Smeekes doet de club en Booy een aanbod die ze niet kunnen weigeren

Ja! Ja! Ja! Ja! Een beetje laat maar toch: goed nieuws van het transferfront. Orlando Smeekes heeft zich via een bekende zaakwaarnemer aangeboden bij de club. Hij zou zelfs op amateurbasis willen voetballen voor Go Ahead Eagles. De Orlando Smeekes? Ja! De Orlando Smeekes! Leeft hij nog hoor ik je denken? Ja, hij leeft nog en hij wil weer in Deventer komen voetballen.  Orlando dreigt terug te keren in het warme nest van de Adelaar.

Nu zijn we niet helemaal gek. Smeekes heeft zo z’n handleiding, maar dat maakt ons eigenlijk helemaal niets uit. Smeekes is cult en cult is altijd goed. Einde discussie. Wel belangrijk is dat we bij de McDrive Orlando zoveel mogelijk voorrang geven anders kan het nog wel eens uit de hand lopen. Niet voordringen dus! En niet tussen Orlando en zijn kipnuggets komen!

Orlando Smeekes is zelf  zeer te spreken over  een eventuele terugkeer in De Adelaarshorst. Het niveau  in de eredivisie is volgens Smeekes helemaal niets, en wie kan hem daar ongelijk in geven.  Geen speld tussen te krijgen. Hij geeft ook nog eens geld aan mensen die iemand vinden die harder kan lopen dan hijzelf, dus met het vertrouwen zit het ook helemaal  snor. De club moet nu niet slapen en deze man binnenhalen. Kost niet duur, ies graties, met een beetje koopmansgeest was deze deal al praktisch beklonken. Komoptan! Jasper is de volgende !

altAlKHcnyeDW4eTmG9R33nP_wzWSfKTAC6EppmkvZjwPBB

Orlando vol vertrouwen zoals we van hem gewend zijn.

altAuorcNiX5jQKJlNulp_KT1IpFganIYmpIQS1hArpOryNEn een terechte reactie van een ongeruste supporter. Dat allemaal in een volzin waar de Duitse academici nog een puntje aan kunnen zuigen.

publiek orlandoWat zou de selectiefoto er mooi uitzien op deze manier…

 Update:

Wie kent het nog? De gare fotocompilaties afgewisseld met wat bewegend beeld en teksten vol taalvernieuwing. Kortom, de filmpjes van djdeventer1. Het lijken filmpjes uit een tijd waarin we zelf amper geboren waren. Mogen we de filmpjes al nostalgie noemen? Dit filmpje van Smeekes moet in ieder geval nog maar eens bekeken worden door alle supporters. Heerlijk beeldmateriaal waardoor je zelfs de kutmuziek op de achtergrond mooi gaat vinden. Met dank aan de al ruime tijd gepensioneerde djdeventer1.

Advertenties

60 gedachten over “Smeekes doet de club en Booy een aanbod die ze niet kunnen weigeren

 1. Overmars kwam terug toen hij 35 jaar was en had 4 jaar niet gespeeld …..

 2. Wat zou dat top zijn, leuke speler! ik vind alleen de grapjes over de mcdrive en kipnuggets niet zo leuk en ongepast. Er is een dooie gevallen en smeekes was erbij en betrokken. lijkt me niet zo’n leuke ervaring en ik denk niet dat je grapje gewaardeerd word door Smeekes.

 3. Waarom niet nu is het toch veel eenheidsworst zonder enige bravoure! Sprak Orlando toevallig twee weken geleden hij wilde erg graag terug. Op amateurbasis kun je toch geen buil vallen probeer gewoon een periode van een half jaar met een paar evaluatiemomenten. Het nieuwe is er vol iedereen wel af dat merk je aan de sfeer en het aantal uit-supporters, Smeekes kan net weer voor dat extra’s zorgen.

