Amevor komt verdediging GAE versterken

De club maakt geen geheim van het huidige beleid. Talenten uit de eerste divisie inkopen en niet tot nauwelijks voor de ervaren, gevestigde namen gaan, omdat daar geen geld voor is. Mochten de puzzelstukjes op hun plaats vallen dan handhaven we ons in de Eredivisie, mochten we toch degraderen dan zitten we in de eerste divisie niet vast aan het salarishuis van een eredivisionist. Binnen dit beleid past het aantrekken van Mawouna Amevor. De verdediger speelde 71 wedstrijden in drie jaar tijd voor FC Dordrecht, en tekent voor 2 jaar met een optie op nog een jaar bij Go Ahead.

Zo begint de verdediging vorm te krijgen, zeker ook omdat Karami hoogstwaarschijnlijk zijn contract niet gaat verlengen. Hij wilde meer dan Go Ahead wilde betalen. De wegen lijken te gaan scheiden. Ook de wegen tussen Collins John en Go Ahead zijn alweer gescheiden. Naar verluidt was het conditioneel te magertjes van John liet zien.

Keeper Wouda van de beloften van Heerenveen is op proef, dit betekend niet dat een vertrek van Marsman verder weg is. Dat blijft nog even spannend. 

Overigens is er nog een speler op proef: Edison Coelho van Twente. Is een snelle buitenspeler.

Advertenties

32 gedachten over “Amevor komt verdediging GAE versterken

 1. Nu nog een jeugdopleiding en het aanstaande seizoen kan voor mij al niet meer stuk.
  Ik geloof dat dit een goed beleid is. Geen gezeik. Zo’n Karami ook, middelmatige JL-speler denkt dat ie een eredivisie salaris kan krijgen. Prima Karami, dan ga je dat maar lekker verdienen bij een club die dat wel voor jou overheeft!
  Dit komt helemaal goed.

 2. Dat Karami weg gaat ben ik niet rouwig om. In het begin deet hij het nog goed maar het werdt steeds minder met hem. Ik denk dat Amevor een goede vervanger is

 3. @WKD Zie Amevor niet als vervanger van Karami, aangezien Karami een rechts-back is en Amevor een centrale verdediger.

 4. @ WKD Zie Amevor niet als vervanger van Karami, aangezien Karami een rechts-back is en Amevor een centrale verdediger.

 5. Tja ik weet het niet. Ik sta nou niet direct te juichen bij dit soort namen, maar begrijp het beleid van go ahead wel. We zullen zien wat het gaat worden. kan prima uitpakken, maar dus ook erg tegenvallen. Ik denk dat we het toch moeten hebben van de thuiswedstrijden. En dan moeten wij die extra 12 de man het verschil gaan maken. Daar ligt onze kracht het spookt in de adelaarshorst!!

 6. Vind het een erg goed beleid wat er nu gevoert word.
  Zeker met het oog op de toekomst,ps alleen na mijn mening zijn er toch wel zeker met2 sterkhouders nodig die weten hoe het er aan toe gaat in de ere…

  Er is nog tijd genoeg,geloof zelfs tot 1e week van sept.dat er nog van alles kan gaan gebeuren..

 7. Ben het wel met je eens colombia. Het is algemeen bekend, dat je in een team met jonge honden in elke linie toch een ervaren speler met eredivisie ervaring moet hebben. Gaat dus zeer moeilijk worden om ons te handhaven in de eredivisie.

 8. Hoe zit dat eigenlijk met Cambuur? Die hebben nog praktisch niets gehaald en ik hoorde die trainer afgelopen week zeggen dat ze nog maar 3 a 4 spelers nodig hebben… Het is, als het zo blijft, goed voor ons. Wij hebben dan wel wat meer kwaliteit dan Cambuur. Overigens lopen de selecties van roda, ADO, NAC en zwolle ook niet over van kwaliteit. Er zijn dit jaar echt ongekend veel kansen voor ons! We hebben alleen wel echt een goede doelman en een goede spits nodig.

 9. Ik heb wel vertrouwen in de achterhoede van ons…
  Op het middenveld,en dan met name op de ps10 positie zie ik liever iemand die de kwaliteit en de ervaring heeft wat nodig is in de ere
  Wie het zou moeten zijn,geen idee overigens..
  En we hebben gewoon een 9 nodig,type Achabar zou ik zelf er blij mee zijn.
  Met alle respect voor kolder ,maar dat gaar gewoon echt niet worden(normaal gesproken in de ere)
  Daarnaast met siemerink erbij zouden we 3 goeie buitenspel hebben die alle 3 op de linker en rechterkant kunnen spelen,

  Er is nogmaals gericht en goed gekocht,voor aankomende schoenen,maar dit is op dit moment niet genoeg om in de ere te blijven.
  Ik neem aan dat de mensen bij ons dat ook wel snappen,dat er echt nog wel wat bij moet gaan komen
  En met een man als foeke. Booy. Geloof ik er zeker indat er nog wel wat bij gaar komen,wat drie tie versterkingen voor ons zijn..

