Overgoor per direct naar Go Ahead

Per direct zal Overgoor in dienst zijn van Go Ahead. Hij wordt het komende halfjaar verhuurt door de Graafschap en het seizoen daarna zal hij onder contract komen te staan bij Go Ahead. Er is tevens een optie op nog een jaar bedongen. Met een beetje boerenwijsheid kan je erop rekenen dat Overgoor een tip is van Ulderink. Gebruik maken van tips hoeft op zich niet slecht te zijn, zorgwekkender wordt het als het hele scoutingsgebeuren gebaseerd is op tips, oude kennissen, spelers die zichzelf aanbieden en via-via’tjes.

De transferperiode is over een uurtje ten einde. We kunnen er dus vanuit gaan dat er niemand meer vertrekt. In het geval van Antonia is dat enigzins verrassend, ook al speelde hij slecht gisteravond. De afgelopen anderhalve week waren de geruchten over Antonia niet van de lucht.

Ten slotte nog de huishoudelijke mededeling dat er voorlopig geen GAE – Eindhoventopic komt. We gaan eerst even afwachten of het doorgaat. De KNVB heeft er alle vertrouwen in. Go Ahead heeft echter geen veldverwarming en dat speelt natuurlijk ook een grote rol. Wordt wel lekker hardcore als het doorgaat. Hieronder de weersvoorspellingen.

Advertenties

38 gedachten over “Overgoor per direct naar Go Ahead

 1. Allemaal spelers zonder wedstrijdritme… fachtali, overgoor, lopez. waarom die spaanse knakker nog niet speelt vind ik ook opvallend, eerst later, daarna medisch goed gekeurd om vervolgens niet te kunnen spelen! Overgoor zal ook een wedstrijd of 5 nodig hebben om zich goed aan te passen, daar hebben we geen tijd voor.

  Gelukkig is het gat minimaal naar de top 5 maar hoe gaan we die bereiken?!

 2. Krijgen weer afgekeurd spul. die overgoor is zeker ook nog gelijk in zetbaar. Gall, ja overgoor is op de goede weg hij traint voor 60% mee, rustig opbouwen, hij heeft lang op de bank gezeten. laat het allemaal maar eens zien.

 3. even een vraagje over de play-offs; de nummers 2 tot 9 spelen toch play-ofss, mits de periodes naar clubs gaan onder de negende plaats ?

 4. @Eagletje
  Klopt, de halve JL doet aan het toetje mee zodat er ook clubs mee doen die er helemaal niets te zoeken hebben.

  Vele JL clubs hebben als doelstelling, de nacompetitie halen om vervolgens met de Olympische gedachte er aan mee te doen …

  Meedoen is voor hen belangrijker dan winnen !

  PROMOVEREN is echter het enige dat telt !!

 5. Pfff, wat een gezeik van de knjb!
  De reacties daar zijn ook al van HOOG niveau.

  Over maandag aaf: BAGGER, ZWAK BAH!
  Ik denk dat Gall maar eens goed na moet denken over de doelstelling van dit seizoen (top 5!)
  Tegen volendam ging het goed, uit bij kampboer ook redelijk, ma maandag???? Pfffff

 6. Welkom bij onze club ik hoop dat je hier een versterking voor ons bent.Ik ga ervan uit dat de club deze speler heeft gehaald voor volgend seizoen omdat er iemand weggaat.
  Nu trouwens wordt officiel door de vi bevestigd iets wat ik al eerder hoorde dat antonia wordt gevolgd door psv.Trouwens verbeek wordt hier ook de laatste tijd vaak gezien om spelers te volgen.

 7. Psv? nou mooi wat geld dan vangen voor die gozer, en mooie afspraken maken als psv bv kampioen wordt dat er een bonus bij komt. Komop Overmars wordt eens creatief, onderhandelen zit toch bij je in de familie!

 8. Jammer van het afketsen van transfer Kieftenbeld naar Club Brugge. Had ons financieel weer voordeel opgeleverd en ons financieel nog gezonder gemaakt!

  Wat mij betreft mag Joop zijn weekverslag wel achterwege laten, zal wel weer op hetzelfde neerkomen, dat er nog steeds vertrouwen is in een topklassering.

