Antonia wint van dom Go Ahead Eagles -update-

Een Ezel stoot zich geen twee keer aan dezelfde steen. Nou, behalve bij Go Ahead dan, want daar begonnen ze het seizoen met het weggeven van een voorsprong tegen Groningen. 2 – 0 voorstaan en dan alsnog verliezen, dat gebeurt wel vaker bij GAE, maar de manier waarop was wel heel zielig. Foeke kan helemaal opnieuw beginnen door onder meer Jop van der Linden uit te leggen dat je bij een kletsnat veld de bal NIET over de grond speelt. Het is extra zuur voor Lesley de Sa, zijn wonderschone doelpunt werd teniet gedaan door het gestuntel van een aantal ploeggenoten. Dit waren dure punten.

Het verslag:

De voorspelde regen kwam in de tweedehelft met bakken uit de hemel. Björn Kuipers had zonder enige twijfel de wedstrijd stil kunnen leggen omdat er geen sprake meer was van een rollende bal. Kuipers deed dat echter niet, en terecht! De zwaardere omstandigheden op het veld die ontstonden door de tropische regenbui waren bij uitstek geschikt om te zien of we dit seizoen echte mannen op het veld hebben staan. Mannen, die zich niet tegen laten houden door een beetje water; mannen die het natte veld als een uitdaging zien; mannen die het gladde veld als excuus gebruiken om er net even wat harder in te vliegen bij een tackle. De jongetjes van Foeke Booy faalde hopeloos in de echte mannentest en konden na 90 minuten met het schaamrood terug de kleedkamer in om daar met een epileerapparaat hun wenkbrauwtjes  bij te werken.

De enige man op het veld, en dit gaat een deel van de supporters niet leuk vinden, was Jarchinio Antonia. Hij gebruikte de weersomstandigheden om een tandje bij te schakelen en zo de verdediging van Go Ahead volledig weg te spelen. Dramatisch was wellicht de kopbal van het mannetje Antonia(1,30 meter) waaruit de 2 – 3 gescoord werd. Anton stond bij deze kopbal volledig vrij en kon zo met een fraaie duik de winnende treffer maken. Sowieso het vrij staan van Groningen-spelers in de tweede helft was opvallend. Bij alle drie de doelpunten van Groningen was er sprake van een vrijstaande doelpuntenmaker. Bij het eerste doelpunt van Tjaronn Chery was het Overgoor die de brede Groninger alle ruimte gaf en bij het tweede doelpunt dekte niemand de kopsterke Michael de Leeuw. Drie fouten, drie doelpunten.

De wedstrijd begon overigens helemaal niet zo slecht. In de eerste minuut was het nog Antonia die een grote kans had, maar daarna had Go Ahead het redelijk onder controle. Het grootste gevaar kwam dan ook van de thuisploeg. Het eerste doelpunt van Alex Schalk was er meteen eentje om in te lijsten. Na een mislukt afstandsschot van Türüc passeerde Schalk Sergio Padt alsnog met een fraai hakje. De 2 – 0 van Lesly de Sa in het begin van de tweede helft overtrof   echter het hakje van Schalk. De Sa kapte eerst twee Groningers uit om vervolgens de bal vanaf randje zestien in de verre hoek te rammen. Een prachtig doelpunt wat door de Sa een beetje potsierlijk gevierd werd door gelijk het clubembleem te kussen. Na die 2 – 0 had Go Ahead het uit moeten spelen om zodoende de eerste drie punten van het seizoen binnen te halen.

Wat er vervolgens gebeurde in De Adelaarshorst is onduidelijk. Was het de regen? Was het een gebrek aan wilskracht? Was het de ontketende en getergde Anton? Of was het een combinatie van al deze factoren. Waarschijnlijk was het dat laatste. Hoewel er wel serieuze vraagtekens gezet kunnen worden bij de inzet van een aantal spelers. Na een korte bestudering van de beelden van de 2 – 1 door Chery kan rustig geconcludeerd worden dat Overgoor een spook staat te dekken, zonder dat hij in de buurt komt van Chery laat hij zich al uitkappen om vervolgens de Groninger hopeloos voorbij te lopen. Bij de bestudering van de 2 -2 door de Leeuw begint het woord belchinees al enigszins rond te galmen. Bij dat doelpunt gaf Schenk Antonia alle ruimte om uitgebreid voor te zetten, de  ingevallen de Leeuw kon vervolgens helemaal vrij inkoppen zonder dat er iemand van de Eagles überhaupt naar de invaller had gekeken.  Over de 2 – 3 gaan we het niet eens meer hebben.  Wat met zekerheid gezegd kan worden is dat bepaalde spelers op dat moment niet de motivatie hadden om een stapje extra te zetten en er eens flink in te gaan.

Komend weekend is Excelsior aan de beurt. Daar moet gewonnen worden. Zeker ook omdat het team van Foeke Booy daar lekker op kutgras kan spelen, dan hebben ze zeker geen last van al die vervelende regen, gladheid en polletjes. Lekker strakke mat waar de jongetjes geen mannen hoeven te zijn.

altAosKI-HD6BJ4hg-D2Th3QB9c2OGcYUVcESvYQIQbhzz4

 

Gezien de conditie van de selectie kan het woord ‘eindelijk’ hier wel vervangen worden door de woorden ‘nu al’.

altAsvqxWnCVFLPPcqhXUSxVZ8OCyDs6_NYWJIwdXiPgudT

De badmeester uit Oldenzaal was erg populair bij de jeugd.

gaegro3

Zij wachten vol spanning op de nieuwe rap van Anton.

altAugoIi_F5zgbWkx2WEsgZidz6mhkHPgnK_uiDUuCT3Xb

Het waterballet moest hier nog beginnen.

gaegro5

Foeke, laat die jongens eens een maand lang iedere dag 5x de Lebuinustoren op- en afrennen net zolang totdat ze die 90 minuten wel vol kunnen maken. Dit begint een beetje treurig te worden.

gaegro4

Juul, is terug! Hij moet Anton doen vergeten

gaegro6

 

Anton was ook terug! B-side wat gaan we doen?Gaan we hem uitfluiten of niet of toch wel of toch niet of toch…

altAtvpRhk2-OPHxDTLVYVYe0071estpnp9_O8uuWkQWQoA

Hij was er ook en kwam gelijk een drie jaar oude prijs opeisen.

altAlIvtwcrf-Mdk1ue2CVsZiVFuhPFfpaINbmoDoUNUWfP

 

 

 

Advertenties

105 gedachten over “Antonia wint van dom Go Ahead Eagles -update-

 1. wat denk je dan van sofie schenk.antonia kreeg alle ruimte.slechtste voet baller van dit team.en hij komt van ajax? hij is veel te traag.niveau vierde klasse amateurs

 2. Schenk was bagger inderdaad.
  Die 2e goal kwam indirect door zijn klungeligheid om de bal zo kut weg te werken…
  sws werd hij er vaak uit gelopen..

