TOP Oss – GAE topic

Vrijdag mogen we aantreden tegen de TOPPERS uit Oss. TOPPERS die een paar plekken hoger staan dan wij.

Dan nog over de wedstrijd tegen Feyenoord. Deze wedstrijd staat gepland voor donderdag 27 oktober om 20.45. Gemeente, politie en club hebben liever dat de wedstrijd op woensdag gespeeld wordt. Vooral vanwege de koopavond op donderdag. Men heeft deze voorkeur van tevoren aan de knvb gemeld, normaal willigt de knvb een dergelijke voorkeur in, maar nu dus niet. Pas na de beslissing van de knvb komen de autoriteiten aan zet, zij zullen navraag gaan doen bij de knvb. Het is nu afwachten of de knvb vast houdt aan zijn keuze en zo ja, hoe gemeente, politie en club daarop gaan reageren.

Voorlopig is de altijd zo overdreven belangrijk gemaakte (schijn?)veiligheid ook te koop, want de knvb wil graag dat GAE op donderdagavond speelt zodat zowel Feyenoord als ajax (dat een dag eerder in actie komt) live uitgezonden kunnen worden.

Oja, we hebben de foto’s van afgelopen vrijdag toegevoegd aan het bericht hieronder. Beter laat dan nooit.

UPDATE:

Tegen TOP Oss zal er aangetreden worden met dezelfde basis als tegen MVV en Helmond. We zien vooral centraal achterin wel aanleiding om misschien eens Jansen een nieuwe kans te geven, omdat Heerkens en Bus de zwakste schakels de afgelopen weken zijn. Gall denkt daar anders over en wil het elftal dat tegen Helmond en MVV won het vertrouwen geven. De opstelling: Van der Vlag; Kromkamp, Bus, Heerkens, Karami; Suk, Janota, Van den Ouweland; Antonia, Kolder, Houtkoop. De bank zal ook morgen weer niet druk bezet zijn, want Kobussen, van der Zwan en Tarvajarvi zijn allemaal in meer of mindere mate geblesseerd. Tarvajarvi moet in verband met een opspelende oude blessure even een week gas terug nemen.

Waar vorige week Daemen een door velen gewenste speler bij de tegenstander was, is dat bij TOP Oss van der Sloot. Ook van der Sloot is in het verleden vaak genoemd als uitstekende speler voor ons. Het is er dus nooit van gekomen, nu is van der Sloot de topspeler (voor zover die bestaan in de eerste divisie) van TOP Oss. Rest ons te zeggen dat het morgen weer een sleutelduel zal zijn. Go Ahead zal een succesvolle serie neer moeten zetten om nog wat van het seizoen te maken. En een uitwedstrijd is een kans om verloren punten weer enigzins terug te winnen.

Advertenties

128 gedachten over “TOP Oss – GAE topic

 1. Als de spelers een beetje oppassen voor agressieve scoot-mobielers daar, dan gaan ze gewoon met 3 punten de bus weer in!

 2. 3 punten geeft de burger wel weer moed natuurlijk. Wordt wel weer eens tijd, een uitoverwinning.

 3. Iedereen al naar de stand gekeken ? Vrijdag is een superbelangrijke wedstrijd. Als we winnen sluiten we waarschijnlijk aan bij de subtop. Wil je nog wat van het seizoen maken dan zal je nu een goede reeks neer moeten zetten.

 4. vrijdag 3 punten en niks minder mag met mooi spel maar hoeft niet kom op tan

 5. hahahahha geweldig:

  ben benieuwd of dit ook nog hier in nederland gaat gebeuren!!!

 6. Ieder zijn eigen mening, maar ik vind het er niet uitzien dat spastische gedoe! En al helemaal niet met die maskers. Ik vind dit een goed voorbeeld van jezelf voor lul zetten. Waarschijnlijk een gebrek aan feesten daar dat ze dit zo overdreven op straat (moeten) doen. Beetje op commando spastisch doen voor de camera. Maar zo te zien hebben ze er wel schik van. Misschien op de Brink een paar flinke luidsprekers zetten voor de wedstrijd tegen Feyenoord ;).

