blij met een punt, heracles moeten we dit jaar onder ons kunnen houden. Verwacht dat ook dordrecht onder ons te houden is en met nog een kandidaat onder ons zou het pepiept moeten kunnen worden dit jaar….
  Prettig dat we kunnen beschikken over een volledig beloften elftal.

 23. teije in de basis !! als Spits… woensdag en zaterdag… prachtig weekje zo, 2x feyenoord…
  daar gaan we van genieten…
  en daarna Utrecht uit….
  Eagles Till i Die !!!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s