Veel geluk en soms goed voetbal leiden tot winst

Veel geluk en af en toe wat goed voetbal brachten GAE vanavond de overwinning, er werd met 2-1 gewonnen van MVV. GAE creëerde zeker niet meer kansen dan MVV. Het geluk was aan onze zijde en dat mocht ook wel een keer naar een slechte seizoensstart waarin de factor geluk ook vaak afwezig was. De wedstrijd had een zelfde spelbeeld als de wedstrijden er voor. Goede acties werden afgewisseld met periodes van rommelig en slecht voetbal.

Dankzij een prachtige knal van Janota begon Eagles goed aan de wedstrijd. De Pool schoot de bal in één keer(!) vanaf randje strafschopgebied in de kruising. Go Ahead domineerde op dat moment waardoor de supporters het gevoel kregen dat er een mooi avondje in het verschiet lag. Na een begin waarin Go Ahead domineerde was het echter MVV wat door héél matig verdedigen gelijk kwam. Rajcomar kon scoren nadat het centrale verdedigingsduo Bus en Heerkens zich gemakkelijk weg hadden laten zetten.

De verdediging blijft het zorgenkindje in het elftal van Joop Gall. Bus en Heerkens lijken het niveau op dit moment niet aan te kunnen. Ook afgelopen vrijdag werd dit bij de 1 – 1 van MVV pijnlijk duidelijk. Bij iedere diepe bal van de tegenstander lijkt de hele Adelaarshorst zijn hart vast te houden, de paniek is bij de verdedigers in hun spel terug te zien. Gall zal moeten dealen met de problemen in de verdediging. Het moet achterin beter want anders lijkt een positie in de subtop van de Jupiler League een utopie. Daarnaast was ook het gespeelde voetbal in de rest van het team verre van goed. Er waren voetballers met een voldoende, zoals Peter van der Vlag. Het collectief kan echter nog helemaal niet overtuigen

Gelukkig kon aanvaller Marnix Kolder na rust de winnende treffer op het scorebord zetten na een goede pass van Van den Ouweland. Daarna begon een spannende tweede helft met over en weer kansen. Bij MVV ontbrak het geluk waardoor Go Ahead als winnaar van het veld stapte. Met negen punten uit zeven wedstrijden blijft GAE voorlopig nog in de ruime middenmoot. Het zal dan ook aanstaande vrijdag tegen promovendus FC Oss moeten winnen om zicht te behouden op de subtop van de Jupiler League.

De Eaglessupporters lieten zich verbaal op een positieve manier horen afgelopen vrijdag. Ook de groep meegereisde Maastrichtenaren verdienen een compliment voor hun aanwezigheid zowel fysiek als verbaal. Zo’n redelijk gevuld uitvak geeft de wedstrijd toch wat meer sfeer. De punten waren heel erg welkom en na twee overwinningen op rij is het hopen op een positief vervolg.

Rechter dan dit kwam het doek niet te hangen.


Misschien kan Schoutenweg verklaren wat je moet doen als er een uit de kluiten gewassen, roodgele debiel uit je hoofd groeit ?

Is dit niet die corner waarbij Kolder en Janota in een hoekje gingen pielen en zeer snel de bal verloren ? We hopen dat bovenstaand overleg niet even ‘professioneel’ was.

Op het veld werden de drie puntjes eraf gesnoept, naast het veld werden de vlaaien opgevreten.

Winnende treffer !

Dat heuj-heuj-heuj is op zichzelf eigenlijk al matig genoeg, nog minder wordt het als je nog steeds diep in de middenmoot staat. Laten we daarom volgende keer wederom GO AHEAD – EAGLES proberen. Het moet toch eens begrepen gaan worden.

Advertenties

42 gedachten over “Veel geluk en soms goed voetbal leiden tot winst

 1. JAAA ! Dit hadden we nodig. Als we hadden verloren hadden we de rest van het seizoen schriftelijk af kunnen doen. Het belang van de driepunter moet niet onderschat worden !

