Einde bekeravontuur

headerexcelsiorGisteravond speelde Go Ahead Eagles de bekerwedstrijd in de 3e ronde tegen Excelsior op het knusse Woudestein in Rotterdam. Voor nog geen 800 toeschouwers waren we het aan onze stand verplicht te winnen, daar was iedereen over uit. Of het overjarige kunstgras mee zou werken was nog maar de vraag.

Foeke Booy voerde twee wijzigingen in zijn verdediging door; Amevor werd gepasseerd en Job van der Linden nam de plek centraal achterin weer in, Schenk verhuisde naar de linksbackplek.

We kunnen kort over de wedstrijd zijn: het gebruikelijke balletje terug, balletje breed, geen ballen in durven spelen op de middenvelders, geen diepgang op de flanken en dan met name aan de linkerkant. Op rechts wilde Antonia wel, deed ook zijn verdedigende taken weer voortreffelijk maar kreeg eigenlijk amper bruikbare ballen in de diepte. Excelsior hield het veld compact en gaf weinig ruimte weg. Het waren de Eagles die het spel moesten maken en dus ook het meeste balbezit hadden. Het overwicht betaalde zich niet of nauwelijks uit. Kolder kreeg in de 2e helft nog wel een riante scoringsmogelijkheid maar schoot te gehaast met zijn zwakke rechter in, daar waar hij tijd en ruimte genoeg had om de bal goed voor zijn linker klaar te leggen. De hardwerkende maar zichtbaar falende Falkenburg schoot nog een keer hard in de rechterhoek na een goede combinatie maar keeper de Jong redde prima.
Een ziedend schot van Vriends uit de 2e lijn spatte uiteen op de paal en dat was het wel zo’n beetje.

Excelsior zette daar eigenlijk amper iets tegenover. Aangemoedigd door een paar diehard fans uit Rotterdam deelde ze een paar speldenprikjes uit. De wisselwerking tussen deze fans en de ongeveer 70 man uit Deventer was een hoogtepuntje van de avond. Net zoals tegen FC Utrecht werd er op elkaar gereageerd zodat het toch nog leek of er enige sfeer was in het op zich knusse stadionnetje in de wijk Kralingen
En toen brak de 89e minuut aan. Iedereen maakte zich al op voor een verlenging en eventuele strafschoppen toen Schenk kinderlijk uitstapte en daardoor de net ingevallen Kalisse de ruimte gaf om aan de rechterkant op te stomen richting het doel. Een volgens de kenners houdbaar schot in de korte hoek zorgde voor een vreugdeuitbarsting bij alles wat Excelsior een warm hart toedraagt.

Teleurgesteld dropen de meegereisde supporters af. Vooral kwaad dat trainer Booy maar blijft volharden in zijn keuzes van de opstelling. Daar waar de roep om van der Linden, Rijsdijk, Amevor en vooral Houtkoop steeds sterker wordt blijft de trainer geloof houden in Falkenburg, Schmidt en Godee, iets waar hij zich steeds minder geloofwaardig mee maakt.

 Op naar zondag, waar we weer full support moeten geven in de veel belangrijkere competitie.

20131031_203439[1]

Omgeving Stadion Woudestein, pittoresk en romantisch. Nee, niet echt. Al is Kralingen best een mooie wijk.

20131031_203624[1]
Nog 5.

20131031_204806[1]
Op Woudestein kreeg je weer helemaal het eerste divisiegevoel.

20131031_204843[1]

Minuut stilte voor Dick van den Polder.

20131031_222238[1]

Het uitvak. Helemaal in de hoek (net niet zichtbaar op de foto) van de tribune op de lange zijde stond een groepje GAE-supporters. Zij waren goed en fanatiek aanwezig en dit werd gewoon gedoogd door Excelsior, ook aan de kassa was het beleid mild, om een clubcard werd niet gevraagd (officieel was clubcardverplichting van kracht). Complimenten aan Excelsior dat het gezonde verstand en gastvrijheid laat zegevieren boven onnodige regelgeving.

46 gedachten over “Einde bekeravontuur

 1. De enige manier waarin die klootzak een crisis kan voorkomen, is om de eer aan zichzelf te houden en op te flikkeren. Wat een grote, domme mongool!!!! Eagles weten weer waar we staan. Einde van een mooie droom, einde aan alle mooie illusies……

 2. Hoe kun je nou Turuc wisselen voor Lambooij??!!

  Vanaf die dubbele wissel was het drama.

