Go Ahead heeft verloren (UPDATE)

header

Zonet is bekend geworden dat Go Ahead vanmiddag verloren heeft. Het is nog onbekend waarvan Go Ahead verloren heeft, daar hopen we later meer duidelijkheid over te krijgen. Bronnen dicht bij het vuur beweren dat Go Ahead van zichzelf verloren heeft, maar deze berichten hebben we nog niet kunnen verifieren.

Raalte weet wederom van niets iets te maken:

Nee, het mocht niet zo zijn, we hebben weer niet gewonnen helaas het is niet anders !

Nadat we langer mochten indrinken omdat de vertrektijden waren veranderd door de politie stapten we maar weer eens de bus in om de drie punten op te halen in Zwolle. De club waar een betonblok staat van een stadion en waar subsidie normaal is terwijl wij wel alles eerlijk doen. Aangekomen in het stadion waar de wedstrijd aardig begint ! We waren niks minder dan Zwolle en met Antonia die op snelheid was en de ruimtes kreeg, kregen we diverse mogelijkheden. Kansen wil ik het niet noemen dat zelfde gold ook aan de andere kant voor Zwolle. Helaas in de blessure tijd van de rust kwamen we met 1-0 achter. Helaas moet gezegd worden dat het balletje van Klich uitstekend was. Helaas werd er ook niet goed verdedigd door Schenk die op snelheid werd afgetroefd en gewoon te veel ruimtes tussen hem en zijn tegenstander laat.

Na de rust probeerde wij het wel en kregen we een penalty die helaas werd gemist door Jop Van Der Linden die hem zwak inschoot of was het goed keeperswerk van Boer die weer lekker provocerend bezig was. Ik mag toch hopen dat deze keeper eens een waarschuwing krijgt voor zijn gedrag. Dat trainer Ron Jans bij diverse momenten twijfelde of het wel of geen penalty was had onze Turkse scheidsrechter met die lastige naam zeker nog een penalty moeten geven omdat Kolder zuiver onderuit werd getrokken ! Helaas gebeurde dit niet en nadat in de slotfase onze keeper nog een kans kreeg werd het natuurlijk nog 2-0 voor Zwolle. Zodoende verloren wij, buiten was het nog even onrustig,maar ging iedereen toch weer naar huis om daarna de kroeg in te gaan om het verlies weg te zuipen !

De situatie in de stand begint wel penibeler te worden want het is te hopen dat RKC geen punten gaat pakken want anders staan wij zomaar op een nacompetitie plaats ! Ervan uitgaande dat je normaal verliest bij Feyenoord betekend het dat je tegen NAC op de woensdag moet winnen,maar dat is voor latere zorg.

Advertenties

55 gedachten over “Go Ahead heeft verloren (UPDATE)

 1. GODVERDOMME GODVERDOMME GODVERDOMME GODVERDOMME
  GODVERDOMME GODVERDOMMEGODVERDOMME GODVERDOMME
  GODVERDOMME GODVERDOMME GODVERDOMME GODVERDOMME

 2. Op naar rotterdam. Echte club met echte supporters. Heerlijk.

 3. ach joh, als je de ziet de manier waarop wij 4-1 winnen en de wedstrijd van vanmiddag. Dan is duidelijk wie dit seizoen de strijd om de ijssel gewonnen heeft! :)

 4. Ik snap alleen niet waarom de speelstijl van het eerste kwartier opeens helemaal anders werd,
  van drukken met redelijke kansjes, naar alleen maar achteruit lopen en zwolle laten spelen..

  Wederom baal ik weer van weer ZON momentje waarin men niet geconcentreerd is..
  wederom lijken ze bij eagles al met hun kop in de rust te zijn..
  Iets wat tevaak voor komt! Groningen? PSV? RKC?..
  Ook allemaal weggegeven door dat men wel ff denkt de stand vast te houden tot het eindsignaal..

  die 2e goal laat zien waarom wij zo veel tegendoelpunten krijgen..
  onze verdediging wordt door 1 persoon aan alle kanten gedold!

