Perspectiefloos Go Ahead faalt in Oss

Een nachtje slapen later is de realiteit nog steeds hetzelfde. Een 5-3 verlies tegen Oss, na een 2-0 voorsprong. De voetbalanalitici onder ons zullen beamen dat je na een wedstrijd of 8 wel weet waar je staat. Op de 13e plek dus met 1 puntje meer dan het aantal gespeelde wedstrijden. Maar het vertoonde spel zegt eigenlijk nog meer dan de cijfers, er zit geen stijgende lijn in en hoop op verbetering is zelfs voor de naïefste optimist niet te vinden. De wanvertoning van gisteravond was dan ook geen incident, het hele seizoen wordt er al belabberd gespeeld. Mensen die denken dat het seizoen al voorbij is, zitten echter mis, we moeten nog wel voorkomen dat we degraderen. In verband daarmee is de wedstrijd tegen AGOVV over een kleine vier weken van belang. Daarvoor wordt er nog gespeeld tegen cambuur en Sparta, twee teams die op alle fronten beter zijn dan Go Ahead.

Wat voor fronten dan bijvoorbeeld ? Mentale kwaliteit is toch wel het grootste punt. In de eerste divisie is het niveau dusdanig laag dat hard werken nog echt beloond wordt. Er vol voor gaan, durven, niet bang zijn, bikkelen, dat soort zaken hadden Go Ahead al een hoop punten extra kunnen bezorgen. Hier ontbreekt het echter compleet aan, en dat mogen we de spelers en trainer aanrekenen. Daarnaast is de samenstelling van de selectie om te huilen, dat mogen we met name Overmars aanrekenen. Kwalitatief zijn we lang niet zo goed als we bij aanvang van het seizoen nog dachten.

Over de wedstrijd zelf kunnen we kort zijn, 2-0 voorkomen tegen een stel veredelde amateurs. Daarna gemakzuchtig de boel verneuken en vervolgens je realiseren dat het wekelijks zo gaat en beseffen dat er geen redenen zijn waarom het later in het seizoen wel zal gaan lopen. Een ware kwelling voor de supporters. DeventerTurk had trouwens een extra nare avond. Zijn verhaal. DeventerTurk kan gelukkig zeggen dat hij supporter is van Go Ahead en niet van een schijtclubje als Oss. Een clubje met zeer laffe acties, dat is wel duidelijk geworden.

Dan gaan we nu even lekker van de zon genieten. Maar niet voordat we nog een paar steekwoorden vermeld hebben: falend scoutingsbeleid, 6e begroting van de eerste divisie, steeds duurdere seizoenskaart, slechtere prestaties, geef Heusinkveld de kans (uit wanhoop), jalalalalala kwek kwek kwek kwek, geen buitenkansjes maar gokjes, onfitte bank (lekker trainen, nooit spelen).

Het ondertussen welbekende witte busje.

En de gestolen Deventervlag in dit thuisvak.

Dit spandoek lag in het uitvak, de Deventervlag keerde daar uiteindelijk ook terug.

Een heel ‘speciaal’ stadion in Oss, met mooie roodgele kluisjes achter de goal van een school.

Spelers kwamen nog even een verdiend fluitconcert ophalen.

FC Oss – Go Ahead Eagles, helaas een wedstrijd die je nooit zult vergeten.

Advertenties

239 gedachten over “Perspectiefloos Go Ahead faalt in Oss

 1. kk bestuur alles is te duur!!!!!!!

  v/d vlag,heerkes,bus oprottuh!!!!!

  EN HOU HET GELD,MAAR IN DE ZAK!!!!

 2. Alleen beetje letten op ernstige ziektes jongens. Hoe moeilijk het nu ook is.

 3. Sorry was het eerste wat in me opkwam, de vorige reactie.

 4. KK BESTUUR! KOM ES OP MAN, MAAK JE BELOFTES IS EEN KEER WAAR!!!!

  DT, Martin, Daan en de rest van de 6, sterkte daar jongens!

  In Deventer zie je ze niet, sukkels!

 5. Ja Gall is gewoon een gladde prater die Eagles supporters / club naar de mond praat!
  Maar presteren ho maar!

  Dikke prutser is het!

 6. Hij weet precies wat ie moet zeggen om zichzelf populair te maken, heel slim van te voren bedacht, maar zijn tijd is NU AL gekomen!

  Jopie Gall Oprotten!

  Ben er klaar mee

 7. Waneer krijgen wij nou eens het zoet bestuur?????
  Rot op met de zure appels!!!!!

 8. Was er niet bij dus kan er niet over oordelen…….
  Onzin natuurlijk! 5 – 3 tegen Oss is een schande een afgang en de definitieve vernietiging van mijn laatste positieve hersencellen.

 9. Jopie mag pas weer zijn populistische bek opentrekken als hij 3 keer op rij wint. Tot dan mondje dicht en heel erg nederig zijn !

 10. Wat me nu nog interesseert hoe t met DT en zijn maten is.

 11. VERZAMELEN BIJ STADION????

  FF ONZE GALL UITSPUGEN!!!!

 12. Zelfs jim carrey in zijn rol als yes man zou hier no! tegen zeggen. Prozac,emile ratelband niets helpt meer. Wat rest is negativiteit. Het is waarschijnlijker dat Griekenland China economisch voorbij streeft dan dat dit nog een goed seizoen wordt …

 13. @Klaasje AMEN

  Praten kan ie wel, geen haar beter dan Andries wat capaciteiten betreft!

  Maar het gezegde luidt: Praatjes vullen geen gaatjes…

 14. Komt allemaal nog goed, zag genoeg aanknopingspunten, We hadden alleen wat pech. En kijk eens naar die eerste helft, je speelt gewoon fantastisch. Als we deze goede stukken in een wedstrijd langer kunnen maken dan zal het steeds beter gaan.

 15. de gifbeker moet weer helemaal leeg jongens..

  Olle wint 7-3, cambuur maakt in de laatste minuut de 2-1, Willem ll wint met 2-1..en wij?

  Wij verliezen van een stel topklassers.. nou op dit moment horen wij daar meer thuis dan welke andere ploeg ook.

  Goed voor de kaartverkoop voor de bekerwedstrijd ook..

  Resultaat tegen Feijenoord? Pff.. dubbele cijfers met die verdediging van ons..

 16. Hey is heel simpel om de kop van Gall te eisen, maarre die gasten in t veld verneuken t voor ons.
  Vanaf de bank ben je als trainer compleet kansloos als je zulke tegengoals krijgt.
  Ze hadden beter die bus in t veld kunnen slopen, ipv de bus van dt en consorten, en daarna die vd vlag erover heen leggen…………………………ahum

 17. wat een dikke bende.. en die fucking blauwe die winnen met een nieuw team van relstar.. BAH BAHBAH

  en wij lekker bij een topklasser KLOP! GODVERDOMME!

 18. Ik geloof vanaf nu weer in Sinterklaas. De kans dat die bestaat is groter dan de kans dat Eagles ooit weer een keer een fatsoenlijk seizoen gaat spelen.

 19. Ik zeg meer drenthenezen aan nemen! Die lui zijn zwa goed!
  vd vlag en die janssen oprotten!!!!!
  Gall, ben ik zwa teleurgesteld in… hoop mooie woorden, voorbereiding op dit seizoen zag er goed uit, maar nu? Voor het eggie? BAGGER, VERTYFT!
  Als dit zo door gaat word het volgend jaar top klasse

  Overmars en de rest: WAKE UP, DOE EENS WAT, VERANDER IETS EN TRAP DIE DRENTENEZEN WEG! Kijk al die fouten van onze heldenkeeper… net padt, alleen was zelfs hij veeeeeeeeeeeeeeeeeele malen beter!

  Baal hier goed van, BAH.

  (haal Pedro maar terug, die kan WEL scoren, kan jij van leren koldertje! pfffffff)
  Camboer de volgende, bij geen winst: TRAINER WISSEL, KEEPER OPBOKKE EN JANSSEN NET ZO!

 20. Ik weet nu al wat ie gaat zeggen….

  Wedstrijd met 2 gezichten bla bla bla…
  1e helft was prima, 2e helft blaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat

  Opzouten met Gall.

 21. Gall en spelers zijn schuldig, beide dus ! Als trainer heb je het nadeel dat je eindverantwoordelijke bent.

 22. Ja idd, ik zal DT zo nog eens vragen hoe het is..

  en om het nog even erger te maken is Olle ook nog eens periodekampioen..

  Had net zo’n zin in het weekend..

 23. van de vlag oprotten en laat het bestuur eens kijken naar betere spelers.de achterhoede is een gatenkaas.eigenlijk zouden we de komende wedstrijd allemaal thuis moeten blijven.maar dat doen we niet.omdat we een eagles hart hebben,maar de spelers niet.die houden hun handje op.even cashen.waardeloos.zelfs een vijfde klasser heeft een beter verdeding.bus vorig jaar een zekerheidje.nu is hij constant te laat en dekt aan de verkeerde kant.is ook trager geworden.ben benieuwd hoe het met dt is.

 24. ik blijf eagle voor het leven…..maar dat geldt dus niet voorTS en groot deel 11-tal.

  Uit naar Rhaalte of Rijssen…tja…….

  Vreselijk seizoen tot nu…..

  Uit naar PSV toen begon men weer over ons te spreken, toen kon ik weer trots zijn. We kwamen omhoog en telde mee, we werden cupfighter en we werden kampioenskandidaat. We kregen een verlenging in Tilburg waar we zeer dichtbij waren.

  En nu? Alles weer weg…………alles weer weg……….k&& K8&* K(*&&^^ K(**&

 25. Laat Gall en spelers nu maar eens kennismaken dan met de andere houding van de Deventer supporters. Want wij laten ons niet voor de gek houden. Ik laat me niet als een klein kind voor de gek houden, eerst resultaat dan pas weer mijn support.

 26. Zie hier het resultaat van het zuinige en foute kut beleid. Vlag, Janssen, Houtkoop, Kromkamp stuk voor stuk miskopen. Seizoen lijkt nu al verloren. Dank je Overmars maar rot nu maar op naar 020. En neem nono Mulder mee aub.

 27. Busje van DT en maten total loss, 50/60 Ossenaren, wilde ze uit de bus trekken.. konden alleen maar afweren, eentje naar het ziekenhuis.. 112 gebeld, ontzet en naar uitvak gebracht..

  en dat allemaal om je team te zien verliezen tegen de Bende van Oss..pff

  De rotzooi van Deventer zal je bedoelen..

  DT en maten rijden met veiligheidsmensen terug..

 28. Dat ik uitgerekend op deze avond de nieuwe Bozensite moet ontdekken, deze mooie site verdiend een ander moment om op ontdekt te worden.

  Laat ik even een poging doen objectief te reageren. Ik denk namelijk dat niet de spelers, niet Gall, maar Overmars hoofdschuldige is. Hij stelt de trainer aan en heeft de grootste vinger in de pap als het om spelers gaat. Bovendien is hij medeverantwoordelijk voor het te zuinige beleid. Dus Overmars, je hebt goede dingen gedaan in het verleden, maar nu heb je toch echt te (?) grote fouten gemaakt.

 29. Wordt gezellig de volgende wedstrijd…

  Maarja, hopen (wat ik al vanaf 95/96 doe) op betere tijden…

 30. heeft allemaal te maken met het kortzichtige en zuinige beleid. Alle opgebouwde goodwill word nu verspeelt. In plaats van omhoog gaan we in de 5e versnelling naar beneden. Bestuur denk aan het imago van de club; WIJ WILLEN NIET HET LACHERTJE WORDEN!!!

 31. Bij mij verscheen net de foto van Heusinkveld bovenaan de site, toeval ?

 32. Zeg supporters, hou is ff op met dat gezeik weten jullie nog wel wat ik deze week schreef ???
  Neee??
  lees onderstaande tekst eens ff van deze week

  Dan de match tegen FC Oss. Centrale man bij FC Oss is natuurlijk Marcel van der Sloot. Een prachtige voetballer, een ouderwetse regisseur. Als wij hem onder controle kunnen krijgen dan is de angel eruit bij Oss. En daar koersen wij op. Bij ons ontbreekt naast de langdurig geblesseerden De Wit en van der Zwan, Glenn Kobussen. Glenn heeft nog even nodig om weer aan te sluiten. Resit Schuurman is fysiek fit maar moet nog wel trainingsuren maken om ook 100% wedstrijdfit te worden. Verder gaan wij ons vrijdag niet aanpassen aan FC Oss. Wij gaan ons eigen spel spelen. En natuurlijk gaan wij voor de volle winst. Alleen dan maak je echt stappen op de ranglijst
  Gr joop
  dus mijn spelers heb ik goed gewaarschuwd maar als ze hem niet in de gaten houden kan ik er ook niks aan doen,dus zeik mij niet af !!!

  ps die vd sloot is maar een matige voetballer hoor !

