Feyenoord vs Go Ahead Eagles

Een wedstrijd tussen twee volksclubs pur sang. En een ploeg die Go Ahead wel ligt qua spel. De belangen voor beide ploegen zijn onverminderd groot, al is het uiteindelijke doel enorm verschillend. Daar waar Feyenoord een plaats voor een Champions League ticket wil veilig stellen is het voor onze club er op of eronder de resterende wedstrijden. We willen in de ere blijven en niet terug naar de ten dode opgeschreven bierleague. Dat we de broodnodige punten in Rotterdam gaan ophalen lijkt niet vanzelfsprekend.

Als we de historie er echter op na slaan blijkt dat we er toch wat punten weg hebben gesleept. Maar goed: resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst..

Feyenoord speelde in haar historie 28 thuisduels tegen Go Ahead Eagles. Daarvan won Feyenoord er 19. Negen duels eindigden in een gelijk spel. Feyenoord scoorde in totaal 62 keer, een gemiddelde van 2,21 goals per wedstrijd. Go Ahead Eagles stelde daar 18 doelpunten tegenover, gemiddeld 0,64 per wedstrijd.

De grootste thuisoverwinning van Feyenoord dateert van 1992-1993: 7-0.

Pelle is disciplinair geschorst, Bart Vriends zal de duels hoogstwaarschijnlijk uit gaan vechten met zijn vervanger Mitchell te Vrede. Laatstgenoemde heeft inmiddels 2 goals achter zijn naam staan deze competitie en zag tot zijn tevredenheid zijn lopende contract verlengd worden met extra 2 seizoenen.

Bij Go Ahead Eagles zijn Krijns en Spanjaard geblesseerd. Er is niemand geschorst.

Go Ahead Eagles zal gesteund worden door een uitverkocht uitvak en ongetwijfeld talloze supporters op de thuistribunes.

Als voorbereiding op de wedstrijd tegen Feyenoord speelde Go Ahead vanmiddag een oefenwedstrijd op het complex van de Koninklijke UD. Tegenstander was een Amerikaans Collegeteam, begeleid door Frank Rijkaard (die er op het laatste moment toch niet bij was). Het werd 4-0 door doelpunten van vd Linden (penalty), Falkenburg, Houtkoop en Turuc (penalty).

Advertenties

81 gedachten over “Feyenoord vs Go Ahead Eagles

 1. dit wordt sws een mooie dag! heb er zin in!

  COME ON EAGLES!!

 2. Kowet heeft toch ook geoefend tegen Cambuur en met 3-0 verloren?!

 3. Vol er op gaan laat weten dat je er bent . met agressie voetballen en geen ruimte geven .vol gas op de tribune en die punten zijn van ons.

 4. En de klok wordt ook nog eens een uur vooruit verzet.

 5. wordt vroeg dag zondag… maar heb dr zin an!!
  Komoptan Eagles…

 6. Anoniem op 24/03/2014 om 20:13 schreef:
  Kowet heeft toch ook geoefend tegen Cambuur en met 3-0 verloren?!

  Dat was het “schaduwteam”.

 7. De laatste keer dat ik daar was speelde ze gelijk, meen 2-2
  Was nog in de oude kuip, was alleen de hoofdtribune overdekt.
  Ik hoop dit jaar weer op een gelijkspel!
  As. Zondag zit ik met m’n zoon in vak E.

 8. Pec Zwolle had weer een computer gevonden om ons te spammen.. is weer verholpen

 9. Juich maar niet te vroeg! Vanwege de onrust bij Vitesse zal de burgervader wel een combi opleggen. (om aan te geven dat er altijd wel een onzinnige reden wordt verzonnen)

 10. geen vrij vervoer naar Arnhem wordt net gemeld via Twitter

 11. Godverdomme! Wat is dit voor onzin? En wat is er zo onrustig bij vitesse? Toch niet omdat die Bal daar is vertrokken? Want daar hebben wij echt geen moer mee te maken.

 12. Zondag tegen Feyenoord bonuspunten pakken,dit kan alleen als we weer durven te voetballen.Ga je niet ingraven want dan ben je kansloos.Durf ze af te jagen net zoals in onze thuiswedstrijden,we hebben niets te verliezen en Feyenoord is dit niet gewend.
  Wat me opviel is dat tegen olle we een aantal keren door een simpele een-twee we absoluut niet goed stonden achterin.Is er niemand die met rechts een corner kan nemen,de indraaiende corners van Joppie zijn gevaarlijk,de afdraaiende totaal niet.
  Zondag full support,komop tan.

 13. We hebben niets te verliezen tegen Feyenoord, dus zeker niet ingraven. Zo goed vind ik Feyenoord nou ook weer niet. Heb er wel zin in.