 2. GEVOCHTEN….EN GEWONNEN!!!

  v/d vlag verdient ook een pluim….damn wat een goeie reddingen heeft die gemaakt voor ons!!!!

  hoorde via via….dat er een stenen-regen is geweest bij de spoorwegtunnel bij rivierenwijk….op de weg lagen tien tallen stenen(en de politie moest in aktie komen)….heb dit van een maat van mij….want hij is dus over de stenen heen gereden en zijn banden moeten opnieuw uitgelijnt worden ;) kan iemand dit bevestigen?

 3. Zoo, die puntjes zijn binnen, en terecht ook!
  Vrijdag as oss te grazen nemen, daarna de fierljeppers en we zijn weer helemaal bij!!
  Wat nou matige seizoensstart, helemaal niks aan t handje..

  Biet m in de rugge en zoeg ‘m ’n oog uut !!!!!!!

 4. Sjonge jonge wat een heerlijk avondje Adelaarshost beleeft,met eindelijk eens het geluk aan onze zijde ,zodat we 3 punten rijker zijn geworden.
  Wat een spanning,wat een amusementswaarde,wat een publiek weer,al waren het maar 4300 man/vrouw/kind,no problem,door al het geschreeuw,gezang,gelal en geklap
  lijkt het wel of er 6000 supporters zaten,gewoon netjes.Je merkte ook heel erg dat iedereen naar een overwinning snakte,maar was makkelijker gezegd dan gedaan,trouwens
  een leuke ploeg ook dat mvv,en zeker die aanvoerder,goede speler.
  Maar ons gaat het natuurlijk om onze boys,en terecht was het dat Janota tot MOTM werd gekozen,hij speelde zeer dreigend,maakte een prachtig mooie doelpunt en ook technisch gezien
  was hij 1 vd beteren,ook Antonia was dit x op dreef,paar x mooi uitgekapt en mooi geschoten ,beetje pech met de afrondingen,verder goed gespeeld,en ook verdedigend deed hij zijn taak netjes.
  Peter vd Vlag,paar x ons goed gered,een uitstekende lijnkeeper,ook coachend is hij goed,kan nog veel beter worden ,gaat het ook worden,
  heb veel vertrouwen in hem. Kolder,was niet even gelukkig in zijn acties,maar hij maakte tog maar weer 1,keurige doelpunt,kon je nix van zeggen,Suk speelde ook degelijk,
  zit tog wat meer power op het middenveld,verdedigend redelijk,aanvallend en omschakelingen kunnen ook wat beter,maar Suk moet zo doorgaan,Houtkoop vond ik buiten het mooie assistje(wel een prachtpaas van Jantje)
  tegenvallen,laat een beetje gauw het hoofdje hangen leek wel.Karami elke week gewoon een 6 of 7,netjes,sober,degelijke en soms hard,keurig.Joep zette af en toe ook wat goede lijntjes uit,mist een beetje lengte,jammer dat
  hij niet de snelheid heeft van een Antonia.Heerkens,tja met alle respect tog wel dit jaar een van de mindere,al zag Bus er ook niet goed uit bij die tegengoal,Heerkens liet zich veel te gemakkelijk
  uitkappen en daar profiteerde die mvver goed van.Ook op de corners kan beter getraind worden,want van de 10 ballen ,zorgen er misschien 2 voor gevaar,veels te weinig.
  Maar ik ga niet te kritisch doen,was een redelijk mooie pot ,maar dat kwam ook deels door mvv,maar uiteindelijk met 3 gouden punten.Nu op weg naar Oss,ik ben er weer bij,waarschijnlijk weer
  met eigen gehuurd busje met een man of 10,hoop dat er meer meegaan,een mooie club als GAE DEVENTER,moet minimaal 150 man/vrouw meenemen naar oss..
  oss kijk uit er komen ongeveer 100,hopelijk 150 man met UNOX worsten jullie kant op…
  Zoo heerlijk naar ut bedje en morgen hele dag apeldoorn-zutphen rijden,met een big smile..
  Forza GAE DEVENTER
  EA71

  O ja,SARIKANARYA,BovanMO,Veltie,Henry,DeventerToren
  was zekers gezellig..