  Die bal van jop… laten we het er maar niet meer over hebben..
  Het was wederom een typsiche eagles pot.. bleghh

 3. klopt. op zo’n vels terug spelen.dat is bagger. antonia speelde niet eens goed.maar schenk gaf hem alle ruimte.en ten tweede.we moeten een spits halen.kolder is passé. kan niet meer mee komen

 4. Nu toch echt tijd voor een andere verdediger. Jop is niet veel en zal ook niet beter worden. Vorig seizoen wat ’t al niks. Rendement uit corners en vrije trappen is nihil.

 5. Haha wat een baas die Antonia. En verder, tja veel te weinig kwaliteit bij ons. Dit gaat niks worden dit seizoen. Hopen dat je nacomp mag gaan spelen.

 6. Zoals al vaker had die tyfus kop van antonia al in de 2 e minut over der regelen van vak 4 moeten gaan , maar nee jullie vinden antona geweldig en zuigen zijn leuter bij alles wat hij doet, wij op vak 13 hebben het altij
  d gezegt zolang het 20 graden is voetbalt deze mongool en wil hijj belangrijk zijn. Ik heb in het verleden geen speler gezien die zo belangrijk wilde zijn als deze tijfus antonia.
  Daarbij is de wissel van schalk onbegrijpelijk, haal kolder eraf en ga op de counter spelen, kolder kon niet meer.
  maar kom niet aan met wat moeten we me spelers die voor ons hebben gespeeld, een antwoord rij 3 vak 4

 7. Veel te weinig kwaliteit?? Ach sommige spelers vielen positief op, Van Ooijen, Schalk en De Sa. Maar conditioneel lijken die 3 nog niet helemaal op topniveau. Van der Linden, Schenk, Kolder maar ook invaller Rijsdijk vielen in negatieve zin op. Het was weer inderdaad zo’n typische Eagleswedstrijd. 2-0 voor, 2-3 verliezen… dat komt wel eens voor maar bij Go Ahead is dat echt geen toeval meer te noemen. Je houdt er gewoon rekening mee. Daarom kun je nooit eens onbezorgd blij zijn bij een 2-0 stand. Vorig seizoen had ik het er al over dat ik me stoor aan Schenks verdedigen. Eigenlijk verdedigt hij niet… houdt de buitenspeler op zo’n 10 meter afstand voor zich wat echt geen nut heeft. En Van der Linden greep bij 2-0 al als een oud wijf in, in plaats van gewoon die bal naar voren te rossen. Ik had altijd nog wel een zwak voor Jop maar die terugspeelbal getuigt wel van een ENORME domheid. Overigens kon Cummings daarna nog wel rustig op de bal duiken ipv die roei over de zijlijn. En uit die ingooi… juist :( Frustratie weer alom maar ik heb wel vertrouwen in het verdere verloop van deze competitie!!!

 8. 1. Schenk moet plaatsnemen op de bank, lijkt nergens op!
  2. Turuc super slechte wedstrijd!
  3. Kolder moet als pinchhitter gebruikt worden, bakte er geen hout van!
  – Houten Klaas Kolder kan sowieso niet spelen op kunstgras en is veels te traag in omschakelingen met de Sa en Schalk. De 2e helft wordt het veld traag door de regen en kan Kolder helemaal niks meer dus waarom Schalk wisselen…???

 9. Ik had ook meer van lewis verwacht trouwens, die liep er soms bij alsof hij de hele wedstrijd al had gelopen…

  En inderdaad, ik zag net de samenvatiing..
  SCHENK… wat een pot speelde die zeg..

  Die derde goal ook, zit die te slapen bij die ingooi.. terwijl die nog uiterst traag werd genomen ook…

 10. Volgende week met deze opstelling spelen
  cummins/van de hart
  nieuwpoort-vriends-van de meer-wijnaldum
  van ooijen-overgoor-rijsdijk
  de sa-schalk-lewis

 11. Punt verspeeld, helaas, volgende week moet er wel gewonnen worden!

 12. Schenk dekt altijd veel te ruim.
  Dat is algemeen bekend.
  Als hij bij Antonia staat dan weet je het wel……
  Ik vond ze in het geheel te angstig voetballen.
  Nu punten halen in Rotterdam !!

 13. Och gaan we weer!!!!!! Stumper. Klein kindje. Grow up man nep hooligan.

 14. De 2 Grunn supporters werden terecht verwijdert met zachte hand!!

 15. Cummings leuk is jarig mooi ken die ook op tribune of reserve bank vieren , totaal geen uitstraling. ( met majo aan. , Deh sokken tot over de knie ) ballen voor doet hij nx ( zie de 2-3 )

  We zochten toch een keeper
  Bij hun stond d’r 1 met uitstraling Nadrukkelijk aanwezig ,,groot ,, rustig ,,
  Hadden wij ook kunnen halen maar ja (foeke ????)

  Ben geen fan van die neuzen , maar gooi dan nu die van de hart d’r maar in

  schenk was niet wat ,,, ( geen Wissel foeke ????? )

  Doet hij niet waarom niet om hem af te laten gaan ,( zijn bepaald geen vrienden )

  Jop ( waar jullie of de meeste gek van zijn komt te kort ) maar wat heeft hij laten zien elke houthakker kan een bal met een corner of vrije trap voor geven ,, een directe vrije trap gaat er maar zelden in , Jop is , traag . En staat vaak verkeerd ,, speelt de bal veel te laat in op onze vrijstaande middenvelders ,

  ( weer geen wissel van foeke )

  Turuc snel verkopen aan tukkers of wat dan ook .. ( suk huren of kopen. Die weet wat strijdt is )
  Turuc heeft hele voorbereiding nog geen bal goed geraakt

  Maar foeke ???
  Ach laat maar ,,,

  Kolder ti’s mooi geweest ti’s een x klaar Heeft het niet meer is niet erg maar laatste half uur d’r in. Oke. Maar basis. Pfff . . Maar foeke ??????
  Ach laat maar

  Schalk wordt gewisseld ??? Ach. Foeke ????

  En dan ook nog reimerink d’r in ,, ga dan verder met 10 man Jules loopt in de weg geeft geen bal af zonder een actie gemaakt te hebben( wat NOOIT

  Jop kan op de bank
  Robin Van de meer d’r in . Daar staat wat.

