GO AHEAD LOOT FEYENOORD

In de derde ronde van de knvb-beker zal Go Ahead het opnemen tegen Feyenoord ! Een heerlijke loting uiteraard ! Ook het Feyenoord van dit seizoen is te verslaan. Er liggen kansen. DIt, gecombineerd met een grote publieke belangstelling voor deze wedstrijd, kan een boeiende avond opleveren. De wedstrijd wordt gespeeld op 25, 26 of 27 oktober.

De balletjes zijn deze keer waarschijnlijk onberoerd gebleven, want we rekenen er niet op dat de verschillende autoriteiten erg blij zijn met deze loting. Niet erg logisch overigens aangezien half Deventer Feyenoord als favoriet in de Eredivisie heeft en de gevaarlijkste mensen die met Feyenoord te maken hebben tegenwoordig een politie uniform dragen.

Advertenties

60 gedachten over “GO AHEAD LOOT FEYENOORD

 1. Idd mooie loting en ik had er stiekem al op gehoopt :)

 2. Fantastisch!! Als seizoenkaarthouder van zowel feyenoord als Go ahead eagles is dit voor mij de gedroomde wedstrijd.

 3. Eindelijk de nieuwe site weer gevonden en het ziet er goed uit bozen. Ik denk dat menig eagle met deze loting blij is. Laat het op die dag weer spoken in de horst! Gelukkig geen 020 of olle.

 4. Heuh heuh heuh!!!!! We treffen het wel weer in Deventer! Enne, ondanks de slechte prestaties van het elftal alle lof dat ze het toch weer gepresteerd hebben om een ronde verder te komen.. Hulde!!! En daard door Feyenoord treffen..
  Tot vanavond iedereen!!!!! Eagles Deventerrrrrrrrrrrrrr

 5. had er al een voorgevoel over! tegen mijn schoonvader in het uitvak!! lachen man

 6. joran (heeft iemand nog geld voor me? je krijgt het terug ik zweer het je) op schreef:

  Jackpot !! feyenoord !

  vanavond hopelijk 3 punten….volgens mij hebben we de laatste jaren tegen mvv vaak gewonnen thuis dus….doe eens gek 5-0

 7. Heerlijke loting, volle bak tegen een mooie club. Gaat een heet avondje worden. Eagles laat altijd mooie dingen zien tegen feyenoord, al is dat weer lang geleden. Vanavond nog ff 3 punten en het weekend kan niet meer stuk.

 8. Wat ik wel kut vind aan feyenoord loten is dat er nu een aantal supporters met een dubbele loyaliteit zijn. Hoop dat die supporters tijdens de wedstrijd wel gewoon net zo fanatiek voor eagles zijn altijd.

 9. Haha dubbele loyaliteit!! Je bent loyaal of je bent het niet. De wedstrijd zal het uitwijzen waar hun voetbal hart het dichts bij ligt.

 10. Eagles en Feyenoord, dat wordt een prachtige combinatiesjaal en die gaat aan de muur!
  En qua dubbele loyaliteit: Feyenoord is een prachtige club, waar ik ook zeker fan van ben! maar I’m Eagles till I die! ik kan niet wachten!!! KOMOPTAN EAGLES!

 11. Dubbele loyaliteit? Ik zeg FUCK feyenoord en FUCK ajax FUCK iedereen!

  WIJ ZIJN EAGLES

 12. Waarom zou je in godsnaam voor feyenoord zijn als je uit deventer komt.

  Fuck feyenoord, zijn net zulke droeftoeters als die treurneuzen!

  Forza Eagles

 13. @ GAE-Assen

  Je bent toch ook niet automatisch voor agovv als je uit apeldoorn komt. Oftewel; je woonplaats heeft niets met het wel of geen clubgevoel te maken (Vraag toch ook niet waarom je voor GAE bent als je uit assen komt?)

 14. Inderdaad ik woon nu in Amsterdam en ben voor de eagles. Verder is elke andere club kut en vind ik droeftoeter een prachtig woord

 15. Support your local team Wilco. Er is weinig zo nep als die spandoeken bij Ajax en Feyenoord met ‘Ajax Amersfoort’ en supporters van Feyenoord met een zwaar Limburgs accent.

