Winst tegen Dordt = subtop, verlies = afhaken

Vandaag wacht een niet te onderschatten wedstrijd tegen FC Dordrecht. FC Dordrecht is een directe concurrent, want de schapenkoppen hebben even veel punten als Go Ahead, te weten 15. Alles in het linkerrijtje staat dicht op elkaar, we staan weliswaar 8e, maar de achterstand op nummer twee Sparta bedraagt slechts 3 punten. Kortom: dit is een sleutelduel. Winnen is richting de subtop kruipen, verliezen is afhaken.

Go Ahead gaat dit proberen met dezelfde opstelling als de laatste zeven wedstrijden: Marsman; Karami, Heerkens, Van der Linden, Misidjan; Promes, Suk, Overgoor; Antonia, Kolder, Houtkoop. Overigens is Kromkamp eindelijk weer aangesloten bij de selectie. Uiteraard is hij nog niet volledig wedstrijdfit.

Oja, zou dit nou nog steeds de wedstrijd van het jaar zijn voor Dordt ?

Op het FC Dordrechtforum vonden we nog een aantal woordgrappen van het hoogste niveau.

Advertenties

24 gedachten over “Winst tegen Dordt = subtop, verlies = afhaken

 1. Winst vrijdagavond betekent toetreden tot de (sub)top! En daar dan niet meer weg te slaan tot de zomer?! Tzou zomaar kunnen, maar ook zomaar niet…’t blijft GAE.

 2. Ik denk dat er vrijdag wel gewonnen wordt. En als dat gebeurt ben ik eigenlijk best tevreden over de prestaties. Ok, het verlies tegen Helmond had niet mogen gebeuren maar verder valt het mij alleszins mee voorlopig. Er dan ook stiekem al vanuit gaande dat we vrijdag gaan winnen. Ik heb daar wel een goed gevoel over. Hoe naïef dat misschien ook mag klinken uit de mond van een supporter van Go Ahead Eagles.

 3. 3 punten vrijdag!!!!!!
  Ondanks dat we een voorsprong hebben weggeven gaat t qua spel beter dan vorig jaar en t jaar ervoor. Ok afmaken kan natuurlijk beter.
  Vrijdag kan ik er helaas niet bij zijn maar….
  De Graafschap ben ik er bij( als het allemaal goed komt bij de admin.)
  Mijn laatste uitwedstrijd was PSV uit voor de beker. Heb er zin in!!

 4. @ hullie

  Een goed stuk………, ik zeg een wekelijkse bijdrage van jou is een aanvulling voor deze site.
  …………………………………………………………………..

 5. Als hullie elke week een stukje heeft over de training zullen wij het elke week plaatsen. Kortom: wij zijn voor.

 6. geeft na vrydag iederen zich alsnog op?? dat uitvak in doetichem moet helemaal vol!!!!!!!!!!!!!!

 7. Goed stuk Hullie.. Dat ten Hag afstand creërt van supporters vind ik niet zo heel erg.. Tuurlijk is het een volksclub onwaardig, maar ook bij een volksclub telt enkel het resultaat omdat een volksclub als ons GAE gewoon in de hoogste divisie thuishoort… En daar wordt aan gewerkt lijkt mij. Het zou wat anders zijn als men, jongens zoals Suk buiten de trainingen dit soort afstanden bewerkstelligen…. Dan is er pas echt iets niet goed aan het creëren van een afstand tijdens trainingen…

 8. ten hag speelt met de gedachte om dinsdag de aanval te veranderen om wat spelers rust te geven omdat ze in 1 week 3 wedstrijden moeten spelen ik word daar niet blij van als hij dat ook doet.dinsdag tap om half 4 open in het sup. home. tot morgen

 9. @Dreetje,

  Tap open om half 4 nou nou jongen dat lijkt mij wel een beetje vreemd voor een verplichte buscombi en dan ook nog bier op de tap??? Maar ja we zullen zien.
  In ieder geval zal er al een behoorlijke groep gaan indrinken bij de Waagschaal vanaf een uur of 1 al is dit toch allemaal wel een vreemde gedachten voor een dinsdag, maar dat mag de pret niet drukken “Doetinchem here we come”
  Boys tot morgen !!!!!