 5. Het doet me pijn om te zeggen, maar Bus moet eruit. Jansen als back en dan Kromkamp in het centrum of Jansen in het centrum. Bus toont wekelijks aan het niveau niet meer aan te kunnen.

  Ik feliciteer iedereen met een goed begin van het weekend.

 6. Voor de eerste keer de wedstrijd vanaf de hoofdtribune gezien. Een groot compliment voor de bringreverweg tribune, mooie sfeer, goede steun aan het team, grote klasse! Wat mij erg opvil was dat Janota erg goed meeverdedigde, dat deed hij vorig seizoen niet. Een grote opluchting dat de overwinning binnen is, hopelijk volgende week de volgende driepunter. Wat ik jammer vond was dat Cho Cho erg makkelijk en veel balverlies leed, toch heeft hij ook wel veel meeverdedigd. Hoop dat deze wedstrijd bevrijdend werkt!

 7. @klaasje;

  ik ben het gedeeltelijk met je eens. Bus heeft lang niet zijn oude niveau laten zien zoals we van hem gewend waren de afgelopen seizoenen.

  maar Janssen vind ik wat dat betreft zelfs nog slechter!; is toch vaak te laat, en laat daardoor zijn persoon aan hem voorbij gaan.. zodat die weer een voorzet kan geven richting de 16..

  En daar heeft eagles problemen mee, het netjes uitverdedigen in zo’n situatie..
  de bal word dan vaak maar wat naar voren geschoten in paniek en worden gemakkelijk weer op gevangen door de tegenstander, wanneer weer de zelfde actie volgt..

 8. Niet Bus maar Freek Heerkens is het grote probleem achterin. Kijk nogmaals hoe de 1-1 tot stand komt en je ziet dat Freek weer zit te slapen. En dat gebeurt elke wedstrijd 1 of meerder malen.
  Hij en niet Bus zorgt ervoor dat we verdedigend zeer kwetsbaar zijn.
  Wellicht Kobussen eens een kans geven op de plek van Freek.

 9. Drie punten dat was waar we voor gingen en waar we hard voor hebben geknokt terwijl zoals de stentor zegt met simpel spel.

  Janota speelde goed.Zag hem zoals hierboven werd gezegd een aantal keren de bal ophalen in de achterhoede liep ook goed de ruimtes in.Bus was vaak de vrije man en deed dit niet goed.Ik vermoed dat bus ook naar de bank gaat in de toekomst komt de echte snelheid te kort en zijn tegenstanders hebben snelheid dat zag je wel met rajcomar,daar komt hij niet meer tegen op hij staat trouwens vaak voor de man en als de bal er over heen komt dan is bus kansloos.
  Volgende week naar oss en aan iedereen goed weekend.
  Kolder nette en goeie goal heeft zijn draai inmiddels wel gevonden heeft een neusje voor de goal hoe heerlijk die 2-1 door hem wordt gemaakt dat heb ik koentje vorig seizoen niet zien doen.
  Ook belangrijk is kijkend naar de stand dat je weer mee draait met 2 of 3 overwinningen die wel noodzakelijk zijn sta je gewoon weer bovenaan.

  Peter kreeg vertrouwen met die belangrijke redding in de tweede helft,want in de eerste helft was het weer niet zijn goal uitkomen dat je zag ook tegen helmond en gister ook dat kan soms hachelijke situaties opleveren.
  De sfeer was goed complimten voor alle supporters.
  Jammer dat we niet meer hadden gescoord want we kregen aan het einde van de wedstrijd nog diverse goeie kansen.
  Ik heb ook genoten van die deamen van mvv,maar goed dat is bekend die had ik er graag hierbij willen zien een bikkelaar een hardwerkende voetballer die gewoon een wedstrijd kan lezen.

