Totaal gek op weg naar directe handhaving of tam op weg naar nacompetitie ?

TOTALEGEKTENACFotocredits gaan, zoals je ziet, naar de uitstekende fotograaf Henny Meijerink.

Weer een belangrijke wedstrijd zoals zoveel wedstrijden dit seizoen, maar het einde van de competitie nadert en is er het grote MOETEN. Morgenavond spelen we op het fantastische tijdstip van 18.45. Dat bekent halve middag vrij nemen iedereen snel naar huis om zich om te kleden na het werk om dan heel snel naar de voetbal te gaan.

NAC pakte afgelopen vrijdag een punt tegen Utrecht door thuis gelijk te spelen met 2-2. Hun keeper werd vroeger ook wel Ten Blunderaar genoemd, toch pakte hij tegenwoordig weleens een bal. Het is zo’n keeper als Boer waar je zon vreselijke pesthekel aan kan hebben. Hij geeft graag zijn verdedigers de schuld ook al is het zijn fout, maar moet gezegd worden voor NAC is hij een uistekende keeper. Hun achterhoede stelt qua naam wel wat voor, maar puur verdedigend komen ze te kort. Ah, dat herkennen wij ergens van. Want ook bij ons is het pure verdedigen in 1-tegen-1 duels dramatisch. Wij hebben schrikbarend veel goals tegen omdat wij niet puur kunnen verdedigen en dat moet beter. Op hun middenveld heb je met Kwakman en Swerts best verdedigende ingestelde voetballers. Hun creativiteit komt van Matic wat een heerlijke voetballer is om te zien voor NAC begrippen. Voorin moeten wij opletten op Poepon die regelmatig een aardig goaltje maakt ! Hun snelheid ligt ook aan de zijkanten, zonder Lurling tegenwoordig (gezeik met trainer Gudelj gehad), maar met Verbeek op de linkerkant en aan de rechterzijde Hooi. Onze cultheld Suk zal wel op de bank zitten net zoals Perica die gehuurd is. Hij liet in de thuiswedstrijd tegen ons zien wat voor klasse hij heeft. Ook Tim Gilissen is er niet bij, wij kennen hem nog uit de periode dat hij hier speelde onder Mike Snoei. Inderdaad, dat waren andere tijden.

Bij ons zal er na het duel met Feyenoord hopelijk wel zijn gekeken naar de tegendoelpunten. Een nederlaag incasseer je bijna altijd tegen Feyenoord, maar de manier waarop is veel erger. Het om je heen kijken bij een voorzet van je directe tegenstander is bijvoorbeeld een aandachtspuntje. Wij als supporters zien bepaalde dingen al ruim van te voren, maar de spelers niet. Ligt dat aan de kwaliteit van de spelers ? De tijd zal het leren. Turuc is bij ons geschorst en dus zal Rijsdijk spelen en Kolder in de spits. De rest blijft aardig het zelfde bij ons. Wetende dat RKC hopelijk punten gaat verspelen tegen Ajax en Feyenoord dit weekend, kunnen wij goede zaken doen tegen makkelijkere tegenstanders als NAC en Heracles. Voor rechtstreekse degradatie hoeven we waarschijnlijk niet heel bang meer te zijn, maar voor de nacompetitie wel en die willen wij ook graag ontlopen !

Misschien overbodig, maar we zeggen het toch weer: MORGEN TOTALE GEKTE. GAAN WIJ NIET LOS DAN IS DE KANS KLEIN DAT WE 3 PUNTEN PAKKEN ! DEZE WEDSTRIJD BEPAALD OF WIJ RICHTING NACOMPETITIE OF DIRECTE HANDHAVING GAAN DUS BESEF HET BELANG !!! Totaal gek op weg naar directe handhaving of tam op weg naar nacompetitie ? De keuze is aan ons supporters. 

Advertenties

55 gedachten over “Totaal gek op weg naar directe handhaving of tam op weg naar nacompetitie ?

 1. KKKKKOOOOOOOOMMMMMMMOOOOOPPPPPPPTTTTTTTAAAAAAANNNNNNN!!!!!!!!!!!!!

  WILLEN WIJ EREDIVISIE???????? Morgen moet dat gaan gebeuren met dank aan ons als 12e man.

  Alles geven weer, gewoon denken dat het zaterdag avond is. Dat we dan donderdag met een kater (van de drank wel te verstaan) op werk komen moeten we dan maar voor lief nemen.

