Geen Heerkens en Kromkamp tegen MVV

Kromkamp en Heerkens zijn niet beschikbaar voor de wedstrijd tegen MVV. Kromkamp heeft weer eens last van de knie. Dus verwacht je Heerkens op zijn plek, maar die heeft heupproblemen. Dus dan maar Schuurman ? Nee, die heeft griep. Dus moet Joran de boel Potdicht houden achterin, anders raken we toch weer een beetje van de wal in der sloot -ja, het is weer lachen geblazen-. Het is ook nog mogelijk dat Rico Wolven centraal acherin speelt. Wat er ook gebeurt Karami zal rechtsback spelen en de rest van het elftal blijft ongewijzigd. Dat betekend dus Marsman; Misidjan. van der Linden, Pot/Wolven, Karami; Overgoor, Suk, Promes; Antonia, Kolder, Houtkoop.

Tegenstander MVV presenteert zichzelf dit jaar verrassend als voornaamste titelkandidaat. Ze blijven het goed doen, al is de voorsprong wel geslonken tot 3 punten op nummer 2 Sparta. Voor iedereen die gelooft in sprookjes: Go Ahead moet winnen van MVV om uberhaupt een minikansje te blijven hebben op de titel. Bij MVV ontbreekt Rutjes, hij wordt vervangen door Cor Gillis.En Mark Veldmate keert terug in de basis. Vermoedelijke opstelling MVV: Castro; Stankov, Verdellen, Knops, Labylle; Smeets, Gillis, Van Hyfte; Schreurs, Veldmate, Esajas.

Het is een wedstrijd om naar uit te kijken. Een serieuze test. Laat het maar zien Eagles !! Iedereen die nog minder zin heeft in de combi dan normaal kan naar eredivisielive kijken. De combi schijnt deze keer wel heel erg tegen te vallen. Het is weer typisch allemaal.

62 gedachten over “Geen Heerkens en Kromkamp tegen MVV

 1. Kijk al twee weken uit naar deze wedstrijd. De ultieme krachtmeting. Ga lekker op TV (bedoel internet) kijken, fuck de combi, zeker deze keer !

 2. Iemand enig idee of je 1 extra kaart kan kopen voor de beker op een seizoenskaart? En klopt het dat alleen de seizoenskaart houder de kaart kan kopen? ( dus id verplichting bij de primera? )

 3. @ crazy-koks

  Met sv bus neem ik aan? Ben er ook bij hehehehe

 4. Dat gejuich over de supportersvereniging word ik ook een beetje moe van. Is ook maar een marionet van bestuur.

 5. @ Boze Brutus

  Neen hoor heb ook een kaartje voor iemand anders terug gekocht……

 6. Ik heb gisteren een eekhoorn gezien. Ik leid een leven vol avontuur.

 7. @Robbert-gae

  Dat klopt jonguuh met de SV-bus maar volgens horen zeggen gaan er verdomd weinig naar het Zuien morgen, maar dat mag de pret niet drukken.

  See you and Cheers !!!!!

 8. Dit had een mooie uitwedstrijd kunnen worden, met een autocombi waren er veel meer supporters meegegaan. Nu slechts 25 man mee naar Maastricht. Meer wouten dan supporters dus. Dit dankzij een angstige homofiele joodse burgemeester. Onno Hoes bedankt,

 9. Ik heb gisteren een eekhoorn gezien. Ik leid een leven vol avontuur.

  Soms gaat het meer om het plaatje dan het daadje.

 10. Helaas morgen geen Kromkamp, Heerkens en Schuurman. Waarschijnlijk Pot in het centrum en Karami naar de backplaats.

 11. @Stealth niet mee eens.De sv gaat meer tegen de club in dan jij denkt. Dat ze niet alles altijd voor elkaar krijgen licht meer aan de club dan aan de sv.

  @ mvv schandalig hoe jullie gehandeld hebben ik hoop dat jullie ook nog eens heel hard genaaid gaan worden.Alles had zo goed kunnen gaan en veel supporters hadden mee gewild,maar goed mvv doet moeilijk te weinig politie inzet 1 hoofdweg,maar beschikbaar.Problemen gehad tegen den bosch. Wij hadden net zo’n situatie kunnen krijgen als tegen fortuna dat was de bedoeling ergens 10 kilometer voor maastricht de auto ergens neerzetten en dan nog de bus in,maar nee hoor mvv doet zo moeilijk bah.

