Het gaat weer beginnen!

Het was even rustig. Zeker van onze kant. Vandaag begint het seizoen echter weer voor de selectie van Go Ahead Eagles. Raalte trapt af met een voorbeschouwing:

Het gaat weer beginnen!

 

Zo, de zomerstop voor de spelers zit er weer op. Terwijl iedereen zich drukt maakt over het WK(ik kijk er wel naar als voetballiefhebber)maar heb niks met al dat Oranje gedoe. Je kent het wel mensen die niks met voetbal hebben en opeens voor voetbal zijn en er ook nog eens lelijk uitzien in zo’n Oranje pakje! Ik kijk morgen met trots en passie naar onze jongens die weer gaan strijden in de eredivisie. Ik moet er nog steeds aan wennen DE Eredivisie. Geen eerste divisie meer, maar de grote clubs waar we al die jaren op hebben gewacht. Terwijl de club de laatste loodjes legt om bepaalde spelers binnen te halen, kunnen we tot nu toe ook zeggen dat er ook bepaalde spelers blijven. Zoals Turuc en Overgoor. De eerste heeft te kennen gegeven graag weg te willen en als je hem goed begrijpt gaat hij ook wel weg. De laatste heeft een nieuw contract voorstel binnen gekregen en daar zou wel eens positief beantwoord kunnen gaan worden.

Morgen is het ook voor het eerst dat er in het stadion de eerste training wordt gehouden. Geen Terwolde waar we voorgaande jaren met gemiddeld 100 man stonden. Afgelopen week stonden we niet met heel veel supporters in Schalkhaar om te zien dat er een lening binnen werd gesleept van zes miljoen. Zoals sommigen al zeiden de eerste overwinning van dit seizoen is al binnen!

Het mooiste van zo’n eerste training is nog niet eens de training op zich. Dat bestaat alleen, maar uit dom rondjes rennen en de conditie test om vervolgens binnen een uur weer af te sluiten en te gaan douchen. Het zijn de nieuwe spelers waar je aan moet wennen en de medesupporters die je een lange tijd niet heb gezien. Om vervolgens dan te concluderen dat sommigen spelers er naar de eerste training geen hout van kunnen en om de laatste nieuwtjes door te nemen over welke speler wel komt of juist niet.

Zo zijn we ook benieuwd naar, zoals dat mooie heet, de automatismes van het spel, waar onder Ten Hag de eerste stappen in zijn gezet. Diverse pionnen zijn weggegaan. Hebben de nieuwe spelers daar wel de kwaliteiten voor om die te vervangen? Of zelfs, te doen vergeten? Dat zijn allemaal van die vragen waar we ons de komende weken op kunnen voorbereiden in de oefencampagne. Want wat wordt de doelstelling voor komend seizoen? Vooraf zeg je Tilburg, Dordt, Excelsior moet je onder je laten. Maar, gaat dat ook gebeuren? Hoe ontwikkelen zich de beloften waar zeker een aantal leuke spelers in zitten? Hoe zijn de plannen voor het stadion? Gaan we dit seizoen eens vrij vervoer krijgen of zitten er weer alleen nutteloze combi’s bij?

Hopelijk kunnen wij als supporters weer het verschil maken. Als twaalfde man door volledig achter deze club te staan, maar eigenlijk doen wij dat altijd. Wij zeggen: ‘Het gaat weer beginnen!!!’

155 gedachten over “Het gaat weer beginnen!

 1. Het was vanmorgen lekker gezellig en druk in het stadion. Ik heb even met Marco Timmer gesproken over Alex Schalk. Hij komt in de loop van volgende week en dat er nog 3 á vier versterkingen komen, maar welke wou Marco me niet vertellen. En hij denkt dat Turux en Overgoor verkocht worden. Turux aan Heerenveen en Overgoor aan Groningen, maar ze wachten hiermee zolang mogelijk. Want transfer Mark duurt nog lang en Henk ten Cate was bezig om Paul Bosveld terug te halen voor het elftal voor de beloftes. En ze willen ook in het nieuwe seizoen dat er in het Supporterhome geen tafels en stoelen meer. Afwachten dus. De W.K.D tafel eruit ??

 2. Ik heb voor het eerst van mijn leven besloten om toch ook maar een keer naar Terwolde te rijden.Ben erg benieuwd wat er nog bijkomt

 3. Schalk voor 1jaar naar eagles met optie voor nog 1jaar

 4. Toch jammer van die reclame op de shirts als je zo die oude ziet, maar ja..

 5. Dat shirt…mmmm….tja, k weet niet….shirt gaat nog wel , maar witte broek en zwarte sokken….leuk hoor dat je daar in de jaren 30 kampioen in werd…..maar mooi? nee.
  Ik vind t tenu van afgelopen seizoen veel mooier met skyline van Deventer.

