Excelsior-uit de voorbeschouwing

Excelsior uit door Raalte25:

Naar de krochten van het betaalde voetbal daar behoort voetbalclub Excelsior met hun bescheiden begroting ook bij. De laatste keer dat ik daar aanwezig was nog niet heel lang geleden. Vorig jaar om precies te zijn toen we met 60 man naar de bekerwedstrijd keken die we helaas hadden verloren. Wat had ik toen de pee erin en meer dan terecht. Excelsior heeft sindsdien een gedaante verandering ondergaan. Trainer Tomasson koos voor de poen en trok naar Roda JC en degradeerde. Excelsior promoveerde onder trainer Dijkhuizen naar de eredivisie. In de voorbereiding speelde wij ook al tegen de ploeg uit Rotterdam en dat ging ons niet heel gemakkelijk af. Excelsior heeft bij NAC laten zien door aardig te voetballen dat ze het sommige teams lastig kunnen maken. Achterin heeft de ploeg o.a. 2 ex eagles spelers staan. Karami en Van Diermen. Zij staan daar samen met Fischer en waarschijnlijk Brito. Dat is een hele beperkte achterhoede die speelt naar zijn mogelijkheden en precies weet wat ze wel en niet kunnen. Op het middenveld zullen naar alle waarschijnlijk, Stans en Kruys staan en kort daar achter Aussar, die kort voor de achterhoede zal staan. Voorin liet in de voorbereiding, maar ook tegen NAC, Bogota zien dat hij een leuke voetballer is, rap met een goede actie in huis en ook nog een goede voorzet.  Die voorzet is dan voor de aanvallers van Weert of Van Mieghem.

Dan onze zwakke kant: dat is Schenk. Schenk die niet moet miepen dat niet centraal in de achterhoede, maar als back zijn tegenstander moet opvreten. Schenk die zich vorige week als een kind liet dollen door Antonia. Hij zal heel goed beseffen dat Bogota ook zo’n lastige tegenstander is. Laten wij hopen dat hij van zijn fouten heeft geleerd, want hij speelt morgen in de basis en dus geen Wijnaldum waar we op hadden gehoopt.

Gelukkig zag ik op de training dat Amevore en Lambooij weer aan de looptrainingen mee deden. Als je naar de keepers kijkt op de trainingen zie je dat de keepers kort op elkaar zitten qua reactievermogen, maar dat Van der Hart een betere traptechniek lijkt te hebben. Ook opvallend was dat er geen afsluitende partij werd gedaan normaal is dit wel zo.

Waar we zoals ik hierboven al zei vorig jaar ondersteund werden door zo’n 60 supporters zullen er morgen zo’n 250 man in het uitvak zijn, dat betekent lekker lang wachten bij dat houten vreetschuurtje. Of je gaat netjes buiten de combi om, want als je het goed doet doe het dan ook goed. De drogredenen die van Excelsior aandroeg om er eerst een verplichte buscombi van te maken waren natuurlijk lachwekkend. Om  er vervolgens een autocombi van te maken zonder een biertje te mogen nuttigen(wie houdt dat in de gaten) is ook lachwekkend. Wat het raarste is dat Excelsior een pakket eisen op tafel legt…terwijl ze gewoon de kaartjes daar bijna gratis weggeven. Gelukkig is de club over ADO-uit niet akkoord gegaan met de eisen.

Verder gaan wij gewoon voor de drie punten die haalbaar moeten zijn, en zeggen zoals gebruikelijk: KOM OP DAN!!!!!

Advertenties

69 gedachten over “Excelsior-uit de voorbeschouwing

 1. Niet dat domme bijgeloof met dat ‘moeilijke tweede seizoen’, morgen drie punten pakken om vervolgens Willen II ook aan de kant te zetten. Komoptan!

 2. En tussendoor ook Dordrecht klaarstomen voor de JL natuurlijk. Komende drie speelrondens moet GAE werken aan het doelsaldo!

 3. 3.642 Toeschouwers bij dordrecht-pek is Eredivisie onwaardig!

 4. Aan de 32 hooligans die opgepakt zijn

  EAGLES ONWAARDIG , ROT OP EN KOM NOOIT MEER TERUG
  door jullie soort untermenschen krijgen velen een slechte naam

  Beter nog, neem
  Overdosis van de gevonden harddrugs

 5. janusanus…. jij staat zeker in de b-side met je complete eagles pakkie aan!!

 6. ik ben het wel eens met jan, dit heeft niets meer met de gae te maken.
  Ok ik mag olle ook niet , maar dit, dit slaat nergens op.
  Wat is er toch mis met de jeugd van tegenwoordig? Komen ze iets te kort thuis ofzo?
  Of zijn ze hun computerspelletjes zat en denken dat zij de wereld aan kunnen omdat ze het poppetje verslaan hebben op de computer.
  Ik zeg laat voorlopig lekker zitten en dan niet een taakstraf maar een werkkamp lijkt me op zijn plaats.
  Echt waar ik zie heel veel dingen veranderen in en om het stadion.

