Go Ahead Eagles heeft eerste training achter de rug

Jawel, Go Ahead is weer begonnen. Vanochtend was het tijd voor de eerste training. Op deze training was Suk gewoon aanwezig. Volgens geruchten zou hij vertrekken naar VVV, voorlopig is dat dus nog niet zo. Maar gezien de vele geruchten rondom Suk zou het ons niet verbazen als hij deze zomer nog vertrekt. Het is te hopen dat dit niet gebeurt, want anders houden we helemaal geen spelers met ervaring in de eerste divisie (laat staan hoger) over. De nieuwe gezichten op de eerste training zijn vooral afkomstig uit het amateurvoetbal of uit beloftenteams: ten Den, Michel Gerritsen en Spanjaard (amateurs), Marsman en Peters (beloften FC Twente), Philips (Vitesse A1). Enige overtuigende ‘aankoop’ tot nu toe is Job van der Linden, al worden Pot en Marsman ook nog wel redelijk positief ingeschat.

Hoe dan ook ziet het er op dit moment naar uit dat Go Ahead met een kwaliteitsarme selectie het seizoen in zal gaan. Niveau’tje middenmoot zeg maar. Ten Hag sprak tegenover de stensator uit nog wel op zoek te zijn naar twee à drie directe versterkingen: ,,Er komen zeker nog twee of drie ervaren jongens bij, maar het is niet eenvoudig winkelen met een kleine beurs. Spelers moeten direct een meerwaarde zijn voor GA Eagles, anders moeten wij het niet doen.’’

Onder deze twee versterkingen zullen Cenk Uguz (HSC ’21) en Rico Wolven (schijnt vorig seizoen bij Veendam te hebben gespeeld) , niet vallen. Zij zijn deze week op proef en waren er vanochtend bij de eerste training ook al bij. Eens zien of er met de gierige beurs nog wat directe versterkingen gestrikt kunnen worden. Het zal noodzakelijk zijn om dit seizoen überhaupt ergens voor te spelen.

Vandaag werden tevens de nieuwe shirts gepresenteerd. Voor het thuistenue geldt: oldschool in een nieuw jasje, rode mouwen met geel in het midden. Het uittenue en ‘derde’ tenue zijn niet erg bijzonder. Deze zijn respectievelijk geheel zwart en geheel wit.

Goed, de kop is eraf. Nu het weer begonnen is zullen wij langzaamaan ook weer in ons normale ritme komen. Aanstaande zondag is de open dag er al. Veel eerder dan gangbaar.

74 gedachten over “Go Ahead Eagles heeft eerste training achter de rug

 1. Tv oost was er aan het filmen…. ff de sport kijken daar dus al was het alleen al vanwege hester ……..

 2. Shirts dit seizoen dus niet mijn smaak GEEN strepen……. man man man
  Laat ik het er bij houden dat de skyline er weer op staat pluspunt!!

 3. @boellie de thuisshirt kan leuker worden mits opdruk van de adelaar wat duidelijker word!

  de thuis shirt is gepikt van go ahead amateurs vind ik ;)

 4. Zelfs t liedje: ‘ we hebben geen punten, maar wel leuke shirtjes’ gaat nu niet meer op. Wat een armoede. Wat dat betreft hebben ze gekozen voor een uitstraling die bij de knip van GAE past: kaal en leeg.

 5. @GoAheadJeff…. Ik verwacht 1 van de weinigen…

  Persoonlijk vind ik em ook lelijk, die strepen vind ik toch echt wel meer hebben.

 6. SPUUGLELIJK SHIRT, KUTTUKKER ALS TRAINER EN DE CLUB DIE GEEN AMBTIE EN BALLEN TOONT OM EEN PAAR KNAKEN UITTEGEVEN VOOR EEN LEUK SEIZOEN!!!
  LEKKER INZETTEN OP DE UITBREIDING??? JAJA… EEN BEZWAARSCHRIFT EN HOPPA KEN WEER JAREN DUREN. INTUSSEN ZIJN WE KLEINSTE CLUB VAN OVERIJSSEL EN DAAR ZIT DE KOMENDE JAREN GEEN VERANDERING. MOOI KLOTE NIET?