 7. Als je niet van een veredelde TOPklasser kan winnen houdt het op. Wel jammer dat ik het nog niet direct zie gebeuren. Ze draaien ook best goed daar in Oss, eigenlijk ongelooflijk dat ze zomaar in de subtop staan. Zegt genoeg over het niveau van de jupilerleague.

 8. De 1e 3 punt in een uitwedstrijd……………………………………………………… laat me verrassen

 9. ik verwacht niks minder dan de volle punten mee naar deventer !

 10. @eaglesanti038

  ghehe eerste filmpje wanna be eagles ???

 11. Onze spelers sjokken traditiegetrouw moeizaam over de minder spannende velden van het vaderlandse profvoetbal. Meer kwaliteit of niet, zulke wedstrijden winnen we zelden. Bij FC Oss zie ik daarom weinig kans op winst. Ik verwacht een gelijkspel. Al is het wel zo dat we in Oss eindelijk weer eens een uitwedstrijd wonnen in het seizoen 2008-2009, na hele lange tijd uit niet gewonnen te hebben. Tenminste als ik het me goed herinner.

 12. @gaepatrick

  van mij mag het gebeuren voor de thuiswedstrijd tegen feyenoord…..HARD BASS MET 1500/2000 MAN/VROUW? record op youtube ;) iemand een goeie stereo tot beschikking???? hahahaha ;)

  nee ff serieus….dit is geweldig…ps….op het einde van het filmpje zie je nog een utrecht vlag….dus denk dat die de eer tot hun beschikking krijgen om het VOOR HET EERST in NL te doen…..tenzij WIJ sneller zijn ;) ik zeg feyenoord thuis….hoe gekker hoe beter….hoe doller hoe beter: LET’S GO FUCKING MENTHAL!!!…..we doen echter niemand kwaad…we gaan alleen feestend naar de eagles!!!! feyenoord heeft een (hardcore?)legioen zaal? WIJ GAAN HARD TEKEER NAAR DE STADION VANAF DE BRINK!!!! wat zou beter klinken????

  FORZA EAGLES DEVENTER!!!!!

  ps: we kunnen hiermee 2 vliegen in 1 klap slaan,allebei primeurtejs;) 1ste hard bass in NL,plus feyenoord verslaan in de beker!!!! ow wat is het toch fijn…..OM EEN EAGLE TE ZIJN!!!!

 13. @eaglesanti038

  goed idee ik ben voor weer een tocht maar dan net anders kan leuk zijn en dan de adelaarshorst laten spoken en verder bekeren dat zou echt geweldig zijn wie hier nog meer is voor een tochtje voor de bekerwedstrijd tegen feyenoord ???

 14. die tocht komt er toch wel…….maar ik denk dat het toch net iets ”GEKKER” moet worden dan een ”NORMALE” tocht!!! maar goed….het is en blijft maar een idee!!!

 15. @EaglesAnti038

  Had al vernomen dat het uit Polen komt, maar mijn mening blijft onveranderd. Tenzij dit voor de grap is, maar als ik die filmpjes zo zie dan is het serieus bedoeld. Ach ja, ieder zijn ding. Mag wel wat meer bass in ;). Maar hardcore is nooit verkeerd ook niet in een tocht ;). De Poolse Marianne Weber valt trouwens ook in de smaak in dat eerste filmpje.

 16. je hebt het dus gezien……dat vind ik al sowiesow top!!!! het gaat eigenlijk nergens om/maar toch weer wel…..!!!! snap jij het? ik wel ;)

  vind het gewoon geniaal…..LET’S GO FUCKING MENTHAL!!! *

  *GROF TAAL GEBRUIK,NIET LEZEN ONDER DE 16!!!!

 17. Gaan er buiten de bus van de supporters vereniging nog veel mee naar Oss???
  de ploeg heeft de ondersteuning keihard nodig! Gezien de stand op de ranglijst MOETEN we winnen om in het spoor te blijven!!!

 18. Als we het hebben over veel meereizende supporters kan ik er nog wel een andere traditie tegenaan gooien. De Eagles spelen zelden goed voor een vol uitvak, meestal wordt het er slechter op. Is geen kritiek op je reactie Veltie, meer iets waar ik in het verleden soms erg moe van werd. Vol uitvak ? Verlies. Dat was vaak het credo.