  Voorin schalk de sa met daar achter rijsdijk (komen we meer. Aant voetballen )

  Ach ti’s de eerste wedstrijd . Maar 2-0 voor 2-3 verliezen zij. Dure punten

  Wat een scheinheilig gedoe met dat middenvlak op de b -Side ..
  Liedje over Anton mocht niet werd er gefloten , Na de 2-3 was het wel oke met liederen over hem. ( scheinheilig bah )

  De sfeer was niet echt best sorry , maar mooi die bink in die kooi maar d’r zijn anderen die een lied of wat dan ook inzetten moet hij op in gaan maar 5-6-7-8 x het zelfde lied hou op dan maar geen paal man ( mijn mening maar d’r zij d’r meer ,, )

  We staan nu met beide beentjes op de grond tikkie komt hard aan . Nu ku(ns)t gras geen favoriete ondergrond van de eagles . Dus ben benieuwd

  ( ben d’r niet bij vertik het om uitkaart te halen )
  Kut combi’s kut omwissel shit )
  Enz enz

  Ach eens een eagle altijd een eagle

  Rood gele Gr

 16. @ rood geel virus, je hoeft geen uitkaart te hebben om naar uitwedstrijden te gaan. Je kan ook buiten de combi om en lekker in het thuisvak :)

 17. Anoniem heb je t tegen mij ? Je naam zegt t al anoniem nobody wat wil je nou dan ? Kom anders ff naar de borrelhoek volgende thuis wedstrijd groet s.s

 18. Kritiek ok, maar de gezegde ,,het word niks dit seizoen” vind ik nog een beetje te vroeg. 1 wedstrijd ken je nog geen beoordeling op doen. Dat we geen kwaliteit hebben ben ik gedeelte mee eens. Ik schat De Sa en Schalk hoger in dan Antonia en Houtkoop. Achterin baat me wel zorgen. Schenk per direct eruit en Wijnaldum zijn logsche vervanger en Nieuwpoort gelijk wisselen voor Doke Schmidt dan maar investeren in Doke. Speler die we hard nodig hebben, heel hard. Gebeurd dat niet dan zie ik het pas somber in ook dat we twee onervaren keepers hebben. Wat hebben we liever, geen Schmidt en kans op degradatie met veel minder inkomsten of nu investeren in Doke met kans voor opnieuw lijfsbehoud met meer inkomsten. Ben geen financieel hoogstandje maar mij lijkt het logisch

 19. Mee eens, Doke heeft meerwaarde voor de verdediging ……..

 20. Ik had het al eerder gezegd, we zijn er niet op vooruit gegaan met deze bezetting.
  Eerder achteruit.
  Ik had ook al gezegd dat ook al komen we voor te staan de tweede helft wordt gewoon weggegeven, en zie hier.
  Antonia was in Deventer de tweede helft altijd naar de klote en lag meer op de grond dan aan het lopen, en nu heeft hij helemaal geen tegenstander gehad en kon als het ware wandelend de wedstrijd uit spelen.
  Dat zegt natuurlijk heel wat over dit GAE.
  Er zal zeker nog 3 spelers erbij moeten komen om er een stabiel elftal van te kunnen maken.
  En dan aub geen gehuurde spelers of ex geblesseerde want we zijn geen ziekenzorg toch?
  Kolder is op, ja gewoon op.
  Laat hem aub op de bank zitten tot de 80ste minuut , want balletje terug en een medespeler het moeilijk maken kan iedereen wel.
  Hulde aan die Antonia, had het bestuur van de GAE maar beter op moeten letten met die contract van hem, prutsers.
  De Sa speelde aardig maar is ook wel weer balgeil, ziet niet wat er om hem heen gebeurt als hij de bal heeft.
  En wie heeft die keeper gecontracteerd? ontslaan die gast en laat hij gelijk de keeper mee nemen.
  OwOwOw er moet veel gesleuteld worden aan dit GAE.

 21. krijg de tering met het eltal is niet voldoende, het eftal is beter dan vorig jaar.het probleem is ons liefdadigheids contract shappies, geef die tyfuslijer van een abtonia een doodschop in de 1 minut,en laat zien dat hier niets te halen is, en dan heb je ook nog die bijdehante borrelhoek met zijn praatjes, kom naar sylvester dan zullen we zien wie de gekste is met het dreigen van suporters van KOWET

 22. En wat waren ze op deze site voorafgaand aan de wedstrijd nog zo lovend over Kolder….. Kolder is geweest en Foeke mag opnieuw naar de trainerscursus. Wat een dramebeleid. Hoe kun je Schenk op Antonia laten spelen……

 23. Eigenlijk snap ik Cummins bij de terugspeelbal ook niet. Waarom pakt hij hem na die scrimmage niet gewooj in zijn handen? Een scheidisrechter zal het dan toch niet meer als terugspeelbal beoordelen? Pak de bal gewoon op ipv over de zijlijn te rossen. dan is er toch niets aan de hand. En dan kan iedereen het wel hebben over Jop, maar Cummins speelt eerst die bal naar Jop vlak bij hem ipv hem zelf direct naar voren te schieten en dan speelt Jop hem slecht terug. Wat een geklungel zeg. Zonde, zonde.

 24. Pff hoe is het mogelijk 2-0 voorstaan door mooie doelpunten en dan weer typisch het uit handen geven van zo’n voorsprong. Leuk voor Schenk dat hij liever centraal staat, maar gisteren was je na de rust als back gewoon knudde. Van der linden heeft vorig seizoen gezegd dat hij beter zou gaan woorden en dat hij in een groeiend leerproces ziet, dat heb ik gisteren bij de tegengoals niet gezien. Heel jammer dit en volgende week tegen excelsior met die rappe bogota en van weert als je hun aanpakt moeten wij daar gewoon gaan winnen.

 25. Gaat lekker zo bij gae met het gezeik van supporters onderling. Los zand is nog beter georganiseerd.

 26. Gaat idd lekker onderling. Maar dit heeft te maken met respect. Schandalig hoe de nieuwkomers op de b-side omgaan met de jongens van de harde kern. uitfluiten enz, om vervolgens zelf de zelfde liederen in te zetten. En dit is niet de eerste keer.

 27. Ahh…”we” moeten respect tonen als “hooligans” alles en iedereen de kanker toewensen?
  Ik snap het

 28. Tja, als Kolder die bal maakt in de 1e helft (ging met over bij 1e paal) vindt iedereen hem weer die fantastische spits die zo lekker balvast is…als telt niet weet ik ook wel, na 75 minuten wisselen kan ik mee leven.
  We moeten hopen dat Wijnaldum gauw fit wordt, wat was Schenk slecht! Hij kun je nou zo ruim dekken? Het is al eerder gezegd: wat deed ie bij ingooi?
  Mag toch nooit gebeuren…
  Wordt een zwaar en moeilijk seizoen..

 29. @anoniem

  kijk daar gaat het al fout, je spreek over ‘we’ en ‘hooligans’. WE zijn samen een en daarbij hoort niet het uitfluiten van mede supporters, in jou ogen hooligans of niet. Dat maakt geen verschil. En idd dan krijg je dat soort reacties. En dat bedoel ik met respect

 30. Vak 9: Anton hou jij mijn biertje even vast..

  B side homofielen fluiten

  Antonia geeft 2 assist en een doelpunt

  B side homofielen: Anton hou jij mijn biertje even vast..

  Goed bezig jongens, vooral zo door gaan.

  Weet je zeker dat voor de winterstop de pleuris uitbreekt.

 31. Wat een stel hypocrieten zijn er sinds vorig jaar bijgekomen..

  Schelden en gekanker hoort bij Kowet, als je daar niet tegen kan ga je maar lekker naar Vitesse. Daar is nog plek zat.

