WELKOM OP BVHO.EU

Welkom op BvhO.eu, de nieuwe site van de Bozen van het Oosten, (Deventer) Bozerikken, Bozen, hoe je het ook noemen wilt. Wij vinden zelf dat we met deze site een stap vooruit zetten, het ziet er beter uit, geen advertenties meer en bovenal een goed adres. Overigens is het adres BvhO.eu geworden omdat BvhO.nl/net/org/com niet meer beschikbaar waren of te duur en .be of .de zelfs voor ons te absurdistisch was geweest. De site werkt eigenlijk hetzelfde als gae.web-log.nl, derhalve hoeven we niet veel uit te leggen. Het is misschien wel belangrijk om te zeggen dat je niet te hard moet schrikken als je bijvoorbeeld een foto van Jasper Heusinkveld bovenaan de pagina ziet. De foto’s zullen regelmatig veranderen als je de site ververst of naar een andere pagina gaat en zullen bovendien afgewisseld worden met ons ‘logo’. Er zit ook een smetje op de site en dat is de twitter- en facebookbutton bij de reacties, aangezien we deze site op een standaardbasis hebben ‘gebouwd’ konden we niet alles veranderen zoals we wilden, en dit was iets dat we niet konden verwijderen. Het boeit ons verder niet wat je met die buttons kan.

Op het moment van lanceren, deze zaterdagavond 10 september dus, weten ongeveer 30-40 mensen van het bestaan van deze site af. We hebben maar enkele emailadressen van vaste bezoekers. Kijk dus niet raar op als het voorlopig nog erg rustig is en bedenk ook je eigen rol hierin door zoveel mogelijk mensen te laten weten dat we een nieuwe site hebben ! Of zet het elders op internet neer !

We kunnen onderhand wel verklappen dat een nieuwe site al heel lang in de planning stond bij ons. Eigenlijk al sinds er autogegenereerde advertenties van ajax bovenaan gae.web-log.nl verschenen ten tijde van de bekerwedstrijd tegen ajax. Uiteindelijk gaf een werkelijk waar diep trieste en dramatische verhuizing van web-log.nl het laatste zetje om een nieuwe site te maken. Web-log.nl beloofde dat we maximaal 48 uur (maar waarschijnlijk slechts 1 nacht) offline zouden zijn, ondertussen is deze verhuizing nog steeds niet voltooid ! We kunnen er dus niks aan doen dat we zolang offline zijn geweest, maar toch bieden we onze excuses aan voor deze Bozenloze periode. Begin NOOIT een weblog bij web-log.nl !!! Zulke amateurs hebben we zelden gezien, belofte na belofte, excuses na excuses, het was een groot drama. Als je denkt dat Go Ahead slecht presteerde tegen BV Veendam, heb je het technische team van web-log.nl nog niet meegemaakt….

Zie hierboven een bericht van een professionele amateur. Slechts professioneel in de zin dat hij ervoor betaald krijgt. Maar een contractverlenging bij Sanoma media zal er voor Coen niet meer inzitten.

We wensen iedereen een goede tijd op deze site. We gaan met z’n allen weer verder waar we gebleven waren. KOMOPTAN !

Over Go Ahead – BV Veendam gesproken, hieronder het verslag (niet in een apart bericht, want iedereen moet even het welkomstbericht lezen).

Go Ahead goed op weg naar seizoen in middenmoot (of lager)

Go Ahead heeft gisteren wederom aangegeven niet voor de bovenste plekken mee te kunnen strijden. In een slechte wedstrijd tegen laagvlieger Veendam werd het 2 – 2. Het waren Janota en Kolder die Go Ahead voor rust op een comfortabele 2 – 0 voorsprong brachten. Dat de voorsprong niet comfortabel genoeg was en dat het na rust alsnog fout ging was niet eens een verrassing. Dramatisch verdedigen van Dave Bus en paniekerig voetbal in de laatste twintig minuten gaven Veendam de kans terug te komen en één verdiend punt over te houden aan de confrontatie met Eagles.