 19. @bozen

  kan er een apart topic geopent worden voor een animo check voor een tocht/ hard bass tegen feyenoord ?

 20. Even over F’noord mensen….de lokale driehoek snapt er WEER eens niets van. Laten ze in 2007 een wedstrijd tegen 020 doorgan zonder maatregelen vooraf, en wat dat heeft gebracht weten we inmiddels. Nu tegen F’noord zijn ze al helemaal in paniek terwijl daar geen enkele reden toe is. Lieden van de lokale driehoek luisterttt…..Dit wordt een feest voor beide clubs!!! Wat mij betreft samen op de Brink een biertje vooraf en daarna onder het mom van ‘zo kan het ook’ samen naar de Horst. Misschien helpt het de zware klasse C combi voor F’noord om te zetten naar mildere variant als wij als supporters van GAE aangeven dat er geen risico is die dag, maar alleen een garantie voor historisch mooie dag voor beide clubs. Dus ik zeg laat overal horen dat WIJ er een feest van willen maken samen. En natuurlijk hoop ik op een overwinning voor GAE, maar laat het vooral een overwinning zijn op de belachelijke dictatoriale regels van Gemeente, Politie en Club. Ik heb gesproken en zegt het voort mensen. 27 Oktober wordt een historische dag!! Cheers Lads

 21. joran (heeft iemand nog geld voor me? je krijgt het terug ik zweer het je) op schreef:

  mooi gesproken oldskool, maar de journalisten (de grootste boosdoeners) willen alleen maar de negatieve incidenten brengen….het wachten is op een mediaoffensief VOOR de voetbalsupporters…

 22. @ joran

  ik wacht op een offensief van alle supporters tegen de media dat lijkt me een stuk beter ;)

 23. Een Hard Bass…….Met 100 kg toch(t) een opgave denk ik…. Ziet er allemaal wel Radicaal uit zo te zien. Moet je dat willen?? De mensen in de stad angst aan jagen??

 24. Ooooh henkes please,,,,, De mensen in de stad angst aan jagen.
  Please man leer een dingen in het juiste perspectief zien we zijn toch geen koorknapen, en zo willen we ook niet gezien worden dacht ik zo.
  ik ben 100% voor bijeenkomst brink/tocht en mocht er een lekker muziekje bij zijn alleen maar mooi meegenomen.

 25. GAEPatrick, ter zijner tijd komt er vanzelf wel een topic over Feyenoord en een eventuele tocht enzovoort. Daar is het nu echter nog te vroeg voor.

 26. Ik HARDBASS wel met jullie mee! ik ben helemaal fan!, masker op en gaan met die banaan!

 27. @ migisi allias MDJ

  gheheh net alas toen tegen ajjakkes onnie beginnen bie de midtown en dan knallen :P

 28. Nee geen koorknapen Boze Brutus. Maar als je bedenkt dat iedereen met maskers op gaat lopen dan doe je daar veel mensen geen plezier mee. En trouwens: De mensen hier zijn toch te nuchter voor een Hard Bass…..Een Corteo zoals die van een paar jaar geleden vind ik Super en daar zijn ook meer mensen voor te porren schat ik in.
  Vriendelijke groet: Henkes!!

 29. @ migisi ja idd net als met fonsj’ng zijn skoens onnie ;) :P

 30. Wat een schijtmuziek die hardbass. Geef mij maar een normale tocht.

 31. @GAEPatrick: en dooie meeuws gooi’n op voorbijkomende moppies :D

 32. die hardbass muziek….vind het wel ”iets” hebben….maar ben er zeker geen fan van….maar goed…maandag kaartje halen ik heb er vertrouwen in…geen idee waarom!!! hoe je het ook went of keert: het gaat een feestelijke dg worden!!!DAT STAAT VAST!!!

  FORZA EAGLES DEVENTER!!!

 33. whaaaaaat zin in morgen en in bekerpotje!!!

  weten jullie het nog ?

