ACTIE TEGEN WANPRESTATIE

Kalesikepse heeft wat te delen en schreef het onderstaande stuk. Wij zijn het met hem eens: als je morgen buiten blijft, blijf je dat gewoon de hele eerste helft. Geen slappe troep (bovendien gejat van clubs als ajax en feyenoord) om na 12 minuten naar binnen te gaan, gewoon de hele eerste helft. Voor zover het nog niet duidelijk is: wij zijn natuurlijk niet de organisatoren van dit initiatief dat vanuit de supporters naar voren is gekomen. Wij zijn dan ook nergens verantwoordelijk voor. Onder deze tekst trouwens nog een paar foto’s van nieuwe spandoeken. 

Vandaag is het tijd voor ACTIE, wij zijn het zat !!

Zat om keer op keer voor de gek gehouden te worden met loze beloftes, ambitieus willen zijn zonder ambitie. Wij lopen al jaren als makke lammetjes achter een stel beleidsbepalers aan en laten ons zoet ieder seizoen voorkauwen dat ons geduld nu eindelijk beloond gaat worden. Waarna wij dan weer zoetjes en braaf meegaan met elke prijsverhoging die daarvoor nodig schijnt te zijn.
Dit seizoen loopt het echter de spuigaten uit, gepocht wordt met het feit dat wij een team hebben die mee moet gaan draaien om de 1e 5 plaatsen… Belachelijke, dure combi’s, SV’s waar een paard de hik van krijgt, hehehehe…, regels die maar even worden veranderd als men zelf het heft niet meer in handen kan houden, de supporter moet hier dan maar onder lijden !
Het bestuur van ons zo prachtige GA Eagles vindt het namelijk belangrijker om financieel gezond te zijn en te blijven, en natuurlijk is dat belanghrijk, maar niet als dat ten koste moet gaan van het sportieve aspect !!!

Nee mensen…al seizoenen lang hebben wij ons onze monden laten snoeren en alles met ja en amen beantwoord. Wij supporters zijn als 1 man achter ons beleid en achter onze jongens in het veld blijven staan. Na een aantal leuke wedstrijden volgt er telkens weer een deceptie, waardoor telleurstelling ons enig deel is gebleken. Het is alsof je een klein kind een heerlijk ijsje geeft en hem weer afpakt nadat het arme kind pas 3 likjes heeft gehad…Ik ben daar helemaal klaar mee !!!

Ik ben klaar met het feit om mijn grote liefde GA Eagles op deze manier te moeten zien lijden en elke week voor schut moet zien gaan voor heel Nederland. Na alle sportieve beloftes staan wij verdomme maar op de 13e plaats !!!
Ben jij ook GA Eagles supporter in hart en nieren, laat dan vandaag jouw hart spreken en volg ons in onze ACTIE TEGEN WANPRESTATIE. We verzamelen tussen 19.00 uur en 19.30 op het supportersplein, wanneer de wedstrijd begint blijven wij waar wij zijn. LET WEL !!! Er wordt van jou verwacht dat je de gehele 1e helft geen plaats gaat nemen op de tribune. De boodschap moet tevens zijn, dat men de fanatieke 12e man onwaardig is. Zij hebben ons behoorlijk laten zakken terwijl wij als 12e man achter hun bleven staan dus verdienen ze onze toewijding niet. En dat laten wij merken door 45 minuten lang geen sfeer te produceren en geen steun te verlenen.

Heb je net zoals ik en vele anderen een bloedend Rood Geel hart, laat hem vrijdag dan 45 minuten spreken door te zwijgen!!!

WIJ ZIJN HET ZAT, TIJD VOOR ACTIE!!!

Dat is dus duidelijk.

Als bonus hieronder nog een paar nieuw gesignaleerde spandoeken aan de Vetkampstraat:

Advertenties

64 gedachten over “ACTIE TEGEN WANPRESTATIE

 1. Bij deze stel ik mijzelf dan ook verantwoordelijk als mede organisator van dit initiatief!!! BvhO staat dan ook volledig buiten deze actie en kan/ mag hierop dan ook niet aangesproken/ benadeeld worden.

  Mijn mede organisatoren mogen zichzelf als dusdanig kenbaar maken, dat is niet aan mij!!!

