GAE boycot uitwedstrijd naar Den Bosch

Het bestuur van Go Ahead zal aanstaande vrijdag niet afreizen naar Den Bosch. Uiteraard komt er ook geen busreis naar Noord-Brabant. Een buscombi was blijkbaar het beste wat de stad en de club Den Bosch konden geven aan de supporters van Go Ahead. Ronduit belachelijk. In overleg met de supportersraad besloot de club daarom de uitwedstrijd tegen Den Bosch te boycotten.

Wij gaan er van uit dat een groot deel van de supporters dit besluit van het bestuur enorm waarderen. De club toont aan dat het bereid is naar haar eigen supporters te luisteren en eventueel ook actie te ondernemen. Hulde! Dit is een flinke stap in de goede richting.

Update: Zoals sommigen misschien is opgevallen stond er afgelopen zondag in de Matchday* een reactie van de club op de open brief van BovanMo en GAE_GRUNN. We prijzen het feit dat de club reageert en laat zien wel te kunnen luisteren naar haar supporters. In deze brief werd de boycot naar Den Bosch uit al min of meer aangekondigd. Helaas zijn we nog niet in het bezit van een digitale versie van de bovengenoemde reactie. Dat zal waarschijnlijk binnenkort anders zijn, en dan zullen we deze reactie plaatsen.

* De Matchday is het programmaboekje in krantvorm dat sinds dit seizoen bij elke thuiswedstrijd verschijnt.

30 gedachten over “GAE boycot uitwedstrijd naar Den Bosch

 1. Nu nog ff 3 punten meenemen naar Deventer en het is helemaal compleet! En natuurlijk extra zuur voor denbosch.. ghehe

 2. Hiermee kweekt het bestuur weer goodwill. Samen staan we sterk!!

 3. Eindelijk luisteren ze eens. Hoop dat het geen eenmalige propagandastunt is.

 4. Mijn complimenten gaan uit naar het bestuur, het is een eerste stap.
  De volgende mooie stap zou zijn, de overbodige combi’s richting volendam, veendam,telstar, eindhoven, almere enz enz… Maar nogmaals de 1 e stap is gezet , Hulde!
  Mede ook door de goede brief van BovanMo en GAE_GRUNN…
  Forza GAE DEVENTER
  EA71

 5. Wat een hoop smoesjes je allemaal niet moet verzinnen als je niet durft. Maar we snappen het wel. Als je in Oss al klappen krijgt!

 6. @realisme…dat waren sfeer-supporters man…weten waar je over praat

 7. Realisme moeten jullie niet alvast gaan rennen op jullie eigen parking denk maar eens goed na haha

 8. Die Bosschenaar wil graag dat we komen, kan je wel zien. Snap ik wel, anders is er helemaal niets te beleven daar. Plezier moet van buitenaf komen daarzo.

 9. @Realisme, zittuuuh en hou je bek als je niets anders te melden hebt.

 10. Haha Eagles wederom weer het lachtertje van de juup qua supporters betreft

  Boycot? hoezo dat doen jullie toch al jaren, zelfs met de eigen auto weten jullie nog geen 20 man in het uitvak te krijgen, en nu bij wederom weer gebrek aan animo gooien ze het maar op een boycot haha what a shame!!!! Wij hebben al jaren een BUScombi naar dat dorp van jullie en keer op keer weer minimaal 200 supporters aanwezig. WIJ weten wel wat een ploeg steunen is.
  Thuis altijd die grote bekken en in Den Bosch zie je ze niet.

  Geeft ook weer aan wat voor kneuzen jullie zijn, nog steeds happy zijn dat ze in 2006 een paar kinderen hebben laten rennen.. Oh Oh Egeltjes toch wat zijn jullie in de jaren afgezakt zeg. In de jaren 80/90 was het een mooie tijd onderling helaas niks meer van over.

  Tot slot; jullie doen nu precies wat de KNVB wil, GEEN uitsupporters meenemen hier is de KNVB al jaren op uit en ik zeg eerlijk jullie werken jaarlijks goed mee, alleen je hebt alleen je eigen (club) ermee. Je kunt het beter ‘boycotten’ door er massaal heen te gaan en er een grote teringzooi van maken!

  Tot in Deventer dan maar!
  073

 11. @Idioten uit Den Bosg,
  jammer dat zo een wedstrijd op vrijdag gespeeld moet worden. Ik ben een groot voorstander van spelen op de zterdagavond. Die vrijdag is maar niks. Leuk begin van het weekend, maar meestal haal ik de wedstrijd niet. Ik moet vanuit Den Haag naar Demter. Om 5 uur klaar met werk, 2 uur reizen, eten, pilsje pakken met mijn vrienden, en na de wedstrijd zo snel mogelijk terug, ander strand ik misschien nog eens in dat kutdorp van jullie.
  En dan over supporters gesproken. Heb jij ook niet zo een last van die jaren 90. Toen zaten jullie ook nog in een goede flow. Ook jullie spelen al jaren op het randje van falliet zijn. Dan doet de club het een paar wedstrjden goed, kan je de periode pakken en denk je bij jezelf… Laat ik eens op een Eagles-supportersforum de bink uit gaan hangen. Nou, geweldig hoor. Stoere jongen! Jammer dat jij van mammie alleen mag piepen op de site hier, want op je eigen forum doe je dat niet. Tijd teveel? Ga dan je luier verschonen, want je poept al een week 7 kleuren en dat valt in koekdorp(ik vind het niet erg dat je dat zegt hoor) te ruiken.

