Nog steeds geen reden tot juichen

Supporters maakten vanavond op verschillende manieren hun ongenoegen over de huidige situatie kenbaar. Ook een ruime overwinning verandert niets aan de huidige slechte situatie. Daarvoor zijn meerdere overwinningen achter elkaar nodig. Een slechte situatie die trouwens met meer te maken heeft dan alleen de slechte sportieve prestaties. Nog steeds geen reden tot juichen dus.

In verschillende media werd gerept over ‘het antwoord’ van de spelers. Vergeten wordt daarmee dat er al vaker uit het niets een goede prestatie geleverd werd. In de competitie is Volendam-thuis een goed, recent voorbeeld van een eerdere grote overwinning waar geen winnend vervolg aan werd gegeven. De opzet voor het antwoord is met de ruime overwinning van vrijdagavond daar, het antwoord moet volgen door volgende week te winnen bij nummer 17 Veendam. Pas dan is er sprake van een verandering, pas dan heeft Go Ahead voor het eerst dit seizoen twee wedstrijden achter elkaar gewonnen. We vragen ons ook af waarom het nu opeens wel kon. Waarom nu een tegenstander als TOP Oss wel met overtuiging wordt opgerold. Je zou bijna gaan denken dat het met geld te maken heeft.

Zo’n 250 man overwogen de eerste helft buiten te blijven, een gedeelte daarvan werd omgelult door Mulder en Thannhauser of besloot om andere redenen toch naar binnen te gaan. Uiteindelijk bleven zo’n 150 man de hele eerste helft buiten. Het was beter geweest als het er meer waren geweest, maar het was voldoende om de actie te doen slagen. Niet voor niets waren Mulder, Thannhauser en Doornebos de eerste helft beschikbaar voor de discussie. Wij hebben vernomen dat Mulder heeft toegezegd dat de seizoenskaarten volgend jaar niet duurder worden, dus daar houden we hem aan.

Bij aanvang van de wedstrijd en van de tweede helft werd er een doek omhoog gehesen met de duidelijke tekst: financiëel gezond, sportief aan de grond. RIP ambitie. De beeltenis van het doek verspreidde zich al snel via internet en was later ook te bewonderen op RTL 7. Hier kan gesproken worden van een succes.

We bedanken de initiatiefnemers van de acties en zijn tevreden dat er vanuit bezoekers van deze site dergelijke dingen ontstaan. De supporters hebben nu het een en ander duidelijk gemaakt. Het is nu aan de spelers om vrijdag van Veendam te winnen om te laten zien dat er echt wat aan het veranderen is.

Gedeelte van de groep die de eerste helft hebben geboycot.

Nog meer mensen die buiten stonden. Sommigen kozen voor het supportershome, dat langer open bleef en waar Mulder, Doornebos en Thannhauser grotendeels hun verhaal hielden.

Eerder in de week werd er al gewerkt aan een spandoek. Het eindresultaat, hangend in het stadion zag er zo uit:

Ook RTL 7 liet er een flits van zien.

De spelers hadden instructies gekregen om als een team te juichen. We zullen volgende week zien wat deze zege waard is.

Advertenties

120 gedachten over “Nog steeds geen reden tot juichen

 1. geslaagd……niet geslaagd…..voor mij was het duidelijk….200+ man/vrouw die het niet eens waren met het beleid….respect daarvoor….ook respect voor de mensen die wel 90 minuten lang voetbal hebben gekeken! ook ik keur dat biergooi incident af!!! dat sowiesow!!! ook al hebben we nu met klink-klare-cijfers gewonnen….dit houdt nog niet in….dat we dit gaan accepteren……veendam uit….oude club van gall….ik zou zeggen: BOYCOTTEN!!! MET ZIJN ALLEN!!!!

  EAGLES IS VAN ONS!!!!

 2. Boycotten? Word het niet is tijd dat we massaal naar veendam gaan?

 3. Mooie overwinning met heel veel kansen
  En inderdaad we zijn er nog lang niet
  tegen veendam zal veel duidelijk moeten worden
  Trouwens 8 spelers gaan weg
  Wie wordt nr 9
  Vd vlag misschien ?

 4. mooi van iedereen die wel op plein stond , en de rest ja blijf je club ma lekker steunen met jullie gebeurt er nooit wat ! , het is 1x winnen en volgende week verlies je weer

 5. Niet mee eens Jonny!!!!! Absoluut niet, Veendam boycotten! Ookal sta ik er alleen, ik gooi me helemaal vol en ga als een debiel de club aanmoedigen! best wel lachen als dat gebeurt! Lekker op het hek gaan zitten en iedereen verrot skelden met een bezopen hassus

 6. Een zwaluw maakt nog geen zomer komende weken zal blijken wat deze overwinning waart is en of de ommekeer er echt is. Of dit een incident was

 7. ik wil hierbij iedereen bedanken die op het plein zijn blijven staan kan niet anders zeggen respekt toppie laat we hopen dat ons zo geliiefde club het begrepen heeft en dat ze zo door gaan in ieder geval een begin is er !!!!! groet eddie who are the fuck is eagels !!!!!! mou dat zijn WIJ

 8. mannen, de spandoekactie was in ieder geval geslaagd.

  allen bedankt voor jullie inzet, ik zag hem zelfs op tv terug.. deed me goed!!

  zelfs mij vrouw heeft sport gekeken uit zichzelf.. een memorable avond…

 9. ps: ook al heb ik maar één helftje gezien, het was een leuke helft..

 10. @bovanmo

  leuk om kennis gemaakt te hebben!!!!

  geslaagdt was het zeker!!!!

  EAGLES IS VAN ONS!!!

 11. @bovanmo spandoek heb ik thuis liggen is goed op tv geweest de rest komt morgen

 12. ps: mijn spandoek heeft sowiesow landelijk nieuws bereikt….plus dat die gewoon even in het b-side heeft gehangen…..respect daarvoor!!!!! WERKEN VOOR JE GELD!!! dat moeten wij ook!!! over een kleine 9 dagen hangt die er weer!!!!

 13. BO VAN MO bedankt voor de samenwerking alles goed gegaan en tot een next time !! mocht je ooit hulp nodig hebben je weet mijn naam

 14. Een hele mooie uitslag,maar het hadt wel 15 2 moeten worden en met de nieuwe keeper van Groningen ,v Loo moet Marc maar eens snel gaan bellen.

 15. Wat een skijtzooi!!!!!!! Waarom kan het nu wel weer, en waarom vorige week kansloos!! Nu is het natuurlijk allemaal weer goed, nou ik ben er nog steeds klaar mee.

 16. alsjeblieft geen van Loo… arrogante bal… wel goeie keeper trouwens..

 17. heb eigenlijk nog een hekelpunt…..we winnen gvd met 7-2…..we maken een duidelijke actie…..maar ik zag niemand….die ook maar 1 eenheid maakt in het team…..om effe ”sarcastisch” de heuj heuj heuj in te zetten….niet dat ze die verdient hadden…..maar wij hadden die credits wel kunnen hebben….joey suk….eens een eagle…altijd een eagle!!! tijd nemen voor je fans/supporters…..dat word gewaardeerd…..suk weet hoe het moet!!!

  EAGLES IS VAN ONS!!!

 18. Ook aan de actie meegedaan, maar niet tot de rust op het supportersplein gebleven. Velen (die niet meededen) denken dat de actie was voor de huidige prestaties. Mijn gedachtengang was een optelsom van afgelopen jaren op verschillende fronten waardoor de voeltbalbeleving bij GAE flinke deuken opgelopen heeft en vanwaar de huidige prestaties de druppel zijn. Begrip voor de mensen die niet mededen, maar heb ook begrip voor de mensen die er wel aan mededen. Diegenen die meededen zijn geen eendagsvliegen bij de club! Ben het trouwens niet eens met het doek over Overmars, maar dat is ieder zijn eigen mening.

 19. Ik zech gedeeltelijk geslaagde actie, wel redelijk tevreden met de opkomst. Het heeft de club in elk geval een beetje aan het denken en in beweging gezet. Op de 1e plaats mijn dank en respect aan een ieder die gehoor heeft gegeven aan mijn “Actie tegen wanprestatie”, ik hoop dat voor een ieder ook mijn gedachtengang hierachter duidelijk is geworden, wat ik precies wilde bereiken met supporters op te roepen samen met mij 45 minuten te spreken door te zwijgen…. Eddie, sabine, kaleider…. Thnx dat jullie mij gesteund hebben in de verdere organisatie.

