Conceptprogramma eerste divisie bekend

Het is middels het conceptprogramma bekend geworden hoe het speelschema voor Go Ahead komend seizoen eruit gaat zien. Conceptprogramma wil zeggen dat eventuele wijzigingen mogelijk zijn, echter veranderde in het verleden zelden iets en is het conceptprogramma ook eigenlijk altijd het uiteindelijke programma.Het programma:

Periode 1
Vrijdag 10-8-2012: VV Almere – Go Ahead Eagles
Vrijdag 17-8-2012: Go Ahead Eagles – de Graafschap
Vrijdag 24-8-2012: FC Oss – Go Ahead Eagles
Vrijdag 31-8-2012: Go Ahead Eagles – Cambuur
Zondag 16-9-2012: Sparta – Go Ahead Eagles
Zondag 23-9-2012: Go Ahead Eagles – FC Den Bosch
Vrijdag 28-9-2012: Fortuna Sittard – Go Ahead Eagles
Vrijdag 5-10-2012: Go Ahead Eagles – Telstar

Periode 2
Vrijdag 19-10-2012: Helmond Sport – Go Ahead Eagles
Vrijdag 26-10-2012: Go Ahead Eagles – FC Dordrecht
Vrijdag 2-11-12: Excelsior – Go Ahead Eagles
Vrijdag 9-11-12: FC Eindhoven – Go Ahead Eagles
Vrijdag 16-11-12: Go Ahead Eagles – AGOVV
Vrijdag 23-11-12: MVV – Go Ahead Eagles
Vrijdag 30-11-12: Go Ahead Eagles – FC Emmen
Vrijdag 7-12-12: Go Ahead Eagles – Veendam

Periode 3
Zondag 16-12-12: FC Volendam – Go Ahead Eagles
Vrijdag 21-12-12: Go Ahead Eagles- VV Almere

Winterstop

Zondag 20-1-2013: de Graafschap – Go Ahead Eagles
Vrijdag 25-1-2013: Go Ahead Eagles – FC Oss
Vrijdag 1-2-2013: FC Den Bosch – Go Ahead Eagles
Vrijdag 8-2-2013: Go Ahead Eagles – Fortuna Sittard
Vrijdag 15-2-2013: FC Dordrecht – Go Ahead Eagles
Vrijdag 22-2-2013: Go Ahead Eagles – Helmond Sport

Periode 4
Vrijdag 1-3-2013: Telstar – Go Ahead Eagles
Maandag 11-3-2013: FC Emmen – Go Ahead Eagles
Maandag 18-3-2013: Go Ahead Eagles – Excelsior
Vrijdag 29-3-2012: Go Ahead Eagles – Sparta
Maandag 1-4-2012: Cambuur – Go Ahead Eagles
Vrijdag 5-4-2012: Go Ahead Eagles – MVV
Vrijdag 12-4-2012: AGOVV – Go Ahead Eagles
Vrijdag 19-4-2012: Go Ahead Eagles – FC Eindhoven

Wedstrijden buiten periode:
Vrijdag 26-4-2012: Veendam – Go Ahead Eagles
Vrijdag 3-5-2012: Go Ahead Eagles – FC Volendam

161 gedachten over “Conceptprogramma eerste divisie bekend

 1. Pfff, zware 1e periode. Als een stroeve start ons het hele seizoen maar niet blijft achtervolgen!

 2. GLANERBRUG – Aanvaller Kevin Spanjaard (foto) van vv Glanerbrug heeft de clubs voor het uitkiezen. Zo hebben Go Ahead Eagles, BV Veendam, Spakenburg en SVZW zich bij de eersteklasser gemeld voor de 19-jarige speler. BV Veendam en Go Ahead Eagles deden de jongeling al een aanbieding, waarover Spanjaard zich nu aan het beraden is. ‘Er vinden veel gesprekken plaats’, vertelt de revelatie van Glanerbrug. ‘Met welke clubs kan ik niet zeggen. Ik wil graag zo hoog mogelijk spelen, dus de kans dat ik vertrek bij Glanerbrug is groot.’ Vanavond heeft de linksbuiten nog een gesprek over de huidige situatie met zijn club Glanerbrug.

 3. Geplaatst op 31 mei 2012 door Redactie   ·   7 Reacties
  DEVENTER – Middenvelder Cenk Uguz (foto) mag op proef komen bij Go Ahead Eagles. De club uit de Jupiler League wil de Excelsior’31-aanwinst een kans geven om een contract te verdienen. Uguz kwam de laatste drie seizoenen uit voor HSC’21. Tijdens zijn periode bij de Haaksbergse Topklasser trainde de 20-jarige middenvelder veelvuldig mee bij FC Emmen. Hoewel de nummer laatst van de Jupiler League hem graag aan wilde trekken, kwam het (mede door financiële problemen bij Emmen) niet tot een overgang.

  Dit seizoen is Uguz meerdere malen bekeken door vertegenwoordigers van Go Ahead Eagles. Hij liet een goede indruk achter en werd uitgenodigd voor een testwedstrijd, maar deze ging door het plotselinge vertrek van trainer Joop Gall niet meer door.

  Hoewel HSC’21 de sterkhouder graag wilde behouden voor de club, koos Uguz voor de overstap naar zaterdagtopklasser Excelsior’31. Hij tekende bij de Rijssense club een overeenkomst voor één seizoen, waarin ook een clausule is opgenomen dat de middenvelder nog kan overstappen naar een bvo.

 4. Vorig seizoen hadden we toch ook al een Spanjaard in dienst? Nou dat was een succes zeg.

  Als ik dan ook nog de clubs zie, die ook belangstelling hebben voor deze jongen, lijken we kansloos te zijn.

 5. Je kunt er nog eigenlijk niks over zeggen want de selecties van de clubs zijn nog niet rond.
  Fortuna krijgt amper spelers geen trainer en veel gezeur binnen die club.Emmen haalt spelers maar voegt het wat toe ik vraag het mij af.
  Ook wij zelf zijn nog druk bezig ben benieuwd zal aardig snel wat rondkomen.
  Geen brands hij zou bij telstar blijven gaat naar tilburg jammer had ik hier graag gezien netzoals rosheuvel die naam werd ook genoemd gaat naar az.
  Wat gebeurt er met suk is ook behoorlijke belangstelling voor en antonia werd ook aangetrokken,maar heeft een hele matige tweede seizoenshelft achter de rug.
  Nog veel te doen voordat het seizoen gaat beginnen en zijn er nu wel spelers beoordeeld hebben ze daar wel wedstrijden trainingen van gezien en niet zoals voorgaande jaren spelers halen die ze amper hebben gezien.
  We moeten afwachten helaas het is niet anders eerst het ek waar iedereen weer als een idoot verkleed over de straten gaat ach ja!

 6. Zie VI Oranje: allemaal stemmen op de gemiste penalty van die oetlul van een Zwollenaar. De domme back zoals Derksen hem net noemde. Grijns!! ;-)

 7. 8 juni 2012
  GA Eagles huurt Cas Peters van FC Twente

  Go Ahead Eagles heeft Cas Peters (19) voor het komende seizoen vastgelegd. De aanvaller wordt een jaar gehuurd van FC Twente.