  Cheers all…. en VOLG ONS!!!!! ;0) Hehehehehe……

 2. In mijn tijd verloren we alleen de toss,
  Als ware voetballiefhebber ben ik vanavond ongetwijfeld weer de klos!

  Kluitjesvoetbal in de Horst,
  Worden niet de spelers maar mogelijk de eindverantwoordwoordelijken geschorst?

  Voor de thuisblijvers adviseer ik vooral VI te kijk met ueberBozen Johan D.

 3. ik ben er bij wand nu moet de kogel maar eens door de kerk

 4. Ben het helemaal eens dat we iets moeten doen.
  Alleen de opmerking dat gezond financieel beleid niet ten koste moet gaan van het sportieve ascpect gaat mijns inziens te ver.
  Dadelijk komt er weer zo’m demagoog als Martin Vreijsen die binnen 2 jaar de club opzadelt met een groot aantal veel te dure spelers (waar je ongetwijfeld een periode mee gaat pakken), en dan blijkt achteraf dat de club op leven na dood is.
  Ik geloof dat ze in Roosendaal ook wel eens flink geïnvesteerd hebben in het sportieve deel, en kijk waar ze nu zijn.
  Ik sluit me daarom helemaal aan bij hetgeen ook op de spandoeken staat. Inzet van spelers is het minst wat je kunt verwachten. Als je met 100% inzet 6e wordt, prima. Als je met 85% inzet 13e wordt dan mag je inderdaad zoals nu aan de bel trekken.

  Nogmaals, er moet iets gebeuren. Maar geef aub niet af op mensen die de club met een lange termijnvisie voor de toekomst willen behouden.

 5. Helemaal mee eens!! 1ste helft totaal laten afweten. En dan gezapig de tribune op gaan!! Wij zijn op dit moment geen 12e man en hoeven dus ook niet de 12e minuut, als een soort symbolische aktie, de tribune,s op te gaan alszijnde 12e man! Dit team verdiend geen mooie achterban zoals dat altijd was…….

 6. Kalesik, ik doe met je mee en ze mogen mij ook als mede verantwoordelijke zien dan!
  Ben elk jaar de top 5 behalen/ promotie gelul ZAT!
  Ik hoor het GVD nu al TE LANG dit soort slappe gelul.

  Blijf erbij dat het jammer is dat vele hier en verder op internet (o.a. twitter) hoop neer zetten maaar nooit na komen.
  Komoptannnnnnn mensen, we doen dit voor ONZE club, niet om andere reden….

 7. p.s.

  misschien kunnen alle spandoeken op de plekker 8er het doel geplaatst worden?

 8. Mee eens, maar misschien net zo handig om dan alle ‘protest’ spandoeken te leggen/hangen op de B-Side ipv de supporters

 9. Je mag niet te persoonelijk worden met de woorden op de spandoeken….nog geen half uur geleden hing er nog een doek met overmars inversteer een beetje en raad eens wat ? weg verdwenen pleitis …ra ra wie heeft dat gedaan ? 50 euro voor de gouden tip …..Je mag toch gvd je mening geven ook al is het persoonlijk…….maar dan moet het maar met de mond want die kennen ze ons niet snoeren…

 10. Ook ik ben 1 van de organisatoren en sta als 1 geheel achter het punt van kalesik wij zijn met 3 man begonnen met de spandoeken aktie om ons ongenoegen te spuien over het wel en wee wat er met onze club gebeurt we hebben de eerste toon gezet!!! ben al 45 jaar die hard suporter en heb bijna alles al meegemaakt heb al veel s.v gehad om de belachste redenen en vele anderen met mij en we geloven ook dat ze het doen om mensen die iets durven te zeggen om deze manier buiten het stadion te verbannen !!!! het is jammer dat het op deze manier moet gebeuren maar er is geen andere uitweg er word al jaren dingen beloofd op alle gebieden maar zie alleeen alles duurder worden combi,s etc etc door het beleid wat er nu word gedraaid en ik nodig dan ook uit om vanavond onze aktie tegen wanprestatie te steuen en wees eerlijk en vermeld het hier we zijn allemaal beetje organisators van dit geheel om dat we 1 rood gele familie zijn

 11. OPROEP MENSEN BLIJF VAN DE SPANDOEKEN AF OOK AL ZIJN JULLIE NIET EENS MET UITSPRAKEN DIE ER OP STAAN WEES DAN EERLIJK EN DOE JE ZEGJE OP 1 VAN DE SITE .S DUS BLIJF MET JE HANDEN VAN DE SPANDOEKEN AF !