Omdat het opnoemen van negatieve punten naar aanleiding van de wedstrijd van gisteren zoveel makkelijker is dan het opnoemen van positieve punten beginnen we met het positieve. Het was gisteren goed gevuld in de Adelaarshorst, ondanks een tegenvallende competitiestart namen toch ruim 5000 mensen de moeite om naar de wedstrijd tegen Veendam te gaan. Voorafgaand aan de wedstrijd was er ook nog een actie tegen de hooligans van de VOGA. Stelling nemen tegen deze voetbalverziekende mensen vinden wij altijd heel positief! Voetballend was er ook nog succes voor Marnix Kolder hij wist te scoren tegen zijn oude club.

VOGA….Verpest Onze Geweldige Aanhang. Daarboven nog wat vloeistoffen die je in bepaalde hoeveelheden zou kunnen drinken. Hulde !

Daarmee hebben we de positieve punten wel een beetje gehad. Omdat we met de start van onze nieuwe website niet gelijk in een negatieve flow willen komen laten we het commentaar over het verdere verloop van de wedstrijd over aan de mensen die hier hun reacties weer kunnen plaatsen.

Als het niks wordt met onze hoop Tarvajarvi, kan hij altijd nog fotograaf worden.

Volgende week wordt er een uitwedstrijd gespeeld tegen het verrassend goed gestarte FC Eindhoven. Dat wordt dus lastig. We hopen dat iedereen zijn weg kan vinden op deze nieuwe site en hopen iedereen ook volgende keer weer in de Adelaarshorst terug te zien.

Advertenties

90 thoughts on “WELKOM OP BVHO.EU

 1. He Bozen,

  Had via via gehoord over jullie nieuwe site en had het vervolgens met Google gevonden. Ziet er wel wat beter uit. Nu hoop ik dat de andere mensen het ook weer snel kunnen vinden!
  Gefeliciteerd en KOMOPTAN Eagles!

 2. Top site hoor! Tuurlijk is er Kowet en de officiele site maar nothing beats the Deventer Bozerikken!

  Dus laat het iedereen weten dat de site weer online is!

  KOMOPTAN EAGLES!!

 3. Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!

 4. Heheeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!! Eindelijk, dat heeft verdomd lang geduurd. Welkom terug op het net Bozen, de site ziet er goed uit…..

 5. Eindelijk mannen, ik begon al afkickverschijnselen te krijgen..

  Bovendien begon mijn vrouw al genoeg te krijgen avn al die aandacht die ze ineens kreeg.. :-)

  Oh ja, ik zet de nieuwe site iig even op mijn FB en Hyves

 6. BACK WHERE WE BELONG ! Terug bij Bozen ! Vind het net even wat strakker en mooier dan de vorige site, goed gedaan !! Wat duurde het lang maar dan heb je ook wat.

 7. oh ja, klein puntje van kritiek op de verder strakke site…
  de ververstijd met een blanco scherm is wel even wennen..

 8. EINDELIJK…..HET LEEK WEL JAREN TE GAAN DUREN!!!

  1 DAG GEEN BOZEN….IS 1 DAG NIET GELEEFT!!!!

  vette site…..alleen jammer van de zwarte achtergrond kleur!!!

 9. ff een mail naar kowet.nl en ff de link laten veranderen kan ook wonderen verrichten ;) of is dit al gebeurt?

  GISTEREN WAS ECHT EEN DRAMA WEDSTRIJD!!!!

  op naar eindhoven!!! ben benieuwd hoe ze dat daar,gaan volhouden!!!!

  FORZA EAGLES DEVENTER!!!