 9. Thomas, we merken toch ook geen zak van de verkoop van Demy de Zeeuw aan Spartak Moskou? Dat zou ons ook een ton of vijf opgeleverd hebben.

 10. Ik verwacht weer een exodus aan spelers..Antonia en Karami zullen wel hogerop gaan, Suk hogerop? Janota weg, Gerritsen en Bus (vrijwillig) weg?, Tarva weg, Fachtali is gehuurd en zal wel weg blijven, Lopez zal ook wel terug gaan, Vd Zwam weg en dan zal ik er wel wat vergeten. Zeker, er zitten wat discutabelen bij maar toch. Laatste jaren alleen maar komen en gaan van spelers zo kun je nooit wat neerzetten voor de langere termijn..

 11. Zou die M.O. er misschien zo over denken … ??

  Het geld op de bank levert momenteel een mager rendement op van 2,95 %. Maar het rendement op het veld is al 15 seizoenen lang 0,00 %

  Sportief failliet maar financieel gezond ??

 12. @Raalte
  Verbeek komt uit Deventer, kan natuurlijk ook op familiebezoek zijn.
  @sjon
  Je noemt een hoop spelers die ik persoonlijk niet echt zal gaan missen en daar zit Antonia eerlijk gezegd ook bij (tegen Sparta ook vrijwel onzichtbaar, juist dan hoor je op te staan), Karami moet blijven. Ja, wel een duiventil zo maar ALS (…) je er nu eens echte aanwinsten voor terugkrijgt..

 13. Met de komst van Overgoor verwacht ik dat van den Ouweland aan het eind van het seizoen vertrekt.

 14. Ik zeg gewoon met zn allen de uitwedstrijd tegen zwolle boycotten.. Godverdomme al 17 jaar hezelfde gelul! Een leeg uitvak in en bij onze rivaal zal de kopstukken toch een keer aan het denken moeten zetten. Een scoutingsbeleid van niets! En anders moeten we ons maar is niet zo netjes meer gedragen. Geduld raakt ook eem keer op, helemaal als ons geduld niet wordt beloond…

 15. Scoutingsbeleid kent hoge pieken en diepe dalen.. Antonia en karami zijn wel uitstekend gescout! De rest veel miskopen, zie hout(mis)koop!

 16. @MIKE

  Opmerking was eigenlijk cynisch bedoeld, is op dit moment het enig positieve wat er speelt binnen de club. Verder gewoon drama..slechte prestaties, komen en gaan van spelers, nog steeds geen begin van de verbouwingsplannen als die er nog gaan komen. Ben blij dat het publiek nog steeds goed te boek staat zoals Sierd De Vos aangeeft, die status heeft de club zelf allang verloren.

 17. Mensen toch, waarom al dat gepraat over volgend seizoen? Dit seizoen is pas op de helft. Kom op, steun de jongens door dik en dun. Mensen die altijd maar over inzet praten, hebben vast zelf nooit een goeie bal getrapt.

  Let’s face it: GAE heeft dit seizoen bijzonder veel pech gehad. Het muntje rolde zo vaak net verkeerd… Ik herinner maar even aan de wedstrijd tegen Zwolle: er was maar een team dat had moeten winnen (en dat waren niet die stiekemerds in het blauw-wit)/

  Er IS veel talent, het oogt nog niet echt fanstastisch…zeker niet de volle 90 minuten, maar negatief gezeur helpt ons echt niet verder. Het is al beter dan vorig jaar, qua voetbal. De eindstand zal meevallen! Go Ahead kom op dan!

 18. wat een kut seizoen tot nu toe die kale kut trainer had zijn bek all los terwijl hij nog niks berijkt had lullen kan die vent wel maar er een hecht elftal van maken homaar…. dan heb je nog dat stuk verdriet heerkens..die geen inzet heeft en zo traag is als dikke strond en dan heb je nog zoon arrogant tiring pooltje die denkt dat hij nu al snijder is….en nooit me trug verdedigt…kut instelling die janota ook oprotte met die kneus en laat die kale ma trug gaan na die kleigrond waar die vandaan kwam!!!en zet er iemand neer die er een team van kan maken….

