Ja! Ja! JA! Eerste punt van het seizoen is binnen!!!

In een spannend duel tegen het op papier veel betere Dordrecht wist Go Ahead Eagles een puntje uit het vuur te slepen. Voor de optimisten onder ons had er misschien wel meer ingezeten, maar laten we eerlijk zijn een puntje is al fantastisch.. Jaaaaaaa!!!

 

Advertenties

101 gedachten over “Ja! Ja! JA! Eerste punt van het seizoen is binnen!!!

 1. We zitten in een flow …..

  (Tegen beter weten toch wel ff de uitkaarten tegen de tukkers aangevraagd, kan dit seizoen nog …)

 2. Ook de sfeer op de tribunes was weer fantastisch. Een kolkende horst zoals het hoort.

 3. Mag ik mee doen met de flow?
  ik ging naar huis met tranen in mijn ogen echt 1 héél punt.
  We gaan Europa in olé olé
  Pff

 4. Onze voorzitter Edwin Lugt zat trots op de tribune tijdens de wedstrijd en zat in zijn vuistje te lachen van de aankopen die hij gedaan heeft, ik kan alleen maar zeggen , prima prima erwin ga zo door, je hebt je beroep misgelopen , misschien had je spelers makelaar moeten worden.
  er hoeft voor vrijdag echt geen nieuwe spelers bij te komen in dit stabiele elftal.

 5. Pffff, wat moet dit elftal in de eredivisie.
  Willem II wint even van AZ. Ga er maar niet vanuit dat je daar zomaar van wint.
  Ik ga zowiezo helemaal nergens meer vanuit, Als er geen spelers bijkomen wordt dit echt een ramp seizoen

 6. Ik hoor de mensen nog zo zeggen 4 wedstrijden 10 punt. Het wordt 6 gespeeld 1 punt

 7. OPEN BRIEF AAN EDWIN LUGT

  Beste Edwin en zeer gewaardeerde voorzitter,
  Ik wil jou als trotse voorzitter van de GA Eagles een veer van Harley in je achterste stoppen, wat betreft
  het transferbeleid van ons clubje.
  Je hebt na een best wel goed seizoen ,waarvan vele spelers en doelpunten vertrokken naar andere clubs het goed gedaan op de transfermarkt.
  Je hebt klasse spelers aangetrokken die precies in de filosofie passen van jou transferbeleid.
  waarvan een top keeper en twee top buitenspelers.
  een spits is geen noodzaak ,want we hebben al een top spits in onze gelederen.
  Een spits als Muhren hebben we echt niet nodig ,die kost alleen maar geld en dat hebben we hard nodig voor de verbouwing, en anders staan we toch maar in het rood.
  Ook op het middenveld hebben we geen speler nodig ,een ervaren Demmy de Zeeuw die de leiding had kunnen geven aan het hele elftal is nergens voor nodig.

  En Edwin net zo als je in je laatste interview al aan gaf als er spelers bij moeten komen dat zien we dat wel in de winterstop , zolang kunnen we wel wachten daar heb jij weer gelijk aan.
  Die paar puntjes minder komen we ook wel weer over heen

  Ook hebben we helemaal geen keepers probleem met 2 goeie ervaren Keepers als Van het Hart en Cummings en dan met zo’n stabiele achterhoede houden we de goal potdicht getimmerd.

  Edwin je bent de trots van onze supporters, ga zo door vandaar die veer van Harley die ik je graag persoonlijk in je kont wil stoppen , je moet dat zien als een onderscheiding voor al het goede werk wat jij op transferbeleid doet.
  Ik hoop dat je nog lang voorzitter van Ga Eagles mag blijven

 8. Gelukkig smaken de biertjes nog hetzelfde als vorig jaar en het jaar daarvoor en daarvoor en daarvoor en…

 9. Willie overtoom is perfect voor ons! Een nr 10 die dicht op kolder kan spelen en ook als buitenspeler uit de voeten kan! Laat die nieuwe rechtsback maar zitten, van Nieuwpoort doet het gewoon goed en we hebben amevor ook nog! Er moet nog geld zijn aangezien het contract van doke afgekocht zou moeten worden!!!

