GAE helpt Twente aan eerste overwinning

Na ja, was kann man sagen? Een terechte nederlaag? Ja, dat zeker! Voor de rest laten we Raalte aan het woord. Die man is altijd een stuk positiever dan wij.

Raalte kom er maar in:

Ik daal de velen trappen af van het stadion van FC Twente. Weer verloren. Weer geen punten. Met iets meer body en strijd hadden we best een puntje kunnen pakken, maar er moet ook worden gezegd dat als Cummings(Keepte echt goed) geen goede dag had gehad het ook zo 6-1 had kunnen worden. Ik zie de concurrentie dezelfde avond nog winnen o.a. in de Kuip. Willem II won daar met 1-2 van Feyenoord. Ik wil ook zo iets en velen supporters om mij heen ook. Winnen in zo’n wedstrijd. Je mag het bijna niet zeggen, maar het lijkt of dat verdomde Cambuur ons ook al is voorbij gestreefd. Zij durven wel met bepaalde spelers het risico te nemen en wij zijn er volgens Foeke in de breedte op vooruit gegaan, maar in de kwaliteit heb ik het nu nog niet gezien.

Een nederlaag tegen Twente is geen schande tegen spelers die veel sneller en wendbaarder zijn en meer kwaliteit hebben dan wij. Ziyech, Mokhtar en Corona draaien momenteel niet zo goed, maar het zijn wel heerlijke spelers om naar te kijken. Met de simpelheid waar zij wel iets mee doen en wij niet. Wij hebben Annie Van der Linden die diverse keren goed de bal onderschepte, maar waar hij zei : ‘ik ga mij verbeteren en op spelers letten’,  viel het me nu tegen dat de ook al ,niet al te best spelende Castaignos,  diverse keren zo makkelijk bij Jop uit de rug weg mag lopen. Om over tante Schenk maar te zwijgen, die nu ook centraal heeft laten zien zwaar te kort te komen. Ik ben eerlijk, ik ben niet positief terwijl ik dingen vaak positief probeer te benaderden. Ik heb er een hard hoofd in en het is mooi dat zowel de staf als spelers er vertrouwen in hebben. Maar, je ziet ten opzichte van vorig jaar weer zoveel dingen mis gaat terwijl dat niet hoeft. Kolder heeft amper de bal verloren heeft gescoord tegen echt de hele matige doelman Marsman, maar zijn rendement is verder nihil. Reimerink en Lewis schijnen goed te zijn. Heb het er nog niet vanaf gezien, misschien volgende week wel in Den Haag. Ik weet ook wel dat de club natuurlijk positief blijft en natuurlijk bepaalde dingen hoopt, maar ik blijf het herhalen met Falkenburg en Antonia zijn wij zo verdomde veel doelpunten kwijt geraakt.

Helaas zijn Turuc, Schalk, Vriends(geschorst)Sa(hopelijk valt het mee) er weer aardig snel bij. Voor Sjoerd één tip hetzelfde telt voor Duits: als we de bal hebben en er wordt door Lewis of door Reimerink gezwaaid,speel die bal direct breed! Speel hem niet weer terug, want dat levert geen rendement op met nog minstens 20 minuten op de klok. Ondanks het heerlijke ouderwetse gezeik van mij ben ik er volgende week in Den Haag gewoon weer bij en steun ik mijn club met hopelijk nu wel drie punten mee te nemen naar Deventer!”

 

En dan was er ook nog een reactie van Schoutenweg. Die man is wel heel serieus geworden :

 1. Schoutenweg op14/09/2014 om 14:16 schreef:

Financieel gezond. Sportief failliet. Dagobert Duck zwemt de rugslag door de harde pecunia van Eagles. De erfenis van Marc netto Overmars. Die als een echte jood bij Ajax nu ook op de centen zit. De vraag is hoe lang de supporters dat blijven accepteren. Wat mij betreft: niet meer!

Bij Eagles draait het al decennia lang om het ‘ooit’, niet om het nu! ‘Ooit’ komt er een verbouwing en ‘ooit’ gaan we verrassen. Tot die tijd moeten we het doen met gezapig kutvoetbal. De seizoenkaarthouder is de klos; die krijgt lang niet de maximale kwaliteit voorgezet waar hij als consument recht op heeft. Als seizoenkaarthouder van Eagles betaal je om deelgenoot te worden van een verbouwing van hoop, een verwachting. Een ‘ooit’.