 10. Was weer een ouderwets gezellige avond, heb in iedere geval strijd en passie gezien en daar begint het gewoon mee. Verder sluit ik me aan bij mij grote vrind raalte, echter die v/d vlag is een goeie lijnkeeper en daar is alles mee gezegd. Fijn weekend allen.

 11. eindelijk ens een fatsoenlijke keeper gezien vrijdag, was ieook wel verplicht na zijn zwakke start dit seizoen. Supp goed bezig geef de moet nog niet op voor dit seizoen maar komennde 3 wedstrijden moeten dan wel 7 pnt zijn.

  BLOOD SWEAT and TEARS

 12. joran (heeft iemand nog geld voor me? je krijgt het terug ik zweer het je) op schreef:

  Jan van Halst heeft zich bij studio voetbal uitgelaten tegen de combiregelingen hier zaten we allemaal op te wachten, als het er ooit van gaat komen weet ik zeker dat GAE standaard 250 man meeneemt naar uitwedstrijden..(misschien wel veel meer)..

  ik heb het hier al vaker gezegd dat meer support in uitwedstrijden is meer punten..

  Bestuur doe er wat mee en wordt wakker er gebeurt al tijden geen ene fuck meer jullie moeten meer opkomen voor de supporters !!

 13. Wat is geluk eigenlijk? Is dat een klavertje vier vinden tussen het groene gras(pleonasme??) en dan hopen tegen beter weten in dat het tij gaat keren,en jou wat geluk brengt.Of is geluk,dat je gezond,gelukkig bent en de cijfers 1.85 cm,80 kg en 28 cm omvangt(geldt natuurlijk voor mannen he,zou je niet best zijn als de vrouwtjes ook dat laatste hebben..haha)..Is geluk zoiets als tussen 31 clubs ,die ‘ene club’ loten waar wij al jaren naar smachten,omdat die club naast de onze ook een mooie club is,een vergelijkbare ook,en waar ik vele mooie herinneringen aan heb.Is het soms dat ‘vrouwe fortuna’,oftewel geluk,ons vaak in de steek laat,het meest recente was die 2-3 nederlaag tegen helmond sport voor de competitie,toen het 1-1 stond,plaatste Joep vd Ouweland een schitterende bal richting kruising,de bal raakt de onderkant vd lat,en raakt de lijn,maar gaat er niet in,ipv 2-1 de rust in te gaan blijft het 1-1 en krijgen wij wat minuutjes later ook nog eens een rode kaart,de rest weten jullie wel.
  Maar ook in het ‘net niet seizoen’,misten wij het nodige geluk,bij de stand van 1-0 voor willem2,gaat Reimerink alleen op goal af de laatste minuten(net voor de aankomende verlenging),maakt een schitterende kapbeweging en kan de bal er zo inpissen(immers we waren in de zeikkruikersstad),maar ramt de bal huizenhoog over,weg droom,weg eredivisie..Heb toen altijd al geweten dat vrouwe fortuna een bitch was,egt waar,wat heb ik haar vervloekt zeg..Is geluk dan ook zoiets als in Deventer geboren worden ipv een olle,en dan voor de mooiste club van het oosten te zijn,en een ‘doe maar normaal,dan doe je al gek genoeg’ mentaliteit te hebben,want Deventer is immers een arbeidersstad met hardwerkende mensen ipv een ambtenaren/kantorenstad en tevens zwaar overgesubsidieerde provenciale hoofdstad met veel arrogante ollenaren (niet allemaal,want ik ken ook geboren getogen ollenaren die voor GAE zijn..) .Of betekent geluk, dat we sinds tijden weer een toptransfer hebben gedaan door de amateur Khalid Karami binnen te halen en hem langer aan ons vast te binden,want laten we eerlijk wezen ,deze jongen voetbalt bijna elke week goed,werkt altijd hard,komt goed op,pikt een goaltje mee en is een rots in de branding,kortom ben een enorme fan van hem.Geluk heeft uiteindelijk ook Niels Kokmeijer gehad,met een beetje pech had die jongen nooit meer kunnen lopen,maar is nu heel gelukkig als bondscoach van het Nederlandse beachsoccer team,al is zijn veelbelovende voetbalcarrière door zijn neus geboord door het zeer onstuimig en totaal overbodige inkomen van bouaouzan of zoiets.Maar zoals gezegd wat is geluk dan?; ‘dat N.Kokmeijer nu weer normaal kan functioneren of dat hij destijds de tackle net kon ontwijken en nu nog in GAE 1 speelt’.’Geluk moet je afdwingen’, zeggen ze ook vaak,maar weet bij god niet hoe dat moet, dat dwingen,ik zie het al voor me,Kolder gaat alleen op de clown d. de boer af en pakt dan gelijk uit zijn voetbalbroekkie een pistool en dwingt de keeper van olle om te liggen(theater spelen is wel aan de boer besteedt trouwens, die valt wel neer hoor..) en hup Kolder loopt zo door en scoort de langgekoesterde 0-1 in olle.Nee ,ik zou het niet weten wat ‘geluk moet je afdwingen’ is,volgens mij heb je geluk of heb je het niet,wat dat betreft lijkt olle wel op guus geluk en ons Kowet op Donald Duck,maar zeg nu allen,iedereen in NL is toch gek op Donald Duck en heeft een schijthekel aan guus geluk(behalve dan aan de bondscoach van Turkije he,dat is 1 vd beste voetbalcoaches van NL!!)Toegegeven, tegen mvv hebben wij ook eens weer wat geluk gehad,mooie bal op de lat van hen,en daarna een katachtige “Leo Halle”(RIP) redding van Petertje aan de Leo Halle(!!) tribune zijde ,maar ook wij hebben kansen gehad om het eerder af te maken,het was gewoon een amuserende voetbalpot met kansen over en weer.
  Buiten de liefde,en buiten het feit dat ik een geboren en getogen Deventenaar ben,buiten het diepgewortelde Eaglesgevoel,buiten de gezondheid van al mijn liefhebbenden,buiten de alle klasbak Kowetsupporters,wil ik 1x een beroep doen op vrouwe fortuna,; ‘ik dwing u niet hoor mevrouw’,maar vraag wel een beetje,beetje om GELUK op 12 februari 2012 …
  GELUKkig dat wij allen GAE supporters zijn…
  GAE1 as vrijdag veel wijsheid en GELUK in oss,ik ben erbij,jullie ook??
  Forza GAE DEVENTER
  EA71