 12. MENSEN BLIJF VAN DE SPANDOEKEN AF OOK AL BEN JE NIET EENS MET UITSPRAKEN DIE EROP STAAN WEES DAN EEN VENT EN GEEF JE MENING OP 1 VAN DE SITE,S DESNOODS ANONIEM MAAR BLIJF VAN DE SPANDOEKEN AF

 13. Ik ben niet 1 van de organisatoren, maar sta wel volledig 8er de actie.

  Ook met ed ben ik het eens, marc, laat die doeken hangen.
  Als je ergens over zeurt zorg dan dat het tegen degene is die mede verantwoordelijk zijn voor deze puinhoop binnen de club!
  Kom elke thuiswedstr. uit (@#$%^&*%^$)assen en puur voor Eagles, zelfs op maandagen end!
  Wil gewoon inzet zien: bloed, zweet en tranen zoals Hazes zong!

 14. Wat een geleuter!
  In mijn ogen steun je de club niet door geen support te geven! Wij zijn eagles, fanatiek en hondstrouw. Dit betekend ook bij tegenslag! Het niet eens zijn met het beleid dat mag maar de teleurstelling botvieren op beleidmakers die van een club aan de afgrond een levende club heeft gemaakt! Financieel gezond zijn is belangrijker dan de play-offs halen. Nog niet zo lang geleden moesten we naar de gemeente om steun te vragen! Dat ben je pas een lachertje!

  Wij zijn trots op onze Eagles! Je wordt een lachertje als er staks 500 man niet naar binnen gaan! Je club aanmoedigen, schreeuwen naar de overwinning, laat horen dat we het er niet mee eens zijn! Je niet laten zien als het slecht gaat, dat riekt naar ajaxpraktijken, bah!

  Vanavond lekker met een grot’n halve liter, je maten en een peukie op de tribune. Dat is mijn vrijdagavond!

 15. Hierbij wil ik ook even laten weten dat ik ook mede organisator ben samen met ed en kale sik voor de intimi die weten wel wie ik ben en ja het is echt de bedoeling dat wij de hele eerste helft blijven staan .Want het statement is om te laten zien wat er voor een sfeer is als je voor minder supporters speelt als ze doorgaan gr mij

 16. @Tim

  Wij zijn de club! En wij weten verdomd goed wanneer we wel of niet de steun nodig hebben.

 17. tim we houden je niet tegen !! tuurluk ben je voor gae als je er niet voor kiest om een statment te maken iedereen doet dit uit vrije wil en we kijken je daar ook niet voor aan dus tim ga lekker voetbal kijken en drink daarna een beugel met je maten . hoop dat je een mooie vrijdag hebt wij laten jouw in je waarde en jij ons de mzzl

 18. Spandoeken rond om het trainingsveld hangen.. Worden ze er elke dag mee geconfronteerd..

 19. @sabine, Ed, Kalesik

  Ik blijf ook de eerste helft buiten.Ik ben niet zo gevoelig voor groepsdruk dus ik loop ook echt niet naar binnen voor die eerste helft is afgelopen, ook al speelt Messi vanavond in het Roodgeel!

 20. @ Tim…

  Dit gaat niet alleen om de slechte resultaten. Het is een optelsom.

 21. @Ed enoverige organisatoren
  Natuurlijk laat ik iedereen in zijn waarde! Wij zijn eagles! Succes met de actie! Ik hoop dat jullie actie effect heeft maar dit vraag ik mij af!.In mijn ogen maak je als eagles een goede beurt om als hondstrouwe aanhang 90 minuten te zingen, schreeuwen of te fluiten!

  Ik denk dat we de plank misslaan door niet in het stadion te zijn!

  Misschien is een sacastisch actie nog wel de beste actie. Bij iedere goede pass, aanname enz ongelovelijk hard klappen, juichen en springen! Dat zie ik meer zitten!

 22. Zal er de eerste helft zijn. Niet in het stadion dus, maar buiten.

 23. @the-@hotmail.com
  Trollen = in het belang van de club proberen de boel te sussen. zoals tim dat nu doet.

