Gewenst: winst in de competitie, winst tegen MVV

Het is natuurlijk heel fijn dat we dinsdag gewonnen hebben van Helmond Sport. Maar helaas hebben we geen kinderhand en worden we pas echt weer een beetje blij als er ook in de competitie weer eens gewonnen wordt, en dan het liefst een paar keer op rij, zodat we niet slechts voor de Olympische gedachte meedoen.

MVV is niet de makkelijkste tegenstander om een goed begin van een serie te maken. De Limburgers staan prima op de 7e plek en wonnen met 0-8 afgelopen dinsdag van topklasser ARC. Bovendien heeft men Daemen in de gelederen, een type speler dat Go Ahead goed zou kunnen gebruiken. Contacten tussen speler en club zijn er in het recente verleden ook wel geweest, maar helaas heeft dit dus nooit tot een overeenkomst geleid. De opstelling van MVV: Bulters, Castellana, Verdellen, Knops, Winkens, Van Hyfte, Daemen, Smeets, Voorjans, Rajcomar, Esajas.

Gall durft nog geen uitspraken te doen over het effect van de winst tegen Helmond. Het zou wel zo fijn zijn als er wat meer zelfvertrouwen en echte wil in het team geslopen is door afgelopen dinsdag. Over de opstelling van Go Ahead kunnen we kort zijn: die is hetzelfde als afgelopen vrijdag: Van der Vlag; Karami, Heerkens, Bus, Kromkamp; van den Ouweland, Suk, Janota; Houtkoop, Kolder, Antonia.

KOMOPTAN EAGLES

Advertenties

43 gedachten over “Gewenst: winst in de competitie, winst tegen MVV

 1. Als we vrijdag verliezen kunnen we beter alles op de beker zetten..zaak om te winnen dus ! Daemen goed in de gaten houden, alles geven, echt willen winnen en het komt goed. Goede ploegen zijn wel vaker slecht aan een seizoen begonnen, daar houd ik me aan vast.

 2. onthoud wel dat we vrijdag 90 minuten spelen….en geen verlengingen krijgen!!! het word dus spannend vrijdag…tot vrijdag allemaal!!!

  FORZA EAGLES DEVENTER!!!

 3. Opstelling vrijdag:

  Heusinkveld

  Tcho Tcho Tcho Tcho
  Tcho Tcho Tcho
  Tcho Tcho Tcho

  Rob de Jong zal tevens plaats moeten maken voor Tcho Tcho. Ook Jannie zal door de getruukte vleugelaanvaller vervangen worden. Reden voor deze opstelling ? Tcho Tcho brengt als enige wat extra’s en Heusinkveld heeft dit seizoen nog geen kans gehad. Groetjes en tot vrijdag.

 4. @Tcho Tcho Fanclub, met alle respect voor jou mening, doe jij nou sommige spelers niet tekort, zoals een bijna elke week degelijk en uitstekende Karami,of een hardwerkende Kolder, of een sterke Suk gisteravond etc etc, begrijp me niet verkeerd , ben ook enorm fan van onze Tcho Tcho, maar om nu alle eer aan hem te geven en 10 Tcho Tcho’s op te stellen gaat me net een beetje te ver…Dit jaar gaan wij met zijn allen winnen en met zijn allen af en toe verliezen.. Een voor allen , allen voor een…
  mvv zal hopelijk vele sterren zien in de Horst, aangezien zij gek op de ster zijn, tis wel een sterke tegenstander met paar goede spelers, maar zijn ook licht ontvlambaar… Ik houdt op een 2-1 overwinning….
  Forza GAE DEVENTER
  EA71

 5. Hopen op een mooie loting morgen, de tukkers thuis of zo.

  En op de doorbraak van Suk dit seizoen.

 6. @de jongens , raalte, boellie, vakkie5 en alle anderen ben vrijdag natuurlijk weer present, dit keer zonder mijn boys dus kunnen weer lekker doorhalen. Met mijn jongens erbij is het ook gezellig maar een avondje doorhalen met kids erbij kan niet. penningmeester in spe hoeveel staan we er nog in de plus of beginnen we weer op het nulpunt als dit zo is dan is het zeker nog laat geworden afgelopen dinsdag. tot vrijdag

 7. weet je wat de sfeer ook omhoog kan brengen? nieuwe liederen er tegenaan gooien….dit wat we nu zingen (ook al ben ik de hardste meeschreeuwer) klinkt al jaren uit onze kelen….wat op zicht helemaal niet erg is…maar met de tekst(en) go ahead……gae…..go ahead eagles…..go ahead eagles deventer…..de adelaarshorst….vetkampstraat….b-side…..EINDELIJK GEEN INDUSTRIE STADION (zie stentor) moet toch wel enigzins te realiseren zijn?

  gewoon een lekker liedje wat na 1 x horen…….heel nederland niet kan vergeten!!!!