  Cas Peters is een talentvolle aanvaller, die het afgelopen seizoen deel uitmaakte van het beloftenteam van FC Twente, dat de landstitel voor reserveteams pakte. Peters, die in diverse vertegenwoordigende teams uitkwam, kan op alle aanvallende posities uit de voeten en is razend snel. Trainer Erik ten Hag is blij met de komst van de Enschedese speler. ‘Cas is een multifunctionele spits die direct in staat zal zijn een bijdrage te leveren in het verhogen van het aanvallend rendement van GA Eagles.’
   

 8. Ik zie dat we allemaal toppers van de amateurs aan het halen zijn. Ik denk dat de selectie helemaal klaar is voor het seizoen 2013-2014 als we in de Topklasse spelen !

 9. Wat een ‘aankopen’…kampioen van de Topklasse dan maar?

 10. Zo is het, eerst maar eens afwachten wat z’n nivo is. Hij heeft afgelopen seizoen 5 keer gescoord en Theo Vogelsang (wie kent hem niet meer) scoorde er al 4 afgelopen seizoen in jong twente.

 11. Ben blij met eerst een uitwedstrijd. Precies op tijd terug van vakantie voor de Graafschap.

  Met 1 ste jaar profs wordt je zeker geen kampioen en ook niet bij de eerste 5!!

 12. wat worden we weer gebruikt door twente! we lijken steeds meer een satelietclub en begin er goed van te balen. een speler waar niemand van gehoord heeft en twente wil hem laten opbloeien (laaste kans voor hem) bij gae. mocht het wel wat worden verkopen ze hem aan een middenmoter ofzo….en wij staan met lege handen!

  dit moet niet zo doorgaan met al die kuttukkers, ben er helemaal klaar mee.

  wij zijn gvd 100% gae en geen staltent en opleidingsinstituut voor twente, wordt een wakker bestuur!

 13. wacht nu eerst even af wat er nog bij komt voor dat we gaan lopen zeiken

 14. @dreetje…..

  het halve elftal is met gemak amateur!!!!
  waarom mogen wij niet zeiken?

  betalen wij de scc om naar een amateur elftal te kijken?

  scc?met dit aankoopbeleid……ja of nee???

  ik ben benieuwd!!!!

 15. Spelers die nu gehaald zijn, zijn wel allemaal talentjes en jongens die willen. Nu moet GAE een goede spelbepaler kopen, en misschien nog twee ervaren spelers, dan heb je een goede mix!

 16. @ Anoniem
  Ben je soms famillie van Van Marwijk?

  Die denkt ook dat hij tegen Denemarken (een van de zwakste ploegen di toernooi) een goede wedstrijd speelde.

  De echte realiteit wordt zichtbaar in de resultaten. Zowel bij ons, als bij Oranje heb ik weinig vertrouwen.

  Een seizoenkaart zal ik niet aanschaffen tenzij …

 17. Toch heeft anoniem wel gelijk, je zult een aantal ervaren spelers nodig hebben die begrijpen wat er nodig is om een wedstrijd over de streep te trekken,

  types als dick kooijman, marco holster en jan michels dat in het verleden waren.

  Maarja die kosten geld, en geld is er niet dus vrees ik voor weer een jaartje in de luwte!

 18. Wel mee eens dat er veel amateurs worden aangetrokken maar liever dat dan spelers die lang geblesseerd zijn geweest zoal De Wit, Lopes, vd Zwam en ga maar door. Deze amateurs zijn in ieder geval fit en inzetbaar en zijn talenten. Wie weet zit er wat tussen. voordeel is dat ze graag willen en, verwacht ik, zeer gemotiveerd zijn. De spelers in de laatste jaren leverden ook weinig succes op dus waarom niet geprobeerd? Dennis Demmers heeft er wel kijk op, dat is zeker.
  je krijgt nu amateurs omdat de overschrijvingstermijn sluit per 15 juni. Ik weet niet precies of profclubs gebonden zijn aan deze datum en dat ook zij voor deze datum die jongens mogen aantrekken. In het geval v/e amateurcontract lijkt mij dit wel het geval. Dan kan ik mij voorstellen dat de amateurclub dit graag tijdig wil weten zodat zij wel voor 15 juni nog wat halen. De markt voor de profs zal pas na het EK op gang komen en pas eind augustus een climax kennen.

 19. ik heb geen idee wie er komen.vorig seizoen liet de meeste ervaren spelers het af weten dus dat zegt ook genoeg.ik wacht eerst af en geef dan pas commentaar of kritiek.kijk na de namen die er nu zijn dan zit er nog genoeg ervaring in vind ik.

 20. Aan alle azijnzeikers en meelopers hier die zich laatdunkend uit laten voor het te voeren beleid:
  Met een kromkamp, Kolder, Schuurman, v/d Ouweland, Jansen en v/d Vlag was het ook helemaal niets het afggelopen jaar.
  Ik zie liever jonge veelbelovende spelers die ergens voor willen knokken dan uitgerangeerde voetballers die enkel nog kunnen teren op hun in het verleden liggende naam en roem.
  Met vooroordelen bereik je niets, ga achter de club staan met zijn allen en bewaar al die vooroordelen liever voor een analyse van je eigen gedrag!

 21. Ik wordt een beetje moe van veel mensen hier die alleen maar lopen af te geven op (kut) tukkers en(kut)twente.
  De opleiding van GAE zit nu eenmaal bij twente in omdat
  ZE IN DEVENTER GEEN GELD HEBEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
  SNAP DAT DAN!!!!!!!!!!!!!
  Tuurlijk zie ik het ook det lede ogen aan hoe wij afdankertjes van twente krijgen.
  Maar dat is nou eenmaal de huidige realiteit.
  Tot voor kort liepen hier een hoop mensen te zeuren dat we niets hebben aan de samenwerking met die tukkers. Nu lijkt het erop dat we dit seizoen wel wat hebben aan de samenwerking en dan gaan we lopen zeiken dat we een sattelietclub van twente worden!!???
  Hoeveel geld steekt GAE in de jeugopleiding bij twente???
  Vast bijna niets. Dan moeten we ook niet verwachten dat we topspelers in Deventer krijgen!!!

  En ik vind het goed dat GAE scout in de top en hoofdklasse.
  Afgelopen seizoen stonden er namen op het veld en het was zwaar kut.
  Liever gemotiveerde topklassers dan “grote namen” die nog even afbouwen in Deventer!!!
  Gewoon goed scouten en de parels uit de amateurvoetbal halen.
  Die aanvullen met enkele huurlingen van twente en een paar ervaren bikkels die GAE wel onder contract moet hebben en we gaan het beter doen dan de laatste 2 jaar!!

  twente is nu eenmaal een grote club en zo beginnen ze zich ook te gedragen.
  GAE heeft geen geld en moet hopen dat twente ze iets gunt.

  Geen sponsoren, geen geld betekend geen grote spelers en ook geen jeugdopleiding!

  WE MOETEN OP DE GEMEENTE DEVENTER GAAN LOPEN ZEIKEN EN HET GAE BUSTUUR ACHTER DE BROEK AAN GAAN ZITTEN OM ER VOOR TE ZORGEN DAT ONZE ADERLAARSHORTS WORDT UITGEBREID!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  IK HOOR AL 20 JAAR DAT WE GAAN UITBREIDEN (NIEUWBOUWEN) EN DAT WE DAN GAAN GROEIEN!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Dus niet op tukkers en twente zeiken maar naar ons zelf kijken.
  kuttukers dit….
  kuttwente dat…..
  blablabla.

