HET WONDER VAN GO AHEAD EAGLES

Zondag 26 mei 2013 was een memorabele dag. Dankzij de 3-0 thuisoverwinning op Volendam was er al een voorschot op de promotie genomen. Echter was zondag 26 mei de dag dat de promotie veiliggesteld werd. De eerste tien minuten was het Go Ahead dat aan alle twijfel een einde wilde maken, het Volendamse doel opzocht, en een paar grote kansen om zeep hielp. Daarna zorgde een rake vrije trap van Jack Tuyp voor enige zenuwen, vervolgens dreigde een vrije trap van Fafiani het echt spannend te maken, maar deze bal spatte uiteen op de paal. Het voetbal was het aanzien niet waard, de wedstrijd wel, want wat hing er veel vanaf. In de tweede helft kwam Go Ahead niet meer in serieuze problemen, het bleef 1-0. Na 90 minuten voetbal was er definitief een einde gemaakt aan zeventien jaar frustratie. Promotie was een feit. Een wonder waar we zolang op hebben gewacht, dat we nooit hadden verwacht.

Hieronder een fotoverslag. Vergeet ook niet al klikkend je weg te vinden door de gallerij onderaan. Zoals altijd: klikken voor (veel) groter formaat.

0

1

2

3

4

5

6

7

8

9balkje

14 gedachten over “HET WONDER VAN GO AHEAD EAGLES

  1. Foto’s van de thuiswedstrijd tegen Volendam overigens ook toegevoegd. Zie daarvoor een paar berichten terug (JAAAAAAAAA).

  2. “Als de nacht verdwijnt en de zon die schijnt als ik jouw zo zie klinkt een symphonie en je weet hoeveel ik van je hou, heel mijn haart staat open voor jouw!” ……………………

  3. Hemmen en Kolder vind ik nou niet echt bepaald eredivisie niveau, maar goed je moet creatief zijn. Kan Ranegie niet losgeweekt worden bij Udinese ha ha

  4. Hey Anoniem, ben je nu tegen jezelf aan het praten via internet? Dat is nog erger dan whatsappen met iemand die naast je zit.

    Kolk niet halen, heeft geen meerwaarde man. Geen teamspeler.

  5. Staat bij transfer boulevard.nl dus zal wel weer lulkoek zijn.

  6. Kolk was twee seizoenen geleden ook al in beeld bij GAE.

  7. @Anoniem
    De club wil 600-700 extra plaatsen creëren!!!
    Dit zal gebeuren niet naast maar precies voor de hoofdtribune en door ietsje uit te breiden van de B-Side (verplaatsen vd hekken naar buiten toe).

    Capaciteit wordt hierdoor rond de 7.000, mijn inziens aan de weinige kant. 8.000 was meer op z’n plaats geweest aangezien de grote toestroom van seizoenskaarten…

Plaats een reactie