Go Ahead Eagles – Dordrecht Voorbeschouwing (UPDATE)

Zaterdag moet het dan gebeuren. De eerste punten van dit seizoen worden dan hopelijk binnengehaald. Dordrecht heeft een beetje de status die GAE vorig jaar had, namelijk die van verassende promovendus. Aan Booy en zijn elftal de taak om er voor te zorgen dat Dordrecht niet in Deventer verrast want dan gaat de seizoensopening wel hele dramatische vormen aannemen.  Wanneer er niet van Excelsior of Dordrecht gewonnen wordt dan kunnen we rustig concluderen dat Go Ahead het team is dat dit jaar niets in de eredivisie te zoeken heeft.

Vooralsnog weinig bekend over opstellingen. Niet veel te melden dus. De voorbeschouwing van Raalte25 zal spoedig volgen. Hij weet vast meer!!!

gaedor-voorb.1

Vroeger speelden we ook weleens tegen Dordrecht. Dat was in de tijd dat er nog een gae.web-log was.

gaedor-voorb.2

Speelde deze lange baas er ook nog. Het is vandaag(de 21e) precies zes jaar geleden dat Ulderink wat dat aangaat Sander Post huurde van topclub Flora Tallin. Opdat wij nooit vergeten!

Update:

We hoeven voor de rest hier niemand uit te gaan leggen dat sommige zaken belangrijker zijn dan voetbal. Vak 6 noemde het ook al. We hebben het vandaag ook op twitter gemeld. Lees voordat je naar de wedstrijd tegen Dordrecht gaat in ieder geval het volgende bericht: http://www.sv-gae.nl/nieuws/eerbetoon-rene-beumer

UPDATE 2:

Raalte komt er ook nog even in. Hier is hij:

Terwijl er morgen afscheid gaat worden genomen van een supporter hij krijgt namelijk zijn laatste eerbetoon langs het veld moeten er morgen ook 3 noodzakelijke punten worden gepakt. Laten we hopen dat Rene morgen een mooi en waardig afscheid krijgt van het publiek en ook van de spelers die alles zullen geven om de drie punten in Deventer te laten behouden. Dordrecht is het zelfde verhaal als Excelsior. Met een kleine begroting van de grote baas Marco Boogers haalt met hele beperkte voetballers die tot wat leuks in staat zijn. De eerste wedstrijd werd gewonnen uit bij Heerenveen en vorige week werd er verloren van Zwolle. Dordrecht blijft zowel uit als thuis het zelfde systeem spelen dat is namelijk 4-3-3. Doelman Hahn is weggegaan en voor Dordrecht hebben ze een topper in huis gehaald Kurto die op de lijn aardig is, maar qua uitkomen een ramp. Centraal staat onder andere de lange Ekong die ze gehuurd hebben van Groningen en ook bij ons nog 1 duel heeft mee gespeeld. Ik dacht als het goed was tegen Spakenburg in een oefenpot in de winterstop. Daarna was hij te duur voor ons of hij paste niet in het systeem althans hij kwam niet. Op het middenveld heb je o.a. Gosens en Ojo en met de punt naar voren Van Overheem. Voor veel supporters zullen deze namen niet bekend zijn, maar ze laten zien dat ze aardig kunnen voetballen en op de juiste manier druk kunnen zetten. Zeker voorin waar je de Korte heb lopen ervan uit gaande dat Wijnaldum niet zou mee doen zou dat betekenen dat Schenk tegen over hem komt te staan en dat betekend hard, maar waar niet super veel goeds. Schenk staat van een kilometer af te dekken en de rappe en technische Korte hobbelt er zo langs. Laten we hopen dat Foeke iemand anders er neer zet of dat Schenk uit de analyse weet hoe Korte voetbalt. Centraal voorin ben ik niet echt bang, maar goed wat zegt dat. Ik word niet bang van Lieder of Ten voorde zij staan ieder geval garant voor veel doelpunten iets wat je wel van hun een middenveld kan zeggen. Dordrecht zou natuurlijk zoals Excelsior het deed ons het spel laten maken en dan er met de counter uit willen komen. Laten we het hopen dat wij nu eens door kunnen drukken en niet bang zijn en gaan winnen en dan heeft supporter Rene een waardig en mooi afscheid.

Zeer waarschijnlijk blijft de opstelling ongewijzigd ten opzichte van vorige week.

Advertenties

77 gedachten over “Go Ahead Eagles – Dordrecht Voorbeschouwing (UPDATE)

 1. Onderstaand bericht (link) maakt een potje voetbal opeens wel weer heel onbelangrijk.
  Zaterdag staan we als 1 man achter onze club, als 1 man achter elkaar en vooral als 1 man achter Rene! Laten we allemaal ons ongenoegen over wat en wie dan ook opzij zetten en zorgen voor een avond die nooit vergeten zal/mag worden!

  http://www.sv-gae.nl/nieuws/eerbetoon-rene-beumer

 2. Zeker. Iedereen op tijd in het stadion en geef hem een eerbetoon wat hij verdiend en daarna een gekkenhuis voor de 3 punten

  KOMOPTAN EAGLES!!!!!!!!