  NEE IK VERTROUW DE CLUB HELEMAAL NIET MEER. ZE LULLEN AL 20 JAAR HETZELFDE EN ER GEBEURD NIETS. JAMMER MAAR ONS CLUPPIE IS AFGEGLEDEN TOT DE MIDDENMOOT VAN DE 1ST DIVISIE EN WE ZIJN ER MAAR GELATEN ONDER EN NIEMAND DIE ER IETS AAN DOET OF WILT VERANDEREN… JONGENTJES WORDT IS WAKKER EN DOE IETS.

  HUIDIG BELEID IS AFGESTEMD OP TOPKLASSE!!!
  SELECTIE IS AFGESTEMD OP TOPKLASSE!!!
  TRAINER IS EEN TUKKER, NIVEAUTJE RIJSSEN’33 DUS TOPKLASSE!!!
  SPELERS VERDIENEN NOG MINDER ALS EEN GEM. TOPKLASSER!!!

  ACH JA KAN NOG WEL FF DOORGAAN…

 7. Het mooiste shirt van NL is vernacheld, godverdomme wat een aanfluiting.

 8. ik ben benieuwd wat de spelers van het shirt vinden!!!!!!???????

 9. beetje wennen maar vind het wel een mooi shirt….!! keer wat anders.

  nu nog aankopen die het shirt willen dragen.

 10. Het is onbegrijpelijk dat de leiding van Go Ahead het toestaat dat Deventrade ons mooie shirt zo vernageld. Waar zijn ze daar in die ivoren toren toch allemaal mee bezig!
  Waar zijn de banen gebleven?
  Een retro look moet het met een mooi woord heten, er zal wel een of andere hotemetoot in de weer zijn geweest, zo eentje die nog nooit in onze Horst is geweest maar wel denkt dat ze op marketing gebied alles weet omdat ze met haar hockeylook 4 jaar Nijenrode heeft gehad, maar verder niets afweet wat voor een gevoel en passie er bij een GAE supporter leeft.
  Daar kan de leiding voor het volgend seizoen lering uit trekken. Leg vast in de statuten hoe ons shirt inclusief banen er uit hoort te zien en verander dat per jaar op een klein detail om de marketing carrousel levendig te houden maar blijf dicht bij je historie en je supporters staan. Blijf van ons thuisshirt af.
  Die “domme supporters” die kopen toch wel weer zo’n shirtje denken ze! En dan dat scheidsrechters tenue, zwart, hoe haal je het in je hoofd om met zo’n kleur te gaan voetballen. Of zegt dit alles over de “doodse” staat waar onze club zich in bevindt. Geknutsel en amateurisme van de bovenste plank.

 11. 1 De club beslist en Deventerade maakt
  2 Het Go Ahead shirt is zoals de amateurs nu spelen.
  Dus je kunt het ook om gooien en zeggen dat we al jaren in het verkeerde outfit spelen
  3 Wit is het uittenue en zwart het derde tenue.
  4 Eerst maar live zien met een sponsort naam en dan pas een mening geven lijkt me.
  5 Dat de selectie nog niet compleet is weet iedereen daarom komen deze week de
  eerste spelers erbij. En dat zijn aanwinsten.

 12. @allen op: “Het Go Ahead shirt is zoals de amateurs nu spelen.
  Dus je kunt het ook om gooien en zeggen dat we al jaren in het verkeerde outfit spelen”

  Wie is hier nu de weg kwijt? Amateur

 13. Het jaren spelen in een tenue met strepen heeft nou ook niet bepaald voorspoed gebracht wel? Aangezien voetballers flink bijgelovig zijn, kan het maar zo positief uitpakken en laat ik dat persoonlijk nou veel belangrijker vinden. Smaken verschillen, maar ik vind het wel een keer leuk zo’n shirt.

 14. Moet je als bestuur eens tegen een sparta, feyenoord ajax supporter zeggen; leuk we ontwerpen een keer een ander thuisshirt,…………………ik weet zeker dat je daar dan als bestuurslid nooit meer herkozen zal worden.
  Traditie ontwerp je niet op herfstachtige maandagochtend bij Deventrade of in de bestuurskamer, maar wordt gemaakt door de jaren heen door fanatieke supporters, een tradidtierijk thuisshirt en een nostalgisch stadion.