 34. Een voetbalfeest zal het wel weer worden tegen feijenoord, gelijk aan de thuiswedstrijd tegen 020 of de uitwedstrijd tegen psv destijds. Maar het is nu wel eens tijd dat we naast het voetbalfeest er voor zorgen dat wij verder gaan bekeren!

  Dus, een voetbalfeest is leuk, dat kennen we wel, maar nu moeten we er voor zorgen dat die overwinning naar ons toe komt en dan wordt het feest alleen nog maar groter.

  We are the Eagles!!

 35. @bozen en diegene die de linkjes hebben gestuurt….

  bij mij doen ze het niet…..verklaar nader? nu moet ik dus kopieren en plakken….terwijl een door-klik-linkje zo gepiept moet wezen!!! of ligt het aan de link die ze sturen?want die van mij kwam wel over???!!!!

  FORZA EAGLES DEVENTER!!!!

 36. kopieren en plakken wil dus ook niet….dan krijg ik dit:

  plaats ff linkje zonder tekst erbij en na het plaatsen (kopieren/plakken) ff enter drukken dit maal 2,……dan kunnen we het bekijken….snap je het nog?zo niet ? ff proberen :P

  FORZA EAGLES DEVENTER…H.J.J.Z. ’83!!!!

 37. ja ja…..zal wel….

  NEE BEN NIET GEK AAN HET WORDEN!!!!!!!!!!!!

 38. Even rechtermuisknop en dan koppeling openen in nieuw venster, en het werkt ook. Waarom het niet op de normale manier werkt weten wij ook (nog) niet.

 39. dat filmpje is denk ik nog maar een voorbode ;)

  nu is het slaap tijd…..truste ;)

 40. Zooo tis matchday, zou weer eens mooi wezen om weer eens 3 punten in een uitwedstrijd te pakken en waar kan dat mooier dan bij “de bende van oss”.Hoop dat de boys de stijgende lijn(tje) vasthouden en er vol voor gaan, vanavond ben ik er met 9 man erbij, met een eigen busje ,ondanks de mooie geste van de SV, gratis met de bus,Wouden wij de teugels liever zelf in handen hebben. Ik verwacht zo’n 150 man/vrouw, aangezien de gehuurde gratis sv bus zo goed als vol is, en redelijk veel mensen met de eigen auto gaan. Hoop van ganse harte dat ze na vanavond oss alleen herinneren met hunnie film over de ‘gangs of oss'( by the way , wel stoer zon film over je stad.. Haha)want voetbal relativerend moeten ze het alleen maar over Kowet hebben, want met alles ademt deze club ‘pure voetbal’ uit, behalve dan met punten verzamelen,maar ook dat komt goed ,verwacht ik.Persoonlijk denk ik dat wij vanavond met een nulletje of 3 gaan winnen, vind oss zwaar overschat, buiten vd sloot en bieber, vind ik ze nou niet denderend, maar dat zullen we vanavond wel zien.Aan allen die meegaan naar oss tot vanavond en de rest vd Eagles fans ,wens ik veel luister of volgplezier..
  Forza GAE DEVENTER
  EA71

  O ja voor de toto liefhebbers, GAE zeker een 2 tje, telstar gaat stunten in olle, ten eerste olle veel geblesseerden dacht ik, en als 2e telstar zelf speelt ook goed, dus een tweetje met handicap(winst of gelijkspel telstar), verder winst van cambuur, waarschijnlijk met min. 2 doelpunten verschil, willem 2 wint thuis van sparta of een gelijkspelletje…enne.. psv , bedankt voor het door mijn neus boren van 140 euro… Kuttoivonen met zijn achterhoofd!!, laatste min de 1-2 maken… Anders had ik joran wel wat geld geleend, want die zweert dat ik het terugkrijg.. GHehe..

 41. weer de bekende jassen binnen zowel gevoerd met bont als zonder info 0624468539 succes vana boys

 42. @ DT

  hey kerel hoe is het met je ?

  en ow wat mooi om die filmpjes weer te zien gewoon weer kippenvel en zie het zo weer voor me !
  hoop echt dat er weer net zo’n opkomst is op de brink net als toen. dat zal de club ook laten zien hoeveel wij er om geven en waar wij voor staan !