  Gemeente Deventer vind ik kut!!
  Technische staf en bestuur van ons vind ik soms kut!!!!!

  ANMAK’N MET DE UITBREIDING EN GVD SPONSOREN ZOEKEN!!!!!!!
  NU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 22. @Cris(es)

  Na 15 jaar wanbeleid is mijn geduld echt op geraakt, mag dat? Goed dat jij nog in sprookjes gelooft.

  Ik ben inmiddels van het moot Eerst zien dan geloven !!

 23. marcel, heb jij je scc van twente al binnen?

  twente wil verzorgingsgebied vergroten over de rug van gae, dat doet pijn! er zijn binnen de club teveel mensen die geilen op het contact met twente lijkt het wel. natuurlijk weet ik ook wel dat er geldgebrek is maar wat is ons voordeel…twente bereikt steeds meer en onze talenten zie je nooit meer terug. hoop dat er een (meerjaren) plan ligt hoe wij onze jeugdopleiding terugkrijgen…?! Twente blijft een grote rivaal voor mij (van oudsher al) en ook van onze club.
  zorg maar eens dat er echte basisspelers gehaald worden, en goede amateurs zijn er ook buiten twente dennis d!

 24. Sorry welke talenten uit de jeugdopleiding? Suk, Michiels? Andere talenten liepen toch al weg als er een eredivisieclub kwam. Ooit aan gedacht dat de huurlingen van twente ook overgenomen kunnen worden na dit seizoen? En klaagde je ook over die huurlingen toen we voor het eerst sinds jaren 5e werden en zelfs promotie misten? Face it. Onze gemiddelde eindstand is 9 met een totale begroting van 3 miljoen. Elke goede speler is gewenst en waar die vandaan komt is niet belangrijk.

 25. toekomstige talenten! de zeeuw, sikora en kieftenbeld natuurlijk ook van onze jeugd en daar verdiende we aan toen ze weggingen of doorverkocht werden! wie de jeugd heeft heeft de toekomst en die hebben we nu niet. spelers die gehuurd worden en goed spelen worden verkocht door twente aan andere clubs, zie reimerink! en wij staan met lege handen… FACE IT!

  uiteraard kan een huurling ook positief zijn maar twente is maar op 1 ding uit: groeien in de regio en talenten uit de regio werfen, onze regio en over onze rug! over een paar jaar (of nu al) is sommige jeugd uit deventer meer voor twente dan gae, dat mag nooit gebeuren!

  iedereen zijn visie, dit is de mijne.

 26. reactie was van mij, en goede spelers is nog maar afwachten….0,0 jup ervaring dus laat zich eerst maar bewijzen!

 27. kevin spanjaard naar ga eagles .hij kon kiezen uit meer clubs maar koos voor de eagles

 28. goed nieuws eagles speelt 1 wedstrijd thuis op maandag en geen zondag thuis match de rest op vrijdag ik zeg erg fijn

 29. Iedere trainer haalt spelers die hij kent. Als je een tukker in dienst neemt weet je dat er veel spelers mee komen.

 30. Oefenwedstrijd open dag waarschijnlijk tegen Southampton.

 31. opendag word er geen wedstrijd gespeeld maar 3 augustus

 32. das wel een interessante tegenstander…. I’ll be there!

 33. Er gaan geruchten dat Kromkamp en Schuurman weg mogen!
  Lijkt me dat je ook wat ervaren jongens nodig hebt of gaan we in de beloftencompetitie voetballen?

 34. Zondag 1 juli – Deventer
  Opendag Go Ahead Eagles – aanvang 12.00 uur
  DJ Taeke Wouda samen met Bouke, De Dikdakkers en Stef Ekkel

 35. @Anoniem

  Door wie wordt dat bevestigd?

  gebeurd er in deze zomer ook nog wel wat leuks op NAMEN ipv amateur namen? want met het 1e van glanerbrug word je echt geen kampioen en pak je ook geen periode.. (niet dat ik negatief ben) maar je moet ook kwaliteit halen ipv alleen inleveren..

  @bozen

  Ik zag op kowet leuke stukjes voor in de zomer, zoals GAE foto’s overal gemaakt waar ook ter wereld en interviews met oud spelers? nog iets speciaals waar jullie mee op de proppen gaan komen?

 36. 90% van de selectie volgend seizoen mag nog in de A voetballen. Wordt het niet te laat voor deze jongens bij uitwedstrijden, moeten toch op tijd in bed liggen?

 37. Neen onze ervaren jongens, neen dat was vorig seizoen……………………………………….

 38. ow wat is het toch fijn.
  om een eagle te zijn.
  1 die is zijn club toch trouw!
  alleen het bestuur neemt het niet zo nauw.

  Uitbreiding de horst laat op zich wachten.
  Gae loopt op z’n laatse krachten.

  Ach ja gekke gerritje heeft het weer mis :)
  Hoe lang houden diegene het vol om te denken dat het nog goed komt ?
  Laat je toch niet zo neppen pfff

 39. Vandaag samen met de jongens het seizoenkaartje verlengd dus aankomend seizoen zitten jullie ook weer aan ons vast. Kijk al die amateurspelers is misschien wel leuk dat deze jongens bij ons een kans gaan krijgen maar aan de andere kant moet je wel een paar ervaren krachten erbij hebben voor het balans in het team en waar deze jongens iets van kunnen leren cq tegen op kunnen kjiken. Staat ook weer tegen over dat deze jongens wel als grote talenten worden beschouwd wat weer met zich mee brengt dat men hier eventueel later toch weer een paar centen aan kunnen gaan verdienen. Ik heb het gevoel dat de T.S een goeie middenvelder wil gaan halen waar men ook wel iets meer voor wil gaan betalen. Ik denk ook dat dit een ervaren speler zal zijn maar dit is een gevoel wat ik heb. De laatste oefenwedstrijd tegen Blackburn kan ik bevestigen, dit heb ik gehoord van de buurman( hij is een agent) en hij had dit op zijn werk gehoord. Denk dat dit een leuke tegenstander voor ons is vooral qua uitstraling. Jongens nog eventje´s dan mogen we weer naar Terwolde ik heb er nu al weer zin aan.

 40. Ben ook benieuwd wat de amateurspelers ons gaan brengen, als je een beetje geluk hebt, dan heb je weer wat mogelijkheden. Ben het eens met de overgrote meerderheid dat er ook gevestigde spelers bij moeten komen, soldaten fungeren nu eenmaal beter onder een generaal en een maarschalk, zodat je met verve je kleuren oftewel je vlag kan verdedigen, klinkt net als een pot stratego,klinkt makkelijk maar win nooit dat verdomde denkspelletje van mn zoon.. (alleen als ik af en toe steek..ghehe..)
  Tis mooi dat blackburn rovers naar de Horst komt,maar met een beetje lef en durf had men onze enige europacup oppenent uit onze voetbalgeschiedenis naar Deventer kunnen halen, ze zijn tog eind juli in Nederland.. Celtic Glasgow met dat prachtige groenwitte shirt heeft tog wel ff meer uitstraling dan een Blackburn, maar kzal verders niet zeuren, tis in iedergeval een buitenlandse club met een naam.
  Benieuwd of Oranje morgen opgewassen is tegen de Duitsers,verheug me ook aan morgenavond 20.45, maar ik verheug me vooral op Terwolde en het nieuwe seizoen…
  Forza GAE DEVENTER
  EA71

 41. @dt

  ik ga er vanuit dat de vlaggetjes/versieringen weer de kast in kunnen!!!!

  maar hoop van gans harte dat we het gaan winnen morgen!!!