 10. Zoo de Bozen zijn eindelijk weer terug en dat is maar goed ook,want ik begon het ook net als velen, het aardig te missen.Waar anders kun je zo ongecensureerd je ei kwijt,waar anders dan bij de Bozen kun je je mening verkondigen,waar anders dan bij de Bozen ken je met elkaar communiceren terwijl er honderden,misschien wel duizenden kilometers tussen zit.
  De Bozen-site is ook een beetje in mijn leven gedrongen,sterker nog,ben er aan verslaafd geraakt,elke dag kijk ik,lees ik ,verneem ik,deel ik.Heb dankzij deze site,tientallen,misschien wel honderden GAEsupporters onmoet,heb dankzij deze site met duizenden Eaglessupporters mijn GAEgevoel,mijn GAEtrots gedeeld.
  Daarom ben ik ontzettend blij dat de site weer online is,we zullen heel NL weer laten zien dat wij uit Deventer,keihard de Boosten zijn van het Oosten,bij deze feliciteer ik de webmasters met de vernieuwde site en wens hen veel succes met verspreiden van onze liefde,passie en religie nl Go Ahead Eagles uit Deventer.
  Terugkomend op gisteravond(inmiddels eergisteravond),was het kommer en kwel qua voetbal,qua uitslag,qua instelling,ik hoef hier niemand te vertellen dat ik een enorme kater had om 21.50 vrijdagavond 9-9-11,alles was gewoon K.T,een soort gelatenheid heerste er in de Horst,dat ben ik niet gewend,ook ik deed mee aan de malaise,er was helemaal geen gevoel van Veni,Vidi,Vici,nee verre van dat…De enigen die feestvierden waren de veendammers(en terecht!!)
  We hebben na 5 wedstrijden helaas 6 punten,zeker 5 punten te weinig wat we wel verdiend hadden(1 punt tegen helmond,2 punten tegen volendam en 2 punten tegen veendam,vooral omdat je met 2-0 voorstond tegen een puntloze veendam..)
  Dus met een beetje meer geluk hadden wij nu 3e of zo gestaan met 11 punten en dan was er niks aan het handje geweest.(Ging die bal van Joep vd Ouweland bij de 1-1 stand tegen hemond onderkant lat er maar in,stond je 2-1 voor !!,of gaf die superscheids sanders bij de penal tegen helmond gelijk de rode kaart,omdat het een doorgebroken speler was van ons,hadden we nu maar die makkelijke kansen benut in volendam,was het 2-5 of 1-4 afgelopen,en gingen wij maar gewoon verder voetballen naar voren tegen veendam met een 2-0 voorsprong..)Maar ja het blijft voetbal,en het is eenmaal een onvoospelbare sport,maar zeer zeker de mooiste volksport van de wereld,met soms een lach met soms een traan,maar altijd achter je clubje staan.
  Ik ben ervan overtuigd dat het allemaal goed gaat komen,heb zekers nog vertrouwen in Joop Gall en zijn assistenten,heb zekers vertrouwen in deze selectie,wij als supporters moeten altijd achter onze club staan,en natuurlijk mogen wij mopperen en kritiek leveren als het niet naar wens loopt,want wij zijn GAE DEVENTER en niemand anders..
  As vrijdagavond weer een nieuwe kans,ditmaal in eindhoven tegen de fiere koploper,ik ben erbij en hoop weer velen van ons ook…
  Forza GAE DEVENTER
  EA71

  O ja,waar je ook staat,waar je ook eindigd,al degradeer je ,al promoveer je,ik zal altijd mijn Kowet steunen…

 11. He Bozen, daar is ie dan eindelijk weer, ziet er prima uit en lekker veel foto’s uit de oude doos, altijd goed!

  Maar wat een drama gisteren, Go Ahead Eagles onwaardig!

  Het leek wel een veteranenelftal en totaal geen gezonde agressie. Ik heb bog vaak gedacht hoe Marc zich moest voelen als verantwoordelijke voor het technische gebeuren.
  We missen de jonge jongens die er voor gaan, zoals de meesten die bijv. van twente naar ons kwamen nadat zij daarvoor bij ons uit de buurt naar twente waren gehaald.

  Er moet nu wel wat gebeuren en we moeten ons in ieder geval veel harder opstellen naar twente toe zodat we veel meer jong talent met een goede instelling in de Horst krijgen anders doen we dit jaar weer een stap terug, nadat we vorig jaar ook al een stap teruggezet hebben.

  Marc, laat je creatieve geest werken en wellicht dat Henk ten Cate z’n belofte nog eens nakomt en wil aanschuiven aan de tafel.

  Als agovv eruit vliegt moeten we een vaste eredivisionist kunnen worden, daar doen we het voor!

 12. heeeeuuuuuhhhhh…. Site is weer online eindelijk weer een doel op mijn werk. Nou eagels nog een beetje aan de gang krijgen en dan maken we er een ouderwets boze seizoen van. Gr

 13. lekker stukkie DT.. we houden de moed er in..