  Ik kan gaan zeiken over jop’s penalty, maar normaal legt hij ze er steenvast in..
  zonde dat het op zon moment dan fout gaat.. daarnaast kan ik gaan zeiken over de scheids,
  die floot op zich wel oke, maar durfde helaas geen tweede penalty meer te geven..

  had gehoopt op een puntje, maar die moeten we maar zien te halen tegen Feyenoord dan….
  (als ik dan toch positief moet blijven.. xD)

 5. Diederik…. Ongelofelijke laffe hond die ook alleen maar bij zo’n nepclub past..

 6. henk de vries, dus jij zou onze vader kunnen zijn, mooie hoerenloper!

 7. Een arme stuwart die z’n zondag opofferde op vrijwilliger te zijn bij een stel simpele idioten die naar pec-GAE wilden, word na het verlies uitgemaakt voor pedofiel en krijgt een paar klappen. Zelf z’n collega’s steunen hem niet en noemen het zijn eigen schuld. Triester dan Diederik boer.

 8. Triester dan Diederik Boer is natuurkundig gezien onmogelijk.

  Ps: Het moet zijn; wordt na het verlies uitgemaakt voor pedofiel. Met dt …

 9. Stewards zijn steentjes in je schoen. Luizen in de pels. Fruitvliegjes in je keuken. PvdAers die je een roos geven.

 10. Wat een slappe scheids, duidelijk te zien hoe Kolder vastgehouden en naar de grond gewerkt wordt!!!

 11. Komend weekend zal de concurrentie geen punten gaan pakken:

  zaterdag 22 maart, 2014 19:45 SC Heerenveen – NEC
  zaterdag 22 maart, 2014 20:45 PSV – Roda JC

 12. tja dit was niet mijn verjaardagswens de 3 punten mee na deventer ,helaas vandaag geen biertje gedronken op de overwinning ,jongens en leden van dit bozen van het oosten ,blijf vooral met veel liefde onze trots steunen tot wij uit de gevarenzone zijn van de nacompentitie dat moet gaan lukken uit feyenoord minimaal 1 punt en dan thuis toch de broodnodige 3 punters met jullie steun moet dat goed gaan komen ,groetjes eaglejoke .

 13. Misschien een beetje verongelijkt om er nu over te beginnen, maar toch: Dat kunstgras blijft toch pure competitevervalsing. Ik blijf daar moeite mee hebben. Verbieden die rotzooi! Wie geen echt gras kan betalen gaat maar lekker hockeyen. Overigens ook weer opvallend veel blunders van keepers en scheidsrechters(hallo gozobuyuk moest je je pokerschulden weer eens afbetalen, hoe kan je die tweede penalty missen?). De knvb heeft schijt, doekoes komen toch wel binnen.

 14. @ boze boris, vond de scheids sowieso niet sterk, mist in de eerste helft 2 of zelfs 3 vrije trappen voor eagles rond 16 meter gebied van zwolle….
  Ik snap ook niet dat Kolder trouwens die penalties niet neemt, een spits hoort die er toch gewoon in te knallen. Van der Linden doet het normaal gesproken ook wel, maar is in mijn ogen laatste weken uit vorm zowel verdedigend als opbouwend.

 15. @gerbut;
  Ben ik het ook wel mee eens, waarom gewoon kolder niet met een linkerpootje
  desnoods zo hard dat keeper en al de goal in gaat… xD

 16. Ik ben normaal nooit zo van dat fysieke, maar kan er niet eens een bezoekje aan die nsber van boer in emmeloord gebracht worden. die gek is rijp voor de opvang. Eerst jaren geleden met dat shirt van kika aanlopen en schelden dat we kankerpubliek zijn, andere wedstrijden altijd voor ons vak uitdagen. Wat een nare bedplasser is t toch. Die gek moet wel zo onder de plak zitten thuis anders ben je niet zo gek. T is trouwens net als die andere duitse ploeg in onze provincie scoren altijd in blessuretijd en gaan er dan met je fiets…sorry punten vandoor.