  Jongens uitfluiten omdat die door Antons moeder willen worden gezogen, en 5 min later het zelf zingen stelletje gloryhunters.

  Het verbaasd me niks als er een x trammelant komt onderling, want die kant gaat t wel op.

 32. Yo man, Antonia hier en what the fuck, wat speelden die Eagles weer ongelooflijk Ruk.

  Bij de 2-3 ging ik al juichend langs de lijn, en wat deed ik dat domme thuispubliek daarmee pijn.

  Constant lachend en kijkend naar dat prachtige groen witte logo op mijn borst, aangezien de Eagles weer verloren in hun betonrotte Horst.

  Foeke maakte zich drukker over het water in zijn schoen, wie koopt er een grote paraplu voor deze oen.

  Wie dit gedicht al hakkelend voorleest in een rood & wit bebaard pak, is er gloeiend bij en is een ongelooflijke zak.

  De bioscoopfans smeken om versterkingen want 2-3 vinden ze vette fuck, haal ueber gay Joey Suk!!

 33. Hier een gedicht voor jou:

  Toeter toeter toeter toetee toeter
  Met Tobo op de scooter
  IJe ije ije ije ije
  Tobo kan niet rijden

 34. ik wordt wel behoorlijk angstig hier van al die dreigementen van die zogenaamde hooligans! Wat een zielig gedoe over en weer. Net of in de bside alleen maar glory hunters staan. Ik denk dat het niet zo zeer te maken heeft met bside of hooligans, maar meer met het iq v bepaalde personen. Je hebt elkaar toch nodig man. Wat een zielig gedoe. Ik ben echt en jullie niet…. Mooie calimero’s

 35. Och, heeft die Ollenaar nu mijn naam weer gebruikt. YD had het al wel door zie ik. Wat moet je wel niet een zeer zielig en saai leventje hebben om steeds maar weer te reageren hier onder verschillende (bestaande) namen. Je moet je echt na laten kijken gek! Om het nog maar niet te hebben over de ‘humor’ van jou. Om te huilen! Je bent uitgenodigd om hier een keer een bakkie te doen.

  Bozen, waarom grijpen jullie steeds maar niet in om een ban uit te delen aan deze kneus?

 36. @anoniem

  volgens mij reageer ik op een heel normale manier. En probeer je duidelijk te maken dat die frustratie voort komt uit het onderling respect.
  En wie zijn nou de calimero’s dan? de jongens die doodleuk mede supporters uitfluiten of de jongens die meerdere redenen hebben om antonia even toe te zingen. Want als er 1 iemand altijd respectloos is geweest richting de aanhang was hij het wel. Dus of je bent niet goed op de hoogte of je lukt uit je nek

 37. Jesper hou jij het stuurtje even vast, want die Tobo die ken niet rijden!!!!

 38. Laten we ons maar richten op aanstaande zondag want ik ben nog steeds beroerd van gisteren. Je weet van-tevoren dat een 2-0 voorsprong nooit automatisch een overwinning betekent bij ons maar het doet iedere keer weer fuckin’ pijn; zo ongelofelijk onnodig weer!
  Maakt niet uit wie we aankopen lijkt het wel, zo gauw het rood-geel om de schouders hangt is het billenknijpen of een -ruime- voorsprong de 90 minuten haalt, zucht..
  Helemaal zwaar kut dat juist Anton ons de nek omdraaide.. verder zeg ik niks meer, tot zondag!

 39. bside bside of je houd de hele wedstrijd je bek of je zingt vrolijk mee maar dit sloeg nergens op…… ik heb niet meegezongen. mede door anton zijn we gepromoveerd en voor dat ben ik hem nog steeds dankbaar!!! daarom zong ik niet ook niet na zijn goal!!! stelletje kneuzen eerst mede supporters uitfluiten en dan zelf zingen!!! pfffffffff kansloos

 40. @Battum

  Kijk dat wil ik nou ook. Een moderne voetbaltempel, met veel tourniquets, beton, alles overdekt, all seated, 4 en 5g wifi zodat ik geen appje mis en ondertussen live mijn andere favoriete team uit Amsterdam kan volgen. Daarnaast moeten we ook af van die ‘echt gras’ romantiek, is helemaal niet meer van deze tijd. Wat ik vooral irritant vind is dat we altijd maar apart willen zijn. Niet zoals de rest. Ik wil gewoon ook zo’n modern stadion, een geldschieter uit het buitenland en vooral veel skyboxen, netzoals de rest.

  Maar even serieus,

  Die mongolen die de hele/halve wedstrijd op hun mobieltje lopen te staren :Rot aub op! Ga lekker een concert van One Direction bezoeken of iets dergelijks. Wat een kansloze kut autisten zijn jullie!

 41. @boze boris
  Sowieso kansloos om je mobiel mee te nemen, heb beide handig nodig om m’n bier vast te houden

 42. Als dit zo door gaat wordt het er niet leuker op de brinkgreverweg tribune, een paar jaar geleden hadden we er al over om misschien naar de ijseltribune te verhuizen. Toch maar weer over na gaan denken

 43. GAE Battum op 11/08/2014 om 17:01 schreef:
  Als een ding duidelijk is geworden is dat er nogal wat werk te doen.

  En daar was hij weer de neppert! Hij heeft er dit keer wel werk van gemaakt …….

 44. Ik weet nog het jaar 2006 of 2007 tegen Zwolle…. Met 100 man HK op vakkie 13, hek eruit, die gasten helemaal verrot schelden, aapjes kijken, avond ervoor dik feest in de Molukse Stichting, op de dag zelf met 300 man Buurthuisje!!! Pohhh dat waren nog eens tijden!!!

  Dit zouden we nog eens dunnetjes over moeten doen!!!

 45. Ruststand: 1-0. Elm in de 32e minuut aan de kant door een schop tegen zijn kuit.
  Bij de jonkies weten ze wel hoe je een tegenstander uitschakelt ……….

 46. Na de vele (vaak terechte) negatieve berichten, heb ik eigenlijk ook best veel positieve dingen gezien zondag! Kolder was inderdaad niet best, al speelde hij wel tegen 1 van de beste centrumverdedigers van de eredivisie. Wordt een moeilijk jaar voor onze aanvoerder…Over schenk hoeven we het niet eens te hebben. Nieuwpoort deed het de eerste helft gewoon goed tegen Antonia, hij had eigenlijk gewoon de tweede helft linksback moeten staan. Gewoon mee met Antonia.

  Nu even de positieve dingen. Van ooijen is echt een aanwinst. Hij speelde erg goed, maar werd te vroeg gewisseld. Weet niet wat de reden was, misschien ook vermoeidheid. Van ooijen heeft in zijn carrière ook niet veel wedstrijden op eredivisie niveau gevoetbald. Schalk deed het ook best aardig, al is hij geen linksbuiten. De sa speelde gewoon een goede wedstrijd. Bijna elke aanval ging over hem en hij zocht elke keer zijn tegenstander op. Na een uur was hij op, maar ook voor hem geldt dat hij in zijn carrière meer op de bank heeft gezeten dan wedstrijden op niveau heeft gevoetbald. Maar hij heeft m.i. laten zien een echte aanwinst te zijn.