 10. @Woland
  Praktisch niets gehaald? Ben je niet helemaal goed op de hoogte blijkbaar. Sterkhouders blijven en verder net als Eagles geen rare jongens erbij gehaald. Beleid ontloopt elkaar nauwelijks. Ben het er verder zeker niet mee eens dat Eagles meer kwaliteit heeft dan Cambuur.

 11. Colombia en anoniem amevor kan ook als rechtsback spelen heeft hi ook aantal wedstrijden gedaan bij dord en achabar dat was al rond maar meneer achabar voelt zich denk ik te goed voor gae denk dat je hem dan mooi daar moet laten want anders kan ht wel eens een stoorzender worden

 12. Denk dat GAE een meer dan prima beleid voert, dat was in het verleden wel anders toen men in de Eredivisie uitgebluste Eredivisie- en buitenlandse spelers haalden voor veel geld.

  Menig Eredivisie-club zit op dit moment met spelers in de maag die een topsalaris verdienen en die niet willen vertrekken want ergens anders kunnen ze alleen maar minder ontvangen vanwege bezuinigingen en dan nog het arme RKC loopt, dat loopt helemaal leeg qua spelers ………….

 13. Voor iedereen is het bekend en iedereen rekent er toch op dat wij toch degradatiekandidaat nummer1 zullen zijn voor aankomend seizoen. Maar dat houdt zeker niet in dat we bij voorbaat al gedregradeerd zijn. We zullen zeker wel wat ruime nederlagen oplopen maar daar moet je door heen kijken. Net wat hier al is eerder geschreven is dat we bij thuiswedstrijden de punten moeten pakken en zo af en toe puntje(s) bij de uitwedstrijden.
  Ik zou het wel belangrijk vinden dat we GEEN afbraakvoetbal gaan spelen want ik ben van mening dat we het dan sowieso niet gaan redden.

  Verder hoop ik dat er nu toch snel duidelijkheid komt wat betreft de keeper. Vindt het nu wel akelig lang duren met Marsman dus ben bang dat het niet doorgaat met hem helaas. Het liefst zou ik hem toch bij ons onder de lat willen zien staan dit seizoen.

 14. De friese doelman lijkt ook een goeie te zijn,wat ik er van heb gezien tenminste

 15. Ik denk dat Marsman maandag begin en zich aansluit bij de selectie. hij heeft nu nog Vakantie en als het waar is wat Sabine zegt over achabar dan heeft ze gelijk je moet graag willen voetballen voor onze Club. Anders weg blijven

 16. Goed beleid van de Eagles wel hopen dat alles goed uitpakt maar daar heb ik wel vertrouwen in met Foeke Booy als trainer. Ik hoop wel dat we een eredivisie waardige spits krijgen die er zeker tussen de 10 en 15 in schopt. Daar mag best een beetje meer aan uitgegeven worden vind ik. we willen natuurlijk wel een paar jaar in de eredivisie blijven. Wat er al eerder geschreven word, de thuiswedstrijden moeten we de punten pakken, 12e man zeer belangrijk in de Adelaarshorst. Het moet gaan spoken in de Horst.

 17. Ach ja, vorig seizoen had olle na 6 speelronden ook nog maar 2 punten ………………

 18. Achahbar was zeer zeker niet rond. ! gesprek geweest meer niet. Dus de info van Sabine klopt niet.

 19. komende week zal er meer over Marsman bekend worden. maar eerst zondag de opendag heb er zin an

 20. Uit betrouwbare bron feyenoord en gae waren rond toen heeft gae contact gezocht met meneer achabar en die gaf aan dat hij gae niet zo zag zitten dus als meneer in gesprek aangeeft dat hij niet wil dan zeg ik lekker laten zitten waar hij zit

 21. De competities is nog niet eens begonnen en we hebben nog geen wedstrijd gezien met de huidige selectie en men heeft het (al) weer over; degradatie kandidaat, hopen dat we niet degraderen, en de kansen zijn klein. Wat een negativiteit weer van een aantal mensen, zonder een bal getrapt te hebben weten velen al de afloop van de competitie.

  Wonderen zullen er niet gebeuren, landskampioenschap, Europees voetbal, Ajax,Feyenoord en PSV zowel uit als thuis verslaan met grote cijfers en mooi voetbal. Maar een grote en redelijke kans dat de eagles zich gewoon handhaaft in de competitie zit er gewoon in.