  Bij mvv doen rutjes overgekomen van sparta niet mee en veltmate dacht ik.Zijn toch aardige voetballers en ten hag opletten voor smeets komt graag mee op vanaf het middenveld bij mvv en heeft al wat doelpuntjes gemaakt.
  Voor erik ten hag zeg ik zet pot er maar in daar heeft die vorig jaar bij zwolle ook gevoetbald en niet op het middenveld waar die momenteel gewoon kwaliteit te kort komt en waar het goed draait. Het mooie van karami is nu dat die veelzijdig is hij kan zowel op de back als in de achterhoede. Daar moest hij in het begin nog wel even aan wennen,maar ook daar doet hij het aardig.
  @ Pot ik hoop wel dat je van te horen even praat met je doelman nick anders gaat er weer van alles mis en daar heb ik het eigenlijk wel een beetje mee gehad.

 12. Knutteldinges, ook een eekhoorn gezien? Mooi, vlijtige beestjes he?

 13. @Raalte25

  Zeker schandalig van Maastricht hoe ze daar tegen deze wedstrijd aankijken. Supporters van MVV kunnen zich niet gedragen, dus moeten wij daar onder lijden. Ik bedoel jullie, want ik ga sowieso nooit met de combi. Toch moeten we ook eerlijk zijn dat de sv en de club weinig krediet hebben als het gaat over opkomen voor de eigen supporters… Het blijven toch een beetje slappe vaatdoeken.

  @worp

  Snap je frustratie, toch wil ik een beetje de moraalridder uithangen(sorry!) en zeggen dat je commentaar op Burgemeester Onno Hess wel een beetje onnodig discriminerend is.

 14. @Woland kan dat ook niet aan de supporters gedeeltelijk liggen die in het verleden diverse keren in de bussen dingen hebben gesloopt.Ik blijf er ook bij heb dit ook vaak genoeg gezegd tegen mensen binnen de club dat we vrij vervoer moeten hebben,maar autocombi is vinden zij ook al vrij vervoer. Zoals vorige week eentje al tegen mij zei ik voel dat de supporters de club wantrouwend vinden en daar kon ik alleen,maar aan toegeven.Ik heb ook gezegd dit komt niet vanzelf en dat is gebasseerd op het verleden veel beloftes weinig na gekomen.

 15. Dat zijn inderdaad vlijtige beestjes Schoutenweg. Die van mij zat fanatiek achter een zwolfje aan. Een zwolfje trekt als het ware de muren rondom zich- of haarzelf erg hoog op, het zijn hele defensieve en schuchtere beestjes. Tot voor kort kwamen zwolfjes niet voor in Deventer, tegenwoordig zie je de eerste exemplaren rondlopen. Omdat zwolfjes in principe elk ander zwolfje kunnen en vooral willen bevruchten breidt de groep zich bijzonder snel uit. Was ik dus even blij dat het vlijtige eekhoorntje achter een zwolfje aanzat.

 16. Het zou trouwens goed kunnen dat de aanwezigheid van zwolfjes rondom de Adelaarshorst problemen oplevert met de verbouwing. Vertragingen door extra procedures zijn niet uitgesloten.

 17. @Raalte 25
  Wij bouwen toch wel ons feessie in de bus dat is voor mij echt geen probleem, maar als je ziet hoeveel moeite de SV moet doen om iets voor elkaar te krijgen dat is echt niet normaal.
  Laten we eerlijk zijn ben zelf ook geen heilig boontje met div.SV-tjes op mijn naam, maar men blijft altijd maar in het negatieve hangen en het is ook heel moeilijk om dan iets positiefs te creeeren of zoals ze altijd zeggen “Eens de naam, altijd de naam” en dat zal voor de GAE-supporters altijd zo blijven.
  Maar vanavond worden wij voor de positieve houding beloond.Chapeu Thea en de rest van de SV.
  Maar waar ik mij wel heel erg aan kan storen is dat bij de club 55 km ten oosten van hier de uitwedstrijden massaal worden bezocht met auto’en bussen waarin de trayen bier en flessen sterke drank in overvloed aanwezig zijn zeg mij dan maar is hoe dat kan en dat kan er aan onze zijde maar 1 vertellen en dat is Martijn want die weet hoe het er daar aan toegaat.

