Overmars en co halen vervroegd bezem door selectie

Normaal wordt er vlak voor 1 april bekend gemaakt welke aflopende contracten verlengt worden. De huidige crisis bij Go Ahead zal ongetwijfeld veel te maken hebben met de beslissing om nu al bekend te maken welke spelers geen toekomst hebben in Deventer volgend seizoen. De lijst op destentor.nl behelst acht spelers: Patrick Gerritsen, Glenn Kobussen, Joep van den Ouweland, Michal Janota, Niklas Tarvajarvi, Freek Heerkens, Frank van der Zwan en Michael Jansen. Volgens het bijbehorende artikel op destentor.nl, dat voor het laatst om 15.30 is bijgewerkt is het dus ook exit Heerkens.

Het is nog niet bekend of Kavak, de Wit en Lopéz volgend seizoen in het roodgeel spelen. Van de laatste verwachten we wel dat de optie gelicht wordt, Lopéz maakt naar omstandigheden (!) een goede indruk. De optie van Wellenberg is wel gelicht, maar speler en club zijn nog niet tot een akkoord gekomen. De grootste verrassing is Dave Bus, speler en club willen met elkaar door. Moet iets te maken hebben met buiten het veld, want op het veld voegt Bus niets meer toe. We bedanken Bus voor zijn harde werken en verwijten hem niets. We verwijten de club wel door te willen met een te oude verdediger.

Iemand heeft al een spandoekje opgehangen.

Witte zakdoek met tekst.

Advertenties

77 gedachten over “Overmars en co halen vervroegd bezem door selectie

 1. is het niet te vroeg om zo een bericht de deur uit te doen
  en wat krijg je er het nieuwe seizoen voor terug dan
  en ook ik weet wel dat het zo niet verder kan
  maar goed we gaan het wel weer zien

  een rood gele groet

 2. Betere spelers natuurlijk, ik hoop alleen wel dat er nog gevoetbald gaat worden, maar ik ben bang dat de vertrekkende spelers er nu HELEMAAL met de pet naar gaan gooien.

 3. Enige hoop is dat ze juist wel zich gaan inzetten om zo in beeld te komen bij een andere club.

 4. Kan me in alle spelers vinden behalve Joep van den Ouweland. Ik vind dit toch een dergelijke speler die wel de drive heeft om er wat van te maken..

  Ben blij dat Heerkens, Janota en Gerritsen gaan deze zelf overschattende spelers hebben we niets aan..

 5. Tja had al begrepen dat diverse contracten niet verlengd zouden worden.Ouweland is gewoon te duur.Bus snap ik geen hout van heeft niks meer toe te voegen is te oud komt snelheid te kort zou eigenlijk de eer aan zich zelf moeten houden.
  Janota wou vorig seizoen al weg vond geen club anders was die toen weggeweest.Jammer was wel blij toen die kwam,maar helaas het is bitter weinig verder moeten we nu naar de toekomst kijken welke spelers er wel zijn en welke er nog meer weggaan.Aan antonia en suk worden te goed bekeken door andere clubs zou mij niks verbazen als die ook nog wel gaan.

  Nu moet de club kijken naar welke spelers er wel willen komen jonge jongens die met hart en ziel voor deze club willen strijden dat mooi weer voetbal bereiken we tot nu toe niks mee.
  Zal gall er nog wel zijn heeft die zichzelf niet overschat toen hij van veendam kwam en ik denk aan de supportersavond terug waar overmars nog de woorden uitsprak als we aan het eind van de competitie er nog zo voor staan heb ik een probleem die heeft die en dat weet die maar al te goed!

 6. houtkoop dan? mag ook wel weg!!! haal billy overtoon maar of pedro back

 7. wou liever dat niklas en vd oouweland bleef
  dit zijn dan onze spelers volgend seizoen tot nu toen
  heisinkveld – ter mate – vd vlag – bus – karami – kromkamp – lopez – overgoor
  schuurman – suk – wellenberg- de wit – antonia – houtkoop – kolder – kavak- en mis fachtali >?