  GO AHEAD – EAGLES

 2. die rooie hond van een Ten Rouwelaar helemaal gek maken.

 3. SKUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUM OP DE BEK> GODVERDOMMEEEEEEEEEEEEEEEEEE

 4. Uitgelezen kans voor Antonia om weer eens te schitteren. Die trage verdediging van NAC heeft doorgaans geen antwoord op dit soort spelers. Alleen die Ten Rouwelaar kan ons weleens dwars gaan zitten. Een goede keeper die alleen net iets te vaak een blunder van wereldformaat maakt. Als hij geen blunder maakt is het echter een bijzonder lastige keeper om te passeren.

 5. Deze wedstrijd MOET JE WINNEN. Er van uit gaan dat RKC van Ajax verliest verschaf je jezelf weer wat lucht en ruimte ten opzichte van plek 16. Verder staan we dan 9 punten voor op Roda en 7 op NEC. Ik zie Roda in 4 wedstrijden geen 9 punten inlopen op ons. Woensdag winnen betekent in mijn ogen dat rechtstreekse degradatie in principe voorkomen is. Dan kun je je volledig richten op ontlopen nacompetitie in de laatste 4 wedstrijden.
  Daarnaast kun je, als de uitslagen een beetje meezitten ook ADO en Utrecht inhalen. Heel belangrijke wedstrijd dus. Alles minder dan 3 punten zou ik heel kut vinden.
  WOENSDAG DUS WINNEN!!!!!!!!!!!!!!

 6. Doodzonde van die oliedomme gele kart van Turuc! Nu moet je wer gaan schuiven op het middenveld en/of spits. Maar goed allerbelangrijkste is dat WIJ er woensdag staan! Met WIJ bedoel ik spelers, staf, supporters, ect ect. Ik hoop dat een ieder zich realiseert dat WIJ woensdag echt MOETEN winnen!!! Bij verlies of gelijkspel komt er zoveel druk op de resterende 2 thuiswedstrijden… Je zou zeggen: vanaf de 1e minuut er vol voor gaan, maar dat is denk ik nog niet genoeg. Een ieder, supporter…speler… trainer… moet woensdag bij het ontwaken direkt denken: VANDAAG GAAT HET GVD GEBEUREN!!!!!! VANDAAG GAAN WIJ WINNEN!!!!! HIER VALT NIKS, MAAR DAN OOK HELEMAAL NIKS TE HALEN!!!
  Ik hoop dat een ieder die ons cluppie een warm hart toedraagt, dit zich a.s woensdag bij het ontwaken realiseert!
  KOMOPTAAAAN!!!!

 7. Ben nogal huiverig voor deze pot. Als NAC echt met z’n allen voor de pot gaat hangen ben ik bang dat onze jongens er geen antwoord op zullen hebben. Spelers als Houtkoop en Antonia zullen niet uit de verf komen omdat ze niks weten te creeeren in de drukte die op hun helft zal zijn. Daarnaast is Houtkoop al met zijn kop bij een andere club. Manmanman wat zakt die door het ijs de laatste tijd. Totaal geen scherpte, beleving of drang om terug te verdedigen, bah! Daarnaast is Kolder zijn handelingssnelheid niet afdoende wanneer er 3 tegenstanders om hem heen hangen. Dus zal het spel vooral verdeeld moeten worden door de laatste lijn. Laten zowel Vriends als van der Linden totaal onzeker zijn in de opbouw en in een wedstrijd ongeveer 20.000 terugspeelballen produceren.

  Gelukkig betekent het leven tussen hoop en vrees niet dat we geen kans hebben. Wij als supporters moeten gewoon alles geven. Dat kan (zeker thuis) vooral een doorslaggevende factor zijn!

  KOMOPTAN EAGLES!!

 8. Tis heel simpel: winnen van Nac en Heracles en je bent veilig met 37 punten. Kunnen we vervolgens dat lelijke Roda laten degraderen, weg met die gasten..We pakken dan tegen Hveen en/of Vites ook nog wel iets…maar “simpel” winnen van Heracles uit is weer makkelijker gezegd dan gedaan. Spelers willen toch weleens een feestje vieren met een vol uitvak?