 33. Ik vind inderdaad dat ze eens zoiets als vandaag mogen verantwoorden aan ons! Kijken of gall dan nog zo’n muil heeft? Sander, ben het met je eens, vlag= BAGGER, janssen= SNEL DUMPEN DIE KNEUS HEEFT TEVEEL GELET OP DROSTE, Kromkamp= een zware teleurstelling, kolder= ook weinig goeds.
  Overmars… wat wou je nou proberen te halen bij ons? Ere divisie of was dat een drukfout en moet het hoofdklasse zondag amateurs zijn?????????
  ANTWOORDEN AUB!

 34. bezem door de selectie?

  wie heb je allemaal op de bank dan???????

  Dat is toch ook drama..

 35. straks spelers opwachten in de horst!
  Hoorde dat er meerdere gingen.Wij(7 man) gaan wel ff verhaal halen.Wel op een normalen manier natuurlijk, laten zien dat we hier niet mee eens zijn.

 36. GA Eagles vraagt sportief faillissement aan

  Deventer – GA Eagles zal binnen 3 weken een sportief faillissement aanvragen. Door twee overwinningen tegen Helmond en MVV kon er nog een surseance van betalen aangevraagd worden. Nu is alle hoop op sportief succes vervlogen. Er is geen krediet meer. Het bestuur heeft daarom besloten tot deze drastische maatregel over te gaan. De buitenwacht zag het naderende onheil al langer aankomen.

  GA Eagles was ooit een roemruchte club in het Nederlandse voetbal. In de jaren ’20 en ’30 werden grote successen behaald. De Deventenaren werden in die periode 4 keer landskampioen. In de jaren ’70 en ’80 kon GA Eagles zich doorgaans prima handhaven in de Eredivisie. Toch keerde de Deventer volksclub in 1988 terug in de Eerste Divisie. Na een korte opleving in de jaren ’90, GA Eagles promoveerde weer naar de Eredivisie, werd er weer onafgebroken in de Eerste Divisie gespeeld. GA Eagles zal blijven voortbestaan als financieel gezonde BV.

 37. Natuurlijk, Overmars had een fantastische carriere, zowel sportief als prive (zn bankrekening tot nu toe).
  Tuurlijk heeft hij er mede voor gezorgd dat wij financieel uit t slop zijn geholpen, uiteraard met dank aan Hans de Vroome:)
  Maar wat hij op technisch vlak bewijst en heeft bewezen is een fantastische carriere onwaardig.
  Prima gozer om de financien te bewaken, maar zet een goede technische man naast hem voor scouting, aankoop en verkoop, dan pas kan het heel mischien iets worden…………….ahum
  Laat hem wegblijven bij de TS, dit moge nu wel duidelijk zijn:)

  ahum

 38. Wat een godverde godverde kut elftal is dit zeg!!! Amateurs!!!!
  Jopie hoeft van mij niet op te rotten maar het bestuur! KK bestuur ga is investeren in degelijke spelers en trek die portemonnee is een keer!!! Overmars doe iets!!! Anders zijn je dagen geteld…
  Een aktie tijdens de training is ook niks mee trouwens even laten zien dat wij dit niet meer accepteren!!!

  Met DT gaat het wel redelijk, heeft zich redelijk kunnen verweren, maar heeft er wel een paar gehad.
  Ze probeerden iedereen ’t busje uit te trekken en daarbij is een jongen onder het oog geraakt en moest naar het ziekenhuis voor hechtingen.
  Busje is totaal vernield maar onze boys hebben wel vervoer terug geregeld. Zijn momenteel onderweg…

  Ik word er zo langzamerhand echt moedeloos van om zo ’t weekend in te moeten TERINGZOOI!!!

 39. Mee eens Daventriae. Overmars dacht dat spelers, zoals bv. van de laan(die de sterren van het dak speelt in L’warden) graag en voor weinig, voor ons zouden spelen. Nee heeft al een mondeling contract met Overmars en gaat vrolijk naar cambuur.
  Ik zou wel eens willen weten wat Overmars er aan geld heeft ingestoken. Volgens mij niet veel. Ja aan 1 of andere marketing kneus voor de Fish and Chips. Had ik ook kunnen bedenken.
  Ennuh Mulder hoor of zie ik ook niet. Oprottuh..
  HANSSIE DE VROOME!!!!!!!!!!!!!!!

 40. Misschien moeten we Harvey maar vervangen voor een dode mus. Dat is een meer passender mascotte …

 41. Ik zit te denken aan een duif. Veel geluid, weinig daden. Ze komen alleen als er wat te schooien valt.

  Of anders gewoon een schijtlijster.

 42. Ik denk trouwens dat Harley niet meer wil vliegen voor ons. Harley weet alles van marketing en hij weet dus ook dat je jezelf niet moet verbinden met een onsuccesvol product. Dat is slecht voor zijn imago. Ga er maar vanuit dat Harley gevlogen is.

 43. Wat is Calimero eigenlijk voor vogel? Ook wel passend. Rondlopen met een halve eierdop op je kop en dan zeiken dat niemand je serieus neemt ..

 44. probleem is we hebben geen leider, het is allemaal los zand..kromkamp zou dat moeten zijn, maar voetbald gewoon met het zootje mee, kortom wat ik al 10 talle keren heb gezegt..we hebben geen kwaliteit in de ploeg…dat hadden we vorig jaar al niet..

  en als je dan ook nog 40 doelpunten inleverd..
  en er een halve paarde kop voor terug krijgt is het hel makkelijk toch gewoon kut..

  pedro op het laatste moment we laten gaan ook een mooi stukje vakmansschap al zeg ik het zelf..

  spelers bij ons zitten allemaal op 1 niveau, met alleen een janota die een keer voor een verrassing kan zorgen, en aanvallende intensies heeft..
  een middenveld met schuurman van de ouweland suk kromkamp..dat is toch ook om te janken, totaal geen aanvallende intensies, de verdediging is gewoon ook klote..bus is helemaal de weg kwijt die heerkens vind ik persoonlijk, gewoon een vies oud wijf..jansen een drama karami is de enigste die tot nu toe achterin een voldoende haalt//
  om over van de vlag maar te zwijge,

  en voorin houykoop brengt niks extras kolder een spits die vaak op de goeie plekstaat ook alles mee gezegt, en een antonia, die veelm dreiging heeft maar weinig randement over het algemeen..

  en wat er op de bank zit, dat is nog niet de helft zo goed als wat er in de basis staat, dus dan weet je wat er voor kwaliteit er op de bank zit..al met al verdien je gewoon te staan qua selectie waar je nu staat..diep in de middenmoot,,,
  er is ons weer van alles belooft eind vorig seizoen, met versterkingen enz enz..
  en dit is gewoon waar je thuis hooty 13e plek in de jpl..

  je kan gall wel lopen uitschelden hier en zeggen dat die moet oprotten..
  maar het is godverdomme het kk bestuur dat grotendeels deze kk selectie heeft samengesteld..
  marc je bent een beste vent, heb ik al een paar keer geroepen…je hebt ons weer gezond gemaalt een jaar of 7 geleden daarvoor hulde…
  maar toen kwam er heel lang niks….. tot 2 seizoenen geleden een hoogtrpuntje..
  al met al is het gewoon veel te mager allemaal wat we wij de supporters voorgeschotelt krijgen.20 jaar alweer jpl hoeveel jaar gaan we daar nog aan vast plakken marc en andere knaapjes van het bestuur..

 45. Ik weet het al. De nieuwe mascotte wordt een renkoekoek, http://nl.wikipedia.org/wiki/Grote_renkoekoek. Is het tekenfilmfiguur roadrunner op gebaseerd. Dit alles in verband met de bijnaam voor Overmars in de negentiger jaren. Heeft iets te maken met snel wegrennen voor je verantwoordelijkheden ofzo…

 46. Net de wedstr. in samenvatting gezien. Bus zeer, zeer, zeer zwak. Keeper, stond er 1 dan? Pffffff. Als ik in Deventer woonde nu was ik er ddl zeker wel! protesteren tegen deze wanzooi! Gaat gall zeiken over ons toen tijdens de sanders show… Nou gall bereid je maar voor op de volgende thuis wedstrijd. Ik vind dat wij dan maar eens in actie moeten komen. Tis onze club toch ook? Wanneer word er trouwens getraind? Moeten we daar eens zijn met een man of 500. Voor DT en zun vrienden: klote zeg, vooral voor degene met de hechtingen bij het oog. Revange nemen als hun komen, als ze dan ook balle hebben die ossehaasjes!

 47. een en al angst die 2e helft, het loopt ze dun door de broek, ik ga voor SHIJTLIJSTERS

  FORZA HANS DE VROOME

  Mulder is als voorzitter stil gekomen, jonguh als je nu nog weggaat valt ook niemand t op!

  ………………….ahum

 48. Lekker de jeugdopleiding en het tweede weg doen….schande….
  Als die overmars echt iets wil doen…dan betaalt hij dat uit eigen zak..
  Dan kunnen ze jongens opleiden, die uit de omgeving Deventer komen.
  Die wel trots zijn, om in het rood/geel te mogen voetballen…nou komen ze van
  heinde en ver….
  En dan moet hij niet ouwehoeren over de kosten,want toen die tijd hadden ze veel
  minder geld dan nu…
  Ooit de TROTS van Deventer,zoveel goeie voetballers voort gebracht.
  Vorig jaar was een incident…daar gaat nu weer jaren overheen

  Notabene hij zelf….vorig jaar was een incident….daar gaat nu weer jaren overheen.

 49. harley is terug gevlogen naar arnhem….het eten is daar lekkerder en verser….bij ons komt het vanuit de voedselbank…..bespaart ook weer geld….alleen weet de voedselbank nog niet dat we financieel gezond zijn!!!! wie zou daar verantwoordelijk voor kunnen zijn????

 50. ik ben nu eigenlijk heel erg benieuwd,hoe HANS DE VROOME hier nu op zou reageren!!!! op deze prestaties van het(ahum)bestuur!!!! HATSJOEEEEEEE….sorry ben verkouden!!!

 51. Heb een keer een renkoekoek gezien. In burgers bush in arnhem. Sympathiek beestje.

 52. wel weer financiel gezond… dat dan weer wel natuurlijk..

  he mulder ga jij jezelf ook even een dag of 3 gewoon lekker kontvingeren, en ga een ander bedrijf of zo naar de klote helpen, AMATEUR DAT JE ER BENT PIKKEKOTSER,

 53. HEEL SIMPEL..
  se;etie vorig jaar spelers die weg zijn gegaan en daar voor terug gekomen..

  padt van der vlag padt beter keeper.
  vosselman janssen vosselman beter back
  droste karami ok karami een betere back
  pedro houtkoop pedero beter aanvaller
  van der biezen kolder. tja…

  conclusie..we hebben weer dik ingeleverd..
  vorig jaar werden we 7e of 8e geloof ik..
  dis we staan gewoon waar we horen te staan vrienden op de 13e plaats..
  deze selectie staat gewoon waar die hoort te staan, dankzij marc en vrienden van het bestuur..

 54. In de psychologie ligt contiguïteit aan de basis van priming. Hierbij worden verschillende delen van het geheugen dankzij hun onderlinge interactie gelijktijdig geactiveerd bij het waarnemen van iets dat een nauwe band met iets anders heeft, zoals een mes en een vork, een deur en een kamer, een wiel en een fiets, Go Ahead Eagles en verlies, enz.

 55. WE HEBBEN GEWOON EEN TERING SELECTIE MET GEEN KWALITEIT, EN DAAR ZIJN JULLIE SCHULDIG AAN KK BESTUUR DANK DAAR VOOR..

  TEN OPZICHT VAN VORIG JAAR SPELERS FIE WEG ZIJN GEGAAN EN WAT ER VOOR TERUG GEKOMEN IS, IS ALLEEN KARAMI BETER, DE REST IS ALLEMAAL MINDER..