 15. We zullen het zien aan de verkoop van de thuis tenue, ben er bang voor dat het er niet al teveel zullen zijn. (minder inkomsten =volgend jaar weer een “normaal” shirt).

 16. Het is maar hoe je het bekijkt. Zo zijn er nog legio mensen die het paars wit van de jaren 70 mooi vinden. De strepen zijn iets van de laatste 25 jaar daarvoor waren er verschillende varianten. Sparta, Ajax en Feijenoord spelen in het shirt zoals opgericht. Dan moeten we dat ook doen dus? Zoiets:

  Anno 1963

 17. eagles meld dat er nu bijna net zoveel seizoenskaarten zijn verkocht als vorig seizoen om deze tijd ruim 2000

 18. @Rob,
  Een mooi voorbeeld anno 1963. Smaken verschillen en dat zal ook altijd zo blijven.
  Alleen is het jammer dat de smakeloosheid van het bestuur het gewonnen heeft van enige vorm van traditie.
  Wij zijn een kleine maar unieke club in Nederland. Zijn cult en bijzonder omdat wij anders zijn dan 80% van de overige betaalde clubs door ons stadion, clubkleuren en supporters. Jaar in jaar uit kopen we trouw een seizoenkaart in de hoop (tegen beter weten in) dat het tij gaat keren. Het tij is inderdaad aan het keren……onbekende amateurs in grote getalen, seizoenkaarthouders die niet meer verlengen en een thuisshirt dat een commercieel gedrocht geworden is.

 19. Verschikkelijk thuisshirt

  Uitshirt/3de shirt vind ik daarin tegen wel mooi, maar is bijna het zelfde als het shirt van 2/3 seizoenen terug met de adelaar er half op..

 20. Die zogenaamde goede voetballers met ervaring bakten er verleden jaar ook niets van (Janota, vd Ouwdeland, Schuurman, vd Vlag, Lopez enz.). Dus namen en ervaring zeggen ook niet alles. Zijn topamateurs slechter als de bovengenoemde namen, ik vraag het mij af. Je kan het geld maar 1 keer uitgeven dus neem de tijd om de juiste beslissingen te nemen.

 21. Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm valt me niet tegen ruim 2000 seizoenskaarten tot nu toe (al zullen er wel weer azijnzijkers zijn of realisten die beweren dat de club deze getallen expres naar buiten brengt om voor de buitenwacht de schijn op te houden dat het nog niet zo slecht gaat met de verkoop van de seizoenskaarten), dit had ik echt niet verwacht dus de meesten verlengen toch tot nu toe!!!!!. Nog ff over de 1e training moet eerlijk zeggen dat ik blij ben dat het weer begonnen is, vond het echter een gezapige bedoeling (zekers ten opzichte van vorig jaar, toen met onze trainerd waarbij iedereen achter op de brommerd zat). Wat me wel opviel was de felheid waar mee krompkamp en suk trainde en het feit dat ten hag zeer ruim de tijd nam om apart met schuurman te spreken…………………………………….

 22. steven berghuis van twente naar az, hoe zit dit?? voor dat de jeugd samenging was hij toch echt van de eagles krijgen wij hier nou nog geld voor of gooien we echt alles weg??

 23. @gaedeventer

  Een linksbenige verderdiger ja. Karami, Schuurman, Kromkamp kunnen allen als rechtsback spelen. Ook Heerkens is een mogelijkheid,

 24. Het nieuwe thuis shirt vind ik mooi vooral de kleuren rood en geel prima zet .

 25. De Adelaar op de voorkant en de skyline op de achterkant ziet er toch prima uit, alleen zag ik liever een rode balk in het midden en geel aan de zijkanten, dan was het helemaal old-skool geweest.

 26. Stef Eikel Bauke en de Dikdakkers!? Wat een drama wie vezint zoiets op een open dag men denkt zeker dat de gemiddelde Eagles supporter van deze nederlandstalige jankmuziek houd!!! totaal geen respect voor je fans Eagles terug bij af op alle fronten boycotten die rotzooi bah!!