 14. @Joran

  De eerste wedstrijd die we vrij vervoer hebben zullen er inderdaad velen meegaan. Mensen nemen er vrij voor van werk enzovoort. De tweede en derde keer zullen velen echter afhaken en uiteindelij sta je gemiddeld weer met zo’n honderd man wekelijks in het uitvak.

 15. joran (heeft iemand nog geld voor me? je krijgt het terug ik zweer het je) op schreef:

  ik denk dat je je daarin vergist Ad…maar ja zo ver is het nog lang niet…die veiligheidscoordinators blokkeren onze vrijheid continue…die figuren zijn de luizen in de pels, de wolven in schaapskleren , de -mag ik dat zeggen, ja dat mag ik zeggen- de verraders van de eaglesaanhang…
  zolang de maatschappij maar wordt voorgehouden hoe gevaarlijk we zijn zal er vorlopig niets veranderen …of jan van halst? wordt jij onze ayatollah in de strijd voor vrij vervoer?

 16. Nee daar vergis ik me niet in. Slechts enkele jaren geleden konden we de meeste uitwedstrijden met vrij vervoer bezoeken. Het resultaat in het uitvak was vaak net zo bedroevend als het spelniveau. Wat ik al aangaf zolang iets speciaals is is er genoeg belangstelling. Voor iets gewoons wordt de belangstelling snel minder. Overigens verwacht ik uitwedstrijden oude stijl niet meer terug. Wel kan het zo worden dat je van te voren een kaartje moet kopen ( lees registreren) en dan vrij bent te gaan en staan wanneer en hoe je wilt. Misdraag je je dan, dan mag je geen kaarten voor uitwedstrijden meer kopen. Nogmaals dit wil ik niet maar zo’n systeem kan er wel komen.