  PRIMA BELEID, STELLETJE LUCHTFIETSERS BIJ ELKAAR BAH IK KOTD OP JULLIE..

 56. En bogota, dan heb je het nog niet eens over de bank. De selectie zou breder worden, nou ik heb er weinig van gemerkt. We hebben veel wedstrijden niet eens een verdediger op de bank gehad. Ook dit punt is zeker niet vooruit gegaan ten opzichte van vorig seizoen.

 57. @hans, je legt de vinger op de zere plek!
  jeugd etc. werd wegbezuinigd, ik meen 3 ton, op dat moment, 2-3 jaar geleden vond ik t al een slecht besluit, weg identiteit!
  Maar nu komt het: 3 jaar geleden 3 ton bezuinigd, ik denk momenteel een financiele schade van minimaal 3-8 ton (lees: verkoop eigen opleiding), daarnaast sportieve schade van 0 – 5 ton
  en het meest belangrijke de imago schade die bij mij oploopt tot het begrotingstekort van Griekenland……………………………………ahum

 58. Ik ga er niet eens meer woorden aan vuil maken. Een wedstrijdje na 0-2 voorsprong nog zop uit handen geven is zwaar kansloos. Dit wordt net als vorig jaar weer een kutseizoen. Die teringlijers uit olle krijgen het wel voor elkaar. Ik ben er godverdomme behoorlijk ziek van.

  Maar goed, de volgende wedstrijd staan we als trouw publiek er wel weer godverdomme. Ik wou dat ik een beetje fatsoenlijk kon ballen. Ik zou strijd leveren, zorgen dat iedereen gemotiveerd werd, maar helaas, we moeten het met deze klotementaliteit van de meesten stellen. Stelletje zwakzinnigen. Jezus wat ben ik kwaad!!!

  Tijd voor acties? Lijkt me nu een aangewezen moment, nu je kansloos ten onder gaat tegen een topklasse ploeg. Stelletje droeftoeters… Eagles shirt onwaardig!!!

 59. Een positieve bijkomstigheid is dat het er op lijkt dat iedereen met dit verlies tegen (O)SS wel heel makkelijk de weg heeft gevonden naar de nieuwe site van BVHO.

 60. MISSCHIEN EEN VOGELVERSCHIKKER,WE STAAN ER WEL MAAR ZE NEMEN ONS ALLE PUNTEN AF..

 61. Zet maar op GAE-Dave, liefst op een vrijdag, dan benk wel in Deventer.
  Dan kom ik er zeker wel bij, want het gaat GOFFER DE GOFFER nergens om!
  Tijd voor acties, miss worden ze dan eens wakker als ook wij eens onze stem laten horen (liefst positief…) We verlagen ons niet naar het niveau van de ts! WANKERSSSSSSSSSS grrrrr

 62. Hoezo, volgende wedstrijd staan we er als supporters weer? Lekker wegblijven. Kutelftal

 63. en ook voor lul BOGOTA, staat een vogelverschikker ook ;-)

 64. Misschien moeten ze van de Adelaarshorst maar een openluchtmuseum maken? Lekker mijmeren over vroeger toen tegenstanders nog met knikkende knieen naar deventer kwamen. Tegenwoordig maakt de tegenstander op de heenreis al pooltjes wie er het winnende doelpunt tegeneagles scoort. (Ex eagles spelers winnen deze weddenschap meestal) Zwollenaren doen dit al eenjaar of 13. Maar ook voor andere clubs begint winnen in de horst traditie te worden. Deventer is een hanzestad en koestert dus tradities. Het schijnt dat de spits van overwetering 4 geweigerd heeft om bij eagles te spelen, omdat hij vind dat er in zijn team meer bezieling is en omdat daar een rechtsbuiten speelt die hem de bal wel in de voet schuift. Het schijnt dat Bus zijn elftal heeft aangemeld bij Harry Vermeegen voor t programma; leven als een prof.

 65. De grens is bereikt, verliezen van een top klasser, onze jongens die die door grote groep worden gemolesteerd, terwijl als je in de horst een scheet laat heb je al een SV aan je broek. Ben het zo zat om onze club verneukt te zien worden door een stelletje debielen. Kijk naar de gemiddelde steward bij GAE, dat is wat er nog van onze club over is….hersenloos en niet serieus te nemen. Beste Scrooge Overmars, na het bezoek van de derde geest is het over en uit, en RIP GAE, tenzij….tenzij NU wordt ingegrepen. Enne boys van Oss….dit is geleend, blijf over je schouder kijken….eens zullen we er zijn, met ons valt niet te spotten!

 66. KAN IEMAND HIER OVER OPREAGEREN..

  over 2 weken cambuur thuis en een week erop sparta uit????????

  ps week daarop agovv thuis degradatie duell

  klopt dit..

 67. kan iemand hier even op reageren..

  over 2 weken cambuur thuis..
  week later naar sparta,

  ps week daarna degradatie duell thuis tegen agovv…

  ja voor lul, en zit ook geen leven zin..

 68. camboer, zoals we nu spelen, verlies met 1-3 en sparta uit 3-0 denk ik
  Het degradatieduel gaat gelijk worden.
  Er MOET inderdaad iets komen om iedereen bij onze club wakker te maken!
  Tip????????????????????

 69. heeft er iemand nog punten van de douwe egberts…….???? leveren we dat gezamelijk in…..BIJ ONS VALLEN DE PUNTEN TE HALEN….NU BIJ DE SELECTIE/TS NOG!!!!!

 70. schrijf maar in je agenda 24 febr word voor oss verlaat valentijn,want dan mag je toch altijd cadeautjes geven ik heb nu al een presentje voor hun.

 71. @sabine plus de 6 desbetreffende personen…

  IN DEVENTER ZIE JE ZE NIET!!!

  oss….rent nog harder dan den-bosch!!!!

 72. zijn er ook mensen die normaal (wtf) kunnen typen,
  wordt bij sommige posts kats dyslectisch van de typefouten………………..
  ,,,,,,,,,,,,,ahum

 73. Oss rent altijd jongens. Wij zijn bang, sorrie. Dom van die jongens om het dorp in te rijden en helemaal triest dat jullie vrienden in het andere busje hard wegrijden

 74. Op zich geef ik je gelijk koelkassie. Maar geef dan zelf ook het goede voorbeeld door hoofdletters te gebruiken en de ‘wordt’ in jou reactie hoort zonder ‘t’, als we dan toch aan het mierenneuken zijn. Ach ja, van alle emoties van vanavond gaat niemand beter typen.

 75. @velasco, je hebt gelijk man, laten we het bij emoties houden, cheers en goodnight Deventer………..ahum

 76. Beste vrienden, medesupporters van GAE, ben net terug thuis, zeer aangeslagen dat het kon dat zoveel harde kern ossenaren ons zooo vrij in de buurt van het stadion ons kon aanvallen, onze pech was dat op ons busje tcr Deventer stond en ook een Deventer vlag in hing. Het was egt een bende ongeregeld die ons kwam aanvliegen, alleen en enkel dat wij fan zijn van onze club, jammer dat het kon gebeuren, vind het vooral erg voor mijn maten dat wij zo gemeen en laf zijn aangevallen, vooral onze chauffeur moest het ontgelden, had een snee onder het oog wat gehecht moest worden in ut ziekenhuis. Ze trokken aan ons om ons uit de bus te krijgen , gelukkig konden wij dat voorkomen. Zijn in blinde paniek weggereden en heb 112 gebeld, politie oss heeft ons begeleid naar ut uitvak, we wouden eigenlijk mee met onze gewonde maat, maar politie DV en oss verzekerde ons dat het beter was om begeleid te worden naar ut stadion, onze maat werd keurig na het ziekenhuisbezoek ook naar ons gebracht, moet ook mijn complimenten maken naar de politie hoe ze ons opvingen en begeleid hebben, ook die van oss.Enige waar ik van baal is dat de politie niet in de buurt van hunnie harde kern was, waardoor ze vrijspel hadden , en wij een beetje vogelvrij waren verklaard en helemaal omsingeld werden.In ut stadion aangekomen, maakten we net de 0-2 voor ons mee, was daardoor een beetje blij, maar ik was nog steeds ontdaan wat zich vooraf afspeelde, dat je fanatiek bent voor je club ok, dat je andere clubs niet mag ok, maar zo op laffe wijze en zonder reden ons proberen te lynchen, NEE..
  Daarna deelde onze club ook mee in de malaise van deze avond, door op zeer amateuristische wijze met 5-3 te verliezen van oss,de avond werd erger en erger zo. De helden van oss, hadden ook onze Deventer vlag, uit het busje meegenomen, en hielden als trofee in het stadion in de lucht en gooiden het later weg, waardoor weer veel emotie opspeelde bij onze supporters, de stewards beloofden samen met de politie dat de vlag terugbezorgd werd, en de belofte werd waargemaakt,hiervoor mijn hulde..Ik bedank mijn 8 maten die samen met mij in de bus zaten voor de saamhorigheid, en de vriendschap( we waren dus met zijn 9 en in de bus)Verder bedank ik raalte, boellie, veltie, mammie76,St.Wes., voor hun steun en koffie daar in oss, en alle andere Eaglessupporters die er waren, de stewards ook ,vooral Mevr. Yv., bedankt voor je warme woorden..Ik bedank M.H voor het naar huis brengen van ons, thnx vriend, jij past goed bij deze club, fijne vent.Ook thnx voor mijn maten vanuit Deventer, BovanMo, SARIKANARYA, Maluku, mijn broer etc..voor de bezorgdheid en interesse.. Thnx maten.. En natuurlijk bedank ik de beste fans van NL, jullie allen, hier op de Bozen en andere GAE sites voor hunnie steun en liefde voor de club,daarom hou ik ook zoveel van deze club, ondanks dat ons team het helaas laat afweten…GAE DEVENTER TILL I DIE…

  Forza GAE DEVENTER
  EA71

 77. Hey dt en maten. goed te horen dat jullie weer allen thuis zijn. Laffe daad, geen andere woorden voor. Met 50 man 1 busje aanvallen en vervolgens de stoere jongens uithangen..mag hopen dat deze helden ook naar deventer durven te komen om een bakkie doen! Kalm an, en klasse dat jullie er wel waren voor onze club!

 78. Tijd van pappen en nathouden is voorbij mensen. We hebben te lang het idee gehad dat het allemaal wel goed zal gaan komen. Zelf ik heb dat, net zoals elke rechtgeaarde Eagles supporter, ook gehad en dat tegen beter weten in. Iedereen weet en wisten dat je met dit team geen potten kunt breken ondanks 2 redelijk goede wedstrijden dat we hebben gezien. Feit is dat er niets gebeurt tot aan de winterstop op transfer gebied. Het enige dat we nog kunnen doen is pressie uitvoeren op de TS en de rest van de beleidsbepalers in de hoop dat er wat gaat gebeuren in de winterstop zodat we na die tijd een solide en sterke elftal hebben om verder te te bouwen (bouwen aan een team voor de ere.. Blijf het zeggen) zoals ons dat al jaren geleden beloofd is. Ik laat me in ieder geval verrassen Vrijdag.

 79. DT en maten, goed om te horen dat jullie weer terug zijn, wat een laffe daad zeg!
  Hou je je netjes aan de regels, wordt je in je rug aangevallen.

  Het is nu aan GAE om stappen te nemen en oss en de knvb op het matje te roepen over dit voorval en het gesprek met jullie hierover aan te gaan.

  Belachelijk toch, een onschuldig ” spreekkoortje” in de Horst en de knvb is helemaal over de rooie, voorwaardelijke boetes, etc., etc.. En als die-hard fan volg je je club, precies volgens de regels, en je wordt niet eens beschermd voor dit soort tuig!

  Schande, schande, schande!!!

  PS Bij evt. geen reactie van oss en/of de knvb wordt het m.i. tijd dat wij een statement gaan maken.