 3. Winst betekent een boost en dan is willem gay ook te pakken. Onze horst zal een kruidvatje zijn zaterdag. Ik voorspel een gedenkwaardige avond in alle opzichten.

 4. Helemaal mee eens Vak6. Heftig voor Rene en z’n naasten. En mooi dat deze man, die zich met zoveel passie heeft ingezet voor de club, het eerbetoon krijgt dat hij verdient. Laat het voor de spelers een inspiratie zijn de pannen van het dak te spelen!

 5. Idd eerst een mooi eerbetoon aan René, daarna vlammen, we hebben de punten hard nodig!

  Hoorde net in de wandelgangen dat een kaartje voor gae Feyenoord 25 euro moet kosten!? Beetje overdreven voor een eerste ronde knvb lijkt mij…

 6. Kaartjes 20 a 25 euro ,kunnen we weer een leuke speler
  voor halen .
  Komt nog tv en catering opbrengsten bij.
  René ,familie en vrienden heel veel sterkte gewenst.

 7. Aanstaande zaterdag wacht een belangrijke wedstrijd op ons.Nl de 6 puntenwedstrijd tegen dordt.Heel belangrijk,zijn wij allen van bewust,maar wat nog veel belangrijker is ,is het leven van mede supporter René Beumer.Deze Kowet aanhanger heeft niet meer lang te leven,een ontzettend trieste bericht.Begin 40 ,een gezinnetje,vriendenkring,werk,ons Kowet,sporten,maar vechtend tegen een rot rotziekte,die jij eigenlijk niet kan verslaan.Zaterdag mag René een ererondje langs de tribunes maken om minimaal nog 1 keer te kunnen genieten van zijn Kowet.Laten wij,de supporters met zijn allen deze man en zijn familie zo toejuichen en eren dat René een ongelofelijke boost krijgt.Deze rot ziekte heeft menige familieleden,vrienden van ons afgepakt.Aan deze mede Eaglista zaterdagavond laten zien dat hij en zijn familie er niet alleen voor staan,maar dat wij één grote RoodGele familie zijn.Dan is voetbal maar betrekkelijk als je weet dat je strax,je man,je vader,je oom,je collega,je medesupporter,je buurman voor altijd moet missen.Ik wens de familie Beumer,en in het bijzonder René zelf, ontzettend veel sterkte en kracht toe,en zaterdagavond hoop ik dat jullie met je gezin nog kunnen genieten van ons Kowet.
  René,YNWA!!!!
  Forza GAE DEVENTER
  EA71

 8. Weer mooi gesproken Erdal! Je verwoord het gevoel van velen. Kan er zaterdag helaas niet bij zijn, maar weet dat de supporters Rene een waardige ereronde geven. Rene YNWA!

 9. Weer geen versterking aangetrokken, dus ik voorspel wederom een nederlaag voor ons. Selectie heeft simpelweg niet genoeg kwaliteit.

 10. Mooi gesproken erdal top!

  Linker kant met Schenk is momenteel ook niet best en Turuc ik hoop dat je met beide beentjes op de grond bent gekomen en morgen weer met je voeten laten spreken. Morgen gaan we winnen dat moet.

 11. “Het roer omgooien heeft geen zin!”

  Aldus Foekje Knooy(ert) in Voetbal International…..

  :(

 12. Volgens het weekblad Deventer Centraal traint er volgende week een internationl een middenvelder mee bij de Eagles om te kijken of hij van meerwaarde kan zijn voor het elftal aldus Booy in dit blad

 13. Een middenvelder?

  Juist daar zitten we echt op te wachten…..

  International…hahahaha van Trinidad en Tobago ofzo…….

 14. Misschien speelt er toch wat met Deniz Turuc, Heerenveen zoek ook nog een middenvelder voor
  Ziyech

 15. Rene en familie heel veel sterkte, succes en kracht morgenavond. Geniet van het moment!

  Verder over wie er mee gaat trainen. Danny Wellbeck mag weg bij ManU.
  Of hebben we weer contact gehad met Overmars voor Vermeer.

 16. Winnen morgen.

  Dit jaar niet dromen, maar boven de streep eindigen, normaal doen, hard werken, strijd en passie!!!