  Rood/gele groet

 14. Inderdaad een stap vooruit dit bvho.eu. Maar de oude site zullen we ook nooit vergeten, hoop dat ie nog online komt zodat ik op een luie zondag als deze in de toekomst wat oude reacties enzo terug kan lezen. Soms erg vermakelijk. Forza Bozen ! Forza Eagles !

 15. Pff, dit is wel even wennen hoor Bozen! Maar denk dat ’t uiteindelijk beter is dan WEB-LOG.

 16. Kalesikepse, we hebben even bij jouw reactie met je echte naam, deze naam veranderd in Kalesikepse.

  En we zien dat een enkeling een emailadres invult als hij reageert. Dit hoeft niet. Je kan ook gewoon alleen je naam invullen, is makkelijker. Iedereen bedankt voor de reacties, langzaamaan komen meer en meer bezoekers terug. Maar het gaat nog wel even duren voordat we weer op volle sterkte zijn.

 17. Hehe. Na het betere google werk eindeluijk gevonden. Ziet er strak uit. Alleen bij mij werkt het scrollen nog niet echt denderend en dat zorgt bij mij bijna voor net zoveel gevloek en getier als eergisteren bij de wedstrijd. PS: vermedling op Kowet.nl is idd misch handig

 18. Wat bedoel je met het scrollen precies Schoutenweg ? De webmasters beschikken over redelijk goede computers en daarom kan het zijn dat bij ons de site goed werkt, maar bij anderen misschien wat traag is. BovanMo had hier ook wat last van (?). Laten we binnenkort dan maar even gaan kijken naar de mogelijkheden om de site sneller te maken.

 19. Bij de reactie onderdeel moet je een scroll hebben is fijner, anders is het vakje gelijk vol, als je nu scrollt gaat die automatisch weer naar boven, wel irritant jah.. Maar dat komt wel goed..