 6. Mooi. Dat shirt uit 1930.

  Weet dat we met shirts. Soms traditie hebben maar om het hele teneu nou om te gooien. Weet niet , Shirt gaat nog mooi rood geel
  Misschien moet ik de aan wennen (zal moeilijk worden )

  Maar die witte broek ik vind niet wat
  En dan die zwarte sokken. Nee ik vind nx.
  Dit jaar. Boycot ik het Vind nx. Shirt kan die kleine weer krijgen maar hele teneu niet
  Ti’s mijn mening hoop dat de rest het allemaal prachtig vind maakt me nx uit maar nee. Witte broek zwarte sokken

  Dan had ik ze liever. In het paars wit zien spelen maar dat is mijn mening

  Selectie begint aardig vorm te gaan krijgen , nu schalk d’r bij. Denk dat die jonge staat te springen om nu alles uit zijn carrière te gaan halen , vind een goeie zet ,
  Nu nog 1-2 d’r bij Rest van de groep houden en we zijn d’r klaar voor maar ik ga d’r nog steeds vanuit dat turuc verkocht gast worden , dus openbreken dat. Contract.

  Maar we zullen zien .

  Maar het gaat goed komen

 7. Lelijk, het is een allegaartje van kledingstukken. Maar je, als ze er maar in presteren…

 8. Die Schalk kan wel wat!
  Zowel in 4-3-3 als 4-4-2, daar gaan wel nog veel plezier aan beleven!

 9. Is het erg om hier te zeggen dat ik meer rood-geel ben dan oranje, diep in mijn hart zal blij zijn als dit voorbij is ….

 10. @ knippenberg
  Over een aantal jaren als het nederlands elftal grotendeels uit kowet bestaat ga je het wel leuk vinden :)

 11. Bah bah

  Boycotten dat teneu

  Ben d’r nu klaar mee.
  Een dag nagekeken over nagedacht ,,

  Ti’s nx

 12. Ik vind het tenue eigenlijk wel mooi! Alleen de zwarte sokken vind ik minder!

 13. Als ze nu allemaal op die ouderwetse kicksen gaan ballen, vind ik het wel weer fantastisch trouwens.

 14. is het weer een volledig bedrukt shirt of zit er nou weer een echt gestikt logo op vond het shirt van afgelopen seizoen er zo goedkoop uitzien

 15. @mijnmening:

  Dat kon je op de training al wel zien..
  het deed me soms zeer aan de ogen, ze lopen allemaal op van die fluoriserende schoenen..
  Geel en oranje vrijwel het hele team..

  alleen ‘de kaste’ zag ik op pikzwarte schoenen spelen, en een enkeling met een normale witte schoen xD…

  @gio:
  Dit seizoen wederom weer gedrukt logo, ik heb me er ook al overbeklaagd
  het voelt gewoon goedkoop aan.. het wordt sws weer een keer tijd voor een tenue met normale strepen! DIt tenue vind ik niet echt mooi, het shirt wel opzich.. retro mag wel een keer
  maar de combi van wittebroek en zwarte sokken.. mwheeehhh niet mijn smaak :P

 16. Waarom hebben we uberhaupt iedere keer weer een ander shirt. Smalle strepen, brede strepen, brede gele baan, brede rode baan. Dat zie je andere clubs toch ook niet doen. ik vind dat je als club een bepaald tenue moet hebben en niet telkens iets anders. Als de creatieve lingen van Hummel en GAE toch hun ei kwijt moeten, botvieren ze hun creabea-lusten maar op het uit-tenue.

 17. Ik vind de hele nieuwe thuis-combinatie mooi, al zou ik het met een kraagje er op nog mooier hebben gevonden.

 18. Geen gezicht die zwarte sokken! Gauw weg ermee. Ook liever een rode broek net als vorig seizoen.

 19. Hoe laat trainen de boys ook alweer in Terwolde? 10 uur?

 20. Zowel Demy de Zeeuw als Halil Colak komen niet! Willen beiden meer doekoe

 21. Het geeft mij geen goed gevoel dat Tadic naar Southampton gaat,nu haalt twente Ziyech op bij heerenveen en zij halen Turuc bij ons op.

 22. ‘Go Ahead hoopt op Dijkhuizen’

  Henk Dijkhuizen blijft mogelijk behouden voor de eredivisie. De 22-jarige verdediger degradeerde afgelopen jaar met Roda JC naar de Jupiler League, maar Go Ahead Eagles wil de rechtsback graag naar Deventer halen

  Dat meldt De Stentor. Dijkhuizen degradeerde op de slotdag van de competitie, uitgerekend in Deventer, naar de eerste divisie. Het was zijn 22e wedstrijd van het seizoen voor de Kerkradenaren. Voor de jaarwisseling kwam Dijkhuizen twee keer tot scoren in de competitie.

