Opstelling en meer

We voelen niet de behoefte om uitgebreid stil te staan bij het voetbal van morgen. Een opstelling is alles wat we geven. Fachtali en van den Ouweland mogen de basiself verlaten van Gall. Houtkoop en Overgoor nemen hun plaatsen in. De vermoedelijke opstelling is als volgt:van der Vlag ;Karami, Heerkens, Kromkamp, Lopéz; Suk,           Wellenberg, Overgoor; Antonia, Kolder, Houtkoop.

Verder nog dit opvallende nieuws bij RTV Oost.

Nog een spandoekje gesignaleerd aan de Vetkampstraat.

Advertenties

24 gedachten over “Opstelling en meer

 1. @GAEE, jij bent gewoon een laffe tak en niet solidair met de echte supporters!!!
  Jij bent solidair met dit beleid anders zou je het nooit wagen naar binnen te gaan.
  Oja jij zegt je club te steunen door naar binnen te gaan. Ga jij sfeer maken dan in je eentje hahaha… domme kneus.

  Trouwens de sfeer is al lang verdwenen uit de Adelaarshorst en tja… de B-Side is niet meer wat het geweest is. Kan ook niet anders omdat er allemaal kinderen in staan.

  Ik blijf de hele 1e helft buiten, want ga je al in de 12e min naar binnen merken ze er niets van. Hoe vaak lopen de eerste minuten nog mensen naar binnen en opzoek naar hun plaats.

  Laat maar eens echt zien dat we een hele helft buiten blijven staan dat roept veel meer vraagtekens op! Spelers, trainers en staf zullen dan in de rust pas echt gaan nadenken waar ze meebezig zijn. Dus laat ze dat gvd dan eens voelen en het heeft geen zin om na 10 minuutjes weer naar binnen te gaan.

  IK ZEG 2e HELFT PAS!!!
  OOK HANDIG VOOR ALS JE NOG EEN BIERTJE WILT, STA JE ER TENMINSTE….

 2. Suc6 morgen boys, eindelijk dan een actie.
  Hopelijk dringt het door bij de club en spelersgroep.
  komopthaan wij zijn eagles!

 3. Verdomme come on Eagles!
  Laat ons niet weer in de steek!

 4. Jammer, dacht dat er geen verdeeldheid meer was onder de supporters……………………………., maar heb het mis. Jongens Laten we als een groep achter deze actie staan, dus maak een keus wat/wel niet te doen. Ik roep jongens als kaklesikepse, dt, sabine, raalte25 enz (schaar me zelf ook onder hen) . op om met een eenduidige actie te komen met wat wel of niet te doen. Het gevoel van actiebereidheid is groot, dus nu geen woorden maar daden, ik zeg zelf 1e helft bij het home wie volgt mij???????? tot morgen allen.

 5. Ik vrees toch dat de meesten gewoon naar binnen gaan de eerste helft

 6. ik ga niet naar binnen, laten we massaal buiten blijven Komoptan eagles !! nu moeten wij 1 zijn,

 7. 1: 1e helft op t plwin bij het home
  2: rust gebruiken om door die f***king tourniquets te komen
  3: als je binnen bent dan op t pleintje blijven
  4: na fluitsignaal tweede helft de bside op (of ijsseltribune) massaal bloed, zweet en tranen skanderen

 8. Jongens, geen stres. Het komt allemaal in orde.

  Via sms tweets en mond op mond is het allemaal al lang geregeld. De aktie bestaat zeker niet uit 12 minuten!

  En ik verzeker jullie dat de opkomst hoger is dan dat jullie hier allemaal roepen en naar gissen.

  Trieste is wel weer, dat ik heb vernomen dat er extra beveiliging en ME wordt ingezet op advies van jawel,GO AHEAD EAGLES !

  DAT GEEFT WEER PRECIES AAN HOE ZE TEGEN ONS AANKIJKEN!
  2 JAAR NOOIT WAT GEBEURT, EN DAN NOG ZO ANGSTIG VOOR JE EIGEN SUPPORTERS.

  EN DAT ZAL IK ZE MORGEN LATEN WETEN OOK.

  Ik ken de beveiliger in kwestie namelijk. Dus absoluut geen onzin.

 9. het is dat ik moet werken maar had zowiezo meegedaan want ik ben het ook echt zat met dit achterlijke kk beleid en mentaliteit!!!!! ik moet morgen werken en zal de wedstrijd vanaf de tweede helft pas gaan volgen!!!!!! niet dat het veel uitmaakt maar ik ben 1 met deze actie!!!!!! het word tijd dat er weer eens echt gevoetbald gaat worden in de adelaarshorst door het rood en geel en het is nu ook aan ons als supporters om te laten zien dat we dit niet pikken!!!!!!

  en aan iedereen die meedoet boys en girls succes met de actie en wou dat ik kon zeggen dat het niet nodig was maar het kan niet meer anders :(

 10. Antonia had foto’s gemaakt van de spandoeken en op Facebook gezet.Direct allemaal reacties erop maar moest van de club direct van Facebook afgehaald worden.