  Zondag starten met Houtkoop voor Godee, Amevor voor Schmidt en natuurlijk Turuc voor Lambooij!

 3. Turuc had er al na een half uur uitgemoeten dus daar volledig mee eens, maar waarom lambooij, waarom rijsdijk niet

  Het was dramatisch vandaag, turuc overgoor kolder antonia godee houtkoop
  Vond falkenburg ook niet best maar wel de meest actieve (vaak ongelukkig in zn (loop) acties)

  Als het mee zit win je deze wedstrijd gewoon, het is wel kwalijk dat het weer door verdedigend dwalingen komt dat we eruit liggen, schenk jonge echt waar…
  Als je serieus zo uitstapt dan geeft wel aan hoeveel inzicht je in het spelletje hebt foei foei foei toch jonge
  Lijkg erop dat we in een hoek (je) zitten waar de klappen vallen.
  Booy neem ik niet serieus meer, weer met godee op de links buitenplaats..
  Kan niet anders dat booy godee de toezegging heeft gegeven als je na de gae komt en je bent fit speel je (moest voor kolder zijn natuurlijk, maar daar kan die niet omheen nu)

  Misschien ga ik nu iets heel raars zeggen maar mijn gevoel zegt dat wij zondag een aanvals linie h E bben met houtkoop godee antonia, kolder op de bank

 4. tja deze trainer is nog op zoek naar de juiste samenstelling zag hem net op tv hij ziet er al minder ontspannen dan in het begin van de competitie maar wel zijn 2 holmaatje opstellen
  wat een wereld trainer

 5. Ik zweer je, als die mongool van een Booy het lef heeft om Kolder eruit te halen en die vetklep van een Godee er in durft te zetten, knip ik accuut mijn seizoenskaart door!!!!!!

 6. Kan weleens een hete middag voor Booy worden zondag. Winst is nodig anders gaat het publiek zich tegen hem keren, zeker als ie van zulke schijtopstellingen blijft maken. Mijn vraag is of Booy zijn lieveling Godee boven het Deventer publiek gaat stellen. Het Deventer publiek wil Godee voorlopig niet meer…

 7. The box doe eenx even rustig man..
  Kolder heeft het de eerste wedstrijden gewoon goed en boven verwachting gedaan..
  De laatste wedstrijden is het kolder effect een beetje uitgewerkt (dat die die bal er in schiet tegen feyenoord doet er niets aan af)
  Booy blijft godee toch opstellen, dus denk ik waarom niet hootkoop op linkx godee ipv kolder en antonia op rechts..
  Lijkt mij niet verkeerd
  Win sin siguatie koldef word veprikkelt, godee krijgt nu de kans om het te laten zien op de plek waaf hij het liefst acteert.
  Ik zeg doen!

 8. Ik vind iedereen wel heel erg negatief. Uit de beker liggen, lig ik niet zo wakker van. We speelden niet eens heel slecht, die keeper van excelsior stond toch echt een beste pot te keepen. Als positief punt zie ik ook, dat we er beter in de reguliere speltijd verloren dan na verlenging of penalties (als we dan toch gingen verliezen). Lambooij totaal geen toegevoegde waarde. Schmidt speelt de bal ook alleen maar terug. Tja Godee, hij had toch 2 geniale paasjes, waarvan 1 op turuc waarop hij had moeten scoren, was het niet dat de nek van de excelsior verdediger ertussen zat, Houtkoop had ook niet heel veel laten zien in de laatste 25 minuten.
  De selectie is niet breed, sowieso kwalitatief niet breed. We mogen blij zijn dat er nog geen blessures zijn en dat Booy uberhaupt nog keus heeft.
  Zondag moet het gewoon echt gebeuren en de kans dat je na 2x verliezen weer punten pakt is alleen maar groter geworden!
  KOMOPTAN EAGLES!!!

  Mijn steun hebben ze!

 9. Noem mij een klootzak, ik wil godee zondag in de punt een keer zien..
  Op links slaat gewoon nergens op om hem daar neer te zetten, en voeg die ook totaal niks toe..
  Van mij mag die 2 wedstrijden de kans in de punt kfijgen thuis tegen heracles en uit bij roda laat het maar zien dan, wat ik al zei hij geprikkeld om het in de spits te laten zien, en kolder weer even back onn earth.