  De rechtsback debuteerde op 5 november 2010 voor Sparta. In totaal kwam hij 51 keer uit voor de Kasteelclub. Na drie seizoenen koos hij voor een avontuur in Limburg

 23. Tenu: mwha, vindt de witte broek wel heel mooi, sokken moeten wit zijn, shirt doet wat ‘ goedkoop aan vindt ik, liever geel shirt met rode baan, zoals afgelopen jaar.
  Laat Dijkhuizen maar komen, redelijke back, met een goede kop.

 24. Volgens Engelse vrienden Tadic (geen idee wie het was) voor 12 miljoen naar Southampton.

  ben bang voor Turuc.
  Twente mag denk ik met die 12 miljoen wel wat investeren, Ziyech en Turuc zijn denk ik de helft samen. (Of minder)

 25. P.s. bedrukte logo is niks…waarom niet gestikt?
  Lijkt wel een imitatie shirt van de markt.

 26. Dijkhuizen?
  Dus er is geen vertrouwen in Amefor en/of Nieuwpoort.
  We krijgen dan 3 rechtsbacks maar hebben nog geen links en rechts
  buiten op Eredivisienivo.
  Gaat lekker dit.

 27. yd op 01/07/2014 om 17:46 schreef:
  Volgens Engelse vrienden Tadic (geen idee wie het was) voor 12 miljoen naar Southampton.

  ben bang voor Turuc.
  Twente mag denk ik met die 12 miljoen wel wat investeren, Ziyech en Turuc zijn denk ik de helft samen. (Of minder)

  @yd,

  Zo’n vaart zal het niet lopen.
  gruningen heeft na de verkoop nog 2,5 miljoen tegoed van kutters aan nog openstaande termijnbetalingen voor tadic en een percentage van de winst op de doorverkoop.
  Doyen heeft recht op 20% van het transferbedrag.

  Bij elkaar kunnen de pony’s dus al 5 miljoen wegbrengen.
  
  Tel daarbij het netto verliesje van 2012/2013 van zo’n 11 miljoen, dan zal dat de investeringsdrift van jopie wel iets temperen ….

  Volgens de media is Turuc geen prioriteit meer, alleen Ziyech en een scandinavier wordt genoemd, de laatste heeft een gelimiteerde transfersom van 7 ton.
  En mocht jopie echt voor Turuc willen gaan, zoals hij toevallig aangaf net voor Go Ahead Eagles-pony’s, vraagprijs: het dubbele van Ziyech, Turuc ligt tot 2016 vast, Ziyech tot 2015.

 28. @ de koning, het gaat inderdaad lekker! Alleen nog een rechtsback en twee buitenspelers! Bijna geen gehuurde spelers, en veel jong gretig talent binnengehaald! Een aantal met al flink wat ervaring. De selectie is ook al vroeg redelijk compleet. Nu nog twee buitenkansjes voor op de flanken. Ga er maar vanuit dat dat nog een week of twee op zich laat wachten! Dan is bij de grotere clubs bekend wie er afvallen!

 29. Hoe eerder de selectie bij elkaar is, hoe beter.
  De eerste 4 wedstrijden moeten de punten gepakt worden.

 30. Nou graag of niet Dijkhuizen. “Een keer kampioen worden is ook leuk”. Grappig om te lezen. Roda dat helemaal leeg word geplukt en geen cent te makken heeft zie ik niet gelijk kampioen worden. Zullen ongetwijfeld genoeg spelers zijn die wel in het mooie roodgeel willen spelen.

 31. @yd idd een shirt wat je tijdens je vakantie in het buitenland voor minder dan een euro meeneemt beetje jammer weer

 32. Eerste bekerwedstrijd: Feyenoord thuis!!! Heerlijke loting!!

 33. Mooie loting. Alleen jammer van de datum

  Want op 23-24-9 zal deze wedstrijd gespeeld worden , want 27-9 staat de competitie wedstrijd eagles -Feyenoord op het progamma .

  Jammer maar ja . Maar altijd leuk beker wedstrijd tegen een top club

 34. Ja Klopt helemaal Rood geel we spelen 2 x in 4 dagen tegen feyenoord

 35. Na Augustus, de oogstmaand, September, de maand van de kakkerlak ……

 36. Ben nog niet tevreden, we hebben erg veel scorend vermogen ingeleverd. We moeten nu investeren in doelpunten, zoals bijvoorbeeld vorig jaar met Falkenburg. Steeds jonge spelers halen is goed en minder huren ook prima. Echter we moeten ook body en ervaring hebben. zomaar een paar namen: Higdon, De Zeeuw, Foor of Fernandez.

 37. Idd. Zijn er op achteruit gegaan. Je moet wel iemand halen die scorend is en zich bewezen heeft. Gokken kun je doen in een Casino.