  Dit zijn de middenvelders van Litouwen:

  Middenveld
  2 Gediminas Vičius 10 0 Sjachtjor Karaganda, Kazachstan
  7 Deimantas Petravičius 1 0 Nottingham Forest II
  8 Vytautas Lukša 16 0 Homel, Wit-Rusland
  10 Karolis Chvedukas 2 0 Sūduva Marijampolė, Litouwen
  13 Saulius Mikoliūnas 64 4 Sebastopol, Oekraïne
  18 Mindaugas Panka 28 0 Hapoel Ironi Kiryat Shmona, Israël
  20 Mindaugas Kalonas 44 3 Azerbeidzjan, Bakoe
  22 Fiodor Černych 5 1 Dnepr Mahiljow, Wit-Rusland
  23 Nerijus Valskis 3 0 Sūduva Marijampolė, Litouwen

 17. Middenvelder ,,, Paultje bosvelt ,

  Haal dan een spits d’r bij … Mike smal

  Maar eerst vandaag . Alles en iedereen is d’r van overtuigd dat vanavond moet gebeuren , nou dan moet het wel een sfeer worden , dan moet het maar gaan gebeuren

  Alles is weer toegestaan ,

  zowel op het veld als op de tribunes
  Wij op de tribune tot over het randje van toelaatbare . En op het veld vechten voor elk stukkie gras , vechten voor elke bal vol d’r op knappen , ti’s nu tijd om zonder goed voetbal of met goed voetbal. De 3 punten te gaan pakken

  Die schapen gaan d’r aan. Dat wordt kebab , ti’s mooi geweest we hebben al 4 punt cadeau gedaan vandaag gaan we De punten pakken
  We gaan ze overrompelen ,met veel strijdt en veel sfeer veel irritaties , alles moet wijken voor onze eerste drie punt. Niets kan ons daar vandaag vanaf houden we moeten uithalen dat we een eagle zijn. Pakken wat je pakken kan op veld en daar buiten

  Schoppen wat je schoppen kan , op het veld

  een mank schaap zonder gras is ten dode opschreven onze eagle snakt naar drie punten we vreten ze op ,
  Dat uit vak wil ik al helemaal niet horen ( met. Dat geblèr ) dus volle bak van de tribune
  Voor hun is het de wedstrijd van het jaar , nou die zullen ze na vanavond niet snel vergeten .

  Gvd ti’s nu d’r op en d’r over . Snel toeslaan maar wel slim blijven achterin hun spelen op de counter met snelle buitenspelers ( beetje eagles van vorig seizoen) verwacht een teruggetrokken ds79 ,dus zal moeilijk worden maar ligt hij d’r snel in kan het maar zo eens. Een 3-0. /. 4-0 worden voor ons

  B-side IJssel en de Leo Halle . Moeten d’r een heksenketel van maken
  De horst moet een kolkende rood gele massa worden en uitstralen hier valt. Nx te halen vanavond

  Schop schop schop ze neer schop die schapen neer ,

  Gvd heb d’r zin aan ,

  Rood gele Gr

  Eens een eagle altijd een eagle

 18. Elke wedstrijd moet je spelen of het de laatste wedstrijd van je leven is.
  Besef dat je in de voetsporen treedt van je voorgangers en doe hen eer aan.
  Vecht zoals zij dat hebben gedaan.
  Betreedt het gras, dat het gras is geweest van vele alle andere grote spelers. Dat gras is nu jouw gras.
  Laat zien dat je het waard bent de adelaar op je borst te dragen.
  Draag het rood en geel met trots.
  Groei, elke stap die je zet, wordt sterker bij elke hartslag en ademstoot.
  100% inzet. 100% vertrouwen.
  Dan krijg je de steun van het publiek.
  Dan krijg je een plek in de harten.
  Die harten kloppen mee voor jou.
  De kelen schreeuwen mee voor jou.
  Zij zijn de donkere dagen niet vergeten en geven hun geluk dubbel terug aan jou.
  Hun hartstocht zal je meevoeren en boven je zelf uit doen stijgen.
  Dan je wordt je sterker.
  Sterker.
  En sterker.
  Dan wordt je onoverwinnelijk.
  Wat er ook gebeurt.
  Dan laat jij je sporen na.
  Dan verdien je dit shirt.
  En blijf je in de harten.
  Voor altijd.

  Come on eagles!

 19. vanavond afscheid nemen van kanjer rene. zal niet makkelijk zijn. laten we hem een mooi eerbetoon geven

 20. @ 30 april 1978. Inderdaad elke wedstrijd moet je spelen alsof het 30 april 1978 is. Toen wist iedereen wat er op het spel stond en gebeurde het ook.

 21. ja dat afscheid voor die beste man komt er wel! Daar is nu wel genoeg aandacht aan gegeven dacht ik zo. Laten we daardoor niet uit het oog verliezen dat het vanavond alles of niks is. Er moet gewonnen worden! Ook al zie ik dat nog niet echt gebeuren met deze middelmatige selectie.