 10. En wie wordt dan captain, Columbia?
  Ik vind Kolder namelijk wel een echte leider, voorop in de strijd en veel ervaring…..

 11. Hey Godee OPROTTUN EN NEEM DIE ROOIE BOOY MAAR WEER MEE NAAR BELGIË
  LAMZAKKEN

 12. Overgoor..
  Klopt wat je zegt, maar ik vind ook dat wat jij opnoemt de laatse wedstrijden een beetje weg is..
  Turuc mag ook op de bank beginnen laat de laatste wedstrijden niets zien, rijsdijk voor hem erin

 13. Ik vind dat Turuc moet spelen, net in voorselectie jong oranje. Hij moet het juist laten zien en heeft er ook de capaciteiten (handelingssnelheid + balbehandeling/techniek) voor. Ik weet niet of overgoor geschikt is als captain… vind hem geen echte leider…

 14. Net terug uit Rotterdam:

  – Geen inspiratie
  – Antonia, ga eens diep!
  – Godee, flikker op
  – Falkenburg, wees nuttig of eruit

  Meer zeg ik niet

 15. Denk dat booy iets meer credits moet krijgen. Het gaat ff wat minder.. maar vergeet niet dat we geen jl meer spelen! Kop is dr af en we zakken wat terug…wat te verwachten is. Al veel lastige potjes gehad en we staan er redelijk voor… we hebben onze krachten hard nodig dus ben vind het niet erg dat we eruit liggen.

  godee eruit is wel duidelijk.. en hem opstellen kan booy ook niet meer verkopen. Houtkoop zal spelen met kolder uiteraard in de spits!!

  Heracles 3 punten pakken en er is voorlopig niks aan de hand! Met de 12de man erachter moet dit lukken!

  Full support!

 16. Turuc is in potentie ook zeker denk ik wel de beste speler van de hele selectie, maar komt er niet echt uit de laatste wedstrijden vandaar even met beide beentjes op de grond, haalt turuc zn niveau ben ik het met je eens, moet die gewoon spelen..
  Vriends zou ook kunnen

 17. Laat godee gewoon zondag starten en uit tegen roda in de punt, laat die het niet zien…
  Is het gewoon klaar met hem en dan zlleen nog gebruiken bij schorsingen of blessures.
  Ik zou hem een kans in de punt geven, dat is de plek waar die het beste acteert.
  Kolder heeft ook een mindere fase v a n een aantall wedstrijden nu..
  Dus even prikkelen nu

 18. Het spelen met echte buitenspelers ligt ons het beste en dan kunnen we de bal voorin kwijt anders is het achterin rondspelen en de tegenstander wacht op het foutje, daarom Antonia en Houtkoop op de flanken. Marnix was vandaag niet zo gelukkig maar zonder hem in de spits kunnen we niet en hij gaat voorop in de strijd. Turuc heeft zich in de Eredivisie al gigantisch ontwikkelt, is geselecteerd voor de voorselectie van jong oranje, wat mij betreft in de basis starten anders later wisselen met Rijsdijk tevens in de basis Falkenburg en Overgoor. Achterin Schenk, Vriends, van der Linden en Amevor, hij is nog groeiende, brengt fysieke kracht mee en gaat nog eens naar voren, denk aan feyenoord thuis.

  Een mooie uitdaging om het team na de ochtendtraining morgen, met nog een ruime 48 uur te gaan weer mentaal fris te krijgen na de 5-0, uit de beker en waarmee je nu olle naar de 1/4-finale helpt.

  Aan de 12e man zal het niet liggen ………………

 19. Ik onderschat kolder zeker niet, maar aub overschat hem ook niet met deze uitspraken wd kunnen niet zonder hem, wat kan het kwaad Als jd godee de kans geeft tegen heracles en roda in de punt……..
  Nogmazls ben ookfan van moldef maar mist het op dit moment ook zeker (loopt al weken nie t lekkef bij hem)

 20. GVD!!

  Room: bal komt in de korte hoek! Moet je hebben.
  Schenk: waarom stap je zo lafjes uit?
  Vriends en v/d Linden: geen goede geen slechte wedstrijd.
  Schmidt: balletje terug?
  Overgoor: slechte pot.
  Turuc: voetbald alsof die al ‘the man’ is.
  Falkenburg: plaatsmaken voor Rijsdijk aub.
  Godee: Oprotten.
  Kolder: is niet echt dodelijk als spits, toch een belangrijke speler.
  Anton: geeft ze voorzetten, maar ga is een x langs de man en leg die bal terug op de 16/strafschop, dan word ie veel gevaarlijker.