 38. Hey luie dikpenzen van bestuur :
  Waar blijven de ECHTE versterkingen waar jullie alleen de bek van volhebben
  Maar zoals gewoonlijk nog niet waarmaken
  Opskiet’n lullos

 39. dikke leuter gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaap, tyfus kop uit olle

 40. V/D Laan voor niet te weigeren bod verkocht aan Groningen!

  Klinkt beter dan dat duistere gedoe rond Antonia. 100% Dat cambuur heel wat meer vangt voor vd laan dan wij voor Antonia. Prutsers.

 41. @GIO krijg je met een sponsor als drukwerkdeal.
  Krijgen we nu ook extra gedrukte spandoeken?

  Doe mij maar mijn shirt uit begin jaren 2000, eerste jaren nieuwe logo op de borst gestikt. Hoef die nieuwe bagger niet, misschien van het zomer in Bodrum voor 5 euro, verschil zie je niet.

 42. Wat is waar van het bericht Turuc voor 1,6/2 miljoen weggaat ? Las een aantal tweets daarover.

 43. Heb ik ook gelezen, ik heb het vermoeden dat hij naar Heerenveen zal gaan

 44. Ik vroeg ‘m gister ga jij je nog blijven? Hij zei: “Ik denk dat ik weg ga….”
  Voor niet minder dan 1,2 miljoen mag je weg zei ik. Hij zei dat de club veeeeeeel meer voor hem vroeg!!!

  Dat kan het dus zijn dat hij dus voor 1,5+ vertrekt….. Welke club wilde hij niet zeggen!
  Mocht het dit bedrag zijn dan kunnen we toch zeker 2 spelers halen met meerwaarde voor ons en je houdt daarnaast nog geld over.

 45. Lijkt me dan toch dat dit de allerlaatste speler is
  die vertrekt,er blijft niks meer over van de selectie
  van vorig seizoen.
  Geld hebben is leuk,degraderen niet.
  Er moeten nog 4 spelers bijkomen.

 46. Heerenveen heeft zich gemeld voor Turuc, vraagprijs van 2,5 mil. heeft ze aardig doen
  wakker schudden

 47. Afwimpelen dat Hoerenveen voor Turuc
  Bestuur moet hem gewoon nog jaar vasthouden en dan verkopen
  Te belangrijk nog en gezien de matige aanwinsten zou het een bewijs van onvermogen zijn van dit bestuur
  Alles wat afgelopen 2 jr is opgebouwd door ten Hag en Booy wordt afgebroken door deze kneuzen in bestuur
  Foeke had al geopperd handdoek te gooien bij nog meer vertrekkende spelers

 48. Mag hopen dat een zwollenaartje bent, anders lever je je seizoenkaart maar in mooie stumper met je negatieve geleuter waus

 49. @ vakkie6
  Lees tweet Tijmen Wissink ff lekkere downie

 50. Ongelimiteerd op 06/07/2014 om 18:22 schreef:
  Heerenveen heeft zich gemeld voor Turuc, vraagprijs van 2,5 mil. heeft ze aardig doen
  wakker schudden

  @Ongelimiteerd,

  Vasthouden aan die 2,5 miljoen, anders gaat er wel erg veel weg.
  Volgend jaar verkopen met nog 1 jaar contract, laat dan maar komen ……

 51. Turuc alleen voor hoofdprijs weg, anders gewoon hier houden, we hebben hem keihard nodig. Plus investeren in doelpunten, ik verwacht nu alleen scorend vermogen van Rijsdijk

 52. @dikke leuter

  Heb het over je 2e stukje:

  Alles wat afgelopen 2 jr is opgebouwd door ten Hag en Booy wordt afgebroken door deze kneuzen in bestuur
  Foeke had al geopperd handdoek te gooien bij nog meer vertrekkende spelers

  Slaat nergens op, gewoon afwachten. Dit is het beste bestuur in jaren en ze doen het goed met alles wat ze tot nu toe gedaan hebben. Morgen gaan ze met Overgoor om de tafel voor een contractverlenging. Gewoon geduld jongen

 53. @Vakkie 6,

  Mooi gesproken!

  Op naar de top van de Eredivisie, met een top bestuur en een top trainer zoals in de sixties. Deventer en omstreken zijn er weer klaar voor!

 54. Iemand idee wat met Amevor is?
  Schijnt in brace/ gips te lopen

 55. Cabral past niet bij ons, mentaliteit van niks en waarschijnlijk salaris te hoog. Had je beter Falkie een hogere aanbieding kunnen doen. Turuc doet niet mee in oefenduel, transfer aanstaande?

 56. Ik denk dat Cabral beseft dat dit waarschijnlijk
  z’n laatste kans is in de Eredivisie.
  Hij is/was een groot talent.
  Laat maar komen.