  In het stadion , kids van 20 21 jaar dikke blow en drank en lopen alsof ze bloemkolen onder de armen hebben zo breed.
  Breed zijn ze niet want als zij zich uitkleden dan blijft er niet veel meer over dan een skeletje met wat vel.
  Waarom zo gek doen? Als je er zo graag bij wilt horen doe het dan waardig en niet alsof.
  1 op 1 is er niet bij, nee gelijk met een koppeltje en dan ook nog eens vaak hard lopen , ja weg lopen bedoel ik dan.
  Je komt voor het voetbal en de sfeer en niet om te rotzooien toch.
  Ik ben het wel eens dat het voetbal nog veel beter moet maar ik ga dan teleurgesteld naar huis, en ga dan toch ook niet tegen hekken deuren of wat dan ook liggen te rammen.
  Nee ik ga heen, en hoop de week erop dat er verbetering is in het veld.
  Heel Nederland weet nu wel weer wie de GAE zijn, een stelletje raddraaiers die het verpesten voor duizenden goed willende.
  Ga gvd toch niet naar de GAE maar naar een kicksportvereniging en doe als het je niet zint lekker mee met sparren.
  Maar ja ik zal wel weer dromen want de hele maatschappij is aan het veranderen en de jeugd zal het wel over nemen.
  Als je echt wilt opkomen voor iets, kom dan op voor je land, want dat staat te veranderen in een cultuur die Nederland onwaardig wordt, en ja dan moet jij die altijd zo’n grote bek had achter het hek er ook aan geloven en dom zijn.
  Wordt nu eens wakker en maak dat wat de GAE nu heeft opgebouwd en nog aan het bouwen zijn niet met die onzin kapot. sukkels.
  Oef ik heb gesproken.
  En dan nog ff de wedstrijd: laten we hopen op de belangrijke 3 punten maar ik heb er een zwaar hoofd in, Excelsior heeft net als de GAE vorig seizoen de flo en dat heeft veel verrassingen dus GAE wees gewaarschuwd.

 7. Tja iedereen beleeft voetbal op een andere manier. Ik vind hooligans ook kansloze apen. Ik snap niet dat je voetbal of je club zo belangrijk vindt en het niet kan relativeren. Ik snap ook niet dat de haat niet ten opzichte van andere clubs zo groot kan zijn. En ik snap al helemaal niet dat hooligans denken dat ze het mannetje zijn, 95% beschouwt ze als leeghoofdige domme pubers.
  Ook zonder hooligans kan er genoeg fanatisme overblijven in een stadion er is meer dan enkel theaterpubliek en hooligans.

  Maar goed andere zullen mij nu wel weer een moraalridder vinden.

  Hoe dank ook vanmiddag maar even 3 punten pakken.

 8. Deze gasten zijn er mede verantwoordelijk voor dat onze supporters met allerlei combi-shit worden opgescheept. Bedankt !

 9. Ja als 46 jaige denk je als eerste wat een eikels weer. Daarna komt ook t besef wat wilde wij 20 jaar geleden? Juist dat er weleens wat zou gebeuren. Ik genoot toen vooral als je door een andere stad marcheerde en alles lag dan lam. Zingend dat de stad van ons was. Gelukkig kan ik tegenwoordig mijn beide knaapjes meenemen omdat t in t stadion gewoon veilig is. Dat was vroeger wel anders. Ik denk alleen als t een keer echt fout gaat, kijk na 020-010 dat je niet meer uit mag na de grootste rivaal en zitten we daar op te wachten? Voor de rest houdt nu eens op met de b-side zijn bedplassers en de ijsseltribune de hooligans. WIJ ZIJN KOWET EN STAAN BEKEND OM ONZE FANATISME, TROUW EN DAT WE 1 ZIJN, alsjeblieft hou dat zo
  3 punt strakkies

 10. Sukkels hier zeg. Dit heeft juist helemaal niks met combi te maken. Is dit voor tijdens of na een wedstrijd gebeurt? Bij uitwedstr gebeurt nooit wat . Dat is waar clubs en politie naar kijken feitelijk. Deze jongens wouden misschien wel gewoon naar een kroegje in wijhe! Ze zijn niet voor niks alweer vrij. En terecht. Het lijkt hier langzamerhand wel het digi home.

 11. Het is weer zondag! Veel predikende dominees hier. Mannen, wellicht is het christelijke dorpje 35 kilometer ten noorden van Deventer wat voor jullie? Man, man wat een moralistische gezwets weer.
  Nog één keer voor de duidelijkheid: combi’s worden opgelegd door autoriteiten. Niet door 30 mannetjes met een overdosis aan testosteron in hun lijf.

 12. Jelle boonstra met je eenzeidige kk riool journalistiek. . Mag hopen dat je er een x tussen komt te staan.. bah wat een nare krant is het die stentor.. vol met aannamen en totaal niet representatief. Binnekort maar eens foto’s van jouw maken.. online gooien en roepen dat je een pedofiel bent. Waarheid interesseert jouw helemaal niks.

 13. Eagles weer lekker bezig achterin zeg.. wanneer de bal voor wordt gegeven
  dan raken ze allemaal in de stress achterin.. wat een geklungel treedt er dan op zeg…

  Ik mag toch hopen dat we punten hier pakken, dit excelsior is me toch een partij slecht aan het spelen….

 14. Laat ze maar lekker verliezen daar. Ziet het bestuur eindelijk hoeveel deze selectie heeft ingeleverd! En dan beweren dat ze juist sterker zijn geworden. Als deze selectie geen versterking krijgt gaan we rechtstreeks naar de jupiler. Laat die verbouwing maar zitten dan.