  Axel en de rest tot straks,Cheers !!!!!

 18. Jongens have fun allemaal vanaaf daar. Succes met de lange rit. En ik vermoed laatste seizoen van Kromkamp, Jantje is niet echt fit meer te krijgen

 19. Vanavond helaas via internet kijken live tv.ru
  en hopen op 3 punten.
  Hoop dat mijn reactie nu wel geplaatst gaat worden…..deze site is een aanrader voor alle sport liefhebbers.

 20. Kwet doet het naar mijn weten altijd goed in wedstrijden zonder teveel uitsupporters, uitzonderingen daargelaten. Ik ben dus wel positief gestemd voor vanavond. 1-2.

 21. laten we er is mooi spectakel van maken, ik zeg 2-3 ..
  Zit ook Voor eredivisie Live…
  met dank aan. tering gemeente maastricht, A N T I – C O M B I !!!

 22. Zit er klaar voor, laat maar komen die wedstrijd. Ik denk een gelijkspel. Zou een goede prestatie zijn waar we niet veel mee opschieten.

 23. WOLVEN!!!!! wat een spelers, laat als een amateur zijn man lopen.

 24. Wolven, keer op keer te laat, wat doet hij toch in het veld, dat ten Hag niet ingrijpt

 25. Ze tikken mvv aardig weg moet ik zeggen. Met uitzondering van het begin prima zo! 2 mooie goals ook.

 26. ja maar in de eerste minuut en in de laatste minuut een goal tegen krijgen is echt gewoon een gebrek aan concentratie.. En Wolfen.. tsja daar is al genoeg over gezegd.. wat een drama.

  Mooie goals van Go Ahead trouwens, MVV wordt eigenlijk gewoon weggespeeld en als Promessie gewoon de keeper passeert die nota bene al op de grond ligt dan is het gewoon 1-3. Maar ja, hij moet het zonodig mooi afmaken met een hakje..

  2-2 met nog een helft te gaan.. als ze net zo spelen als in de eerste helft is er niets aan de hand en winnen we gewoon..

 27. tis eigenlijk triest tog dat wij niet met een man of 300 in het uit vak staan,,tuurlijk klopt er niks van het hele gezeur over de combi,maar wees eerlijk we hadden der gewoon moeten staan,,heel ned moet weten dat wij,gae,desondanks de fucking combi onze club tog steunen…

 28. wolven………………………………………………….

 29. Weer een net niet wedstrijd: Voor komen en niets kunnen vasthouden. Net niet.

 30. Wat een zwakke verdediging hebben wij zeg… brrrrrrrrr 2e klas amateur niveau… en wolven bedankt voor 2 GIGANTISCHE fouten… weg punten!!!

 31. punt bij de koploper……..wij waren beter. moet je kijken hoe we uit spelen. alleen thuis wil het nog niet zo als wij willen,nu twee x thuis..mmmmm we zullen zien..

 32. punt uit bij mvv, vooraf teken je ervoor..
  mooie muurtjes trouwens in dat stadionneke;)

  btw mbt puntverlies thuis en puntwinst in uitwedstrijden heerst er een milde vorm van kuipvrees in eigen huis, vrees ik.

  howdoe

 33. Zo te zien heeft Wolven afgelopen week net iets te vaak bij de Chinees gegeten. Voor de rest koester ik een puntje uit bij MVV. Nu doorzetten en de komende twee tegenstanders even goed over de knie leggen.

 34. mee eens “blowland”…was weer verdomde spannend op demtah fm!!! nu 6 punten pakken thuisen er kunnen mooie dingen gebeuren!

 35. Gewoon voor de zoveelste keer onnodig punten laten liggen. Begin er een beetje moe van te worden. Je geeft Mvv dat er geen zak van kan drie goals kado. Op 1-2 loopt Quincy prachtig langs de keeper heen maar mijnheer denk met een hakje te moeten scoren. Maak je deze goal dan wordt het gewoon 1-5 of 1-6. We hadden met de wedstrijden tegen Helmond uit, Mvv uit, De Graafschap thuis, Cambuur thuis, AGOVV thuis, Dordt thuis gewoon nu afgetekend bovenaan moeten staan. Ben er goed ziek van.