 24. aan de ene kant denk ik dat zoiets als tim zegt ook wel effect zal/ kan hebben.
  Sarcastisch klappen als iets goed gaat, een goeie pass et aanname. ohhhhhhhh kan ook…
  Ik hou wel van sarcasme haha.
  Ik ga proberen de eerste helft buiten te blijven en in de 2e helft na binnen
  Miss dak dan sarcastisch ga doen… Lijkt mij ook leuk

 25. Goed dat er een aktie wordt georganiseerd, wil wel meedoen maar ben in het stadion aanwezig met mijn zoon van 7. Deze jongen snapt ook wel dat er iets moet gebeuren want hij heeft na elke nederlaag ook weer een dip.

 26. Moet je maar overleggen met je zoon anoniem. In jouw geval snap ik wel dat je naar binnen gaat als je zoon dat erg graag wil. Maar misschien vind ie dit ook wel mooi ? En dan kan hij de tweede helft alsnog voetbal zien.

 27. is de home wel de eerste helft los?of zetten ze een bierkarretje neer op het supportersplein? anders word het namelijk dringen geblazen….en heeeeel veeeeel bier halen!!!

 28. Het home moet om 20.00 uur dicht gaat niet eerder open dan 5 min voor de pauze .Dus veel bier en frisdrank inslaan of neemenen.

 29. Nu kan het sfeerteam wat voor ons betekken, en zorgen dat de gehele eerst helft het supportershome open blijft.

 30. ik zie het probleem niet…..om juist langer los te blijven….dit vergt meer inkomsten! maar goed….geld hebben ze al zat toch….dat zal vast en zeker de achter liggende gedachte zijn bij de club!!! het word inderdaad tijd voor actie!!!

  ik ben er bij vanavond!

 31. +100000000000 voor wat w.k.d. zecht het heet gvd niet voor niks SUPORTERShome
  Verwacht van het sfeerteam dat ze deze actie steunen en ook gewoon zich te beschikking stellen en dus niet het stadion in gaan met hun vlaggen!!!
  Doen ze dat wel is dat hun vrije keuze maar dan is het voor mij wel weer duidelijk.

 32. kan er helaas niet bij zijn…maar steun jullie/onze actie wel!! dus succes iedereen en goed werk organisatie, hoop dat jullie ook een goed plan hebben om alles een beetje te stroomlijnen.

  verder hoop ik dat we dat oss goed op de klote geven, we hebben nog wat recht te zetten tegen die gasten!

  nogmaals succes!

 33. Geen voorbeschouwing van mijn kant heb het er allemaal even mee gehad.
  Tot vanavond en complimenten aan sabine,kalesik en ed en ook de webmasters bovanmo en iedereen die ik vergeten ben.

 34. Laten wij inderdaad voorop stellen dat wij geenzins van plan zijn mensen tegen te houden die niet willen meewerken aan onze actie. Kleine kids die met hun vader naar binnen willen, gaan gewoon lekker naar binnen, die kleine rakkers moeten nog oldskool besmet raken met het rood gele virus.
  Wij respecteren een ieder die op zijn eigen manier om wil gaan met de huidige situatie…… Ik vind dat je dat doet door zwijgend te spreken, supporters zoals Tim zouden het liever sarcastisch op willen lossen… Helemaal niks mis mee, ik zou zeggen…@ Tim, als jij er dan voor zorgt dat men de 1e helft in het stadion ooohh en aaaahhh gaat roepen bij goeie acties van de Eagles, blijven wij gewoon buiten staan onze ding doen.. Is de actie in 1 klap dubbelzijdig!!! HEERLIJK!!!!

  Jij ook succes Tim, ik respecteer serieus jouw mening…. :-)

 35. Prima zoals hier op elkaar gereageerd wordt. Blijf je de eerste helft buiten, prima. Wil je de wedstrijd vanaf het begin zien, prima. Zo hoort het! Ieder zijn eigen mening! En laten we hopen dat we vanavond drie punten pakken. COME ON EAGLES!

 36. zojuist bij stadion geweest , de spandoeken hangen er nog, en heb er 2 bij gedaan..

 37. @ kalesikkke>
  Ik sta volledig achter de actie alleen ga ik niet met mijn kinderen 45 minuten wachten op het plein.Ook hebben verschillende clubs waaronder mijn Davo kaartjes gekregen voor de wedstrijd en die zullen allemaal op de Leo Halle zitten vanavond.
  Maar maak dat statement!!Succes jongens!