 10. Ook by silvester wordt het gezellig druk as dinsdag

 11. Tot wanneer kunnen we de kaarten voor de graafschap ophalen?

 12. crazy koks . hoezo vreemd dat de tap open gaat het is gewoon zo

 13. @ mark. vrijdag voor de wedstrijd van 19:00 uur tot 20:00 uur aan kassa 3.
  en er mag inderdaad bier worden geschonken in het home.. s’middag’s ook eerst ff in stad paar drinken..

 14. @de klagende supporters: ik bezoek zo nu en dan een traininkje van de Eagles en heb met eigen ogen de huidige situatie aanschouwd. Ik vind het helemaal niet zo schokkend wat ik dan zie! Een A-4tje an ut ‘ek met daarop het verzoek niet op het trainingsveld te lopen als bezoeker en verder een paar dranghekken waar je heerlijk relaxed overheen kunt hangen….what’s the big deal vraag ik mij dan af? Ik zie of ervaar absoluut geen verschil met voorheen. Dus dat er bewust door wie dan ook bij de Eagles afstand tot de supporters wordt bewerkstelligd vind ik een beetje grote woorden voor een niemendalletje…
  Ik vind het belangrijker dat de groep gewoon ongestoord kan werken op het trainingsveld zonder dat de spelers behalve hun “tegenstanders” ook nog een keer bezoekers/supporters moeten uitspelen alvorens een voorzet te kunnen geven..

  Tijdens de oefening afwerken op de goal vlogen enkele ballen keihard tegen touwen….ik hoop, dat er morgen ook een paar op die manier doel treffen!
  Met een overwinning doen we goede zaken en pak je een directe concurrent. Laten we daar voor gaan!
  Een overwinning zou een mooie aanloop naar Doetinchem kunnen betekenen. Ik hoorde dat er in ieder geval 7 bussen gaan rijden tot nu toe maar wie weet krijgen we na een overwinning morgen ook de laatste 3 bussen vol…dan hebben we een nagenoeg vol uitvak!
  Vanavond eerst maar een stukje muziek luisteren in de stad en dan morgen….dan gaat het weer gebeuren: …markt in Deventer…een vette vis naar binnen dauwen die de kater om zeep helpt….ergens een matchday scoren… en vervolgens een plekkie zoeken in een van de cafe’s om er alvast een paar te nemen op de overwinning…..vis moet zwemmen toch? …………
  nog ongeveer 23 uur tot de aftrap…..aftellennnnnnnnnnn……..

  C O M E O N E A G L E S !!!

  FULL SUPPORT!!

  Tot morgen en have fun vanavond bij Muziek Totaal in de binnenstad!!
  En de groeten aan Raalte25!!

 15. @Dreetje
  Normaliter bij een verplichte buscombi is er enkele koffie-fris en eventueel een vette hap vandaar dat ik een beetje vreemd opkijk.

  Vanavond de volle winst en op naar dinsdag !!!!!

  @dennis-n
  Ik voeg nog ff wat aan je groetjes aan Raalte25 toe: “RAALTE25 HAAL EENS BIER VOOR ONS”

 16. De Belchinezen mogen voor een keer wel wegblijven vanavond. KOMOPTAN EAGLES !

 17. Over belchinezen gesproken, wat te denken van het 8-1 verlies (zoiets) rond 2000 tegen Dordt en de 8-0 overwinning 2 jaar geleden ? Ik ga zelf steeds minder naïef naar dat soort uitslagen kijken. Ik ben er eigenlijk nu wel van overtuigd dat er omkoping in de jupiler league plaatsvindt. De vraag is alleen of het eens in de paar jaar een keer gebeurd of met meer regelmaat.

 18. Laat die chinezen maar vreten voor ons klaarmaken. Tot straks

 19. hier vanuit velties CAFE cheers luitjes boellie, raalte, 25, stiffie, veltie, mammie76 !!!

 20. antoinette??? wat doe je nog bij gae? moet jij niet schoonmaken op de wc?

  antonia…..je zakt steeds verder de stront in….nog ff en we trekken je er niet uit!!! ga maar lekker in je eigen ”shit” zitten dan!!!!

 21. Naar mijn mening niet handig van ten hag om Antonia zo lang te laten staan
  Verder terechte nederlaag twas nie best

 22. heeft antonia geen thermo kleding nodig? ”mooi-weer voetballer”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s