 15. Turuc hadden we beter kunnen verkopen..
  die voetbalt waardeloos..

  2-0.. hij wordt gepoort, loopt vervolgens niet meer mee.,, passje
  schot goal..

  KNEUZEN!

 16. We hebben gewoon een super slechte verdeding.linksback en rechtsbaxk drama.en kolder is niks meer.

 17. Natuurlijk heeft het wel met de combi’s te maken, hoe dom kun je zijn. GAE-supporters krijgen er een slechte naam van en daar maken de autoriteiten maar al te makkelijk gebruik van! Dit zijn bovendien geen voetbalfans. En die losers die dan meteen over ‘christelijk’ en ‘moraalridder’ beginnen, daar heb ik helemaal niks mee, wat een zwakke argumentatie!
  Voetbal, dáár gaat het om, al die andere onzin: get a life!

 18. Wat een rotzooi achterin . Zo simpel laten uit spelen. Van de linde wisselen en nooit meer opstellen

 19. dat was een echte cumshot!!!!! lekkkooor ps verdediging zuigt zeker 2-3 versterkingen nodig

 20. En zoals ik al zei…
  turuc..

  die hadden we moeten verkopen… kneus

 21. Tijd voor echte versterking.anders gaan we rechrstreeks uit.klote zooi.zelfs de wedstrijd uit spelen is al te moeilijk voor ze

 22. Jij bent de domkop hier zooo jaren 70….. zwolle heeft geen combi ONDANKS HET SLOPEN VAN CAFES EN MISHANDELEN VAN PET EN SJAAL SUPPORTERS. net als bij andere clubsnemen deze openlijk afstand van dit soort incidenten waardoor dit niks te maken heeft met de welwillende supporters. Je kan hier als bestuur in meegaan. Net zulke domme uitspraken doen als jij. Of je neemt afstand hiervan en staat volledig achter je supporters. Dus er is er hier maar 1 dom dacht ik zo!! MISSCHIEN MOET JIJ EENS BIJ ROSEC SOLLICETEREN MOOIE PET EN SJAAL KNEUS.

 23. DEGRADATIE als we Kolder erin laten staan!
  DEGRADATIE met Schenk en van der Linde achterin!
  DEGRADATIE als je met Schalk op links blijft spelen! (Schalk is een spits)
  DEGRADATIE wanneer er geen 2 nieuwe goede aankopen worden gedaan!
  DEGRADATIE als we tegen Dordt verliezen!

  Zeg het maar…. Maar dit is de enig echte waarheid! Waarom? Kijk maar in m’n glazen bol

 24. Wanprestatie van go ahead, verdedigend weer zwak. Tempo veel te laag, pases die niet over kwamen. Alle 2 doelpunten over linkerzijde, waarbij de 2de turuc een panna kreeg en gewoon blijft staan. Was die turuc maar verkocht, een domme overtreding maken in de zestien. Nee booy laat van der linden, schenk, turuc en kolder gewoon staan de volgende wedstrijd tegen de schapekoppen.

 25. GO-AHEAD EAGLES DEGRADATIEKANDIDAAT NUMMER 1!!!!!!!!!

  Soms zijn er momenten dat ik er zo van baal dat ik een geboren en getogen Deventenaar ben. Ieder jaar denk ik weer, zal het nu dan gaan gebeuren. Maar ook ieder jaar sluipt er meer de gedachten in, wat moet Deventer nog met betaald voetbal. Kan me het moment nog goed herinneren, GAE was op sterven na dood. Was het toen maar gebeurd. Geen irritatie, geen hoop en geen schaamte meer. Waarom heb ik voor de zoveelste keer bijna €200,- betaald om hier naar te kijken. Vandaag gewoon een wedstrijd uit de 4e klasse KNVB gezien. Wat een ongelofelijke amateurs. Wat wil het bestuur en die Foekje Knooy(ert) nou dan toch. Geweldig Lugt(had serieus een hoge pet van je op) profileren met dat wij 100% Nederlandse jongens op het veld hebben staan, geweldig we zijn financieel gezond. Lik me ballen, schijtbestuur! Hoop dat jullie vandaag wederom met het schaamrood op de kaken hebben gekeken. Haal maar 3e rangs spelers en versterk nu de selectie maar niet!!?? Maar we zijn gezond……. En Foekje, waar haal je het gore lef vandaan om met dezelfde 11 te beginnen. Die v/d Linden, man man man, wat kun je eigenlijk wel, rendement van 10x niks…….Schenk, hoe durf jij nog op het veld te staan, pak je spullen en flikker op! Türüç waarom gebleven? Was alsjeblieft weggegaan. We hebben allemaal gehoopt dat je zou blijven, je bent een goede voetballer, maar als je hoofd niet meer bij GAE ligt, pak ook je spullen en GA WEG! Wat heb je weer als een natte krant staan spelen en hoe OLIEDOM kan je zijn bij die penalty, amateur! Kolder, fantastisch dat je er nog bent. Leuk voor op de trainingen voor de jonge jongens en als pinchhitter, maar je ziet toch zelf ook in dat je passé bent? Lewis, wat kom je hier doen…? Dat Foekje weer zo lang wacht met wisselen, geeft ook al te kennen dat we een selectie van niks hebben. En wat brengt hij dan, bah! Maar ja, we zijn gezond……
  Dan even over de toeschouwers en de “sfeer”.
  De ´aanhang´ vindt zichzelf zo geweldig, poeh poeh…. Ik irriteer me er al jaren aan, er wordt alleen sfeer gemaakt bij een doelpunt of als we voor staan, bij een achterstand of als de ploeg het nodig heeft, is het muisstil. En dat noemt men sfeer…..man man man! De B-side kent geloof ik 4 liedjes en dat was het… Wie niet springt….. Wij willen Makkelie, kom op zeg, gewoon lachwekkend! En dan zichzelf de 12e man noemen, ondertussen elkaar uitdagen, grote bek over elkaar hebben, elkaar op de bek willen slaan, terwijl we allemaal supporters voor dezelfde club zijn! Mooie 12e man, zal de selectie ook wel goed doen, NOT!!!!!!