  By the way, goed stukje tekst op kowet.nl

  Forza GAE DEVENTER
  EA71

 20. Over fukking irritant gesproken. Een mooie brug naar mijn eerste stukje op deze nieuwe site. Narcisme is mij niet vreemd, vandaar dat ik in het kader van zelfbevlekking ook graag even uitgebreid mijn grieven kwijt wil. Even over VOGA en over vrijheid van meningsuiting, cynisme en humor. Er zijn mensen die beweren dat je nooit een nooit een grap of opmerking mag maken die mensen kunnen kwetsen. Waarmee dat soort mensen er voor het gemak er van uit gaan dat mensen die gekwetst worden altijd gelijk hebben. Grristenen ea gelovigen menen ook zo’n monopolie te bezitten. Laat ik mij nu net gekwetst voelen door dergelijke onzin. Van fanatieke, bekrompen grristenen is het tegenwoordig nog maar een kleine stap naar de Adelaarshorst.
  Ironie, leuzen op t-shirts tegenwoordig kan het je in deventer maar zo een boete of een stadionverbod opleveren. Ironie, cynisme en zwarte humor zijn m.i. erg belangrijk en verbonden aan GAE. Ironie en humor geven het vermogen om je te laten twijfelen aan je eigen gelijk.Bovendien ook erg gezond, want mensen die nooit aan zichzelf twijfelen en zichzelf zeer serieus nemen zijn vaak ”bijzondere” mensen (albert verlinde, Louis van gaal, Raalte, etc) Volgens mij is zwartgallige humor in voetbalstadions een voor de maatschappij dermate serieuze zaak dat de lieden als de VOGA en mensen in fluorizerende jacks er met hun SGP-tengels van af moet blijven.
  Het is niet aan de overheid of aan dergelijke nutteloze instanties om te beslissen welke grappen wel en welke grappen niet mogen. Middelvingertje of je blote reet laten zien moet in de context van een fanatieke sfeer in een voetbalstadion gewoon kunnen. Het is een andere categorie dan de Hitlergroet en dergelijke zaken. Onschuldig dus. Als je daar niet tegenkan moet je maar lekker pepermuntjes in een evangelisch centrum gaan zuigen. Humor is gebaseerd op het vermogen vragen te stellen bij zekerheden. Het vermogen te durven twijfelen aan wat wel en wat niet kan. Een goede grap, en zelfs een slechte, doet de ontvanger even wankelen. Wie bang is voor de twijfel, moet als de dood zijn voor humor. Moslimterroristen bijvoorbeeld staan ook niet bekend om hun goede gevoel voor humor. En dat is toch niet bepaald een voorbeeldgroep. Laagschedelige stewards en de VOGA delen hetzelfde gevoel voor relativeringsvermogen als deze fanatieke baarden.
  Het is daarom de essentie van fundamentalisme om als eerste de stem in het hoofd uit te schakelen die deze twijfel zaait, die verkeerde gedachten genereert, die ons soms doet grinniken, maar soms ook laat schrikken van onze eigen hersenspinsels.
  Om die stem uit te schakelen moeten fundamentalisten op hun hoede zijn voor alle informatie die zij niet kunnen controleren. Om informatie van buiten af te weren zullen zij hun eigen religieuze stukken keer op keer lezen, steeds opnieuw en dan weer opnieuw. Een tekst een paar keer goed lezen kan verhelderend zijn, maar steeds opnieuw de zelfde tekst opnemen bevorderd enkel geestelijke verstening. Maar voor alles voorkomt het twijfel.
  Niet voor niets blijken er speciale handleiding te zijn opgesteld voor de kapers waarin staat hoe ze zich mentaal moeten voorberijden. Want bedreigender nog dan twijfel die van buiten komt is voor een fundamentalist de twijfel die van binnen komt. Twijfel die zomaar op komt zetten als er even niet gebeden wordt. Terroristen, TV dominees, wonderrabbijnen, Oostenrijkse neofascisten en de VOGA twijfelen daarom ook nooit. .
  Humor is een oefening in twijfel. En oefening baart kunst. Vandaar dat ik ook dit seizoen hoop op weer veel foute grappen, gescheld op infantiele stadionsspeakers die na een tenenkrommende wedstrijd weer een man of the match uitroepen, Wicky de Viking grappen over onze nieuwe spits en ga zo maar door. Zeiken, zaniken en zuigen dat hoort bij GAE en de dag dat dat door toedoen van NSB-ers als de VOGA verdwijnt verdwijn ik er ook. Want voor het voetbal alleen kom ik niet bij de eagles. Daarvoor is de selectie gewoon te slecht.

 21. Ik kom gewoon voor het voetbal bij GAE, logisch toch ? Het liefst zou ik zien dat de VOGA ervoor gaat zorgen dat we allemaal moeten zitten in het stadion. Dat staan vind ik zo vervelend, het is zo vermoeiend en je kan het fantastische voetbal dat steevast op de mat gelegd wordt, minder goed waarnemen. Wat ik nog erger vind is dat ik vaak niet kan horen welke fantastische voetballer, Suk bijvoorbeeld, er in het veld komt en wie er uitgaat. Bij wissels zijn het altijd weer van die luidruchtige mensen die het horen van de stadionspeaker verpesten. Jannie moet ook al tijdenlang een stadionverbod krijgen, ze zweept de boel zo op. Ik heb zelfs een keer een middelvinger naar het uitvak gezien vlak nadat Jannie met haar vlag had lopen zwaaien.

  En dan nog even over dat voetbal. Ik snap werkelijk waar niet dat er mensen zijn, zoals Schoutenweg, die niet alleen voor het voetbal naar de Adelaarshorst komen (snel verkopen die naam, meer geld, nog betere spelers). Afgelopen vrijdag zag je het ook weer, prachtige passes, vooral over de breedte waren ze fantastisch. Pure creativiteit en legio kansen, en ook simpelere zaken als de conditie zijn prima in orde. En het mooiste vind ik nog dat zulke begenadigde voetballers als de spelers van ons zijn, ze de hele wedstrijd alles blijven geven. Zelfs na een 2-0 voorsprong blijven ze op dezelfde weg doorgaan. En dat vind ik knap, dat je ondanks het gemak waarmee je voetbalt, niet laconiek en nonchalant wordt. Pure klasse !

  ps: Wanneer komt er hier een rijke meneer de boel overnemen ? De clubcultuur en supportersbeleving boeien me geen reet. Ik wil gewoon commercie zodat we snel kunnen presteren met nog betere voetballers. Als de resultaten goed zijn ben ik als consument tevreden. Kennis van zaken kan Arno Vermeulen niet ontzegd worden. http://www.nusport.nl/balgevoel/2607171/clubliefde-volgens-arno.html

  (Cynisme he mensen….)