 36. Jammer achterin veel fouten ik schok er van, de trainer had iets eerder in moeten grijpen.
  Die Wolven heeft een mooie naam, maar liet zijn Tanden niet zien. Shit.
  Op naar de volgende wedstrijd.

 37. idd zou je vooraf voor een punt getekend hebben maar als je 2 keer op voorsprong komt en een paar flinke kansen krijgt om verder uit te lopen.. en dat nog wel tegen de koploper.

  Maar ja, tegen Helmond Sport uit speelden ze de thuisploeg ook volledig zoek om in de blessuretijd toch nog slechts met één punt weg te gaan..

  Als je ze zo ziet voetballen, ik heb de hele wedstrijd gezien op Eredivisie live, dan doen ze feitelijk voor niemand onder..

  Maar dan moet je geen Rico Wolfen achterin hebben staan.. man man wat was die slecht..

 38. Bij vlagen zeer goed spel gezien en dan zijn we niet te stoppen!

 39. Ik hoop dat die Wolven meteen z’n afscheidswedstrijd heeft gespeeld, die kan er echt helemaal niets van. Als ze met zo’n gast aankomen dan kunnen ze mij beter bellen! Al vond ik dat Marsman bij de derde goal beter die bal naar voren had kunnen jensen in plaats van die toch al onzekere Wolven aan te spelen, je zag het al helemaal aankomen dat dat fout ging… jammer dat Marsman dat zelf niet inzag.

 40. Allemaal volop afgeven op Wolfje…. maar een hakkie van Promessi hoor ik jullie niet over….. internetsupporters zat….maar realiteitszin ho maar….
  Tegenwoordig moet je blij zijn met 3-3 tegen koploper MVV….
  HALLOOOOOO wakker worden, door een hakje van promessi staat het geen 1-3 maar 2-2…..met rust…..Wil je echt bovenin meedoen dan moet je deze wedstrijden winnen gvd!
  Sperma Rotterdam lacht zich rot….

  .

 41. Volgens mij schreef een paar regels daarboven dit:

  Mooie goals van Go Ahead trouwens, MVV wordt eigenlijk gewoon weggespeeld en als Promessie gewoon de keeper passeert die nota bene al op de grond ligt dan is het gewoon 1-3. Maar ja, hij moet het zonodig mooi afmaken met een hakje..

 42. Oké Wolven was niet best en krijgt de schuld van 2 goals
  Maar als je goed kijkt bij de 1-0 , als misjidan zijn rechterbeen uitsteekt is er niets aan de hand evenals bij de 2-2, als hij meekopt, hij is niet de kleinste ,valt de goal ook niet

 43. Idd aardige en leuke reactie,s van van MVV,ers. Goed spel gespeeld. Niet te eufomistisch worden.

 44. weer 3 punten weg naar een keepers fout ga je weer met 1punt naar huis volgen de wedstrijd ter mate onder delat tegen emmen vakje 22

 45. Marsman heeft in mijn ogen 1 puntje gered en Wolven samen met Misidjan 2 weggegeven,lijken wel op Sinterklaas

 46. @hkb 27
  Wolven&misidjan: Sinterklaas en zwarte piet…

 47. Wolven zuigt! Van der linden zuigt! En marsman zuigt helemaal!

 48. Nou die keeper kan je niet veel verwijten, meer domme fouten van wolven en van der linden.
  Ze lijken wel bang?
  2 punten laten liggen daar, want de aanval was gewoon perfect al mochten er wel een paar bij.
  En promes niet zo moeilijk doen gewoon schieten