 14. Zo is dat niks ingraven vol dr op knallen en zeker niet inzakken . Vol lef voetballen en nogmaals laat maar merken en voelen dat je er bent . Niemand voetbalt geconcentreerd als hij ergens last van heeft :-) en we moeten punten pakken dus wat moet dat moet.

 15. Als je vol op de aanval speelt tegen Feyenoord ,, gaat het verkeerd ,, hun omschakeling is zeer goed. .. en hun snelheid aan de buitenkanten wordt dan een probleem , gewoon net als thuis inzakken en bij balbezit voetballend je kansje proberen te pakken
  Hun hebben veel loop vermogen op het middenveld met classi en immers , dus als wij eervol opknappen dan is hun omschakeling levensgevaarlijk

  Over vrij vervoer uit na fietstas
  Gewoon kaartje kopen vrije verkoop ,

 16. Oh kut vergeten

  Rood gele Gr

  Eens een eagle altijd een eagle

 17. Als je weet wie er snel zijn tik die maar een x aan desnoods om ste beurten doke er uit amevor er in. Die heeft lengte snelheid mee en heeft iets meer rust vind ik en aub rug dekking voor vd linde

 18. Kan Joppie aub op bank plaats nemen ? Gaat Eagles de kop kosten.

 19. Liesveld is scheids zondag, bij twente uit vond ik hem een thuisfluiter.

 20. Weet iemand waar ik de nodige info kan krijgen omtrent de plaats waar we in bussen moeten stappen en hoe laat?? Waar is de verzamelplaats? Alvast bedankt.

 21. Jammer dat onze wedstrijden geen 45 minuten duren… Hadden we al mooi op een veilige 8e plaats gestaan!
  (toch zegt dit wel wat over het over de streep kunnen trekken van de voorsprong in een wedstrijd)

 22. @hygo email in de gaten houden.
  Bussen gewoon zelfde als normaal neem ik aan.

 23. Het stikt hier van de optimisten. Niet alleen omdat optimisten zeer slecht geïnformeerde pessimisten zijn, maar ook omdat ik in een volgend leven Maarten van Rossum wil zijn, oefen ik nu alvast mijn dwarse opini; GAE zal dus, geheel in de traditie van uitwedstrijden, kansloos ten onder gaan. Thuis moeten we alles winnen. Punt

  Ps; Geert Wilders is stom en Zwolle supporters zijn nog stommer.
  PPSS; het kapsel van Geert is wel veel beter dan de kapsels van Zwolle supporters.

 24. Shit, Doke Schmidt doet niet mee as zondag hij heeft een acute blindedarm ontsteking.
  Maar we hebben een goede invaller achter de hand Mawouna amevor naar mijn mening.

 25. Op meerdere sites te lezen dat de optie in het contract van Doke is verlengd en hij daar volgend jaar mag strijden om de basis.

 26. Leuk dat van de rooms katholieke (kinderverkrachters) combinatie, maar wij zijn GAE.
  RKC heeft meerdere malen vv gehad. Waaronder GAE uit.
  Dat zegt al genoeg toch?
  Onze aanhang zal nooit die vrijheid krijgen.
  Is al jaren zo en zal ook jaren zo blijven.
  Ps ik mis DT.

 27. Blindedarmontsteking:

  Na de operatie
  Na de operatie heeft de patiënt(e) een infuus voor vocht- en medicijntoediening. De eerste dagen krijgt de patiënt drinken en eten naarmate het maagdarmstelsel dat kan verdragen. Daar is geen vast schema voor. In het algemeen kan de patiënt na twee tot vijf dagen worden ontslagen, vaak is dan de normale voeding weer mogelijk. Het herstel thuis neemt meestal nog een paar dagen tot weken, afhankelijk van hoe ernstig de ontsteking is geweest. Daarna kunnen de normale activiteiten worden hervat.

 28. Geert Wilders stom ???? Waarom omdat hij zegt wat 75% van de Nederlanders dat denken maar niet zeggen

  Schat Wilders toch echt wel hoger in dan de gemiddelde tukker of ollenaar

 29. Ik voorzie weinig goeds voor ons in de Kuip. Ik denk dat we alleen een kans maken door feyenoord te verrassen. Ik zou daarom met Schenk als linksback beginnen en gelijk daarvoor Haps op linkshalf. Voor de rest zou ik Kolder opstellen. Een echte man tegenover die kinderen van Feyenoord. Dat moet helpen. Falkenburg op 10, Rijsdijk helaas er uit.
  Feyenoord heeft een probleem wat wij ook hebben, en dat is dat ze ook niet langer dan 70 minuten kunnen voetballen. Alleen door ze in de eerste helft tegen te houden maken we dus een kans. Vanaf de 70e minuut wordt het een schiettent.