 10. Verkoop die turuc voor 400000 -500000 als we dat d’r voor krijgen maar dat denk ik niet . haal sukkie terug 250000

  Haal murhen van dat palingdorp 250000.. Kolder op de bank laatste 20-25 minuten d’r in is mooie rol voor hem dit laatste jaartje op dit niveau .
  muhren achter de spits en schalkie in de spits ,, rijsdijk d’r in.

  Heb je het geld van Anton nog over voor salaris voor een td met verstand van transfers .. Lugt kan zich bezig gaan houden met zijn verbouwing en iets anders .wat dan ook .

  Want onze huidige td ( foeke ). Die trapt d’r trainer er echt niet uit in de winterstop , ja weet het het seizoen is net begonnen , maar had liever nu al minimaal 5 punt gehad en dan as vrijdag drie d’r bij ..
  Want dan krijgen we d’r een paar waar ik niet veel punten verwacht
  Stink tukkers uit ,,, ADO uit .. beker Feyenoord. .. Feyenoord .. Utreg uit .. Olle .. ajakkes uit .. Dat kunnen maar zo eens 0 of Max 4 punt worden ..

  Nou staan we d’r beroerd voor ..

  Dus dan maar geen lounce hoekje extra .. Haal gvd versterkingen , en niet huren want die missen toch dat stukkie extra motivatie , want die zijn zo weer weg en dat interesseerde hun nx waar de eagles het jaar d’r op spelen. .kopen moeten we .

  Heb steeds gezegd tweede jaar is moeilijk . Ti’s pas het begin maar het lijkt erop dat we ee. zeer zwaar seizoen gaan krijgen ,

  Maar ja

  Eens een eagle altijd een eagle

 11. Eens met bovenstaande, nu investeren en actie ondernemen. Graag snel scorend vermogen halen, Overtoom is prima, De Leeuw ook prima maar a.u.b. wel actie. Schalk in de punt, De sa vanaf rechts en Marengo oppikken bij Volendam vanaf links. Muhren heb ik frequent zien spelen, kan me niet bekoren.

 12. Is de vrouw(vriendin) van Bosvelt al zwanger…… :)

 13. Als ik die berichten boven lees, dan denk ik dat ik het nog niet helemaal verkeerd zat, en als je dat dat zegt, krijg je van alles over je heen.
  Ik heb al eerder gezegd dat we zeker 50% achteruit zijn gegaan, en ik las bij FC Update dat GAE het dit seizoen niet moeilijk zouden krijgen en lekker in de middenmoot mee zal draaien.
  Echter zijn er best wel aardige keepers beschikbaar, ik zat zondag de tafel van kees te kijken en daar komen spelers en keepers langs die zich aanbieden, waarom word daar niets mee gedaan.
  Alle clubs hebben risico’s genomen om een goed elftal op het veld te krijgen, en wat doet de Gae, die gaan huren, of ex geblesseerde spelers een kans geven, bah bah.
  Ik heb nu geen zin om de namen van welk speler dan ook op te noemen, iedereen heeft wel kunnen zien dat hakje achter de standbeen of welk nieuweling dan ook echt geen meerwaarde heeft.
  Ik wil best positief blijven maar dat gaat echt niet met dit bij elkaar geraapt zooitje.
  Zijn ze nou echt blind daar? En zou er tijdens een bestuursvergadering niet 1 zijn die wat of dat durft te zeggen?
  Of is er nou echt weer geen geld, is alles opgemaakt om de banksaldo’s van de bestuursleden op peil te houden?
  Help mij met antwoorden en of oplossingen.
  Bij niets doen: GAAT ONS GO-AHEAD EAGLES NAAR DE KLOTE!

 14. Ik denk echt wel dat de meesten van het eagles bestuur ” Bozen van het oosten ” ook lezen.
  Maar echt het zijn allemaal goed willende mensen . EN ZE VINDEN HUN BAAN ZO INTERESSANT EN GEWICHTIG , DAT ZE HUN KAKEN STIJF OPELKAAR HOUDEN .
  Misschien is Lugt een goeie voorzitter, maar of hij verstand heeft van transfers valt te betwijfelen,
  gezien het aankoop beleid

 15. AZ meld zich voor Muhren volgens Voetbal Elf
  Gelukkig bestuur hoeft je hier ok gen geld voor uit te geven , staan we teminsten niet in het rood

 16. Hou aub op over muhren! Wij kunnen geen speler aantrekken van 3+ ton!! Een keeper gaat er ook echt niet komen, we hebben 2 keepers! Ook wordt er geen spits gehaald, met kolder en schalk staan er immers 2 spitsen onder contract! Ik hoop dat er een goede nr tien gehaald wordt, iemand die misschien ook aan de buitenkant kant spelen! Kan schalk voor zijn kansen in het centrum gaan, want het is wel duidelijk dat hij geen buitenspeler is! Hij doet erg zijn best, maar staat gewoon niet op zijn plekje!