  COME ON EAGLES COME ON EAGLES!!!!!!!

 43. GAEPatrick, goed gozer,dank je wel,met jou ook hoor ik..haha.
  Vanavond maar eens 3 punten meenemen uut oss..zou lekker wezen..
  Enne ..van die tocht maak oe zich daar maar niet druk over,zal een feest worden…
  Forza GAE DEVENTER
  EA71

 44. Laat aub de Eagles niet dit prachtige nazomerweekend verpesten ! Uit bij FC Oss zou toch te doen moeten zijn. Zo hoog als ze nu staan, staan ze aan het eind van de rit echt niet meer.

 45. @ DT ik maak me niet druk ghehe ;) en die punten MOETEN mee terug.

 46. Zo ook ik ben vanavond aanwezig in oss.Ik ben zeer benieuwd hoe het achterin staat of ze centraal achterin wel de nul weten te houden.
  Marcel van de sloot is de gangmaker had ik ook graag hier gezien.Hij is sterk in duels en eist veel de bal op.Hun trainer heesen stelt niet super veel voor.Ik vind oss het verassend goed doen en met bieber hebben ze een leuke speler.Knap hoe oss zich zo sterk heeft terug geknokt naar het betaalde voetbal.
  Ik hoop natuurlijk op een overwinning.

  oja en webmasters ik heb ook de berichten op radio veronica gehoord hebben jullie dat zelf gedaan?Hebben meerdere mensen dit gehoord of niet?
  Op naar de bende van oss en de drie nodige punten,als je die pakt sta je er zoweer een stuk beter voor in de competitie en dan heb je azijnzeikers hier niet.Als je vanavond weer verliest zullen de meeste weer negatief zijn over gall en de rest.

 47. Goodluck voor de mensen die in Oss zijn!!!! Jullie brengen daar sfeer!!!

 48. hoe man/vrouw zijn er richting oss gegaan???

  KOMOPTAN EAGLES!!!

  FORZA EAGLES DEVENTER!!!

 49. ff op de valreep een 2tje voor GAE in de toto. Komt goed

 50. Van den Ouweland !! NU moet het toch verdomme goedkomen !

 51. WHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

  WHOPPAAAAAAAAAA 0-1!!!!!!

  GO AHEAD…..

 52. antonia whooooohoooooo!!!!

  FORZA EAGLES DEVENTER!!!

 53. Goal is al te zien op jupilerleague.nl, bij matchcenter. Een ongelooflijke frommelgoal, maar wat geeft het. Eindelijk eens een corner die goed genomen wordt haha.

 54. Mooie goal van Tone. Combinatie met Kolder. Hoppa

 55. Gaat lekker zo ! Nu zaak niet te vervallen in de tweede helft. Ze kunnen nu laten zien echt wat geleerd te hebben.

 56. Jaaa hoor!! Gaan ze het weggeven…0-2 mag je niet weggeven!!! komoptan!!!!!!!!!

 57. Ja, 1-2….als je kijkt hoe goede en slechte periodes afgewisseld worden dit seizoen houd ik mijn hart vast.

 58. kijk die tussen stand van willem 2 tegen sperma dan…..damn…..eagles moet dit niet verzaken willen ze aansluiting blijven houden bij de bovenste 6…..

  KOMOPTAN EAGLES!!!

 59. zit ik nou te zeuren, als ik zeg dat peter die bal gewoon had moeten hebben..
  die mag er toch nooit in zo half hoog van een meter of 35… kom op zeg pppfffff

 60. Vind het geen blunder, maar hij mag hem op zich wel hebben ja.

 61. klote zooi staan ze weer met 2-0 voor kan tegenstanders weer tot 2-2 komen

 62. Laaaaaat maaaarrrrrrr!!!!! Stelletje klunzen!!!!!!!!!! out!!!!!!

 63. Verdediging ziet er weer fantastisch uit. Kut.

 64. He Bogota, de 2-2 had van der Vlag dus wel echt moeten hebben.

 65. Verdedeging slecht met hoofdrol v.d Vlag!!!!! Nu echt out!! Wat slecht.

 66. van de vlag heeft me nog maar weinig kunnen bekoren.alleen de laatste 2 wedstrijden ging het beter.die eerste tegen goal had hij zeker moeten hebben vanaf die afstand.misschien een anfere keeper een kans geven.slechter kan hij het ook niet doen

 67. huilen met de pet op!!!! en laten ze die water kraan maar sluiten bij de eagles….voor we het weten druppelen we steeds verder naar onderen!!!

