Overgoor waarschijnlijk naar Go Ahead

Volgens Omroep Gelderland is de kans erg groot dat Sjoerd Overgoor komend halfjaar verhuurt wordt door de Graafschap aan Go Ahead. Overgoor komt nauwelijks aan spelen toe dit seizoen bij de Graafschap en heeft een aflopend contract. Ulderink bevestigd nog niets tegenover Omroep Gelderland “Maar Sjoerd heeft wel de vrijheid om zich heen te kijken. En Go Ahead is een optie en in beeld.”

Overgoor is recent gelinkt aan Sparta en AGOVV, Overgoor had naar verluidt geen trek in de Apeldoorners. Go Ahead zegt volgens RTV Oostverslaggever Tijmen van Wissing nog nergens van te weten, wel zegt de club Overgoor voor volgend seizoen in beeld te hebben. Natuurlijk zegt dit ontkennen van Eagleszijde niet alles, en wie weet hangt een directe komst van Overgoor wel samen met een eventuel last-minute vertrek van een middenvelder van Go Ahead.

Overgoor is een verdedigende middenvelder, opgeleid door fc twente, die in het professionele voetbal alleen bij de Graafschap heeft gespeeld.

Advertenties

21 gedachten over “Overgoor waarschijnlijk naar Go Ahead

 1. Als de reden van zijn komst niets te maken heeft met het vertrek van een speler van ons, ben ik er blij mee. Onze bank gaat dan weer beter worden en een goede bank is ongelooflijk belangrijk. Kan Gall ook een keer echt wat omzetten in een wedstrijd zonder gelijk het elftal te erg te verzwakken.

 2. op naar het stadion…..dik ingepakt….genoeg te zoepen gehad…..KOMOPTAN EAGLES!!!!

  FORZA EAGLES DEVENTER!!!

 3. seizoen weer voorbij…..ach ja, misschien ooit met een rollator op de brink

 4. Kankerzooi weer, Overmars vries maar lekker dood. Kankerhomo

 5. DERK ….wat ben jij een vies, verwend ettertje.

  MENS en GO AHEAD onwaardig !!!

  Wat zou ik je graag op je bek willen rossen !

 6. @rood geel waarom is derk verwend dan..ik wil het niet in de woorden omschrijven..

  maar het is godverdomme toch ook een grote teringbende.. 20 wedstrijden onderweg.. en we staan godverdomme 13e… laat ik maar ophouden andersga ik ook oorden gebruiken die ik liever niet zeg..

  weer een seizoen niks..altijd maar dat positieve gelul, FLIKKE TOCH OP WIJ GO AHEAD EAGLES TAAN OP DE 13E PLAATIN DE JPL … TERINGZOOI BAH

 7. EEN 13E PLAATS DAT IS GO AHEAD EAGLES ONWAARDIG..SEIZOEN OP SEZIOEN WORD HET SLECHTER..HEERLIJK BEZIG MARC AND FRIENDS.. MET JE CHIPS EN FISH.. FLIKKER TOCH OP MAN…

 8. @rood geel.heb je helemaal gelijk in.@derk.wat ben je voor stumperd.voetbal was een drama.instelling drama.suk,heerkens en kromkamp weg ermee.

 9. Deze positie mogen wij nooit bekleden. schande voor de club, supporters en alles wat met onze club te maken heeft!! Dat je van sparta verliest kan op zoch gebeuren
  …goede ploeg. we hebben het in de eerste seizoenshelft laten liggen..zie weinig progessie.

  Winnen van eindhoven en olle is een must om de ommekeer te maken, ik zie dit echter niet gebeuren!

  Tijd voor actie!

 10. fachtali ego laat lekker terug kankeren naar dat waalwijk met ze intikker.

 11. @ Rood Geel

  Je hebt helemaal gelijk! Veel verwende ettertjes…

  En ja het seizoen is bijna voorbij… GVD

 12. Winnen van Zwolle? Haha. Dat gebeurt dit seizoen zeker niet. Dat grauwe grafteam wordt gewoon dik en dik kampioen. Doet er niet toe. Wat er wel toe doet is dat ik vanavond gewoon thuis ben gebleven en vrijdag doe ik dat ook. Ben er klaar mee. Mafkezen in gele jacks, rare bordjes met dito teksten, gele parkeerlijnen in t vak én dramatisch voetbal. Alles wat een beetje kan voetballen vertrekt als ze een keer een mooie schaar hebben gemaakt. De vervanging van deze spelers wordt met het seizoen lachwekkender. Er worden in de voorbereiding zelfs spelers van vierdeklassers getest, etc, etc. Scc wordt elk jaar duurder en de behandeling die mij als supporter ten deel valt is op het schandalige af. Ben die tbs-ers die mij (na irritant lang gewacht te hebben bij die klote poortjes, waarbij t blijkbaar efficiënter is om een getrainde aap mijn scc door de gleuf te halen, omdat ik dat blijkbaar niet zelf kan) bij binnenkomst bevoelen en vervolgens met hun lage schedelkop 90 min zitten aan te staren spuugzat. Als ik een kaartje koop voor de bioscoop gaat er toch ook niemand voor het scherm staan?! En die manische stadionspeaker die vanavond waarschijnlijk ook gewoon weer een man of the match heeft uitgeroepen wanneer vertelt iemand die beste man dat dat niet handig is? Etc, etc, etc., etc, etc, etc, etc, etc, etc, etc, etc, etc Klaar mee!!!

 13. Kut, klote, koud dat was het wel zo’n beetje vanavond

 14. Pingback: Oogstrelend voetbal niet genoeg voor zege | Bozen van het Oosten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s