  Hopen op een actie van het bestuur zoals het huren van falkenburg vorig jaar!!

 17. Conditie

  persoonlijk heb ik geen conditie, of valt een wedstrijd lang staan ook onder uithoudingsvermogen.
  De spelers van Eagles hebben echt wel kwaliteit en een actie. Waar het naar mijn mening aan ligt dat we wedstrijden niet over de streep slepen of tegenstanders kapot spelen is conditie en wedstrijdinhoud. Onze nieuwe jongens zijn jong en hebben bijna allemaal weining volledige wedstrijden in de benen. Ze moeten leren door de pijn/verzuring heen te voetballen/lopen. De meeste zijn echt op na 70 minuten.

  Kijk naar schalk die kon het gewoon niet meer belopen. Van Ooijen moest worden gewisseld net als de Sa. Vorig jaar hadden we in de spelers als falkenburg en Antonia die bleven gaan in verdedigend op zich.
  Op dit moment hebben we gewoon te weinig spelers die het negentig minuten volhouden. daar moeten we doorheen. zeker voorin dienen de vleugels meer inhoud te hebben. Laten we wel wezen de spelers kunnen niks aan de selectie doen. Laten we ze dan steunen en zorgen dat ze die negentig minuten wel gaan volhouden door een positievere houding tijdens de wedstrijd.

  Vrijdag ben ik er weer klaar voor om negentig minuten weer te staan voor mijn clubje.
  Come on Eagles

 18. Philips scoort weer voor Volendam, wellicht iets voor ons

 19. Turuc naar Heerenveen, Doke en Zweedse middenvelder naar ons. Pfff, hopelijk is het eerste een roddel.

 20. Turuc inderdaad in gesprek met Heerenveen, gewoon hoofdprijs vragen en niet Schmidt erbij betrekken. We hebben Nieuwpoort en Amevor, snel scorend vermogen halen.

 21. En de geruchten worden nog erger. Mocht Doke niet doorgaan, willen ze misschien toch proberen met Dirk Marcellis. Hoop het niet. Was een prima voetballer, maar weer 1 die terugkomt van een zware blessure en je weet niet hoe die er nu voor staat. Weer geen zekerheid dus…..

 22. Lees trouwens net dat Verhoek en Goossens voor weinig zijn op te halen bij Feyenoord. Ze mogen zowel verhuurd als verkocht worden. Is die Goossens niks voor ons?

 23. Als Turuc ook weg gaat verkoop ik per direct mijn seizoenkaart. Waar ben je dan mee bezig gvd.

 24. Als turuc echt verkocht wordt dan alleen voor de hoofdprijs! Er zal dan ook echt wat goeds voor terug moeten komen! Bijv marcellis, Duits en overtoom!

 25. Marcellis zwaar geblesseerd en zal ergens in 2015 fit zijn! Kan dus NOOIT

 26. Alireza Jahanbakhsh (NEC) mag weg voor niet minder dan 2 miljoen?! Lekker onderhandeld met Antonia pffff wat een beleid.

 27. Turuc naar Heerenveen..maar zij willen liever Jahanbaks van Nec. Zijn toch dezelfde type speler? Geloof niet dat ze beide spelers halen maar dat Turuc in beeld komt als de ander niet doorgaat.

 28. Wat een onzin, die loopt straks ook voor bijna niks weg NEC kan zijn salaris in de eerste divisie niet een betalen aangezien ze geen clausules in de contracten hadden staan voor bij een eventuele degradatie.

 29. Dat is grote onzin, salaris kunnen ze echt wel betalen, en hij gaat echt wel voor de hoofdprijs weg. Dat van die clausule is gewoon dom natuurlijk van nec. Alle spelers die zijn vertrokken bij nec heeft ze behoorlijk wat opgeleverd. Lekker hoor GAE, wij zijn geen eerste divisie meer, wij spelen Eredivisie dus handel (lettelijk en figuurlijk) dan ook naar. Bijna 3 ton voor Antonia, ik weet zeker dat ie bij nec of heracles voor 2 miljoen was weggegaan of hij was dan gewoon gebleven. Maar nee hoor, wij moeten er waarschijnlijk een clausule inzetten, amateurs.