 9. Moeten punten gaan pakken

  Pasveer wil hoger op dus moeten we boven Hoeracles eindigen , dus 3 punten en dan laat Remco dr zaterdag wel twee. X overheen duiken

  Over woensdag d’r op en erover alles of niets nog 5 x. Alles geven , die ten rouwelaar hebbe we zo gek. ,, mooie clown ,, bassie hou jij me biertje ff vast want je vrouwtje die wil me pi…. Bassie waar is die Adriaan. ,,

  D’r is maar 1 echte b-Side

  En steek je kop maar uit het raam en steek je kop maar uit het raam

  Wordt weer een hel woensdag , was eerder toch een van de mooiere wedstrijden in het seizoen , vroeger , herinner me nog veel van de wedstrijden lekker met de trein oh feestje daar , geen ruiten meer in de bussen maar ja hije het ook niet zo warm in de bus ,,waren mooie potjes ,

  Rood gele Gr

  Eens een eagle altijd een eagle

 10. Goed nieuws; AZ wil niet verder met Falkenburg, contract na dit seizoen ontbonden.

 11. Wat een goed nieuws Joost, alleen voor wie precies?
  Je denkt toch niet dat hij transfervrij bij kowet gaat tekenen?
  Realisme is ver te zoeken bij velen.
  Fc Limburg thuis kan/moet je winnen.
  Verder valt er weinig over te zeggen, NAC H(o)eracles en H(o)erenveen hopen op 3 a 4 pnt. Dan zit je als het goed is net boven de streep.
  Al zie ik het ook zo gebeuren dat we in totaal nog 4 pnt pakken en gewoon de nacompetitie ingaan.
  Hopen dat we dan StillemII ontlopen.
  Zal spannend worden, woensdag gewoon zuipen en gek doen een dagje slecht op t werk komen we ook wel weer over heen.

 12. Jannie gefeliciteerd

  Woland en bozen moetej jullie niet in Deurne zijn?
  Lekker thee drinken met jullie vrienden.

  Edit:

  Na enig speuren is dus gebleken waar we al bang voor waren: Anoniempje is een zwollenaar. Gefeliciteerd!

 13. en voor echte mannen :

  ( niet geschikt voor anarchisten, pacifisten en links gespuis )

 14. je kunt bannen en verwijderen wat je wil LINKSE bozen , alles is opgeslagen.

  Wat verlang ik weer naar echte mannen sites KOWET.NL en EPE

 15. Maak je bekend dan held. Stuur een mail naar Bozen, doe ik het ook. Kunnen we zo in contact komen om even te debatteren.

 16. Anoniem heb jij geen leven ofzo om deze goede site te bekladden met die onzin van jou!

 17. Ga toch niet in op zo’n aandachtsgeil individu’tje, vind hij alleen maar mooi..

 18. Update bij Feyenoord – GAE bericht. Mongooltje laten we nog heel even uitrazen.

 19. Bozen Links Tuig !!!

  nu laat je ons uitrazen he ? Zeg gewoon je kunt ons niet stoppen.

  Links = liegen = en de feiten verdraaien

  WIJ ZIJN NIET TE STOPPEN.

  Morgen meer echte mannen muziek ??

  We zijn er klaar voor

 20. Selectie 2014-2015
  Weg. Andersen , Turuc , houtkoop ,falkenburg, haps, azevedo, Schmidt
  , overhoor
  Heren bestuur zelfs voor Jupiler League blijft er dan niet veel over van selectie.
  Ik neem aan dat jillie niet alleen met komende 5 wedstrijden en nacompetitie bezig zijn??

 21. Keeperstrainer weg naar Hoerenveen,
  Kolder is op,
  Antonia zal bij degradatie weggaan die kutneus,
  Godee terugBelgie

 22. Das allemaal leuk Joost maar ik wil eerst HANDHAVING!!!!!!!!!!!!!!!

 23. @Joost
  Niets nieuws, je noemt voornamelijk huurlingen die gaan bijna altijd na een seizoen weg. Houtkoop aflopend contract ligt dus wel voor de hand dat ie wat anders wil. Turuc en Overgoor doen het gewoon heel goed dus dat daar interesse voor is, is een compliment. Zo werkt dat nou eenmaal. Er komen ook genoeg spelers beschikbaar en ik ga er ook vanuit dat er gewerkt wordt aan een nieuwe selectie. Eea is echter wel afhankelijk van handhaven in de Ere. Zolang dat niet zeker is, kun je niets, want er zal ook nog geen speler tekenen. Wat wel jammer is aan al die huurlingen, is niet of nauwelijks continuïteit.