  Op de 2e plaats, mijn respect en complimenten naar de supporters die gewoon naar binnen zijn gegaan. Ik kan jullie niet vertellen hoe jullie om wensen te gaan met de huidige situatie, maar dat was mijn punt dan ook totaal niet. Gezien hoe jullie de winst uiteindelijk in ontvangst hebben genomen, heb ik wel het idee dat we op een zelfde soort lijn zitten met elkaar. Dat bier-incident heb ik niet meegekregen en sta ik dan ook niet achter.
  Symbolisch heb ik er voor gekozen om als laatste naar binnen te gaan, ik ben van mening dat als jijzelf oproept om te volgen en je volgers geven jou dat vertrouwen…, dan moet je dat betalen door jezelf nederig op te stellen. Dus uit respect voor jouw volgers geef je hun voorrang in hun verdere eigen weg en volg je de volgers!!!

  Op de 3e plaats… Mijn grote complimenten aan BoVanMO voor zijn doek met zijn tekst, deze eer komt allen maar jou toe kerel… KLASSE!!!!!

  Op de 4e plaats… Spelers en TS… Leuk 7-2, laten jullie nu dat kleine kindje haar ijsje opeten in plaats van het weer af te pakken na 3 lekkere likjes!!!?????

  Last but not…. nja oordeel zelf… De aanwezige bestuursleden.

  SNAPPEN JULLIE HET NU!!!! Er zit meer achter “Whe are Eagles, who the fuck are YOU!!!
  Fijn en goed dat jullie de tijd namen de supporters te woord te staan, jammer dat jullie her en der supporters probeerden te bewegen gewoon de wedstrijd te gaan bekijken. Waarom niet de actie afwachten en proberen te begrijpen wat er wordt bedoeld met “45 MINUTEN SPREKEN DOOR TE ZWIJGEN!!”?? Dan pas laat je zien dat je je echt betrokken voelt en bereid bent mee te denken in de gedachtengang van jouw supporters, dan werk je aan het door jullie zo hard geroepen “WIJ GEVOEL”… weten jullie dat nog?? Begrijp mij niet verkeerd, ik ben niet tegen jullie, ik ben het enkel zat jullie volger te zijn op een weg waarin gelijkheid en eensgezindheid niet tot de kernfactoren behoren.
  Willen jullie de echte gedachtengang weten achter mijn statemant “45 MINUTEN SPREKEN DOOR TE ZWIJGEN” en willen jullie mij HOREN en niet AANHOREN!!?? Dan ben ik bereid om een diepgaand gesprek met u te voeren onder het motto… Niet geschoten is altijd MIS!!! Stel dat u iets heeft aan wat ik u te zeggen heb in een goed gesprek!!

  Fijn weekend all!!!

 20. @bovanmo, alsjeblieft van loo niet! Die is waardeloos in hoofdletters.
  Maar goed, hij maakt net zulke blunder als die we nu hebben dus verandert er weinig lolll

  Over de “actie” van gister: netjes, stonden meer dan die drankbakken van tvoost beweren!
  Maar goed, fuck hun, het ging niet om rtvoost of een andere zender, het ging om het bestuur, de spelers staf en de rest!
  Vond dat er maar weinig waren, had er wel meer verw8! B-site altijd een grote muil dat ze zo 8er Eagles staan, vaak kritiek hebben op bestuur/staf… dit was je kans om dat duidelijker te maken.
  Wat ik jammer vond van de actie was dat er in de 36ste minuut mensen naar de vakken wouden/ liepen. Mennnnnn, 9 minuutjes nog…

  @eaglesanti038, biergooiincident????????

  Toch ben ik ook van mening dat we er nog steeds niet zijn. Moet je na 1 wedstrijd de jongens gelijk weer zwaar toe juichen en zeggen goed zo? HELL NO!
  Ik denk dat we dezelfde actie weer moeten doen, eerst volgende thuis wedstrijd. Miss dan “b-site” vol leggen met spandoeken, draai poorten blokkeren d. m. v spandoeken ophangen….
  En dit is niet om andere “mede supporters” te jennen of ze iets te ontnemen. Het is om ONZE club dat zo de vernieling in gaat! WAKE UP MATES!!!!!

  Ow en nog ff dit: zwa resspect voor kalesikepse…. toen dus wat in de 36ste minuut naar voren liepen ging hij er o.a. 8eraan on ze terug te roepen en zeggen dat de “actie” zo geen zin zou hebben. Het hielp zeker wel, bijna iedereen liep terug, ook netjes!
  Ik zeg volgende thuis wedstrijd weer een actie.
  En win je niet in veendam? Iemand ontslaan of speler uit team zetten aka el hamdoui (of zoiets…)

 21. De rayonhoofden zijn bij elkaar geweest en kiezen nu voor Bas v Noordwijk van 020 Pizza

 22. laten we nu gewoon afwachten en kijken wat er zich verder onwikkelt de spandoeken aktie is gelukt de aktie wanbeleid is gelukt dus nu maar hopen dat ze het oppakken verder ga ik nu weer gewoon weer verder met me suport naar de club en hoop dat de spelers begrepen hebben dat gae een superclub is en dat we die graag willen blijven .ga nu gewoon weer verder tussen me mede suporters zitten en ik hoop dat ik weer kan genieten van goed voetbal voel me dus ook verder niet geroepen om met mensen verder te praten we hebben ons ding gedaan en naartuurlijk een rood gele zwaluw in de lucht maakt nog geen zomer hahahaha trouwens wel weer een mooie naam voor een volgende aktie [grapje] bedankt mitchel .sabine.kalesik.kaleider .en bo vanmo voor dat superspandoek en nartuurluuk de vele mensen die verder hebben meegeholpen aan deze aktie .s zonder jullie was het ook niet gelukt zou zeggen we zien mekaar wel weer

 23. ga wel na veendam toe..kippehok moet vol daar………gall steunen daar ,,hunnie hebben nog wat te goed van ons…en dan bedoel ik geen drie punten mee…gister wel blijven staan met de boys van wkd enz enz………mazzel jongs en een fijn geil weekenk…

 24. ik vond mijn actie ook wel geslaagd. iedereen bedankt dat jullie daar respect voor op konden brengen en wil iedereen bedanken die mij geholpen heeft. Zonder jullie had ik de actie niet uit kunnen voeren.

 25. Eigenlijk had ik ook wel iets meer mensen verwacht die meededen met deze actie, maar uiteindelijk waren er toch nog genoeg mensen om deze actie te laten slagen.
  En hopelijk volgt er nu wel een goede serie uitslagen, en dat deze actie in ieder geval wel tot de selectie doordringt.
  Of het bij het bestuur doordringt ben ik benieuwd, ook al stonden ze gisteren ons te woord. En ben benieuwd of Mulder zich aan zijn woord houdt wat betreft nieuwe spelers, en de verbouwing. (was mooi gesprek wkd, tussen jou en Mulder). Moet eerlijk zeggen dat hij wel de tijd nam om overal antwoord op te geven. En hopelijk is het net wat Kalesikepse zegt dat ze ons hebben gehoord en niet aangehoord.

  Iedereen die deze actie mogelijk heeft gemaakt, grote klasse!!
  Ook het spandoek!!