  EAGLES?????? I’M PROUD TO BE ONE OFF THEM!!!!

  FORZA EAGLES DEVENTER!!!

 8. @Tcho Tcho fanclub. Ik vind dat je Steenbergen ook een beetje tekort doet.

  Vrijdag winnen anders gewoon lekker in de topklasse gaan voetballen.

 9. De bezoekersaantallen waren gisteren al van topklasseniveau. Het voetbal eigenlijk ook. Het scheelt dat de hele jupilerleague op topklasseniveau voetbalt, de 5000 man die meestal in de Adelaarshorst zitten verhullen dit normaal. Het lijkt met zo’n vol stadion nog wat, maar zet dezelfde 22 spelers op een topklasseveld en ze zullen niet bovenmatig presteren. Zoals gezegd geldt dat voor de hele jupiler dus het kan nog steeds een leuk seizoen voor ons worden.

 10. @Hullie, de Jongens, Boellie en Raalte. Zet hem op morgen zonder mij. 3 Punt tegen MVV moet mogelijk zijn lijkt me. En Hullie er is inderdaad nog wel wat bier doorheen gegaan dinsdag. Dit kwam mede doordat “kleine”Tone er even bij kwam staan. Jongens ik hoop dat jullie me morgen even op de hoogte houden wat betreft de tussenstand. Mijn jongste gaat morgen 2jr worden, dus een goede reden volgens de vrouw om thuis te blijven,hahaha.
  Komopthaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan Eagleeeeeeeeeeeeees

 11. Geen nieuw stadion maakt mij ook blij. Maar een verbouwing zou wel fijn zijn…

 12. vrijdag knallen en winnen dat is wat ik wil zien ben dan wel een tijdje weg geweest maar blijf altijd mijn clubbie volgen vind het jammer dat met deze kwaliteit aan spelers ze 9 van de 10 keer maar 1 helft echt voetballen en dat afmaken moet ook echt beter want met goed spel alleen kom je er ook niet dus en goed spelen en goed afmaken

  later boys

 13. ben benieuwd wie we loten als het maar thuis is vakkie 5 je zie het het is gelukt we zien elkaar morgen en de rest natuurlijk ook ik heb er wel een goed gevoel over het bier staat weer koud

 14. Nouniet iedereen denken dat we zomaar gaan winnen. We hebben nog steeds niet goed gespeeld en dat zal ook niet zo snel gebeuren.. Met dit team, Hopelijk wel winst.

  Oant Moarn!!!!!

 15. Winnen. Anders geef ik geen cent meer voor die club.

 16. Wordt eens wakker in Deventer!!
  Stilstand is achteruitgang!

  We zijn de laatste 15 jaar door vele clubs voorbij gestreefd.
  Ga er eens met ze allen achter staan.
  Toon is meer ambitie gemeente, bedrijfsleven, clubleiding en inwoners omgeving Deventer!!!!!!
  IK mis een stuk saamhorigheid in de regio!!!!

  Altijd zijn er nog mensen die zeuren over wanbeleid van vele jaren terug!!
  Laat ik duidelijk zijn: Alle clubs hebben (financieel) wanbeleid gevoerd.
  Zelfs twente was nog niet zo heel lang geleden zo goed als bankroet!!!
  Maar in Deventer moet ik het nog 600 keer per jaar horen????!!

  Waarom kan het in Almelo wel??
  Zelfs in Waalwijk en Venlo??
  En ook in vele andere steden!!!
  Waalwijk….we lachtten om zo’n cluppie vroeger.
  Ook heracles noemden we een calimeroclub!!!

  IK weet het wel waarom zij wel groeien.
  Omdat ze er met ze allen achter gaan staan!!!!!!!!!

  Moet de gemeente nu jaren wachten met besluiten om de Aderlaarshorst te verbeteren???
  Ik weet het nog goed. 15 jaar geleden beloofde de gemeente een mooi nieuw stadion bij de scheg. Nee bewoners konden het niet tegenhouden zeiden ze!!!