 57. Longa – eagles 0-7

  Geen tukker kopen oprotten.

 58. Cabral halen zou wel een risico zijn! Als het doorgaat dan aub geen hoog salaris! Hij moet willen investeren in zijn loopbaan of anders gewoon niet doen. Maar als foeke hem aan het voetballen krijgt kan het wel eens een goede aanwinst zijn. Al schat ik hem lager in dan Antonia…

  Als turuc vertrekt is dat gewoon kut!! Al is bijv 1,5 miljoen een hoop geld voor ons! Als de leiding maar niet zo dom is om het geld niet te investeren in de selectie. Ik kan mij voorstellen dat je een deel reserveert voor bijv de jeugdopleiding of de lening, maar het grootste gedeelte moet wel geïnvesteerd worden! Jammer genoeg is turuc niet eerder verkocht, voor dat geld hadden we nu room op doel gehad en de leeuw als vervanger van falkenburg (dat kan natuurlijk nog steeds…). Hoop nu op overtoom, koolhof, Duits en dijkhuizen of doke.

 59. Overtoom is nx .. En tukker dus neeee
  Koolhof heeft contract verlengt
  Doke blijft bij hoerenveen
  Dijkhuizen mag niet van Roda

 60. Wegen van Türüç en GA Eagles lijken uiterlijk volgende week te scheiden
  Dinsdag, 8 juli 2014 om 23:10
  Het is aannemelijk dat Deniz Türüç binnen afzienbare tijd van de loonlijst van Go Ahead Eagles verdwijnt. Volgens RTV Oost lijken de wegen van de middenvelder en de Deventer club in de komende dagen te scheiden. Diverse clubs hebben belangstelling.

  Türüç deed dinsdagavond niet mee in het oefenduel van Go Ahead Eagles bij Longa’30. Hij kampt weliswaar met een lichte enkelblessure, maar dat lijkt niet de reden dat hij als toeschouwer aanwezig was. Türuç schatte zelf de kans op fifty-fifty dat hij volgende week nog in het shirt van de Deventer club speelt, zo erkende de middenvelder tegen de regionale omroep.
  FC Twente en sc Heerenveen worden genoemd, maar ook is er belangstelling vanuit Turkije. Türüç heeft een contract tot de zomer van 2016 in De Adelaarshorst. De middenvelder genoot zijn opleiding bij FC Twente en kwam via De Graafschap bij Go Ahead Eagles terecht.

 61. @ rood geel virus! Jij zal wel blij zijn met het vertrek van turuc!! Overgoor ook nog weg zou helemaal perfect zijn toch?? Beiden zijn immers echte tukkers!! Oprotten met die lui……toch?

 62. Cabral legt aanbieding eagles voorlopig naast zich neer.
  Krijgt hij een kans, maar wil het niet pakken. Dan niet, graag of helemaal niet

 63. Merengo heeft nog een contract to de zomer 2015, dus kost wel wat geld.
  heb geen flauw idee of go ahead uberhaubt nog wel geld heeft om uit te geven

 64. Foeke, ik weet dat je dit leest: geen Cabral hier, dat wordt een enorme flop ook al denk je dat je hem wel op de rails krijgt. Het grote deel van het publiek zal hem niet pruimen. Hoe dan ook.

 65. Rd op 09/07/2014 om 09:57 schreef:
  Cabral legt aanbieding eagles voorlopig naast zich neer.
  Krijgt hij een kans, maar wil het niet pakken. Dan niet, graag of helemaal niet

  @Rd,

  Laat Cabral dan maar lekker in tukkerland blijven, wat een kneus!

 66. Graag of helemaal niet Cabral,
  OPZAUTEN arrogantie blaaskaak

 67. Anoniem

  Turuc is jammer ( als die gaat ) … Gaat die na Twente dubbele hoofdprijs . Laat ze failliet gaan stink pony’s

  Overgoor is ook jammer (als die gaat ) maar die gaat verlengen let op

  Maar die spelen d’r nu al . Maar we moeten geen geld uitgeven aan clubs uut tukkerland of aan 038

  Wij zij the pride of the east

  No. one likes us we dont care

 68. Zo nu kunnen we ons weer 110 % richtten op KOWET. KOM OP TAN!

 69. Heeft Overgoor nu getekend? Anders zijn we dadelijk naast voorhoede ook compleet middenveld kwijt.

 70. Laten we ons weer eens voor de gek houden?
  Ja hoor….. Turuc gaat” gewoon” naar de paardenhomo club en Overgoor
  ” gewoon” naar Hoerenveen.
  En wij…. ? Hebben komendseizoen nog slechts 3-4 spelers volgend jaar over door dit kankerbeleid
  Strak op de 18e plek als je on eerste 5 wedstrijden te weinig punten haalt
  Ja noem me maar een negatieve GALBAK
  Scheelt me geen flikker, spreek jullie jankend half september