 80. Wedstrijd gevolgd, alle reacties hierboven gelezen… wat een drama. Het TOPpunt vind ik dan nog dat Gall van tevoren waarschuwt voor hun gevaarlijke man (juist Van der Sloot) en wie scoort er 4 (hoeveel???) 4 keer… Juist diezelfde Van der Sloot. Nou mag je mij uitleggen. Zijn zij (de spelers) nou zo doof???? Is het ’t noordelijke dialect???? Of is die Van der Sloot nou echt zo ongrijpbaar???? Als één man zo goed is dan zet je er 1 man of 2 man op en zo’n gast scoort dan nooit 4 keer!!!! Aanpakken zo’n vent, maar ik heb hem lekker vrijuit zien dartelen. We gaan maar weer met een kater naar bed… gelijk slapen, verneukt zijn we toch al!

 81. De enge ziektes vliegen je hier weer naar je hoofd, jammer is dat..maar goed, dat zullen de emoties wel doen..

  anyway.. na een beroerde nacht al weer vroeg op.. en toen bedacht ik me iets…

  Is het een idee een open brief aan de Stentor te schrijven? Wel met wat nuances en met goede argumenten onderbouwd? Over het scoutingsbeleid, de zuinigheid van Marc cs, de combi’s, de SV’s, de jeugdopleiding, uiteraard de resultaten van de laatste jaren ( en vooral dit seizoen), de beloftes, etc etc..

  Ik heb me laten vertellen dat er wel leden van het MT meelezen, maar gezien de ontwikkelingen heb ik het idee dat ze totaal niet meeleven en meedenken met ons als supporters..dat ze onze club naar de kloten helpen..

  We missen ook een man als Hans de Vroome.. je kan zo’n clown als die Mulder toch werkelijk niet serieus nemen.

  En waar ik gewoon met m’n kop niet bij kan is dat een MVV die tot voor kort ook in betalingsmoeilijkheden heeft gezeten zo’n Daemen kan betalen. Of een FC Oss, vorige jaar nog Topklasser nota bene, een man asl van der Sloot in de gelederen heeft.

  Maar wat ik nog veel irritanter vind, en noem het jaloezie, is dat zo’n club als Olle, die toch de gehele voorhoede heeft zien vertrekken gewoon de periodetitel pakt. En hoe..

  Btw: goed dat lijf en leden nog heel zijn DT, toen je me smsde wat er gebeurd was schrok ik me echt wezenloos.. je had er zo’n zin in om naar Oss te gaan.. even 3 punten ophalen schreef je..
  Wat hebben ze ons als supporter te kakken gezet.. en dat is niet de eerste keer helaas..

 82. hahahahahahaha begint er op te lijken dat ze straks geld hebben om mee te nemen die bobo,s hunnie gewoon weer ander clubbie en wij naar de verdoemenis denk dat tijd rijp eens om als deventernaar aktie te gaan voeren tot nu toe zijn we makke lammetjes geweest die door hondjes van vertrouwen rustig zijn gebleven maar dit kan gewoon niet van top oss verliezen het mooie rood geel is er niet meer iedereen die het zag aankomen en ook enigzins iets er tegen deed heeft een stadionverbod op zak laten we onze ogen nou eens open doen ze maken expres gae kapot zitten er geen blauwe molletjes bij het bestuur en bobo,s hahahaha we hebben geen schuld maar dadelijk ook geen club meer beter schuld en goede spelers en meedraaien dan dit waar hoge heren spinnen op garen want zo is het wel zou zeggen volgende week echte aktie aktie en nog eens aktie we mogen dit niet laten gebeuren sorry dt er geen puntjes staan en etc maar ben kwaad kutzooi

 83. Teleurstelling zeer begrijpelijk, maar wat sommigen hier schrijven mbt die vreslijke ziekte, onbegrijpelijk en zeer laag bij de grond!

 84. Heerlijk om hier s rond te kijken.wat een niveau zeg!!!!!!!!

  Maar goed…dat is jaren het enige wat goed is,wat uit koekdorp komt

  FOZA ZWOLLEEEEEEE

 85. tja,

  gewoon weer wachten op de volgende wedstrijd en schreeuwen. we love u eagles we do.

  hahahhahahahaha

  wie is er nou achterbaks?

  prutsers.

  je kan net zoals ik je sc weggeven en alle ergennissen zijn voorbij, en anders niet tevreden maak er werk van.

  maar nee hoor gewoon lekker doorgaan eagles till i die.
  heroes pfff

 86. Eagles compleet afgedroogd op en buiten het veld.

  Ken je plaats!

 87. voor crazy side laten we een keer echt wat afspreken dan zullen we zien en niet met excuses komen we hebben geen autoos of iets dergelijks 24 febr lijkt me een mooie datum hebben jullie tijd genoeg om jullie pampers en rijbewijs te halen .

 88. haha oss heeft de site hier ook gevonden? stoere ventjes 9man tegen -50 man laat me niet lachen man.
  kijken of jullie ook stoer komen doen in deventer.

 89. Paar reacties met een ernstige ziekte verwijderd.

 90. Pffff, gaat er hier weer fijn op en geef iedereen eens ongelijk!!

  Schande, deze prestaties! Ben er weer ff fijn klaar mee!
  Geen ‘net niet’ seizoen, maar ‘vet niet’!!!

 91. we zitten lettelijk en figuurlijk in de hoek waar de klappen vallen. Wat is er met onze club aan de hand? Wie had er ooit nog eens kunnen voorspellen dat wij Eaglessupporters klappen zouden krijgen in Oss, en ook op het veld nog eens aan de broek zouden krijgen.

  Eris weinig meer over van onze roemruchte en overal gevreesde aanhang. Iedereen haakt af, en al het fanatisme wordt bij voorhand al de kop in gedrukt. Over een paar jaar zal niemand het meer hebben over de fanatieke harde kern van weleer, en zullen we door het leven gaan als ene clubje van het kaliber veendam, emmen en agovv.

  Met dank aan de mensen die nu aan het roer zitten bij de club.

  veel sterkte voor de jongens die gepakt zijn, ze moeten nog naar Deventer……

 92. Wij zijn anti combi, maar denk dat we volgend jaar toch maar eens afreizen naar oss!

 93. @oude garde…helemaal gelijk…moet verandering in komen

 94. Tijd voor actie. De wedstrijd tegen Cambuur lijkt me een goede wedstrijd daarvoor. Hoe en wat? Geen idee, laten we brainstormen. wel geweldloos uiteraard.

 95. Leuk hoor Olle, werden jullie vorig jaar ook niet kampioen van de eerste periode? Stumperdsss

 96. Drama. Makkelijk weggegeven tegengoals, verdediging inclusief Van der Vlag en exclusief Karami laten week in en week uit zien dat ze geen killers zijn. Gall heeft het niet op de rit, wat hij zelf ook ruiterlijk toegeeft. Maar goed, wanneer de resultaten met dit spelersmateriaal uitblijven, dan moet er iets gebeuren. Met zo’n verdediging ga je er thuis met 0-6 af tegen Feyenoord.

  Kut om te horen DT. Aan de andere kant kun je dit altijd verwachten als je op eigen vervoer gaat, zelfs van een nietszeggend clubje als Top. Vindt de reacties over “je houdt je aan de regels en dan krijg je dit” een beetje zielig en niet getuigen van enige realiteitszin. Bij een uitwedstrijd met een autocombi kunnen dit soort dingen nu eenmaal gebeuren. Wat oude garde zegt, vroeger zouden we hier niet van op kijken. Maar helaas lijken die tijden soms voorbij, ook al heeft de club natuurlijk alles gedaan om het fanatisme uit te bannen. Die jochies uit Oss komen in februari naar Deventer, dus dan zullen we het een en ander nog wel eens zien. Misschien is het dan weer eens tijd om ouderwets uit de slof te schieten.

  Voor nu is het huilen met de pet op, maar zit er niets anders op dan naar de Adelaarshorst te trekken.

 97. Wow, ben gechoqueerd door het lezen van het verhaal van DT. Waar wij standaard met autocombi moeten reizen, kan de harde kern van Oss zonder enige bewaking (een groep van 50 valt gauw op lijkt me?) vrij rondlopen en een busje aanvallen. Schandalig dit, heb er geen woorden voor. DT, sterkte met ’t verwerken van dit laffe gedoe van hun, en we zien elkaar snel weer.

 98. Natuurlijk erg vervelend voor DT, maar er zijn tijden in Deventer geweest dat we dit ook zelf deden. Want wie heeft het lef om in een busje met de vlag van de tegenstander door Deventer te rijden? Actie = reactie helaas en die gasten van Oss kunnen ook niet ruiken dat er geen HK in het busje zat.. Maargoed dan nog laf om met 50 man op het busje af te stormen..

  Zoals hierboven al beschreven doet het mij ook pijn dat GAE een beetje dood is, op zowel fanatisme als voetbal..

 99. DT en zijn maten goed dat jullie weer terug zijn.
  Een zeer laffe daad en dat nog wel vóór de wedstrijd.

  Verder moet de club nu echt wel in grijpen in de staf/selectie. Dit is té erg voor woorden!

 100. Er valt wel iets voor te zeggen dat er een reactie volgt als je met een busje met GAE vlag door Oss rijdt. Maar dat doet er niks aan af dat 50 man tegen 9 gewoon erg laf is.

 101. Wat reacties van blauwvingertjes verwijderd en bans aan hen uitgedeeld. Verder zien we soms nog mensen een emailadres bij hun reactie invullen. Als je daar veel behoefte aan hebt moet je dat vooral doen, maar het hoeft dus niet.

 102. die vlag zagen ze eerst nog geeneens maar de reclame op het busje dat werkte als een bekende lap op een stier

 103. Bozen van het Oosten: als je Zwolse reacties verwijdert, dan zal dat wel terecht zijn geweest. Maar ga je alsjeblieft helemaal kapotschamen voor de meest verschrikkelijke reacties die je dan niet verwijdert.

 104. Wordt nooit meer wat ..Ik wacht al 20 jaar op iets moois.

  Sinds die “HELD” van obikulu, pothoven,steinman ,cameron en vele andere prutsers
  inclusief sommige van het bestuur is het bergafwaarts gegaan.

  WE HEBBEN 9 nieuwe spelers nodig !!!

  WAT EEN DRAMA,

 105. @bozen van het Oosten.
  Die kleine kinders heb je altijd, bij ons, bij jullie en elke andere club. laat mekaar toch lekker in de waarde en respecteer elkaar. Inplaats van zielig provoceren op internet sites.

  Wat betreft GAE zelf, hoop dat jullie er snel bovenop komen. Ook al kunnen we mekaar afschieten om het maar zo te zeggen, dit is jullie onwaardig en als supporter wil je dit niet mee maken dat je club zo voetbalt en je bestuur zo handelt. ( Weten wij als geen ander met van Vliet ;-) )

  Wat betreft DT, tja hoe zielig het ook is van Oss om met 50 man op jullie af te komen. Jullie lokten het wel zelf uit door met duidelijk uitdraging van je club in Oss zelf te rijden. Ook door jullie eigen verleden van julie HK kun je dan wachten op een reactie op zo’n moment. Helaas voor jullie dus.

 106. Dat gezeik over zwolle.

  We hebben ons inderdaad een niveau naar beneden gehaald sportief en haat.

  in de jaren 80 , was het ajax, utrecht, feyenoord, twente , den haag , groningen
  onze rivalen.PEC of zwolle was helemaal niet aan de orde.

  We zijn gezakt naar een zeer laag niveau en zelfs zwolle is sportief vele malen beter, dat zegt nu alles over mij ooit mooie club” GO AHEAD”

  Totaal naar de kloten !

 107. Aan anoniem: die meest verschrikkelijke reacties hebben we wel verwijderd.

 108. @zwollenaar, als eerste mijn compliment voor je serieuse post,zijn wij normaal gezien niet gewend uit 038.(in iedergeval niet vaak). Als 2e verzeker jou en nog wat mensen die hier posten, wij waren met zijn 9 en , en zijn fanatieke GAEsupporters, die enkel en alleen naar de parking van het stadion reden, en niet wat sommigen zeggen, met je vlag door oss rijden en een reactie uitlokten, altijd als wij gaan hebben wij vlaggen ook mee, en wat sabine al aangaf , ze zagen Deventer Taxi op ut busje staan en vielen onze bus van voren aan en omsingelden ons,later pakten ze de vlag van achteren, een geval van ‘op het verkeerde tijdstip, op de verkeerde plaats ‘zijn.Nogmaals ik ben zeker niet iemand die het opzoekt of 1 van mijn maten, vind het alleen vreemd dat die grote jongens zo makkelijk ons konden omsingelen en aanvallen , terwijl er helemaal geen reden voor was. De meesten in de bus waren 40tigers die het nodige vroeger hebben meegemaakt, maar dit had niemand van ons verwacht, op zo’n plek dichtbij het stadion.
  Verder heb ik er genoeg over gezegd, zielig dat er mensen zijn die ongelofelijk op kicken om mensen van andere de kop in te slaan en dan ook nog met zo’n overmacht.Meest belangrijke vind ik dat ons team allerbelabbertst speelt.
  By the way gefel. met jullie kampioenschap..
  Forza GAE DEVENTER
  EA71

 109. Wat kun je na zo’n avond als gisteren kwijt.
  Dat oss laf is om met 50 man 9 man aan te vallen of dat spelers die met 0-2 voorstaan zich zo te kijk zetten door met 5-3 te verliezen..