 30. Wel humor dat iemand die als nickname ik mis Deventer Turk heeft zegt dat Geert Wilders namens 75% van de Nederlanders spreekt. Vind ik grappig.
  Los van het feit dat jouw bewering feitelijk volkomen onjuist is heeft iedereen recht op zijn of haar mening. Laten we het hoofdstuk politiek afsluiten en het over voetbal gaan hebben.

  Ps: Dion Grauss lijkt op the pinguïn (film; Batman Returns) en hij loopt ook zo

 31. Ik hoop op een gelijk spel tegen feyenoord.
  En denk ook zeker wel dat dat mogelijk is.
  Ben ook niet bang dat Eagles degradeerd, ze hoeven zelfs geen playoffs te spelen.
  Waar ik wel van baal is dat we voor de beker hebben verloren bij Excelsior.
  Als we die hadden gewonnen stonden wij gister te feesten op de tribune.
  Nu staat zwolle in de finale.

 32. dan hadden we wel eerst van Zwolle moeten winnen op dat competitievervalsende gras van ze..

 33. oh nee want Zwolle moest in Rotterdam tegen Excelsior dus dan hadden wij ook thuis gespeeld..Ach laat ze.. ze hebben de meest makkelijke route naar de finale afgelegd, thuis tegen 2 amateurs, een jupiler ploeg en een potentiële degradant..

  Al wilde dat Christelijke smoelwerk van een Ron Jans daar niets over horen..wat heb ik in korte tijd een enorme hekel aan die vent gekregen zeg.. terwijl ik hem eerder best hoog had zitten. Maar hij past perfect bij dat inteeltvolk in blauwpijpersland..

 34. 81 Jaar geleden: 1-1, zou zondag ook niet verkeerd zijn!

 35. Ik word zondag om 6:15 al opgehaald. Dat is midden in de nacht. Gekkehuuuuuus . Heb er zin aan en maandag vrij anders komt het niet goed kom op ff die 3 punten ophalen.

 36. Verbaasd me dat sommige mensen werkelijk denken punten te halen. Ik voorspel een grote nederlaag.

 37. @pec

  Zal ik dan maar een punt voor je zetten. Hier komt ‘ie dan: .

  Wanneer gaan we een biertje drinken?

 38. Wil je nou afspreken in een cafe of niet? Geef me even je nummer kunnen we appen.

 39. PEC Olle, ga jij alsjeblieft de schoolbanken weer in of schrijf je in bij de LOI. Of heb je een toetsenbord zonder punt, komma en shift toetsen? Onsamenhangend geneuzel van je! Rot hier op en ga naar jullie eigen sites! Ga je aftrekken op die finaleplaats stakker! Je zal nog wel geen biertje mogen drinken wettelijk gezien. Werk je trouwens bij de AIVD of NSA?

 40. @pec

  Hoe zielig ben je? Vanavond is bekend geworden dat je club voor het eerst Europees gaat, en wat doe jij? Deze site vol spammen met je dyslectische onzin. Ga bier drinken, ga wat vieren. Ga neuken! Zorg dat je zusje moeder gaat worden! Kom op man! Wat is dat voor leven dat jij leidt?

 41. Hoi pec zwolle hoe gaat met jou met mij gaat goed ik heb even een vraag wil je met mij penvriendinnen worden ik heb namelijk ook een hekel aan punten en kommas en eagles is helemaal stom hahaha dan gaan we pennen over pec en hoe goed wij zijn en hoe slecht eagles laat maar even weten of jij dit een leuk idee vind nou groetjes voor jou en je gehandicapte moeder

 42. DIEDERIK BOER
  DIEDERIK BOER
  DIEDERIK BOER
  DIEDERIK BOER
  DIEDERIK BOER
  DIEDERIK BOER
  DIEDERIK BOER
  DIEDERIK BOER
  DIEDERIK BOER
  DIEDERIK BOER
  DIEDERIK BOER
  DIEDERIK BOER
  DIEDERIK BOER
  DIEDERIK BOER
  DIEDERIK BOER
  DIEDERIK BOER
  DIEDERIK BOER
  DIEDERIK BOER
  DIEDERIK BOER
  DIEDERIK BOER
  DIEDERIK BOER
  DIEDERIK BOER
  DIEDERIK BOER
  DIEDERIK BOER

  DIEDERIK BOER
  DIEDERIK BOER
  DIEDERIK BOER
  DIEDERIK BOER
  DIEDERIK BOER
  DIEDERIK BOER
  DIEDERIK BOER
  DIEDERIK BOER
  DIEDERIK BOER
  DIEDERIK BOER
  DIEDERIK BOER
  DIEDERIK BOER
  DIEDERIK BOER
  DIEDERIK BOER
  DIEDERIK BOER
  DIEDERIK BOER
  DIEDERIK BOER
  DIEDERIK BOER
  DIEDERIK BOER
  DIEDERIK BOER
  DIEDERIK BOER
  DIEDERIK BOER
  DIEDERIK BOER
  DIEDERIK BOER