 71. Beleef je nog wel plezier aan het voetbal of loop je altijd zo te schelden en zeuren. Als turuc weg wil, hoe wil je die gozer tegen houden dan, 5 ton salaris bieden of vast houden aan zijn contract zodat hij geen pepernoot meer raakt. Man u koopt bij ajax, ajax koopt bij twente, twente koopt bij ons, zo gaat dat nou eenmaal

 72. En wij kopen uit de jupiler league, dat verkopen prima maar dan wel tegen markt conforme prijzen. Kan toch niet dat de linksback van Cambuur duurder is dan onze Anotnia voor FC Groningen?

 73. Lekker taalgebruik Dikke Leuter. Stoer hoor.
  Net als RD zegt we zijn een club die die spelers helaas niet kunnen houden.
  Wees blij dat mocht Turuc weggaan je een mooie transfersom zult ontvangen.
  Er zullen altijd weer nieuwe spelers opstaan.

  EAGLES TILL I DIE

 74. Let op turuc gaat tussen een miljoen en anderhalfmiljoen weg.cabral komt niet en overgoor gaat verlengen met geld er boven op.

 75. @ Daventria, Overgoor gaat gewoon,je houd jezelf tegen beter weten in voor de gek
  Turuc … OPZAUTEN dan mAar rn wacht niet

 76. Ach wij hebben schalk ,,
  En rijsdijk
  Die gaan het verlies weer opvullen , komt heus nog wat bij let maar op

  Dikke leuter krijg zelf ff die ziekte ..

 77. Skande dat je dat zegt ..

  Jij kwetst daar mensen mee hier op de site .

 78. “Dikke leuter”, (typerende nickname) wanneer jij je frustratie niet anders kwijt kan, dan in elke reactie van jou hand er de meest vreselijke ziektes in te smijten, wordt het hoog tijd voor een enkele reis psychiatrische inrichting “Brinkgreven”

 79. Waarom staat drukwerkdeal sponsering 2 maal op het shirt dan.
  zowel op borst als hoofdsponsor?

  die sponsoring op de borst is veel te lang en verneukt het shirt nog meer..

 80. iemand die zo een bek heeft en praatjes heeft alles behalve een dikke leuter!! :P

 81. Kostic van Groningen mag niet weg van Nijland
  tenzij er een club komt met 10 miljoen.
  Hier kan ons bestuur een voorbeeld aannemen.
  Ons bestuur moet dit ook naar buiten brengen
  betreft Turuc en Overgoor.
  Volgens mij hebben deze jongens met hun volle
  verstand een contract getekend.

 82. Na deze nietszeggende oefenpotjes moet ik toch concluderen dat je het met dit team niet gaat redden, ben benieuwd wat ze nog uit de hoge hoed toveren.
  Ben zeer positief over Schalk, gaan we nog plezier aan beleven.

  Ben blij dat dit klote WK erop zit.

 83. Hee l anaal lijkt er op dat pappa toch gelijk had…??? Luister nou ma na pappa jongetje dannkomt alles goe…driekwatters op een stokje

 84. ach het is elk nieuw seizoen hetzekfde, kopen verkopen bla bla bla.
  Janken tegen het bestuur met wanneer komt er versterking.
  bestuur doet zelf ook een beetje mee om te zeggen dat er nog spelers komen van naam.
  ondertussen is het jankseizoen weer geopende en al met al zijn we aan het eind van het seizoen weer blij met het resultaat. en dan…. dan begint het weer van voor af aan.
  Jongens en meisjes geniet weer van wat er komen gaat en zorg dat de media wederom Deventer in het vizier krijgt.
  Met de rood/gele groet gekke gerritje

 85. In Olle gaan ze het op z’n Grieks doen volgend jaar,
  Gaat nog harder naar stront stinken daar.
  Vaseline nu al uitverkocht bij de Kruidvat in Snolle hahahaha
  Refohomos laat je neuken in je kont

 86. AD.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op ‘ga verder’ te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies.Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

  Maandag 14 juli 2014 – 23u21:06
  AanmeldenMijn bewaarde artikelen

  Service Digikrant Webwinkel Abonneren

  NEDERLAND
  BUITENLAND
  SPORTWERELD
  SHOWBIZZ
  MEER AD
  SPORTWERELD
  VOETBAL
  NEDERLANDS VOETBAL
  EREDIVISIE
  GO AHEAD EAGLES
  Türüç verkiest Go Ahead Eagles boven Galatasaray
  BEWAAR
  REAGEER
  Door: Johan Inan
  14-7-14 – 23:12
  © Pro Shots.
  Deniz Türüç heeft een mogelijke transfer naar Galatasaray afgeblazen. De middenvelder verkiest een langer verblijf bij Go Ahead Eagles boven een overstap naar de topclub uit zijn vaderland. ‘Ik speel komend seizoen voor Go Ahead. Andere clubs hoeven zich ook niet meer te melden’, meldt de international van Jong Oranje.