  Fc oss wordt door hun eigen stadion speaker nog gewoon top oss genoemd is geen wereldelftal.
  Van de sloot was de beste man van het veld zag hem goeie ballen geven en scoorde ook nog.Een vrije trap en en een schot van een heel aantal meter.Wat mij het meest verbaasd is dat iedereen weet dat je van de sloot geen ruimtes moet geven,maar wat schetst mijn verbazing niemand pakte hem aan.Er hebben 2 a 3 man op hem gestaan zowel kharami als ouweland en geen van hem maar iets.,Hun keeper komt wel zijn goal uitlopen pakte geen bal stompte alles weg.Wij moeten ons zeer diep schamen en ook nu moeten de mensen ook binnen de club hun verantwoordelijkheid maar eens gaan nemen.
  Gall stond na 90 minuten tegen een hekje aan en wist het zelf ook niet meer.
  Kan iemand mij uitleggen waarom houtkoop na de 0-2 op snelheid langs zijn man gaat en in de zestien niet normaal de bal afspeelt,maar gaat lopen pingelen.Oss kwam daarna gewoon terug in de wedstrijd en de rest laten we er niet meer over beginnen.Schuurman goed gespeeld en hard gewerkt.

  Oss jullie gaan nog zat problemen krijgen in deventer wat jullie hebben gedaan dat kan niet dat is gewoon laf en verder was het een pokke avond en de onrust en geen drie punten.

 110. Hoe meer vergeldingsakties op internet hoe hoger de politieinzet.

  Maar als bijna iedereen zingt : Wij zijn niet bang voor Amsterdam, We zijn niet bang voor Willem 2 en nu weer Wij zijn niet bang voor Rotterdam dan identificeer je idd niet meer als een gevreesde aanhang. Wij zijn dan net Calimero. Zij zijn groot en wij zijn klein.
  KOM OP GVD: WIJ ZIJN GAE
  We shall not be moved!!

 111. Hoe meer vergeldingsakties op internet hoe hoger de politieinzet.

  Maar als bijna iedereen zingt : Wij zijn niet bang voor Amsterdam, We zijn niet bang voor Willem 2 en nu weer Wij zijn niet bang voor Rotterdam dan identificeer je idd niet meer als een gevreesde aanhang. Wij zijn dan net Calimero. Zij zijn groot en wij zijn klein.
  KOM OP GVD: WIJ ZIJN GAE
  We shall not be moved!!

 112. Over het voetbal kan ik kort zijn…. GODVERDOMME!!!!!!!!!

  @Crazy Site (stoer probleemjongetje…..) Deze is echt geleend hoor boefje, ken je plaats zal 24 februari behoorlijk hard voor jullie gaan gelden, als jullie in elk geval het lef hebben met deze 50 a 60 gedoemden naar Deventer te komen….
  In dit busje zaten 2 mannen die mij zeer aan het hart gaan, heb ze beiden al aan de telefoon gehad en hetzelfde gezecht. Deze 2 mannen weten, en veel van de bezoekers van deze site die mij kennen, dat ik meen als ik nogmaals zeg…..

  DEZE IS GELEEND OSS!!! 24 FEBRUARI IS DE DAG DAT JULLIE KENNIS GAAN MAKEN MET GRAZY DEVENTER!!!!

 113. @ DT,

  Ach we zijn allemaal nou eenmaal mensen en voetbal liefhebbers de 1 op een andere manier dan de andere. Maar allemaal met passie. Als het aan mij lag zou je met elke wedstrijd bij elkaar in de stad een biertje moeten kunnen drinken zoals wij dat kunnen met Volendam b.v. Onder de wedstrijd is het een ander verhaal. Maarja helaas zal dat never nooit niet gebeuren. Strijd en onrust hoort erbij. Maar zulke dingen, doe dat lekker op afspraak ergens in een weiland en laat de supporters die daar niks mee hebben lekker met rust.

  En doelde ook niet alleen op jullie vlag maar ook op de taxi naam ;-) Maar meende te lezen dat jullie in de stad zelf reden, dat klopt dus niet. Dan ligt de schuld puur bij Oss zelf. Bij een auto combi mogen de aanrij routes never nooit niet zo open liggen voor het thuis publiek.

  P.s. Verheug me op de wedstrijden onderling en hoop op meer passie en strijd ( bij spelers en publiek ) dan afgelopen seizoen, was me veels te stil ;-)

 114. Ik ben woest op het elftal en die lafbekken van oss.Met 40-50 man op 1 busje.Grote jongens zijn ze.de heenweg was super lekker zingen en bier en later zit je tussen een horde zombies.Van alle kanten kwamen ze. maar ze hebben ook een paar klappen gehad we hebben van alles gedaan om ze buiten te houden.+ je krijgt een kutwedstrijd te zien.het elftal moet leren dat de wedtrijd 90 minuten duurt groeten Daan

 115. Wat een laffe skooiers zeg! Klote oss. tis niets en het zal nooit iets worden

 116. De meest supporters zijn net zo slecht als het bestuur!!!!!!!!

  Voor de seizoenstart gaf ik al aan dat het een klote selectie is!

  Dan ben je meteen weer negatief, en een droeftoeter.

  Het bestuur maakt deze fout, maar vele supporters riepen voor het seizoen dat het allemaal goed komt. Hoe kan je dan naar het beleid wijzen als je zelf net zo positivo bent.

  Jullie maken allemaal de club kapot.
  KUT POSITIVO’S DRINK NU DE GIFBEKER MAAR LEEG.

 117. Ik zit nog steeds op nieuws te wachten van de club uit. Over bepaalde sancties oid. Kan echt niet zo langer. Of het de trainer is of de selectie of bestuur laat ik maar in het midden, ze falen allemaal tot nu toe.

 118. Tja, die hard, ik zag het ook al aankomen. Al blijk ik voorlopig nog te positief te zijn geweest met mijn voorspelling dat we bovenin de middenmoot, onderaan de subtop zouden spelen. Zelfs dat lijkt te hoog gegrepen. Nu hopen dat iedereen volgend jaar niet in al die sprookjes trapt.

 119. Respect voor deventerturk.
  Trieste acties,heeft wel iets weg van Vandas noord.

 120. kan me nog voor de geest halen dat het motto van de oude site iets inhield in de zin van : behalve bende beuken houden we ook van go ahead eagles ? Vind dat nogal tegenstrijdig met de reacties…. jullie zijn geen kinderen en moeders, als je met 9 man in een busje zit en bij oss vak aankomt met go ahead aanwijzingen erop….
  Dat is gewoon niet handig en heb je (mazzel) dat tbij oss is

  Begrijp meniet verkeerd, ik vind het heelvervelend voor jullie, maar na al die jaren weet je toch hoe zoiets gaat …

 121. Hmm, nu pas heel t verhaal vann dt gelezen, bovenstaande vind ik toch niet erg gelukkig geschreven, jullie stonden er met elkaar en bleven bij elkaar, en belangrijker, waren er voor elkaar.

  Oss lafbekken.

 122. Praat het allemaal van je af, dat is het enige dat helpt. Afspraak met GGZ maken en praten, praten, praten… Doos tissues helpt ook.

 123. Maar de successen komen niet zomaar aangevlogen, zegt Krul tegen Sky Sports. “We hebben hard gewerkt aan de verdedigende kant van ons spel, dat werpt nu zijn vruchten af. Je had de kleedkamer moeten zien na afloop. Iedereen was stil omdat ze zo moe waren. Ze waren bekaf. Ze hebben echt heel hard gewerkt.”

  Een stukje over de wedstrijdbeleving van Newcastle United……

  Dit is wat wij verlangen van onze selectie: je kan kan geen vorm hebben, je kan geen geluk hebben, mooi voetbal kan niet altijd, maar je moet er 90 minuten opklappen, je teammaten helpen en je verdomme helemaal leeg spelen. Dat is wat er ontbreekt en dan komt de rest echt vanzelf wel!

 124. @Mongol
  Laar iedereen in zijn waarde en speel niet op de man. Laat dan in ieder geval weten wie je bent, dat is wel zo netjes. Anoniem afzeiken kan iedereen.

 125. Het is triest dat er op deze manier gereageerd word op deze site. Het is gewoon een feit dat als je met een herkenbaar voertuig in de stad van de tegenstander komt je dit soort dingen kân verwachten.

  Aan de andere kant, deze wedstrijd is door de autoriteiten benoemd tot een autocombi wedstrijd. Dus mag je het veilig genoeg achten om met eigen auto de wedstrijd te bezoeken. Dit was niet het geval dus kan dit de gemeente Oss worden aangerekend, zij moeten de veiligheid van de bezoekers kunnen garanderen of anders geen autocombi adviseren. Je had er niet aan moeten denken dat DT z’n kleine mee had genomen naar de wedstrijd…

  In Deventer zou precies hetzelfde gebeurd zijn als er een busje van de tegenstander zo vrij rondreed langs onze Harde Kern.. Alleen hier zit de politie er zo op dat dat niet meer mogelijk is. Had de stoere jongens uit Oss wel willen zien als er 50 man van ons waren geweest, dan was het een ander verhaal geweest.

  @Mongol, ga geen namen strooien op het internet, als je een stoere jongen bent zeg dan in levende lijve tegen kalesikepse wat je van hem denkt. Of durf je dat niet….?

 126. @verrekte mongol

  Lekkere reactie van je, draagt ook echt bij aan de discussie, of weet je niet waar het hierom gaat? Je naam zegt het al……. inteelt-tokkie dat je bent…… kansloos figuur….. figuren zoals jij hebben we in NL al veel te veel, kost de maatschappie handen vol geld….en dat terwijl een spuitje een goedkope oplossing is.
  Nou, neem een prozaq en meldt je maar weer gauw bij het riagg….ouwe keiharde hooligan !!

  Vwb de wedstrijd om na me eigen ongenoegen op bovenstaande stakker te hebben botgevierd :

  DEVENTER ONWAARDIG
  ROOD GEEL ONWAARDIG
  EEN GROTE GODVERGETEN SCHANDE

  Je staat als club, stad, supporter compleet voor lul !!!
  Heren beleidsbepalers bij GAE…doe gvd de ogen eens open …… en schei eens uit met dat bangerikken beleid……..
  Dit kost me zo wel heel veel tv’s !!!! *met platinum member card weer mediamarkt bezoekt*

  S C H A N D E !!!!!!!!

 127. Reken er maar trouwens op dat de autocombi’s nu gedeeltelijk gaan wijzigen dat je vanaf de parkeerplaats waar je omwisselkaart haalt al meteen veel politie mee gaat krijgen.

 128. @verrekte mongol
  ik ruik hier een beetje jaloezie????

  maak jij jezelf ook ff bekend dan???

 129. @ ollenaar: wat ken ons dat nou bout’n? ga centen tellen ofzo

 130. En trouwens @Die Hard: Adem in… adem uit.. chill out man!

 131. Kunnen die ossenaren wel blij doen, maar ze hebben geluk gehad dat wij met 40 man terug zijn gestuurd in een cafe vlak bij oss.. Wij belden hun nog op en wouden ze na de wedstrijd treffen.. En geloof me dan hadden ze wel anders gepiept.. Helaaa moesten wij onder politie begeleiging de stad weer uit..

 132. jongens waar gaat dit over, als je echt wat van elkaar vind dan moet je dat gewoon recht in iemand bek willen en durven zeggen klaar dan ben je een grote jongen..