 30. Naïef om dat te denken anoniempje. Zonder deze clausule zou Antonia afgelopen jaar al niet meer bij ons gespeeld hebben en had hij meer salaris kunnen vragen in de onderhandelen.
  We zullen waarschijnlijk net als bij Antonia nooit horen wat er precies af is gesproken maar voor
  Jahanbaks krijgen ze echt niet meer dan wij voor Antonia.

 31. Denk je nu echt dat Kowet met dat idee van een clausule is gekomen? Die laffe amsterdammer van een anton is daarmee gekomen anders had die nooit zijn contract verlengd. Die gast is ook niet achterlijk, maar wel een mongool.

 32. Is er dan wel een doorverkooppercentage bedongen bij Antonia? Als ie nog ff zo doorgaat wordt ie nog wel een keer verkocht door Groningen

 33. Die clausule ilijkt mij ook door Antonia ingebracht, maar dat bedoel ik dus, handel als een Eredivisie club. En vwb Antonia, ik denk dat hij nog een paar wedstrijden in de basis start en dan op de bank terecht komt. Nu is het nog redelijk warm voor hem, maar in het Noorden kan het lekker koud zijn

 34. Doe mij hansie van arum maar.lul toch een beetje over nu dat is achter derug bu kijken of we ona nog leuk kunnen versterken. ..denk dat het wel goed komt en zo knaken selectie hebben wij nou ook weer niet…tabbeee driekwarters..daldaldal

 35. Ik kwam ook met een voorstel bij mijn baas! Maar ja, hij was vertandig en besloot dit maar niet in mijn contract te zetten! Wij zijn nou eenmaal een club waarbij alles op amateur nivo zit. Dit zal ook nooit veranderen. Zo lang er geen zeer grote sponsoren instappen. Wij moeten het hebben van pannekoekenhuis lettele, en friet van piet. Dus een stabiele eredivisie club zullen wij gewoon nooit worden. Geen geld is simpelweg geen succes. 1 of 2 jaartjes stunten kan altijd als je toevallig een paar aardige spelers hebt die zich optimaal ontwikkelen. Maar als eaglessupporter moet je blij zijn met 1 jaartje eredivisie. Alles begint met geld. En dit bestuur maakt zeker geen geld!

 36. @anoniem

  Sander Duits. Mag van mij nu al komen. Lekker veel strijdt , zou zo meteen zeer geliefd zijn bij ons in Deventer .

  Sukkie mag ook wel terug ..
  Als die turuc verkocht wordt maar wie wil hem in deze vorm hebben ..

  Gister die marengo gezien .. Ik zeg ruil maar tegen phillips (daar ziet foeke toch nx in ) klein bedrag d’r bij klaar ..

  Maar we hebben scorend vermogen nodig . Voetballend zit het wel goed , maar scorend vermogen niet , kolder maakt d’r geen 10 de sa ook niet schalk zou dat kunnen halen maar dan wel in de spits
  Ach nog paar dagen elk uurtje ff teletekst of voetbal sites bekijken , maar ti’s wel heel erg stil he. Zelfs interesse lekt niet uit ,
  Soms via via hoort de een of ander nog weleens wat maar ti’s stil heel stil , maar we laten ons maar verrassen (hoop ik )

  Rood gele Gr

  Eens een eagle altijd een eagle

 37. Er zou deze week een international mee trainen volgens Booy , hij deed er in een intervieuw nogal geheimzinnig over ,
  Is er nog iemand op de training wezen kijken?

 38. ik vermoed de volgende speler, Sebastian Eriksson (Brålanda, 31 januari 1989) is een Zweeds professioneel voetballer, die momenteel als middenvelder uitkomt voor Cagliari.

 39. Blijkbaar went alles snel, we hebben 17 jaar in de eerste divisie gezeten, eindigden op een gegeven moment zelfs 18e en nu hebben we 1 punt uit 3 wedstrijden in de Eredivisie en zijn we meteen de groots mogelijke zielige club die er is met de meest kansloze spelers, de meest droevige sfeer en het meest incapabele bestuur.
  De tering wat had men hier dan in godesnaam verwacht????