 22. GAE Battum op 23/08/2014 om 10:42 schreef:
  Foeke kiest dezelfde basiself. GVD wat denkt hij dan?

  NEVER CHANGE A LOOSING TEAM

  Of strooit hij ons allemaal zand in de ogen en trekt hij om 12.00 vanmiddag nog een nieuwe speler aan. Edwin Lugt heeft ook een twitter stilte afgekondigd geloof ik. Ik verneem helemaal niets meer van meneer de voorzitter.

  Ik heb er nog niet echt een goed gevoel over. Kheb er wel zin an. Dat dan weer wel.

  Gelukkig heeft Hoeracles ook weer verloren. Die kunnen er dit seizoen echt helemaal niets van.

  Laterrrrrr

  Er was weer een ollenaartje actief! Zie bovenstaande

  Denk dat Foeke wel een goed verhaal heeft:

  http://www.t-sportreport.nl/betaald-voetbal/go-ahead-eagles

 23. En vanavond geen megafoonman svp.
  Geen dirigent.
  Pas als duidelijk is dat er gewonnen gaat worden mag het wat mij betreft.

 24. Als Foekje Knooy(ert) een vent is, leest hij vanavond het stuk van 30 april 1978 voor in de kleedkamer voor de wedstrijd.
  Wie dan nog geen passie, werklust en vertrouwen laat zien, moet gewoon OPFLIKKEREN!!!!!

  30 april 1978; geweldig geschreven!!!!!!!!

 25. Met deze opstelling verwacht ik maximaal 1 punt!

 26. Het moeten er 3 worden, hoe dan ook!
  En als ze eenmaal de schroom van zich afgegooid hebben en de flow te pakken hebben, vreten we de tukkers uit ook op!

 27. Heeft de sv nog wat in petto schapen scheren ofzo ,,, kebab snijden ..????

  Ee hakken ze de pan in vanavond. Lekker zaterdagavond wedstrijdje. Lekker sfeertje (zonder te vaak zelfde graag )

  Alles is weer veroorloofd d’r an gaan ze stelletje manke schoapen

 28. Ik zal muhren van Volendam er wel bij hebben, echt een goalgetter.
  En zo te lezen wil hij ook wel weg bij Volendam.
  Maar goed Foeke wil net zo als van Gaal de tijd hebben om de vertrouwen te krijgen.
  Hadden wat verhaal ook niet toen we nog JL speelden?
  Men weet en ziet allemaal dat dit het niet is, en ik denk dat dit het heel zwaar krijgen, en als het echt niet gaat veranderen gaan we echt weer spelen tegen Fc Oss, emmen , en weet ik wat allemaal.
  Ik zeg dit omdat ik net zoals anderen zwaar teleurgesteld zijn met deze start van de competitie?
  Ik zal waarschijnlijk wel positiever zijn als het weer de goede richting op zou gaan, en ja OOK IK BEN ER VANAVOND WEER BIJ.

 29. Bijna op weg naar Horst,uurtje rijden,parkeren , wandelen, biertje en dan het vak op.Langzaam iedereen binnen zien komen en de sfeer voelen.En dan genieten van afscheid met drie punten..

 30. Nou. De tijd van afwachten is nu wel voorbij. Wat een drama wedstrijd. En trouwens: Wie is Da Sa eigenlijk? Met dit team gaan we het niet redden. Wij kunnen ons meten met Heracles NAC. Niets meer en niets minder.

 31. Fuck! 1 punt is te weinig! Dit wordt een zwaar en moeilijk seizoen. Dat hadden we natuurlijk verwacht, maar als het dan toch echt zo is dan is dat toch een beetje teleurstellend! Maar goed nu komt het aan op inzet en beleving zowel van de spelers als van de fans. We moeten er echt wel in kunnen blijven.

 32. Booy ken beter opstappen….
  Niets verassend… altijd hetzelfde.
  Baggerwedstrijd….

 33. de hoogtepunt van de wedstrijd? was 10 minuten voorafgaand aan de wedstrijd…….DE EERBETOON AAN RENE BEUMER!!!!! en de rest gauw vergeten!!!!! EAGLES TILL I DIE!!!!!!

 34. Sjonge jonge wat was vd linde weer goed zeg. Slap in duels ballen zo maar weg rammen. Er was weer veel balverlies en een omschakeling man man man.zo slap dat voetje tegen de bal in een duel . Het straalt gewoon niks uit. Geen agressie geen inzet . Bah . Hoop dat ze net zo fanatiek gaan worden op het veld als op de tribunes. Anders gaat het niet wat worden.jongens die niks uitstralen of inzet tonen weg dr mee.met inzet voetballen en alles geven 90 minuten betekend een uur aan de zuurstof na de wedstrijd en helemaal kapot zijn

 35. dit team kan gewoon niet beter. Ook een andere trainer kan hier niks van maken. Xit totaal geen voetbal in. Op naar de jupiler

 36. WAT HOOR IK NOU???? DAT BOOY SCHIJT HEEFT AAN DE REACTIES EN KRITIEK VAN DE SUPPORTERS???
  EN DAT ER AL ONENIGHEID IS TUSSEN BOOY EN DEMMERS?