  Ik zal nu wel weer een hoop commentaar gaan krijgen….. bout me helemaal niks!!! Maar iedereen zal ook denken dat er wel wat van waarheid in zit.
  Hoop dat het toch nog wat gaat worden dit seizoen, want ja, je bent en blijft een Deventenaar, maar hou mijn hart vast. Zoals het nu gaat, gaan we dit seizoen als een gieter af en worden we de schlemiel van de Eredivisie!

  Amen………

 26. Er moet heel wat gebeuren in de nu nog komende transfer periode om dit elftal op eredivisie nivo te krijgen. het aankoop beleid van spelers is ronduit slecht geweest, maar dan ook zeer slecht.
  In ieder linie mag wel een eredivisie waardige speler bij komen
  Nee Lugt je heb je werk zeer slecht gedaan. Je krijgt het dit seizoen nog flink voor de kiezen
  Let maar op!!!!!

 27. Wat een negatief gelul weer. We zijn geen ajax, dat we na 2 wedstrijden 6 punten mogen noteren. Volgende week weer een nieuwe kans en zo sprokkelen we de puntjes bij elkaar. Soms zit het mee(vorige seizoensstart) en soms zit het tegen, en het zit ons idd ff tegen. Zaterdag knallen en alles is weer vergeten! kom op jongens full support

 28. Het lijkt wel alsof een aantal spelers van Foeke af willen. Anders, belchinezen aan het werk. Ik heb de afgelopen twee wedstrijden fouten gezien die erg verdacht zijn. Daarnaast mis ik bij een aantal spelers ook een zekere scherpte. Maar goed, ik ben ook een beetje paranoia. Ik geloof ook dat dit verlies een voorop gezet plan was van de zionisten.

 29. @tinus

  Negatief? We hebben het hier wel over een verloren wedstrijd tegen Excelsior, he. Ik vind de meest negatieve reacties hier nog best gematigd positief. Maar serieus, het zijn niet deze twee verliespartijen. Het is ook het doel in de voorbereiding en het is vooral dat ongelofelijke slechte spel waarmee verloren is. Het moet echt veel maar dan ook echt veel beter om niet het schlemieletje van dit seizoen te worden.

 30. Ok Tinus wij zijn geen Ajax, maar met dit elftal is WKE zelfs nog te sterk.
  Wat ik heb gezien vorige week en nu man man man het lijken wel pupillen.
  En dan die kolder, nutteloos en een verloren zaak voorin.
  Turuc heeft niet de juiste mensen naast en om zich heen en dan zie je gelijk wat voor kwaliteit hij heeft.
  Tegen Groningen ging het aardig tot de tweede helft en dat was ook al het probleem vorig seizoen, dus niks geen verbetering maar achteruitgang.
  Excelsior was gewoon een maatje te groot en veel slimmer om met geen kwaliteit wel effectief te zijn, dat heeft deze GAE zeer zeker niet in hun mars.
  Cummings kan je nu niets kwalijk nemen maar met zo’n achterhoede heeft de beste keeper van de wereld nog geen schijn van kans.
  Eagles till i die, die zitten op de tribune maar echt niet op het veld.
  We hebben een foutje gemaakt om de 3-0 te zoeken en niet de 2-0 te verdedigen zegt Booy, haha laat me niet lachen ze kunnen gewoon niets en dat met Groningen was gewoon een valse start van Groningen die ze binnen 45 minuten recht weten te zetten.
  En dan deze dag, de dag dat Booy en Lugt elkaar de hand geven en weer aan de borrel gaan, wat een kutzooi, je hoort zo kwaad te zijn op dit zooitje en niet moed in spreken van jongens gauw vergeten en voorbereiden op de volgende wedstrijd.
  Straftraining geven die knaapjes, dit wat ze tegen Excelsior hebben laten zien was ver beneden peil.
  Bah wat baal ik nu al van dit GAE en heb nu al een beetje spijt om de 195,- € aan dit armoedige zooitje te hebben gegeven. bah bah bah.

 31. @Boze Boris,

  Ik mis bij de Sa ook het gevoel dat hij er 110% voor gaat, het lijkt wel of hij in de reserve-stand speelt, bang is voor de tegenstander en nu al bezig met het komende seizoen als hij weer terug mag naar het “grote” 020.