  Duidelijk is in ieder geval dat er een rechtsback bij moet en dat Wijnaldum op linksback moet staan. Laat dat nou precies de bedoeling zijn. Als amefor en lambooij weer fit zijn is het ook makkelijker wisselen. Rijswijk viel gisteren gewoon slecht in en ook reimerink en Lewis konden niets extra’s brengen.

  Vergeet ook niet dat Groningen zo ongeveer de slechts denkbare tegenstander was voor de eerste wedstrijd. Groningen is al lang in voorbereiding en heeft de selectie al lang op orde. Daarnaast hebben ze al twee zware wedstrijden in Europa gespeeld. Zowel op fysiek als tactisch gebied hebben zij dus een voorsprong, daarnaast hebben zij gewoon veel meer kwaliteit in de selectie. Het blijft gewoon KUT dat we verloren hebben en het was echt onnodig, maar ik zie voldoende perspectief!!!! En tuurlijk wordt het een zwaar jaar, het is wel erg naïef om te denken dat wij ons zomaar even gaan handhaven….

  En over de supporters onderling. Als de “harde kern” zonodig iets wil zingen, dan moeten ze dat vooral doen (dat rauwe randje hoort toch bij onze club) Als ze daardoor uitgefloten worden door een paar jochies van de bside is dat toch geen reden om je niet te laten horen. Oh, en voordat ik er commentaar op krijg, ik schrijf harde kern tussen haakjes, omdat er tussen de echte mannen (die ik echt respecteer voor hun liefde voor de club) inmiddels wel veel jochies staan die zich op nog geen enkel front hebben bewezen…

 47. Toch wel mooi dat we ook gewoon weer een jong Go Ahead hebben. Wat dat betreft gaat het toch wel weer de goede kant op.

 48. 1 positie is op dit moment essentieel, een goed, ervaren en betrouwbare doelman. Cumshot en Mickey Mouse komen tekort en gaan punten kosten want geven ook onrust aan de verdediging. Rechtsback is minder belangrijk, Nieuwpoort deed het prima en we hebben Amevor ook nog. Kom op bestuur, probeer Room of Verhoeven dit is echt belangrijk.

 49. En nog steeds zie ik clubs spelers halen (zie cambuur) waarbij ik denk HEE GAE zijn jullie wakker of is er gewoon geen wil?
  Je kan na de eerste wedstrijd en de nodige voorbereiding toch wel zien dat je te kort komt?
  Met deze bezetting red je het gewoon niet, en wederom laat Booy het droombeeld van hem het veld instappen alleen wordt zijn droom een nachtmerrie.
  En dan even de supporters, man man man wat een stelletje azijnzijkerds zijn ze, er wordt gefloten tegen Antonia, ok ieder z’n recht maar ik vond niet dat ik daar aan mee moest doen, ik ben Antonia ondanks alles een gewaardeerd spelertje gaan vinden, waar we jammer genoeg geen plezier meer van hebben, en ik vindt dan dat je het bestuur uit moet fluiten want deze hebben ff een grote fout gemaakt met dat contract van Antonia.
  Als ik toch ook ff mag zeiken: zeik ik op de mensen die hier met de ergste ziektes spotten en dan vindt ik het dan wel jammer want dat zegt dan zoveel over deze zogenaamde supporters.
  Je gal spuwen ok maar met erge ziektes gooien is volgens mij dan een tekort koming van je hersenen.
  Ik reageer ook regelmatig, en ik ben ook regelmatig teleurgesteld in de gang van zaken zowel op veld als op de tribune maar wat win je ermee om te gaan vloeken en te spotten?
  Ik snap de boze ook niet dat ze dit gewoon toelaten.
  Waarschijnlijk krijg ik hierna wel het één en ander over me heen maar dat hoef niet gepaard te gaan toch met die ziektes.
  Er zijn ook mensen die familieleden, vrienden hebben die aan het vechten zijn tegen deze ziektes, en je weet half niet hoeveel pijn je ze er mee doen.
  Tot dat het je directe betreft en dan praten jullie wel anders, en als zelfs dat niet zo is dan kan de Sallcon je zelfs niet meer helpen, en dat zegt toch genoeg?
  Schreeuwen en je gal spuwen is ok maar de rest heeft echt geen meerwaarde.
  Zo boze leef je uit en ban die bende van ziektekiemen, en ok kom maar ik wacht op negatieve reactie al zit ik er niet op te wachten.
  ik hoop alleen dat men respect hebben voor anderen die aan het vechten zijn voor hun leven.

 50. Gebeurt weer veel hetzelfde als vorig jaar:

  Kolder is op en is totaal geen aanvoerder. Kan in ieder geval maar een helft spelen.

  Schenk blundert keer op keer. Loopt alleen maar terug totdat bijvoorbeeld Anton makkelijk kan voorgeven.

  Bij de eerste de beste tegenslag, slaat de angst in de ploeg. Er is dan geen leider of aanvoerder die opstaat en de beuk er ingooit. Goed Zuidam of Suk sloegen wel is door, maar lieten wel zien dat ze met het mes tussen de tanden speelden.

  Sta zelf ook b-side, maar erger mij ook aan een groepje ergens middenin. Zelf altijd schijnheilig het vingertje voor de mond houden bij het minste of geringste, maar even later alsnog dezelfde ‘kwetsende’ instarten.

  Anton riep verschillende reacties op bij het publiek, ok prima. Ik vind dat die aardig heeft bijgedragen aan de promotie en de handhaving ondanks zijn soms storende gedrag. Dat die door een deel word uitgefloten zal dan wel… maar Padt toezingen alsof die ons de Champions League heeft bezorgt vind ik dan weer erg overdreven.

  Volgens mij gaat de grimmige sfeer verloren die tegenstanders in het verleden liet wankelen…

 51. Zonder kolder waren we deze wedstrijd helemaal nergens…hij zorgt voor de aansluiting naar voren.van het midde veld en de vlanken anders moeten we een ander systeem spelen..of denken jullie dat die schalk overlijdt was gebleven. .in de poente.? Jammer dit zie het systeem een x daarom hebben we nog wat in te brengen anders zijn we nergens.

 52. Waarom zeuren op Cummins? Heb je dan een andere wedstrijd gekeken ofzo. Hij heeft een paar hele goede reddingen gehad en bleef prima overeind. Zelfs Cillessen had die drie doelpunten niet voorkomen met zulk verdedigen. Valt ook niet tegen te coachen hoor.
  En iedereen aub niet de hele Brinkgreverwegzijde aanvallen als een heel klein groepje in het midden een andere mening heeft. Dank u.
  Zo’n wedstrijd zit er elk seizoen wel bij, waarschijnlijk krijgen we nog wel zo’n wedstrijd hoor. Wen der aan, daarom zijn wij GAE. Maar gezien het spel (tot 2-1) gaan we meer betere wedstrijden zien dan vorig jaar, daar geloof ik in. Hopelijk iedereen, zodat we thuis vanaf nu weer een hel voor komende tegenstanders zijn.