 26. Ik zou allerlei superlatieven kunnen gaan gebruiken van het lek is boven of wat een geweldige wedstrijd gisterenavond met een nog geweldigere uitslag voor ons Kowet maar dat ga ik niet doen omdat ik het nog steeds niet eens ben met de gang van zaken dit seizoen. Hulde voor het mooie spandoek jongens dit was een duidelijke boodschap naar het bestuur denk ik. Ook hulde aan alle medesupporters die wel op het plein zijn blijven staan, ik had persoonlijk liever gezien dat de gehele Brinkgeverweg hier aan mee had gedaan dan was de boodschap nog beter door gekomen. Wel een beetje respect voor Mulder en aanhang gekregen omdat ze toch de moeite namen om voor de wedstrijd op het plein te komen en onze argumenten aan te horen cq gezeur. Alleen jammer dat onze discussie gestoord werd door een of andere onverlaat die het nodig vondt om een rookbom af te steken. Alhoewel ik de reactie wel begreep vondt ik het toch jammer dat ik de discussie niet voort kon zetten. Wat Mulder gisteren zei dat hij zelf ook baalde als supporter zijnde en dat men keihard aan het werk is voor het nieuwe seizoen en met de realisatie van het stadion(verbouwing) wil ik wel geloven maar ik kijk naar nu alleen nog maar naar dit seizoen. Ik begin weer dat gevoel te krijgen van de gouden bergen die ons beloofd worden als ik dit schrijf. Ik denk dat we gewoon maar weer moeten afwachten iets anders kunnen we denk ik ook niet. Het statement wat gisteren werd gemaakt was zeer duidelijk in mijn ogen. Wat me wel opviel op het plein gisterenavond was dat het merendeel oud gedienden waren en niet de jongere garde, deze zaten gewoon in het vak. Ieder doet het op zijn eigen manier natuurlijk maar door te luisteren naar de oudere garde krijg je wel een andere kijk op actie voeren denk ik, maar zoals gezegd ieder doet het op zijn eigen manier( respect hiervoor). Ik hoop dat het bestuur het nu wel gaat doorzetten om het voor mekaar te krijgen wat men al jaren roept dat ons Kowet in de eredivisie hoort en dat we er gaan komen met een aangepast/vernieuwd stadion. 2012/2013 zal het jaar van de waarheid gaan worden voor dit bestuur want als het nieuwe seizoen weer zo dramatisch gaat verlopen heb je gewoon geen krediet meer in mijn ogen en ben je ongeschikt om verder te gaan. Verder ben ik altijd realistisch en vrij optimistisch dus ik geef ze het voordeel van de twijfel de rest van dit seizoen en dat men er nog maar een mooi eind aan gaat breien. Het doel nacompetitie wat men nog wil halen is de enige ambitie wat er overblijft, aan de ene kant hoop ik dat men dit haalt maar aan de andere kant ook weer niet want met dit team heb je daar niks te zoeken en ben je er naar de eerste wedstrijd gelijk weer uit. Nogmaals hulde jongens voor gisterenavond voor een ieder die op zijn eigen manier iets gedaan heeft of wilde doen. De groeten en maak er een mooi weekend van, tot de volgende wedstrijd want ik blijf toch wel komen naar onze trots, onze liefde, ons avondje uit, ons KOWET.

 27. Of de actie geslaagd is of niet. Ik denk dat het wel zo is als Kalesikepse zegt: De meeste supporters, of ze nu meededen met de actie of niet, zitten wel op één lijn. Dat moet iedereen toch een beetje goed doen. Voor de rest heb ik geen moment kunnen juichen bij die goals en geen moment mijn bek opengetrokken. Vond ik persoonlijk niet nodig.

  Daarbij moet ik wel opmerken dat ik gisteren de zoveelste onwaarschijnlijke wedstrijd van dit seizoen heb gezien. Hoe kan het in godsnaam dat je werkelijk geen bal weet te raken tegen AGOVV om vervolgens oSS met het grootste gemak opzij te zetten. Want laten we eerlijk zijn. 11- 2 was een logischer uitslag geweest dan de 7 – 2 van gisteren. Het blijft allemaal toch wat vreemd, of ben ik dan de enige die dat vreemd vind? Als je ook naar de resultaten kijkt van GAE dit seizoen dan zie je toch dat ze kutuitslagen afwisselen met zeer positieve uitslagen.

 28. Zo weer wakker naar een avondje eagles.

  Ik moet zeggen had verwacht dat er ook meer mensen zouden staan.Ik hoorde diverse mensen twijvelen die niet wisten wat ze moesten doen.Als je dan eigenlijk met mulder kan praten waarom moet er dan zo’n mafkees zijn die een rookbom gooit wat bereik je daar dan mee helemaal niks.
  Verder complimenten voor het spandoek was mooi te zien op tv.
  Verder gaan de meeste er nu van uit dat alles weer koek en ei is en dat is natuurlijk niet zo.
  Want ik vraag me af waarom kan er nu wel gevoetbald worden.Ik heb de tweede helft gezien en leuke dingen ook antonia speelde echt sterk die kun je echt niet houden,als die zo doorgaat is die weg.Wat ik zeer overdreven vond was dat spelers echt voor de b-side samen stonden te juichen na de doelpunten zo van jongens zie ons nu eens wat zijn we goed bezig he terwijl sommigen elkaar niet kunnen luchten of zien.
  Verder zag ik op de samenvatting dat bij het eerste doelpunt onze doelman vreselijk in de fout ging,maar we hebben gewonnen en kunnen weer naar boven kijken want ondanks dat het nog zeker niet goed staat staan we weer dicht bij de play off plekken en dat is wat we willen.

  Even had ik het gevoel gisteren van dit kan helemaal niet 7-2 winnen en alles lukt terwijl vorige week niks lukte.Volgende week tegen veendam mogen ze het weer laten zien en het spandoek gaat dan weer mee!

  Goed weekend en tot volgende week!

 29. Ik vond zelf die rookbomactie nog wel grappig. Is gewoon een beetje voetbal(supporters)humor.
  Trouwens Raalte, jij hebt niet zo heel lang geleden ook al een tijdje gepraat met onze burgervader en de voorzitter. hahaha. Maar voor de rest heb je helemaal gelijk. Ook ik vond dat juichen een beetje ongepast. En Antonia, tja. Zonder die man zijn we echt helemaal nergens.

 30. @hullie mooi stukje gap mooi samengevat!

  @de rest leuk dat hier de “geslaagde” actie ruim word toegejuicht…. MAAR erg jammer weer dat de bedenkers/makers van het zwarte spanddoek niet uit de kosten zijn.
  ik bedoel zeggen dat je het een goed idee vind en meelapt prima (als je niet meedoet ook prima) maar voeg dan wel de daad bij het woord!!
  amen!!

 31. boellie, kon er helaas niet bij zijn maar wil zeker steentje bijdragen (nog niet toegezegd trouwens). zal raalte wel wat in de hand drukken, weet hij wel waar het heen moet. sta ook 100% achter deze actie! wel zit mijn grootste ergenis in de passie en strijd van het team. jullie moesten eens weten hoeveel fans graag in jullie schoen willen staan. jullie mogen onze trots vertegenwoordigen, besef dat maar eens…

  als veendam uit gewonnen wordt met strijd en passie is er bij mij weer wat vertrouwen terug.. we zullen zien!

 32. @ hullie

  Ouderwets stukkie leesvoer vrind……………………………….., verder respect voor die gene die er gestaan hebben.

 33. Goed dat de actie is geslaagd, zat met mijn zoon in stadion en zij na negentig minuten dit kan niet 7-2, weer genoten van antonia wordt met de week belangrijker en als hij zo door gaat stijgt zijn waarde ook elke week. Deze man is na dit seizoen weg ( Sc Hoerenveen) denk ik.

 34. Vanuit verre oorden volg ik de consternatie die er nu bij ons, ook bij mij, leeft. Doordat ik niet in de buurt woon, kan ik er helaas niet altijd meer bij zijn. Na het lezen van de reacties hier, het zien van de wedstrijd, maakt mijn hart toch weer een klein sprongetje. De acties die werden gevoerd en de overwinning maken het dat het weer eventjes leuk is om GAE supporter te zijn. Respect voor iedereen die aan de acties op wat voor een manier hebben bijgedragen.

 35. Ik ben blij dat RTL wel het spandoek liet zien tijdens de samenvatting. Op jupilerleague.nl was het doek helaas niet te zien.

  Respect voor iedereen die de eerste helft wel mee deed aan de actie, tevens ben ik tevreden dat het bestuur van ONZE eagles aanwezig was tijdens de actie!

  Volgende week maar weer mee en dan wel drie punten meenemen naar deventer!

 36. GAE_GRUNN, gelukkig zijn we als supporters nog niet helemaal dood en afgestompt. Ook al is het nog niet zoals vroeger, ik zie wel lichtpuntjes. Klink nu bijna als een cliche uitkramende trainer ;)

  Ik was ook erg blij dat er niet al te overdreven gejuicht en gezongen werd tijdens de wedstrijd. Je zou jezelf toch voor lul hebben gezet door eerst de hele week kritisch te zijn en ook te protesteren en dan met een incidenteel succesje helemaal uit je dak te gaan.

