Cambuur – Go Ahead teleurstellend in zijn totaliteit

We waren er niet bij, maar hadden wel zo onze informanten en natuurlijk was de wedstrijd te volgen via radio en internet. Hieruit kunnen we concluderen dat het een teleurstellende Cambuur – Go Ahead was, weinig sfeer, bedroevend voetbal van beide kanten en natuurlijk geen drie punten mee naar huis. Dat laatste is op zich geen grote schande uit bij Cambuur, feit is dat de drie punten erg lekker voor het momentum waren geweest en ook voor de ranglijst.

Het voetbal was dus bedroevend. Bij ons waren Janota en Fachtali niet goed, Janota wilde teveel acties maken en verloor daardoor teveel de bal en Fachtali was gewoon nog zoekende. Hij was wel af en toe sterk in de kleine ruimte. Van der Vlag was de uitblinker aan Deventer zijde, meestal geen goed nieuws als de keeper de hoofdrol opeist. Cambuur leek bovenliggend, maar wat zegt dat in een dramawedstrijd als deze ? Er werd op een veld gespeeld waarbij Marcel Wiltink spontaan in tranen zou uitbarsten en er stond zoveel wind dat Sander Post bijna weer overgevlogen was vanuit Estland. Sandor van der Heide scoorde de 1-0, de middenvelder heeft contact (gehad) met Go Ahead, al wordt ook wel gefluisterd dat hij vooral aandacht van andere clubs zoekt om zo de druk op Cambuur te verhogen, zodat zij weer met een nieuw contract voor Sandor komen. Xander Houtkoop mocht nog invallen nadat van den Ouweland geblesseerd uitviel. Ook Kolder hield het geen hele wedstrijd vol en kreeg last van zijn lies.

Om het kort samen te vatten: het was niet de door ons aangekondigde topwedstrijd en we hebben godverdomme punten nodig !

Het is duidelijk, dit is Friesland.

Fryslan boppe !

Fryske skiethûskes

Obese de Vries kwam voor de wedstrijd alvast een rondje langs het veld maken.

Ook bij Cambuur lijkt het zondagmiddagvirus toegeslagen te hebben. Het was sfeerloos.

Wedstrijdmoment.

Voorafgaand aan de wedstrijd was er een incident met een Cambuursteward. Toen twee jongens bij de spelersopkomst in de hekken gingen hangen bij het uitvak, kwam deze steward er als een doldwaze idioot aanrennen en ging aan één van de jongens hangen. Buitenproportioneel gedrag van deze Cambuursteward met ook nog eens een gescheurde jas tot gevolg. De hoofdsteward van Go Ahead was ook laaiend en was bijna de confrontatie met de Cambuursteward aangegaan. Hieronder wat foto’s speciaal voor de Cambuursteward die suggestief opgevat moeten worden. Vul zelf maar in.

Oja, we zouden het bijna vergeten. Heusinkveld speelde weer goed vandaag.

Heusinkveld. Stond zowel op de bank in het stadion als op de bank in de bus zijn mannetje.

Advertenties

30 gedachten over “Cambuur – Go Ahead teleurstellend in zijn totaliteit

 1. Ik had verlies verwacht dus laat ik maar tevreden zijn.

 2. Zit nog in de bus later komt er meer van mijn kant. Over die steward van cambuur belachlijk gedrag gelukkig reageerde onze steward goed en ging verhaal halen ik kom er later op terug. Terecht gelijkspel het was niet best en peter pakte nog een punt voor ons

 3. Drama potje van beide kanten,me mogen onze handen dicht knijpen met de reddingen van van der vlag.
  Volgende week moet er gewonnen worden, laten we deze puntenverlies maar positief zien dat er nog niks verloren is in 2012.
  Winst was wel leuk geweest,maar er zat gewoon niet meer in,
  En Fachtalli?
  Heb eigelijks niks positiefs gezien van zijn kant, hopelijk volgende pot beter

 4. Fachtali kan echt een belangrijke speler worden mits hij zijn taken goed uitvoert. breed houden en in dienst van het ekftal spelen, op de juiste momenten zijn acties maken. Niet denken dat je een sterspeler bent want die hebben we niet! Vandaag behoorlijke ego geweest wat ik hoorde van onze vrinden van de radio..

  Punt halen is prima resultaat.