 53. Cummins zal het niet worden, waarom schiet hij die bal over de zijlijn? Hoesen had hem al geraakt dus Cummins kon deze zo oppakken. Waarom speelt Cummins Vd Linden over de grond aan en schiet hij met dit veld niet gewoon diep naar voren. Deze keeper was 3e doelman bij Utrecht en contract werd toen niet verlengd. Dit is geen eredivisie keeper.

 54. Keeper van AZ wil weg….. Yves de Winter. Niks voor ons?????

 55. Oke, anderhalf minpuntje. Volgens mij verliezen sommigen hier de realiteit behoorlijk uit het oog en denken ze dat we Go Ahead Chelsea zijn.

 56. Snap niet dat Lugt zich zo druk maakt over de vervalsing van JL
  Ga gewoon aan het werk en contracteer Schmidt, room En Muhren godverdomme

 57. Yves de Winter prima keeper gratis op te halen . Ik denk dat het aantrekken van van het Hart een grote miskleun is geweest van het transferbeleid van de Eagles
  Het duurt allemaal veel te lang om de selectie helemaal rond te krijgen
  Dat kost alleen maar kostbare punten.

 58. GVD NEEMT VOLENDAM GUYON PHILIPS OVER TERWIJL DAAR EEN SPITS LOOPT DIE BETER IS ALS KOLDER EN NOG JONG GENOEG IS OM WAT JAARTJES TE BIJ ONS TE KUNNEN BALLEN!!!

  WAAR BLIJFT DIE BACK???

  EN IDD STUUR DIE JOOD PER DIRECT TERUG EN TREK DE WINTER AAN!!!

  DIT KOST JE EEN PAAR CENTEN AL MET AL MAAR DE KOP GAAT JE HET NIET KOSTEN…

  MET DIE SELECTIE BLIJF JE ER ZEKER IN EN KUN JE OOK VOLGEND JAAR HEERLIJK MEEDRAAIEN IN DE EREDIVISIE!!!! DEZE AANKOPEN ZULLEN DUS EEN INVESTERING BLIJKEN DIE NIET TE DUUR ZIJN….

  KOM IS OP BESTUUR DENK OP LANGERE TERMIJN EN NIET DIE BEKROMPEN INSTELLING VAN NU, AMATEURISME EN SCHIJTERIGHEID TEN TOP!!!!!

 59. DIT STAAT IN VOETBAL PRIMEUR.NL BESTUUR GA EAGLES LET EENS OP !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Als er een goede club voor hem komt, dan gun ik hem van harte een transfer”
  dinsdag 12 augustus 2014 om 18:15 door Yorick Hokke

  Met vier doelpunten in één wedstrijd maakte Robert Mühren afgelopen weekend grote indruk bij FC Volendam. Mocht er deze zomer een interessante club voor de aanvaller aankloppen, dan zal zijn werkgever bereid zijn om mee te werken.

  Mühren was vorig seizoen met 25 competitietreffers de grote smaakmaker aan de kant van de Volendammers. Ook dit seizoen schoot de 25-jarige aanvaller uit de startblokken, want eigenhandig hielp hij zijn ploeg in de eerste speelronde langs FC Oss (0-4). Trainer Hans de Koning beseft dat er daarom wel eens belangstelling kan komen voor Mühren.

  “Als er een goede club voor hem komt en het is voor alle partijen goed, dan gun ik hem van harte een transfer”, liet de oefenmeester weten in gesprek met FOX Sports. Mocht de aanvaller vertrekken, dan heeft Volendam zijn opvolger wellicht al in huis. De club verzekerde zich deze zomer van de diensten van Guyon Phillips, die voor één seizoen op huurbasis overkomt van Go Ahead Eagles.

 60. Er werd een uurtje keurig gevoetbald,daarna vielen
  er weer een paar dingen op.
  Groningen bracht de Leeuw,bij ons werd Schalk gewisseld.
  De Sa kon niet meer en even later Kolder ook niet.
  Schenk was als een oud wijf aan het verdedigen,
  steeds 10 meter van de man af en er was wederom
  geen rugdekking.
  Waarom niet de Sa eruit en v/d Meer erin en voetballen
  met het 5-3-2 systeem.
  Alles dichtgooien achterin en met Rijsdijk erbij heb je
  genoeg lopend vermogen.
  Uiteraard Schalk in de spits( laatste half uur).
  Wederom word er laat en verkeerd gewisseld.
  Het valt op dat we conditioneel wederom niet sterk zijn.
  Dit was onder ten Hag wel anders.
  We krijgen meer tv geld hebben meer geld gekregen
  van onze eigen supporters want onze seizoenkaart
  is duurder geworden.
  Op zich is dit niet erg maar ik verwacht wel dat er van dat
  geld een leuke speler word gehaald.
  Cummings keepte tot aan de 3 de goal goed maar mag de
  komende 2 wedstrijden geen fouten meer maken,
  anders ga ik toch aan hem twijfelen.
  Reimerink viel beter in dan Lewis ,hij heeft helemaal
  geen bal geraakt.
  Wel geld uitgeven aan spelers als de Bondt en Mickey Mouse
  Zonde!
  Volgens mij hebben we toch meer geld en hoger budget dan
  seizoen maar word er toch minder geïnvesteerd.
  We konden toen spelers als Room,Andersen en Falkenburg
  halen.
  Bestuur doe wat.
  Waarom is er steeds veel strijd tussen de B Side en de vroege harde kern.
  Zoek elkaar op,praat erover en ga met z’n allen achter de club staan.
  Het word al moeilijk genoeg dit seizoen.

 61. @Hoofdtribune, staat er ergens bij hoeveel Muhren moet kosten? Hoeveel budget heeft GAE eigenlijk nog over. Begroting is hoger dan vorig jaar en we hoeven geen veldverwarming en uitvak meer te betalen.
  Transfersommen zijn er niet betaald dus waar is de rest van het geld in gestoken, alleen de verbouwing?

 62. @ sup sinds lange tijd op, Nee er staat geen prijs bij, maar als je een speler gaat verhuren ,dan hadden ze dacht ik misschien ook wel een deal kunnen sluiten.

 63. Het is maar goed dat sommige hier niet het technische beleid voeren van kowet. Lekker impulsief allemaal. Heb je die goals van muhren ook gezien. Die had ik er met mijn leuter nog i ingeschoten. Maar voor velen hier ben je dan meteen een geweldige spits. Hahaha met jullie aan het roer weet je zeker dat je volgend jaar jupiler speelt.