 68. WHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA IK WORD GEK HIER….NOG FF EN GA THUIS MET STOELEN GOOIEN…..IEMAND ZIN OM ZICH AF TE REAGEREN???? GAAN WE SAMEN GOOIEN!!!!

  tyfus keeper!!!!

  REMCO PASVEER REMCO PASVEER!!!!!!

 69. Hahahaha, ik moet er gewoon om lachen zo triest is het !! Wat een mongolen !!

 70. ach ja we zijn fincieel gezond , MONGOLUHHHHHH!
  Mijn geduld raakt nu echt op!
  Wanneer doen we wwer mee????????

 71. @ALEX….

  inderdaad het word tijd voor een andere keeper….die wil zich tenminste bewijzen!!! ik zeg: laat maar komen!!!!

 72. en ja hoor 3-2 voor oss, schaam je tegen zon veredeld elftal van een topklasser. Die moet je gewoon oprollen met 4/5 nul.

 73. We laten ons weer gewoon bedonderen. Ben der helemaal klaar mee met die klootzakken !!

 74. nou….jippie….een goal wat me niet echt meer kan deren op dit moment!!!!

 75. 3-3 door Karami. Maakt de schande niet minder groot ! Amateurs !

 76. JONGENS 3-3 NIKS ANT HANDJE, KOMT ALLEMAAL GOE………………………………AHUM?

 77. wéér een houdbare bal, die vd Vlag is lekker bezig..

  ps: DT en z’n maten aangevallen door 50/60 Ossenaren.. Busje totall loss en gewonden..

  Bende van Oss laat zich gelden, wat een helden tegen 6 man..

 78. word tijd voor acties…..ook al zouden we winnen vandaag (ahum)!!!!!

 79. he he 3-3 nog even doorzetten en nog een goal maken.maar eigenlijk is dit een schande.
  dit mag niet als je 2-0 voorstaat.wat een lek in de verdediging.centraal zit het helemaal fout.over van de vlag is genoeg geschreven.eruit met hem.door die eerste goal van oss gaat de verdediging weer twijfelen en dan gaat het weer fout.zie tweede goal van oss

 80. Financieel gezond????? optyfuhhhhh man!!!
  Waarom kunnen Cambuur en Olle het wel GVD!

  Wanneer wij??????
  WIJ WILLEN MEEDOEN IN DE TOP EN UITEINDELIJK PROMOVEREN!
  Bestuur, mijn geduld raakt op!

 81. Zal t allemaal nog meevallen? Idd vd Vlag wat een drama, schande tegen amateurs.
  Kom op tan. Karami is de enigste die me bevalt

 82. Ik had niet gedacht dat het ooit nog zover zou komen…..IK WIL JASPER HEUSINKVELD !

  BovanMo, is dat echt waar ? Is niet niks !

 83. HOPEN DAT HET GOED GAAT MET ONZE BOYS!!!!!!!

  V/D VLAG OPROTTUH!!!!!

 84. ja had DT net op de Whatsapp, konden niets beginnen tegen een grote overmacht.. zelfs 112 moeten bellen..

 85. Sterkte DT en maten. GVD 50 man tegen 6. Helden.

 86. @BOVANMO….

  hebben ze nog wel de wedstrijd kunnen bezoeken?of moesten ze naar het ziekenhuis? ben heel erg benieud naar het verhaal van DT….