  EN UHHH LUGT DAT JIJ JE MONDJE VOORBIJ PRAAT EN DAT DE TD NIET BLIJ MEE IS???

  EN KOLDER JE BENT NIET REEEL IN JE FOX INTERVIEW, JE ZEGT DAT WE GOED MEEKONDEN MET HET FYSIEK VAN DORDT??? HUH??? GAE VERLOOR ALLE DUELS OP KRACHT EN INZET!!!!

  ALS ER GEEN VERSTERKINGEN BIJKOMEN SPELEN WE VOLGEND SEIZOEN IN DE BIERLIEK!!!

  IK BEN ERBIJ……

 37. @ zandweert,

  Wat loop je nou dom commentaar op Jop te geven. Als 1 man vanavond goed heeft gespeeld is hij het wel. Je zult zien dat hij in de kranten weer het hoogste cijfer krijgt net als vorige week. Populistisch gelul, hij heeft erg goed verdedigd
  Haalt ie een keer de ballen goed weg is het weer gezeik. Aan de verdediging lag het niet vandaag, zelfs niet aan schenk

 38. Na 3 wedstrijden is het wel duidelijk dat:

  De Sa minder is dan Antonia,
  Schalk minder is dan Houtkoop,
  Cummins minder is dan Room/Andersen en
  van Ooijen minder is dan Falkenburg.

  Bovendien is Turuc dit jaar geen schim meer van Turuc vorig jaar. Kan iemand hem niet weer met beide benen op de grond zetten? Hij loopt de nieuwelingen maar af te kraken in het veld en die durven dan niet meer te spelen terwijl hij zelf niets laat zien en heel veel balverlies lijdt!

  Maar hopen dat we niet als laatste eindigen.

  Vrijdag zou ik met Reimerink beginnen i.p.v. Schalk wellicht dat dat nog wat meer vertrouwen geeft qua type spel, vergelijkbaar met vorig jaar.

 39. Conclusie van vanavond: we komen kwalitatief gewoon tekort! Het is allemaal middelmaat! Geen spelers die de wedstrijd kunnen beslissen. Hoop dat het bestuur beseft dat het opbouwen van de club (jeugdopleiding, stadion) een stuk makkelijker gaat met het geld van de eredivisie! Hopelijk zien ze in dat de selectie echt ondermaats is! De wil is er misschien wel, maar er zit niet meer in! Vooral de buitenspelers laten het afweten. Geen goede voorzet gezien. Kolder heeft het maximale gedaan, maar als er niemand bijsluit houdt het gewoon op! Jop speelde eigenlijk best aardig vandaag! We missen een speler als falkenburg, iemand met beslissende kwaliteiten en veel arbeid!

  Normaal ben ik altijd erg positief ingesteld, maar iedereen kan zien dat we het met het huidige spelersmateriaal niet gaan halen! Er is ook geen enkele bankspeler die iets toevoegt! Lewis en reimerink vallen gewoon erg slecht in en komen duidelijk kwaliteit te kort! Ook schalk is niet best, hij werkt hard maar mist gewoon kwaliteit en intelligentie! Al met al erg matig….

 40. En what the fuck bij de corners!! Gooi die bal gewoon voor de goal ipv die varianten!!

 41. Helaas is nu al te concluderen , dat de HELE verdediging moet worden vervangen .
  Hoeveel ballen hebben ze in 3 wedstrijden al op de keeper gespeeld , waardoor er weer een lange , meestal te verliezen bal wordt gespeeld . En totaal geen fatsoenlijke opbouw . Door de slechte of helemaal geen opbouw leggen ze onnodig de druk op hun zelf .
  En van Ooijen moet duidelijk worden gemaakt , dat hij in dienst van Turuc moet spelen .
  Waarom ? Van Ooijen heeft totaal geen idee , wat hij met de bal gaat doen . En Turuc wel .
  Zo komt Turuc ook dichter bij Kolder te spelen .
  Na deze 3 wedstrijden en 1 punt moet men ook concluderen , dat zonder de bovengenoemde wijzigingen er geen enkele punt wordt gehaald bij de 1e tien van vorig jaar . Dat is dus 20 wedstrijden plus Excelsior en Dordrecht is dan 22 wedstrijden 1 punt .
  Blijft nog 12 wedstrijden over om 36 punten te maken en de degradatie proberen te ontlopen . Zware taak . Ooit had iemand gezegd : de 2e jaar wordt moeilijk .
  Desondanks blijf ik hopen op logisch besef en verrassingen .