 19. Hebben De heren van het bestuur weer geld nodig??? KIjk even op Voetbalzone.nl, Overmars

 20. @Daventria 19.23
  Wat een zielige gast ben jij. Ik schaam mij voor zulke ‘supporters’. Heb je het moeilijk thuis?

 21. Top stuk…………………………………………………. maak er verder maar geen woorden aan vuil!!!!!!!!!

  01-02-2012 Vacature: Voetbaltechnische Duizendpoot/Scout
  Go Ahead Eagles is een van de meest geliefde clubs in Nederland. Helaas is succes de laatste jaren achterwege gebleven. Wij hebben de ambitie uitgesproken om op korte termijn om de bovenste plaatsen in de eerste divisie te spelen. Hiervoor zoeken wij op een aantal vlakken versterking. Vooral op technisch vlak moet er een flinke stap gemaakt worden en daarvoor zoeken wij een:

  Voetbaltechnische Duizendpoot / Scout

  De Functieomschrijving
  • U bent met Marc Overmars (technisch directeur) verantwoordelijk voor het technische beleid van Go Ahead Eagles.
  • U gaat zelfstandig op zoek naar spelers die Go Ahead Eagles kunnen versterken. Dit zal moeten gebeuren in de Eerste Divisie, de Eredivisie Beloften en in de bovenste amateurdivisies, zoals de Topklasse en Hoofdklasse.
  • U onderhoudt een database, waarin alle talentvolle (betaalbare) spelers uit Nederland vermeld staan, zodat met een druk op de knop alle voor handen Nederlandse spelers te zien zijn.
  • U zult in uw speurtocht naar spelers rekening moeten houden met de wensen van de technische staf, zijnde Joop Gall, Paul Bosvelt en Michel Boerebach.

  Gevraagd wordt
  • Creativiteit, maar vooral een duidelijke visie.
  • U hebt ervaring in het scouten van Nederlandse spelers, u bent accuraat en stressbestendig en in staat zowel individueel als in teamverband te werken.
  • Een structurele werker, die niet op het laatste moment in actie moet komen.
  • Reëel denken en contacten met transfervrije spelers onderhouden.

  Het Dienstverband
  Het betreft een parttime functie van twintig uur per week. Hierin zal u ten minste drie wedstrijden per week bezoeken de overige werkzaamheden zullen op ons kantoor aan de Vetkampstraat geschieden. Wij bieden een passend salaris, uitstekende doorgroeimogelijkheden (de functie van technisch directeur behoort tot de mogelijkheden) een prettige werksfeer en goede secundaire arbeidsvoorwaarden (zoals wedstrijdkaarten voor de Leo Halle tribune voor u en de schoolklassen van uw kinderen).

  Reageren:
  Uw reactie voorzien van CV kunt u binnen veertien dagen na het verschijnen van deze advertentie richten aan Kowet, t.a.v. Rooie Anton. E-mail: redactie@kowet.nl

  Voor nadere informatie over Go Ahead Eagles verwijzen wij u graag naar de website http://www.kowet.nl.

 22. Overmars noemt PSV als één van vijf kandidaten voor vleugelaanvaller
  Woensdag, 1 februari 2012 om 20:01Jarchinio Antonia staat er goed op bij verschillende clubs in de Eredivisie en in het buitenland. De 21-jarige aanvaller, die op jonge leeftijd afviel uit de jeugdopleiding van Ajax, is momenteel een van de belangrijkste spelers bij Go Ahead Eagles. Menig club volgt de geboren Amsterdammer inmiddels al nauwgezet; PSV is een van de clubs met belangstelling.

  Die onthulling doet Marc Overmars woensdag in Voetbal International. De commissaris van de Deventenaren zegt dat er iedere week scouts voor Antonia op de tribune zitten tijdens wedstrijden van Go Ahead. “Ik weet dat hij hoog op de lijstjes staat bij de Eredivisieclubs uit het Noorden, maar ook PSV volgt hem”, aldus Overmars, zelf ook oud-vleugelaanvaller.