 5. Een gezellige zaterdagavond waar de nodige drank naar binnen werd gewerkt moest ik er vanmorgen toch aan geloven toen de wekker ging en ik wist dat ik weer naar deventer ging.
  Over de zangtalenten van sommigen gisteren ga ik niet over beginnen.

  De heenreis keurig weer hapjes en alles weer toppie geregeld.Ik moet zeggen de meeste hier zijn niet zo tevreden over de supportersverening,maar ik moet zeggen wat ze doen doen ze goed.
  Toen de spelers het veld opkwamen gingen twee supporters de hekken in niks onschuldigs aan,maar op dat moment kwam er een steward van cambuur als een idoot hard aangelopen,maakte een grote sprong en trok van een jongen de jas half kapot opdat moment kwam ron( je kent hem zeker wel onze hoofdsteward is dat) en hij wou die steward van cambuur bijna op zijn bek rammen hij deed het niet.
  Daarna even onrustig omdat iedereen boos was op die steward die daarna snel wegging en begreep dat die niet meer welkom was.Dit allemaal voordat de wedstrijd nog zou beginnen.

  De wedstrijd matig tot slecht.Mede door het klote weer wind en regen gleden diverse spelers van beide kanten onderuit werden bepaalde situatie’s niet goed ingeschat en dus was ik blij dat het rust was.Na de rust kwam cambuur beter in de wedstrijd mede doordat eagles zoveel ruimtes op het middenveld had.Vooral sandor van der heide kreeg zoveel ruimte en deed er weinig mee.Na de 1-0 van cambuur kwamen wij nog gelukkig door kolder op 1-1.Kolder speelde echt niet goed veel foute keuzes die hij maakte.Janota speelde echt als een natte krant liep dom veel met de bal weer te veel doen,dat zag je vorige week tegen volendam ook hij wil te vaak een mannetje extra passeren en dat moet hij niet doen.
  Fachtali zoals hierboven was onzichtbaar liep links en rechts op het veld was wel een paar keer sterk in de kleine ruimtes.

  Verder complimenten voor onze keeper die echt een punt voor ons heeft gepakt op een schot van dissels die sterk inviel bij cambuur trouwens.Ik ben blij met een punt,maar wat leverd het op eigenlijk helemaal niks en de wedstrijd heel snel vergeten.

  Oja t veel sterkte morgen!

 6. Sandor van der Heide had er wel zin in vandaag, toeval ? Ik zou hem niet halen als GAE zijnde, tenzij Janota vertrekt.

 7. Onder het mom van slecht, slechter, slechtst waar het veld won in deze verkiezing (dramatisch), gevolgd door een bijna net zo waardeloos publiek, waren het toch de Eagles die feller startten en gemakkelijker voetbalden. Misschien kregen wij de beste kansen, maar van der Vlag had gisteren een topdag. Prima reflexen en in mijn optiek de beste man van Eagles kant. El Makrini bij ons MotM en voor de verandering (please don’t kill me) “vriend” Bossen die eens goed floot.

  Per saldo maar snel vergeten deze schijtwedstrijd en op naar de volgende duels.
  Tabee maar weer, succes verder in de competitie en hopelijk tot in de Play Offs

 8. Denk dat als we elkaar in de playoffs ontmoeten er ook wat meer sfeer is. Hoort gewoon bij een Cambuur – Eagles, clubs als deze moeten laten zien dat er wel degelijk sfeer kan zijn in de jupiler.

 9. Belachelijk gedrag van die steward, zag het vanaf de hoofdtribune gebeuren. Probeer de opties tot schadevergoeding eens uit te zoeken, hopelijk wordt daarmee de jas vergoed. Het is momenteel erg gesteld met het beleid bij ons. Boos kijken naar de tegenstander levert bij wijze van spreken al een SV op.

  @Klaasje: Ik hoop het wel. Dit seizoen is het eigenlijk dramatisch gesteld met het publiek, alleen maar jammeren, klagen en zeuren. Verwend kutpubliek is het geworden…

 10. Ja komt helemaal goed schade wordt vergoed, eerste keer RKC uit en nu weer (RKC uit door de vingers gezien). maar nu is het leuk geweest. betalen maakt niet uit wie, maar dat komt goed !

 11. HEU-SINK-VELD!!!

  Geen gzeik. Puntje tegen cambuur is prima. Op naar weer een mooie overwininning in de Adelaarshorst!