  Dan Turuc, ook vorige week probeert hij de jongens te sturen en als een voorbeeld te dienen.
  Vandaag werd weer heel duidelijk dat hij als leider nog een stuk tekort komt. Hij komt er wel, maar is er nu nog lang niet. Op dit moment speelt hij met een veel te groot echo, de reactie van hem om niets te doen nadat hij gepoort wordt, zegt meer dan genoeg. De knop moet om want hij is nu meer bezig met z’n transfer van komende zomer. Poetsen GVD!

  Schalk, ijverig mannetje die fanatiek meeverdedigd, maar hij komt rendement in de aanval te kort, helaas.

  Positief is dat vandaag bleek dat we Doke niet nodig zijn, Nieuwpoort deed het weer prima. Cummins in de goal en met van der Hart op de bank moet ook voldoende zijn.

  Komende weken thuis de 6 punten pakken en dan op naar de pony’s.
  Pakken we daar de 3 punten, dat is veel leuker dan bij excelsior …..

 32. Gae ( alias je weet wel ) op 17/08/2014 om 18:24 schreef:
  Bah wat baal ik nu al van dit GAE en heb nu al een beetje spijt om de 195,- € aan dit armoedige zooitje te hebben gegeven. bah bah bah.

  Succes-supporter!

 33. Wat ze in de transferperiode nog nodig hebben om mee te draaien op eredivisie niveau
  is een keeper / een stopper / middenvelder / spits

 34. Wat een kneuzen hier, komen jullie voor het eerst -af en toe- een wedsrtijdje kijken bij Go Ahead of zo? Wen er maar aan, ik weet niet beter dat dat punten (te) vaak weggegeven worden.
  Ga lekker naar AZ of die neuzenstad en vergeet je klappertjes niet

 35. Spits is in mijn ogen niet nodig, ik zie wel potentie in schalk..
  Ik vond hem de hele wedstrijd wel het meest jagend.. alleen komt hij niet uit de voeten in de linksbuiten positie..

  hem in de spits, en de aanvoer vanaf de zijkanten lijkt me een stuk beter,
  dan de huidige manier van spelen.

  Kolder is een prima spits voor een balletje vast houden, kaatsje naar links/rechtsbuiten of naar het middenveld. Echter moet kolder nu steeds ballen ophalen op het middenveld, dan maakt hij de kaats naar buitenspelers. Die komen voor en zien dat kolder nog op het middenveld staat,
  bal komt dus niet voor (= geen dreiging).. balletje gaat weer terug naar middenveld en de actie is weg…

  Daarnaast denk ik dat we onze buitenspelers niet teveel op het middenveld moeten laten voetballen, ik zag de sa vaak een bal komen ophalen.. gevolg daarvan is dat hij vanaf de middenlijn al mensen moet gaan passeren!
  naar mijn mening moet hij juist aan de zijlijn ‘wachten’ tot bijvoorbeeld 1 van de echte middenvelders de bal onderschept..
  Pas dan moet hij in actie komen over de vleugel, met name overgoor heeft een prima inzicht en steekpass. Daarmee een bal door steken door de verdediging en de Sa is weg en komt hooguit nog 1 man tegen ipv 4 vanaf het middenveld..

  Dordrecht thuis moet echt gewonnen worden!

 36. @ rood-geel.

  Kneuzen?

  Door wat je schrijft, maak je jezelf volstrekt belachelijk! Verder hoef ik hier niks over te zeggen……tsssss

 37. @rood-geel

  Als je al wat langer mee zou lopen bij de club en bij deze website, dan zou je weten dat zeiken en zeuren na twee verloren wedstrijden tot een vast ritueel horen. Het was leuk geprobeerd om met de volwassenen mee te praten, maar nu snel weer richting de badkamer want de Clerasil wacht op je.

 38. Turuc verkopen ???? Pfff graag maar wie wil hem hebben na zon dramatische voorbereiding en seizoenstrart , hij heeft werkelijk nog helemaal niets laten zien ..
  Verkoop maar haal suk terug .
  De 2-0 wordt hij gepoot maar d’r achteraan gaan ho maar ; 3-2 penalty turuc zit toch op voetbal ipv worstelen hou op jongens dit was veel veel veel te opzichtig ,
  Turuc verspeeld een punt

  Maar dan ff over jullie held foeke

  Wederom van de linde een drama .. Robin van de meer de in .maar ja foeke he

  .. Hou eens op. Met die kolder er in de basis en niet bedisselen ,, schalk in de spits kolder op. De bank ,, weer geen goeie wissel maar ja foeke he

  Dan gooit hij ook nog reimerink d’r in .. Pffff wordt vervelend zo maar ja foeke he
  Jongens alsjeblieft hou op ti’s de wereld op zijn kop .. Jules ga na rohda Raalte ofzo wegwezen .