  WAT ER AAN DE HAND IS IS DAT WE NU WEL HEEL ERG SNEL AFGLIJDEN, BINNEN EN BUITEN HET VELD..
  EN DAT IS GODVERDOMME TRIEST..

  ACTIES ACTIES GERICHT TEGEN SPELERS KK BESTUUR EN TS..

  EN WORD DIE WEDSTRIJD VERLOREN OVER 2 WEKEN THUIS TEGEN CAMHOER..
  DAN ZOU IK ZEGGEN DAN BREEKT DE HEL LOS..

  IK ZOU ZEGGEN THUIS TEGEN CAMBUUR LATEN WE VOSSELMAN DROSTE EN TURK HARD TOEZINGEN(POSITIEF BEDOEL IK DAN HE)….DAN HOU JE HET NETJES MAAR KOMT WEL KEIHARD AAN LIJKT ME ZO…
  IK HEB AL EEN SUPER ACTIE BEDACHT..

 133. Buiten t veld? Omdat hun met 50man een busje van 9 personen aanpakken die gwn naar de wedstrijd gaan verlies je het nog niet buiten t veld hoor..logisch dat je dan weinig kan beginnen.. Helaas waren wij veel later in oss.. We hadden denk ik net 1biertje op dar in t cafe, toen kwamen er 3 stillen uit dter t cafe in en niet veel later een peleton wouten.. Anderswas t wel anders gelopen..

 134. Btw ik sta liever dertiende met kutvoetbal dan dit hoor

  Haha allemaal kinderen, haha.. Leuk jodenliedjes zingen hihihi

 135. als je dan toch wat wil tegen oss moet je het niet thuis doen, maar gewoon een keer onverwacht bij ze op de stoep staan tijdens een thuiswedstrijd van hun. Met de thuiswedstrijd krijg je de kans toch niet.

  Het is en bijft triest dat we ons tegenwoordig moeten meten aan clubs als Oss, Dort en Helmond. Foei, wat gaat de tijd toch snel, en wat zitten we met alles in het verval.

 136. Mensen, mensen, mensen, laat die verrekte mongol alsjeblieft voor wat het is. Waarom ? Hij heeft bij zijn reacties het emailadres sk@hotmail.com ingevuld. Iedereen zal dan wel weten hoelaat het is.

  Behoeft verder geen uitleg dat zijn reacties zijn verwijderd en dat hij een ban heeft gekregen.

 137. @Verrekte mongol….. Hahahahahahahaha.. je hebt helemaal gelijk hoor, mij maakt het echt geen zak uit dat iedereen weet dat Kalesikepse Marco Oosterbroek uit Epse is… totaal geen probleem mee. Dat mag je zeggen, no problemo.. en dat jij hier jouw naam niet wil geven… prima, ik respecteer dat wel. Maar nu jij je zo hebt lopen uiten over mij, vind ik wel dat je de volgende thuiswedstrijd ff zelf persoonlijk naar mij toe moet komen, dan weet enkel ik wie jij bent (ik hou dat wel voor me gozert….)…..

  En of ik Straathoekwerker/ jongerenwerker ben heeft totaal niets te maken met mijn passie t.o.v. vrienden van mij waarvoor ik op wil komen, dus ik vertel/ laat zien, aan de wereld enkel en alleen maar dat ik een met veel emotie bezittend en passie overvloeiende vriend ben (ook dat hoort dan bij dit spelletje)…… Maar een wannabee ben ik allerminst mongol, ik maak mij tenminste bekend door te delen wat voor mij passie is, nu jij nog….

  En met mijn liedjes schrijven gaat et wel oke, ook daarin ben ik geen wannabee en ken ik mijn grenzen en beperkingen, maar ik doe het voor diegene die er wel van kunnen genieten en zich kunnen herkennen in mijn verhaal. Ik doe het zeker niet voor personen die daar de waarde niet van in kunnen zien…. Ik bespeur overigens geen jaloezie bij je hoor, enkel gebrek aan inlevingsvermogen.

 138. Ik ben overigens wel een in Epse woonachtige Deventernaar…. Laat dat vooral wel duidelijk zijn voor een ieder….

 139. Hahhahaha die knaepjes uit schwolle. Zie ze elkaar eens lekker betasten. Hebben ze zeker van meneer pastoor of de dominee geleerd.

  Maar goed,

  Wel even de opmerking dat dit geen date-site voor eenzame hooligans is. Laat dat geblèr over wraak tegen Oss en dat soort onzin achterwege. Diegene die Oss echt even op hun ‘plaats willen zetten’ kondigen dat niet aan op internet lijkt me.

 140. ik vind de raps van vruchie veel beter dan die van kale sik, maar dat maakt kale sik nog geen slecht mens. Laat je niet gek maken marco.

 141. laffe actie hoor van die ossenaren vieze teringlijers. wel stoer om met 50 man tegen 9 man te gaan, kijken of ze ook zo stoer zijn in Deventer

 142. ik wil toch even reageren op anoniem kom niet aan kalesik want anders kom je ook aan ons allemaal en wat zijn muziek betreft ik weet wat er voor een diepe achtergrond aanzit en als jij dat zou weten zou je zeer zeker niet zo reageren en voor kalesik thanks man forever gae

 143. sorry ik bedoelde verekkte mongol naam zegt het zelf al

 144. Jongens even weer over voetbal zelf. Hebben jullie ook zo’n voorgevoel dat Kromkamp dit seizoen niet af gaat maken als het zo doorgaat ? Volgens mij heeft hij een amateurcontract en kan hij dus elk moment stoppen. Hijzelf en de rest bakt er niet veel van, dus ik vraag me af hoeveel lol hij eraan beleeft (voor het geld hoeft hij het niet te doen).

 145. ten eerste was niet netjes om busje aan te vallen maar jullie moeten de schuld zoeken bij die 40 man die teruggestuurd zijn,zij zochten contact met ons en er stond al een paar uur een opgefokte groep ossenaren klaar maar jullie kwamen maar niet opdagen,toen er naar het stadion gelopen werd kwamen ze toevallig busje tegen die ook nog deventer begon te roepen.werd gedacht dat het jullie groep was en dus aangevallen maar echt maar door een man of 10-15 niet meer.had wel liever jullie groep tegen gekomen ,wij hadden goeie groep,veel og. oja waren ook nog molukkers uit zwolle bij ons gegroet

 146. we hebben het volgens mij teveel over randzaken. Het gaat er nu om dat het team als een krant speelt; dat er weinig hoop is op verbetering en dat het technische beleid ver en ver onder de maat is. Dat het haha “driejarenplan” al jaren niet word gehaald en dat hier geen consequenties uit worden getrokken. Dat er valse beloftes zijn gedaan mbt de selectie. Dat we misschien volgend jaar voor het kampioenschap gaan (citaat Gall). Dat er een groot gat is tussen supporters en beleidsmakers etc etc.

 147. Klopt Jeroen, je slaat de spijker op zijn kop. Allemaal zaken die compleet de mist ingaan bij de club. Ik slaap er nog steeds slecht van. Wat is de harde realiteit duidelijk geworden zeg, afgelopen vrijdag. Sinds het bijna promotieseizoen zijn we allemaal wat positiever ingesteld geweest. Helaas bleek het allemaal gebaseerd op gebakken lucht.

 148. @top on…..molukkers,moeten we daar extra bang om worden?
  Zegt al genoeg dat ze met jullie samen doen

 149. @ top

  Molukkers????
  sorry hoor daar maar daar worden wij niet bang van, sukkel.
  Dat was Anthony cker, maar dat was tog een Twentehooligan uit Rijssen….oja die apen hebben familie in olle vandaar dat die bavianen bij jullie waren.
  Je kunt wel zien dat die apen uit olle geen reet om fc olle geven anders waren ze wel bij hun cluppie om periode te vieren.Nee zij gaan helemaal naar oss om tegen Eagles te rellen hahahhaha SUKKELS!
  En trouwens die apen uit olle zijn GEEN molukkers, het zijn Indonesiers, hun ouders waren te bang om voor Nederland te kiezen dus liepen ze maar over!

  Ossenaren, jullie komen ooit nog een x de verkeerde tegen!
  DT en de rest, sterkte!

 150. @ TOP

  die molukker was Anthony cker…..was toch een Twentehoolie???
  Waren gasten uit Nistelrode die weer fam hebben in olle, sjappies.
  Wat wil je daarmee zeggen eigenlijk, kneus. Dat zegt wel iets van die apen uit olle, kan je club de periode pakken ga je helemaal naar oss om tegen eagles te rellen hahahahaha sukkels!!!!!
  Trouwens, die apen uit olle zijn geen molukkers maar indo’s!!!!
  hun ouders sketen hem en liepen over naar indonesie, in nederland aangekomen werden ze in 1 wijk gestopt, dat is nu dus olle.Dat zegt genoeg over die apen van de vanda’s.(Pinda’s)

  DT en de rest van de boys….ze moeten nog naar ons komen!

 151. Duurde uren? We hebben van te voren niet eens contact gehad dus dan wacht t voor nix.. Toen wij in oss waren belden wij gelijk gebeld en toen hoorde wij net dat jullie in t stadion zaten. Dat busje was toen net aangevallen.. Maat doe lekker trots.. Will meet again.. En wij waren liever ook niet terug gestuurd.. Geloof me me maar

 152. Er is nu wel weer genoeg geluld over de busjeskwestie en alles wat ermee te maken had. Als je nog wat wil moet je dat dan maar buiten internet laten merken of doen. Hier houden we er nu over op.

 153. OPROEP AAN DE HELE OUDE HARDE KERN ; LATEN WE MET ALLE OUDE JONGENS EN DAT ZIJN ER HEEL WAT OF DIE SYMPATIE HEBBEN MET GAE BIJELKAAR KOMEN EN EEN MARS DOEN NAAR HET STADION EN NIET OMDAT WE HET GOED DOEN MAAR OMDAT WE ER GENOEG VAN HEBBEN TOEN ONS CLUBHUUS TEN ONDER GING HEBBEN WE OOK EEN STATMENT GEMAAKT EN EEN MARS [FOTO] DOOR DEVENTER GEMAAKT VIND DAT HET NU TIJD WORD DAT ALLE OUDE JONGENS EEN STATMENT MAKEN VAN WAT WE HEBBEN OPGEBOUWT IN AL DIE JAREN MET DE NODIGE GELDBOETE,S EN SV ETC MET DE TEST BLOED .ZWEET .TRANEN ALS WIJ HET NIET MEER DOEN DOET NIEMAND HET MEER WE KUNNEN ZAT 500 TOT 600 MAN OP DE BEEN KRIJGEN OM NU EENS TE LATEN ZIEN DAT WE HET NIET MEER PIKKEN ZEG HET VOORT EN APELDOORN GEKKE HUIS EN ALLE ANDERE MENSEN DIE ONS ZO HEBBEN GEMAAKT ZOALS WE WAREN KOM MASSAAL BIJ DE VOLGENDE WEDSTRIJD EN WE LATEN ZIEN DAT DE HEL VAN DEVENTER NOG STEEDS BESTAAT

 154. @djk hou op met ons voor lul te zetten,je praat als een kip zonder kop!Eerst zeg je dat er geen contact is geweest,dan weer dat ze hadden moeten wachten want ze wisten dat jullie kwamen.
  Snap ook niet dat jullie oss niet in konden en jullie je eigen WEER terug laten sturen terwijl DT gewoon oss in kan rijden met een taxibus met vlag en al!
  Als ik hoor wat er voor een groep klaar stond in oss mogen jullie blij zijn dat je bent terug gestuurd!

 155. @gae, DT kwam met de autocombi, de 40 man in kwestie vanzelfsprekend niet… Vandaar dat DT gewoon Oss in kon en die overige 40 niet, de politie zat er (wederom) strak op….

  Maar laten we dit gelul op internet over (vergeldings)acties op hooligangebied kappen, iedereen kan hier meelezen en dan is niet zo handig om al die stoere taal hier te plaatsen..

  We moeten ons richten op GAE, het is gewoon een feit dat we genaait worden door het bestuur. Het Masterplan van Overmars en co. wat ons binnen 3 (?) jaar naar de top van de JL zou moeten brengen is TOTAAL MISLUKT!! Een ieder die op zijn werk de afspraken niet na kan komen zou op zijn minst flink op z’n kloten krijgen. Wij zijn echter nog mild door vorig seizoen elke keer af te wachten op betere prestaties; Een illusie!!!

