Go Ahead scoort er lustig op los tegen Terwolde

Negentien – nul, Go Ahead heeft er lustig op los gescoord in en tegen Terwolde. Leuk voor de toeschouwer, minder boeiend voor analitici, want het zegt allemaal vrij weinig. Kolder en Philips scoorden het meeste, beide vier keer. Philips schijnt een houterige doch handige goaltjesdief te zijn. Naar verluidt maakte bijna elke speler op een bepaalde manier wel indruk, maar het blijft wachten op echte tegenstand voordat dergelijke indrukken echt betekenisvol worden. Ten Hag maakt vooral een strakke indruk. Woensdag staat de volgende topwedstrijd op het programma, te weten tegen streekteam Emst/Epe.

Huh wat een aparte shirts ? Zou het dan toch de amaurtak van Go Ahead zijn ? Zij spelen ook weleens tegen Emst.

Heusinkveld schijnt trouwens serieuze aspiraties te hebben, het schijnt dat hij dit jaar een echte kans wil krijgen om de nummer één onder de lat te worden. We wensen hem veel succes, want dat is ongeveer net zo’n grote ambitie als de top-5-droom van vorig jaar. Mulder moest destijds praten als brugman, en poogde te bagatelliseren waar mogelijk. Diezelfde Mulder heeft naar verluidt een versterking belooft voor het einde van deze week. Dus dan moet dat maar op de open dag gebeuren. En anders is lullen in de ruimte de enige uitweg.

10 gedachten over “Go Ahead scoort er lustig op los tegen Terwolde

 1. Dit moet de naam van zijn van onze nieuwe hoofdsponsor Join4Energy , maar weet het niet 100% zeker. Dus ik hou een slag om de arm………………………………….

 2. meestal levert zoiets weinig op en is het goodwill van iemand om een dergelijk project ergens op een shirt te krijgen. Ik heb helemaalgene hoge pet op vandie commerciele afdeling, want ondanks de versterkingen van dit team lukt het ze niet de begroting op te krikken. Misschien komt dat wel dat ze teveel met de neus in de lucht lopen en dat hierdoor een deel van de lokale kleinere sponsors de club links laten liggen.

  Ik vraag me inderdaad ook af wat het ons op gaat leveren. In ieder geval niet de twee of drie versterkingen die volgens praatjesmaker Muldertje zouden komen, want Ten Hag wil het eerst met deze groep proberen.

 3. GAE krijgt het gewone sponsorbedrag van 2 ton pj. Is inderdaad geen hoofdprijs maar zeker niet minder dan andere clubs in de jl. In deze financiele zwakke tijd is het moeilijk om een grote sponsor te vinden. Het aantrekken van centraal beheer, kees smit (de broer van jan) en de terugkeer van beaphar zijn goede acties maar het kan altijd beter natuurlijk.

 4. @ joint vol energy

  Kijk een ieder zijn/haar mening over onze commerciele afdeling, maar welke club krijgt nu nog een hoofdsponsor voor 3 jaar. Nou het zijn er niet veel……………………………..

 5. Wat ik me nu afvraag is,
  staat er op dit (verschrikkelijke) shirt nu wel of niet het eagles logo op het gele vlak
  op de foto’s bij TVoost en hier zie ik hem niet staan, op de officiële website bij de sponsor aankondiging dan weer wel, maar daar is de kop van de adelaar er weer af door het logo van de sponsor..

 6. dank je wel Erik voor deze uiterst zinvolle mededeling..

  Zulke genuanceerde opmerkingen zien we maar zelden hier op de site.. gelukkig

 7. Erik is een beetje verdwaald ,hij is op zoek naar de regio Ijsseldelta,hier zal hij niks vinden……

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s