Stage Stewards gezocht !

In de aanloop naar de bekerwedstrijd GA Eagles – FC Zwolle zijn er uiteraard extra stewards nodig. In deze tijden van crisis is het van belang dat er extra goedkoop personeel aangetrokken wordt. Juist daarom is dit uw kans ! Heeft u altijd al steward willen zijn bij GA Eagles ? Reageer dan snel op onderstaande vacature !

13 gedachten over “Stage Stewards gezocht !

 1. Jammer dat deze vacature vorig seizoen niet verschenen is. Ik had toen met alle liefde de hele wedstrijd met de rug naar het veld hebben willen staan ! Bovendien ben ik sinds enkele maanden stadswacht. Mijn volgende ambitie is om wijkagent te worden. Het kan nog !

 2. het is ‘U betaalt te allen tijde uw eigen onkosten’ …

  Tss.. spellingsfouten in een vacature.. beetje jammer.. :-)

  Te alIen tijde: is een zogenoemde ‘staande uitdrukking’ Er zijn veel staande uitdrukkingen waarin nog oude naamvallen voorkomen, bijvoorbeeld: van dien aard, uit hoofde van, met dien verstande

 3. Maar verder is ie leuk hoor.. heb echt bewondering voor die mensen. Vind het sowieso knap dat je met je rug naar een voetbalveld kan staan. Ben er toch te nieuwsgierig voor en zou steeds om willen kijken als het publiek begint te joelen..

 4. Van de andere kant zou het ook typisch Eagles zijn om een spellingsfout te plaatsen in een vacature ;)

 5. Ik herken me wel in het profiel wat hier geschetst wordt.

 6. In het Masterplan voor de Stadionverbouwing staan ook fouten, bijvoorbeeld dat de ingang aan de Brinkgreverweg open is! Wat helemaal niet waar is.

 7. Oja is de Brinkgreverweg niet meer open? Sinds wanneer dan?

 8. Het is wel mooi dat we een zeer hoogbegaafde bezoeker op deze site hebben……..
  En dat ook steeds wil laten merken

 9. @ Anoniem

  Als je een begenadigd voetbaltalent in je team hebt rondlopen laat je dat toch ook graag merken?

 10. Je moet mij net zo serieus nemen als de vacature.. Ik neem tenminste aan dat je mij bedoelt. Ben niet hoogbegaafd, verre van dat.
  Ben wel iemand die zich kan storen aan hinderlijke schrijf- en spellingsfouten maar daar maar zelden iets over zegt cq schrijft..
  Dit keer wel.. Doe je voordeel er mee zou ik zeggen.

 11. Ik vermoedde hoogbegaafdheid toen ik bleef zitten in de brugklas. Toen ik rond die tijd supporter van GAE werd was dit voor mij de definitieve bevestiging. Nu ik deze vacature bijzonder aantrekkelijk vind klinken weet ik weer hoe dat kan. Is hoogbegaafdheid.

  Geen muren zien op de weg naar een vernieuwd stadion ? Is hoogbegaafdheid. Richard Thannhauser’s retoriek begrijpen ? Is hoogbegaafdheid. Taaldiscussie winnen van BovanMo ? Is hoogbegaafdheid. Schoutenweg of schoutenterug ? Is hoogbegaafdheid. Door het bestuurlijk discours heenprikken ? Is….logisch.

 12. Pingback: Moeizame overwinning op Emmen | Bozen van het Oosten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s