 64. Dirk Marcellis mag transfervrij weg bij AZ. Lijkt me beter als Schenk

 65. Marcellis niet, we hebben een keeper nodig. Mickey terugsturen en ervaren doelman zoeken, ik opteer voor Verhoeven!

 66. Ze gaan echt geen keeper aantrekken hoor , links back ook niet ,,

  Ik zeg je er komt alleen nog evt een rechtsback ,

  Ze houden de hand op de knip en kijken in winterstop waar ze staan

  Aan ene kant goed ,,
  Aan andere kant niet want wat als we. Straks onderaan staan en het gat na nr 17al 8-9 punt is wat dan . Tja kan even tegen zitten , blessure schorsingen , vorig weinig tot niet gehad maar kan zo ineens wel gebeuren .

  Ik ben meestal positief dus het gaat heus wel goed komen wie weet nog een verrassing want wie had er vorig seizoen het over falkenburg gehad op deze site niemand toch en ineens kwam hij , dus wie weet wie of wat gaat d’r nog wat komen .
  Want geliefd zijn we.
  Rij veel door heel Nederland maar onze club kom je overal tegen in woonwijk goude gewoon auto voor het huis met eagles shirttje achter het raam
  Op slaapkamer boven sjaals en vlaggen ,
  In Tiel buiten aan de vlaggenstok een eagles vlag
  Zo ken ik nog wel ff doorgaan
  Dat geldt niet alleen voor supporters ook spelers willen graag na eagles

  Hoop persoonlijk op een aanvaller ,, geef die Lewis nog een kansje maar echt hoge pet op van hem heb ik nog niet ,, en dan over die reimerink zal ik het al helemaal niet hebben .. Vind het nx ,, hoop dat hij d’r veel maakt en of voorzet op een van de spitsen maar heb d’r bijzonder weinig vertrouwen in .

  Ik denk dat een Excelsior ds79 Willem 2 niet echt wakker liggen van reimerink. Sorry zou niet weten wie de backs zijn. Maar mocht Jules in de basis beginnen tegen deze tegenstanders dan heeft die back een fijne wedstrijd .

  Speel dan maar met de sa schalk en daarachter rijsdijk , kolder achter de hand ,

  Maar we zullen zien zondag en dan op na de volgende thuis wedstrijd dan hopelijk wel met een goeie sfeer met variatie , met elkaar ipv gezeik tegen elkaar ik moet ook niet alles en iedereen maar als we voor onze club zijn moeten we dat met zijn alle zijn , in voor en tegen spoed ,, oud en jong ,, met of zonder tieten ,

  Zet vakkie 5-6. D’r een lied in moet dat over genomen worden , zelfde geld voor vak 7. Of 8-9 , samen die rood gele muur ,, onze kracht vorig jaar was thuis de 12. 13. 14e man
  Dat voelde onze spelers ook ze hadden iets van wij zijn onoverwinnelijk en gingen d’r voor .

  Wij ziijn Samen eagles fan op de b-Side IJssel. Leo Halle of hoofdtribune . Zeiken kan altijd doe ik ook sfeer was kut en nog eens kut had d’r veel meer van verwacht afgelopen zondag , maar was niet wat paar vlaggen op veld en klein doekje omhoog. , dat was het daar begon het al mee ,

  Die grote vlag moet d’r al hangen ,, op de b-Side (wie kijkt d’r nou na de warming up ,, )
  Bij opkomst op de IJssel ook 1 omhoog ,

  Iedereen heeft zijn favoriete speler ik ook iedereen heeft een speler waar hij van vind das nx ik ook maar gaat maar om 1 ding nl eagles onze eagles dus met zijn allen samen

  Uitzondering van mij

  ( zal blij zijn maar echt juichen voor reimerink zal het niet worden als hij scoort ) nou gaat dat niet snel gebeuren maar toch , ze kunnen maar zo een x tegen hem aanschieten of een van zijn voorzetten. Perongeluk er in gaat. Ipv over de achterlijn of in tribune ,

  We wachten nog maar af maar keeper komt echt niet ,,

  Rood gele Gr
  Eens een eagle altijd een eagle

 67. Viel mw op het wedstrijdformulier van jong az tegen jong go ahead op dat de teammanager van az ene Henk Hut is. Vroeger was er een voorzitter van Haarlem die ook zo heette. Zo het dezelfde zijn? Waarom ik die naam heb onthouden, is heel eenvoudig. Spreek maar heel snel Henk Hut achter elkaar uit. Het wordt al snel Henk ‘ut, henkut, henkkut.

  Flauwe naamgrapjes, altijd leuk. Ik krijg al heel lang ‘Shot Cummins’ niet uit mijn hoofd als ik ergens Cummins lees. Hierboven lees ik voor het eerst ‘Cumshot’. Alleen daarom al: Cummins/ Cumshot/ Shot Cummins op kool?

  Ik wil een keeper met rust en uitstraling, die goed is in hoge ballen, heerst in het strafschopgebied en de verdediging neerzet, meer niet, maar dat zie helaas je maar heel zelden. Zal Shot het laten zien?

  Valt me overigens op dat er weinig vertrouwen is in Jules. Ik vond hem bv. in de beker tegen NAC heel goed. Ik hoop dat hij snel zijn beste vorm terugvindt.

 68. let op, Ziyech naar Feyenoord, nu gaat Heerenveen bieden op Turuc. Wij hoofdprijs vragen en van dat geld eventueel Michael de Leeuw en betrouwbare doelman halen.

 69. @30 april 1978. Jules viel beter in dan Lewis. Spelvreugde bij die Lewis leek ver weg. Moet ie niet te vaak doen bij een kritiek publiek als bij KOWET

 70. Demy de Zeeuw wil terugkeren in de eredivisie. De voormalig speler van Go Ahead Eagles is clubloos en ziet zichzelf graag terugkeren in de top van de Nederlandse competitie. Dat zei de middenvelder tegen Helden Magazine.

  “Ik wil het liefst terug naar Nederland, naar Ajax, PSV, FC Twente, Vitesse of Feyenoord. Voor AZ sta ik ook open. Ik heb daar natuurlijk al eens gespeeld en bewaar mooie herinneringen aan de club. Tot op heden zijn geen van die clubs concreet geweest met interesse. Ja, ik ben dan bijvoorbeeld ‘een van de spelers op het lijstje’. Daar heb ik niet zoveel aan. Ik heb wel mogelijkheden. Ik kan zo terug naar mijn oude club Go Ahead Eagles. Voor mijn gevoel komt dat nog een paar jaartjes te vroeg.”

  “Ik voel me heel goed. Ik ben fitter dan ooit, voortdurend aan het trainen en loop elke dag minimaal tien kilometer hard,” legt de oud-international uit. “Ook let ik veel op mijn voeding, ik eet en leef op een gezonde manier. Ik ben nu 31 en wil heel graag nog een paar jaar voetballen.”