 37. Zoals in een verwijderd bericht al gezegd werd door iemand zijn dr hyidige b-Side supporters echte huilbabys
  SlAppe LOSERS actie, ajb kneusjes rot op en en kom nooit meer in het stadion

 38. Wat heb jij gedaan dan Joost ? Of heb je niks geprobeerd en kan je alleen klagen vanaf de zijlijn ?

 39. iemand enig idee waarom ik niet met me tel op de site van bozen kan komen? (heb de blackberry curve) ik kom er wel op…..maar het word heel vaag me browser….

 40. snapte het laatste spandoek niet helemaal. misschien heb ik iets gemist, ik bedoel die met “wat is het probleem” er op. kan iemand me het uitleggen? bvd

 41. Dat krijg je met een blackberry, tis gewoon een kut telefoon hahaha

 42. @migisi…..

  dat is jouwn mening….ps had het maar een kut….hadden wel meer mannen zo’n telefoon…hahaha nee gekkigheid….maar goed….voor de rest werkt de tel prima….behalve deze site…..fucking vervelend!!!

 43. groningen psv en heerenfeen wil antonia moet dan aardig wat opleveren .

 44. Er is inderdaad nog steeds geen reden tot juichen, en ondanks de redelijk geslaagde actie snap ik niet dat mensen nu ineens blij zijn. Komt dat door de overwinning? Wat is al we verloren hadden, waren we dan ook tevreden geweest omdat een paar mensen uit het bestuur antwoorden kwamen geven die we allemaal al wisten.

  Volgens mij was het niet alleen een protest tegen de slechte resultaten, maar tegen het algehele beleid van de club. Alles mooier voorspiegelen dan het is, het anti supportersbeleid, de onzincombi’s, het regeren met de hand op de knip en ga zo maar door.

  Het is mooi om te zien dat er supporters van de oude garde opstaan om te laten merken dat het niet goed gaat, maar ik ben bang dat ze hier niet echt gevoelig voor zijn. Wat ik mis is bijvoorbeeld een statement van de SR of de SV, die de supporters vertegenwoordigen bij de club. Want die heb ik niet gehoord. Of zijjn die inmiddels al helemaal op de hand van de club.

  Dat er mensen zijn die klagen over een rookbommetje op het supportersplein om de actie kracht bij te zetten zegt mij eigenlijk al genoeg. We zijn niet meer de fanatieke supportersschare van jaren geleden, maar trouwe volgers van het geheel die blij zijn als ze een keer met de club mogen praten.

 45. ff los van het feit dat ik het grotendeels met je eens ben: wordt er geregeerd met de hand op de knip? 1 van de belangrijkste doelstellingen die het bestuur heeft is continuiteit en voortbestaan van de club. dat kan alleen gerealiseerd worden vanuit een goede liquiditeitspositie! dat daarin soms andere keuzes gemaakt moet worden is een ander verhaal… volgens mij heeft GAE fors wat contractspelers wat een behoorlijke kostenpost is. spelers als antonia liggen vast wat daardoor ook opbrengsten betekent bij een transfer. onderhoud stadion, personeel enz zal ook een forse kostenpost zijn wat veel clubs momenteel (zonder hulp gemeente) niet kunnen financieren. Wij wel!

  nogmaals wellicht kunnen er andere keuzes gemaakt worden maar risico’s nemen wat de club in gevaar brengt, dat nooit. denk dat er weinig supporters inzage hebben in het te besteden budget + reserves…

 46. snapte het laatste spandoek niet helemaal. misschien heb ik iets gemist, ik bedoel die met “wat is het probleem” er op. kan iemand me het uitleggen? bvd

 47. ik ben benieuwd hoeveel van die supporters die de eerst helft buiten stonden aanstaande vrijdag in Veendam zijn om onze club te steunen als ze het echt nodig hebben. Het punt is gemaakt, nu weer achter de club gaan staan. Ik neem aan de de organisatoren van dit geheel vrijdag ook voorop rijden met de autocombi.

 48. Acties waren geslaagd. Toon werd duidelijk gezet. Ook door de supporters die wel gelijk in het stadion gingen. Mooi om die saamhorigheid onder supporters te zien!! Nu met velen naar Veendam om de spelers scherp te houden!!! Als ze daar winnen is er weer iets meer hoop !!!

 49. Even reageren op nieuwe ronde nieuwe kansen ik ben er wel bij vrijdag maar niet omdat ik 1 van de organisatoren ben maar gewoon omdat ik van mijn club hou en er zoveel mogelijk bij wil zijn om t voetballen aan te zien en dan zon suggestie dat wij dan voorop moeten rijden dat vind ik een beetje flauw om dat te eisen want volgens mij en mijn mede lotgenoten, want zo noem ik ons omdat wij allemaal pijn hebben dat het zo slecht gaat met onze grote liefde ,hebben we afgelopen week al heel duidelijk geprobeerd om een statement af te geven .En om nu te gaan zeggen dat ze nu echt onze hulp nodig hebben vergeet je dat wij er afgelopen uitwedstrijden ook waren dus waarop baseer jij je mening dat ze nu onze hulp echt nodig hebben gaarne een reactie en misschien ben je wel 1 van de vele mensen die meer woorden dan daden heeft ik hoop dat ik het mis heb en jij ook een van de 150 mensen die er buiten stonden bent .

 50. @Nieuwe ronde, nieuwe kansen…. Is actie voeren om een punt duidelijk te maken een vorm van niet achter jouw club staan dan…
  Onze liefde heeft pijn, heel erg zelfs, en dat doet ons ook pijn.. Troost in de vorm van aanmoedigen is vaak maar bittere troost, soms kan een grote spiegel in de vorm van een actie veel pijn wegnemen. Wellicht vinden sommigen dat wij de club in de steek hebben gelaten met deze actie…. het tegendeel is echter waar. Wij hebben onszelf zeer nietig gemaakt om mensen wakker te schudden en te gaan voor een second opinion. En dat is gelukt, maar daarmee is het allerminst voorbij. Nu willen wij graag dat het kleine kind zijn/ haar ijsje helemaal op mag gaan eten, zonder het na 3 likjes weer af te pakken want dan staan we over 2 weken weer net zo sip te kijken als vorige week na AGo uit…… Ofk vrijdag naar Veendam ga is totaal afhankelijk van mijn werk, ik werk met jongeren en daar heb ik geen schema op afgestemd, dat werkt zoals het komt!!!
  Wij staan heus wel op 1 lijn mate, maar het punt is pas gemaakt als het laatste woord van dat punt begrepen is, en dat is nog zeker neit het geval. En wij staan echt wel achter GA Eagles hoor, kunnen ons enkel niet vinden in diegene die wij volgen!!!

 51. ik sta 100% achter de actie, en weet ook wel dat Sabine bijna alle uitwedstrijden mee gaat. Wat mij opvalt is dat er vrijdag 150-200 man, inclusief mijzelf, buiten staan om een punt te maken, maar er vrijdag waarschijnlijk maar weer een man of 50 in het uitvak zal zitten. Ik denk dat je juist nu met zijn allen naar de uitwedstrijd moet gaan om te laten zien dat je niet alleen bij een actie zoveel mensen op de been kan krijgen. Je moet er een vervolg aan geven om te laten zien dat we wel met zijn allen achter de club staan, ondanks dat het slechter gaat dan we willen.

 52. @nieuwe ronde, nieuwe kansen… Ja daar heb je wel gelijk aan, thnx dat je ook buiten bent blijven staan mate!!! Ma zoalsk al zech as mijn werk kan lijen dak er niet ben, maar ik geef jongeren ook coaching op vrijdagmiddag en dan benk pas om half 5 n x klaar, en sorrie op dat moment kies ik echt voor de jongeren, die hebben mij ook nodig.

  Maar eenieder, maak jullie niet druk, deze actie heeft wel degelijk zin gehad!!!