 17. Ben nu wel een beetje klaar met dat Diederik Boer homoseksueel is. Ik vind het zelfs beledigend voor homoseksuelen om dat walgelijke ventje van homoseksualiteit te betichten. Ook hier zal wel voor een deel van de bezoekers gelden: ‘waar het hartje vol van is loopt het mondje van over’
  Datzelfde geldt trouwens ook voor die mongolen die een steward voor pedofiel uit gaan lopen schelden.

 18. BENNO L BENNO L BENNO L
  BENNO L BENNO EEEEEHEEL

 19. Hebben jullie ter Patje nog gezien na de wedstrijd?

  Oeter oeter oeter oeter oeterrrrr

 20. vd Linden moet die penalty er gewoon in knallen.

 21. Woland … Moraalridder wanneer het jou uitkomt? Fijn dat je iig zegt dat jij er nu klaar mee bent. Dit zal in de volgende aandeelhouders vergadering zeker worden meegenomen.

  Uiteraard heb je volkomen gelijk dat het een belediging voor homoseksuelen (waar idd niets mis mee is) om deze groep te vergelijken met de anomalie D.Boer.
  Maar daar gaat het uiteraard niet om. Het gaat erom dat B. boer kapot moet. En de link is idd vrij kinderachtig. Maar als je daar de humor niet van inziet.

  Zelfs Hitler had namelijk nog een paar goede trekjes, maar D. Boer is het zwarte gat waaruit alle humor en al wat goed is, is weggezogen. De personificatie van het kwaad.
  Diederik Boer the rise of evil. Deze zomer te zien in de bioscoop. Nu ook in 3D.

  En wbt uitschelden jij scheldt je eigen supporters uit. Stewards zijn mi volkomen overbodige mensen met een taakstraf (hoop nmlk niet dat ze hun functie vrijwillig uitvoeren) en lokken eerder agressie uit met hun infantiele gedrag dan dat ze eea voorkomen.

  Fijn dat jij opkomt voor de homoseksuelen in Nederland (Ik stel een actieve vakantie in Sotsji voor en draag dit positieve geluid daar ook uit.) maar jij zet wel weer een groep verstandelijk gehandicapten negatief weg door deze te vergelijken met supporters.
  Of bedoel je met mongolen de inwoners uit het land Mongolië ? In dat geval moet je Mongolen met een hoofdletter spellen. Ik vraag mij trouwens wel af wat Mongolen in het uitvak bij FC Zwolle zoeken. Eagles is een wereldclub maar dat het adherentie gebied zo ver reikt dat is voor mij ook een openbaring.

  Jij bent exact de wandelende attributiefout waar ik een ongelofelijke hekel aan heb. Diederik boer uitmaken voor homoseksueel is schofferend tov homoseksuelen maar verstandelijk gehandicapten schofferen dat mag dan weer wel.

  Mvg,

 22. op naar Feyenoord….we are Eagles Till we Die !!!

 23. pfffff. wat een kut dag gister,
  Als die strafschol erin gaat dan speel je een hele andere wedstrijd.
  Die dan mischien zelfs nog gewonnen wordt.
  Dan had je op gelijke hoogte gestaan met olle en zag het er allemaal een stuk mooier uit.

  Er was een goeie sfeer in het uitvak maar welke mafkees haald het in zijn hoofd om het hele toilet hok te verbouwen daar?