  ALLES MOET…..NIETS KAN!!!!!!

  maar goed……op naar de eagles!!!!

  klein milanello…..ondanks de herhaling van vorig seizoen kwa tegenstanders……WIJ komen!!!! i’m eagles till i die!!!!

 42. je bent weer positiev gerrit aka Zwollenaar?

 43. Quincy pomes nummer tien van jong Twente waarschijnlijk naar gae hoorde van een oud collega
  Die bij hummel werkt

 44. ff off topic

  voor diegene die zich straks vervelen…of zich lekker in de stemming wil brengen voor de wedstrijd van vanavond:

  http://www.youtube.com/onsoranje

  live beelden vanuit charkov om 14.00uur begint het!!!

 45. Leuk al die nieuwe spelers maar dan wordt het wel weer druk voor ons om allemaal nieuwe naamliederen te gaan verzinnen. Iemand al ideeën?. Voor Kevin Spanjaard zal dit geen problemen opleveren denk ik, ik zat zelf al met eviva kevin spanjaard naar het origineel van Imca Marina eviva espana. Om iets te gaan verzinnen op Gerritsen Mulkes of Guyon Phillips laat staan Turuc dat zal wel problemen gaan opleveren.

 46. hullie en de jongens goed bezig ik had niet anders verwacht

 47. Blij dat ik eagles supporter ben en geen oranjewortel. Heb zin aan het nieuwe seizoen.

 48. Leuk al die nieuwe spelers maar dan wordt het wel weer druk voor ons om allemaal nieuwe naamliederen te gaan verzinnen. Iemand al ideeën?.

  Waarom voor elke speler een andere naam? Gewoon voor iedereen hetzelfde liedje. Immers elke seizoen is het hetzelfde liedje. DRAMATISCH

  Mijn liedje kent iedereen…. HIJ IS EEN HONDELUL

 49. die Anoniem reactie die aan bozen en aan Anoniem was.. had ik geplaatst.. sorry voor ongemak haha

 50. transfergerucht:
  VVV is na het vertrek van Uchebo grondig op zoek naar een nieuwe spits. De naam Joey Suk zwerft al weken rondom De Koel. De krachtpatser van De Eagles is toe aan een nieuwe uitdaging en VVV lijkt hem die te bieden, er zou een 3-jarig contract klaar liggen voor Suk

 51. Promes komt niet waren ze wel mee bezig…..verder diverse geruchten maar je merkt dat echte namen tussen haakjes dan voor eredivisie gaan of voor de poen. Wij zijn wel bezig met spelers uit amateurwereld en spelers die ten hag goed kent. Afwachten dus verder willen ze nog wel twee a drie met namen

 52. Wat zou Sukkie op moeten brengen dan? 2,5 – 3 ton?

 53. jammer dat suk weg zou gaan…..zou me zoontje veel verdriet doen….suk is een ”echte” held voor hem! maar dat weet joey zelf namelijk ook wel ;)

  maar goed….hij heeft zelf aangegeven om zijn contract niet te willen verlengen….als hij klaar is om een stapJE hoger op te zoeken (dat wilt die zelf namelijk ook) word hem dat gegunt…..en niet in dank afgenomen!

  jammer dat die weg gaat……we zullen zien wat die ervan maakt!(waar die ook naar toe gaat!!!!)

  is het al klein milanello tijd?

  wachten duurt lang!!!

 54. De blauwen uit apeldoorn gaan ook een samenwerkingsverband aan met twente, staat te lezen op site van rtv twente. Dus ik zeg gauw die samenwerking opzeggen want er is er maar een die er beter van wordt, en dat is fc tukkerland.

 55. Nick Marsman
  Jasper Heusinkveld
  Patrick ter Mate
  Khalid Karami
  Freek Heerkens
  Job van der Linden
  Jan Kromkamp
  Resit Schuurman
  Joran Pot
  Michel Gerritsen Mulkes
  Joey Suk
  Sjoerd Overgoor
  Jarchinio Antonia
  Marnix Kolder
  Xander Houtkoop
  Karim Fachtali
  Guyon Philips
  Kevin Spanjaard
  Deniz Turuc
  Teije ten Den
  Cas Peters
  Deniz Turuc

  selectie tot nu toe

 56. Waneer komen ze nu eens met spelers die ervaring hebben in de eerste/eredivisie en niet al die amateurtjes.
  Geef suk een paar centjes extra en dan heb je kans dat hij nog een jaartje blijft.
  al die huurlingen van twente daar moet je na 1 jaar ook weer afscheid van nemen vooral nu ze ook gaan samenwerken met die blauwe muis uit apeldoorn.
  Het is GVD tijd dat het bestuur niet zo op de centen gaat zitten en alleen maar amateurtjes aantrekt voor het aankomende seizoensjaar die weinig kosten.
  Het lijkt wel een kinderdagverblijf te gaan worden straks in Terwolde.

 57. Zucht trieste reacties hier. Had ook niet anders verwacht van mensen die alleen maar zeuren. Bannink gaat naar zwolle en er wordt gezeurd. We huren twee mensen van twente en er wordt gezeurd. We hebben geen belofte elftal en er wordt gezeurd. We halen spelers voor een te nieuw te vormen belofte elftal en er wordt gezeurd.

 58. @anoniem
  Als de ts spelers halen voor het beloftenelftal welke zijn dan voor het eerste elftal…..als de van amateur afkomstige spelers voor het beloftenelftal zijn dan hou je dezelfde spelers over die het afgelopen seizoen er niet veel van hebben gebakken.
  En met de wisseling van alleen een trainer van niveau kom je er niet.
  Ik voel mij niet direct aangesproken maar er worden al zoveel jaren dingen beloofd en gezegd maar toch elk jaar trappen wij daar weer in als supporter.
  Het is de hoogste tijd dat wij eens mee gaan doen voor promotie naar de eredivisie en niet afzakken naar de topklasse.
  Ulderink zit nu bij het team van de vvcs en kan ook wel contractloze spelers richting deventer sturen.

 59. Karim Fachtali gaat naar Kazachstan…Kaisar Qizilorda

 60. Volgens mij duurt de transferperiode voor profs tot 1 september.Alle tijd nog om spelers te halen en voor spelers om af te wachten welke clubs interesse in hem hebben, Als het EK voor Nederland is afgelopen gaat de caroussel vanzelf draaien.

 61. @the worp

  Thank god is dat dus zondag al.. Voor de rest wordt een suck seizoen!

 62. Andries Ulderink nieuwe trainer AGOVV. Wat een giller…

 63. GA Eagles oefent tegen Blackburn Rovers
  vrijdag, 15 juni 2012 15:20 | Geschreven door redactie deventervoetbal.nl

  GA Eagles zou ter voorbereiding op het nieuwe seizoen vanmiddag toch nog een aansprekende tegenstander voor de oefenreeks hebben vastgelegd. Op vrijdag 3 augustus 2012 zal er in stadion de Adelaarshorst hoogstwaarschijnlijk een oefenduel worden gespeeld tegen Blackburn Rovers, dat sinds 2012 uitkomt in de Football League Championship, de Engelse tweede klasse.