 17. Donderdag 27 oktober om 20.45 uur eagels tegen rotjeknor, en v/a maandag kunnen de seizoenskaarthouders hun kaartje terugkopen. De prijzen zijn het zelfde als de prijzen die je betaald voor een los kaartje dus ik dacht voor de brinkgeverwegtribune 16 euro.

 18. Hopelijk dan geen drooglegging. Zou ook zinloos zijn: 20.45 begint de wedstrijd en de meesten zijn die dag denk ik toch vrij gezien de mooie wedstrijd.Anders wordt het thuis inzuipen en daar heeft geen Cafehouder belang bij….Ik zeg: Gewoon alles lekker open en gezellig met enkele Feyenoorders een biertje drinken!!

 19. Goed bezig webmasters hoorde iets van jullie op radio veronica afgelopen ochtend kan dit kloppen?
  De site zo promoten lukt behoorlijk goed.

 20. zooo ook mijn eerste post hier beetje laat… maar goed beter laat dan nooit!
  goed bezig webasters ziet er nice uit.

 21. hoe kun je hier nu ingelogd blijven …inloggen bij wordpress of hoeft dat niet ?

 22. ok das gelukt nu nog 1 vraag sorry masters
  waar vind ik rechts de laatste reactie op mobiel op pc zie ik ze. op mobiel niet iemand ?

 23. @de jongens…..

  waar heb jij die wedstrijd info vandaan van feyenoord thuis?

  FORZA EAGLES DEVENTER!!!

 24. staat op eaglesite en denk ook al wel op kowet. die melde het al op twitter

 25. ik heb geen twitter….en staat nog niet op de eagles site(s)!!!

  vandaar mijn vraag…iemand een linkje dan?

 26. nee sorry heb geen linkje maar ‘dejongens’ heeft louter en alleen maar juiste info…

 27. afwachten maar weer….wil namelijk zo snel mogelijk me eigen kaartje terug kopen ;) zoals iedereen wilt ;)

  ook al vind ik feyenoord een mooie club…..BEN EEN EAGLE….EN BLIJF EEN EAGLE!!!!

  EENS EEN EAGLE…..ALTIJD EEN EAGLE!!!!!

  FORZA EAGLES DEVENTER!!!

  OPVRETEN!!! 4-3 VOOR DE EAGLES!!!! 0570-010!!!!

  ;)

 28. tijd zat daarvoor denk ik minstens een week….. de losse verkoop zal wel is een chaos kunnen worden

 29. ja dat zou best wel eens kunnen kloppen…..

  ik heb hier eerder een bericht gepost….dat de feyenoord aanhang(ers) een cc willen aanvragen van de eagles…..om zo hun kaarten te kunnen bemachtigen!!!!

  we merken het snel genoeg ;)

 30. @EaglesAnti038 en alle andere

  Neem dat soort berichten AUB niet te serieus en post het al helemaal niet hier de hele tijd. Tenzij je graag wil dat de autoriteiten weer een reden kunnen vinden om van deze heerlijke wedstrijd een klote potje zonder publiek te maken.

  Gr

 31. De datum van 27 oktober staat op lossen schoeffen, zie de stentor van vandaag………………………………..

  @boellie

  Welkom terug pik.

 32. Datum bekerduel verrassing
  dinsdag 27 september 2011 | 08:15

  Tekstgrootte
  DEVENTER – De gemeente Deventer is ‘onaangenaam verrast’ over de datum voor GA Eagles-Feyenoord. De KNVB bepaalde gisteren dat het bekerduel op donderdag 27 oktober om 20.45 uur gespeeld zal worden.
  Er is niet overlegd met de gemeente.