 4. als we versterkingen halen moeten we versterkingen halen die er direct staan en die iets toevoegen. Natuurlijk heeft Orlando goede wedstrijden gespeeld bij Kowet, maar ook hele slechte.
  De afgelopen 4 jaar heeft Orlando nauwelijks 20 wedstrijden gespeeld, waarvan een groot deel als invaller. Hij kamt met blessures, heeft geen wedstrijdritme, geen eredivisie ervaring en er is geen enkele zekerheid dat hij er meteen staan en een toegevoegde waarde is.

  Als de club zelf met een “buitenkansje” komt is het beleid allemaal kut, willen we voor een dubbeltje op de eerste rang, zijn we financieel gezond en zitten we sportief aan de grond en begint iedereen over risico nemen en spelers van naam halen die er direct staan. Ik hoop dan ook dat dit buitenkansje aan ons voorbij gaat.

 5. mijnheer heeft te lang gewacht en zit nu zonder club……. we zijn dus 2e of 3e keus voor hem. Trouwens ook niet echt professioneel, een open sollicitatie op facebook.

 6. Bestuur bekritiseren, en dan roepen dat jeens een kans moet geven. Beetje vreemd! Als hij nog zo goed zou zijn als vier jaar geleden zeg ik doen.. Maar betwijfel dat zeer. Zal conditie en wedstrijdritme te kort komen. Ook is hij niet meer de jongste voor iemand die het voor een groot deel van zijn snelheid moet hebben. Misschien eens op proef mee laten trainen. Dat kan natuurlijk geen kwaad. Mijn hart zegt doen! Mijn verstand zegt niet doen!

 7. Nee dat mankeert er nog maar net aan, die nietsnut terughalen. Pppfffffffff

 8. Wat een grafsukkel die Smeekes. Weer zo’n typische antilliaan die met zijn grote bek gaat vertellen dat hij het heeft uitgevonden. Hoezo hij kan het beter dan de huidige voorhoede. Hij heeft de afgelopen drie seizoenen op 4 klas amateurniveau gespeeld en in slechts 20 gespeelde wedstrijden 2 keer gescoord! De achterhoedespelers leggen er nog meer in.

  Opzouten met die mafkees we hebben het al moeilijk genoeg met het huidige zeer matige spelersmateriaal en die kuttrainer. Ik zit elke zondag met mijn zwetende bilspleet en klotsende kloten te kijken wie er nou weer door het ijs zakt. Laat de huidige spelersgroep eerst maar eens aan “het woord”. Opstropen die mouwen en voorlopig eerst bek houwe……….

 9. Smeekes is cult ,kost geen geld.
  Ook al is hij nu niet fit,over een aantal weken kan hij rustig
  een minuut of 20 meedoen(Booy wisselt toch niet eerder).
  De 12 e man gaat uit zijn dak,kan ons misschien toch nog
  opleveren.
  Ik zeg doen.

 10. Smeekes heeft inderdaad goede en slechte wedstrijden gespeeld hier..
  Heeft nu amper ritme, maar kan denk ik nog steeds wel een lekker balletje raken..
  Op amateurbasis valt het te proberen… maar een echte versterking lijkt het me nou ook niet te zijn nee :P

 11. Vergane glorie, ben bang dat hij weinig toevoegd. Vooral als je kijkt naar waar hij de laatste jaren gespeeld heeft. Grote mond op facebook, ik denk dat hij voor onrust gaat zorgen binnen de selectie.

 12. Al raakt die geen pepernoot meer, deze persoonlijkheid kunnen we bij kowet wel gebruiken.
  Tegenstander provoceren publiek opjutten net dat beetje extra wat je nu mist..
  0-0 tegen zwolle 70e minuut breng Orlando en je kans op 1-0 wordt vergroot.

  Kost niks, waarom niet?