 38. Heb zeer veel waardering voor het feit dat er binnen de actie in ieder geval wel de vrijheid is om naar binnen te gaan (ouders met kinderen)!!! Klaarblijkelijk is hier goed over nagedacht! Mijn complimenten aan de organisatoren hiervoor!!!

 39. Het is idd heel mooi dat de keuze van één ieder gerespecteerd wordt vanavond.
  Neem zelf ook een jonger persoon mee en die laat ik zelf de keuze maken. Zelf blijf ik de eerste helft wel op het plein.

 40. wat dom om op het doek te zetten dat Overmars kan vertrekken!! Leeg hoofden bah!!!!

 41. overmars gaat toch wel na dit jaar na de joodjes of england,

 42. b we leven in vrij land en ieder heeft recht van spreken,heb jij hem weg gehaald ???

 43. ik sta wel achter de actie op zichzelf,maar niet die spandoek over overmars.hij heeft misschien niet alles goed gedaan,maar heeft en doet nog steeds veel voor onze club.dit is een steek in de rug.ik zal ook de 1e helft niet in het vak staan,maar die spandoek over overmars,dat is niet goed.dat is mijn mening.

 44. @Veltie… Dat heb je goed gezien, wij hebben hier echt wel eerst met elkaar overleg over gepleegt, en snappen iedereen, wij zijn geen gastjes die zo maar ff om de hoek heen komen kijken snap je…
  Echter zijn wij van de organisatie wel van mening, dat als je er voor kiest om buiten te blijven, doe je dat niet voor n paar minuten dan doe je dat voor de hele 1e helft.. al scoren ze 10 x in die tijd.. WIJ BLIJVEN SPREKEN DOOR TE ZWIJGEN!!! (je mag wel je vuist ballen van mij hehehehe)

  Keuzes maken, daar gaat t om, iets wat bij ons beleid soms lijkt te ontbreken.

 45. We zitten te zeiken dat alles vroeger beter was en dat is ook zo. Vroeger maakte je een statemand als ze het slecht deden, tegenwoordig zetten ze je op de camera en kun je thuis blijven. Het wordt tyd dat er jongens op gaan staan en dat gebeurd nu met deze aktie. we zijn allemaal adelaars maar we betalen er ook grof voor. Laat ze nu maar eens voelen wat ze ons altijd aandoen, succes vanaf mijn ziektebed

 46. Het zijn de spelers die het laten afweten. Ik weet zeker dat Overmars heel erg zijn best doet! geen kwaad woord over hem van mijn kant..

 47. Er staan twee honderd man actie lukt aardig. En 15 stillen

 48. valt mij zwaar tegen! had er meer verwacht… voorzitter mulder zijn gezicht wel laten zien om tekst, uitleg te geven. supporters gevraagd alsnog naar binnen te gaan… in het stadion geen sfeer dus voor degene die wel naar binnen zijn gegaan, klasse dat jullie geen sfeer maken.

  respect voor de organisatie, kalesikepse en bois. het heeft volop aandacht gehad en hoop dat we hierdoor sportief een ommekeer kunnen maken. ook hoop ik dat het bestuur nu meer achter ons gaat staan i.p.v. tegenover ons! gezamelijk zijn we gae en hebben dezelfde trots en passie!

  nu eerst tweede helft volle bak tegen oss!! pak die rukkers, leven boven hun stand, op alle fronten.

 49. Even een reactie over degene die in de tweede helft binnenkomen, ‘klasse’ dat jullie je medesupporters uitschelden, bier naar ze gooien etc. Heel volwassen reactie naar degene die toch de wedstrijd vanaf het begin wilde zien.

 50. geslaagd……niet geslaagd…..voor mij was het duidelijk….200+ man/vrouw die het niet eens waren met het beleid….respect daarvoor….ook respect voor de mensen die wel 90 minuten lang voetbal hebben gekeken! ook ik keur dat biergooi incident af!!! dat sowiesow!!! ook al hebben we nu met klink-klare-cijfers gewonnen….dit houdt nog niet in….dat we dit gaan accepteren……veendam uit….oude club van gall….ik zou zeggen: BOYCOTTEN!!! MET ZIJN ALLEN!!!!

  EAGLES IS VAN ONS!!!!

 51. nou ik zou zeggen, veendam uit gaan met z’n allen

 52. Pingback: 5 JAAR BOZEN | Bozen van het Oosten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s