Tcho Tcho speelt tegen Fortuna

Het belangrijkste nieuws voor ons is dat Tcho Tcho morgen speelt tegen Fortuna. We hadden onze held al een tijdje gemist. Houtkoop wordt gepasseerd door Gall, eigenlijk zou de sobere Gerritsen, nuttige speler die weinig fouten maakt, maar ook weinig risico neemt: perfecte speler voor een trainer, Houtkoop vervangen. Gelukkig is het Tcho Tcho, debiel balverlies na werelddribbel en andersom: publieksspeler, geworden. Gerritsen is namelijk licht geblesseerd.

Ook Schuurman is weer eens niet helemaal fit. Hij wordt vervangen door Jansen. Verder zijn er geen verrassingen in de basisopstelling te verwachten: van der Vlag; Karami, Heerkens, Kromkamp, Jansen; van den Ouweland, Suk, Wellenberg; Antonia, Kolder, Tcho Tcho.

Bij Fortuna keren Gommans, Voorn en Shakison terug. Grote naam Fernando Ricksen is geschorst. Verder kan Fortuna met een nagenoeg volledige selectie aantreden tegen Go Ahead. Dat wordt dus puzzelen voor trainer Dusseldorp. Deze vermoedelijke opstelling is dan ook niet meer dan vermoedelijk: Wintjens; Wagemakers, Dreesen, Janssen, Shakison; Scheelen, de Boer, Stolte: Hoesen, Gommans, Diaz.

In aanloop naar schwolle zouden drie punten leuk voor het vertrouwen zijn. En wie weet blijken we op het eind van de rit aan die eventuele drie punten nog wat gehad te hebben voor de ranglijst ook (wishful thinking).

Update: Laten we toch maar niet te hard roepen dat Tcho Tcho speelt. Gedurende de afgelopen drie weken van onderzoek naar zijn vermeende hartproblemen (wat niet waar blijkt te zijn) mocht hij helemaal niets doen. Hij is dus niet topfit. Houtkoop of misschien wel Janota, zouden ook nog op zijn positie kunnen spelen.

Advertenties

18 gedachten over “Tcho Tcho speelt tegen Fortuna

 1. Als je nog meer wilt weten over de supportersavond, kijk dan in het topic hieronder. Het verslag is geupdate en uitgebreid.

 2. @ mensen die niet op de officiele site kunnen:
  Gebruik je Internet Explorer 9? Ik heb het probleem ook, maar met firefox of google Chrome kom ik er wel op. Denk dat er een of andere update in de site of IE9 is ingebracht.

 3. Moet je gewoon winnen deze wedstrijd. 100% concentratie en het komt goed. Alleen letten op die spits van ze, Danny Hoesen, De rest kan er niks van. Maarja, Emmen kan er ook niks van…toch maak ik me niet veel zorgen over deze wedstrijd.

 4. Kreeg een brief van de SV. Meer mag ik niet zeggen ;-)

 5. Op twitter staat dit bericht:
  yhilger Yannick
  Fraude gepleegd door medewerkers van supportersver. GAE. Meer straks in het radionieuws van #deventerradio !
  1 hour ago Favorite Retweet Reply

 6. Op deventerradio.nl kun je het verhaal lezen, er wordt ook nog meer over gepraat op de radio zelf.

 7. Er heeft waarschijnlijk fraude plaatsgevonden bij een verkooppunt van Go Ahead Eagles. Dit blijkt uit een brief die het bestuur van de supportersvereniging van de club maandag 14 november aan haar leden stuurde. Deventer RTV heeft die brief in handen gekregen.In de brief wordt gemeld dat de voetbalvereniging enkele maanden geleden een onderzoek is gestart naar het functioneren van het verkooppunt naast de IJsseltribune. Daar bleek een aantal medewerkers tegen de afspraken in munten te verkopen en die contant af te rekenen. Het bestuur heeft de betrokkenen overgedragen aan justitie.——————————

  Zo heb ik daar ook weleens afgerekend… Niet wetende dat ze het geld dan in eigen zak zouden steken…….Jammer.

 8. zeker heeft dreetje het niet gedaan ik zou het niet eens durven

 9. @bogota colombia…..

  je haalt me letterlijk en figuurlijk de woorden uit mijn mond!!!!

  je was me net iets voor om het te posten…..ik wou het posten omdat ik deze site:

  http://www.fortunahome.com/index.php?m=content&id=1494

  echt wel respecteer!!! geweldige info met betrekking tot de wedstrijd!!!!

  OP NAAR MORGEN!!!!

  3-0!!!!!

  FORZA EAGLES DEVENTER!!!

 10. Ik denk dat Tcho Tcho wel speelt en dan het laatste halfuur vervangen wordt door Gerritsen. Gerritsen kan wel spelen, alleen geen hele wedstrijd.

 11. Goed stuk in de krant van harry hekkert heeft de laatste tijd(ondanks dat de club het niet altijd leuk vind)goeie stukken met feiten en goeie argumenten.
  Fortuna probeert vanavond weer de draai te vinden na de 0-1 nederlaag thuis tegen eindhoven.
  Zoals ik gisteren zei doelman wintjes is grabbelaar die weinig punten pakt voor zijn team dat zag je in het duel bijvoorbeeld tegen telstar thuis wel.Onzeker met uitkomen en maakt vaak verkeerde keuzes.Verder een achterhoede wat niet speciaal bijzonder is op het middenveld heb je de boer lopen die een aardig loopvermogen heeft.Ondanks dat ricksen niet speelt heeft ook hij nog niks toegevoegd voor fortuna is vooral bekend dacht ik met durgs en drank probleem.Voorin heb je gommans weer lopen die 5 er heeft gemaakt,maar het ook nog niet helemaal heeft gemaakt met veel poes pas binnengehaald en hem verzekerd dat er nog diverse aankopen zouden gebeuren,maar die zijn achterwege gebleven.Hij is niet de snelste en moet vooral van de zijkanten hebben en met diaz en die hoesen die laatste is wel een leuke aardige voetballer,maar gaat meer voor eigen succes dan dat die bal afgeeft.

  Bij ons weinig te vertellen ja gall stond in de krant wil ene pinas erbij hebben voor het mentale gelul.Als je speler bent en heilig overtuigd bent van je eigen kwaliteiten heb je zo iemand niet nodig dan ga je van je eigen kracht uit,maar dat kunnen de spelers nog blijkbaar niet.Ik ben ook zeer benieuwd wat eventuel in het groepsproces kan gebeuren.Tenopzichte van vorig jaar waar we lastpak pedro hadden had je zo iemand wel kunnen gebruiken,maar in deze groep hoeft dat niet.Gall weet toch wel wat er onder zijn spelers leeft en die kunnen vast wel hun ei kwijt bij bosvelt en boerebach.

  Ik wens natuurlijk weer iedereen een fijne wedstrijd en tot vanavond op naar de volgende punten die opnieuw kijhard nodig hebben en natuurlijk zal vanavond weer het nodige worden gezongen naar onze volgende tegenstander die wij hebben olle zoals gall het zei.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s