 13. Ik denk dat hij beter is dan lewis en julles bij elkaar en hij zorgt iets meer beleving in het veldt dat wat jongen als annie van der linde en sandra schenk.en homo lewis missen ik ben voor!!!! Orlando ohho Orlando ohhoo

 14. Even een kleine quiz voor de kenners onder ons. Tegen welke club schoot Orlando boven op de lat nadat er een blessure behandeling terugspeelbal werd verwacht? Er waren 18 Eagles fans aanwezig die avond!

 15. Misschien moet Orlando eerst nog even een cursus Nederlands pakken. Wat een niveau. Denkt hij nou echt dat wij zo’n kermisclub zijn waarbij je zo maar weer even naar binnen kunt wandelen. Heeft hij uberhaupt wel eens op het hoogste niveau gespeeld? Zou wel de grap van de eeuw zijn, een voetballer die zichzelf een Eredivisieselectie in bluft. Mocht het toch zo ver komen, dan betekent het dat er echt paniek is bij de leiding.

 16. Laat maar komen! Wat verlies je eraan?
  Is Foeke bang voor hem ofzo? Bang voor verstoring van het groeps proces of zoiets…wat een onzin zeg. Deze jongen kan het vuurtje opstoken de laatste 20 min.
  We moeten elk buitenkansje aangrijpen om de selectie te versterken.
  Betaal m per wedstrijd en maak goede afspraken, ook over z’n gedrag en houding.
  Niks mis mee toch?

 17. En we hebben ook nog een beloften elftal.
  Laat hem daar op amateurbasis beetje mee spelen, dan zie je snel genoeg of er nog voetbal in zit.
  Ik denk trouwens dat als je Smeekes er in gooit je meer gevaar creëert dan bv Lewis.

 18. @yd klopt.
  Ik heb Lewis nog niet op goede wedstrijd-eigenlijk niet een goede actie-kunnen betrappen..of zijn wij nu met z’n allen blind?

 19. Ik zeg doen. We hebben momenteel geen snelheid en creativiteit op de flanken. Hij wil zich graag bewijzen en kost niks. Gewoon voor gaan en blijkt dat ie toch niks meer is kost het je niks.

 20. @yd dat is correct en tevens juist! Wat een moment was dat haha vergeet het nooit meer.

 21. Alles en iedereen is beter dan reimerink en Lewis

  Laat hij ons maar verrassen ,,

  Orlando heeft in zijn linker kleine teen meer dan Lewis en reimerink bij elkaar ,,

 22. Dat mensen hier echt serieus over Smeekes praten??!! Dan heb je het echt niet begrepen en betuigd van pure, pure wanhoop. Als het bestuur dat zou doen, maken ze zich volstrekt belachelijk en nog ongeloofwaardiger dan het nu al is!!! En wie denkt die Smeekes wel dat hij is. Wat heeft hij nu op het veld gepresteerd. 3e en 4e niveau Duitsland…. Kom op zeg

 23. @The Box

  Smeekes is gewoon beter dan reimerink en Lewis. Is altijd ondergewaardeerde speler geweest. Die kwaliteiten van Smeekes zijn onmiskenbaar. Smeekes is het beste wat ze nu kunnen halen. Met Smeekes gaan we Europa in!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

 24. Mee eens the box! hij mag dan misschien voor sommigen cult zijn (ik vind dat daar echt meer voor nodig is dan een jaartje aardig ballen in de jl en supporters opfokken)…maar hij heeft in het betaald voetbal bar weinig gepresteerd! Zijn berichtjes op social media zijn eigenlijk een beetje triest! Begrijp me niet verkeerd, hij was wel mijn type voetballer! Onvoorspelbaar, een echt mannetje met kuren! Maar je hebt nu echt helemaal niets meer aan hem, hij maakt het team echt niet sterker! In geen enkel opzicht! Zou leuk zijn als hij een keer in stadion komt kijken….