 87. hebben jullie gezien hoe bus bij die derde goal van oss aan de buitenkant zit te dekken.vorig jaar een zekerheidje maar nu het tegen overgestelde.hij verdedigd dramatisch.
  drie keer scoren en dan nog verliezen.SCHANDE SCHANDE.WAT EEN KUT MENTALITEIT.
  TRIEST.LAAT DE SUPPORTERS MAAR IN DE STEEK.DIT KUT ELFTAL.HELE VERDEDIGING WEG ERMEE.ALLEEN KARAMI SPEELT OVER HET ALGEMEEN GOED.KROMKAMP IS OOK ZEER ZWAK.HEERKENS EN BUSWEG ERMEE

 88. Hahahaha 4-3 hahahha wat een sjappies, lopend naar huis !!!

 89. Lekker commentaar, oss is heel matig elftal en wij dan……….goddomme zijn dezelfde amateurs die van deventer fm………………..ahum

 90. in de polonaise achter de bus aan naar huis laten lopen….wij staan voor schut, hun dus ook!!! en peter v/d vlag? die moet met de kont op de trekhaar…..luie flikker!!!!

 91. ja zitten wel bij de wedstrijd maar had er weinig trek meer in.. en dan ook nog zo’n K.. wedstrijd..

  4-3 tegen veredelde amateurs.. Waarom halen ze zo’n vd Sloot niet, of die Daemen van MVV..

  daadkracht? Waardeloos K.. bestuur..

 92. Ik blijf lachen, 5-3 !!!! Ik lach wel als een boer met 20 weggerotte kiezen uit zijn bek !!

 93. Speciaal topic geopend om flink te zeiken over deze wanprestatie.

 94. HeeeuH 3 – 3…. Oh nee….. 4 – 3…. 5-3????? Zie jullie in de topklasse. Schijtseizoen.

 95. KK BESTUUR! KOM ES OP MAN, MAAK JE BELOFTES IS EEN KEER WAAR!!!!

  DT, Martin, Daan en de rest van de 6, sterkte daar jongens!

  In Deventer zie je ze niet, sukkels!

 96. geen risico, geen promotie, helemaal noppes
  Alles of niks, voor t bestuur zekers, maar voor ons ook, dit is niet meer te tolereren!
  TIME FOR ACTION
  We laten ons gewoon wederom ontzettend in de zeik nemen, nou ik niet meer!

  ahum

 97. centjes lekker op de bank jongens.. maar voor een paar centen had je zo’n vd Sloot er ook bij gehad.. Maar nee..

  Arme supporters daar in het uitvak.. klappen gekregen en ook nog voor zo’n k..team..

  Godver wat een armzalig zootje

 98. AKTIE VRIJDAG.LAAT DIE SPELERS WETEN DAT DIT NIET DOOR DE BEUGEL KAN.
  WERKEN VOOR JE GELD.VAN DE VLAG KOST JE ALLEEN MAAR PUNTEN.HEUSINK ERIN EN VLAG ERMEE.STRIK EROM.KOST JE ALLEEN MAAR PUNTEN.ELKE VERDEDIGING WORDT ZENUWACHTIG MET VAN DE VLAG OP GOAL.SCHANDE.VERLIEZEN VAN AMATEURS

 99. sorry hoor ik ben en blijf fan maar dit is niet waar…
  ik ga nu niet zuipen maar ga slapen en dan wordt ik wakker en gelukkig was het een heeeeeele boze droom…

  en was het geen droom, het komt allemaal wel goed……
  gewoon geduld hebben , de competitie is nog lang enz enz enz enz

 100. IK BEN OOK EEN FAN.AL 42 JAAR.MAAR DIT SEIZOEN IS ECHT DRAMATISCH.HOEZO HET KOMT WEL GOED.TOEN OVERMARS HIER KWAM ZOU HET BETER GAAN.OKE FINANCIEEL IS HET BETER.DAT IS OOK TE ZIEN WAT VOOR SPELERS WE HEBBEN.WE WAREN 2 JAAR HEEL DICHTBIJ,MAAR HET GAAT NU ALLEEN MAAR SLECHTER EN SLECHTER.SLECHTER KAN HET NIET.HOEVEEL PUNT STAAN WE VAN DE ONDERSTE PLEK?

 101. Ach ach ,wat een stelletje knuppels,trainer neemt spelers mee die niets toevoegen,voor b.v Janssen,(en meerdere) had ik liever good old Siemelink gehad.

  Nee ,de basis voor deze malaise is al een aantal jaren geleden begonnen door het tweede op te doeken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s