  Voor de club is het kut dat we niet doorgaan ivm inkomsten..

  Maar toch denk k dat het beter is dat we eruit liggen, minder duels nu, de jongens blijven fitter minder kans op schorsingen en blessures..

  Op naar zondag en Foeke Booy, ik ben blij dat je maar een jaar contract hebt.

 21. Ik zie dit ook nogwel als een goeie opstelling.

  Room
  Amevor Vriends vd Linden Schroyen
  Lambooij
  Rijsdijk Turuc
  Anton Kolder Houtkoop

 22. Ook net terug uit Rotterdam.

  Was blij dat er iig iemand scoorde, hoeveel ik ook van de Eagles hou, ik had er werkelijk niet aan moeten denken nog 2x 15 minuten te moeten kijken. En er dan vervolgens met strafschoppen uit vliegen. Waren weinig voldoendes uit te delen vanavond. Maar het laagste cijfer is voor trainer Booy die de supporters niet serieus neemt..

  Job kreeg als enige een dikke zeven, Antonia een klein zesje voor al zijn verdedigende werk. Rest was drama

 23. Schande! Als eredivisiekandidaat het niet kunnen presteren om van de nummer 10 van de jupilerleque op te rollen.
  Nu koppies omhoog en strijden tegen heracles!
  Krijg ook steeds minder vertrouwen in foeke, waarom godee? Wat is dat jonk slecht zeg!
  En waarom onze belangrijkste opbouwende speler van achteruit eruit halen? Amavor.
  Complimenten voor jop trouwens, en anton streed ook weer als van ouds! Maar smidt,,,
  Ook falkenburg zie je niet meer. Reisdijk zal een waardige opvolger zijn!
  Ik zeg zondag: room.amavor,friends,jop,schenk,turuc,rijsdijk,overgoor,houtkoop,kolder,anton!

  Komoptaneagles! Zondag D-day!!

 24. Verbaast me dat niemand over dat nepgras begint.
  Als voetballende ploeg moet de bal zijn werk doen, maar op dit veld kan dat niet!!

 25. Laten we vooral een beetje positief blijven en zondag achter de ploeg gaan staan. We zijn de eagles we zitten na 17 jaar weer in de eredivisie en we staan al vanaf het begin ruim boven de degradatiezone. NAC uit was een drama, kan gebeuren, gisteren is jammer maar fuck it.
  Zondag vol achter de ploeg staan. Alles staat erg dicht op elkaar dus met 3 punten doe je goede zaken.

 26. Ben er zelf niet rouwig om dat we uit de beker zijn. Laat ze zich maar richten op handhaving Eredivisie. Maar ben ook reeel genoeg om te erkennen dat het loodzwaar gaat worden dit jaar. Dus we zijn allemaal nodig zondag. Fullsupport jongens.

 27. lekker negatief weer hier. Booy oprotten. haha hoe verzin je het. Slaat werkelijk helemaal nergens op. Weet waar je vandaan komt!! Laagste begroting!

 28. nee kutopstelling anoniem.
  De flanken zijn weg, verdediging wordt door elkaar gehaald.
  Spelers bouwen bij deze trainer geen vertrouwen op in zich zelf.
  Godee moet stadion verbod krijgen.
  Falkenburg laatste waarschuwing anders op de bank totdat er echt niet anders kan.
  Houtkoop op links, kolder in de spits en Antonia op rechts, zo hebben we in het verleden
  veel punten mee gehaald en waren we gevaarlijker dan wat we nu laten zien.
  Turuc moet ook ff weer terug komen op aarde, die gaat toch geen sterallures krijgen.

 29. Gekke gerritje, daar is geen woord aan gelogen.. je slaat de spijker op de kop..

 30. Idd niet rouwig dat we uit de beker zijn. Ik heb het idee dat de negatievelingen kampioen willen worden . Waar halen ze de lef vandaan om zo negatief te doen over Booy? Over Godee valt veel te zeggen: Dat je hem niet meer op moet stellen. Wij hebben in godsnaam 13 !! punten gehaald in de eerste helft van de compeitie! En die helft in niet eens voorbij!! Vergeet ff niet dat handhaving belangrijker is dan kampioen worden negatievelingen!