  De Zeeuw vertrok in 2011 van Ajax naar Spartak Moskou en speelde de afgelopen twee seizoenen bij Anderlecht in België
  BRON TV OOST SPORT

 71. Demy de Zeeuw is 31 jaar , dus hij wil hier komen als hij 33 jaar is , misschien hebben ze dan nog een baan als stadionschoonmaker na de wedstrijd voor hem

 72. Tijd voor een nieuwe topic, zondag een hele belangrijke pot!

  Wordt het aanhaken of wordt het een heel moeilijk seizoen …

  In 2013/2014 pakten we uit, tegen de 3 degradanten, 7 punten.

  Kortom, als excelsior een potentiële degradant is en we pakken daar de 3 punten, spoel je de kater van afgelopen zondag weg en zijn we op koers.

 73. GAE Battum, wil niet echt zeiken ofzo, maar je mag best wel stoppen met het promoten van jouw (?) twitter account :P

 74. ‘Handlanger Dave Roelvink’: geen stress

  PRIVE TV – Een van de verdachten in de ‘zaak-Roelvink’, de broer van Ajax-voetballer Lesley de Sa, heeft in een video op Facebook laten merken dat hij zich totaal geen zorgen maakt over de juwelenroof en de verdenkingen…

 75. @GAEDeventer

  Zo probeer ik wat extra hits te genereren. Als je je eraan stoort zal ik ermee stoppen. Net zoals ik gestopt ben met het publiceren van nare artikelen over FC Twente en Jerrn Munstermann.. Dat was je waarschijnlijk al wel opgevallen.

  Alleen nog maar GAE voortaan!

 76. GAE Battum op 15/08/2014 om 15:21 schreef:
  @GAEDeventer

  Zo probeer ik wat extra hits te genereren. Als je je eraan stoort zal ik ermee stoppen. Net zoals ik gestopt ben met het publiceren van nare artikelen over FC Twente en Jerrn Munstermann.. Dat was je waarschijnlijk al wel opgevallen.

  Alleen nog maar GAE voortaan!

  De neppert sprak weer …
  Het is ook niet mijn twitter-account …

 77. Dijkhuizen ziet het goed, traag achterin en kwalitatief VEEL minder als vorig jaar
  Na zondag 2 gespeeld 0 punt helaas
  Kom op ,tyfus bestuur alles te duur,
  Keeper, verdediger met snelheid en power en Muhren halen.
  Anders wordt het 2015- 2032 weer Jupiler zuipen. Goor Bier

 78. Deventer marginalen. Waar niemand het verschil tussen na en naar weet.

  Toch hoop ik dat jullie er in blijven. -x-

 79. twente uit 36 euro!!!!! Deventer naar Enschede nog geen 50 km.. heracles ken voor 2 euro!!!! de man naar groningen…ruim 130 km!! Snappen jullie het nog??? En dan nog netjes dat er veel supporters de club nareizen om ze te steunen,maar wat een belachelijke prijzen!Eerlijk waar,het gaat echt nergens meer over.
  ForzaGAE DEVENTER

 80. Foekje Knooy(ert) begint waarschijnlijk met dezelfde 11 als vorige week. Weet niet wat ik lees. Wat een stelletje imbecielen!!!

 81. Dijkhuizen ziet het uitstekend. En die combi, tja niet gaan zou ik zeggen.

 82. ONGELOFELIJK DAT KOLDER OP KUSTGRAS BEGINT! MAN MAN MAN Dat worden dus geen 3 punten naar Deventer! Bedankt FUCKE BOOY

 83. Foeke zegt dat er voorin wat veranderingen komen, met het huidige materiaal?
  Ik weet niet of hij afgelopen zondag dat heeft gezien wat wij wel hebben gezien, dat het nog niet goed is wat er stond.
  We hebben een uur de overhand gehad, ja foeke dat klopt omdat net zoals vorig seizoen de tweede helft de jongens er door heen zitten en steeds in het laatste half uur verliezen we de punten.
  Misschien is het handiger om toch maar eens wat eerder de wissels toe te passen, alhoewel ik daar ook niet echt veel in zie.
  Gae wil eerst zien hoe ze er voor staan en dan in de winterstop toeslaan? hahaha en dan in de winterstop zeggen dat we wat spelers weg moeten doen want die drukken op de begroting in de jl competitie.
  Hou nou toch gewoon eens op en doe je werk gewoon zo hoe het moet, en dat geld ook voor dat zuinige bestuur.

 84. @ Erdal A. het heeft niet alleen met kilometers aantallen te maken.
  Groningen uit is geen goed voorbeeld omdat Groningen zelf geen prijs berekend voor de uitkaarten. Toegang bij Groningen is voor uitsupporters gratis.

  Dit is een oud artikel (2012) maar dan heb je een redelijk overzicht van prijzen die clubs gemiddeld hanteren. Ik kon de cijfers van vorig seizoen nergens vinden.

  http://www.indehekken.net/clubs-beroven-uitsupporters/
  Toen waren wij trouwens het duurste uitvak in de eerste divisie.

  Ik ben van mening dat de toegangsprijs voor het uitvak aanzienlijk lager zou moeten liggen dan toegang tot de thuisvakken, de service, het zicht etc. is in sommige gevallen aanzienlijk slechter dan wanneer je in een thuisvak zit, toch betaal je dezelfde prijs of soms zelfs meer.

  Wat betreft het sponsoren van uitsupporters door onze club, dat is een ander verhaal. Een vol uitvak kan zeker punten opleveren. Je zou dat in ieder geval kunnen overwegen bij belangrijke wedstrijden bijvoorbeeld aan het einde van het seizoen als je je veilig kunt spelen.

  Hoe dan ook, dit is voor mij dus een reden om eigenlijk altijd bij uitwedstrijden in de thuisvakken te gaan zitten. Voordeel je bent goedkoper uit (wat betreft entree, ik zuip 6x zoveel in de stad), je bent flexibeler wat betreft vervoer en tijden, je kan gezellig een andere stad in. Nadeel je kan natuurlijk niet echt lekker los om je club aan te moedigen.

  Maar goed prijzen voor een losse kaart bij de Eagles zijn dit seizoen ook wel hoog hoor. Normaal 25€ en tegen de toppers 30€. Bij Excelsior – Eagles betaal je morgen 15€ voor het thuisvak.
  Maar goed (bijna) iedereen heeft toch een seizoenskaart, maar 25€ voor Eagles-Dordrecht of Eagles – Cambuur is eigenlijk wel erg veel.

  PS Morgen winnen!

 85. Jonathan Reis niks voor ons. Hij wil graag terug naar Nederland.. zelfs naar de jupiler!!!
  Morgen 3 punten.
  Come on Eagles

 86. Het is echt een belachelijke vergelijking om GRO-HER te vergelijken met TWE-GAE.
  Daar ging het namelijk om een autorit en hier om een buscombi. Daarbij vragen de moffen (zoals te lezen is in het overzicht van GAE) 18 euro en Groningen niks.
  36 Euro is ook veel te veel geld voor een buscombi maar een bus huren is duur zoals ook te lezen is in het overzicht.
  Ik ga er in ieder geval niet met de bus heen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s