  DIEDERIK BOER
  DIEDERIK BOER
  DIEDERIK BOER
  DIEDERIK BOER
  DIEDERIK BOER
  DIEDERIK BOER
  DIEDERIK BOER
  DIEDERIK BOER
  DIEDERIK BOER
  DIEDERIK BOER
  DIEDERIK BOER
  DIEDERIK BOER
  DIEDERIK BOER
  DIEDERIK BOER
  DIEDERIK BOER
  DIEDERIK BOER
  DIEDERIK BOER
  DIEDERIK BOER
  DIEDERIK BOER
  DIEDERIK BOER
  DIEDERIK BOER
  DIEDERIK BOER
  DIEDERIK BOER
  DIEDERIK BOER

  DIEDERIK BOER
  DIEDERIK BOER
  DIEDERIK BOER
  DIEDERIK BOER
  DIEDERIK BOER
  DIEDERIK BOER
  DIEDERIK BOER
  DIEDERIK BOER
  DIEDERIK BOER
  DIEDERIK BOER
  DIEDERIK BOER
  DIEDERIK BOER
  DIEDERIK BOER
  DIEDERIK BOER
  DIEDERIK BOER
  DIEDERIK BOER
  DIEDERIK BOER
  DIEDERIK BOER
  DIEDERIK BOER
  DIEDERIK BOER
  DIEDERIK BOER
  DIEDERIK BOER
  DIEDERIK BOER
  DIEDERIK BOER

 43. Het zit echt diep bij die ollenaren…………………

 44. Straks gratis reclame voor ons in europa want ze kunnen ook dan alleen maar aan ons denken. Ergens in rusland dan waarschijnlijk maar toch. Succes met die ene Europese wedstrijd.

 45. ‘k Mag lijden dat die pony-rukkers alsnog kampioen worden. Die reserve-moffen moeten de laatste dag tegen dat inteeltteam van Jans; zou kicke zijn!

 46. @ pec zwolle ga lekker ergens anders een site vol spammen met die onzin van je. Wij zijn geen rel site!

 47. Paar reacties verwijderd van geestelijk gehandicapte. Het is de vraag in hoeverre dit individu toerekeningsvatbaar is. Maar hoe ontoerekeningsvatbaar ongedierte ook is, het blijft irritant.

 48. Pingback: Ondertussen in de eerste divisie ! | Bozen van het Oosten

 49. Zijn er nog kaarten te krijgen in de thuisvakken? Weet iemand dat?

 50. Ik droom van een gestolen punt bij de volksclub , net als ons, in Rotterdam.
  Daarna 3 punten tegen Joey Suk thuis met een volle Horst en halve liters bier.
  En dan volgt op Zaterdag dat we onze vriend Pasveer voor lul zetten en in die Overijselse derby ons eredivieschap veilig stellen…bonus punten volgen dan nog in de laatste 3 maar laat dit alsjeblief waar worden

 51. Ik zou niet weten wie er van die lui uit Olst komen…..Gae Olst of Schoutenweg nog suggesties?

 52. De jongens die hier op deze foto staan komen allemaal uit Olst. Sta er zelf nl. ook op.

 53. Uit Olst bijna allemaal en 1 uit Broekland op de foto.

 54. Olst is gae. Geen discussie mogelijk!

  Hopen op een stunt morgen, kunnen we goed gebruiken.

 55. Vroeg op trouwens voor zo’n 12:30 wedstrijd, straks richting Rotterdam voor kleine mini PMDS met een zooi Feyenoord vrienden. Wat hoop ik op een stunt.

 56. Zijn wel stil in de kuip.. . Ik hoor louter eagles supporters!
  Mooi!

 57. Amevor en Schenk drama.. pech voorin met bal op de paal en bal van de lijn..

  Dikke respect voor onze supporters, Feyenoord amper gehoord..

  Nu weer inleveren van Schenk..zo oerdom.. bam..4-0

 58. Schenk woensdag wissel, Amevor er uit.. vallen beide vreselijk door de mand

 59. Ik zit nu in de kuip, naast uitvak! Sfeer van uitvak is echt top! Maar die anti joden liedjes, echt dom. Komen we weer lekker provinciaal over. Meezingen met de grote club. Verder alle complimenten aan het uitvak. Feyenoord fans en sfeer valt ontzettend tegen, wat is het saai. Wij kunnen trots zijn op onze club

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s