 42. Gae schalkhaar, als je op fox nog een keer kijkt zie je 2x lucht duel wat hij verliest . Hij de bal achteruit kopt in plaats van voor uit . Lijkt mij dat je dan niet goed staat opgesteld. Hij de bal zo het publiek in raust.een x aantal ballen naar voren speelt in de voet van de tegenstander. Door de beentjes laat spelen.

 43. Gisteren tijdens de wedstrijd dacht ik met dit team winnen we van niemand.
  The day after en ik heb er toch weer vertrouwen in.
  Volgens mij kan zo’n beetje iedereen van iedereen winnen. AZ verliest van Willem 2 dus wij kunnen ook best clubs verslaan.

 44. Cummins heeft de bal, om de 2 minuten wordt hij aangespeeld. Traag kijkt hij rond, en dan besluit hij om de lange bal te hanteren naar onze superspits Marnix. Helaas wordt Marnix bewaakt door 2 sterke verdedigers en zijn we de bal weer kwijt. 90 minuten heb ik hier met verbazing naar gekeken. Hoe is het mogelijk dat een trainer die hetzelfde ziet hier niet ingrijpt. Vorig jaar zijn de meeste punten behaald toen Falkenburg in de spits stond. Schijnbaar slaapt Foeke in een Kolder t-shirt want anders hij ziet als enige niet in dat er wat moet gaan veranderen aan de tactiek. Zet Schalk in de spits, laat hem sleuren en gaten trekken voor de Sa en Lewis en als hij moe is zet je Rijsdijk op zijn plaats of breng Marinx de laatste 10 minuten als pinchitter in. Geef Cummins een verbod op het hanteren van de lange bal en begin op te bouwen van achteruit met Overgoor en Turic als de centrale mensen. Ik hoop dat er iets gaat veranderen want als je zo doorgaat ben je met de kerst al gedegradeerd.

 45. Opbouwen begint met aanbieden. De hele ploeg staat te.wachten tot die bal naar Kolder gaat. Ook bij een ingooi zie je niemand zich aanbieden. Kolder deed gisteren helemaal niet zoveel fout maar er.moet wel iemand kort op hem spelen om de ballen die Kolder wint op te vangen. Falkenburg deed dat veel beter dan die jongens nu. Ik denk sowieso dat je een Falkenburg mist. Dat was een echte leider in het veld en die nam de ploeg echt op sleeptouw. Kolder is wel aanvoerder maar niet een leider in het veld. Turuc neemt die rol niet ook niet over. Zonder leider en resultaten gaat het team straks uiteenvallen in groepjes en wordt de sfeer onderling er niet.beter van. Ik hoop dat er nog zo’n leider binnenkomt komende week anders kan het weleens een naar seizoen worden.

 46. Tamme sfeer Zeg!!! En we kennen nog maar 3 liederen Shame On you bside!!! Het grimmige & fanatieke sfeer wat go ahead kenmerkte is niet meer helaas.

 47. Waar het fout ging:

  Marcel Wenting neemt per september 2012 de portefeuille technische zaken over van Overmars. De selectie die zorgde voor de promotie in 2012/2013 stond toen al vast.

  Na de promotie geeft Houtkoop aan niet te willen bijtekenen, z’n contract loopt nog 1 jaar door, hij vertrekt na 2013/2014 transfervrij naar Ado.

  Antonia brengt na de promotie in de media graag bij GAE te willen blijven maar wijst het eerste voorstel van GAE af. Uiteindelijk tekent hij een 2-jarig contract met een vaste transfersom van EUR 260.0000. Na 2013/2014 vertrekt hij voor dit bedrag(je) naar FC Groningen.

  Keeperstrainer Kuperus vertrekt naar SC Heerenveen nadat hij geen nieuwe aanbieding van GAE krijgt, Booij is woedend.

  Het lukt GAE niet om Falkenburg te behouden, hij vertrekt 15 mei 2014 naar NAC.

  Lugt neemt de taken van Wenting over per 27 mei 2014.

  Te laat ……

  http://www.vi.nl/nieuws/we-zoeken-nog-vijf-a-zes-basisspelers-en-die-komen-er-ook.htm?channel=phone

 48. @GAE_Battum
  Je vergeet dat Wenting eigen geld heeft ingebracht om spelers te halen. Dat missen we nu en de spelers die worden aangetrokken zijn van matige kwaliteit.