 87. Sorry ging niet helemaal goed

  Maar nx tukkers of wat dan ook gewoon in Deventer

  Nu sjoed nog

  En nog een of twee versterkingen

  Komt allemaal goed

  Rood gele Gr

 88. Goed nieuws dat Deniz en Sjoerd blijven.
  Nu nog een paar aanvallers erbij.

 89. Als het goed is heeft Sjoerd tot 2017 bijgetekent dus goed nieuws dacht ik zo

 90. Turuc en Overgoor blijven.

  Kut bestuur klaplopers Lugt oprotten kut bsstuur kut beleid enz enz

  Of zijn jullie nu stil?

 91. Zoals ik al zei: vertrouwen houden in het bestuur! Ben blij met dit nieuws! Hopelijk kunnen ze Deniz Turuc nog een verbeterd (en vooral: langer) contract geven, opdat hij voor meer geld verkocht kan worden volgend jaar!

  De rust is weer even wedergekerd bij de supporters. Het is wel afwachten wat voor aankopen er nog komen, maar de echte verrassingen zullen eventueel pas aan het eind van de transferperiode komen..

 92. Nou KLEINE LEUTER waar blijf je nou met je negatieve gelul. mooie onrust stoker

 93. vakkie6 heeft gelijk waar zijn nu de negatieve mensen.prachtig nieuws voor ons kowet.straks nog 2 buitenspelers erbij en een rechts back en het kan weer een mooi seizoen worden. de barman is er klaar voor.

 94. @dreetje las net nieuws over overgoor.. En dacht net als vakkie 6.. Hey kleine piele?? heb je nog wat te lullen

 95. Zeer goed nieuws!! Had het niet verwacht dat turuc zij blijven abbe..ben er happy..meee en zo als de barman zecht (pallettie hoiiii..)

 96. En nu tussen Turuc en Overgoor Demi de Zeeuw dan hebben we een middenveld om de vingers bij af te likken

 97. @hoofdtribune we hebben rijsdijk ook nog!! liever aanvallend nog wat erbij..

 98. Oh wat is het stil oh wat is het stil zo stil zijn ze in jaren niet geweest zo stil zo stil

  Lekker zeiken op bestuur dit en dat nou hoor je ze niet , en zijn ze blij

  En over dikke leuter , die is zo stil heeft een soa. . Van een Zwols incest kind dat zijn nichtje blijkt te zijn

 99. nou dikke leuter gister moeizame overwinning… nu heb je vast wel wat te zeiken???

 100. 4-3 tegen een streekteam

  kutbestuur Lugt oprotten klaploper geldwolven. .
  Met dit team komen we er niet en maar populair doen bij de mensen kut Lugt kut bestuur.

 101. Top reactie kleine leuter. Pff lekker niveautje hoor. Bestuur is gewoon lekker bezig. 2 belangrijke middenvelders behouden en daarnaast komen er echt nog wel versterkingen hoor. 10 Augustus moeten ze er staan.

 102. Je bent een beetje vermoeiend aan het worden, Kleine kleuter

 103. Hey boys,
  Laten we nou niet te vroeg juichen…dit kan ook een truukje zijn van Turuc/bestuur…wat als er straks echt een concrete topclub voor de deur staat? Feyenoord-HSV-PSV-Anderlecht of toch Galatasaray? ( noem maar wat) En hij kan 15x zoveel verdienen, al z’n wensen worden ingewilligd en hoeft alleen nog maar te tekenen?
  Wat is een contract nog waard tegenwoordig? Nee ben er pas gerust op als transferwindow definitief voorbij is…wel fijn dat Sjoerd blijft!

 104. Welke namen gaan er rond in het geruchtencircuit wat betreft de buitenspelers? Iemand een idee?? Doe mij Cabral en Castelen maar!

 105. Castelen gaat naar australie en cabral gaat naar eigen zeggen naar sporting : )

 106. @Vakkie5

  geen namen, wel de bevestiging gister van Overgoor dat men bezig is met 2 buitenspelers omdat men zelf ook wel ziet dat het tot nu toe nog drama is.. gister voor het eerst de Bondt aan het werk gezien maar die kwam toch zwaar te kort hoor. Reimerink niet kunnen beoordelen maar wat ik zo gehoord heb gaat hij het verschil ook niet maken..

  Verder vielen me in positieve zin van Ooien, Schalk en vd Meer op.. Dat zijn wel spelers die meteen inzetbaar zijn is mijn inschatting..