  Nu is de tijd gekomen dat wij laten zien dat de club van ons is! Wij zijn Go Ahead Eagles en niet Mulder, niet Overmars, niet Gall en ook Kromkamp niet. Go Ahead Eagles is Jannie, DT, Raalte, Schoutenweg, Hullie en ga zo maar door; de supporters dus! De rest zijn allemaal passanten.. Deze supporters maken de club tot wat hij is. Wanneer wij ons keer op keer laten bedriegen door die lui in de bestuurskamer komt er een moment dat het bestuur vervreemd van zijn achterban, wanneer dit nog niet gebeurd is. Op dat moment zullen wij afglijden tot een nog bedenkelijker niveau als dat van dit moment..

  Nee medesupporters, het is tijd dat wij laten zien en horen dat wij het hier niet mee eens zijn. De club is van ons!!

  KOMOPTAN EAGLES!!

 156. inderdaad….DE CLUB IS VAN ONS!!!!!

  ACTIE….REACTIE!!!!

  VEEEEEEL WOORDEN….WEINIG DADEN!!!

  FORZA EAGLES DEVENTER!!!

 157. zijn wij nu de 12e man of niet??????

  of moeten we allemaal als blinde naar het stadion komen? met als smoes: ja ik hoorde wel wat,maar kon het niet zien!!! of? zag je die tackle?nee sorry ben blind (net zoals sanders)!!! OOGKLEPPEN LOS DOEN….VOETBALLEN…VOETBALLEN!!!!

 158. Hey djk, het was al klaar. Dat bepaal jij niet, dus reactie verwijderd.

 159. We pikken het niet meer het is nu afgelopen alle toegansgangs poorten gaan de vogende wedstrijd op slot We zijn toch geen mongolen die ons laten leiden door een aantal lieden die weliwaar de club schuldloos blijft houden Maar geloof me iedereen die ovemars kent weet dat hij er zelf weining geld in heeft zitten maar wel telkens op de voorgrond treedt door dat de club schuldloos is Denk dat tjd word dat de media moet weten dat overmars op een volgescheten stinkenke wc pot zit die hij schijn heilig op slot houd W aarom denk je dt ie niet naar ajakkas is gegaan Ook daar ziJn mensen die al hebben gehoord dat ie niet goed zijn werk doet hier en ik denk zElf dat de V.I ER EENS MOET DUIKEN want ik geloof zo,n beetje dat ze zelf de zakken aan het vullen zijn met ons clubimago Maar dat ze de echte gae steeds meer vergeten

 160. Die randzaken krijg je als je eigen club zo bezig is.
  Kom op zeg, verliezen van oss nadat je met 0-2 voor staat? WTF?
  Er zou eens een goeie eerlijke reactie moeten komen vanuit de club zelf, over dit wanbeleid, trieste gebeurtenissen! Ga stoppen met zuinig beleid, trek mensen aan die het team op sleeptouw mee kunnen nemen en ons EINDELIJK eens helpen aan een overwinning. Ook dat men altijd bang was om na de horst te komen moet weer terug komen, spelers van het uit team moet gewoon weer gaan denken: kut, tegen GAE, goeie club, veel drang om de bal te jatten en veel drang na voren!
  Nu denkt elke club dat het hier bij ons een eitje is en verlies je simpelweg van een oss.
  Er moet iets gebeuren, klaar!
  BovanMo je hebt gelijk, gooi een brief na de stensator, miss helpt zoiets? (hopelijk)

  Dat er hier ook gesproken word voor een revange op oss “hooli’s” is deels wel te begrijpen. 50 vs 9, beetje zwak niet?? Maar ook actie vraagt om reactie! Gewoon “afw88” tot februari!

  En wat betreft die gast die zeikt over kale: vind wel stoer, anonieme naam nemen en iemand afzeiken (dat neem ik uit op de reacties van sommige!) dat wel stoer hoor! Over zijn muziek: ben geen fan van dat soort muziek, ma inderdaad, de reden er8er van sommige nummers en dan zo verwoorden is zeker goed bezig! Mijn zoontje is fan van hem gehehe en ik draai ut ook!

  Tegen camboer komen “geweldloze” acties? Wie wat waar en hoe?
  sommige hebben mijn email adres hier dus breng mij dan ook ff op de hoogte wil je?
  Zit miss in dat skeit drenthe, waar onze TOPspelers vandaan komen, dus krijg niet alles mee :'( (kutzooi, moet snel trug)

  Ow en voor sommige hier ook: gebruik ajb . , ? ! end. want het is niet makkelijk te lezen als je aan 1 stuk door raaskalkt!

  Cheersssssssss

 161. Op veler verzoek hierbij de trainingstijden van GA Eagles voor de maand oktober. Nadrukkelijk wijzen we er op dat deze tijden onder voorbehoud van wijzigingen zijn.

  ma 3 okt. 10.00 uur en 14.00 uur
  di 4 okt 10.00 uur
  wo 5 okt 10.00 uur
  vr 7 okt 10.00 uur (onder voorbehoud)
  ma 10 okt 10.00 uur (kracht) en 14.00 uur
  di 11 okt 10.00 uur
  do 13 okt 10.00 uur
  vr 14 okt 10.00 uur
  za 15 okt 10.00 uur
  ma 17 okt 10.00 uur
  wo 19 okt 10.00 uur (kracht) en 14.00 uur
  do 20 okt 10.00 uur
  vr 21 okt 10.00 uur (onder voorbehoud)
  za 22 okt 10.00 uur
  ma 24 okt 10.00 uur
  di 25 okt 10.00 uur
  wo 26 okt 10.00 uur
  vr 28 okt 10.00 uur
  za 29 okt 10.00 uur
  ma 31 okt 10.00 uur

  Staat er een datum tussen, wanneer we langs kunnen met 500 man of zo om antwoorden te halen?

 162. Schandalig wat er allemaal gebeurd is daar in Oss. Deventer turk dapper van je hoe je gehandelt hebt, en K.T over de verloop vh wedstrijd.

 163. Pffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff wat een verhalen hier (ben er wel ff mee bezig geweest om dit door te worstelen, maar dat terzijde), hieruit blijkt dat wel dat de club echt in de harten van ons allen zit. We zakken af naar een bedenkelijk niveau zowel binnen als buiten het veld. Denk dat het tijd wordt voor een ieder om eens in spiegel te kijken, en tot de conclusie moet komen of hij/zij nog wel voor de volle 100% bij deze club wil horen, zoniet DAN MOET JE LEKKER OPZOTEN bij onze club. Wat mij het meest opvalt is toch de instelling van onze spelers het zegt toch genoeg dat spelers geen slijdingen nemen, hun poot terug trekken, elkaar niet coachen in het veld. Spelers jullie moeten jullie schamen de meesten van jullie zijn het niet waard om het mooie rood/gele shirt te dragen, om in ons mooie stadion te spelen. Oke ik snap ook wel dat de meeste hier spelen voor de maneten, maar vecht gvd, zet je poot erin, EN WORD GEWOON MOE TIJDENS EEN WEDSTRIJD of is dit ook al teveel gevraagd? spelers van gae deventer WORD WAKKER.

 164. Vergeldingsacties is voor Palestijnen en joden. Daar moeten we het niet aan beginnen.
  Wat me wel frustreert is dat die autocombi helemaal waardeloos is!!!
  Kan me voorstellen dat een aantal Eaglessupporters niet meer de behoefte voelt om met de auto naar uitwedstrijden te gaan. Het zal jouw auto maar zijn die daar even vernield wordt door een stel Brabantse kinderen. Waar was die politie dan? Ik kan niet begrijpen dat DT nog zoveel lovende woorden had voor die zwakzinnige in uniform.
  Het meest veilige is gewoon vrijvervoer! Gaat er gewoon een grote groep met de trein. Hoeven we ons niet meer zorgen te maken over 50 Ossenaren of Veendammers(of wat voor een boeren dan ook) die staan te wachten. Want die lui gaan echt niets doen als je met een groep van 150 -300 aan komt zetten. Bijkomend voordeel aan vrijvervoer is ook nog eens dat je met de trein kan. Hoeft niemand zich zorgen te maken over zijn auto. Kortom: de autocombi is dood, leve het vrijvervoer!

 165. @ed………….jij hebt helemaal gelijk…die overmars heeft niks in de club gestoken….omdat ze positief op de bank staan,komt omdat ze de jeugdopleiding weg hebben gedaan……beetje vriendjes met de gemeente daar boven in de lounge,hoort hij als eerst wat voor panden hij kan opkopen….denk nog wel eens terug aan de tijden van Voortman…die deed nog wel eens wat

 166. Ach jongens en meisjes toch.
  tegen de tijd dat we tegen Cambuurspelen zijn de gemoederen enigzins bedaard. Misschien maar goed ook.

 167. Schandalig dat sommigen hier de integriteit van Overmars in twijfel trekken en beweringen doen die schadelijk zijn maar nergens op gebaseerd zijn. Jaloersheid van een stelletje maatschappelijk gefrustreerden. Wees blij dat zo iemand zijn nek durft uit te steken voor onze club. Na Overmars zullen er geen bekende ex-spelers een dergelijke functie kunnen bekleden, simpelweg omdat hij de grootste voetballer is die wij ooit hebben voortgebracht. Respect zou dan sieren, helemaal bij een zelfverklaarde traditieclub als de onze. Om hier dan een persoon met de statuur van Overmars voor rotte vis uit te maken en beweringen te doen die nergens op slaan, vind ik erg zielig.

 168. @ peter

  Kom met feiten, en anders gewoon je snaveltje dicht houden aub.

 169. Ik ben het met je eens GAE_GRUNN. Voetbaltechnisch gezien vind ik echter wel dat er kritiek mag zijn op Overmars. Hij heeft grote fouten gemaakt met het aantrekken van spelers. Ik mis een visie, een doel waar men voor gaat. Als buitenstaander krijg ik vooral de indruk dat er spelers aangetrokken worden op de gok, of op wat er toevallig beschikbaar is. De scouting en toch ook het netwerk lijken te wensen over te laten.

 170. Ik sluit mij volledig bij GAE_GRUNN aan, Overmars steekt daar idd te veel zijn nek voor uit, om van GAE weer de club te maken zoals hij die voor ogen heeft.. Daarbij denk ik vooral in de richting van de jaren 90 (noem het de Voortman tijd… de tijd van MORS en FAM op het shirt)… Daar zat een vrij goede lijn om jezelf respectvol te vestigen in de eredivisie, een lijn die eigenlijk nooit tot ontplooiing is gekomen. Ik denk dat hij daar op verder wil borduren.. Ma das mijn visie op Overmars…

  Helaas hebben wij er nu weinig aan, sportief gezien, maar die fout ligt echt niet bij overmars, meer bij een aantal individuen die verzaken in het veld, daar waar het moet gebeuren. Ondanks dat het aankoopbeleid van dit seizoen niet dat heeft gebracht wat is beloofd/ gehoopt en is Overmars daar mede verantwoordelijk voor, het is niet zijn fout dat het sportief gezien klote gaat in het veld…… Uiteindelijk is het geheel verantwoordelijk voor de sportieve klotesituatie en daar zal intern opgelost moeten worden en dat los je niet op door Overmars of wie dan ook in het geheel te gaan lynchen….

 171. er moet wat gebeuren. dit kan zo niet langer door, met het team + bestuur..
  en oss is klaar nu hier, tot bij ons, !!

 172. ik wil toch even reageren op oss ik zat in het busje en ten eerste de vlag hing achter in het busje dus volgens mij konden wij er niet mee zwaaien maar dat even terzijde probeer je jullie nu vrij te pleiten of ben je bang voor de reacties of dergelijks want de feiten liegen niet dat er een paar van ons klappen heeft gehad is jammer ,en zal nog wel een keer vaker voorkomen maar om nu de boel proberen te begatiliseren door te zeggen dat er maar een man of 10 tot 15 was is zielig en bezijden de waarheid ik ben blij dat er genoeg mensen buiten t busje achter ons aan reden en een verklaring hebben afgegeven, en als jullie een echte groep zouden zijn dan vergoed je de schade aan het busje toch maar dat zal wel een utopie zijn want jullie moesten wel allemaal heel hard lachen na het gebeuren en hoe gaat het met die molluker nu dan haha hij weet wel wat er bedoeld word toen hij met zijn hand naar binnen reikte .