  Ik wou het nog niet verklappen maar ik doe het toch….. Ik heb na aanleiding van onze actie een uitnodiging via facebook ontvangen van Richard Thannhausser. Hierin gaf hij aan afgelopen vrijdag al met mij te willen spreken in het home, (wat ik overigens pas van plan was op in te gaan enkel na 45 Minuten spreken door te zwijgen) in plaats daarvan heeft hij mij uitgenodigt voor een persoonlijk gesprek in het stadion. Hier ga ik ook zeker op in, maar niet enkel om mijn gedachtengang achter spreken door te zwijgen uit te leggen, nee ik neem in dat gesprek ook de knelpunten van de achterban mee!!
  Dit gaat gebeuren op een basis van onderbouwen van mijn kant, geen dingen roepen en toespelen want dan wordt ik weer AANgehoord en dat wil ik dus niet, dat is geen basis voor een goed gesprek.
  Ik voel me vereerd dat ik mezelf gehoord kan maken voor een grotere menigte (WIJ allemaal dus), en zal dit ook zeer gemotiveerd gaan doen. Ik heb al met Eddie en Sabine gesproken en zei hebben als mede organisatoren mij het vertrouwen gegeven voor iedereen te spreken. ik hoop dat ik van dat ook van de overige organisatoren heb… Maar nog belangrijker voor mij…. Heb ik dit vertrouwen ook van jullie de achterban in deze!!!
  Ik ga morgen naar GAE bellen om een afspraak te gaan maken, de gemaakte afspraak vermeld ik hier ook. Als jullie na gaan denken over de punten die volgens jullie bespreekbaar gemaakt dient te worden in dit gesprek, dan zal ik mijn best doen dit zo goed mogelijk te onderbouwen zodat onze punten nu eindelijk eens GEHOORD gaan worden.
  Ik ben niet in veel dingen goed, maar er is 1 ding waarin ik heel erg uit kan blinken, duidelijk praten en daarin ook overkomen. Ik ben dan ook graag jullie spokesman met ik hoop jullie zegen!!!

 53. Ja, iets waar we (ik zelf wel) ook een beetje voor buiten stonden vrijdag. Voor al die onzincombi’s.

 54. Schijnt zeer snel, misschien morgen al, nieuwe speler bij te komen. Ik denk wel voor volgend seizoen.

 55. Klopt wat kalesik zegt mijn zegen heeft ie ben geen prater maar een doener !! Heb hem alleen wel duidelijk gevraagd !! dat ie zeker de oldskool achterban moet vragen wat ie in zijn vragen lijst mee kan nemen naar die tanhauser Old skool members lopen al jaren bij de club en hebben de club zien veranderen En vind dat die mensen dan ook meer kijk hebben wat er nou eigenlijk mis gaat bij de club hij heeft verzekerd dat ie dit zou gaan doen !!! laen we hopen dat er dan eindelijk eens gehoord gaat worden !! denk dat iedereen die verder suggeties of evt input hebben op het geheel van deze aktie,s dit in privebericht naar kalesik moet doen en nu maar hopen dat de spelers het snappen en op deze manier ons toch nog een spektafel gaan geven in de rest van de competitie

 56. @ VAK HJ´78

  De club heeft een eigen vermogen van ruim 1 miljoen euro, de club maakt ieder jaar zijn jaarcijfers bekend over het afgesloten seizoen. Kan niet moeilijk zijn om achter die cijfers te komen zie het oude nieuws archief maar op de officiele site van de club.

 57. Richard Thanhauser is zelf ook aardig oldskool, dus moet goed komen lijkt me…

 58. hahahahaahaha, veltie toch. Hij loopt al jaren rond bij de club, dan had het allang goed moeten zijn.

 59. @Kalesikepse van mij mag je praten met richard.Ik heb ook al diverse keren met onze persvoorlichter gesproken en hij bekijkt ook deze site regelmatig en weet ook wel wat er leeft en wat hier gezegd wordt als je,maar bij hem met goeie argumenten komt en niet zoals sommigen vrijdag tegen hem en mulder liepen te schreeuwen daar kan hij ook niks mee.
  Ik ben er vrijdag ook gewoon bij en oja mensen die reactie van de club willen die kun je krijgen als je de club opbelt nodigen ze je uit om met hun te komen kletsen dat is ieder geval beter dan zoals sommigen hier doen anoniem op internet lullen waar niemand iets mee kan!

  I

 60. Zo, alles eens even laten bezinken in het weekend.

  De actie was (ondanks het aantal van 250 man) in mijn ogen geslaagd. In de eerste instantie had ik er een hard hoofd in maar toen de bestuursleden zich lieten zien ben ik erin gaan geloven dat de actie kon slagen. Doordat we ons ongenoegen hebben kunnen uitten WETEN deze mannen wat er onder ons leeft!! Alleen vond ik het teleurstellend dat op alle (in mijn ogen ook gegronde) vragen de standaard antwoordjes werden gegeven door Mulder en consorten en dat bij moeilijke momenten gewoon werd overgegaan op een ander verhaal…

  Het spandoek zag er top uit. Complimenten aan BovanMo en de anderen die hier donderdagavond tot in de laatste uurtjes mee bezig zijn geweest!!

  We zijn er nog niet maar hopen dat dit de spelers, staf en het bestuur heeft wakker geschud zodat we het seizoen toch nog een klein beetje kleur kunnen geven!!

  Op naar vrijdag..

  KOMOPTAN EAGLES!!

 61. @ de jongens

  het eigen vemogen heb ik het niet over. we hebben een redelijke begroting van 3.2 miljoen volgens mij.., en bijna alleen maar contractspelers. denk dat ons salarishuis prima is (in relatie tot de begroting) en je niet de kop gek moet laten maken met hoge tranfergelden en salariseisen. kijk naar cambuur en hun shit..alles terug moeten draaien en financiele problemen. ben wel eens benieuwd wat wij betalen t.o.v. de huidige top 5?! kunnen we goed mee en we horen hier dus ook thuis.

  regeren met de hand knip sta ik dus niet volledig achter…

 62. vrijdag masssaall naar veendam toe…
  maar blijf de protest doeken ook meenemen. er moet wel beetje druk op zitten!!!
  Eagles is van ONS!!

 63. Wij zijn erbij !!!!!

  @ A….S…… see you Friday

 64. Zodra ze doorzetten dat je je ook kan laten registreren voor een uitwedstrijd maar geheel VRIJ bent in de manier WAAROP en HOE LAAT zal ik vaak bij uitwedstrijden van de partij zijn. Tot die tijd zul je mij niet bij geen enkele focking uitwedstrijd zien tenzij dit vrij vervoer is. Ik heb geen haat tegen mensen die wel met autocombi’s gaan maar @nieuwe ronde nieuwe kansen
  Dat ik achter de actie van vrijdag ben gaan staan maar weiger om met combi’s mee te gaan maakt mij geen mindere supporter dan jouw of wie dan ook.

  Ik weet dat de supportersvereniging er mee bezig is om dit te realiseren maar ik heb er een hard hoofd in.
  Tot die tijd FUCK AL DIE KUTCOMBI’S

 65. Een tegenvallende protest actie, 200 man die op het plein stonden. Persoonlijk had ik veel meer support verwacht. Er heerst kennelijk veel onvrede, en als ik op internet kijk en diverse mensen spreek in Deventer dan is iedereen het zat en iedereen baalt van de slechte prestaties en de mentaliteit van de spelers en loze beloftes van het bestuur, trainers etc.
  Maar als er dan een signaal kan worden afgegeven dan is de opkomst vrij laag en kiest merendeel er liever voor om toch 90 minuten voetbal te kijken dan hun onvrede te uiten. Ik vindt het teleurstellend dat kennelijk veel supporters geen eigen mening hebben of kennelijk niet zo begaan zijn met de club, maar wel tegenover anderen doen als of ze dit wel zijn. Om 19:45 al in stadion zitten met een pot bier en vervolgens lopen zeuren dat er vandaag gewonnen moet worden en je heel kritisch uit laten tegen medesupporters over de (wan)prestaties van de spelers en bestuur. Bij de 1-0 worden dan vervolgens de spelers weer de hemel in geprezen en toe gezongen en bij 1-1 maken deze zelfde supporters de spelers weer uit voor rotte vis. En als je dan met 7-2 wint danst 30% van het publiek weer de polonaise en lijkt het ineens als of alle problemen van het seizoen opgelost zijn door deze zege. Feesten en juichen doen we dan allemaal, en in het supporters home (plein) gaan deze supporters weer hun negatieve discussies aan met elkaar. Blijdschap is er op weg naar huis door de 7-2 zege, en eenmaal thuis gekomen uiten wij onze negatief richting vrouw en kinderen, vriend of vriendin over de eagles of we laten ons weer zeer negatief of kritisch uit op het internet.
  Misschien moeten sommige supporters eens een keuze maken en hun club steunen overal en altijd in goede en slechte tijden. Of gewoon één mening hebben en je onvrede duidelijk en constant laten merken richting mede supporters, spelers, bestuur etc.