 64. hoofdsponsor weg bij eagles .eagles in gesprek met nieuwe kandidaten.

 65. Via facebook:
  Jarchinio Antonia

  Eerste Stap is Gezet #TAQB #Almere

  Peter Kruithof Welkom bij Almere City,,koop gelijk een seizoenkaart.
  20 uur geleden via mobiel · Vind ik leuk · 1.

  Jeffrey Jansen jarchinio atonia blijf bij gae en niet naar almere gaan a.u.b die zijn zo slecht blijf bij gae en gaa maar dan naar psv toe nu alsjeblieft doe het voor mijn a.u.b ik wil berichtje terug van jou gr jeffrey jansen ik kom uit deventer
  4 uur geleden · Vind ik leuk · 1.

 66. Wordt lastig, allemaal moeilijke tegenstanders .. :D

 67. Dat de hoofdsponsor vertrekt is geen verrassing, die onderneming staat op omvallen. GAE wilde aan het eind van het afgelopen seizoen door alle negatieve publiciteit van Verzuimreductie, het liefst toen al de overeenkomst gelijk doorbreken,

  Bovendien is het al vanaf 2 mei bekend dat we een nieuwe shirtsponsor hebben.

  http://www.ga-eagles.nl/site/nieuws/nieuws/3879/autocash-nieuwe-shirtsponsor-go-ahead-eagles.html.

  Kortom rtv oost vind het nog steeds geweldig om GAE in een kwaad daglicht neer te zetten, maar dat zijn we gewend.

  Hopen voor hen dat ze in Terwolde wel wat “trillingsvrije” beelden kunnen maken vanaf de steiger van hen.

  See you!

 68. De nieuwe shirtsponsor betrof de achterkant het shirt, excuus.

  Feit is wel dat Verzuimreduktie na alle negatieve publiciteit als onderneming nagenoeg omvalt, alle kopstukken maken dat ze daar wegkomen.

  Dus, het ligt niet zozeer aan GAE maar aan de onstabiele sponsor dat er niet word verlengd en dat is maar goed ook!

  Animo als nieuwe shirtsponsor voor de voorkant is er genoeg, volgens inside information.

 69. Wel merkwaardig dat uitgerekend Wij een onkredietwaardige shirtsponsor blijken te hebben. Men mag wel wat kieskeuriger worden of beter onderzoek doen.

  De gang van zaken bij onze shirtsponsor Vertoonde overigens wel veel overeenkomsten met onze stoelendans dit seizoen

 70. ik hoop dat er snel een links back komt dan kan hij gelijk mee doen met de eerste training over 8 dagen. over 2 weken de opendag ik heb er zin an.see you there

 71. Een shirtsponsor wordt vastgelegd voor het hele seizoen. Vorig jaar juli was verzuimreductie een gewaardeerde sponsor. Het sponsorbedrag is toen overgemaakt. Dat nu alles anders is heeft daar niets mee te maken. Dat er een nieuwe sponsor kwam was reeds in april dit jaar bekend.

 72. Tja en Bert van Marwijk was toen nog een prima bondscoach en lagen we toen ook niet op de grond van het lachen om Olle.

  Het kan allemaal snel veranderen, nietwaar ??

 73. Wat ik ziek vind is dat gezeik over van Marwijk!!!
  Het zijn de spelers die BAGGER zijn: van de piel, willems, de jong, robben.
  De “beste” vind ik sneijder!
  Kritiek dus voor die andere spelers die gewoon maar half waren!

  En bvt… het nl lijkt verdomt veel op wat wij afgelopen seizoen hadden!

 74. @assen-vakkie8,
  Ik ben het ook helemaal met je eens dat de zgn dragende spelers maar eens zelf in de spiegel mogen kijken.En vooral op zijn eigen egogeilende en wat narcistische trekjes vertonende en zgn 1vd beste spelers vd wereld geziene Arjan Robben,wat een ongelofelijke eenling en overschatte voetballer zeg,bah …Toevallig dat hij gisteren op tijd de bal afgaf aan vd Vaart en dat Rafael scoorde,maar in al die andere wedstrijden nix afgeven,niet links of rechts kijken,en als hij dan de bal 5 meter naast of over de goal kansloos had gerost ,dat vervelende trekje en toneelstukje opvoeren met de 2 handjes naar zn gezicht en heen en weer bewegen net alsof hij binnenkant paal had geraakt of dat de bal 2 mm naast had geschoten,bah…Als meneer Robben tegen Denenmarken op tijd de ballen afgaf,en v Persie zijn kansen benutte was het misschien,nogmaals misschien anders gelopen,maar dat is altijd achteraf..Gewoon een kansloze EK gespeeld,bek houe,koffers pakken en opladen voor een nieuw voetbaljaar.
  Ook van der Wiel superslecht,kinderlijk steeds opzij gezet,fouten van jewelste gemaakt(vooral die terugspeelbal van gisteren.) En maar zeggen vooraf tegen Portugal,”Als Duitsland maar zn plicht doet”,nou Duitsland deed het,maar Oranje zelf was onmachtig tegen Portugal,door dus de mindere spelers,en door egotrekjes,en het leek ook wel alsof het geen vriendenteam was.
  Enige die mij een beetje bekoorde was,de Jong en Sneijder,en mindere mate Stekelenburg.

  Maar genoeg over het EK geluld,
  wat EAGLES betreft heb ik geen geduld…
  Wordt tijd dat wij DEVENTER weer op de kaart zetten,
  en dat de ballen weer ingaan in onze vijandelijke netten.
  Zodat wij weer eens kampioen worde,
  en pec olle weer onder ons komt in de pikorde.
  Wat verlang ik weer naar Terwolde en de Adelaarshorst,
  juichen,supporten,de kop omhoog en lopen met een brede borst.
  Een kolkend stadion met 5000 vrouw en man,
  met elke week onze leus; “KOM OP TAN”…
  Vanuit de treincoupe,de hartelijke groeten aan elke EAGLE van DT…

  Nu nog ff 2 a 3 goede gevestigde en zichzelf al in de Jup.L. bewezen spelers aantrekken en bouwen aan een hopelijk mooi jaar..
  Forza GAE DEVENTER
  EA71

 75. Het was een klotenseizoen met GAE en het E.K. was ook kloten. Ik hoop dat we dit seizoen weer eens een strijdend GAE gaan zien. Negentig minuten gaan, bloed aan de noppen en het gras tussen de tanden. Geen mooiweer-voetballers maar echte kerels die er trots op zijn om in het rood-geel te mogen spelen. Heb zin in Terwolde!

 76. Met alle respect voor het bestuur,waarom een geblesseerde amateurspeler aan je selectie toevoegen,??!!Jah ,daar spreekt echt ambitie uit..Ook al is het op amateurbasis. Mag lekker revalideren om ‘misschien’ aan het eind van het seizoen nog belangrijk te zijn voor ons Kowet..Heb ut egt ff gehad met type geblesseerde spelers,zoals een Tarvarjavi,de Wit,Kavak,Lopez,enz enz..
  Ach ja,wat er ook wordt aangetrokken ,ik blijf tog wel komen bij onze club..
  Denk dat de club er ook zo over denkt..
  Forza GAE DEVENTER
  EA71

 77. sjonge jonge jonge. Er is een nieuw voetbalrevalidatiecentrum in Nederland!!