 24. Anoniem, dit is een supporterssite van GAE, GAE is een VOETBALCLUB.
  De tering voor je met links en rechts, als het je hier niet aanstaat flikker je lekker op.
  Misschien een Twitter account aanmaken en daar je politieke oorlog voeren.
  Daar zul je wel veel reactie krijgen en lekker hele dagen discuseren over links en rechts.
  Als je terug verlangt naar een site als kowet.nl moet je bij die heren vragen of ze de boel weer oppakken, geef je 0.00001% kans.
  Dus in plaats van hier de boel vol spammen, neem initiatief.
  Begin zelf een supporterssite cq politiek debat site.
  Je begint me aardig te irriteren nu, maarja een echte held post anoniem.

 25. gewoon handhaven, mouwen opstropen en talenten uit de eerste divisie wegkapen en de jeugdopleiding optuigen. Wellicht Demy de Zeeuw eens polsen, financieel onafhankelijk en hij wil weer in de regio komen wonen. Volgend seizoen ook eens echt een keeper halen, de afgelopen jaren alleen maar gehuurd.

 26. Turuc verkopen voor de hoofdprijs en als we erin blijven hierbij een paar namen:
  Padt,Rosheuvel,Kuwas,Veldwijk,Hoessen,Reimerink,Castelen,Sno,Overoom,Kali,Donald,
  Schet,Manu,Alberg,Cabral,Marcellis
  Trainer : Ruud Brood

  Voeg hieraan toe,Vriends ,Overgoor,Schenk,Amevor,v/d Linden,Antonia,Kolder ,Lambooij.

  Probeer niet zoveel spelers te huren en volgens mij worden we niet veel slechter.

 27. Woensdag er opknallen en de 3 punten blijven in DEVENTER !

  KOMOPTANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

  Anoniem je bent erg irritant enje moet gewoon opflikkeren hier.
  Sorry webmasters maar ik moet hem wel gelijk geven over moraalridders(gaat egt te ver

 28. En de 12e man gaat zeker niet vertrekken! Ik denk dat dat belangrijker is! Want die is beter dan welke speler dan ook!! ;)

 29. Goed gesproken YD!

  On Topic: dat we deze moeten winnen daar is iedereen het wel over eens, maar het wordt wel lastig, vooral dode spelmomenten zijn ze erg sterk, en wij juist niet.
  Ik zat afgelopen zondag op vak tussen Feyenoorders en heb eens opgelet op onze verdediging, man man was was dat slecht zeg in de 2e helft, elke voorzet was bijna goal, Schenk (was is er met hem aan de hand laatste maanden?) Amevor, komt duidelijk te kort voor dit nivo (vooral tactisch) Turuc heeft leuke acties maar rendement nul komma nul, Houtkoop ( deed ie mee dan?)
  Ondanks dat zeg ik : 1-0 morgen.

 30. @ de koning en anoniem
  De spelers die jij je voorstelde kan GAE echt niet betalen hoor. Al zouden ze transfervrij zijn. Moeten we Turuc 5x voor verkopen denk ik. Die levertraan Max 500.000 op volgens insiders heeft ie clausule voor dit bedrag in contract. Dit jaar overleven we wel
  In ere maar voor volgendjaar zwaar Hoff in

 31. @ Latsilla verdedigen kunnen wij in dit land al helemaal niet! Ik schrik niet alleen bij ons als je zag hoe wij de goals weggaven,maar heb je het afgelopen weekend in Engeland zitten kijken klere zeg daar staan gasten die veel meer verdienen en er ook geen hol van kunnen. Zoiets puur verdedigen moet je meteen kunnen! Zelfs bij top in Nederland waar altijd zo fantastisch over wordt gesproken staan gasten die amper om zich heen kijken en niet drie stappen kunnen vooruit denken heeft dat te maken met kwaliteit misschien? Laatst bij de topper Real-Barca wordt die alves die back er in de eerste helft compleet uitgelopen. Je moet tegenwoordig dat is wel altijd heel belangrijk durven voetballen mee lopen als back zijnde,maar het pure verdedigen nee dat kunnen er heel weinig!

  @ De Koning idd leuk de namen die jij noemt zou er zeker een paar van hier willen zien,maar dat kunnen wij niet eens betalen. Verantwoorde risico’s nemen wij niet meer of onze top man wenting moet weer eens in de buidel gaan tasten,maar met de spelers die hij heeft gehaald waaronder godee hebben we ook geen zoden aan de dijk gezet!
  Sommigen noemen op internet nu al pasveer leuk en aardig,maar die wil hoger op en gaat dus never nooit bij ons komen!

  Eerst in de eredivisie blijven dat is veel belangrijker!!!