 66. Er zijn genoeg mensen die wel ontevreden zijn over de prestaties maar niet over de organisatie binnen de club. Deze mensen weten ook dat het met z’n allen voor het supporterhome gaan staan geen invloed heeft op de prestaties op het veld. De spelers beseffen donders goed dat puntverlies andere acties teweeg brengt. Niet winnen is dus geen optie.

 67. Joran Pot van FC Zwolle naar GA Eagles

  ZWOLLE/DEVENTER – Joran Pot stapt over van FC Zwolle naar GA Eagles. De speler tekent een tweejarig contract in Deventer, met een optie voor eventueel een derde seizoen.

  Go Ahead Eagles ziet in de 23-jarige Pot, afkomstig uit Heino, een versterking voor het middenveld.

  Pot kwam dit seizoen tot dusverre elf keer in actie bij FC Zwolle.

  waardeloze speler…
  als ik de samenvatting van zwolle keek was hij altijd een zwakke schakel.
  gaan ze het slechte spelersbeleid doorzetten?

 68. Als je naar samenvattingen van zwolle kijkt zit je toch echt op de verkeerd site. Ga stuivers tellen.

 69. @ grazy koks Ga zekers vrijdag maar ik ga niet met de sv mee…jongens vant cafe hebben een busje gerocheld,dus zie jullie in het reuze vak….ha ha

 70. dommel ik ben het groten deels met jou eens maar we hebben een statement neergelegd en die is ons aanziens wel aangekomen daar kalesik nu op een 1op1 gesprek het mag gaan bewoorden en ik kan en mag niet voor anderen praten maar wil wel benadrukken dat als gae iedereen zo na aan het hart ligt kom dan binnenkort massaal af op het gesprek wat wij en iedereen mogen gaan voeren met het hele elftal en trainersstaf en managementteam dan kun je voor eens en altijd je ongenoegen kenbaar maken en hoe meer mensen er zijn hoe beter want dan kunnen ze zien dat niemand groter is dan onze club maar als we het weer door dezelfde mensen laten opknappen dan is het geloof ook weg ik wil nog wel even een kanttekening plaatsen dat ik tot nu toe weinig support of op schrift hoor of lees van onze supportersraad of iets degelijks want volgens mij hebben we allemaal toch het beste voor met onze club of als ik het verkeerd zie dan wil ik dat best wel even mondeling toezeggen of worden die monddood gemaakt door meen of geen

 71. @ A….S…… ke dan jongen als ik alles zo’n beetje mag geloven kan het nog wel een lekker druk worden in’t noorden.

  Tot laters

 72. je kan niet sprekken van een actie die geslaagd is, na een eenmalig statment te maken op het plein..na mijn mening zijn we nu net begonnen..nu moet je door pakken..en wat hier ook al gezegt word..met zn alleen naar veendam aankomende vrij..daar moet je gewoon met minimaal 250e man in het uitvak zitten.. doeken enz weer meenemen.. en laten merken dat we na 1 overwinning nog lang niet te vreden zijn..

  WIJ EISEN PLAY OFFS..

 73. Veel succes met Joran Pot! Eindelijk een speler waar jullie trots op kunnen zijn !

 74. Heb nog een man of 5/6 die mee willen..

  Nog lang doorgegaan gisteren ? hehehehe

 75. @P opgeven man en gezelli mee.

  was wel ff gezellig daar hoe laat ik thuis was weet ik niet meer, had in ieder geval de pijp goed vol.Hahahahaha.
  ‘k zie je !!!!!

 76. ff voor de jongens die wel naar veendam toe willen en dat moeten we eigenlijk massaal doen en je hebt nog geen vervoer schrijf hier je naam en regel samen een busje en mischien is er ergens een plaatjes vrij laten we nou zien dat als ze voor ons suporters willen voetballen dan wij er ook masaal bij zullen zijn !!! kosten voor een kaartje zijn 10 euro en als je de man 5 euro lapt is de bezine ook betaalt

 77. Ik weet niet waarop jouw auto rijdt maar een tientje is eerder normaal voor benzine kosten.

 78. Het klopt wat Bogota zecht, een statement maken is 1 ding, er verder wat mee gaan doen is totaal iets anders. Doorpakken is een logisch vervolg, wie A zecht moet immers ook B kunnen uitvoeren!!!
  Morgenmiddag heb ik een 1 op 1 gesprek met Richard Thannhauser, op diens uitnodiging. In dit gesprek ga ik een poging doen, het echte gevoel wat achter onze actie zit hoorbaar te maken. De knelpunten wat voor ons de keuze maakte onzelf te laten horen, wat vinden wij dat moet veranderen om het geheel op 1 lijn te krijgen, maar vooral ook… waarom!!!
  Het is een gesprek waarin mij is toegezecht dat alles bespreekbaar is, ook bij de club zijn ze zoekende in bepaalde opzichten!!!

  Voed mij voor dit gesprek met wat jullie vinden wat er in dit gesprek naar voren dient te komen, dan zal ik een zo goed mogelijke manier zien te vinden om onze woorden zo hoorbaar mogelijk te maken. Kom wel met zaken die er toe doen, onze gal kan wel weer gespuugd worden in een supportersavond zoals Sabine aangeeft.
  Dit gesprek tussen mij en Thannhauser geeft ons allemaal de mogelijkheid eindelijk eens GEHOORD te worden, daar wachten wij met z’n allen tog op!!!

 79. Ik heb me opgegeven voor Veendam uit. Wie gaat er nog meer? KOMMOPTAN EAGLES!

 80. @Kalesik

  Als je in gesprek gaat met Thannhauser dan wil ik jou wel wat informatie geven over mijn grote onvrede wat betreft de club.

  Dat de prestaties niet zo goed zijn van Go Ahead daar kan ik mee leven. Zolang als ik bij de club kom zijn de prestaties al niet denderend. Ik denk dat je echt terug moet naar jaren ’70 begin ’80 wil je het hebben over de goede prestaties van Go Ahead Eagles in het Nederlandse voetbal. Allemaal jaren waarin ik nog niet geboren was. Als ik een club had gewild die zich permanent in de eredivisie weet te nestelen dan was ik wel supporter van Vitesse ofzo geworden.

  Voor mij telt vooral één ding: De manier waarop de supporters behandeld worden.
  Vind het gewoon pijnlijk om te zien dat Go Ahead zo’n familie ‘AZ-achtige’ club aan het worden is. Niet dat ik terug wil naar de hooliganjaren, ik heb zelf helemaal niets met dat gewelddadige, maar ik wil wel gewoon voetbalcultuur in het stadion. Het begint gewoon een sfeerloze bende te worden in de Adelaarshorst en in de uitwedstrijden. Ik wil weer het vuur terug bij de supporters. En dat kan niet als alle uitwedstrijden alleen maar met een combi te bezoeken zijn. En dat kan ook niet als je een stadionverbod krijgt als je vooraf aan de wedstrijd een fakkel afsteekt op de Brink. En dat kan ook niet als supporters consequent gecriminaliseerd worden door politie en ander bestuurlijk tuig.

  Ik ben geen harde kern figuur en ik zoek ook zeker niet het geweld op in en rondom een wedstrijd. Ik ben vrediger dan een hippie en geweldlozer dan een boeddhistische monnik. Toch wordt ik door de club vaak zat behandeld als een stuk crimineel tuig. Dat terwijl ik alleen maar fanatiek voor de club ben. FANATIEK! Maar dat is voor de club hetzelfde als een voetbalvandaal.
  De club kan niet voorkomen dat er door domme burgemeesters combi’s worden opgelegd. De club kan ook niet voorkomen dat de politie keer op keer were die confrontatie opzoekt met supporters, ook als daar geen aanleiding voor.
  De club kan echter wel eens een keer achter haar supporters gaan staan en zeggen: ‘Wij vinden deze comi belachelijk’ of: ‘Wij spelen geen wedstrijden meer om half een ’s ochtends’, of: Wij zijn niet van plan deze supporter een stadionverbod te geven omdat hij een fakkel 2 kilometer buiten het stadion heeft afgestoken’.