 22. jezus Schoutenweg, je hebt de weg naar de bozensite ook weer gevonden? Je was even buiten beeld, en dan niet alleen omdat de site off line was. Mooi om je hersenspinsels weer te vernemen, al had ik na het lezen van je stuk wel wat last van m’n ogen. Had overigens niet met de inhoud te maken, meer met de witte letters op de zwarte achtergrond..

  Anyway.. als iedereen via zijn ‘social media’ even kond doet van de nieuwe site zijn we zo weer compleet..

  @ Bozen.. ik zal het nog even op een paar andere pc’s proberen

 23. BovanMo, we gaan op een rustiger moment nog wel even kijken naar een witte of zwarte achtergrond. Zwart vinden we mooier, maar wat de leesbaarheid betreft heb je mogelijk wel een punt. Wordt de komende dagen naar gekeken. En het is ook nog de bedoeling om de site iets sneller te krijgen, hopen dat dat lukt. We gaan dat niet allemaal supergehaast nu doen, want wij hebben ook maar een beperkte hoeveelheid tijd.

 24. Zo, tis op deze pc idd iets minder erg maar zowel het scrollen, waar Schoutenweg aan refereerde als het schakelen tussen 2 items geeft ook op deze snellere computer wat vertraging en een seconde of wat een leeg blanco scherm.. iemand anders nog dezelfde ervaring of loop ik gewoon te zeuren en is het een kwestie van wennen?

  ps: Mooi stukje idd over Arno Vermeulen.. en volledig met de auteur eens: liever naar de Topklasse dan je ziel verkopen aan één of andere kamelenbezitter met oliedollars..

 25. Het is ook opbouwende kritiek he jongens, ik ben allang blij dat jullie weer online zijn..

 26. Wij hebben daar tijdens het testen op onze computers dus totaal geen last van gehad (scrollen en blanco scherm). Maar goed om te weten dat het zwaar is voor een minder goede computers en/of slechtere internetverbindingen. Gaat allemaal nog naar gekeken worden, maar vandaag is er niet genoeg tijd voor. De opbouwende kritiek is handig natuurlijk. Houd er wel rekening mee dat we gelimiteerd zijn door het standaard wordpressformat dat we gebruiken, we kunnen niet alles precies zo maken als we willen.

 27. Ik was anoniem. Naam op iphone nog niet ingevuld. Bij deze. Trouwens je kan nu zelf een app op je telefoon zetten en zo direct naar deze site gaan. Hij is mobiel vriendelijk. Invullen gaat eenvoudig en: zwarte letters op witte achtergrond. Briljant. Niets meer aan doen. Greetz ps: wbt mijn afwezigheid, had te maken met het niveau van de reacties laatste maanden. Van sommige kreeg ik echt de tranen in mijn ogen. Dat waren geen tranen van geluk. Nieuwe ronde, nieuwe kansen. Greetz

 28. Doet me aan de begintijd denken dat het niet zo druk is. Heeft wel wat eigenlijk, hoe drukker hoe meer domme onzin er ook tussen staat. Daarmee bedoel ik niet dat alle reacties maar serieus moeten zijn, juist niet. Denk dat iedereen wel snapt wat ik bedoel met domme onzin.

 29. Leuk dat gelul over die nieuwe site. Maar nu weer even over vrijdag.
  Ik weet niet wie er bij was maar wat ik tegen Veendam heb gezien was echt schandalig! Wat is er mis met die ploeg? Mag Dave Bus alsjeblieft een directe overschrijving krijgen naar het bierteam van Go Ahead amateurs. Ik heb me ouderwets kapot geërgerd. We kunnen toch wel de conclusie trekken dat we weer aan een ‘overgangsseizoen’ zijn begonnen.

 30. Ben in tijden niet zo vroeg naar huis gegaan vrijdagavond, was echt dramatisch was compleet van de leg………………………………………………………………… Boze bozen welkom terug.