  Over de wedstrijd.. alle goals van het Sallands streekteam uit standaardsitiaties waarvan 1 van richting veranderde (onterechte) vrije trap net buiten de 16 en een penalty. Dus veel waarde moet je daar niet aan hechten, er speelde maar één team en dat was uiteraard de Eagles. Dat waren ze ook aan hun stand verplicht hoor, daar ben ik me van bewust. Maar de einduitslag doet vermoeden dat het een gelijkwaardige wedstrijd zou kunnen zijn geweest en dat was echt niet het geval..

 107. Klopt, ben ook geweest gisteren. En inderdaad wat ze met die de bondt moeten is mij een raadsel. Wat speelde die een slechte pot. Kwam z.n man niet voorbij. Kon de bal niet aan de voet houden. Kortom een drama….
  We hebben 2 snelle behendige jongens nodig!

 108. Joey Steenbergen ,, komt van NAC nu in belofte bij ons na maanden geblesseerd te zijn geweest

  Ik zeg je als die fit is gooi um d’r maar in

  Die houtkoop was aant begin ook nx

  En over de bondt reimerink. , de bondt schijnt een talent te zijn ( geweest ) , maar dan laat zijn oude club hem niet zomaar gaan toch. Dus of talent is ( ???? )
  En reimerink nooit fan van geweest zal ik ook nooit worden maar ja. Ook hij gold als een talent , maar ja dan moet je door groeien hij is in mijn ogen stil blijven staan . ( misschien komt het er ooit nog x uit ( maar heb me twijfels )

  Dus d’r zal heus wel wat bij komen .

  Gaat echt goed komen let maar op

  Zaterdag kunnen we zien hoever we zijn , wordt beetje warm maar ja heeft Excelsior ook last van

  Uit gaat goed komen

  Rood gele Gr

  Ohja zijn d’r nog meer mensen die seizoenskaart hebben besteld op tijd maar niet hebben gekregen . Ken d’r nl twee die wel betaald hebben ruim op tijd om kaart te verlengen maar nog niet binnen hebben ..

  Onaangekondigd stadionverbod ( hihi )

 109. @rood geel virus;

  Ik heb hem ook nog niet binnen en ook ruim op tijd verlengd en betaald.
  Maar ik las op de eagles facebook pagina dat ze de eerste lichting hadden gestuurd..
  mogelijk dat ik en de andere zonder kaart bij een 2de/3e/4e? lichting zitten ;)

 110. Castelen te oud, niet constant, en kost alleen geld. Beter een leuke jonge speler nemen waar rek in zit en wellicht nog geld oplevert. Hoop nog steeds dat bv Colak komt, of Marengo of een andere mooie verrassing

 111. Romeo Castelen aast volgens zaakwaarnemer Jan de Visser op een nieuw avontuur. Hij bevestigt in gesprek met FOX Sports dat zijn cliënt aan heeft gegeven RKC te willen verlaten. “We zijn met meerdere partijen in gesprek. Want één ding is duidelijk: Romeo wil niet in de Eerste Divisie spelen”, aldus De Visser. Castelen heeft echter geen haast. “We hebben nog even de tijd om een andere club te vinden.”

 112. Castelen lijkt me een prima speler voor één jaar contract. Is echt wel van meerwaarde geweest voor RKC en loon zal ook geen obstakel zijn lijkt me.

 113. Castelen naar australie is de verwachting (gelukkig) ik vind het niets voor ons en wil denk ik ook teveel verdienen

 114. Zaterdag een belangrijk potje tegen excelsior r-dam, hebben onlangs ook 6-0 gewonnen tegen een tweede klasser.

 115. Ik heb de bondt nu 2x aan t werk gezien
  deze jongen kan nog geen bal fatsoenlijk aannemen!lijkt me toch vrij belangrijk

 116. ze hadden een ervaren doelman moeten halen, we zijn toch niet constant kepers aan het opleiden die hier fouten mogen maken en dan als ze echt goed zijn voor niks weggaan. Kijk naar Sergio Padt en Marsman. Ik had ie pizza keeper van Utrecht graag bij ons gezien.

 117. Ik heb ze nog niet aan het werk gezien, maar deel wel de mening van haarlem.
  Met keepers moet je niet gaan gokken..
  Voorin kun je nog eens gokken met een talentvolle buitenspeler, is het niks jammer maar niet gelijk rampzalig..

  Een keeper welke niks is kan je het seizoen kosten..
  (zeker als je ziet hoe onze verdediging soms was in sommige wedstrijden, dan mag je blij zijn met room/anderssen op goal..)

  maargoed, eerst maar een zien voordat ik oordeel over de kwaliteiten :)

 118. wat een negatieve mensen hier. we zullen zien wat 020 keeper er van maakt. komt best goed 020 heeft niet voor niks zijn contract verlengd

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s