  Nac, Roda Jc, Pec, Nec, Rkc, Cambuur en Heracles moeten toch zeker thuis te doen zijn. Er van uit gaan dat je deze thuis gewoon kunt en moet pakken dan heb je al 21 punten. Uit kun je ook makkelijk de punten pakken pak van deze 7 wedstrijden nog eens 4 keer de winst en speel 3 keer gelijk 15 punten dan heb je 34 punten. Daarnaast zit er altijd nog een verassing tussen thuis, winnen van Ado of Groningen of gelijk spelen tegen Heerenveen en uit zullen er ook wel een paar gelijke spelen tussen zitten.

  Rond de 40 punten moeten toch wel haalbaar zijn en zoals iedereen weet is dat gemiddeld genoeg voor een plek tussen de 10 en de 14 op de ranglijst.

 22. aan dommel, dat slaat natuurlijk kant nog wal wat je hier roept. En zo negatief zijn de reacties hier helemaal niet.

 23. Dommel slik jij veel Prozac? Vind de reacties hier nmlk redelijk billijk en genuanceerd. Niemand kan in de toekomst kijken toch? Als ze 8x thuis kunnen winnen dan denk ik dat Gea zich kan handhaven. Maar dat zal moeilijk genoeg worden. Euforie mbt promotie is volkomen terecht en leuk. Maar ik ben afgelopen seizoen nog niet vergeten. Thuiswedstrijden waren bijna altijd kut en heb mij kapot geërgerd .
  Nu in de ere nieuwe ronden en nieuwe kansen. Stadion vergroten is positief, nieuwe voorzitter is positief en met het weinige geld dat ze hebben doen ze verstandige dingen. Of het genoeg is voor handhaving zal moeten blijken .
  Maar ik denk dat figuren als Antonia ed in de ere beter gemotiveerd zijn als thuis tegelijk Emmen. Dus wie weet wie weet … Ik verheug mij in ieder geval op een super gaaf seizoen en we gaan het meemaken. Maar het is en het blijft go ahead eagles en dat gaat nu eenmaal nooit zonder gekanker en geklaag. Hoort ook bij D’ter. Wij kankeren nu eenmaal. Zit in onze volksaard en zolang dit niet doorslaat vind ik dat ook erg mooi. Legendarische uistspraken van medesupporters als ‘ze kunnen de tos nog niet winnen’ dat maakt het feit dat ik altijd een seizoenkaart van deze club zal houden. Eredivisie, Jup of topklasse, eagles is mas que un club ;-)

 24. Waar hebben we het over??? De bezoekers zijn nog nooit zo positief geweest als in de afgelopen weken. Geen wanklank. Af en toe is er nog iemand die een beetje realistisch probeert te zijn. Voor de rest zijn de bezoekers allemaal zeer positief over de huidige selectie/kansen in de ere.
  Dommel, deze site heeft vaak de reputatie de Deventerse versie van de klaagmuur te zijn, maar gezien de reacties sinds de promotie is deze site meer een digitale tempel voor roodgele verering geworden.
  Maar goed, wanneer ik het allemaal zo objectief mogelijk beschouw dan horen wij echt tot de voornaamste degradatie kandidaten van het komende seizoen. Is niet erg. Vanuit de underdog positie kun je het best verrassen. En als die degradatie toch komt. Dan ben ik nog steeds positief omdat ik het idee heb dat de club iets structureels probeert neer te zetten. Iets waarmee we de komende seizoenen mee kunnen doen in de top van de JL of in de middenmoot van de Eredivisie. Ik ben positief. Echt waar!

  Alleen wil ik wel een jeugdopleiding!!!! Godverdomme!!!!

 25. Lol@ http://www.eagelsfans.nl...

  Site net in de lucht en nu al advertentieruimte willen verkopen… Comerciele pauper site.
  Ga eerst eens je strepen verdienen ipv meeliften op suc6 van de huidige ontwikkelingen

 26. de stip heeft 4100 euro opgebracht dat wordt verdubbeld door onze fantastische SV.. HULDE voor dit resultaat!

 27. Overigens is er nog een speler op proef: Edison Coelho van Twente. Is een snelle buitenspeler.

  Nou dat is hij zeker !! Zo snel als hij kwam, zo snel was hij ook weer weg.

  Zandvliet Zandvliet, we moeten je niet !!

 28. @drama

  Waarom moet je hem niet? Omdat hij bij olie heeft gevoetbald?
  Schuld van ons zelden.wij hebben geen jeugd en hebben een klote samenwerking met duel tukkers.
  Zijn genoeg spelers die van deventer naar olie gingen en andersom.
  Daar hoor je weinig over.als hij blijft én hij speelt goed en scoort, dan hoor je niemand meer daarover

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s