Geld op de bank is mooi, maar spelers op de bank (en vooral op het veld) zijn nog mooier zijn voor de mensen om wie het gaat; de hondstrouwe fans! Waarom allemaal van die derde rangs kutspelers aantrekken? Waarom?! Had liever Falkenburg iets meer betaald en behouden. En dan een echte semi topper erbij gehaald. Nu hebben we een soort B garnituur. Het kost niks en het is ook niks! Uiteraard, als je minder spelers haalt met beter kwaliteit die nog eens duurder zijn ook is dit een risico. Bij blessures bijvoorbeeld, maar die zelfde blessure golf is er nu ook! Willem2 haalt Armenteros en wij halen Juul… Verschil moet er zijn, maar dit is een beetje overdreven niet?!

Het is alsof de directeur van de Deventer schouwburg het podium beklimt met de woorden: ”Dames en heren, we zouden u Theo Maassen kunnen bieden, maar we doen het voorlopig met onze stagiaire, een dekselse kerel van wie we veel verwachten. Ik wens u een fijne voorstelling! ”
Dikke kans dat de theaterbezoekers een vriendelijk doch dringend bezoek aan de kassa zouden brengen: geld terug, alstublieft.

Decennialang stond Eagles voor een mix van stijlvolle opwinding en grillige aanvalslust. Zelfs in slechte wedstrijden gebeurde er wel iets geks, iets impulsiefs om over na te praten. Of gebeurde er wel iets op de tribunes. Maar dat is niet meer, want oh wee als je uit pure frustratie een plastic bekertje op de grond gooit! Dan krijg je zomaar een 2 jaar voorwaardelijk stadionverbod!

Uiteraard kan Eagles niet mee in het opgeblazen grootkapitaal van het eredivisie voetbal, en kan het dus maar beter zelf spelers opleiden. Maar tegen de tijd dat onze A1 spelers (schijnt aardige selectie te zijn) er klaar voor zijn speelt Eagles weer kansloos eerste divisie voetbal en kiezen die talenten weer vrolijk voor clubs als Twente, Zwolle en zelfs Heracles …
Het 2e seizoen wordt het lastigst, maar als je dit overleefd kan je uitgroeien naar een stabiele eredivisionist. Kijk, naar onze betonbakburen. Dit is godverdomme het seizoen waarin het écht moet gebeuren!! Aanhaken of afhaken. En met deze selectie, met deze kutinstelling vrees ik voor het laatste.

 

Dan het toetje nog. Hier zijn de foto’s:

altAkS07SDorgj0GdAoNy6XG994WBALuuoxmqK6rirl_c3c

GAE hartje Bus(combi)

altAmehLWURfCNOn8mxav87k72Hgd0rmxDojkNf9XZqvNlZHet werkschuwe tuig was er ook weer bij.

altAokKMr1jw-UNVaaGRdkC52TC2Sw0rnpeubVkzIJP462KDe Staatszekerheidsdienst laadt hier nog even wat fietsen in voor de handol.

altAqstkK2jUr7tPf3MhjmbDZRU2YLDoFaWUdHU8xkl8d6vWat een taferelen weer.

altAuiIu33sup08dqzE8ZJQ1gjrUPZxaJFKRQi_McPfsdgQMaar hier ging het dus om.

altAuZ0rMwUxDGzPfEVN7V5ars5a5zM8C7-XLHgxeqkoD2xHier moest het gebeuren. Het bekende SE bal onder het dakstadion.

altAloL1EH1iflWFaP65RIpVqKnUY97C_OAhkH4U80KsWKG

altAv1Kz6-w-ioFYa5EWiPGPmuOp3NrLoIFa_nAwdCo5InJDe fotograaf was er ondersteboven van.

altAhMiXzzWlVC1_OQPI0WEolXRn0BcdanRwWmOhyqEddGjNaast het stadion een Rioolwaterzuivering. De walmen uit deze zuivering konden de zelfingenomen stank van Munsterman echter niet wegnemen.