 8. Ik weet wel weer hoe dat gaat. Janota, Gerritsen, van den Ouweland en Tarvajarvi spelen bij clubs als Cambuur en Den Bosch volgend seizoen de sterren van de hemel. En wij gaan ze dan maar uitfluiten.

 9. old skool noemen we dat!! een fantastisch stukje metselwerk waar ik om de vrijdag met trots mijn fiets tegen aanzet, dus let op je woorden kerel!

 10. Mondje dicht inderdaad Jeroen..anders ga je maar lekker naar het Gelredome of de Arena.

 11. KAn die Jeroen een ban krijgen met dat smerige taalgebruik !

  Dank U

 12. die spandoeken hangen daar mooi….weet alleen niet of de spelers dit zien….hun gaan al bij de eerste parkeerplaats naar binnen…..eigenlijk moeten die spandoeken aan het fietsenhek binnen in het stadion hangen zodat ze het kunnen zien/lezen! ondanks dat….de kop is er af….het ijs is gebroken….de eerste toon is gezet!!!

  FORZA EAGLES DEVENTER!!!

 13. ik vind het een goed idee om as vrijdag naar een nederlaag de seizoen kaart in te leveren
  bij het bestuur dan kunnen we echt een punt maken als we dit massaal doen dit komt dan echt wel aan bij de club wie doet er mee

 14. @Jeroen praat eens normaal man je wenst niemand een ernstige ziekte toe.
  Schreeuw niet zo dom!

 15. @ jeroen

  Ieder woord die ik aan jou besteed is er een te veel…………………………………….., super kneus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 16. whoehahahahahahaha

  en weer krijg gekke gerritje gelijk

  hahahahhahahahhahahaha

  en weer worden we in de maling genomen.

  We kunnen nu al vast wennen dat komend seizoen ook al naar de kl*te is.

  en voor de mensen die zich afvragen waarom nu met deze mededeling?

  kom vrijdag maar kijken voor antwoordt in de nest der adelaar.

  En oja voor de positievelingen onders ons: Top doet wel mee voor de periode dus die komen niet om te verliezen.

 17. Gerritje ouwe held!
  Waar is het misgegaan tussen jou en Go Ahead? Zou het toch graag willen weten. Of heb je de club altijd al gehaat?

 18. denk bij de geboorte…sommige geilen op negatieve aandacht en vinden het dan fantastisch als ze een keer gelijk hebben. sinds dat ik de site bezoek post “de beste man” alleen maar negatieve berichten, te triest voor woorden. blijkbaar zit er toch wel ergens een zwak anders post hij niet zo vaak..

 19. Hoorde dat er nog stuk meer spandoeken hangen rondom het stadion, klopt dat ?

 20. is dat zo? zal morgen wel is even rondje rijden dan.. maar met spandoeken alleen red je het niet, iedereen op plein blijven hangen vrijdag helpt meer verwacht ik, en dan gezamelijk naar binnen..
  geef en zeg het door aan zoveel mogelijk mensen.. komen er actie’s dan moet het ook massaal gebeuren

 21. BLOED ZWEET EN TRANEN!!!! Wij hebben er genoeg van zo .. spelers die niet willen spelen kunnen beter gelijk oprotten ,

 22. klopt er zijn nog een drietal doeken gemaakt en zullen nog opgehangen worden maar vanwege regen en donker heid hebben we dit nog niet gedaan vanmiddag komen de 3 erbij ze staan al op facebook
  de teksten luiden

  finacieel gezond sportief aan de grond
  wij eisen play off
  13 de plaats gar onwaardig
  bloed zweet en tranen
  passie trots inzet
  en zover ik weet uitbetrouwbare bron zijn er ook mensen bezig met een hele grote dus ben benieuwd we hebben in ieder geval de eerste toon gezet