 49. Inbreng van geld hebben er veel meer gedaan, qua technisch beleid heeft hij er een zooitje van gemaakt.

 50. Wijnaldum, de Sa en v.Ooyen dat zijn 3 basisspelers dus deze
  week komen er nog 2 à 3 basisspelers bij.
  Laten we het hopen want het gaat niet goed zo.
  Cummins straalt niks uit coacht niet goed en de lange ballen
  op Kolder lijken ook nergens op.
  v/d Linden won gisteren wel veel duels maar net zoals vorig
  seizoen gaan alle ballen weer naar de tegenstander.
  Schenk moet bij jong Eagles gaan voetballen.
  Nieuwpoort was gisteren goed.
  Ons middenveld kan nog beter zowel aanvallend als verdedigend,
  met name 3 tegengoals kwamen door Overgoor en Turuc.
  Voorin staat Schalk op de verkeerde plek,voetbalde Kolder
  gisteren naar behoren en brengt de Sa de laatste 2 wedstrijden veel
  te weinig.
  Booy wisselde de eerste 2 wedstrijden helemaal verkeerd,
  dat deed hij gisteren beter.
  Je hebt 2 opties :
  Je speelt de thuiswedstrijden in een 4-2-3-1 systeem dus
  met Schalk in de buurt van Kolder en Reimerink of
  Lewis in de basis of je begint met Rijsdijk in de basis .
  Dit gaat ten koste van v.Ooyen.
  Bestuur ,belofte maakt schuld!!!

 51. Laat Foeke Booy maar eens op de ballen trappen van Turuc, 3 wedstrijden de speler niet meer zoals we hem de afgelopen twee seizoenen kenden. Rijsdijk erin had er gister al in gemoeten. Rijsdijk had graag wat willen laten zien tegen zijn oude club zulke spelers brengen juist wat meer in zulke wedstrijden. Wat heeft Rijsdijk overigens verkeerd gedaan afgelopen seizoen na mijn weten niets. Vrijdag weer een kans tegen de tricoloren wederom moet er gewonnen. Laten ze maar eens goed om de tafel zitten ipv trainingen goed praten met elkaar de huid vol schelden dat het zo niet langer kan. Zeer benieuwd naar de tweets van Edwin Lugt deze week, de meldingstonen van twitter staan loeihard vanaf nu.

 52. De meeste spelers doen het wel ok, alleen de spelhervattingen van Cummins zijn drama.
  Achterin wordt gewoon slordig opgebouwd, inderdaad vaak door van der Linden.
  Schenk vind ik tot nu vrij zwak, die laat zich wel vaak erg gemakkelijk passeren. Gisteren ook weer een paar keer.
  Middenveld en aanval zijn ok, kunnen echter veel beter.
  Met Kolder weet ik het nooit zo goed, hij is een goed aanspeelpunt en kan balvast zijn. Maar je wil eigenlijk een spits hebben die gewoon ballen er in ramt en zo vaak scoort hij nu ook weer niet.

 53. Ik snap echt niet hoe je nou kan zeggen dat het middenveld en aanval oke is! Daar ligt juist het probleem man! Pffff het is een drama daar. Falkenburg en Anton waren echt tien keer beter dan een schalk, de sa of wie dan ook. Er zit totaal geen voetbal meer in.

 54. Helemaal mee eens Anoniem. Vond de verdediging en Cummins niet slecht gisteren gewoon matig mag altijd beter natuurlijk. Middenveld en aanval gisteren het zwakke punt. De Sa conditioneel veel te weinig, Kolder matig tja en ik ben van mening hij moet beoordeeld worden op doelpunten maken en niks anders. Juist gisteren was een tegenstander waarmee hij zijn en ons vertrouwen weer op kon schroeven maar helaas weer mislukt. Schalk vind ik een goed spelertje maar toch wil ik hem wel eens in de spits zien ipv Kolder en dat Lewis in de basis. Laat hem maar bewijzen slechter dan dit kan niet. Tja en dan Turuc, die valt me echt tegen deze 3 wedstrijden. Misschien toch een jaartje te lang bij de Eagles zou op deze plek dan graag Rijsdijk willen zien of dan toch ……………De Zeeuw op het middenveld. Pffff wat een gedonder laatste weekenden, wanneer kunnen we weer eens reageren na een overwinning word hoog tijd.

 55. Ik kan me toch niet voorstellen dat er in de laatste week van de transferperiode helemaal niets gebeurd bij de Eagles , want het is toch echt nodig. Ik gok toch op de Zeeuw , want ik vermoed dat Turuc toch vertrekt naar Heerenveen met als ruil object Doke Smidt en eurootjes

 56. Zijn het bestuur en die rooie dokkert blind ofzo? Wat willen ze nu dan? De rust bewaren, mijn reet. Ga eens normaal wisselen en durf ballen te tonen om jongens die op de bank zitten, een kans te geven om te laten zien wat ze kunnen…… En waarom toch Kolder in de punt, terwijl je Schalk hebt. Benut die waar hij goed in is…..