 27. Zeikerd, wees blij dat er wat georganiseerd wordt. Wanneer je het niet goed vind moet je zelf eens de handen uit de mouwen steken. Anoniempje, post eens met je eigen naam.

 28. anoniem blijf je toch lekker weg als het niet oke is.

 29. Het zijn inderdaad geen bijzondere namen anoniempje, maar dat maakt toch niet uit?
  Ik heb ook liever dat een Korsakoff, Outblast of Angerfist komt, maar dat is ook niet haalbaar helaas :S
  Ze kunnen niet aan alle wensen voldoen he, en over het algemeen is Nederlands talig toch wel het meest sfeer verhogende muziekstijl en is ook nog eens om aan te horen!

  Ik ben benieuwd hoe het dit jaar is en komen gaat, maar ik zal er zijn zondag XD

 30. Dit stukje is geplukt van de officiële site en waren woorden van Ten Hag:

  ‘Ik ben ervan overtuigd dat onze spelersgroep het nieuwe shirt met trots en zelfvertrouwen zullen dragen. We beloven het komende seizoen veel strijd. Er staat een mooie selectie, maar deze is nog niet helemaal compleet. We zijn vandaag aan de slag gegaan. Belangrijk in de voorbereiding is dat we topfit en een eenheid zullen worden. Daarnaast gaan we aan onze speelwijze werken.’

  Dit staat mij toch wel aan: fit en strijd, gelijk vanaf begin af aan tegen de spelers zeggen wat er van ze verlangd wordt om te mogen spelen.
  Of Ten Hag dit voor elkaar gaat krijgen is natuurlijk de hamvraag…..

 31. Yuri Rose van De Graafschap naar Cambuur. Was een goeie voor ons geweest!

 32. @ Jojo

  zeker, maar ik denk dat camboer een veel dikker salaris betaald en hij op zijn ‘ouwe’ dag toch nog ffe probeert om zoveel mogelijk knaken bij elkaar te sprokkelen in NL

 33. Ik heb het altijd een irritantte overdreven speler gevonden, had hem liever niet bij ons

 34. We hebben jaren geleden Arie Ribbens op de open dag gehad, maakt geen ruk uit, met een paar biertjes op wordt alles wat mij betreft een stuk aangenamer. Heerlijk het gaat weer beginnen, de eerste training is nog niet achter de rug of het gezeik is alweer begonnen!! Forza Go Ahead!

 35. Gelijk heb je anoniem.
  Maar de waarheid wordt hier niet door iedereen gewaardeerd.

  ik ben het volledig met jou eens.

 36. Dank uwel als je met iedereen meekletst ben je het mannetje,en als je een andere mening hebt ben je een zeikerd.Maar goed,zondag lekker meelallen met Stef Ekkel (uit Kampen bij Olle)

 37. De muziek is totaal onbelangrijk. Biertje en gezelligheid is veel belangrijker. Ook dat de kids zich kunnen vermaken is mooi. Echte Kampenaren gunnen zwollenaren het licht nog niet in de ogen, net als Deventenaren. Maar volgens mij reageer ik op een stel stokers uit zwolle.

 38. JIJ vind muziek totaal onbelangrijk IK dus wel, maar goed veel plezier zondag
  Ik kom trouwens al 35 jaar bij de Eagles maar dat terzijde

 39. Goed bezig anoniempje, maar de muziek is onbelangrijk.
  Vind belangrijk dat het mooi weer is en voor de kids leuke dingen te doen is.
  Ach en ga miss ook wel een beetje kijken bij die optredens…

 40. Zo is het! Gewoon lekker met de kids een paar prullaria scoren, biertje drinken, hapje eten, handtekeningen voor de kids scoren en muziek luisteren. Wat wil een mens nog meer? Ja, twee of drie echte versterkingen erbij!

 41. wie o wie heeft al gerucht of primeur voor de nieuwe shirtsponsor (voorop)

  uiteraard zondag van de partij! bier + eten en alles wat erbij komt kijken

 42. Kom al jaren bij GAE en kom zelf uit Kampen.. Uit Kampen zijn er velen die naar GAE gaan..

 43. ik uit Nijverdal, zijn hier meer voor GAE dan dat er ollenaren zijn ;) maar gros is toch voor de pony’s en het plastic gras..