 49. Mooie wedstrijd meegemaakt in Belgie. Wij waren de betere en daarom is het jammer dat we daar twee punten ahterlaten; dat was weer niet nodig geweest!
  @BoVanMo:
  heb die site aangeklikt en op de een of andere manier werd ik tijdens het lezen gepakt door de geposte berichten en de discussie die daar gevoerd wordt in aanloop naar de wedstrijd, de maatregelen van de lokale driehoek die daartoe geleid hebben, vervolgens kom je meer te weten over de aanleiding voor de maatregelen en ook wat “hun” maatregelen voor ons betekenen.
  Er wordt gevloekt en gal gespuugd, (mogelijke) consequenties benoemd, “daders” aangewezen en ook worden ideeen aangedragen om hier “iets” tegen te ondernemen…etc. etc. Sommigen reageren in dialect anderen in het hollands.
  Vervolgens gaat het over in nabespreking van de wedstrijd. Het gelijke spel is binnen en GAE krijgt veel lof vanwege hun spel en ook het nivo van de Eagles (de bese tot nu toe in de Geuselt! volgens hun!) Ook de supportersakties en hoe alles verlopen is krijgt aandacht.
  Hoewel dit niet gebruikelijk is voor mij heb ik uiteindelijk alle 11 pagina’s doorgelezen en zie veel overeenkomsten met ons (=GAE-supporters) als ik zo het “wel en wee” van hun lees. het lijkt inderdaad wel of de ” autoriteiten” in heel het land willen dat voetbal in sfeerloze, lege stadions of stadions met theaterpubliek wil spelen!!

  -AGAINST MODERN FOOTBALL!!-

  Vooral de manier van reageren en hoe de discussie eigenlijk verliep vond ik vermakelijk om te concluderen dat het heel herkenbaar was al zijn wij THE EAGLES en hunnie hunnie!!

  Uit de vele reakties wil ik jullie er twee niet onthouden.
  De eerste is van ene “Kanarie” en hij schrijft:

  – ” Op basis waarvan moeten de Eagles supporters zo fanatiek geweerd worden? Ben allang blij dat ze weer uitwedstrijden bezoeken!”….-

  Ja, dat is duidelijk! En vervolgens de reaktie van iemand die post onder de naam van “MVVke”. Da’s geleuf ik ’n echte want hij schrijft in ut Belgies! Gelukkig had ik op zolder nog ergens een “Wat&Hoe”-boekje (Nederlands – Belgies) liggen. Overgehouden aan een of andere vakantie of zo; ‘kheb geen idee!
  Dat boekje heb ik dus voor jullie opgesnord en gelukkig ook nog gevonden tussen de troep! Nadat ik zijn opmerking woord-voor-woord vertaald had bleek hij iets geschreven te hebben waarvan ik dacht: dat gevoel heb ik als Eagles-supporter in een vergelijkbare situatie ook wel eens gehad!

  Nou, us “MVVke” schrijft dus:
  – “’t Kump nog ‘ns zoe wied tot alle MVV supporters same in ein ghetto-wiek moote goon woene. Wied boete de stad met ‘ne moer vaan zeker 20 cm. dik d’r um heen….” –

  In eerste instantie dacht ik dat hij/zij het had over de omstreden wiet-pas in Maastricht en de illegale straathandel die dit tot gevolg heeft en dat Onnootje Hoes (holmaat van die Albert V./RTL-nicht) “wietboete’s” liep uit te delen in de binnenstad met iets van 20 cm. derin!!
  Maar nee, volgens de vertaling luidt zijn zorgelijke boodschap alsvolgt:

  – “Ut kump noggus zo verre dah alle MVVsuppothus sam’n in ’n ketto-wiek mott’n goan woon’n. Verre buut’n de stad met ’n muure van zeker 20 cm. dikke drum hen…” –

  Ownietan!!

 50. haha prachtige vertaling Dennis .. en tegelijkertijd ook schrijnend wat hij schrijft..

  maar grappig dat je ook alle pagina’s gelezen hebt, en idd herkenbaar..
  Net nog even op RTL 7 terug gekeken.. Promes had er zo langs kunnen gaan ipv een artistieke oplossing te zoeken. Zonde.. echt zonde..

 51. Ben benieuwd wat anoniempje bedoelt met niet te eufomistisch worden. Het lijkt wel veel op een Nederlandstalig woord. Maar als dat woord bedoelt wordt dan nog snap ik de context niet.

  Het geheel doet mij denken aan de uitspraak ‘je snapt toch wat ik bedoel dus wat maakt het uit ?’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s