  Ik verwacht een superzwaar seizoen waarin we met strijd en mazzel op plek 15 of hoger kunnen eindigen. Met een beetje mazzel komt er op den duur weer wat geld binnen en met een beetje mazzel houden we het een paar jaar vol.

 40. Precies forza_eagles,alles went en na 1 jaar hebben wij miljoenen te besteden,word wakker luitjes een paar jaar geleden waren we met zijn allen aan het janken bij de gemeente dat onze prachtige club niet ten onder mocht gaan aan financieel wanbeleid van een paar jaar eerder. Kijk wat voor seizoen we vorig jaar hebben gehad en toen dachten we ook dat we het met die spelers niet gingen redden. Ga slapen en word morgen wakker met de gedachten dat we weer een moeilijk jaar zullen krijgen. Maar vergeet a.u.b. niet hoe vaak de Vroome heeft wakker gelegen van de financieele rot bende die er bij onze club was,ga slapen en word wakker en denk aan al die clubs die naar de klote zijn gegaan door teveel geld uitgeven,ga slapen en word wakker en wees blij dat we vrijdag tegen willen2 spelen en dat we daar weer naar toe kunnen leven,ga slapen en word wakker, wie weet komt er een speler bij, ga slapen en word wakker en denk aan de verbouwing van onze horst,ga slapen en word wakker met de gedachten dat onze club is overgenomen door een sjeik uit Tjabbak difstar en onze horst het olievat word genoemd ( dat wil je toch niet ). goed ik ga slapen met de gedachten dat er een bestuur zit die voor een appel en een ei werkt en mijn club niet naar de klote helpt om naar 3 wedstrijden al in paniek te raken en domme dingen gaat doen. Ik zeg, slaap ze.

 41. @ gae bathum

  Wanneer doet dat bestuur eens wat voor ons

  Kom op kut combi’s

  Nooit luisteren na de aanhang ,

  Beloofde aankopen , pffffff

  Gaat gewoon x goed verkeerd , als we maar goed. Doen x massaal een uitwedstrijd , met 200-250 zonder kaartje na een wedstrijd wedden dat ze ons binnen laten,, zonder te betalen of wat dan ook. ..

  En zonder geregistreerd te staan bij eagles ,,zonder uit kaart kan ik gaan en staan waar ik wil , d’r is geen instantie die ons kan verbieden om een kaart op een uitvak te halen op wat voor een manier dan ook ,

  en , als je een streepjes code van een seizoenskaart houder op vraagt van des tegenstander (gebeurt heel vaak. Bij sommige clubs ) je haalt kaartje online ken je bij elke club gewoon na binnen ..

  Wat nou vol uit vak .. Lekker die prijzen .. Ti’s niet alleen crisis bij eagles. Ook wij supporters hebben d’r last. Van . En wij dubbel. Geen punten geen vrij vervoer en de prijzen voor de combi’s te duur ,,

  Wil bestuur vol uitvak.. Regel x goedkopere bus vervoer .. Ti’s niet normaal bv na tukkerland skande ,, bol uitvak. Club betaald bus reis ,, maar nee ,,
  Pfff pokke supportersbeleid

  Hoop dat x goed fout gaat

  Eagles hooligans forever

  Kut combi’s

 42. @ ongelimiteerd! Je hebt helemaal gelijk, mooi verwoord!!!

 43. @ongelimiteerd,
  Wat mij betreft een en al lof voor natuurlijk Vroome en Lugt: voorzitter en het technisch beleid in z’n potefeuille, op het hoogste voetbalniveau, voor een appel en ei.
  Slaap ze!

 44. nee hij heb geen gelijk, na al die jaren weetje toch dat je bij de go ahead eagles niet komt voor het prachtige voetbal of voor het prachtige staaltje infrastructuur van het stadion. NEE je komt voor de prachtige sfeer en het fanatisme die de supporters onderling hebben! alleen is dit wel heel erg achteruit gegaan afgelopen jaren. nee ik vond het leuker in de bier liga uitvakkie op links .