 31. Maar 13 punten.

  Ondanks dat we nieuwkomer zijn, kan je henkes mij niet zeggen dat we veel punten hebben weggegeven, en dat onnodig, kijk ff terug groningen, nac, de punten zijn zo hard nodig.
  En waarom ga je het elftal veranderen , het liep toch in het begin? zeg je zelf henkes.
  Nu vriendjes opstellen die punten verspelen is voor een leek nog niet eens te begrijpen.
  Als je je wilt handhaven, doe dan tijdens de competitie geen gekke dingen maar speel op safe.
  Ga experimenteren in de winterstop en of in de voorbereiding, maar niet in het speelseizoen.
  We lopen nu al weken te zeiken op godee en die klote trainer laat hem gewoon staan.
  We hebben nu wel gezien dat godee een misschien goede invaller is voor houtkoop en niet andersom.
  Houtkoop geeft veel meer dreiging en ja als die dan in de tweede helft op is dan zal ik misschien maar dan ook heel misschien aan éne godee denken.
  Nee deze trainer is hopelijk volgend seizoen pleite, en die godee ook.

 32. OPEN BRIEF AAN FOEKE BOOY:

  Geachte Foeke : Ik zou graag willen dat je ook eens naar de supporters zou willen luisteren
  Wees niet zo eigenwijs en zet Zondag Godee jou lieveling eens in de spits waar hij hoort te spelen met Antonia en Houtkoop op de vleugels.
  Gun Kolder is een poosje rust van een paar wedstijden, zo kan hij gedreven terug komen.
  Haal Falkenburg ook jou lieveling er uit hij speelt ook niet zo gedreven als tegen RKC zet Rijdijk is op zijn plaats. Je hebt dan Lambooy nog achter de hand.

  Gezien zo veel tegen doelpunten moet je de verdediging versterken en zou ik kiezen met de punt naar achter spelen met een soort voorstopper voor de verdediging hiervoor lijkt me van der Linden goed geschikt en hij kan een goede paas geven. maar zeker moet je hem niet als laatste man neer zetten.
  en zet Amevor op de backplaats in plaats van Smidt met dat vele terug spelen.
  Beste Foeke: ik hoop dat je het begrijpt de supporters worden ongerust als we zondag weer verliezen en als je zo door gaat zie ik het heel somber voor je in hier in Deventer

 33. @Gekkegerrit
  Ik weet dat de trainer de voordeel van de twijfel NIET heeft gezien zijn ervaringen in het verleden: Voortijdig ontslagen worden bij andere clubs. Maar om nu al te zeggen dat hij weg moet? Iedereen schreeuwt nu moord en brand. Ook ik erken dat het beter ging voor de tijd van Godee en dat zal de trainer ook inzien (hopelijk). Angst is een slechte raadgever jongens……

 34. wat een titel, wat een gejank. Zijn we terug gezet naar eerste divisie gisteren?

  We weten toch allemaal dat we met de laagste begroting van de eredivisie voetballen, dat we voor de onderste plaatsen mee gaan doen en heeeeeel blij mogen zijn als we op een 15e plek eindigen. Bij een dergelijke begroting horen dergelijke spelers, het is helaas niet anders. Het enige wat wij kunnen doen is onze club steunen in goede EN SLECHTE tijden. Het gezeik en gejank wat er nu loos is niet terecht. 17 jaar wachten op eredivisie en nu al beginnen janken?

 35. @realist.
  Het is 90 procent angst bij iedereen, dat we in het verval raken nu de 16 17 en 18 plaats komen steeds dichterbij..win je zondag is het hosanna bij de club, bij de supporters..verlies breekt de plurres uit bij de supporters, en spelers gaan elkaar de schuld geven je krijgt onrust.
  Dus wederom een finale zondag

  Supp gae jij begrijpt het godee in de spits (falkenburg heeft bij mij nog een beetje krediet)
  De rest volkomen met je eens

  Deze wedstrijd had zaterdagavond gespeelt moet worden, zondag middag voetbal bij ons qua sfeer qua goetbal is veel minder ten opzichte van de zaterdagavonden