 16. Daarin verschillen wij van mening, maar dat geeft niks. Ik vind het geweldig om vrijdag’s bij GAE te zijn en om zondag een retourtje rdam te maken.

  @GAE_GRUNN
  Suport your local team? Een adelaar met een groningsaccent?

 17. Er is maar één club en dat is GAE. Gaan we ooit een keer kapot, speel niet de hoer bij een of andere k-club. Dubbele loyaliteit bestaat niet. Wat een gelul zeg.

  Eagles succes vanavond, hoogste tijd voor de volle winst.

 18. Ik ga al 20 jaar naar de Eagles en dat zal ik ook altijd blijven doen!
  Ookal woon ik nu in Assen.
  Er zijn wel andere mooie clubs in Nederland en daarbuiten, feyenoord is daar inderdaad wel 1 van, maar loyaal? No Way!
  als feyenoord vorig jaar was gedregradeerd had ik daar geen nacht wakker van gelegen :P

 19. Het enige dat ik mooi vind aan Feyenoord is dat wij er tegen moeten spelen. Verder interesseert die club me toch geen reet. En over loyaliteit gesproken, ik word altijd zo moe van die Feyenoorders die zo groot praten over hoe loyaal ze altijd zijn en dat ze altijd achter de club blijven staan. Het is bij die lui vaak niet echt meer, vaak is het een pose. Omdat het zo hoort zijn ze zo, althans dat denken ze. Op momenten dat ik genaaid wordt waar ik bij sta, ga ik liever even niet als een naief klein kind achter de club staan en alles maar accepteren. Denk hierbij aan een trieste seizoensstart na grote beloftes zoals bij GAE. Als ik wil zeiken ga ik zeiken, als ik spelers wil uitfluiten omdat ze mij in de steek laten doe ik dat en als een kaartje voor een bekerwedstrijd 16 euro kost vind ik dat belachelijk en denk ik niet ‘alles voor de club’. Ik was er overigens afgelopen dinsdag wel. Inderdaad, ik ben nog wel zo loyaal dat ik ik altijd in het stadion ben.

 20. Daar mag toch geen enkele discussie over zijn. GAE is de enige club die telt en F’noord gaat eraan!

 21. Geweldige loting!! GAE- Feyenoord, ik had er al een klein beetje een voorgevoel (of hoop?) over. Feyenoord is de enige club in Nederland waar ik mij naast de heilige Eagles mee kan identificeren! Ik heb respect voor die club en hun supporters en zal zeker blij zijn als ze op zondag de 3 punten binnen halen.

  Echter kan er maar 1 echte liefde zijn in dit leven, zeg maar ‘de Ware’. Dit zal voor altijd ons GAE zijn! Elke keer als je de Adelaarshorst binnenloopt voel je de vlinders weer in je buik en kijk je terug op die eerste keer dat je er kwam en daar op slag verliefd werd op onze prachtige club!

  Nee loyaal zijn aan een andere club gaat er bij mij niet in. Maar dat je je kan identificeren met een club als Feyenoord kan ik mij dus voorstellen!

  Al met al dus een prachtige loting waarbij ik gelijk terugkijk op de prachtige dag, toen, tegen de neuzen. Laat het asjeblieft weer zo’n prachtige dag worden als toen. Met alles erop en eraan!! Met 1500 man op de Brink en dan richting het stadion.. Dat kan alleen bij onze liefde, Go Ahead Eagles!!

  KOMOPTAN EAGLES!! Make us proud….

 22. Jongens, ik zal even kort uitleggen aan de hand van een metafoor hoe dat werkt met zo’n tweede club waarmee je je identificeert. Die tweede club is als een buitenvrouw. Je gaat er af en toe heen, soms denk je dat je bij haar beter presteert, het is even leuk, maar uiteindelijk kom je na afloop altijd weer thuis bij De Ware. Simpel toch ?