  Zaterdag eindelijk avondje eagles ook nog mooi tijd stip lekker biertje voor die tijd ,,
  Misschien wel een goeie sfeer , wie weet , zo niet vragen we foeke om een wissel op de tribunes

  Net einde wedstrijd gezien wat stond die. Voorzitter van ons daar meteen na de wedstrijd te doen ..
  Moet hij op tv ofzo lijkt die munsterman wel .. Hij kan beter een keeper halen en sukkie terug
  .. En paar tray redbull voor turuc echt had hoge pet op van hem maar laat het mooi afweten tot nu toe ,

  Zaterdag voor wedstrijd iets te doen op stadion plein. Om sfeer d’r in te krijgen .. schapen scheren ofzo .. , 1-0 is zat staan we boven die schaapjes

  Zaterdag 3 punt iedereen helemaal gek ,

  P,s foeke competitie is begonnen hoeven niet te wisselen om jongens minuten te geven of wedstrijd ritme .. Kolder op de bank reimerink op de tribune ( niet naast mij )

  Roor gele Gr

  Eens een eagle altijd een eagle

 39. @ Battum. Helemaal met je eens over de Sa. Ik zag het tegen groningen al! Joden opleiding he. Speelt puur op zijn techniek. Absoluut geen strijder! Vecht lang niet voor alles. Hij komt op geen enkele manier in de buurt van Antonia die goed meeverdedigde en voor elke bal ging. Nee, we zijn echt een stuk zwakker geworden. En geloof me, met deze selectie wordt het ook heel moeilijl om van dordt en w2 te winnen.

 40. Cummins trouwens ook weer aan de grond genageld bij de twee nul. Deze keepers gaan ook geen punten voor ons pakken. Kosten ons punten.

 41. Wat eentreurig clubje zijn we toch aan het worden. Eerst gisteren voor lul staan op het station in Wijhe. Wat deden ze daar trouwens, want wijhe is een Olle dorp. En dan nu vandaag dit drama. Ben er al weer klaar mee!!!! Booy die kan z’n koffertje vast pakken want het ligt volgens hem altijd aan de spelers of arbitrage. Hij zoekt de schuld nooit bij hem zelf.

 42. Komt nu veel druk op Dordt thuis, rechtsback vind ik ook onnodig. Keeper wel essentieel, Cummins pakt geen punten. Ben nog niet zo negatief maar er moet nu wel snel iets gebeuren

 43. Ben het niet altijd met de wissels van Booy eens maar ik denk dat je als kowet zijnde blij moet zijn met Booy. Het ligt puur aan de kwaliteiten op het veld. simpelweg te weinig kwaliteit. Hij moet het er ook maar mee doen.

 44. HEEL SIMPEL….een WANPRESTATIE was het vandaag! overal te laat! dit zijn de wedstrijden om punten te pakken! Jullie hebben de supporters laten barsten! Dan zijn er ook nog supporters die gaan klappen na de wedstrijd…..optieven! Lopend naar huis! En dan graag op zwarte schoentjes…glijden we niet uit met slecht weer! stelletje ballerinas!

 45. @ rood-geel
  ja ik ben voor het eerst hier, kan jij mij even uitleggen hoe het moet dan?
  En ja ik zal wel een kneus zijn.
  ow en eh waar kan ik die klappertjes halen dan?

  Schei toch uit jij, vorig seizoen hadden we een zeer prima seizoenstart.
  Alleen de tweede helft van de competitie was het even wat minder maar gelukkig pakten
  we wel de cruciale punten om in de ere te blijven.

  En dat is het nou juist met jou, je bent nog veel te jong om er over na te kunnen denken.
  Jou hersencellen zijn nog niet volwassen ontwikkeld, en doe goed je best op school
  anders zal dat dan nooit gebeuren ook.

  Wat we vorig seizoen hebben gezien was best ok met ook veel fouten, maar daar moet je dan van leren om sterker te worden in de eredivisie, maar nogmaals dat gaat met dit materiaal echt niet lukken, we komen aan alle kanten veel te kort.
  En spelers huren die afgedankt worden bij hun eigen club is echt niet altijd een vooruit gang.
  En als er nou helemaal geen geld aanwezig zal zijn dan zou ik zeggen OK, maar er moet toch wel wat overgebleven met al die spelers die weg zijn?
  Ok van Antonia is er jammer genoeg niets van overgebleven, want die is weggegaan en daar heeft zeker geld bij gemoeten.
  En dan komt de voorzitter met een twitter bericht dat ze met een speler bezig zijn, en wij wachten.
  En wat denk je: een HUURLING die vorig seizoen geblesseerd was en afgedankt wordt door zijn eigen club.
  Hem zogenaamd een vertrouwen geven dat hij eerst weer op krachten moet komen bij een mindere club waar die zeker speelminuten krijg, en mocht die zich beteren gaat hij weer weg bij de GAE om zijn eigen cluppie te versterken, en mocht hij niet slagen mag de GAE hem overnemen voor een klein bedrag zodat de eigen cluppie van de speler mooi van hem af is.
  EN DAT IS NOU ONS GAE !!!!!!!!
  Wij weten het allemaal wel hoe en wat alleen wij weten niet het WAAROM NOU NIET?

 46. En dan herhaal ik het punt dat ik heb gezegd dat Foeke Booy vorig seizoen kon teren op de successen van Ten Hag: Tijdens de Nacompetitie ging het erg snel en wonnen we elke wedstrijd tot de promotie aan toe. Antonia wilde blijven en het werd een fantastisch seizoen. Nu, met een nieuw seizoen, zie je dat het is uitgewerkt met de nieuwe spelers die er zijn gekomen. Ik hoop niet dat Foeke zijn carriëre zal laten plagen door degradatie,s……….