  Op naar Feyenoord, hoewel in bang ben dat we daar geen punten pakken.
  En dan word het nog spannend, hopen dat de rest ook geen punten pakt, en wij thuis nog 6 punten

 24. GUNSTIGSTE GEVAL:

  Feyenoord uit: 0 punt
  Nac thuis: 3 punten
  Heracles uit: 3 punten
  Heerenveen thuis: 3 punten
  Vitesse uit: 0 punt
  Roda thuis: 3 punten

  Resultaat: 34 wedstrijden 43 punten= 9e plek

  ——————————————————————
  ONGUNSTIGSTE GEVAL:

  Feyenoord uit: 0 punt
  Nac thuis: 1 punt
  Heracles uit: 0 punt
  Heerenveen thuis: 1 punt
  Vitesse uit: 0 punt
  Roda thuis: 3 punten

  Resultaat: 34 wedstrijden 36 punten=15e plek

  We hebben dus nog 5 punten nodig
  Kom op tan Eagles!!!

 25. GVD, de hele dag stront chagrijnig. onnodig! sfeer was goed! haat genoeg!
  Feijenoord uit mischien stunten, sws punten in de thuiswedstrijden pakken! VOL DR TEGEN AAN!

  aan Hoer maak ik geen woorden meer vuil

 26. @ vakkie 5. Het meest gunstige geval is dat we alles winnen, maar goed daar ga ik niet van uit.
  Ik ga ook uit/hoop op van jouw gunstige voorspelling. Hoewel Heracles uit ook lastig is. Als we in ieder geval onze resterende 3 thuiswedstrijden kunnen winnen, zou dat al erg mooi zijn.
  Het wordt in ieder geval ontzettend spannend.

  Eerst maar even Feyenoord uit. Dat wordt ook wel weer erg mooi hoor, onze club in de Kuip zien spelen. Ik heb er erg veel zin in.

 27. Meest gunstige geval 18 punten.
  Ongunstige 0 punten
  We blijven er wel in.
  Al durf ik niet te zeggen of we de nacompetitie gaan ontlopen.

 28. Als je kijkt naar het programma van de clubs onder ons verwacht ik nog

  nec => 6 punten (uit: hvn az ajax, thuis: herac cam fct)
  roda => 6 punten (uit: psc fct gae, thuis: rkc az gron)
  rkc => 4 punten (uit: roda fey nac thuis: ajax zwol hvn)

  Kortom met nog 2 puntjes zijn we save!

 29. Ben helemaal klaar met boer. Wat een misselijk ventje is dat. Goed idee om een keer op visite te gaan in emmeloord. Verder moeten we er vol tegen aan en met agressie gaan spelen . Bij balverlies vol er op klappen. Ik wil schuim op die bekken zien. Geen slap gedoe en vol er op in de duels.

 30. zaterdag 22 maart, 2014 20:45 PSV – Roda JC 0
  zondag 30 maart, 2014 14:30 Roda JC – RKC Waalwijk 3
  zondag 06 april, 2014 16:30 Roda JC – AZ 1
  zaterdag 12 april, 2014 20:45 FC Twente – Roda JC 0
  zondag 27 april, 2014 14:30 Roda JC – FC Groningen 3
  zaterdag 03 mei, 2014 18:45 Go Ahead Eagles – Roda JC 0

  Roda: 7 + 25 nu = 32 punten

  zondag 30 maart, 2014 14:30 Roda JC – RKC Waalwijk 0
  donderdag 03 april, 2014 18:45 RKC Waalwijk – AFC Ajax 0
  zondag 06 april, 2014 14:30 Feyenoord – RKC Waalwijk 0
  zondag 13 april, 2014 14:30 RKC Waalwijk – PEC Zwolle 3
  zondag 27 april, 2014 14:30 NAC Breda – RKC Waalwijk 0
  zaterdag 03 mei, 2014 18:45 RKC Waalwijk –SC Heerenveen 3

  RKC: 6 + 27 nu = 33 punten

  zaterdag 22 maart, 2014 19:45 SC Heerenveen – NEC 0
  zaterdag 29 maart, 2014 19:45 NEC – Heracles 3
  zaterdag 05 april, 2014 19:45 NEC – SC Cambuur 3
  zaterdag 12 april, 2014 19:45 AZ – NEC 0
  zondag 27 april, 2014 14:30 NEC – FC Twente 1
  zaterdag 03 mei, 2014 18:45 AFC Ajax – NEC 1

  NEC: 8 + 26 nu = 34 punten

  Wij: 5 (NAC thuis:1, Heerenveen thuis: 1, Roda thuis: 3) + 31 = 36 punten (+ wellicht nog wat “bonuspunten”)

  Wij zijn er bijna!