 23. Wat een loting geweldig voor Deventer, dat gezeur over dubbele loyaliteit moet een ieder zelf maar bekijken hoe hij dat zelf wil zien maar ik kan de supporters die gevoel hebben bij alle twee de clubs goed begrijpen. Deventer en Rotterdam liggen elkaar wel het zijn alle twee arbeiderssteden met het zelfde slag volk. Ik denk als je iedere eaglesfan vraagt wie er mag of gaat winnen je altijd het zelfde antwoord gaat krijgen Eagles natuurlijk. we gaan het wel beleven deze wedstrijd. Om nog even door te gaan over god( waar ik zelf niet in geloof) even het volgende; God schiep uit een gouden korenaar een Eaglesfan een echte Deventenaar al wat hem toen nog restte waren die andere gasten uit het westen. hier laat ik het voorlopig even bij. tot vanavond allemaal en laat ons Mvv oprollen met goed en aanvallend voetbal en laat ons weer trots naar huis terug keren. De gr.

 24. Dubbele loyaliteit: GAE en mijn pik.
  Tot Vanavond.

  GAE Komoptaaaan

 25. Prachtige loting… En ja , ook ik zit met dubbele gevoelens, maar meer als het om GAE en Celtic gaat. Feyenoord beschouw ik hier in Nederland als een mooie 2e liefde, maar niemand, en dan ook echt NIEMAND (ook niet the Celts) kan tippen aan mijn enige echte liefde Go Ahead Eagles Deventer. Het wordt een mooie wedstrijd!!!

  Eerst maar eens winnen van MVV vanavond, vind ik op dit moment wel ietsje belangrijker……

 26. Word een beetje lauw van gasten die hier lopen je loeien dat ze zowel voor Eagles en Feyenoord zijn. Oprotten dan bij Go Ahead! Je bent maar voor een club. Dat je sympathie hebt voor Feyenoord, Ajax of wie dan ook naast Go Ahead het zij zo. Maar als Go Ahead dan tegen een van die clubs moet spelen, nou dan mag Feyenoord of Ajax er in stikken hoor. Ben je echt een Eagles-supporter dan interesseert het je geen hol tegen wie je speelt, maar dan ben je gewoon voor Go Ahead Eagles.
  Al dat pussygejank met sympathie voor andere clubs naast Go Ahead. BAH, ik tuf daarop. Kom dan niet.
  Denk je dat een echte Feyenoord-supporter medelij heeft met ons als ze Go Ahead met 0-10 verslaan. Ik denk het niet, en ik geef die feyenoorder dan ook groot gelijk!
  Bij Go Ahead alleen Eagles en niks anders! Gelukkig begrijpt het grootste deel van de Eagles-aanhang dat ook, zoals ik hier lees.

 27. In ieder geval weer 3 punten erbij en nu de “winning” mood vast houden………..

  Feyenoord krijgt meer sympathie van mij dan Aj### maar Eagles gaat toch echt boven alles

  We moeten er weer een gekkenhuis van maken…….

 28. Feyenoord, mooie club natuurlijk, maar ze denken dat ze heel wat benne !
  ff tussenstandjes:
  trouwe supporters: allebij
  sfeer in stadion: allebij
  voetballen: beide clubs geen barcelona
  Stadion: allebij mooi op andere manier

  Zelfde kan ik neerzetten bij utrecht, een club die ik net als feyenoord ook waardeer.
  ik waardeer ze omdat ze volks zijn, niet gemaakte clubs zoals huidig twente, ajax, dat soort ellende.
  Maar begrijp mij NIET verkeerd, ik waardeer ze, maar als ze in de adelaarshorst komen met hun supporters zullen ze mij horen, ze zullen mij zien, ze zullen mij ruiken, ze zullen de adelaarshorst VOELEN… en met elkaar in de bus zitten en zich afvragen: what the fuck just happened ?

 29. ‘Het is niet moeilijk hoor’ heeft helemaal gelijk. Ik heb in de Eredivisie liever dat NAC of Groningen of noem dat soort clubs maar op, hoog staan. AZ en Heerenveen en dergelijk mogen degraderen van mij. Maar heb ik een club waar ik echt voor ben, behalve Eagles ? Nee. Er is altijd 1 club die er bovenuit steekt. En support your local team is een terechte opmerking. Het is zo makkelijk om voor een club uit het Westen of Zuiden des lands te zijn omdat je dan meer succes meemaakt. Lekker zwak ben je dan. Deventer – GAE !!!

 30. Ohja ben weer terug dus als trouwe lezer, en soms reageer ik ook nog. Site straalt meer uit dan de vorige, goed bezig dus.