 44. Kijk dat is nou mooi van heinde en verre kom je de echte supporter wel tegen al zal het ook in Jibouti am see zijn echte kowetmensen komen altijd weer terug op het oude nest. Dat mensen voor andere clubs zijn is natuurlijk niet te voorkomen maar 1x met het Eaglesvirus in aanraking gekomen te zijn dan ben je wel verkocht. Normaal gesproken het sfeertje wat bij ons hangt daar ben je in mijn ogen wel uniek mee. Dit zal bij andere volksclubs ook wel zo zijn maar ik blijf bij mijn clubje uit mijn eigen stadje. Morgen de eerste oefenwedstrijd van dit seizoen bekijken heb er nu al zin aan. Ben benieuwd naar alle nieuwelingen en waar ze op het veld zullen gaan spelen, kijken of er echt de goeie spirit in zit. Onze voorzitter vertelde ons bij de eerste training dat er deze week 3 versterkingen bij zouden komen maar ik heb tot op heden hier nog niets van vernomen iemand anders wel misschien?. Als het deze week niet is dan zal hij wel weer met een klote excuus komen denk ik maar dan had hij gewoon zijn grote mond moeten houden. Het excuus zal wel iets in de trant zijn van het moeten wel echte versterkingen zijn, jongens die er direct staan. Ik begin hem steeds ongeloofwaardiger te vinden maar ik wacht het nog wel even af.Voor een ieder de groeten en tot morgenmiddag op Klein Milanello.

 45. gerucht op FB gaat dat Serginho Greene is gesignaleerd bij de horst?

 46. greene is 30 jaar oud, maar gezien t feit dat er verder weinig rondloopt met ervaring op niveau zou dit misschien een goede versterking zijn.

 47. jammer maar waar…eerste oefenwedstrijd moet ik laten schieten….ben vandaag jarig…..en krijg dus overdag al visite….het is niet anders….ik ga uit van een dikke overwinning…dus dat is mijn kado namens EAGLES! fijne wedstrijd morgen boys!!!!

  FORZA EAGLES DEVENTER!!!

 48. Als het waar is van Greene, dan zou dat een zeer welkome versterking zijn voor GAE begrippen hoor! Buiten het feit dat er verder weinig rondloopt. Samen met Jantje achterin… Maar ik verwacht toch dat hij eerder kiest voor een club met een beter gevulde buidel…

 49. Green, das die gast die bij feyenoord zat toch?
  Dat zal zeker een versterking zijn!!

  @johnnie: gefeli ouwe… XD

 50. Nou mooie versterking hou maar op
  voor een green kom je niet na stadion dat doe je voor een van dijk als die aan de bal was gebeurde er iets .
  Na stadion kwam je voor een smeekers als die alleen alleen al het veld stond gebeurde er al wat.
  Niet dat het wat was maar als die post warm ging lopen en we stonden kreeg je gevoel van tja zou het gebeuren
  je kreeg een beetje hoop

  Maar green kom op en dan samen met Schuurman en krompkamp nou dat wordt weer balletje terug balletje breed

  Laten we hopende de Zeeuw verkocht wordt dan ontvangen we beetje geld
  kunnen we dan een nieuwe publieksprijs lieveling halen die wat extra ‘ s brengt

  Maar we zullen zien ti’s te hopen dat rutten na fietstas gaat rutten en ten hag hebben een zeer goeie band met elkaar Misschien kunnen we er 2 of 3 bijbkrijgen van hun ipv dat klote Twente

 51. @assen vakkie 8 en bovanmo thnx!!!

  geniet er van vanmiddag…..ga ik ook doen!!! heerlijk v(oetbal)erjaardagsweer ;)

 52. @johnnie van harte gefeliciteerd met je verjaardag jongen fijne dag verder.

  Eindelijk mogen we weer vanmiddag naar terwolde na het ek waar alleen nog de finale is kunnen we onze nieuwe aanwinsten zien in een nietszeggend duel tegen terwolde.
  Met je vrienden lekker over voetbal kletsen met een paar biertjes in de hand lekker over spelers zeuren die volgens jouw net een balletje eerder naar links had moeten spelen of een schijnbeweging had moeten maken om de keeper te kunnen passeren.De laatste geruchten nog door nemen en praten over wat voor seizoen het dit jaar gaat worden.