 47. Goed een slecht begin van deze competitie. Daar is iedereen het over eens. Iedereen mag ook kritisch zijn, maar ik lees ook al weer reacties dat mensen er wel weer klaar mee zijn.
  Wat een bullshit, al spelen we godverdomme 6e klasse ik blijf achter mijn club staan.
  In de tussentijd zou het wel fijn zijn als we minder goals weggeven en volgende week winnen.

  Het wordt een loodzwaar seizoen, maar dat hadden we ook verwacht, we moeten er vol achter staan. Vandaag was het mooi om te zien dat het uitvak goed gevuld was. Ik hoop dat de spelers zich wel realiseren dat elk punt telt dit seizoen, ik maak me een klein beetje zorgen over het feit dat we zo vaak laat nog goals tegen krijgen, dat moet er echt uit.

  Op naar dord.

 48. Helaas een onnodige nederlaag en 2x zuur verloren… ben ervan overtuigd dat de punten echt wel komen de komende 2 wedstrijden!

  Wel hebben we versterking nodig achterin echter wie o wie. Mocht doke niet haalbaar zijn dan heb ik geen idee wie wel een goede optie zou zijn…. ben er wel van overtuigd dat de ts weer met een goede versterking komt (ook al had die er al moeten zijn). We hebben zeker wel een sterke selectie alleen moet er een beetje vertrouwen in het spel komen van bepalende spelers zoals kolder en turuc! Daar zijn dort en w2 mooie tegenstanders voor!

  Op naar deze wedstrijden!! Komoptan GAE!!!

 49. Net zoals zovelen van de harde kern van GAE ben ik een echte Justin Bieber fan. Ook ik was onlangs in Wijhe toen de politie ons pakte. Een nachtje zitten ging me niet in de koude kleren zitten.

  Maar dat was niets in vergelijking met de matpartij die ons anders te wachten had gestaan. Ik ben blij dat mijn moeder de politie had gebeld teneinde een echte vechtpartij te voorkomen.

 50. 3-2 !!!

  Ik heb weer geweldig genoten. Fantastische wedstrijd en prachtig score verloop. Maar wat een klunzen uit Daimter. Domdomdom. Hahaha

  En het was nog lang rustig in Wijhe. Byebye.

  Zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

 51. Wat een droefenis op het veld zeg. Positief zijn is gewoon onmogelijk. Totaal geen passie en beleving, behalve bij Skalk die er in mijn ogen wel vol voor ging maar weer dom gewisseld werd. Lekker weer ouderwets zeiken op de club is trouwens wel weer eens lekker.

  Maar die droeftoeters die hier die 32 mannen van ons voor vanalles en nogwat uitmaken. Kijk eens in de spiegel. Jullie zijn de meest achterbakse figuren die er in het stadion rondhuppelen. Heracles uit, komt de ME het stadion in, mooi dat we dat allemaal vonden volop het A-team lied zingen. zwolle thuis, duizend mensen op het kruispunt, maakt mij niet wijs dat jullie er zelf nooit stonden. Zo kan ik nog wel even doorgaan.

  Vroeger werden dit soort dingen nog gewoon op de wedstrijd dag geprobeerd. De confrontaties werden in en om het stadion gezocht. Dat is nu onmogelijk dus zoekt men naar alternatieven. Puur de schuld van de overheid. De druk in de ketel word niet meer gelost waardoor het zaakje vanzelf een keer tot ontploffing komt.

  En heb je problemen met deze jongens, je weet ze tijdens wedstrijddagen te vinden. Spreek ze daar eens aan dan ipv hun schijnheilig uit te fluiten… Ik ben bang dat er nog een keer een stormpje over de B-side gaat trekken als er niet op een fatsoenlijke manier wat gaat veranderen vwb de moraal- en successupporters..

  Voor de duidelijkheid. Ik ben geen Hooligan. Echter heb ik wel een zekere mate van respect/begrip voor deze jongens die het supporterschap op hun eigen manier uitdragen. Zij zorgden vroeger voor het ‘spooksfeertje’ in de horst waar ik zo verliefd op werd. Niet het petten en sjalen publiek van nu die niet verder komen dan ‘ole ole, go ahead is wonderfull’. Ik wil sensatie gvd, op en naast het veld. Pas dan is een avondje Eagles echt een avondje Eagles…

  Daarom is deze site ook niet meer wat het is. Deventer Bozerikken? Het lijkt wel voor velen Deventer Braverikken geworden..

  KOMOPTAN EAGLES!!

 52. Zo, the day after nu. Nog steeds een KUT-gevoel en dat zal wel blijven hangen tot zaterdag tegen Dordt. Geen strijd / passie gezien (uitzondering Schalk) en met verbazing en ergenis ( maar ook jalouzie ) gekeken naar medesupporters die applaudiseerden voor de spelers na de wedstrijd. Ik kon het ff niet opbrengen, ik was pislink. Ik kijk nu al met weemoed trug aan Prommes, Anton, Marsman en een Houtkoop in goede doen. Dit zijn gewoon de wedstrijden die je MOET winnen gv..! Nog ff wat betreft mijn vorige post: Ik ben gewoon niet te genieten na een verloren wedstrijd, en dan maakt het niet uit wàt iemand zegt, ik ben het dan standaard oneens, ik moet m’n gal en frustraties dan kwijt. Dank bozen voor deze therapeutische site ;-)