  “Uit het buitenland is eveneens belangstelling”, vervolgt Overmars, “een club uit de Premier League en één uit de Championship zaten al eens in De Adelaarshorst voor hem.” Verrassend vindt Overmars de belangstelling voor Antonia niet, benadrukt hij. “Snelle, doelgerichte buitenspelers die een man uit kunnen spelen zijn schaars. Antonia is voor elke Eredivisieclub een versterking.”

 23. Laat ze maar verstandig zijn, en het morgen aflassen. Hier gaat niemand vrolijk van worden met deze temperaturen.

 24. Nu staat op de Fc Update het volgende: Go Ahead Eagles is gebaat bij een verkoop van Antonia, omdat de rappe aanvaller nog slechts anderhalf jaar onder contract staat in Deventer. Als je hem toch wil verkopen : Contract open breken en met 2 jaar verlengen dan kun je veel meer vragen dan ,want nu gaat hij weg denk ik voor 2 ton?? . Gewoon open breken contract en langer vast leggen ook voor De Toekomst want we willen toch hoger op

 25. Antonia is helaas voor ons niet te behouden. Als clubs als PSV, FC Groningen, SC Heerenveen en Southampton geinteresseerd zijn, dan is het over en uit voor ons. Antonia is trouwens wel goed gescout (net als Kieftenbeld) en gaat ons een leuke som geld opleveren. Dit seizoen is inderdaad nog niet verloren en ik denk dat we ons nog wel gaan plaatsen voor de play-offs. Dan begint iedereen weer op nul en als we ons niveau van de wedstrijd tegen Feyenoord halen dan kunnen we ook verrassen. Ook al gaat het nu kloten, blijf achter de club staan en dan kunnen er echt wel leuke dingen gebeuren. Onze selectie is beter dan de stand op de ranglijst doet vermoeden. Eagles till I die!!

 26. Hahahaha koop die spits van gvvv, 38 jaar en scoort in elke bekerwedstrijd.

 27. Klopt dat Antonia nog voor1,5 jaar vast licht, maar de club heeft nog een optie op hem om zijn contract met nog een jaar te verlengen. Dus de clubs mogen de knip trekken.

 28. Veld is gekeurd……………………………….. Morgenavond lekker thuis, kunnen we ook niet verliezen………………………..

  Een scheidsrechter heeft het veld afgekeurd. Te gevaarlijk om op te spelen. Knvb moet dit officieel nog goedkeuren aldus tv oost.

 29. Definitief afgelast……………………………

  Velden Go Ahead en Helmond Sport afgekeurd
  De KNVB heeft de velden van Go Ahead Eagles en Helmond Sport afgekeurd. De clubs gaven donderdag bij de bond aan dat zij twijfels hebben over de bespeelbaarheid van de grasmat.
  Een keuring volgde, waarna duidelijk werd dat er vrijdagavond niet op kan worden gespeeld. Go Ahead zou FC Eindhoven ontvangen, Helmond had tegen Almere City FC moeten voetballen.

  FC Emmen, dat gastheer is van SC Veendam, vroeg eveneens een keuring aan. Het veld in Emmen is volgens de KNVB echter goed genoeg. Op basis van de weersverwachtingen is de rest van het programma vooralsnog gehandhaafd. De afgelaste wedstrijden worden zo snel mogelijk opnieuw ingepland, laat de bond weten.

 30. Ons veld ligt er alweer als eerste uit. Knollentuin en ook al een stadion wat steeds meer onderhoud vergt. Drama toch?

  Lekkr hoor, ik neem er nog een bij de kaggel!

 31. Ga eens even je eigen naam gebruiken sukkel! Waarschijnlijk dat Ollenaartje van een Buizerd en die post volgens mij hier wel meer onder de namen van vaste bezoekers aan het niveau van sommige berichten te zien. GAE heeft het beste veld van de JL. Het is alleen door de weersomstandigheden te hard en te gevaarlijk geworden. Beter dan dat kut kunstgrasveld in die betonblok! Zegt al genoeg dat je kachel niet eens kan spellen. Klein kutjong!

 32. ik alls zwollenaar laat ik me graag in mijn kont batsen. zo dat wou ik ff kwijt. en ik hoop voor jullie dat jullie winnen zondag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s