  ,,Gemeente, politie en club hebben het liefst de wedstrijd op woensdag”, zegt Freek Stein, hoogste ambtenaar veiligheid van de gemeente. Reden is onder meer dat het donderdag koopavond is in de binnenstad. ,,Via de club is die voorkeur ook aan de KNVB gemeld. In dit soort gevallen wordt het dan 99 van de 100 keer ook die datum.”

  GA Eagles meldt dat de KNVB autonoom de speeldatum kan bepalen. Pas daarna zijn de autoriteiten aan zet. Stein neemt vandaag met de KNVB contact op om de redenen voor de keuze van 27 oktober te vernemen. Als de KNVB aan de datum vasthoudt, is het aan de lokale driehoek (gemeente, politie en OM) om te bepalen of het risicoduel doorgang kan vinden. In 2010 ging het licht op groen voor het beladen bekerduel GA Eagles-Ajax op donderdag. De koopavond werd toen verplaatst.

  Volgens GA Eagles is woensdag 26 oktober voor de KNVB geen optie omdat dan Roda JC-Ajax gepland staat. Die wedstrijd zou in verband met de reguliere competitieplanning niet naar donderdag of dinsdag kunnen. Dat laatste geldt ook voor GA Eagles-Feyenoord. Naar verluidt wil de tv beide ‘bekerkrakers’ live op tv op prime-time kunnen uitzenden.

 33. Commercie boven veiligheid…… maar zodra er gevraagd wordt om een vrijvervoer-regeling is er niemand thuis

 34. He Eagels,

  Voor over 2 weekjes is de Wedstrijd Go ahead Eagels – Sc Cambuur er weer!
  Alleen verwacht ik zelf geen supporters van onze kant! Afgelopen jaren ging ik altijd mee maar wat Cambuur nu van haar supporters vraagt is zelfs mij te veel!

  Deze wedstrijd is een verplichte buscombi

  Inschrijven kan vanaf maandag 3 oktober bij de administratie van het Cambuurstadion.
  Inschrijven uitsluitend voor uitkaarthouders en loopt tot uiterlijk vrijdag 14 oktober 12 uur.
  Zonder uitkaart kunt u zien niet inschrijven!!

  Kosten € 35,- voor leden van de KvC op vertoon van de ledenpas
  Niet leden betalen € 37,50

  Instappen vanaf het Cambuurplein om 9.45 uur, vertrek om 10 uur.

  Wou het alleen eventjes zeggen;)

  Succes Tegen Feyenoord!

 35. @cambuur fan… Damn gozer, dat zijn behoorlijke prijzen. Das klote voor een arbeiderssupporter… wij snappen het gevoel hier bij ons mooie GAE!!

  Thnx 4 the info… wel jammer dat wij die avond niet worden voorzien van leedvermaak na onze overwinning ;o)… Jullie ook succes verder…..

 36. @Kalesikepse

  Ja Behoorlijk! Vorig jaar was het al €30,- wat al vrij prijzig is(zeker als je kijkt naar hoeveel andere clubs kwijt zijn) En dan ook nog zo vroeg vertrekken! Ik ga niet mee uit protest want het is belachelijk! het mooiste zou zijn als beide support verengingen hier iets mee doen! Het is voor beide clubs een leuke wedstrijd en dat maken de supporters(is mijn mening) nog wat extra beladen! Elke wel denkend mens moet hierbij toch denken: Wanneer stopt het? Zijn wij met 3 jaar €60,- kwijt voor 038 uit?

 37. Johoe Schoutenweg ben jij nog hier ? Ik staartje hebben is mijner keuze. Heb je een vrouw zo beste zien voetballen ooit ? Ik denk niet. Dus beoordeel mij niet als homoman.

  Wil je date mijn cellfoonnummer: 0685439321 . Ik val op kaal mannen.

  -vertaald met Google Translate-

 38. Pakun ennast ka, Schoutenweg. Kena kurat, ei maksa.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s