  Nee ik wil ook geen betonbak van een stadion.
  Maar gewoon mensen en sponsoren net iets meer kunnen bieden dan alleen de fanatieke aanhang die er zit.
  Ik wil geen almere of oss op bezoek
  Ik wil twente en feyenoord weer in de Aderlaarshorst!!!!!!!!!

  Nu heb ik in 3 andere steden gewoond.
  Maar nergens is de gemeente zo goed in het vooruitstellen van beslissingen als in Deventer.
  Bij elke lantarenpaal die verplaats moet worden gaat er een paar jaar overeen.
  (Zie Epse noord, nieuw gemeentehuis, brinkgarage enz)

  Deventer is zo’n mooie en trotse stad!!!
  Daar hoort GAE bij !!!

  Toon ambitie !!!!!

 17. @ hullie

  We staan er 1 in de plus, tot morgen vrinden.

 18. @marcelgae

  GAE hoeft niet te groeien en juist daarin zit onze kracht. We behoren al tot de mooiste clubs van Nederland. En neuk die eredivisie dan maar. Liever Top Oss in een krakerige Adelaarshorst en 5000 fanatieke supporters dan een Ajax in een grijze muurstadion met 10.000 ‘liefhebbers’.

  Onze redding is het gebrek aan ambitie en daadkracht door de jaren heen.

 19. Heeeeuuuuyyyy,

  We krijgen feyenoord op bezoek. hopelijk laten ze die schietgrage agenten thuis.

  Gr

 20. Na een hele tijd eindelijk dit nieuwe adres gevonden. De site is echt een verbetering, goed bezig gasten. En voor de rest, het laatste zinnetje van Woland zegt alles.

 21. Gaaf Feyenoord thuis mooie pot vrij uit voetballen volle bak!

 22. HEERLIJK!!!!!!!!

  KOMOPTAN EAGLES….LEKKER AFFICHE!!!!

  ook nog eens een thuiswedstrijd…..het gaat spoken in de adelaarshorst!!!!!
  ik kan nu al niet meer wachten…..wanneer spelen we????

  FORZA EAGLES DEVENTER!!!!

 23. Laat die lijers maar komen! Neusjes of feyenoord, 1 pot nat!

  Forza Eagles

 24. Hahahaha,
  Feyenoord. Kunnen we gewoon hebben. Hoop dat ze hun agenten thuis laten inderdaad.

 25. Ik zeg extra tribunes!

  en

  Natuurlijk een tocht, wij zijn DEVENTER!!

  Al komen de ploegen uit het westen,
  Met coentjes en met cruijffjes, noem maar op ………

 26. Feyenoord ! Beste optie van de grote 3 om tegen te komen ! PSV en Ajax win je nooit van, zo eerlijk moeten we zijn, van Feyenoord kan je wel winnen. Laat die Rotterdammers maar denken dat ze de beste supporters van Nederland hebben, wij zullen hun ongelijk bewijzen !

 27. Dr bestaat dus tog een god of allah… Ik wou zo graag een feyenoord in onze horst zien, gewoon te gek… De jpl club met de hondstrouwste,fanatiekste en beste supporters vs de eredivisionist met de beste en fanatiekste supporters, wow wat een loting… Feyenoord je bent welkom… En dr liggen kansen…het blijft de beker.. Maar vanaaf eerst mvv verslaan..
  Forza GAE DEVENTER
  EA71

 28. Er betsaat geen god of watdanook…….Geloof in jezelf en laat je niet leiden…………..

 29. @henkes, GELOOF me, was sarcastisch bedoeld,als je vaker op deze site bent geweest dan weet je dat ik zeker niet in zulke dingen geloof… En ik geloof zeker in mijzelf maak je niet ongerust….
  FORZA GAE DEVENTER
  EA71

 30. DeventerTurk he…haha
  Mijn religie is DEVENTER, mijn stroming is GAE…
  en dat Turkse komt tog een bietje van mien ouders en die kop die ik heb .. Hehe
  Tot vanavond…
  Forza GAE DEVENTER
  EA71

 31. Zeker alles geven zometeen. We moeten winnen, willen we kans houden op de hogere plaatsen.

 32. Idd vanav is toch eerst het belangrijkste!!
  En we zullen moeten winnen, druk moet er toch wel op liggen nu bij de spelers en de TS.

  FORZA EAGLES!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s