  En GAE die bekend staat om de geweldige sfeer? Wat een lachertje…… Alle begrip dat het na de indrukwekkende afscheidsronde iedereen stil was, maar iedereen lult maar over de 12e man en de Horst laten kolken. Ik zie en hoor het niet…. Terwijl het team het juist nu zo hard nodig heeft….

 57. Je voelde gewoon dat de B-side weinig vertrouwen heeft in dit elftal na die eerste
  twee ongelukkige wedstrijden. Dan is het moeilijk aanmoedigen. Ben benieuwd
  of dit vrijdag fanatieker kan. De angst is er ingeslopen.

 58. Het wordt iig lekker spannend dit seizoen. Ben benieuwd naar de hoeveelheid uitsupporters nu het allemaal niet nieuw meer is.

 59. Boos op Lugt met z’n nepverhalen over versterkingen, elke gehaalde speler is vele malen zwakker als de vertrokkenen
  Boos op Booy, de spelers zijn niet wedstrijdfit
  Boos op de successupporters, het ondersteunen van de ploeg MOET juist als het minder gaat. Jullie ondersteunden vorig jaar prima, maar dat was makkelijk omdat het goed ging
  NU MOETEN JULLIE ERSTAAN , GLORYHUNTERS. Nee valt echt vies tegen dienB-Side kontenlikkers.

 60. @GAE-supporter

  Sorry dat ik je aanval, maar wat een verschrikkelijke DOM bericht!

  Juist als het slecht gaat, moet je als “harde kern” er staan en er een gekkenhuis van maken!!!!!!

  Geen vertrouwen, moeilijk aanmoedigen. Schei toch alsjeblieft uit…..

 61. Makkelijkste competitiestart die je kan hebben en dan stijf onderaan staan. Ook van w2 win je niet met deze selectie. KOPEN OF DEGRADEREN GVD WAKKER WORDEN BESTUUR!!!!

 62. Elftal Erik Ten Hag it is…….. Booy werd meerdere malen ontslagen in het verleden omdat hij het niet spelend kreeg. Wederom zeg ik: Vorig jaar heeft Booy kunnen teren op het elftal van Ten Hag: Lekker ingespeeld en gepromoveerd via de nacompetitie… Nu er spelers weg zijn gegaan en er ook weer zijn gekomen kun je zien dat het beleid van Ten Hag keigoed is geweest.

 63. Mee eens henkes, maar het heeft ook een beetje te maken met de topkwaliteiten van spelers die op het juiste moment bovenkwamen. Promes, antonia, houtkoop. Die kwaliteiten zijn simpelweg nu niet meer aanwezig. Het gaat heel moeilijk worden als er geen versterking komt.

 64. Gaat om scorend vermogen, kijk hoe Falkenburg sleurt vandaag. De Leeuw halen van Groningen. Ons middenveld op papier best oké maar Turuc, Overgoor en Van Ooijen scoren niet.

 65. Kom op zeg, tijdperk Ten Hag ook vaak zat lopen ergeren. Hoeveel belangrijke punten hebben we niet verloren in de Jupiler onder Ten Hag. Als we ze bij elkaar optellen waren we kampioen geworden ipv via play offs gepromoveerd. Het spel van Eagles is al jaren zo. Ok, vorig seizoen konden we vrijuit voetballen geen één ploeg wist er geen raad mee daar heeft Ten Hag totaal helemaal niks mee te maken, was de taak van Booy. En dit doet nu Dordrecht, wat Marco Boogers al zei en Ronald de Boer verklaarde hem daarmee voor gek, ,,we proberen alles aanvallend op te lossen”. Dat deden wij ook vorig seizoen en scoorden we ook punten. En nu zijn we een stelletje angsthazen in het veld en de tegenstander weet hier nu raad mee. Booy heeft nu te maken dat goede spelers onder zijn leiding zijn weg gegaan en de leiding haalt er mindere jongere spelers voor terug talentvol zeggen ze dan dat is het beleid van de club. Maar geen één jonge talent heeft het tot nu toe gered bij de Eagles, ja blauwe plekken op de kont van het bank zitten. Nu ook weer, alles is op Doke gezet, hadden ze al een paar weken geleden uit hun kop moeten zetten duurt allemaal veel te lang. Zo trots dat ze in de gezondste categorie van de KNVB zitten maar investeren ho maar alleen maar huren. Geinversteerd moet er eens worden om in de eredivisie te blijven anders zakken we zo weer naar beneden. Waarom kan een club zoals NAC dat wel die onder controle staat. Allemaal mooie praatjes maar ben benieuwd de komende week voor Willen 2 moet je de versterkingen al binnen hebben, cruciaal duel nu al, veel te vroeg.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s