 53. Weemoed moet je ruim zien btw want die Marsman mag ook de vinketering krijgen nu..

 54. Ik zeg maar zo sfeer begint bij jezelf. Ja t mag van mij ook wel weer zoals eerder dat we gewoon overal tegen waren en de vlam in de pan sloeg. Uitfluiten van je eigen supporters hoort niet en dat gezeik krijg je alleen als je verliest. Ik denk dat de fout bij booy ligt, de zoveelste keer dat hij fout wisseld. Turuk, speelde zoals hier gespeld RUK!!. Van Ooijen is veel meer in balbeit en veel dreigender, maar hij zal wel een voorkeurs positie hebben. Als de poney club komt zou ik zeggen srikkie erom. Hoe naief kun je zijn om te denken dat de scheids daar geen penalty voor zal geven??? Jammer deze dreunt wel weer een tijdje door

 55. Juist proud to be an eagle.
  Ik ben heel blij dat we nog een kern over hebben! Maar krijg zo langzamerhand ook het idee dat het veel mensen liever klappertjes publiek zien. Rot dan lekker op naar een andere club!
  Eagles is een volksclub vooral van de supporters. En vooral van deze supporters Deze jongens staan er altijd. En velen lopen al zeker zo’n 20 jaar mee. Deze jongens staan er altijd. Ook als we onderaan staan in de JL.

  En klappen uitdelen hoort daar soms bij.
  En die jankerds die zeuren over vervoersregelingen! Open je ogen sjappies. Eagles zal toch nooit meer vrijvervoer krijgen. Dus schijt aan alles.

  Veroordeel je deze gasten, dan snap je er geen reet van en moet je lekker opdonderen naar Vitesse of az. Ik hoop dat we in de eredivisie blijven, maar de JL stuurt gelukkig wel veel van die jankerds naar huis die er geen reet van snappen!

  En nee, ik ben geen hooligan maar begrijp die jongens zeker wel!!
  (En dan al dat gejank terwijl er helemaal niks gebeurt is)

 56. Helemaal eens proud to be an eagle.

  Sinds we in de eredivisie zitten is alles anders geworden in negatieve zin, behalve de nieuwe clubs die hier komen. Het verplaatste uitvak is ook niet bevodelijk voor de grimmige sfeer die we hadden. De gemaakte sfeer is me een doorn in het oog en als je het mij vraagt verlang ik gewoon terug naar de eerste divisie want toen waren al die fluitende randdebielen er in ieder geval niet en was het nog lekker rauw maar nu met dat georganiseerde sfeertje wordt het steeds minder en minder…. Helaas maar het zal er niet beter op gaan worden ben ik bang of we moeten weer degraderen zodat we weer met de vaste kern overblijven en dan begint alles weer opnieuw.

 57. In deventer word het pas rauw, als het slecht gaat..
  Geloof mij tegen dort word het sfeertje 10 keer beter/grimmiger dan die klote sfeer op zondag middag
  Zaterdagavond 20.45 gaat los!

 58. Ik zeg niks en lach alleen maar om die 32 Gayventernaren op schoolreis Nasr Wijhe en
  Lach ook alleen maar om jullie verdedigers en keeper, zo slecht zijn ze in jaren niet geweest

 59. He kont finger..
  Jullie mogen de europa cup winnen..jullie mogen dit seizoen landskampioen worden..
  Jullie mogen de knvb beker opnieuw winnen enz enz..

  Maar 1 ding zullen jullie nooit krijgen en dat is TROTS/PASSIE/BELEVING
  Dat is er er nooit geweest.. Dat is er nu niet .. En dat zal er ook gewoon nooit komen.

  En daarom zijn wij deventernaren/gae supporters altijd de meerde dan dat gemaakte clubje iets verder op
  Of wij nou ere jpl topklasse spelen wij zullen altijd hoger aangeschreven worden door supporters waar dan ook..
  En dat komt door die 3 punten die ik net opnoemde..

  2 wedstrijden 0 punt met een giga slechte verdediging(weet zeker dat er in de jpl betere verdedigingen staan)
  Maar dat intresseerr ons allemaal geen flikker kont finger wij zijn gae wij zijn voetbal wij zijn passie wij zijn cult
  GAE passie beleving hartstocht
  Fc swolle een middag/avondje voetbal kijken

 60. Hey blue vinger wat onze keeper en verdediging betreft heb je 100% gelijk!

  Maar als jullie die 32 waren tegengekomen hadden jullie niet eens in de buurt durven komen! Zo wel dan hadden jullie het heeeel zwaar afgelegd en dat weten jullie ook!

  Hou het respect en weet dat jullie voetballend nu beter zijn. Op hooligan frontje kunnen jullie nooit tegen ons op!

 61. Ik ga ook met Proud to be an Eagle,
  Hij heeft helemaal gelijk. Deze jongens houden gewoon ook heel veel van de club, Ollenaren zijn hier ook al twee x geweest he..heeft te maken met de eer van je stad verdedigen, oude rekeningen vereffenen, kameraadschap en clubliefde.
  Vroeger ( ik 44 jr) liep je met z’n allen van een station naar een stadion, zoals wij dat ook wel eens deden vanaf de Brink, dat was leuk.
  Deze mannen staan er altijd, hoeven nooit vrij te nemen of iets aan een vrouw of vriendin te vragen…zij zijn Deventer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s