  Wat ik vooral dus vind is dat de supporters weer als supporters behandeld moeten worden, en dat is met respect! Als dat gebeurt dan wordt de Adelaarshorst weer een stadion waar de tegenstanders met knikkende knietjes heenkomen. Met supporters langs de kant die met het schuim op de bekken hun ploeg van de eerste tot de laatste minuut aanmoedigen. En dan komt die promotie vanzelf wel een keertje.

 81. @kalesikepse,
  Iets wat ik vindt wat je moet bespreken met Thannhauser is op welke manier er samen gewerkt word met Twente. Elk jaar zouden we tenminste 3 spelers van hun huren cq dat er spelers bij ons gestald zouden worden van dit voornemen is maar bar weinig van terecht gekomen. Als je als talentvolle speler van Twente niet goed genoeg was voor het eerste zou je een kans krijgen bij of Heracles of bij ons maar zoals je hebt gezien gaan dit soort spelers liever naar Olle(bannink) of naar Vvv(berghuis). Dat Gourye naar Heracles is gegaan had gewoon met de deal van Plet te maken. Nu noem ik zomaar even 3 spelers op die bij ons niet mis zouden staan. Dus van deze samenwerking snap ik niet veel, als je wil mag je dit wel gaan vragen aan onze grote vriend Richard morgen in je gesprek met hem. Voor de rest denk ik dat je zelf wel genoeg te vertellen hebt over ons gevoel, onze pijn, en onze trots die gekrenkt is. De teleurstelling van dit seizoen kun jij als geen ander vertellen, je bent nog net geen Deventer Turk maar je komt qua emotie al aardig in de buurt. Jongen veel succes morgen en gooi alles eruit wat je dwars zit het is een unieke kans grijp hem. Groeten.

 82. @boze boris,
  Amen……………………………perfect verwoord, complimenten.

 83. om een keer gehoor te geven aan de supporters..

  vrij vervoer.simpel zat..

  en gene bla bla bla ja maar de driehoek daar legt ons dat op en de politie enz..

  opflikkeren met die kut smoesjes..als 020 wedstrijden heeft op vrij vervoer en ga zo maar door. dan is het toch godverdomme lachwekkend dat wij uit deventer al jaren(op 2 wedstrijdjes na geloof ik) nooit een wedstrrijdje kunnen bezoeken op vrij vervoer..geen na de bek geporaat meer

  gewoon eisen dat er dit seizoen nog een wedstrijd word geregeld voor de supporters om een uitwedstrijd te bezoeken.. op eigen vervoer..ga eens wat doen voor je supporters wij staan godverdomme al jaren achter de club..eningste wat we vragen is om af en toe het voor elkaar te krijgen dat er weer wedstrijden op eigen vervoer bekekn kunnen worden..meer uitsupporters betekend meer punten in uitwedstrijden. win win situatie..

 84. @Crazy-Koks

  Komt goed, waar moet ik wezen ?

  Zoals ik al zei heb nog 5 of 6 man die ook mee willen roept u maar.

  Haha dus zwaar van het padje, gebeurd wel vaker als je in deze gezell

  ige wijk woont. Hopelijk komt het goed!

  Grt. Patrick

 85. @kalesikepse,

  Maar wat mij ook stoort zijn die draaipoortjes. Die poortjes kan ik begrijpen, maar dat er pas achter die poortjes gefouilleerd wordt daar snap ik weinig van. Ik ben van mening dat als de fouillering vóór de poortjes wordt gedaan, er minder lange wachtrijen zijn. Zo voorkom je ook veel ergenis.

  Wat mij persoonlijk ook stoort is dat de club spelers aantrekt, waar een groot risico aan vast zit. Ik kan best begrijpen dat ze er soms op 1 gokken, maar tis nu wel heel erg in mijn ogen. Spelers als Kavak, v/d Zwan, de Wit e.d. hebben we weinig tot niks aangehad. Zo heeft het de club onnodig geld gekost terwijl ze tegen ons zeggen van we moeten op elke uitgave letten. Tsja waarom dan zulke spelers die met blessures zitten of er gevoelig voor zijn? En waarom niet spelers die misschien in eerste instantie het niveau niet aankunnen, maar in ieder geval wel op de training inzetbaar zijn zodat ze misschien in een later stadium wel op het niveau mee kunnen.

  Die combi’s daar stoort iedereen zich wel aan, maar de opgave ervan is ook klote. Als ik vrijdags thuis kom kan ik nooit eens zeggen van nu ga ik nog ff naar de eagles. Want kan gewoon niet want je moet je voor donderdagmiddag/avond opgeven. Het mooiste zou zijn als je vrijdags nog gewoon kon opgeven, maakt op zich niet uit als het per mail is of per telefoon als die mogelijkheid er maar is!

  Wat al eerder is aangegeven is dat je tegenwoordig als voetbalsupporter als crimineel wordt behandeld. Kijk bijv.naar die camera op de leo halle. Het zijn kleine dingetjes die tot grote ergenis lijden.

 86. Prima verwoord Kalesik en goed dat je dit initiatief neemt! Even w.b. die camera op de Leo Halle… die is er dus niet… Werd tijdens de thuis wedstrijd tegen Almere door een steward gezegd tegen o.a. D.t. en Mammie 76 en mij. Ik ben daarvoor op gesprek geweest bij de club (Martijn Hegeman) en hij verzekerde mij dat er geen camera hing. Heb het ook nog even nagecheckt en inderdaad geen camera! Ik dacht zal het je even laten weten, zodat je juist geinformeerd bent omtrent het camera-verhaal op de Leo Halle. Veel succes en wederhoor gewenst, tijdens het gesprek!!!

 87. Eigen vak en misschien leeftijdsgebonden net als vroegahhh.. ?

 88. @kalesikepse

  Ik heb (net als veel anderen) maar twee vragen waar ik niet bij kan met mn hoofd:

  1. Wat zijn de concrete redenen van de (onzin) combi’s naar Almere, Veendam, Emmen etc?
  2. Willen ze bij Go Ahead uberhaupt wel dat hun achterban op eigen vervoer uitwedstrijden bezoekt? (Of hebben ze af en toe alleen maar “leuke”acties , maar wel met een combi, om ons zoet te houden?)

  Antwoord op vraag 1 moet bijvoorbeeldniet zijn, de lokale driehoek heef op grond van het verleden bla bla…. Nee, ze moeten met concrete voorbeelden komen. Is er een veldslag geweest tussen Veendam en Eagles (moet er nu al om lachen) of is er misschien een glas bier per ongeluk omgevallen in een cafe. Ik denk t laatste haha. Maar het gaat er dus om dat hij CONCREET voorbeelden benoemt.
  Ik denk trouwens dat ik het antwoord op vraag 2 ook al weet, maar goed wie weet kunnen ze bij Go Ahead anderen nog voor de gek houden.

 89. Ik vind het een nobel streven van kale sik om met de club te gaan praten maar ik ben bang dat hem wederom een leuk verhaal verteld wordt, om vervolgens niet tot actie over te gaan. Hoe vaak hebben supporters de laatste jaren wel niet met club en/of gemeente gepraat, en wat is er in de jaren allemaal bereikt. Helemaal niets!! De gesprekken met de buurthuisgroep waren een lachtertje want dat had geen resultaat en gedane beloftes zijn nooit nagekomen, de klankbordgroep werd niet serieus genomen met oa de ajaxrellen als gevolg, de supportersvereniging krijgt niets voor elkaar, en de supportersraad, onze vertegenwoordiging bij de club heb ik de hele week ook nog niet gehoord. Waarschijnlijk zitten er de verkeerde mensen in die raad, die te weinig binding hebben met de achterban en teveel op de hand van de club zijn. Alle fanatiekelingen die in de sr of de klankbordgroep zitten zijn allang afgedropen omdat ze toch niet voor elkaar krijgen.