 45. Je hebt geen rijke sjeik of vel geld nodig, kijk maar naar Dordrecht. Foeke moet gewoon een goed team samenstellen en spelers zoeken die in dat team passen. Niet een spits die de ballen zelf ophaalt en geen 4 nieuwe buitenspelers die er niks van bakken. Voor 3 ton kon je muhren ophalen, zoek 2 nuttige buitenspelers die een goede voorzet hebben. Desnoods huur je Verhoek van Feyenoord.

  Maar met Kolder, Lewis, Reimerink, Schalk en de Sa ga je het niet redden.

 46. R.I.P René. Hopen dat je nog een beetje hebt kunnen genieten van het je eerbetoon…

  Veel sterkte voor de nabestaanden

 47. RIP René.Gelukkig heb je nog een avondje Kowet meegemaakt afgelopen zaterdagavond,en een prachtig afscheid nam je van het publiek,maar ook van het publiek uit dordt kreeg je veel respect en gezang.Hulde daarvoor.Ook nog bedankt voor het laatste x handjeschudden.Nooit meer in de sportschool over Eagles praten.Doe mn broertje en mn pa een box René.
  YNWA
  Forza GAE DEVENTER
  EA71

 48. Ook ik verloor mijn beste maatje aan die kut ziekte, en altijd krijg ik de koude rillingen van als er gasten zijn die dit als scheldwoord roepen. DAN BEN JE TOCH TROTS ALS JE ZIET HOE HIER HET STADION OP INSPRONG AFGELOPEN VRIJDAG. Het moet wel prachtig zij daarboven, want zoals een goeie vriend ooit zei: “‘het moet er wel prachtig zijn want er is nog nooit iemand teruggekomen”, dus daar hou ik me maar aan vast. RUST ZACHT ADELAAR

 49. RIP rené. Heel veel sterkte gewenst aan alle
  familie, vrienden en anderen die dicht bij
  hem stonden. YNWA!

 50. Rip Rene hoop dat je na je oneerlijke strijd nog heb kunnen genieten van een stadion vol mensen die jou je laatste prachtige ereronde hebben gegeven

 51. Edwin Lugt @EdwinLugt · 2 min

  Rond half tien aankondiging nieuwe speler. #GAE

 52. Inderdaad. Sander Duits stapt van RKC over naar GAE.

 53. Ben nu wel bang dat Turuc naar Heerenveen gaat,
  vraag dan wel de hoofdprijs.

 54. Is bestuur terug van hun vakantie verlof ofzo ,,

  Had ook eerder gekund. Maar goed nieuws dit
  Geweldig dit sprak hem na eagles -RKC

  Toen zei ik kom toch na eagles hij dat zou ik wel willen maar heb nog contract ,, waarop ik zei jullie gaan d’r misschien wel uit. . Biertjuh en colaatje verder zei ik tot volgend jaar , hier bij ons , toen zei dat zou mooi zijn. Zeker met jullie publiek , ik d’r overheen en geen kunstgras, toen de spelersbus RKC wegging zei ik tot volgend jaar , toen. Zei die nogmaals ik hoop het

  Gvd wat mooi. Daar gaat wel ons play fair. Klassement maar ja hou wel van strijdt en mannelijk voetbal ,, gewoon d’r op knappen op het middenveld ,, dat wordt wat hij en Sjoerd op het middenveld ,,

  Sander heeft een geweldige inzet. Maar hij is ook nog eens hard in de duels is niet te beroerd een kaart te pakken als hij dat nodig vind ,, hij is een winnaar en heeft ook nog een geweldige traptechniek ,

  Nog een paar dagen te gaan komt d’r nog wat bij ???
  Marengo Volendam , ???? Evt. ruilen met phillips
  Misschien. Doke ??? Voor mij niet nodig Sven doet goed en amevor komt d’r aan
  Wie weet we zullen zien

  Gaat d’r nog wat weg ???
  Turuc ,,

  Nu nog linksbuiten dan kan schalkie in de spits hebben we alles bijna dubbel bezet ,,

  Ik wacht af

  Rood gele Gr

  Eens een eagle altijd een eagle

 55. Welkome versterking Duits… Nu nog een spits! Het probleem bij ons ligt in de voorhoede en niet op het middenveld!

 56. Met Duits, overgoor en turuc staat er toch een goed middenveld! Denk dat Duits snel een basisplaats veroverd. Hopelijk blijkt hij de echte leider te zijn doe dit team nodig heeft, meer nog dan een aanvaller….Met Rijsdijk, lambooij en van ooijen ook prima backups! Zou mij niet verbazen als bijv Rijsdijk nog vertrekt, hij heeft bijna nooit een basisplaats. En met van ooijen en turuc hebben we nog twee spelers die op 10 kunnen spelen!