 31. Mijn Deventer opa had naast Go Ahead nog een paar andere clubs waar hij voor was, Schalke 04, Arsenal. En ja, Feijenoord, maar dan vooral omdat hij een echte rooie was, trots op zijn arbeidersbestaan, en een hekel had aan Ajax.

  Ik niet. Go Ahead Eagles. Niets anders. Vanaf dag 1 dat ik het eerst in het stadion was. Mijn vader, een hagenees, probeerde me tot mijn achtste wijs te maken dat Ado de club was. Die koek ging niet op. De 1e keer. Een koninginnendag, strijd om in de eredivisie te blijven. Cees van Kooten was geblesseerd, maar stond na de rust driftig langs de zijlijn te dribbelen om in te vallen. 2 x Stef Walbeek. 2-0. Een orkaan van geluid in de Adelaarshorst, waar je over de hoofden kon lopen, er kon geen muisje meer tussen, nokkie nokkie, packed to the rafters. Liefde voor altijd. Nooit wat anders.

  Voetbal is niet eens mijn favoriete sport. Dat is rugby. Maar niets zit zo diep als Rood Geel. De dag dat Ceriel Oosthout de bal er in schoot tegen PSV schoot ik door het plafond. 1,5 jaar terug met mijn schoonvader op de tribune in Breda en met mijn vrienden in Tilburg….. Geen enkele sportvreugde kan voor mij groter zijn dan juichen voor Go Ahead Eagles, geen verdriet groter dan verlies. Het WK kon me verder gestolen worden. Andere clubs interesseren mij niets, maar dan ook helemaal niets, of ze stroomafwaarts, stroomopwaarts, richting het oosten of richting het westen liggen.

  Mijn sportreligie is rood geel. Mijn engel heet Harley, die is ingemetseld in ons muurtje op de grote stoep en die ‘s-nachts naar de hemel vliegt om te klaverjassen en een sigaartje te roken met Leo Halle en mijn opa, waarna die een dolletje maakt met Hans Witteveen en een hemels potje voetbal fluit op zaterdag met de zoontjes, om vervolgens elke vrijdag op aarde te verschijnen voor ons, voor een korte, prachtige zweefvlucht in zijn tempel aan de Vetkampstraat.

  Sommigen vinden andere clubs ook leuk. Ik niet. Ik begrijp dat niet.
  Mijn kloten zijn rood geel, mijn hart is rood geel, de hemel is rood geel.

  Ja, ja die club die mag er wezen.

  There’s only one Go Ahead Eagles.

 32. Prachtig. Reactie van heel hoog niveau. Een column eigenlijk.

 33. @30 april 1978,
  Klasse kerel,mooi neergezet en heel herkenbaar..
  Forza GAE DEVENTER
  EA71

 34. @ 30 april 1978; Dit keer de complimenten mijnerzijds ;-)

 35. @GAE-FC amsterdam 2-0
  Klasse man. Dit is uit het hart, puur en oprecht. Blijkt maar weer dat er maar 1 club is.

 36. Prachtig, 30 april 1978!

  Hier doen we het voor, het is niet allen het spelletje met de bal ……

  En dat we weer geschiedenis mogen schrijven tegen de kakkerlakken.

 37. Ik vind ook dat je maar voor 1 club kan zijn, de passie en spanning die ik voel bij een wedstrijd vd eagles heb ik bij geen een andere club. Ik zal ook nooit hartstochtelijk een andere club aan kunnen moedigen en ik zal ook nooit balen als een andere club verliest.

 38. ik heb er 5 jaar gewoond, en gewerkt in rotterdam..
  het is deventer in het groot, qua mentaliteit qua mensen enz..

  met een woord een schitterende loting, ondanks het respect voor rotterdam voor feyenoord
  moeten we gewoon zorgen dat het gaat spoken hier bij ons in de horst, want vergeet niet wij zijn go ahead eagles wij zijn deventer,.. en we zullen laten zien dat we die dag present zijn..

  millionarios eagles para siempre…

  ik zeg niet met 1000 niet met 1500 man.. NEE MET 2000 MAN VANAF DE BRINK NAAR DE ADELAARSHORST…

  DENK DAT ER EEN HOOP WEDERZIJDS RESPECT IS… EN EEN HOOP FEYENOORDERS OP EIGEN VERVOER KOMEN, OM (GEZELLIG) DE BINNENSTAD IN DE GAAN HIER BIJ ONS..