 12. Ik ben ook gigantisch fan van Heusinkveld, ga maar na hij is nooit op een foutje te betrappen. En ijzersterk in de rust van thuiswedstrijden. Forza Jasper !!!!

 13. BovanMo, probeer me altijd netjes te gedragen op andere websites. Kwam voorheen ook wel eens op de weblog. Ben niet zo van het internethooliganisme ;-)

 14. dat siert je 058..

  even wat anders zitten die hoeren er nog in leeuwarden…of hebben ze daar ook alles dicht gegooid…tjaje bent er nu toch dacht laat ik maar meteen van de situatie gebruik maken,,,.lol..

  tot in de playoffs pik.

 15. Bogota, jij mag jij zeggen.. En volgens mij zitten die hoeren er nog steeds. Heb mijn eigen altijd bij de hand haha…

  Tot in de PO!

 16. @058SCC

  De schade word geheel vergoed als ik de Deventerpolitie mag geloven zij hebben het ook zien gebeuren vanaf de hoofdtribune en stelde ons zomaar eens in het gelijk, we hebben er wel om gelachen want onze steward had hem vast in de strot en wij kwamen gelijk met een groepie met gebalde vuisten op hem af stormen zelf heb ik nog nooit een steward mee gemaakt die de angst in zijn ogen zag maar bij jullie loopt er 1.
  Hadden ze hem niet naar het vak er naast gestuurd weet ik niet wat er verder was gebeurd.
  Misschien een optie om zo’n jongen in een kidsvak te zetten want daar is hij wel de MAN !!!!!
  Verder een gezellige dag gehad alleen zelf ben ik ook wel andere wedstrijden en sfeer moment gewend tegen jullie. Hopelijk tot in de Play-Offs.

  Groet’n uut Koekstad

 17. Bovenstaand bericht hoeft niet anoniem te zijn deze is van Grazy-Koks

 18. Mocht het alsnog nodig zijn, ik wil wel getuigen. Email adres is wel bij de redactie bekend dan. Heb het weliswaar van de andere kant van het stadion gezien, maar het was duidelijk te zien wat er gebeurde.
  Wat de stewards betreft, er blijven altijd lamlullen bij helaas. Zelfs enkele collega’s waren niet over zijn gedrag te spreken. Een kidsvak is hem te druk, laat hem maar lekker vak 24 (het invalidenvak) doen ;-)

  We’ll meet again!

 19. De jongen (P.P) waar het omgaat zou het vergoed krijgen daar gaan we dan maar vanuit.
  In ieder geval bedankt en mocht je foto’s hebben deze zijn altijd welkom.

  Greetz

 20. @058scc…

  wil jij niet heel stiekum gewoon via deze weg gewoon supporter worden van de mooiste club van nl…

 21. en de gehuurde spits ruud ter heide van olle is 4 weken exit door enkelblessure, dat zijn ook leuke berichten voor de aankomende derby.

 22. Als daar behoefte aan is (lijkt erop van niet), kunnen wij natuurlijk het emailadres en/of foto’s van 058scc doorspelen aan de juiste persoon. Het slachtoffer moet dan even mailen naar bozerikken@live.nl. En 058scc moet dan de komende paar dagen nog even deze site in de gaten blijven houden.

 23. He bedankt jongens,

  Ja ben er druk mee bezig tussen de bedrijven door om het af te handelen wacht nu op een response.
  En anders zelf de druk maar even wat verder opvoeren , foto`s zijn altijd welkom 058scc !

  Tof voor je eventuele getuigenis die je beschikbaar stelt.

  CRAZY-KOKS iej bint mien dr ene… hahaha

  gegroet ,

  P.P.

 24. Sorry ff 2 dagen weggeweest. Heb geen foto’s maar wel goed kunnen zien wat er gebeurde.

  @bogota, sorry ben al fan van de mooiste Kutclub van Nederland ;-) Eagles is een van de weinige clubs waar ik nog sympathie voor voel en respect voor heb, een echte volksclub. Houden zo!

 25. Goedenmorgen lads!

  Even een updatje, cambuur wil niet betalen. (dikke vette punt)

  Geen probleem er volgt nu een aangifte vanaf mijn kant (foto`s zijn welkom 058scc via jouw kant wellicht)

  Jullie zullen het verloop nog wel horen, had beter helemaal knetters los kunnen gaan en die steward voor die 579,- euro een paar flinke tikken kunnen verkopen.

  Want dit is waardeloos scc !!!

  Grt, P.P

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s