  Boze boris verwoord het goed en kale sik zit vol met goed intenties, maar dit zal allemaal wel weer met een sisser aflopen. Ze zijn zulke fanatieke gasten als ons liever kwijt dan rijk, en ruilen ze graag in voor gezinnen met kinderen en sponsors. De sfeer die de fanatieke aanhang maakt is allang niet meer belangrijk voor de club.

  en ps raalte, je moet niet zo janken om een rookbommetje, en overal rondvertellen dat ze zulke gasten op moeten pakken. Lekker saamhorig ben je dan. Het was geen handgranaat hoor.

 90. Ik vermoed dat je vragen morgen niet eens meer hoeft te stellen en dat richard ze al gelezen heeft hehe hem kennende!

  Ik denk dat je voor buscombi’s ook bij hegeman en van de vegte ofzo moet zijn.Met hun heb ik al zovaak discussies gehad over domme combi’s die totaal niet nodig zijn,maar wat hierboven wordt gezegd eagles heeft helaas nog een naam van het verleden en bijvoorbeeld tegen rbc iedereen weet het nog eigen vervoer zijn bepaalde dingen gebeurt.Auto’s vernield dacht ik en dat is de reden voor andere burgemeesters om combi’s tegen ons in te voeren.De woorden die iedereen altijd hoort is’we hebben er alles aan gedaan’en wij vinden de meeste combi’s ook totaal belachelijk.
  Zwolle,cambuur,den bosch zijn gewoon risco wedstrijden.Mvv,dordt,sparta en willem2 kun je met autocombi’s doen.Daar zitten nog clubs bij als je op vrij vervoer gaat dat daar nog iets kan gebeuren en de rest moet gewoon vrij zijn
  Ik wens je succes morgen kalesik ben benieuwd morgen naar je reactie hier op de site!

 91. het schijnt dat nec geinteresseerd is in onze joey suk en dat ze hem willen halen voor een klein bedrag plus dat ze dan navarone foor aan ons uitlenen voor een seizoen.

 92. joey trap er niet in…..kun je daar lekker de bank warm houden zeker! blijf maar gewoon in deventer VOETBALLEN!!! ;)

 93. boertje mooi stukkie jongen.in onze tijd mocht en deden we veel meer,terwijl er in die tijd op[veel meer gebeurde met rellen enz dan nu.ons eigen home schiterend ,spijkers slaan om een rondje..een flipperkast enz…maar nu hebben we niks te vertellen …op vrijdag wachten tot het mooie home open gaat met lieve vrijwilligers daar gaat het niet om maar ik heb nog niet 1keer het gevoel dat het home van ons is…uit wedstrijden met de trein ,je voelde je vrij..nu de ene combi na andere…..ach ik kan beter praten dan schrijven maar je weet wat ik bedoel he…..avondje nac slapen rotterdam …..ach de eagles is in de jaren zoooo veranderd……..en hoppa vrijdag gaan we na het mooie veendam……..

 94. @P
  Opgeven bij GAE en zelf vervoer regelen als jullie allemaal in bezit zijn van een uitreisregistratie of anders bij de SV zie tekst:
  De Supportersvereniging Go Ahead Eagles organiseert exclusief voor haar leden een busreis naar de wedstrijd Veendam – Go Ahead Eagles welke aankomende vrijdag 2 maart wordt gespeeld. De kosten voor deze reis inclusief toegangsbewijs bedragen slechts 10,00 euro! De bus vertrekt om 17:30 uur vanaf het stadion. Opgave tot en met donderdag via een mail naar busreis@sv-gae.nl. U dient in het bezit te zijn van een uitreisregistratie.

  Succes en tot vrijdag

  Greetzzzz

 95. Mag er gedronken worden in de bus?
  Ben ik aansprakelijk voor schade die door derde wordt aangericht?

  NEE
  NEE

  OPGEROT MET DIE KUTBUSCOMBI

 96. En @ kale sik

  Wou graag via jouw weten welke achterlijke mongool daar bij de club heeft verzonnen dan een complete bus verantwoordelijk kan worden gesteld voor het niet daadkrachtig optreden van een steward. Zolang je niet vrij bent in de keuze met welke bus je kunt reizen en in het gezelschap van mensen waaruit jij een keuze hebt kunnen maken is het te belachelijk voor woorden dat die suporters dan aansprakelijk kunnen worden gesteld.

 97. Met zijn Allen naar Veendam , met de auto of met SV bus, hoe dan ook GAAN!!
  + 3 aangemeld.. en vooral de B-side die staan toch altijd achter hun club?? laat dat hele vak zich met uitwedstrijden ook is zien dan….Zie vaak alleen maar de Die Hards, die elke keer weer hun club achterna reizen..
  Wij Zijn GAE. en Willen Play offs!!! dus juist nu is het belangrijk dat je meegaat, en erbent voor je Club!!

 98. Veendam uit kent geen omwisselplek. Het is dus een geregistreerde uitwedstrijd.

 99. @boze Brutus

  Dit is geen verplichte buscombi vanuit de club, maar een vrijwillige busreis van de SV, daar zit een groot verschil tussen. Dus JA, er mag gedronken worden in de club en Ik weet niet hoe het geregeld is met de eventuele schade in de bus. Ik heb nog nooit een busreglement van de SV gezien dus ik weet bij god niet hoe ze dat gaan regelen als er schade is.

  Deze busreis heeft dus niets te maken met de door de club geregelde buscombi’s.

  Als je zelf een bus regelt mag je ook met de bus mee tijdens een autocombi, en dan bepaal je zelf de regels in de bus, zo moet je het zien.

 100. ik vindt mooi, er mag gedronken worden blikjes bier en fris zijn te koop in bus, en eigen drank mag ook mee! Opgegeven!

 101. Ik deed mee aan de actie vrijdag.
  Maar ik ga ook naar de wedstrijd toe in veendam, is voor mij maar ff rijden.
  Rij met Jeff mee uit (g)assen.

  Hopelijk hebben Gall, v.d. vlag, kolder en jansen geen gevoel dit keer dat het hun oude clubje is en maar niet hun best moeten doen, zo vond ik het wel te zien in onze thuis wedstrijd! De2-2- was een pure zwakke keepersfout (als zovele die hij heeft gemaakt dit seizoen!

  Laat de doeken van afgelopen vrijdag maar allemaal mee gaan. Wil ook wel voor sommige die niet gaan/komen/ kunnen het ophangen of vast houden!

  Voor Kalesikepse:
  1; de auto combi’s gaan nergens over, je kan je niet 5 jaar lang houden aan dezelfde redenen!
  2; de toegangspoorten bij vak 4 t.m. 9…. 4 stuks????????( eigenlijk 3 want er is er altijd wel 1 die niet werkt)
  3; aantrekken van spelers…. sommige keuzes snap ik totaal niet…
  4; beloftes maken van de ambitie van komende seizoen.. doe dat nou niet als je het niet eens waar kan maken!
  5; spelers te goedkoop laten vertrekken (Antonia word gevolgd door 3 clubs in nl, 2 uit het buitenland… is dan toch ook wel een miljoentje of 2/5 waard, gezien interesse buitenland en pisvee!!)
  6; het behandelen van je supporters… Ik weet dat tv het meeste geld oplevert samen met sponsor geld, maar als je “8erban” er niet meer komt, hoe wil je dat dan allemaal behouden?
  7; oom agent…. zelfs met de actie (dat PUUR GING OM EEN “VREDIG” IETS) werd door oom agent zwa gecontroleerd. Beetje jammer zoiets!
  8; neem eens een risico met sommige spelers en neem ze over, al kost het je iets meer dan je voor ogen had. Plet had vast wel gekomen naar ons, en kijk waar die nu al speelt…. Iets dieper int zakje graaien om een speler te halen!

 102. ow en kunnen de supporters mij ff ergens mee helpen?
  Mijn dochtertje wil model worden voor iets wat georganiseerd word bij het boreel.
  Ze is int weekeind altijd bij haar moeder (die in Deventer woont) en daarom doet ze mee…
  Wil iedereen op haar ff stemmen? Gaat om Alicia en dit is de link: http://www.ba-model.nl/stemmen/kinderen Willen zoveel mogelijk mensen elke 24 uur stemmen? Link en naam mogen door gestuurd worden naar vrienden van vrienden van vrienden…
  Bedankt alvast :D

 103. @ assen-vakkie8

  Kalesikepese is gisteren al geweest op gesprek……………………………………

 104. Pingback: 5 JAAR BOZEN | Bozen van het Oosten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s