 23. Gewoon net zoals bij Lazio een paar jaar geleden, niet zingen en niet juichen bij een goal, geen reactie de hele wedstrijd lang. Als je de hele week met voetbal bezig mag zijn en tussendoor ook nog een dutje mag doen, gemasseerd word als je een pijntje hebt, nooit eerder als 10.00uur moet beginnen op je werk, dan mag je toch verwachten dat je dan je best doet en dit zolang mogelijk wil volhouden. Ben 44 werk woensdags van 6 tot 15.00 sta dan om 16.00 tot 17.00 op het veld voor de jongste en train van 19.30 tot 20.30 in de zaal. Laat ze niet zeiken dat ze het zwaar hebben mietjes. Laat ze maar een keer met de gewone man meedraaien. Pak ze an vrijdag!!

 24. Goed werk eddie je hebt de toon gezet…nog bedankt voor je mail…gr andre,s……

 25. VRIJDAG D-DAY OPROEP:Iedereen die GAE een warm hart toedraagt niet voor aanvang van de wedstrijd GAE – FC Oss de tribune’s bevolken maar verzamelen op het Supportersplein. en daar wachten op verdere info. Let wel:Iedereen is vrij om te gaan en te staan waar zij willen mensen die dus niet mee willen werken aan de actie gewoon het stadion laten betreden om escalatie’s te voorkomen

 26. ik ga er dan ook maar 1 maken:

  WIJ EISEN 110% INZET!!!

 27. Sv geven geen vrijvervoer dure uikaarten omdat de stuards ook betaalt moeten worden…..En dan ook nog geen 100% inzet voor ons…nee wij zijn er klaar mee…..

 28. Ik draag GAE echt wel een warm hart toe, maar ben echt niet van plan pas na de eerste helft ofzoiets het stadion in te gaan. Ik wil er altijd vanaf de eerste minuut bij zijn, om de ploeg aan te moedingen. Ze bakken er dit seizoen inderdaad geen zak van, maar ik wil de ploeg steunen, of het nou goed of slecht gaat.

 29. bij ons loopt het kut,maar olle heeft waarschijnlijk financiele problemen.haha

 30. Ik blijf wel buiten staan. Dat gelul van die mensen die hun ploeg komen steunen op de tribune. Wie zijn die mensen dan? Want ik heb de afgelopen anderhalf jaar bar weinig mensen de ploeg horen steunen. Dus om wat voor steun gaat het dan? Want verhaaltjes vertellen over je lege leven als kantoormedewerker schaar ik niet onder de noemer ploegondersteuning. En als er dan wat uitkwam bij dat soort supporters was het een vaag homofiel Engelstalig liedje waarvan de meerderheid de tekst niets eens fatsoenlijk uit kan spreken.

  ps. ik mag toch hopen dat het sfeerteam ook geen ‘sfeer’ maakt voor de wedstrijd. Dat zou wel zo gepast zijn.

 31. Sfeerteam geen sfeer lijkt me toch niet meer dan logisch. Zie jullie morgen op het plein. Ben het met Heusinkfan eens, normaal is de steun ook nauwelijks aanwezig dus waarom nu wel. Kan de laatste keer dat de spelers voor ons hebben gestreden ook niet meer herinneren.

 32. @GAEE
  Vraag me af of je geen mol bent van het bestuur… Reageer dan niet. Wij zijn serieus van plan om er druk achter te zetten zodat de boel eens lekker wakker geschud gaat worden. Op de tribune staan=toegeven aan het huidige spel van spelers en je geeft toe aan slechte beleidsregels ten aanzien van De Supporters zoals Stadionverboden, slechte combiregelingen enz enz.

 33. @Henkes

  Nee dat ben ik zeker niet. Ik heb alleen een andere mening dan de meesten hier op deze site.
  Maar denk dat ik heus niet de enige ben die morgen in het stadion is vanaf het begin.