 25. Wie dan wel ?
  Met deze groep gaan we het ook niet redden.

 26. Laat hem weg blijven. Deze speler is toch geen versterking. Vroeger was het een aardige speler in de Jupiler. In 4 jaar, 20 wedstrijden. Vroeger verkocht hij wel leuke trainingspakken.

 27. Ik weet het allemaal niet eerlijk gezegd, ik heb die Smeekes niet meer gevolgd sinds hij weg is en ik heb dus geen flauw idee wat hij kan. Ik denk alleen je zal niet zomaar zonder club zitten en om iemand nou enkel te halen omdat hij een cult figuur is lijkt mij geen goede reden. Dan kun je net zo goed Obikulu halen :)

 28. Waar is die Guyon Fernandes gebleven dan? Kunnen we ook wel goed gebruiken voorin. Transfervrij volgens mij toch?

 29. Gyon Fernandez is een prima voetballer. Alleen een vieze verrader. 2 seizoenen geleden zou hij een gesprek hebben met GAE, toen kreeg dat klote Olle daar lucht van en heeft hij zich laten overhalen en het gesprek met GAE afgezegd. Dus vuile verraders moeten wij niet!!!!

 30. Als hij zo goed is in het opfokken van het publiek, dan moet het maar de nieuwe Jannie worden. Orlannie maak ze gek olee oleeee!!!
  Of afwisselend in het adelaarsnest staan het publiek opjutten. Kan die een beetje dirigeren?

 31. Volgens mij zijn er weer erg veel ollenaartjes aan het reageren. Kennen jullie niet he Cult helden!!

 32. Helemaal niemand wil Smeekes hebben, wij ook niet gelukkig. Cultheld of niet, als je verder wil als club moet je niet een onruststoker halen, ook al speelt hij voor niets. Dat zegt trouwens genoeg, dat zelfs niemand hem op proef of voor een amateurcontractje wil hebben.

 33. O ja, weet je dat iedereen hem niet wil hebben? Volg toch aardig het voetbalnieuws maar daar heb ik niks over gelezen, let maar op straks gaat ie naar Dordt ofzo, Marco Boogers kan wel met dat soort gasten omgaan, speelt ie daar de pannen van het dak…
  Heb het al eerder gepost, wat is het risico nou?
  Eerst bij belofte, goede afspraken maken, betaal per wedstrijd.
  Stelletje droeftoeters en angsthazen hier.

 34. booy verwacht de sa volgende week weer terug bij de groep

 35. He The Box, ik probeerde je net te bellen maar je nam niet op, nog steeds; 038 453 49 48 of heb je inmiddels een nieuw nummer? Groetjes

 36. Die de Sa is een grote Jankerd man! Scheet dwars en die jongen speelt niet. Brengt ook totaal geen strijd mee. Iets wat bij eagles noodzakelijk is. Voor elke bal keihard gaan en meeverdedigen zoals Anton en Houtkoop deden is voor hem totaal niet weggelegd. Een echte Jood die een beetje op zijn techniek denkt het te maken hier. Let maar op De Sa is de grootste miskoop dit seizoen. 100%

 37. Houtkoop meeverdedigen??? Heb toch echt regelmatig zijn rechtsback een assist zien geven doordat hij niet meeliep. Antonia wel, mee eens.

 38. @yd

  Mooie grote stumperd dat je er bent!

  Als je jezelf belachelijk wil maken moet je dat doen, maar laat mij er even lekker buiten.

  Getogen en geboren Deventenaar, die al ruim 30 jaar bij ons cluppie komt, dus hou alsjeblieft je bek!

  Met je bellen en 038….. Vieze stumperd!

 39. Maak me niet druk over Orlando S.

  Maak me meer druk over hoe we ons te schande zetten met weer een leeg uitvak. Nieuwigheid is er af wat een gelul. Dat we een stad van skooiers zijn is bekend maar zeiken over die paar tientjes is triest. Ik proef bij velen een clubsympathie geen clubliefde.