 57. Duits is toch een linkspoot, dus linkshalf?
  Zou Turuc dan toch weggaan? Duits kan volgens mij ook op de plek van Job spelen, of op de plek van Sjoerd.
  Zou het niet zo heel erg vinden als Turuc weggaat, slechte voorbereiding gedraaid, en de eerste wedstrijd niet echt gezien.
  1,5 miljoen vragen en dan voor Zondag nog Doke en evt. Marengo en Kuwas ophalen.
  Al met al goed nieuws dit.

 58. Turuc op 10

  Spits onnodig, Schalk is spits.
  Er moet een razendsnelle linksbuiten komen.

 59. Doke hoeft wat mij betreft ook niet persee, nieuwpoort heeft het prima gedaan vind ik.
  Al bedoel ik niet dat ik doke niet graag zie terugkeren, dat is echt een prima voetballer.
  Echter hoop ik dat eagles meer focus legt op een aanvaller erbij.

  Een extra centrale verdediger vind ik ook niet nodig, we hebben die van der meer en die is een prima backup voor van de linden bijv.

  Ik zie liever een leuke linksbuiten ofzo, dan kan schalk in de spits
  en kolder als pinchsitter. Ik denk dat schalk dan veel beter tot zijn recht komt.

  Duits is een mooie versterking, echter vraag ik me af voor wie hij plaats moet maken
  als turuc niet vertrekt.. Ik zal dan denken voor van ooijen, echter vind ik die jonge eigenlijk prima spelen samen met sjoerd.

  Turuc valt me nog wat tegen deze wedstrijden..

 60. Wat moeten we met dit konijn uit de hoge hoed? Is Frans Duits onze international die ons beloofd is? Ik wil gvd een keeper, rechtsback, linksbuiten of een spits! Geen volkszanger!

  Amen

 61. Prima aankoop! Als ik alle berichten op internet/twitter mag geloven is de club nog niet klaar op de transfermarkt! Goossens is gepolst, gaat naar het buitenland. Eea jeugdinternational van Zweden, wil niet op proef komen.

  Denk dat er toch nog een rechtsback en een linkerspits komt! Goed bezig!!

 62. Selectie Eagles
  2x keeper
  Cummings en van der Hart
  2x rechtsback
  Van Nieuwpoort en Amevor
  2x rechtercentrale verdediger
  Viends en Van De Meer
  2x linker verdediger
  Van der Linden en Schenk
  1x Linksback
  Wijnaldum
  2x rechtshalf
  Vna Ooijen en Lambooij
  2x Linkshalf
  Overgoor en Duits
  2x nummero 10
  Turuc en Rijsdijk
  2x rechtsbuiten
  De Sa en Reimerink
  2x een spits
  Kolder en Schalk
  2x linksbuiten
  Lewis en De Bondt

  Nog een Back erbij en je bent dubbel bezet.
  Wat verwachten we nog meer?
  Prima selectie voor ons budget.
  en maar twee gehuurde spelers.

 63. Heel simpel Lochem! Te veel middelmaat. Simpelweg niet goed genoeg voor eredivisie!

 64. @ Gae Lochem

  Rechtsbuiten is niet dubbel bezet ..
  We hebben alleen de sa ,,

  Reimerink is nx

  Links buiten hebben we niet de bondt is nx em Lewis nog niet kunnen overtuigen

 65. 4 Gespeeld en 1 magerpuntje. Hoe kun je dan tevreden zijn met dit transferbeleid? Er zouden met ons gemakkelijke openingsprogramma 12 punten pakken worden. Nou dat hebben we allemaal gezien. Dramatische opening tot dusver.

 66. GAE battum kent de uitslag van morgen al :P
  momenteel nog maar 3 gespeeld hoor, neemt niet weg dat 1 punt idd kloten is..
  ik had er serieus al op 6 gerekend..

 67. Ik heb de wedstrijd van Willem II al meegenomen in mijn reactie.

 68. ik hoop dat je er naast zit Battum, maar over afgelopen wedstrijden gekeken… tsja
  KNAPPM vanavond

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s