 34. de media is al gehaald…..rtvoost heeft inmiddels al een bericht geplaats….alleen ze weten de uitslag van agovv uit volgens mij niet…..

 35. http://www.rtvoost.nl/sport/default.aspx?nid=139821

  We gaan de goede kant op qua bekendheid.. Zegt het voort!! Posten op Facebook, Hyves en Twitter.. Laat iedereen weten dat we niet naar binnen gaan voor het eerste fluitsignaal. Vanaf 19:00 verzamelen op het supportersplein waar en van daaruit massaal op een vast moment de tribunes opzoeken!!

  KOMOPTAN EAGLES!!
  Now is the time to make our statement!!

 36. @GAEE
  Erg voorspelbaar dat er ook anderen zijn die de tribunes vanag min 1 bevolken….Doe eens gek en doe mee zou ik zeggen. Ja en amen zeggen doen de meesten al in dit landje!!!

 37. Klasse WKD.
  TS heeft dit ook allemaal gelezen en komen niet voor niets nu al naar buiten welke spelers mogen oprotten, om maar de lieve vrede te bewaren.
  Ik sta ook op het plein morgen.
  Maar laat mensen die wel naar binnen willen, wel gaan. Heb ook een maat die altijd met 1 van z’n 3 zoontjes gaat. Kan me voorstellen dat die jongen graag naar binnen wil en er niks van snapt.
  Tot morgen

 38. Paraplu meenemen kan wel handig zijn morgen, kan wel een druppel vallen. Wordt wel lekker warm morgen, graadje of 10 dus dat is relaxed.

 39. mooie doeken geworden, goed gemaakt!! uurtje terug even wezen kijken…

 40. het is ook niet de bedoeling dat we mensen gaan tegen houden nogmaals we hopen door een tijd op het plein voor het stadion te staan een statment maken dat we het zat zijn met het spelletje wat ze nu spelen sezioen kaarten en entreekaarten worden duur betaald daar willen we goed voetbal en inzet voor zien en hopen dat spelers van gae snappen en bestuur dat wij die 12de speler zijn en dat er zonder ons geen eens gae kan bestaan we worden als kinderen in een hoekje gestopt en daar moeten we het dan maar mee doen !!! en dat pikken we niet meer !! we hopen dat daarom iedereen een gehoor geeft aan onze aktie zodat de heren het snappen en dat we weer gewoon goed voetbal zien en dat er gestreden word voor elke punt zodat wij kunnen zeggen dat was TROTS .PASSIE .EN INZET

 41. @anoniem,
  Het gaat mij nog niet zo zeer om goed voetbal maar wel om die 3 laatste woorden wat je er neerzet. TROTS PASSIE & INZET!!

 42. Eerste 11 minuten op het supportersplein blijven en dan in de 12de minuut (wij zijn de twaalfde man) de tribunes op!

 43. @MD, dat vind ik wel een aardige geste persoonlijk..

  12e minuut als 12e man naar binnen toe..

 44. denk dat je daarmee wat meer mensen over de streep trekt (ondanks dat het naar mijn beleving te kort is om het echt te laten voelen!). weet niet wie de organisatie op zich neemt maar wellicht iedereen een flyer in de hand drukken bij binnenkomst stadion (vetkampstraat).

 45. @GAEE, jij bent gewoon een laffe tak en niet solidair met de echte supporters!!!
  Jij bent solidair met dit beleid anders zou je het nooit wagen naar binnen te gaan.
  Oja jij zegt je club te steunen door naar binnen te gaan. Ga jij sfeer maken dan in je eentje hahaha… domme kneus.

  Trouwens de sfeer is al lang verdwenen uit de Adelaarshorst en tja… de B-Side is niet meer wat het geweest is. Kan ook niet anders omdat er allemaal kinderen in staan.