  Op deze manier zijn we geen aanwinst maar grijze muis/ lachertje
  Iedere jonge deventenaar zonder verantwoordelijkheden moet toch op fucking zaterdagavond met zijn ass in den haag zitten?

 40. Flikker toch op @ Joran (vd Sloot). Iedereen weet waarom we een leeg uitvak hebben. Rot aub op skeit swollenaartje naar de schoolbanken om je leraar te pesten, jankerd!!

 41. @Joran

  Kan met Utrecht uit dubbel goed gemaakt worden door die regeling want daar is echt geen excuus voor te bedenken om niet te gaan…

  DUS MASSAAL OPGEVEN VOOR (13 EUROOTJES) UTRECHT UIT EN ZORGEN VOOR EEN VOL UITVAK

  Kan tot 29/09 opgeven

 42. Recente infiltratie van zwollenaartjes zorgt voor paranoïde reacties zoals anoniempje hierboven. Als GAE supporter doet een leeg uitvak me pijn aan de ogen
  Wat voor redenen er ook voor zijn.

  Basta

 43. Ben ik het niet mee eens.

  Ik ben naast een fanatiek supporter met clubLIEFDE ook nog een mens met eigenwaarde.
  Fuck dit kansloze combi beleid.
  Het interesseert mij geen fuck wat anderen over ons zeggen….
  twente zat ik, net als velen, op de lange zeide. Oh wat een ramp dat er maar 100 man in het uitvak zat.

 44. Kolder geblesseerd aan de knie dus doet morgen ook niet mee tegen ADO

 45. Tegen ADO gewoon met 4 middenvelders waarvan de aanvallende twee de spitspositie afwisselend oppakken. Is allemaal niet zo moeilijk. Als de besten maar spelen.

  Afzender Johan C.

 46. +4 . Iedereen opgeven Utrecht uit, kunnen er 1100 mee, laten we er met zijn allen voor zorgen dat het uitvak helemaal vol is daar, voor 13 euro is dat een mooi prijsje, en niet die achterlijke buscombi’s van 34 tot 36 euro, dat slaat totaal nergens op!

 47. Alsnog is het een achterlijke combi geworden. Nu hebben we te horen gekregen dat taxibusjes in 1 keer niet mogen naar Utrecht. Donder dan ook maar op! Ben het helemaal zat al die aanvullende beperkingen. Denk je een redelijk goede vervoersregeling te hebben gekregen, krijg je er alsnog beperkingen bij opgelegd. En dat is niet de eerste keer. Ben er klaar mee!

 48. Hoe vervelend de blessure ook is voor de persoon Marnix Kolder, kunnen we eindelijk eens gevarieerder gaan voetballen. De meeste punten zijn vorig seizoen ook gepakt met een geblesseerde Kolder.

 49. Jij snapt ons spelletje niet driekwarter..nu heb je dus helemaal geen aansluiting meer van het middeveld…..ik hoop op een wonder met goede inzet kan het maar heb er een zwaar hoofd in ..

 50. Mee eens Olst. Ik ben er ook helemaal klaar mee. Een zoethoudertje en iedereen staat weer in de rij. Ik ga pas weer mee als er voor ons wordt opgekomen, en vrij vervoer wordt afgedwongen naar clubs als bv Heerenveen. Eerder zien ze mij nooit meer bij een uitwedstrijd. En dat zou eigenlijk iedereen moeten doen.

 51. Morgen inderdaad 4-4-2, overgoor, duits, van ooijen en Rijsdijk op middenveld. Lewis en Reimerink voorin laten rommelen, wordt lastig op dat nepgras. Schenk maar eens op de bank

 52. Inderdaad,Schenk mag banken.
  Kramer van ADO is sneller en 2 koppen groter.
  Als Booy zelfs dit niet begrijpt!
  Ten Den in de spits en inderdaad Rijdijk in de basis.
  Heb er wel vertrouwen in.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s