  Go ahead Eagles………

 78. allemaal amateurs voor het belofteteam neem ik aan… jongens die min. 2 nodig hebben om misschien het niveau aan te kunnen…

  benieuwd welke spelers we van toegevoegde waarde voor het 1ste gaan krijgen, dit gaat tot nu toe nergens over.

  smaakte de pilsjes lekker op het terras bois (raalte en hullie?)

 79. Kan hij mooi carpoolen met Joran Pot, scheelt weer reiskosten.

 80. Boelli was het en geen hullie.Bier ging er aardig in idd ondanks de nederlaag.

 81. Amateurtje !!!!

  Hebben we geen geld, mogen we het gewoon weg niet uitgeven of willen er gewoonweg geen profspelers meer naar ons toekoemen??

  Ongelooflijk

 82. Wat hoor ik nou Raalte en Boellie een biertje op het terras gaan drinken zonder ons dat kan toch zomaar niet (geintje). Hebben het bestuur en de t.s dan helemaal niets geleerd dan om weer geblesseerde spelers te gaan aantrekken welliswaar alleen maar met een amateurcontractje. En dan om met zo’n stom excuus te komen van we kunnen hem misschien nog gaan gebruiken aan het einde van het nieuwe seizoen. Ooit gehoord van spelritme en speelminuten maken. Ik vindt dit werkelijk waar ongelofelijk en wat een slap excuus. Ik heb heel veel zin aan het nieuwe seizoen maar als het zo al begint dan gaan me de rugharen nu al overeind staan en erger ik me nu al dood. Vakkie 5 had ook nog een leuk verhaaltje het blijkt dus dat Niklas Tarvajaervi nog een kans bij ons schijnt te gaan krijgen. De woning waar hij momenteel woont word door Go-ahead aan gehouden speciaal voor hem zodat hij nog een x-aantal weken de kans krijgt om een nieuw contract te gaan verdienen.

 83. @Hullie

  Dat verhaal is mij ook al bekend.
  Hij zou dan een contract aangeboden krijgen en een gedeelte van zijn riante loon moeten inleveren maar daar had hij zelf geen problemen mee als hij maar de kans kreeg om zich van waarde te laten gelden voor de Go Ahead Eagles.
  En wat betreft al die amateurtjes hahahaha we hebben wel genoeg voor 2 beloften elftallen.

  P.S Revalideren kun je hier dat kun je daar maar in deventer kan het een heel jaar.

 84. als hij echt fit word en blijft mag de fin van mij wel blijven

 85. tarvarjarvi zou nooit fit worden en speelt altijd met pijn in zijn enkel……maar met een aangepast schema kom je natuurlijk een heel end…..

 86. Suk kan naar sint truiden nog geen akkoord tussen beide ploegen.
  Gesprekken met kevin brands zijn gestopt.

 87. Hoppakee ook Vakkie5 heeft gister de seizoenskaart maar weer verlengd. Laat het maar gauw weer beginnen boy,s. Tot snel op klein Milanello.
  Grtzzz

 88. Niklas, krijgt inderdaad de kans. De woning die de Eagles huurt is sowiezo aangehouden tot eind juli. Eind vd voorbereiding hoopt hij aan te kunnen sluiten. Dat kan ook betekenen dat er eventueel gegokt gaat worden op een vertrek van Kolder??? Als onze fin echt fit gaat worden, is het denk ik een zeer bruikbare spits voor ons. Maar voorlopig zit zn been nog goed en strak ingetaped. Niklas zelf heeft er wel vertrouwen in, hij geeft zelf aan voor het eerst sinds tijden pijnvrij te zijn. Ben benieuwd

 89. Ach we zullen het allemaal wel zien dit seizoen, heb er maar niet al te veel verwachtingen van……………………………………………………………………….. Maar fijn hoor vakkie 5 dat je er weer een jaartje bij bent………………………………………………………………………..

 90. Kan iemand mij vertellen tot hoelaat de administratie open is ivm met het verlengen van onze seizoenskaarten.
  Ze zullen wel niet zaterdagmorgen open zijn voor de mensen die door de weeks tijdens kantooruren ook moeten werken.

 91. Eagle for Ever: Als je wilt verlengen heb je een brief gehad, ding invullen, inscannen en mailen naar de ticketing. Of gewoon oldskool via de post. Ook gelijk betalen.

 92. @ dreetje

  Kunnen je toch niet alleen laten in het home………………………………………, je hebt ook mensen voor de bar nodig………………………………………………..

 93. Heinoër Beumer als amateur naar GA Eagles whoehahaha

  ja het lijkt er weer op, niets geleerd van het afgelopen seizoen.

  en weer vallen de supporters met hun neus in de boter.

 94. sint truiden is echt wel een stapje vooruit ten opzichte van GAE voor Suk. Hoe graag we het het ook anders zien, sint truiden maakt de stappen die wij elke keer vergeten ( nieuwe stadion, promotie, doorselecteren, enz.) Voorlopig zijn wij een middenmoterr in de 2e klasse van nederland waar wel al meer dan 15 jaar in bivakeren.

 95. We vallen met de neus in de boter Gerritje?

  Dus we zijn onverwachts goed terecht gekomen? Want dat is nl de betekenis..

  Je zal wel bedoelen dat we ‘er weer ingetrapt zijn’ en helaas kan ik je daarin nog geen ongelijk geven ( al heb ik nog steeds geen seizoenskaart gehaald.)

  Als Suk ook nog eens weg gaat vraag ik me echt af of we nog een representatief team op de been krijgen of dat we louter met amateurs gaan voetballen..

 96. Al die gasten die zoveel comtaar leveren breng eerst 5ton naar de club voor de spelers begroting

 97. @anoniem,
  Voel me zekers niet aangesproken,maar al deze mensen kopen elk jaar weer hunnie seizoenskaart,kopen elk jaar wel weer 1 of 2 tenue’s,geven 2wekelijks minmaal 15 euro uit in de Horst voor versnaperingen,en zo ken ik nog wel doorgaan,dus verwijt deze supporters maar niks AUB,zij betalen al genoeg voor de liefde van hunnie club.Want zonder deze trouwe achterban van zo’n 4500/5000 man/vrouw kan Kowet wel opdoeken.Dit is een supporterssite waar Kowetsupporters zijn/haar mening mag geven en best wel kritiek mag leveren gezien de laatste ‘prachtige jaren’ en de vele mooie beloftes(dus niet zo goedkoop zeggen dat deze mensen met 500.000 euro moeten aankomen..).Kowet heeft volgens mij een commerciele afdeling met capabele mensen om nog meer sponsorgelden binnen te laten komen,Kowet heeft toch een scouting,laat hunnie maar eens goed werk leveren,Kowet heeft toch een naam als Marc Overmars binnen de gelederen,laat hem dan eens ‘goed’gebruik maken van zijn lobby..Is Rene Eykelkamp niet groot geworden dankzij Kowet?Dus misschien liggen daar ook mogelijkheden om wat ervarender spelers uit zijn spelersstal te halen..
  Wat ik me ook wel afvraag,we hebben een begroting om en nabij de 3.000.000, maar voor de spelers is er maar 1.100.000 beschikbaar,wie of wat kosten er bij Kowet zoveel meer dan de belangrijkste hoofdrolspelers,namelijk de spelers???
  Dus jah,wij blijven commentaar leveren,overigens wel terecht en op feiten gebaseerd.
  Wordt dus tijd dat de club dr ambitie (hogerop komen,in de top spelen ,het hoogste nastreven) bekend maakt door eindelijk weer eens goede en ervaren spelers te halen en goed te mixen met de vele nieuwe ‘talentvolle’ reeds in overvloed aangetrokken amateurs.
  Alvast bedankt.
  Forza GAE DEVENTER
  EA71

 98. Lees net dat olle een staantribune krijgt van 2000 man om de capaciteit te vergroten. GVD bij ons moeten de stoeltjes blijven zitten. KNJB meet weer met 2 maten.