  Ik blijf de hele 1e helft buiten, want ga je al in de 12e min naar binnen mereken ze er niets van. Hoevaak lopen de eerste minuten nog mensen naar binnen en opzoek naar hun plaats.

  Laat maar eens echt zien dat we een hele helft buiten blijven staan dat roept veel meer vraagtekens op! Spelers, trainers en staf zullen dan in de rust pas echt gaan nadenken waar ze meebezig zijn. Dus laat ze dat gvd dan eens voelen en het heeft geen zin om na 10 inuutjes weer naar binnen re gaan.

  IK ZEG 2e HELFT PAS!!! OOK HANDIG ALS JE NOG EEN BIERTJE WILT, STA JE ER TENMINSTE….

 46. Het zal inderdaad meer mensen over de streep trekken als we 12e minuut gaan. We kunnen met zn allen (vanaf supp plein) in de 12e minuut naar binnen gaan, wil niet zeggen dat we dan de tribune betreden….

  Rondom het verkooppunt (Bside) is ruimte zat en we kunnen met zn allen op teken de tribune bestormen, reken maar dat je dan de aandacht trekt..

  Daarnaast denk ik dat je het beste tijdens de wedstrijd je actie kunt voeren ipv wanneer de spelers en bobo’s lekker binnen zitten…

 47. Zie al weer zitten dat er maar een klein groepje echt een helft buiten blijven staan.
  Is het nu zo moeilijk om eens een keer als 1 een statement te maken ?

  Zal wel weer helemaal niets worden, omdat de helft volgens mij niet weet hoe snel ze het stadion in moeten komen. Helemaal zoals hierboven al voorgesteld wordt om bij het verkooppunt te gaan staan wachten. Schiet niet op, omdat de helft van de meelopers (en dan heb ik het niet over ouderen en kinderen) dan alweer binnen een paar minuten de tribunes op vliegen. Allemaal een grote bek op het internet we gaan dit doen , we gaan dat doen. Maar als het er op aankomt blijven er maar een paar over..

  Dan maar met een paar man die het echt menen een helft buiten !!!!
  Respect voor die spandoeken trouwens boys !

 48. Morgen maar rustig een biertje drinken voor de supportershome, en dan richting huis maar weer.

 49. Denk persoonlijk ook wel dat er meer animo en bereidheid is om de 12e minuut te doen. Opkomst van de spelers met een lege B-Side zal opzich al heel vreemd overkomen. Voor de spelers moet het eigenlijk niets uitmaken als er de eerste helft niemand zit, die moeten met voetbal bezig zijn en niet of er wel of geen publiek zit. Denk ook als je de 12e minuut binnen komt je meer kans maakt dat het op beeld komt, RTL7 kennende negeren ze die beelden gewoon als het in de rust gebeurd, maar dat kan niet als de wedstrijd bezig is dan staat het er gewoon op en de bobo’s zitten niet binnen bij de kachel. Moet zelf ook eerlijk bekennen dat ik toevallig morgen avond 2 mensen mee neem voor een avondje Eagles, en dat avondje word wel erg kort als ze maar een helft zien, 12 minuten kan ik nog wel verkopen maar 45 minuten? Verder zou het wel tof zijn als we in die 12 minuten buiten het vak meer lawaai maken dan normaal op de tribune.

 50. Zouden kei hard kunnen zingen, waar zijn de Eagles?, hier zijn de Eagles!

 51. @Criticaster, je hebt een punt. Maar bedenk wel dat de actie afhangt van het aantal aanhangers. Ik denk dat je al gauw een mannetje of 500 nodig hebt om de actie te laten opvallen bij bobo’s en spelers/staf..

  Wanneer deze aantallen niet gehaald worden moeten we af kunnen wijken van het plan en dan lijkt mij 12e minuut naar binnen en massaal de Bside opstormen meer kans maken op publiciteit en aandacht..