 173. Nog een paar reacties over het Ossincident verwijderd, want zoals al eerder gezegd zijn we daar nu mee klaar. Alleen de reactie van sabine laten staan. Zij was er bij dus mocht ze nog even haar zegje doen.

 174. Tegen cambuur de eerste 10 minuten niet zingen klappen of juichen en dan vol er tegen aan

 175. ik zou zeggen een hele wedstrijd stilte zelfs met een goal of bij winst dat ze echt zoiets hebben van wat gebeurd hier!

 176. we missen gewoon een echte leider in het team…eigenlijk al jaren…als ik ga graven in mijn geheugen …………harry doosjelucifer….en sindsdien ??

  henkie……je ziet ons afglijden ..onze roodgele harten bloeden..nu is de tijd om in te stappen..

 177. Wij als supporters moeten laten blijken dat wij een ommekeer willen en dat wij niet moeten worden vergeten als het gaat om de steun en inspiratie. De laatste jaren werd het als vanzelfsprekend gezien en dachten ”ze” dat ze hun gang konden gaan. Denk aan de verschillende veiligheidsmaatregelen (afscheidingen op de vakken (cambuur) en camera achter de goal). En natuulijk de onnodige sv’s die zijn uitgedeeld.

  Laten we blijken dat wij nog steeds aan de basis staan van deze club en zonder ons het niks is. Daarom moeten we laten zien dat niet persee tegen het technische beleid, maar tegen de cultuur die is ontstaan van: geluiden vanuit de supporters niet serieus te nemen..

  Daarom lijkt me een ”stilte-actie” wel aardig of anders gewoon 10 minuten wachten met het vak op gaan..

 178. hebben jullie nog geluk dat er geen scoot mobiel hooligans waren gr uit oss

 179. Wat Daeventer zegt ben ik het mee eens. De huidige beleidsbepalers hebben totaal geen band met hun achterban. Ze weten totaal niet wat er onder de supporters leeft; hoe wij denken, en waarom wij dingen doen. Nee, een uitting van emotie als bijvoorbeeld een middelvinger of een scheldwoord word je genadeloos afgestraft met een SV aan je kont. Ze zien liever 50 koorknaapjes op de B-side in plaats van al die fanatieke supporters die hun club naar voren schreeuwen en hun ziel en zaligheid in de club steken. Maar ondertussen wel reclame maken met de ‘fantastische voetbalsfeer’ een sfeer die ze zelf gelijktijdig kapot maken.

  Daarnaast worden er afspraken niet nagekomen. Mij (en vele anderen) is geleerd; Afspraak = Afspraak. Kun je je afspraak niet nakomen, dan moet je op de blaren zitten.

  Een paar afspraken op een rijtje:

  – Masterplan; Of wel het meerjarenplan dat Go Ahead Eagles in de eredivisie zou moeten brengen. Volgens dit plan zouden we dit jaar om de titel in de JL moeten strijden. Echter krijgt de club structureel een 5-8 doelstelling mee van het bestuur. Hoezo zal je een Masterplan opstellen als je deze toch niet na komt. Ambitie?! My ass, zoethoudertjes…
  – 4 directe versterkingen voor de selectie 2011- 2012; Spreekt voor zich lijtk mij zo. Wie zijn deze directe versterkingen? Deze uitspraak werd gedaan nadat Kromkamp bij ons kwam, en kan zomaar een van de voorwaarden zijn waarop hij bij ons kwam spelen. Naast Kromkamp kwam Schuurman er vorig seizoen bij. Wie zijn daar nou bij gekomen? Echte DIRECTE versterkingen? Niemand! Tcho Tcho en Karami waren probeerseltjes die redelijk uit de verf komen maar de Drentse Brigade kan mij niet echt overtuigen. Toen zouden we moeten wachten op eredivisiespelers die buiten de boot vielen bij hun club. We kregen een spits van Harkemase Boys….
  – Dan iets waar ik mij persoonlijk elke wedstrijd nog aan kan storen. Het hek voor de B-side. De ouderwetse hekken gingen er 4 jaar geleden uit dankzij het goede gedrag van de supporters. Echter was er een lijn waar niet overheen gelopen mocht worden. In de euforie van een doelpunt of bij het dichtbijkomen van een keepertje genaamd d. boer werd deze lijn overschreden. Reden genoeg voor de club om in de zomerstop, na 1 hekloos seizoen stiekem een spuuglelijk kuthek te plaatsen waardoor het na de wedstrijd dringen is om weg te komen van de tribune.

  Zo zijn er nog meer bestuurlijke zaken die mij en waarschijnlijk anderen hoog zitten.

  Deze club zit in mijn hart en ik zal altijd blijven komen maar het word tijd voor actie. We moeten laten merken dat we er klaar mee zijn. We willen niet langer voorgelogen worden, we willen niet langer als criminelen behandeld worden tijdens een voetbalwedstrijd. Het enige wat we willen is onze club zien en dat het liefst in de Eredivisie. Daarvoor is verandering nodig; NU!!!

  Sorry voor het onsamenhangende verhaal, dit is hoe ik erover denk en is geschreven in de emotie van het moment.

  Volgende wedstrijd actie, eerste 11 minuten stilte, de 12 minuut komen wij als 12e man in actie en laten we zien wie wij zijn; GO AHEAD EAGLES!!!

  KOMOPTAN EAGLES!!!

 180. Hoe fit Paul Bosvelt nog?

  Na de rentre van Marc zou een terugkeer van hem (thans al wel 41) geweldig zijn, al was het maar voor een gedeelte van een wedstrijd, voor de spirit en om de anderen op de juiste plek te zetten.

 181. Ik denk niet dat we een leidertype missen maar spelers die het vuile werk willen opknappen. Ik heb het idee dat bijna alle spelers denken dat ze “het” zijn in het team. En daardoor denken van oh iemand anders knapt het wel op. Maar spelers die het op zouden moeten knappen voelen zich blijkbaar net té belangrijk om het dus niet te doen. Nou in mijn ogen ben je juist wél belangrijk om het “vuile werk” op te knappen. Je moet je ondergeschikt maken aan het teambelang/teamprestatie.

 182. @gae.. Jij leest als een kip zonder kop.. Ik zei van te voren geen contact, dat wil zeggen geen uren van te voren.. Daarna zei ik toen we er waren hebben wij gebeld..

 183. GAEpatrick on 03/10/2011 om 19:58 zei:
  ik zou zeggen een hele wedstrijd stilte zelfs met een goal of bij winst dat ze echt zoiets hebben van wat gebeurd hier!

  Hier ben ik het mee eens, alleen het nadeel dan is dat we gaan lijken op een hoereveen of az, clubs waar ik ABSOLUUT NIET mee geassocieerd wil/wens te worden!
  Maar ik ben en blijf (ook na 4 dagen van zoiets triest!) erbij dat er een actie moet komen…
  Je kan wel zeggen we gaan 10 minuten buiten w88, maar denk ook ff aan vak 4 t.m. 9… 2000 man door 4 poortjes? Belachelijk!!! Dus das ook geen optie! ER moet gewoon een betere actie zijn…: 15 minuten met de rug na het veld miss? Dit is dus geheel geweldloos en denk dat je met zoiets wel iets kan/ gaat bereiken, alleen moet je wel volledige steun hebben van eigenlijk iedereen! Nadeel vind ik alleen, de resst van de vakken (dus 12 t.m. kids vak en 1 t.m. 4) doen vaak niet mee en lukt denk ik ook niet!

  @ Proud 2 b a Eagle, ik zeg al jaren dat er niet naar de fans geluisterd word. Ze krijgen tegenwoordig teveel geld van andere zaken buiten hun bloedeigen fans om dat ze dat “weinig” kan schelen nog! Al dat klote sponsorgeld is belangrijker dan fans die al jaren komen, die alles voor de club/ stad doen en noem ma op!
  De spelers kennen niet meer de mentaliteit van wat wij ooit op het veld zagen: vechten, strijden, gaan met die banaan, ren je longen uit je verrekte lijf en bla bla bla! BLOED, ZWEET EN TRANEN, die text, dat geweldige nummer (van die GEWELDIGE zanger!!!) werd ook ooit gedraaid toen ze het veld op kwamen en dat lieten ze dan merendeels dan ook wel zien!Laat dat liedje weer terug komen, weg met dat andere! Ik zie er eigenlijk maar 1 die voor mijn gevoel elke wedstrijd wil winnen… die ervoor gaat (als hij erin staat) maar vele zijn het niet met mij eens, maar let maar eens op Sukkie.
  Hij gaat er echt voor, vol erin, niet zo truttig zoals de rest!

  Komoppppp spelers, tegen camboer, vol ervoor gaan. Laat zien dat een Eagle elke bal wil, laat zien dat je trots bent op het rood geel, knallen, beuken, tikkie te harde overtredingen, gewoon het ouderwetse strijd: BLOED, ZWEET EN TRANEN en niet meer will be goming en boy’s (zo gay 8ig!)

  Komoptannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn Eagles

  Eagles Till I Die
  Eagles Uber Allesch!!!

 184. Trouwens, heb vernomen dat Go Ahead Eagles a.s. donderdag (in het geheim) een oefenwedstrijd speelt tegen N.E.C. Wederom een blijk van wantrouwen richting eigen supporters of bang voor negatieve reacties na een afgang???

 185. Als iemand kan achterhalen waar die wedstrijd gespeelt wordt hoor ik het graag! Leuke tegenstander ook.

 186. Volgens mijn bron gewoon in het Goffertstadion…

 187. Bside Masaal verzamelen bij beestenmarkt,Tegen 8uur naar het stadion lopen.
  Met zn alle naar het vak lopen,Werken voor je geld ole ole!

 188. Wie zijn jullie man, betaalde amateurs met een paar stoere jongens die zwaar in de meerderheid een keer een actie durft te laten zien.
  Mag je trots op zijn hoor, hoop dat jullie ook richting deventer DURFEN te komen.
  Wees er maar van overtuigt dat je een hartelijk welkom krijgt.

 189. Pff word een beetje moe van die droeftoeters uit Oss..

  Jongens, simpel, you’ve had your turn. We zien elkaar in februari weer.. Jullie zijn allen van harte welkom in Deventer.. Tot dan!!

  Nu gewoon niet meer op reageren, ze zijn te triest om serieus te nemen met hun ‘acties’..

  KOMOPTAN EAGLES!!!!

 190. topic gae – cambuur

  geef de punten maar gewoon aan cambuur, scheeld je een afgang.

  in en in triest.

  en dan die gompies die revange willen met oss, how low can you go?
  nog lager als de eagles zelf? is bijna niet mogelijk maar je gaat de goede kant op.

 191. @gae ( alias gekke gerritje )
  Positivo. Ga ergens anders de boel verzieken.
  En Nederlands typen kun je ook niet analfabeet!! Het is scheelt met een t kneus.

 192. Klopt we spelen tegen nec donderdag, zou toch leuk zijn als we er met een paar man naar toe gaan………………… gezellig toch.

 193. maar als je in de top wilt komen heb je twee dingen nodig: kwaliteit en mentaliteit. Als één van de twee ontbreekt, heb je een probleem”, besluit Cruijff.

 194. Paar reacties weggehaald, paar bans uitgedeeld, kortom de boel weer wat schoner gemaakt.

 195. Dan nog maar eens een hoogtepunt van een van de laatste thuisduels, voor een betere stemming:

 196. Ik was er toen ook samen met m’n zoontje, we wisten niet wat we hoorden.

  Dat is ook wel typisch GAE!!!

 197. wat een k*t muziek GAE Battum, maar past wel bij het spel dat we nu spelen pffffffffff

 198. @ gae battum wel toepasselijke muziek dit word ook gedraaid in t sprookjesbos in de efteling dus past wel goed bij de verhalen wat het bestuur ons verteld.

 199. @boze van oosten haal al die trieste reacties eraf inclussief het verhaal van deventerturk wat een gejank zeg kun je verwachten als je met 9 grote gasten in een bus zit wat een gejank zeg jullie kunnen beter op kids vak zitten

 200. @D.H.F.

  We hebben al een hoop trieste reacties verwijderd. Zou misschien nog meer kunnen, maar we blijven bezig. Verder zoek je het maar uit.

 201. Pingback: 5 JAAR BOZEN | Bozen van het Oosten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s