 32. Week vd waarheid is nu. Morgen winst geeft boost voor Zaterdag. Fingers crossed

  Kolder aanspelen rond 16. Kan als geen ander zich mooi laten vallen. Demouge kan dat ook. O wat zou dat mooi wezen als roda eruit gaat.

  Nog een keer
  Net als tegen twente

  1-0 is genoeg

 33. Alles is geoorloofd!

  Zowel op, als buiten het veld!!

  Alleen de punten tellen!!!

  Komopthan, totale gekte!!!!!!!!!!!!

 34. Voor dit seizoen ook aangegeven dat Room en Falkenburg moesten komen.
  Als straks Falkenburg,Houtkoop,Azevedo,Godee,Anderson,Turuc,Pot,Kavak enz.
  niet meer op de loonlijst staan en je krijgt hopelijk wat meer tv geld is er volgens mij genoeg mogelijk.Er zitten een aantal spelers bij uit de jupiler l.en spelers van RKC bij die nu ook niet veel verdienen.Een aantal spelers zoals Manu en Hoessen mogen wel weer verhuurd worden.Padt heeft al aangeven graag weer bij ons te willen komen.
  Wees er dus op tijd bij.

 35. En steek je kop maar uit het raam
  En steek je kop maar uit het raam

  Kut nac ,, kut nac ,, kut nac

  Eet nooit geen kipsate uit de buurt van NAC , daar krijg je ziektes van onder je hersenpan

  D’r is maar een echte b-Side

 36. En AGRESSIE, HEEL VEEL AGRESSIE!

  Zowel op, als buiten het veld!!

  Het familievak pakt het uitvak bij de strot!!!

  De geest van de Adelaarshorst doet de rest!!!!

  MATCHDAY in DEVENTER!

 37. MATCHDAY!!!!! IEDEREEN ALLES GEVEN VANAVOND!!!!!! KOMOPTAAAAAANNN!!!!

 38. KOMOPTAN MET DIE OVERROMPELINGS TACTIEK VAN ZOWEL DE SPELERS ALS WIJ SUPPORTERS

  DER AN MET DE LIPPE

 39. @Vakkie 6: We moeten het even vaag houden: dat van jouw reactie heeft een reden die niets met jou te maken heeft. Hint: ongedierte.

 40. KUT EN NA SEE KUT ENNASEE
  BREDAAA HOORT BIJ BELGIE BREDAAA HOORT BIJ BELGIE
  GEEL ZWARTE JOOOODEN
  en inderdaad de classic

  EN STEEEEK JE KOP
  MAAR UIT T RAAM ETC ETC.

 41. Godverredomme, Fooke baalt van handelswijze bestuur m.b.t. de keeperstrainer. Niet zo slim:(

 42. Wat loopt Booy te huilen in de VI zeg.hij heeft misschien wel een puntje maar laat ie punten pakken, daar wordt ie voor betaald. En laat ie dan ook duidelijk zijn over zijn toekomst en dit niet laten afhangen van handhaving. Zoek het eerst bij jezelf Foeke, als jij duidelijkheid had gegeven was je keeperstrainer misschien ook niet weggegaan..of misschien ook wel..of wacht jij tot Eagles veilig is, de credits ontvangen en vervolgens zeggen “bedankt voor het mooie jaar, ik ga naar Cambuur”. Eerst punten, dan huilen Foeke..!

 43. Je bent voor komend seizoen op zoek naar keeperstrainer want die gaat er vandoor ……………

  Iets verderop wordt een keeperstrainer als donderslag bij heldere hemel ontslagen, na 8 jaar trouwe dienst!

  http://www.voetbalprimeur.nl/nieuws/379387/keeperstrainer-pasveer-verlaat-heracles-een-donderslag-bij-heldere-hemel-.html

  Die keeperstrainer heeft een schat aan ervaring, bewezen zeer kundig te zijn, maakt keepers beter en wil blijven werken op het hoogste nivo …………..

  Degene die voor het hoogste nivo van ons en van die keeperstrainer kan zorgen heeft toevallig ook nog ROOD/GEEL bloed door de aderen lopen en voelt zich meer Eagle dan iets zwart/wits …………….

  Rest ons 1 telefoontje vanuit Deventer en Remco zorgt zaterdag voor de rest!

 44. JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!

  Ps; JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!

 45. Olé!

  Onverdiend winnen is het mooiste wat er is.
  Nu die identiteitsloze club pakken en het speculeren kan beginnen.

  Eerst nog een koue kletser

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s