 31. Met de jongens eens, wat een drama zeg.
  @ Bozen, welkom terug jongens. Eindelijk weer posten.

 32. Heb vrijdag al het eerste witte zakdoekje gezien op de tribunes. Normaal wil ik me niet laten leiden door opportunisme maar na de wedstrijd van vrijdag voelde ik het zakdoekje ook wel branden in mijn binnenzak.
  Niet dat ik vind dat Gall er nu al uit moet. Er moet echter wel snel verbetering komen wat betreft het voetbal en vooral het teamspel want dat is echt dramatisch. Deze selectie is ook geen selectie waarmee je kampioen gaat worden maar het is zeker een top-6 selectie…

 33. Volgens mij is de selectie verkeerd samengesteld en niet breed genoeg. Als je Kromkamp voor Bus in de verdediging zet is je verdediging op zich goed zolang er niemand wegvalt. Er zijn altijd spelers die wegvallen dus daar heb je al het eerste probleem. Op het middenveld blijkt Janota niet goed genoeg en missen we de beloofde nieuwe nummer 10. Verder missen we een leider, het interesseert me niet hoeveel ervaring Kromkamp heeft, het is geen echte leider. Voorlopig zie ik geen reden tot veel optimisme.

 34. Vanmiddag even de site bekeken op een openbare (vrij slechte) computer en het scrollen was inderdaad niet best. Nu even een (tijdelijke) aanpassing gemaakt waardoor dat als het goed is beter moet gaan. De site wordt door deze aanpassing wel wat lelijker, het is nog even afwachten wat op de lange termijn de beste oplossing is.

 35. gaat idd beter..

  Vind de reacties op de Stensatorsite vrij sneu, ik geef Gall zeker nog het voordeel van de twijfel.. Spelers als Scheimann, van Moorsel, Castillion en ga zo maar door bleken financieel helemaal niet haalbaar..
  De flanken erg kwetsbaar, vind ze bovendien niet erg sterk. Een nummer 10 zou ook komen en een linksback was ook geen overbodige luxe..

  Kortom, teveel plekken onvoldoende bezet.. en Joop mag het er mee doen.

  Het seizoen met Kieftenbeld, Arkivuo ( inmiddels zelfs Fins international zag ik), Pasveer en Reimerink was er helaas een bij uitzondering..

  Het zit er dit seizoen niet in, net als vorig seizoen..

 36. En daar zijn we weer…jongens gefeliciteerd met de nieuwe site !…ik hoop dat de rest van de familie weer snel incheckt….

  het was weer ouderwets gezeik met de vrouw afgelopen vrijdag…

  ze lag al te pitten toen er een luid NEEEEE!! uit de kamer kwam…

  2-2 is toch niet te geloven na een 2-0 ruststand…wat gebeurt er toch steeds in de rust?

 37. Dat wij en Gall niet de aanwinsten hebben gekregen waar we op gehoopt hadden is waar. Maar onze selectie is(voetballend) beter dan minstens 70% van de andere Jupiler League clubs. Waaronder Eindhoven, waar we deze week tegen spelen en die op dit moment wel meedoen bovenin.
  Ik heb geduld, maar nog een matig seizoen zou me wel bijzonder ongemakkelijk doen voelen.

 38. werelds ik was al bang dat jullie niet meer terug kwamen maar gelukkig dat jullie er weer zijn kunnen we gelijk reageren en krijgen we ook een weerwoord daar schort het wel aan bij de orginele site haha het word zo langzamerhand wel tijd dat er iets gaat gebeuren anders is het te laat gr en succes jongens en meisjes

 39. ik heb laatst zo’n blauwe poeper gesproken….ow wat hadden ze me toch een schrik dat wij verloren van helmond (ook al speelden we thuis) maar die blauwe poeper durft nu dus even niet meer te skeffen! helmond – 038 (tussenstand) 2-0….die blauwe poeper heeft deze site ook ontdekt…alleen nog geen berichtje achter gelaten! maar bij deze: je leest hem toch wel….WIE HET LAATST LACHT , LACHT HET BEST!!!

  vrijdag eindhoven uit….normaal gesproken een ”normale kluif” dit wordt dus een wedstrijd met tanden….of hun VRETEN ons op…..of wij gaan sabbelen (aan die kluif) met een vroege 0-1 VOORSPRONG en blijven genoeg sabbelen om deze wedstrijd te kunnen winnen….ben benieuwd!!!