 99. Kan je ook vandaag je seizoenskaarten verlengen en zo ja hoelaat?

 100. volgens mij alleen door de week.als je dan niet kan volgende week zondag op de opendag kan je hem ook bestellen.wel kopie van je legitimatie meenemen.

 101. Daar heb je wel een punt dt over de spelersbegroting.Want al die amateurs gaan geen poen krijgen en diverse topverdienders zijn al weg dus dan moeten er nog namen gaan komen….daar zijn ze links en rechts nog mee bezig zeker nog een linksback en iemand op het middenveld soort van nummer 10 wouden ze nog hebben.Janota heeft ook een club gevonden gaat weer terug naar polen.
  Wat ik mij wel afvraag er was afgesproken nadat paultje weg is gegaan dat er met 1 assistent door zou worden gegaan dit heeft mulder zelf ook openbaar gemaakt.Waarom gaat dennis demmers nu o.a. de assistent worden samen met boerebach.Laat de club weer zijn oren hangen naar een nieuwe trainer die een simpele passant is en misschien weer snel weg is.
  Ach ja maandag gaan we weer beginnen met behoorlijk snel daarna een opendag wat vroeg is het dit jaar.Kan het wel begrijpen wegens de bouwvakantie,maar je hebt de selectie nog amper rond en er zijn mensen die nog misschien willen afwachten wat voor spelers je binnenhaalt want mensen worden nu nog niet echt vrolijk van namen als kevin spanjaard en noem maar op.
  Terwijl ze misschien wel heel goed kunnen voetballen,maar dat is weer even afwachten.
  Je krijgt spelers die het profwereldje niet gewend zijn en nou moeten wij ook toegeven dat het deventer publiek niet het makkelijkste publiek is in de eerste divisie daar worden spelers ook niet altijd beter van.Ik ben zeer benieuwd of de club daar de juiste keuzes in heeft gemaakt.
  Trainer erik ten hag is een totaal anders persoon dan joop gall die heel open was en mooie praatjes had zo is ten hag niet.Dat vind de club wel fijn zo’n trainer.We mogen maandag weer lekker voorbeschouwen op het seizoen wat hopelijk nu echt wat gaat brengen en wat zal de doelstellingen van de club zijn ik denk tenopzichte van voorgaande jaren niet te hoog inschatten en wat je hoger eindigt is mooi mee genomen.

 102. hier de playoffs mee halen zou ik zeggen als doelstelling.ze hebben tot 1 september dan gaat de transfermarkt dicht dus kan er nog veel gebeuren .maandag maar even bij de training kijken.

 103. het feit is Bovanmo, dat de huidige gae wederom het lachertje gaat
  worden voor het komend seizoen.
  En je weet dat ik het niet voor het eerst zeg dat het hele beleid van de gae bezig zijn met allerlei randzaken, maar op sportief gebied raken ze steeds meer achter.
  kijk naar de buren daar achter olst, die kunnen in zeer korte tijd gewoon het 1 en ander regelen zonder 10 jaar te vergaderen.
  Deze club heeft met ook een te klein budget toch meer weten te bereiken dan ons gae?
  het is jaar in jaar uit dat er elk seizoen een compleet nieuw elftal bij elkaar geraapt moet worden, en in het begin waren het nog namen waar je achter stond maar nu heb je louter amateurs waar je niet van weet of deze wel geschikt zijn voor betaald voetbal ( dat is wat maar moet blijken in de toekomst ).
  Stel dat er wel 1 is die het aankan en ook nog een beetje kan ballen, dan weet iedereen dat of de uitgehuurde club deze persoon weer terug haalt of dat ze voor bijna niets worden weggekocht door derden.
  En die derden keken vroeger wel op tegen ons gae en nu? nu plunderen ze gewoon ons gae leeg.
  Verder is de gezelligheid in het stadion ook ver te zoeken,
  men gaat al op de vuist met elkaar.
  De regels die er zijn zijn niet normaal meer.
  Als je boe roept staat er al een stille achter in je nek te hijgen.
  Het stadion binnen komen met de te weinig poortjes is ook niet aantrekkelijk.
  De gemeente en het bestuur zijn niet daadkrachtig en nemen risico’s op verkeerde vlakken.
  Het bestuur legt de bobo”s in de watten ( al moet ik wel zeggen dat we die wel nodig hebben ), maar de hondstrouwe supporter wordt ff de wetten voorgelegd en verder betalen die seizoen kaart, die ook weer voor de prestaties die geleverd werd veel te duur is.
  Nee het lekkere potje voetbal waar men graag naar toe ging wordt zo wel heel snel naar byzonder laag niveau getrokken.
  Tuurlijk kan je niet altijd kampioen worden, en tuurlijk kan je ook niet alle wedstrijden winnen, maar met het materiaal van de afgelopen jaren is het wel heel erg lastig om uberhaupt om iets van betekenis te zijn.
  Tegenstanders komen niet meer met knikkende knieen naar Deventer, maar gaan er al van uit dat de punten binnen zijn voor deze wedstrijd al gespeeld is.
  Doordat de gae het zo slecht doet de laatste jaaaaren is de supporter ook vaker aan het mokken en dan worden deze afgeschilders als risico supporters.
  Ook door ons eigen gae bestuur, Zie de beslissingen afgelopen seizoen, waardoor er buscombie en etc verplicht werden.
  Een gewone wedstrijd werd gewoon ervaren als risico wedstrijd omdat een enkele boze supporter hun mening uiten.
  En oja mijn stelling met : met je neus in de boter vallen is geuit omdat men weer zeer positief is over de gae en denkt sommige dat het nu een seizoen zal gaan worden waar de gae het gaat maken, die mensen vallen met hun neus in de boter.
  Wat ik me ( dat is ff helemaal wat anders ) ook afvraag is wat overmars doet bij de gae.
  Ok hij steekt misschien veel tijd in de gae maar resultaten zie je er niet van.
  Kwam en komt met spelers aan die net de lappenmand heeft verlaten en mogen dan weer aansterken in Deventer om vervolgens voor een appel en een ei te vertrekken om elders te gaan voetballen waar ze meer kunnen verdienen.
  Waarom gaat die overmars niet als voetbalmakelaar verder en haalt spelers binnen bij de gae om vervolgens later er wat aan te kunnen verdienen.
  Om het geld hoeft hij het niet te doen maar ik denk dat je de gae er een grote dienst mee doet. Maar waarschijnlijk zal dat wel een droom van mij zijn en die zal wel nooit uitkomen.
  Men zocht een iemand die geld heeft en de gae wilt helpen, en ik dacht hij heeft geld, en hij zal misschien ook willen helpen maar doe dat dan op de juiste manier.
  maar goed ik zal het allemaal niet goed hebben en er zal ook wel weer gezegd worden dat ik te negatief ben ( wat gevoelsmatig ook waar is ), maar voorlopig zie ik nog geen witte rook boven de gae verschijnen.