 12. @Bosschenaar en realisme

  Jullie begrijpen er ook werkelijk waar helemaal niets van! Verdiep je eerst eens in die boycot voordat je als kip zonder kop reageert stakkers. Goed signaal van de club/bestuur. Die voetbalwet werpt trouwens ook zijn vruchten af…..ahum.

 13. Hey boschenaar, zet jezelf niet voor lul man. Ik hoop dat je eigen groepje jou wel op je plek gaat zetten aangezien de meeste van jullie ook wel weten hoe de verhoudingen liggen.

  Klasse statement van bestuur. Zit nog steeds te wachten op een keer vrij vervoer, en dan de trein pakken…old days. Heb je zo een mannetje of 400 bij elkaar.

  Maar goed, zal wel ff duren. Hoop op een keer punten in een uit duel, wordt tijd!

 14. Dat is waar ook, in een uitwedstrijd kan je ook drie punten halen. Ik was dat door omstandigheden even vergeten. Sorry.

 15. ”hun” houden een ”TOCHT” omdat ”hun” dit jaar braaf zijn geweest….wedden dat ”ze” vrijdag massaal ”de schoen zetten?” PRINS SINT komt op bezoek…..BRAAF MEE LOPEN HE JOCHIES EN WEL IN POLONAISE ANDERS WORD DE SINT BOOS ;)

  FORZA EAGLES DEVENTER!!!

 16. Die uitduels??vergeet het maar…reken niet eens meer op 3 punten

 17. Lijkt erop dat die BovanMo wel dingen voor elkaar krijgt, respect ! Je weet dat ik vooraf er weinig fiducie in had.

 18. teveel eer.. die bovendien ook uitgaat naar GAE_GRUNN en uiteraard de Bozen die de brief publiceerden en ons aanmoedigden..

  Eerst maar eens zien of het bestuur er ook een vervolg aan knoopt.. anders is het slechts een momentopname geweest..

 19. eigenlijk moeten wij er ook geen vervolg aan geven…..dit was het duwtje in de rug die ze ff nodig hadden…..nu is het aan het bestuur om deze weg te blijven volgen!!! desalniettemin was deze brief…..tot nu toe brons waard….dit kan uiteindelijk goud worden!!! CHAPEU VOOR DE CLUB!!!! en voor BovanMo en GAE_GRUNN!!!

 20. Goed statement van het bestuur, wordt er dan toch eens geluisterd naar ons………………………………………………………….

 21. Iemand al enig idee hoeveel mensen zich hebben opgegeven voor Rkc uit ??

 22. @ Bokke jan

  Tot afgelopen vrijdag ongeveer 220 man/vrouw.

 23. vrijdag bestaat eagles 109 jaar…..heeft iemand hier nog over na gedacht of er uberhaupt aan gedacht? (ik las het net ook ergens!!!) maar het word echt NERGENS vermeld!!!!

  dus bij deze…..

  VRIJDAG???? ALLEMAAL GEFELICITEERD ;)

 24. @ eagleanti038
  Volgend jaar 110 jaar,mooie jubileum voor promoie

 25. @deventerboy112

  jah dat zou inderdaad een mooie jubileum kunnen zijn….maar goed….eerst dit seizoen goed afsluiten! kijken we volgend jaar weer verder!!!

 26. Momenteel ruim 300 aanmeldingen.

  In totaal hebben zijn er 13 bussen beschikbaar!

 27. de jongens ik neem aan dat je ook naar rkc uit gaat als je weet in welke bus je komt te zitten laat het mij dan even weten meschien kom ik er dan ook bij zitten lijkt me gezellig gr dreetje

 28. @ die Bosschenaar.

  Leuk geprobeerd jongen, ik begrijp je post wel en kan me op sommige punten nog wel in je vinden ook. Het is een feit dat weinig supporters bij ons bereid zijn een gemiddelde uitwedstrijd te bezoeken, PUNT.

  Maar als je je er even in verdiept weet je dat dat is om dat er al jarenlang belachelijk beleid gevoerd word. Iedereen is het gewoon spuugzat om overal maar aan regels vast te zitten, in bussen te moeten zitten, belachelijke prijzen te moeten betalen & niet te kunnen doen waar je zin in hebt.

  Een buscombi naar den Bosch is nog helemaal niet zo gek, maar autocombi’s naar Volendam, Telstar, Veendam Emmen e.d. daarin tegen wel. We hebben gewoon geen enkele wedstrijd waar we op vrij vervoer heen kunnen. Kortom, ik en vele met mijn zijn er eigenlijk wel klaar mee. Ik ga net zo lief de kroeg in, in plaats van 2x anderhalf uur als een schaap in de bus te zitten om vervolgens in een saai uitvak te staan, kijken naar een kk slecht Eagles waar ik me ook al totaal niet mee kan identificeren.

  Tevens word je bij elke scheet die je laat nog eens debiel aangekeken ook door een steward die je nog probeert te naaien ook als die de kans schoon ziet. Je moet ook nog op je kledingkeuze letten want voor je het weet heb je een SV te pakken voor een nietszeggend shirtje.

  En laten we eerlijk zijn, van den Bosch uit word je ook niet warm of koud meer, die tijd is wel geweest. Ik zag je ook nog ergens iets zeggen over dat Oss incident, misschien even dimmen als ik zeg; Rennen voor Almere city….?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s