  Daarnaast gaat het erom dat we een statement maken, dit statement maak je dus alleen met veel mensen en je volhardendheid in eerste helft wegblijven kan ik begrijpen maar wanneer dit niet realistisch blijkt te zijn, moeten we hiervan af kunnen wijken..

  Maar sowieso 19.00 verzamelen op het supporters plein, dat de verzamelplek zal zijn van daaruit kunnen we de animo pijlen en actie ondernemen??

 52. Jammer, dacht dat er geen verdeeldheid meer was onder de supporters……………………………., maar heb het mis. Jongens Laten we als een groep achter deze actie staan, dus maak een keus wat/wel niet te doen. Ik roep jongens als kaklesikepse, dt, sabine, raalte25 enz (schaar me zelf ook onder hen) . op om met een eenduidige actie te komen met wat wel of niet te doen. Het gevoel van actiebereidheid is groot, dus nu geen woorden maar daden, ik zeg zelf 1e helft bij het home wie volgt mij???????? tot morgen allen.

 53. en de ijsseltribune dan, die moet het liesft ook leeg blijven toch?
  dus jongens van de ijsseltribune kom ook naar de supplein.
  aktie voeren doe je met z’n allen dus laat zien dat je niet eens bent
  met de gang van zake bij ONS GAE.

 54. We moeten de gehele eerst helft op het plein blijven dan kunnen de bobo s eens zien,hoeveel mensen er (niet) meer kommen, als ze zo slecht voetballen,meschien worden ze dan een keer echt wakker en gaan dan naardenken ook voor het volgende seizoen,(wat zo weinig mensen??)

 55. Wij blijven in iedere geval met zijn 5 de 1e helft bij het home…………………

 56. WKD, die jongen die sfeer maakt in b-side onderin, maar weet niet of die hier op kijkt. of reageerd

 57. heb ook 2 spandoeken opgehangen….plus die van bloed,zweet en tranen opnieuw vast gemaakt….die was aan het wapperen!!! morgen kunnen we niets meer doen dan afwachten en afwachten….totdat er 1 uit zijn schulp kruipt!!!!! wij zijn de 12e man!!!

  @bozen ik mail ff de foto’s!!!

 58. bozen heb gemailt…..nu ff plaatsen ;) er hangt 1 spandoek in het stadion….nu hopen dat die er blijft hangen!!!! hangt bij de kidsvak…….WE ARE EAGLES!!!! (ook mooi voor op een spandoek…het is maar een hint ;) )

 59. heb nog zoveel goeie ideeen/teksten….jammer dat ik nog maar 2 doeken had!!!!

 60. geef maar is paar van je idee’en, hang er denk ik ook nog 2 deze dag bij..

 61. 1. geld overheerst? maar ”wie” is nu de baas?

  2. wij zorgen voor inkomsten! jullie voor succes?

  3. al 2 jaar geen wanklank met uitwedstrijden! moeten we ”thuis” beginnen?

  4. al hadden wij de portemonnee….jullie doen er toch niks mee!!!!

  zomaar ff spontaan wat bedacht…..niet mee eens….laat het weten!!!

 62. ik ben op vakantie anders bleef ik ook buiten.. heb mijn scc ook niet weggegeven aan een ander die zou wel naar binnen gaan

 63. @gekke gerritje

  Kijk nou superkneus dat je bent……. leuke text….aan het knippen en plakken geweest op de stentorsite? Wat ben jij een droeftoeter zeg…… Lekker dom lachen en je eigen ¨gelijk¨ proberen te halen…… Je hebt wss het bedenkelijke niveau van een blauw-witte gloryhunter………

  Als je dan overal met zoń grote bek verschijnt, maak het waar en regel de zaken op het stadion maar ¨ff¨ dan……. Jij weet alles toch zo goed? Wat zal jij een rijkelijk leven hebben zeg….. overal verstand van hebben, en het altijd beter weten dan een ander…. wss ben je multimiljonair????

  Of juist het tegenovergestelde??

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s