  Tevens erg vroeg de opendag ,maar zoals de meeste weten hou ik zeker niet van figuren als stef ekkel en de rest ken ik niet eens.Van mij hadden ze ook weg mogen blijven,maar goed ik heb het niet voor het zeggen.Ach ja we zullen wel zien meestal is de opendag toch grootste gedeelte het zelfde.

  Greene is gisteren idd gezien bij de horst,maar wat ik belangrijker vind is een linksback dat maakt bij mij de grootste zorgen,maar ook dat zou wel goed komen we zullen afwachten gaat snel duidelijkheid komen als sommigen spelers niet hoge bedragen vragen of opeens naar de eredivisie gaan zoals kevin brands al valt dat natuurlijk wel te begrijpen eredivisie of eerste divisie.

  Tot vanmiddag

 53. Jhonnyboy van harte jonguh..Vele roodgele jaren nog.
  Ben nu nog op ut treintje maar 2e helft ga ik halen, bietje slap lullen ff kijke naar onze bois en een pilske nemen.
  Totzo..
  Forza GAE DEVENTER
  EA71

 54. Paul bosvelt nieuwe trainer van fc twente A1. Meld de site van VI

 55. We hebben ook een nieuwe hoofdsponsor heeft vanmiddag getekend.

 56. Zo het eerste middagje terwolde hebben wij weer gehad.
  Niet te druk en met een heerlijk zonnetje kun je hopen op veel doelpunten en dat gebeurde.Over de wedstrijd ga ik niet eens beginnen stelde niks voor je kunt wel naar de nieuwelingen kijken zoals nick marsman heeft een blok spieren waar je u tegen zegt.Carla de wasvrouw hoeft het witte keeperstenu niet eens in de was te doen hij komt rustig over.
  Cas peters wisselde met antonia van diverse keren van positie en heeft aardig wat snelheid vooral op zijn eerste meters. Guyon phillips heeft een neusje voor de goal komt aardig wat houterig over zo dachten hullie en ik erover.Turuc een nummer 10 met een linkerpoot speelt alles naar de linkerkant toe zou ook rechts op moeten oefenen een nummer 10 die twee benig is zie je nog zelden in de eerste divisie. Rico wolven traint nog tot de 14de mee anders gaat die naar excelsior uit rijssen scoorde ook nog kon hem niet echt beoordelen netzoals mulkes.
  Joran pot wordt een controleur en van der linden liet nu al zien dat hij hoekschoppen goed kan nemen.
  Kevin spanjaard aardig iel mannetje zou meer body mogen hebben heeft een mooie traptechniek.
  Trainer ten hag met zonnebril is een totaal ander persoon dan joop die veel mooie praatjes had.
  Zit heel strak op de groep en is behoorlijk fel naar de groep toe zo zag je toen de laatste kwartier inging dat die iets riep en de spelers gingen nog behoorlijk door om doelpunten te maken.
  Je ziet dat hij bij een club als psv heeft gezeten twee keer trainen per dag iedereen vaste rugnummers en iedereen moet er kijhard voor knokken en anders wordt dat wel tegen je gezegd.
  Het nieuwe shirt moet ik even aan wennen,maar goed daar zijn diverse redenen voor.
  Nieuwe hoofdsponsor is inmiddels al bekend en contract is vanmiddag getekend.

  Tot morgen

 57. @johnnyboy van harte gozert ;)

  ot: is de naam van de sponsor ook bekend? ook mooie uitslag, thnx @Raalte25 voor je verslag ;) en ook mooi om te horen dat ten hag strak op de groep zit.. is ook wel is anders geweest bij onze club.

  iedereen tot morgen! (die gaan althans)

 58. Dit moet de naam van zijn van onze nieuwe hoofdsponsor Join4Energy , maar weet het niet 100% zeker. Dus ik hou een slag om de arm………………………………….

 59. Er zou binnen 48 uur bekend worden wie de nieuwe hoofdsponsor zou worden zo zij onze voorzitter.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s