 11. de club is triest bezig , Laat ons horen!!! Whe are eagles, liefde voor ons? komt niet van hun kant af,, club bestuur en aantal spelers .. terwijl wij er altijd trouw achterstaan..

 12. Ik hoop dat ze voor volgend seizoen goeie spelers gaan aantrekken!
  Mooi allemaal 1ste helft in sup,home zitten.

  Greetz

 13. Goedendag vandaag is het voor gae alles of niks en even een update het is de bedoeling om de hele eerste helft op het supportersplein te blijven staan en dan de 2e helft naar binnen en dan vanaf de 46 min laten merken dat wij wel inzet tonen dus jongens vanaf minuut 46 laten merken dat wij altijd inzet tonen gr

 14. Morgen misschien massaal zingen richting het bestuur: We are Eagles, Who the fuck are you

 15. dus zeg het voort we zijn er van overtuigd dat er een hele horde achter ons zal staan en we nu een statement gaan maken its net wat sabine zegt tweede helft zijn er we er massaal als 12 de man weer bij en laten we zien dat gae via ons supoters leeft IK ZEG WHERE ARE THE EAGLES WHO ARE THE FUCK ARE YOU zeg het voort alle oude jongens bij deze kom massaal helpen bij ons statment jullie hebben de club grootgemaakt en naam gegeven laat dit zo blijven en laten we als 1 rood geel front zien dat er weer trots passie en inzet word neergezet in de adelaarhorst

 16. Morgen is het tijd voor ACTIE, wij zijn het zat!!

  Zat om keer op keer voor de gek gehouden te worden met loze beloftes, ambitieus willen zijn zonder ambitie. Wij lopen al jaren als makke lammetjes achter een stel beleidsbepalers aan en laten ons zoet ieder seizoen voorkauwen dat ons geduld nu eindleijk beloond gaat worden. Waarna wij dan weer zoetjes en braaf meegaan met elke prijsverhoging die daarvoor nodig schijnt te zijn.
  Dit seizoen loopt het echter de spuigaten uit, gepogt wordt met het feit dat wij een team hebben die mee moet gaan draaien om de 1e 5 plaatsen… Belachelijke dure combi’s, SV’s waar een paard de hik van krijgt, hehehehe…, regels die maar even worden veranderd als men zelf het heft niet meer in handen kan houden, de supporter moet hier dan maar onder lijden!!!
  Het beleid van ons zo prachtige GA Eagles vindt het namelijk belangrijker om finacieel gezonde te zijn en te blijven, en natuurlijk is dat belanghrijk…, maar niet als dat ten koste moet gaan van het sportieve aspect!!!

  Nee mensen… al seizoenen lang hebben wij ons onze monden laten snoeren en alles met ja en amen beantwoord. Wij supporters zijn als 1 man achter ons beleid en achter onze jongens in het veld blijven staan. Na een aantal leuke wedstrijden volgt er telkens weer een desceptie, waardoor telleurstelling ons enig deel is gebleken… Het is alsof je een klein kind een heerlijk ijsje geeft en hem weer afpakt nadat het arme kind pas 3 likjes heeft gehad…. Ik ben daar helemaal klaar mee!!!

  Ik ben klaar met het feit om mijn grote liefde GA Eagles op deze manier te moeten zien lijden en elke week voor schut moet zien gaan voor heel Nederland. Na alle sportieve beloftes staan wij verdomme maar op de 13e plaats!!!
  Ben jij ook GA Eagles supporter in hart en nieren… Laat vrijdag dan jouw hart spreken en volg ons in onze ACTIE TEGEN WANPRESTATIE. We verzamelen tussen 19.00 uur en 19.30 op het supportersplein, wanneer de wedstrijd begint blijven wij waar wij zijn. LET WEL!!!! Er wordt van jou verwacht dat je de gehele 1e helft geen plaats gaat nemen op de tribune. De boodschap moet tevens zijn, dat men de fanatieke 12e man onwaardig is. Zei hebben ons behoorlijk laten zakken terwijl wij als 12e man achter hun bleven staan dus verdienen ze onze toewijding niet. En dat laten wij merken door 45 minuten lang geen sfeer te produceren en geen steun te verlenen.

  Heb je net zoals mij en vele anderen een bloedend Rood Geel hart, laat hem vrijdag dan 45 minuten spreken door te zwijgen!!!

  WIJ ZIJN HET ZAT, TIJD VOOR ACTIE!!!

 17. @BvhO…. Je hebt mijn toestemming mocht je mijn oproep een topic waard vinden om hem als dusdanig te plaatsen, Komt ie misschien wat duidelijker over… Gebruik als titel.. “ACTIE TEGEN WANPRESTATIE!!!”

 18. @BovanMo
  VAN ZELFSPREKEND GOZER!!!

  TOT MORGEN …

 19. Heb respect voor diegene die wel gewoon hun plaats opzoeken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s