altAs_5XrzEni4HZNTVx4zm9vtVBxeEYkXTS1M0hbbw9WXANoaberschap is in de Grolsch Veste vooral op je stoeltje blijven zitten en onze fotograaf negeren.

altAoy2Z3uAl9AzZ7e0PLbzPgnvVAPSOP3FUAa1_M-VVZq5Met 130 man in het uitvak.

altAuAVv64b_ozco8LcciomeEZ52iRBVESlh5ON1HNx3QX5

 

altAjIwZmjq4CIlNXuM19g6PQFbj-4DQl64G4cVNHVgxNI9

altAgKBle4_yjZg22BWuxSbO2-Bo7NZg005Sy4H065bH2_F

altAplXSF7nZMmEmCMvvZj4dbF8HWieqE2vDJrwAYi6jOdVEet hier geen kipsaté!

altAlUvmSfMg6k57i6plKbcdM-f3u8VyFGPbPiKtVK8Tn75

Drinken kan wel.

altAh_c5TR2hF-1EKDI94aQ9_BV76KT2C4TNaDQIqJO0O98Zonder de combi reizen kan ook.

altAoZVh-xB9MrDvEDmmLVdt0z3v080MtMcOK2j6DDvzc0lEn kan ook best gezellig zijn(en goedkoper).

 

 

 

Advertenties

19 gedachten over “GAE helpt Twente aan eerste overwinning

 1. Ik lees nooit, kijk alleen de plaatjes.
  Maar even serieus, wie gaat er zaterdag mee naar Den Haag? Eerst een biertje drinken op het malieveld een Theetje drinken in de Schilderswijk en vervolgens bewapend met ISIS-vlaggen het stadion in. Ik ben voor!

 2. Heracles gaat eruit dit jaar, en dat gun ik ze.

  Voor de rest gaat het dus in de nacompetitie tussen ons, excelsior dordt willem2..
  Zelfs met deze selectie zie ik ons de nacompetitie ontlopen, noem me maar gek maar we zullen het aan het eind van het jaar zien.

  .16 Excelsior
  .17 dordt
  .18 heracles.

  en of wij nu 10e of 15e worden kan me niks verotten overleven is het belangrijkste en hoe maakt mij geen ruk uit. Of pietje klaasje of kareltje ze erin schiet boeit ook niet.

  Blijf is een beetje vertrouwen houden.

  Owja en als ik eerlijk moet zijn vind ik dit vechtvoetbal om te overleven in de eredivisie mooier dan 10 jaar achter elkaar 11e worden.

 3. Cummuins wel echt een goede wedstrijd gekeept. Het is dat de rest van het elftal redelijk onmachtig was anders konden we zeggen dat Cummins punten voor ons gepakt had. Cummins in oranje!

 4. Smeekes heeft aangegeven om op amateurbasis voor ons te willen spelen! Kom op bestuur actie! Wat zie ik deze gozer graag terugkomen.

 5. Moest ander filmpje zijn maar krijg em er niet op helaas

 6. Is dat nou echt serieus met smeekes? Die beste jongen heeft 0 wedstrijden eredivisie ervaring, heeft de afgelopen 3 seizoenen nog geen 20 wedstrijden gespeelt en was nou niet de meest stabiele speler in zijn eerste divisie tijd bij ons. Als je over versterkingen begint dan hebben we iemand nodig die er direct staat op eredivisie niveau en geen gokje moet zijn.

 7. Maar Orlando is natuurlijk eerste klas cult en kan best op amateur basis gehaald worden zodat ie geen zak zal kosten… En het vuurtje lekker opstoken is ie natuurlijk een kei in vooral voor de thuiswedstrijden zou het wel weer kicken zijn (19/10 tegen die blauwvingers bijvoorbeeld). Kolder is ook 33 dus waarom niet???

 8. Waar is iedereen? Volgens info nog geen 100 man naar ADO.

 9. Waar blijven de intervieuws met Lugt,
  of is hij nog druk bezig om een speler te halen.

 10. @ Joran, spelers moeten opgang komen, net als wij supporters…. hangt ook van de resultaten, en de duure combi’s af, Wij zijn er met 4e bij met utrecht uit…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s