 104. kom is op tan met wat nieuwe spelers

 105. Amateurspelers moesten voor 15 juni zijn overgeschreven. Spelers die nu gehaald worden mogen geen lid zijn bij een amateurclub. Dan wordt het een transfer en kosten dus geld en de speler krijgt een contract. Daarom zijn de laatste maand veel amateurs gehaald voor het nieuwe beloften team. Echte aanwinsten moeten nog komen. Veel contracten van prof voetballers lopen overigens pas op 1 juli af.

 106. Het is te hopen dat ze de knip toch nog gaan trekken. Het kan toch niet zo zijn dat het spelersbudget van €1.000.000 al op is. Hoorde afgelopen vrijdag bij de administratie van GAE dat er nog maar 1300 seizoenkaarten waren verkocht.

 107. @ gae ( alias gekke gerritje
  Waarom overmars hier nog zit is je vraag omdat die aardig wat poen in de club heeft gestoken en daar nog misschien wat van terug wilt zien.Ga er maar van uit dat die nog steeds aardig wat te vertellen heeft binnen de club. Jij zegt overmars voetbalmakelaar ik heb mijn vraagtekens daarover zo heel veel goeie spelers heeft hij niet gehaald dat heeft toen in de stentor gestaan stuk van harry hekkert.Oja over harry gesproken hij is ermee gestopt ik vind het zelf wel jammer,maar de meeste zullen er hier niet rouwig om zijn.

 108. Ik heb uiteenlopende gedachten over de amateur spelers die er nu zijn/ nog komen…
  Afgelopen seizoen ook spelers gehad met :jul. l. grotetere namen” maar GEEN RUK voorstelde!
  Nu heb je een aantal amateurs (kost dus vrijwel niets) en die willen zich graag bewijzen… ook word er gezegd dat ze het wel in zich hebben om uit te groeien tot redelijk grote jongens!
  Will see………….

  @ de zzeikers over Suk….. ik zou blij zijn als hij blijft!
  Kijk es wt hij afgelopen kut eizoen gedaan heeft voor ons? FEYENOORD? En vele goals en verdedigende dingen meer, blijven aanvallen ook al leek het kansloos!!!
  Open je ogen es en wees reeel men… Plaats ook niet anoniem, of weet je dat je miss dan voor lul staat komend seizoen????
  (sorry, keb een ochtend humeur:P )

  Suk, hopelijk nok je niet naar vvv of welk ander waardeloze clubje!
  Blijf lekker bij ons gehehehe

  Suc6 met de eerste trainingen!

 109. @hierboven
  Maar je plaatst zelf wel anoniem? Goeiemorgen.

 110. Net even geverifieerd over het gerucht van Joey Suk naar vvv, ik kan zeggen dat er geen enkel gesprek is geweest tussen hem en VVV, het is een gok geweest van vvv om het op twitter te zetten, ze zagen joey trouwens aan voor een spits en dat is hij niet zoals iedereen hier ook weet haha ;)

 111. Net terug van de eerste training op klein Milanello waar zo’n beetje 75 toeschouwers waren. Er werd rustig aan gedaan maar Joey en Jan waren toch gelijk al aardig gedreven bezig. In totaal waren er 22 spelers aanwezig, 3 keepers en 19 veldspelers. Onder deze spelers zat ook Kavak die ik eigenlijk helemaal niet meer had verwacht en nog een nieuwe testspeler waar ik de naam niet van ken. Aangezien ten Hag aan heeft gegeven dat hij met 23 veldspelers en met 3 keepers wil gaan werken dan mogen er nog een mannetje of 4 bij komen. Onze voorzitter die ook gewoon aanwezig was vertelde ons dat als het goed is er deze week nog 3 spelers bij komen, namen wilde hij niet vrij geven. Hoop wel dat het waarheid is wat hij heeft gezegd en dat het wel wat meer ervaren spelers zijn want dat hebben we wel nodig met al deze amateurs. Op de training was het wel gissen naar alle nieuwe spelers een aantal konden we wel onderscheiden zoals Turuc, vd Linden, Pot en Marsman maar ik zou geen idee hebben van wie nou Gerritsen Mulkes, Guyon Phillips, Spanjaard, Peters of ten Den waren. Had eigenlijk wel een info boekje willen hebben met de namen en de nummers van de spelers maar dit was niet voorhanden. Saillant detail was wel dat we een Donald Duck op het veld hadden staan, Dennis Demmers had de initialen d d op zijn kleding staan en dit associeer ik met de welbekende eend. Het is weer begonnen ook het speculeren naar de nieuwe spelers die Mulder bedoelde maar ik verwacht dat het een linksback zal zijn en een nieuwe nummer 10.

 112. thnx hullie! top stukje weer! altijd prettig om te lezen

 113. Dat is info waar we op zitten te wachten, dank je wel hullie.

 114. Als ik echt heel eerlijk ben ,vallen de shirts mij wat tegen.
  Het thuisshirt hadden ze een brede rode baan moeten toevoegen zoals in de jaren 80.
  Het is mij nu ‘te’geel.Jammer,een gemiste kans.Cijfer een 6.
  Zwarte uitshirt vind ik op zich mooi met de mooie Deventer Skyline,had alleen voorop een dunne roodgele baantje aan de zijkant kunnen opkomen,zodat het beter accentueert.Wel mooie ‘De Gazelle’ sokken.Cijfer 7.
  Het witte shirt,tja,beetje tussen de roodgele en zwarte shirt in,had dan die kruis van portugal uit,zoals eerder al wat supporters opperden erop gezet, maar dan met de roodgele kleur.Cijfer 6,5.
  Wat ik verder mooi vind ,is de grote Eagles Adelaar op alle 3 de shirts..
  Dit is natuurlijk mijn eigen mening,misschien vinden andere supporters ze alle 3 wel mooi en dat is hunnie goede recht..
  Forza GAE DEVENTER
  EA71

 115. ben ik het helemaal mee eens, vind het thuisshirt geen ‘Eagles shirt’ zonder de strepen die erop horen en bij de andere 2 had misschien wat meer rood, gele accenten gebruikt kunnen worden

 116. ik koop die zwarte veel eerder dan die gele in elk geval! en geef er denk ik ook 1 cadeau in het oosten des europa’s ;)

 117. 2 Real Madrid Look-a-Like shirts en eentje die ik nog niet eens aan wil doen tijdens het carnaval. Tegenvaller nummer 1 is dit seizoen dus al een feit !

 118. @mijn mening

  mijn naam is niet opgeslagen/ onthouden door de comp. en zelf er ook niet op gelet!

  Over ons “tenue”: gaffer de gaffer, wa lelijk! Ik maar lachen om een domme club met een naamsverandering: pec 038… komme ze bij ons aan met zo’n foei lelijke shirt :S:S:S:S:S:S:S
  Kan het nog erger????????

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s