 31. Kweetnie Bathmen maar ehh… Eerst geef je bij Roda JC – RKC 3 punten aan RKC om daarna 0 punten te geven aan RKC bij dezelfde wedstrijd als je Roda punten gaat geven.. :-)
  Zou wel lekker zijn, maar helaas..

 32. Aankomende wedstrijd er flink tegenaan gaan en duels gaan winnen .en niet zo makkelijk van de bal laten zetten of laten passeren. En vooral vooruit verdedigen .mag rustig wat harder worden gevoetbald maar maar een overtreding en laat zien dat je er bent. Pak desnoods om de beurten iemand aan in een duel. En strakker er op gaan staan geen ruimte geven. En zeker niet inzakken op een gegeven moment want dit gebeurd iedere keer weer en dan gaat het fout.kom op gae we hebben de punten nodig. Als de tegenstander beter is beter is raak hem maar iets aan zodat hij ergens last van krijgt en niet geconcentreerd meer is .

 33. Mag aub Jop er een keer naast gezet worden ? Deze gast kost ons de kop…..

 34. Klopt kakkie helemaal mee eens. Geld ook voor doke ,die heeft 5 fouten gemaakt in nog geen 10 minuten tijd afgelopen zondag. Simpel uit laten spelen en dat geld voor velen het steeds achteruit verdedigen balverlies door stil te staan bij een ingespeelde bal. De tegenstander schiet er voor langs en heeft de bal ik erger me daar steeds meer aan. Zo iets simpels.het is te slap te veel duels wat verloren word . Beetje meer agressie .laat merken dat je er bent . We hebben de punten hard nodig dus knallen voor je geld. Wees fanatieker op het veld . Wij zijn fanatiek op de tribune.

 35. zondag 30 maart, 2014 14:30 Roda JC – RKC Waalwijk 3
  zondag 06 april, 2014 16:30 Roda JC – AZ 1
  zaterdag 12 april, 2014 20:45 FC Twente – Roda JC 0
  zondag 27 april, 2014 14:30 Roda JC – FC Groningen 3
  zaterdag 03 mei, 2014 18:45 Go Ahead Eagles – Roda JC 0

  Roda 7 + 25 nu = 32 punten

  zondag 30 maart, 2014 14:30 Roda JC – RKC Waalwijk 0
  donderdag 03 april, 2014 18:45 RKC Waalwijk – AFC Ajax 0
  zondag 06 april, 2014 14:30 Feyenoord – RKC Waalwijk 0
  zondag 13 april, 2014 14:30 RKC Waalwijk – PEC Zwolle 3
  zondag 27 april, 2014 14:30 NAC Breda – RKC Waalwijk 0
  zaterdag 03 mei, 2014 18:45 RKC Waalwijk –SC Heerenveen 3

  RKC: 6 + 27 nu = 33 punten

  zaterdag 29 maart, 2014 19:45 NEC – Heracles 3
  zaterdag 05 april, 2014 19:45 NEC – SC Cambuur 3
  zaterdag 12 april, 2014 19:45 AZ – NEC 1
  zondag 27 april, 2014 14:30 NEC – FC Twente 1
  zaterdag 03 mei, 2014 18:45 AFC Ajax – NEC 1

  NEC: 9 + 27 nu = 36 punten

  Wij: 7 (NAC thuis: 3, Heerenveen thuis: 1, Roda thuis: 3) + 31 = 38 punten (+ wellicht nog wat “bonuspunten”)

  Weer een stap dichterbij!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s