  ZIT ER AL AARDIG VOL GAAN, MAG VAN MIJ MORGEN AL WEL BEGINNEN DIE WEDSTRIJD..

 39. ook leuk, op diezelfde feijenoord fansite:

  Voor mij als zwollenaar is het erg belangrijk dat Feyenoord hier even een mooie inmaak partij van maakt:-D

  Reactie geplaatst door theFly op 23-09-2011 om 17:564Ik snap dat je als Zwollenaar dit wilt. Maar zeg nou zelf. Go Ahead is het kleine Feyenoord van Overijssel. Die club uit jouw stad heeft iets te veel arrogantie en 020 trekjes. Andere overeenkomst: stadion Oosterenk heeft net als de aRENa 0,0 sfeer

 40. Idd had bovenstaande ook al gelezen. Erg vermakelijk. Geweldige loting blijft het trouwens al acht ik de kans dat wij nu vroegtijdig de beker uitkukelen 98%. Maar goed. Hopen op een stunt en in ieder geval een mooie pot voetbal.

 41. Ik kan er trouwens nog steeds niet over uit. We hebben een Viking met een staartje als spits gehaald. En dan ook nog zo’n staartje zoals je het bij kleine meisjes ziet; een soort palmboom midden op het hoofd. Nu heb ik zelf dankzij moeder natuur (als ik die hoer ooit een keer tegenkom) geen haar meer op mijn hoofd en is dit voor mij makkelijk zeggen, maar dan nog; zelfs al had ik een volle bolle bos dan in geen 100 jaar zo’n lullig staartje midden op mijn kop. Hebben ze Winky de Viking wel verteld dat hij in Deventer voetbalt? Of zou hij een beetje in de war zijn? Misschien dat hij binnekort ook nog van plan is om een concert van Amy Winehouse te gaan bezoeken? Dan vergeef ik hem dat staartje. Maar de rest van het team, de staf en de vrouw die over de gehaktballen gaat niet. Iemand had het de arme jongen best even kunnen zeggen. Of als hij even zijn veters aan het strikken is met het nagelschaartje uit de verbandtrommel even voor eigen (scheids)rechter kunnen spelen en het staartje couperen. Is dat nu teveel gevraagd?

  PS: @30 april; als je kloten rood geel zijn zou ik toch echt een afspraak maken met de uroloog. Het Deventer Ziekenhuis heeft een hele goede.

 42. zo gek zijn ze in rotjeknor ook nog niet….

  Reactie geplaatst door Quincy op 23-09-2011 om 11:54 0 Goede reactie
  Slechte reactie
  Vraag eagels clubkaart aan!
  doe ik ook met paar vrienden;)

  een goeie manier om TOCH de wedstrijd kunnen te volgen in de thuis vak!!!

  ben benieuwd hoe dit zal uitpakken….neem aan dat ze kunnen zien dat ze uit rotjeknor komen om dan vervolgens geen clubkaart toe te wijzen???? of zijn ze zo gek op de administratie dat ze dit accepteren? ben benieuwd!!!

  FORZA EAGLES DEVENTER!!!

 43. IK ben GAE en wee winnen van dat havenvolk, ik heb werkelijk helemaal niets met 010, 020 of welke ander kengetal buiten 0570!

 44. ben je ervaringsdeskundige op het gebied van rood/gele kloten, Schoutenweg?

  (-:

  overigens prachtig stukje tekst 30 april..

 45. ook een leuke reactie:

  veel mensen hier onderschatten het fanatieke eagles pupliek, en dat is jammer want het is echt een leuke ploeg om er bij te hebben in de eredivisie. Beter dan VVV ofzo, en nog lekker fanatiek ook die deventernaren. Krijg je ook weer mooi gevulde uitvakken als ze bij ons in de kuip komen, dus ik hoop dat ze weer eens promoveren

 46. @bovanmo

  grappig je opmerking over de arena in amsterdam, de laatste keer dat jullie tegen ajax in amsterdam was nog in de meer. Vind het knap dat je eea dan zo goed kan beoordelen……..echt waar hoor!!! jammer dat wij niet tegen jullie hebben geloot, want of wat was het een heerlijk oefenpotje die 0-6 (weet je nog?)