 36. DE ENIG ECHTE ” JUISTE ” OPSTELLING

  ROOM
  AMAVOR – FRIENDS – JOPPIE – SCHENK
  TURUC – RIJSDIJK – OVERGOOR
  HOUTSKOOL – KOLDERATOR – ANTONIA

 37. Mee eens Bertje!
  En dan heb je nog altijd Falkenburg, Godee en een aantal mindere spelers achter de hand.

 38. Good old frankie ensink , pfff wat hebben wij een hoop jokers op goal gehad zeg ongelofelijk…

 39. En die ene goal tegen bij Volendam destijds. De goal om vervolgens in de cel te belanden in Purmerend.

 40. Het enige wat ik me kan bedenken is dat Godee en Falkenburg moeten spelen van de inversteerders die het mogelijk hebben gemaakt om hun naar Deventer te halen. Zo zitten de contracten helaas in elkaar de laatste jaren. Ook die gasten willen geld verdienen en op de bank lukt dat niet. Kolder eruit en Godee in de punt van de aanval las ik net ergens. Nee toch dan meen je niet. Kolder is de belangrijjkste speler van Kowet, niet alleen scorend maar oh zo belangrijk voor de andere spelers. Nee Kolder in deze vorm mag nooit gewisseld worden. Gister baalde ik wel degelijk van de wedstrijd maar heb ook wel weer positieve dingen gezien met name de achterhoede. Met Jop achterin verdediging beter, meer rust achterin en Jop schuif nog eens mee naar voren. Maar waarom Amevor eruit ipv Schmidt dat is iets wat ik niet snap. Amevor een van de betere de laatste wedstrijden die zijn mannetje staat, voor de naar mij de onzekere Schmidt. Amevor moet gewoon weer in de basis tegen Heracles. En tuurlijk is het jammer uit de beker maar laten we met zijn allen voor het behoud van de eredivisie gaan is toch veel belangrijker. Gister hebben ze de sfeer weer kunnen proeven bij Excelsior, wil je toch niet meer. KOMOPTAN EAGLES!!!!!!!!

 41. Kolder in deze vorm?!
  Kolder is het ook al weken kwijt (ondanks dat die de 2 2 tegen feyenoord binnen schiet)
  Is zn vorm en gevoel gewoon even kwijt.
  dus gewoon godee de kans geven waar die het best tot zn recht komt in de spits, thuis tegen heracles en uit bij roda pakt die zn kans niet is het gewoon voorlopig netjes op het bankje plaats nemen..

  Kolder zo belangerijk voor dit elftal hou toch op, zijn godverdomme geen b junioren meer..
  Tuurlijk de 1e wedstrijden wat sturing geven aan het elftal, omdag de jongens niet gewend waren in grote stadions te spelen het niveau verschil tussen jpl en ere,
  Kolder is net zo belangerijk als wie dan ook in het elftal..

  Houtkoop godee antonia geloof me nou

  Ps heb overgens niet geïnvesteerd in godee lol

 42. Het was anders goed zichtbaar dat Kolder zich gister irriteerde omdat de looplijnen van Godee niet goed waren. Hij kan de bal niet bij hem kwijt, loopt meer in de weg dan vrij..

  de bal diep spelen op Godee kan ook niet omdat ie geen snelheid heeft. Inspelen lukt bijna niet omdat ie steeds gedekt staat. kortom, óf de trainer gebruikt Godee verkeert (lees: verkeerde positie) of Godee komt gewoon tekort op Eredivisieniveau.

  Misschien komt ie beter tot z’n recht in de punt, maar vooralsnog zie ik daar toch veel liever Kolder staan..

  En zo opzichtig falen maar wel al 4 wedstrijden in de basis beginnen dan ga je idd denken aan investeerders die belangen hebben bij een spelende Godee ( en Falkenburg)

 43. Prima opstelling Bert van Marwijk.
  Wat er fout gaat is dat de balans op het middenveld weg is.
  Daardoor zijn we opbouwend veel minder.
  Vorig seizoen was het Sjoerd,Promessie of Turuc die zich telkens lieten
  zakken voor een goede opbouw,er werd steeds een vrije man gevonden.
  Kolder werd steeds goed aangespeeld en kon kaatsen op 1 van de opkomende middenvelders.
  Hier zie je de laatste weken weinig van terug.
  Houtskool en Antonia moeten per helft 4 à 5 keer verwisselen van plek
  i.p.v. direct na rust 1 x plichtmatig.

  Succes zondag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s