Lening is binnen

Het was eigenlijk slechts een formaliteit,  maar de lening van 6 miljoen euro is binnen.

33 gedachten over “Lening is binnen

 1. Knap van een team om de gemeenteraad hiervan te overtuigen dat het echt nodig is.

 2. Hulde voor dit besluit! De gemeente heeft ondanks alle jaren supportertje pesten eindelijk (in mijn ogen) iets positiefs voor ons en onze club betekend! Nu kunnen wij als club vooruit en dat is wel het belangrijkste. Helaas kon ik niet in schalkhaar zijn vanwege werk maar dat mag deze mooie stap niet in de weg staan ;)

 3. Waar waren de glory hunters?, er waren 150 man. Buiten heb ik nog geen 10 man gezien, wou jij beweren dat er 150 “echte” supporters bij go ahead zijn en de rest gloryhunters??

 4. RD nee, maar groot deel HK was aanwezig.
  Diezelfde HK die zo afgezeken werd dit seizoen.
  Die jongens die er altijd zijn, en dus ook op zo’n belangrijke dag.

 5. Oh jee, krijgen we dit weer. Ik ben een betere supporter dan jij! Nietus, Wellus, Nietus, Wellus, Nietus, Wellus, Nietus, Wellus…………………….. Nietus!

 6. Dat jij jezelf nog hooligan durft te noemen.. Dat terwijl er al jaren geen vechtpartijen zijn geweest (incidenten). Internet hooligan bedoel je zeker!

 7. Schattig, op bvho de bek weer groot

  Gister niemand gehoord? Te schijterig voor?

 8. Alex Schalk word genoemd als spits bij GAE, volgens vi zijn ze dr al bijna uit

 9. Glory hunters dit glory hunters dat. Als deze glory hunters er niet waren zouden we komend seizoen weer ergens onderin de Juup bungelen. Tuurlijk heb sowieso meer respect voor de jongens die er al jaren lopen,Maar dit zijn ontwikkelingen binnen een club in groei die overal voorkomen. Kijk maar eens naar die rukkers uit Enschede daar is de sfeer nu ook kut te noemen. Je mag blij zijn dat de sfeer bij ons nog steeds authentiek is , helemaal als je kijkt naar de interactie tussen b Side en ijsseltribune ( complete stadion doet mee) dat zie je bij veel andere clubs niet gebeuren en heeft ons toch echt punten opgeleverd. Laat elkAr lekker in zen waarde en op naar een seizoen met nieuwe verassingen !!

 10. Cabral is lastig ventje, moet je denk niet in ons team hebben. Zal waarschijnlijk intern voor problemen/ruzietjes zorgen.

 11. Zojuist iemand gesproken die dichtbij Alex Schalk staat.
  Tegen alle berichtgeving in, is er vandaag slechts eerste contact geweest tussen hem en de club. Foeke Booy heeft intentie uitgesproken om hem zaterdag bij eerste training te presenteren, welicht icm het nieuwe (oldskool) shirt.
  Schalk wil graag in eredivisie spelen en staat positief tegenover komst naar onze mooie club.

  MAAR ER IS DUS NOG NIETS ZEKER!

 12. GAE Deventer op 26/06/2014 om 21:01 schreef:
  Cabral is lastig ventje, moet je denk niet in ons team hebben. Zal waarschijnlijk intern voor problemen/ruzietjes zorgen.

  Dat is waar, maar zulk soort verhalen doen over antonia en falkenburg ook wel de ronde.

 13. Laat die Schalk maar komen. Vond hem altijd wel een aardig spelertje met veel inzet. De TD is goed bezig met versterkingen. Spelers die graag hun kans willen pakken en zich via Go Ahead in de picture willen spelen. Hopelijk kunnen we nog wat routine aantrekken (De zeeuw) en een leuke buitenspeler en een ervaren back. Denk dat er dan een mooi team staat!

 14. Was wel een mooie ontlading nadat bekend werd gemaakt dat de lening binnen was. Had persoonlijk wel meer mensen verwacht dan de 150 die door Rtv oost waren geschat. Veel mensen gemist,maar ook genoeg bekende supporters gezien.
  Of je het wel met ze eens bent of niet de harde kern bedoel ik ze waren er wel en dat kun je van veel gasten die ik vaak hoor schreeuwen op internet en in het stadion niet zeggen.

  Maar goed morgen gaan we weer beginnen en dan kunnen we eindelijk weer vooruit kijken na onze mooie rood gele trots!!

 15. Was ook wel belangrijk om daar aanwezig te zijn he! net of je dan nog invloed had kunnen uitoefenen. Gaaaap

 16. @GAE Battum op 27/06/2014 om 00:14:

  Klopt, zijn ook lastige figuren, maar bij ons hebben ze de motivatie gehad omdat A. Falkenburg toch graag weer wilde spelen een heel seizoen, en dit uiteindelijk dus bij ons deed en B. Antonia brak door bij ons, voor hem was het een kwestie van tijd voor hij weg zou gaan.

  Cabral zal, wanneer hij bij ons terecht komt, een stapje terug moeten nemen, om vervolgens (net als Falkenburg) zich weer in de picture te spelen. Echter, in tegenstelling tot Falkenburg, zie ik Cabral niet als voetballiefhebber maar als liefhebber van geld.

 17. er zijn ook mensen die savonds werken. harde kern? op de b-side alleen jongens en meiden tot 25 jaar.terwijl er mensen zijn die al tien tallen jaren komen en die er altijd zijn.de meeste van de b-side wonen nog thuis.wij stonden ook toen bij het gemeente huis.ging ook altijd mee na uitwedstrijden. wij hebben geen harde kern meer

 18. vooral de uitwedstrijden is een kostenplaatje.je hebt ook andere vaste lasten.daar heb je geen last van als je bij je ouders.voorheen hadden we een vaste kern.nu minder.ik ben geen gloey hunter.maar de nieuwe supporters hebben zich goed aangepast dit jaar.plus het feit dat een heleboel supporters niet aanwezig kunnen zijn op de vrijdag

 19. Sorry dat ik er niet was, had het te druk net aftrekken.

 20. Even over de selectie.
  Booy heeft het nog steeds over een extra backs met eredivisie ervaring.
  Op links hebben we nu Wijnaldum erbij, maar wie op rechts?

  is marnick Vermijl niet een optie om die een jaar te huren van Van Gaal?
  Bij Nek deed hij het afgelopen jaar niet verkeerd naar mijn in ziens.

  wie heeft een andere optie?

 21. @GAE Deventer op 27/06/2014 om 14:04

  Inderdaad, aan een Cabral als liefhebber van geld hebben we helemaal niets en werkt nadelig. Als hij zijn carrière nu geen goed gevolg geeft is het fineto voor hem. Hij zal zelf eerst een stapje terugmoeten en bijvoorbeeld z’n contract moeten afkopen.
  Colak zal ook wel een financiële steek moeten laten als hij bij ons komt. Voor hem geldt ongeveer hetzelfde, als hij verder wil zal hij eerst weer wat moeten laten zien.
  falkenburg zal vorig jaar nog de euri’s van az hebben ontvangen, maar heeft het bij ons super gedaan, hij gaat nu voor de euri’s naar nac …..

 22. Voor de euri’s naar NAC, klopt maar ben ik het niet helemaal mee eens. Een voetballer voor 2 ton, heeft ie wel verdiend nu na al die jaren! Ben bang dat Cabral meer verdient (of wellicht evenveel) als Falkenburg, terwijl hij dat totaal niet verdient. Al met al, als hij het goed doet bij ons, houd ik hem niet tegen ;)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s