 47. beste Remco,

  als je eerdere posts had gelezen dan had je gezien dat het reacties van het Feijenoord supportersforum zijn en geen eigen hersenspinsels..

  Maar wel grappig dat jij als Ajacied hier kennelijk je club komt verdedigen..

 48. @bovanmo; nou laat ik het zo zeggen dat ik beroepsmatig wel ea weet van urologie. Maar al zou ik dit niet beroepsmatig weten dan zou gezond verstand me nog steeds zeggen dat het vast niet goed kan zijn ;-)

 49. @Bovanmo; laat ik zeggen dat ik beroepsmatig e.a. van urologie weet. Zou ik dit beroepshalve niet weten dan zou gezond verstand mij zeggen: rood gele kloten dat kan onmogelijk goed zijn ;-)

 50. @BovanMo, die reactie las ik net ook op die feyenoord site.
  Wel mooi zoiets om te lezen. Maar ook wij willen weg uit de jup. grrrr
  Irritante clubs als veendam, emmen, oss, omniworld telstar end. BAHHHHHHH

  Ik vind de loting op zich wel lekker hoor. Go Ahead Eagles Feyenoord, beter dan een amateur waar Gall op hoopte! Die amateurs moet je maar 1 ronde toe staan en dan eruit halen, omkopen zoals die 020gers ook doen! (wel mooi he zaterdag, die kut belg, die doelpunt, wahahahahaha!)
  Heerlijk zeg, ik vind dat Vink best wel een xtra centje verdiend! Niet dat ik twente nou alles gun ofzo, maar beter 020 niets of 1 punt dan 3! Als ik een club moet noemen in de ere div. dan kies ik toch feyenoord en utregt… onze club lijkt op die 2 vind ik, maar zou er verder niet veel van moeten. Ado vind ik ook wel lache soms, vooral hun haat naar 020 kan ik wel in mee komen :D

  Over de loting toch ma weer: mooie affiche, een bomvolle Adelaarshorst.
  Op die site van feye willen ze proberen kaarten te bem8igen bij ons int vak! Sorry feye, maar denk dat er dan al alles bezet is! Miss moet de club toch die verrekte stoelen eruit halen, int hele stadion voor dit soort wedstrijden. Kunnen er toch al snel 2000 man meer in. Oke feye, 020 of andere fans in jullie ogen is dat niets, maar een clubje als Go Ahead Eagles is dat best wel wat!
  Wij komen er eerlijk vooruit. Wij zijn een “kleine” club maar groots ook in andere dingen, dat is vele malen toch bewezen ;-) (onze haat naar 020 o.a. loll).
  Gister bij excel- nec maar 2000 toeschouwers, dat zit er bij ons nooit, altijd tussen de 5 en 6000!
  Tis ma ff een voorbeeldje ;-)

  Ik ben benieuwd wanneer het gespeeld word, maar ga zeker 2 a 3 kaarten halen!

  Nu weer knetters lang w88 tot ik weer kan naar GAE, camboer thuis…
  Zie jullie dan

  Eagles Uber Allesch!!! (geen feye, 020, utregt of wat dan ook!)

 51. assen-vakkie8

  Het was gister excelsior-vitesse en rkc-nec

 52. Mooie loting al ben ik vaak naar feyenoord geweest maar mijn eerste liefde blijft Eagles mijn stad en ik hoop opeen stunt.Weet je wat een schande is dat er auto,s rijden met een fc twente sjaaltje door de stad rijden terwijl dat altijd de vijanden waren.Forza eagles anti 038 en 020 en proost op betere tijden.

 53. mooi geschreven 30 april
  RIP hans

  Mijn sportreligie is rood geel. Mijn engel heet Harley, die is ingemetseld in ons muurtje op de grote stoep en die ‘s-nachts naar de hemel vliegt om te klaverjassen en een sigaartje te roken met Leo Halle en mijn opa, waarna die een dolletje maakt met Hans Witteveen en een hemels potje voetbal fluit op zaterdag met de zoontjes, om vervolgens elke vrijdag op aarde te verschijnen voor ons, voor een korte, prachtige zweefvlucht in zijn tempel aan de Vetkampstraat.

  Sommigen vinden andere clubs ook leuk. Ik niet. Ik begrijp dat niet.
  Mijn kloten zijn rood geel, mijn hart is rood geel, de hemel is rood geel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s