  FORZA EAGLES DEVENTER!!!

 40. Daar zijn we weer !

  Afgelopen vrijdag bevestigde helaas dat mijn voorspelling dat we dit jaar onderaan de subtop, bovenaan de middenmoot gaan eindigen realistisch is. Ik hoop nog steeds dat ik heel erg ongelijk krijg. Onze blauwe vrienden zijn ooit ook zo een seizoen begonnen en eindigden nog boven ons. Het enige mooie aan vrijdag vond ik dat de sfeer wel fanatiek was, juichen doen we samen, maar schelden tegenwoordig ook weer. Gedeelde smart is halve smart.

 41. Goed om jullie weer online te zien Bozen!

  Heb ook maar even een link op mijn facebook geplaatst voor de filmkijkers.

 42. Zal onze Jopie wel een beetje in/bij de groep passen of wordt hij als het boertje uut grunn gezien?

 43. Mooie site guys. Hopelijk geen ban omdat je een beetje kritisch bent. Greetz

 44. Er is eigenlijk iets wat ik kwijt wil, ik ben bang dat ik de enige ben die zich tijdens wedstrijden ergens flink aan loop te ergeren….. Dat is namelijk dat als er een donkere speler van de tegenstander iets verkeerds doet jegens een GAE speler, deze terstond wordt uitgemaakt voor Obiekulu, bij wijze van in mijn ogen een scheldwoord. Ik snap dit niet, al zie ik er wel de humor van in….. maar Obiekulu is mijn inziens en die van een ieder hier bij GAE, een ware cultheld. Waarom dan een donkere speler van de tegenstander uitschelden/ toezingen met O-BIE-KULUUU…. Is dat dan niet te veel eer voor een donkere tegenstander die een overtreding begaat op 1 van onze spelers….. Of is dit het moment dat Kalesikepse aan het azijnzijken is….. Ik ben benieuwd.

 45. Welkom terug, bozen. Ziet er goed uit.

  Nu nog de puntjes.

 46. Welkom terug Bozen, dacht ff aan censuur van vriend Mulder, hehe
  Hoe dan ook, door die move blijven de ollenaren wel ff weg hoop ik.

  Succes boys.

 47. @kalesikepse, ik denk dat je dit sarcastisch moet zien en als een uitting van heimwee naar de tijden van vroeger.. Vind wel dat het inderdaad als ‘scheldwoord’ nergens op slaat om zijn naam te scanderen maar als sarcastische uitting vind ik het prima!

  Word tijd dat we de enige echte Obikulu weer eens toe kunnen zingen. In levende lijve…

  KOMOPTAN EAGLES!!

 48. Je bent niet de enige Kalesik. Er is maar 1 echte Obiekulu, zo simpel is het. Het is jammer dat onze held door dat liedje wordt vergeleken met hele nietszeggende voetballers van de tegenstander. Het is niet echt iets om heel moeilijk over te gaan doen vind ik, jammer is het wel.

  Ik vind het wel humor als de naam van Obiekulu gescandeerd wordt omdat we hem weer denken te herkennen en hij terug is in de Adelaarshorst (zogenaamd). Maar die betekenis heeft het eigenlijk toch niet echt.

 49. Kalesik heeft gelijk. Ik als mede supporter zie het ook als “schelden”. Zo komt het in ieder geval over op de speler van de tegenstander die niet weet wie Obikulu is… Het is dus ook bewust iemand op zijn ras beoordelen en hem zo proberen te kwetsen. Lijkt onschuldiger dan het is.

 50. Hmm.. verwacht niet dat het al te lang duurt voordat onze ‘vrienden’ van verderop aan de IJssel ons weer gevonden hebben. Als je googled op Bozen dan ben je er vlug genoeg..

  Maar goed, soms is het ook wel vermakelijk.. en als we dan de IJsselderby ook weer eens winnend afsluiten zijn ze helemaal welkom maar dan zullen ze wel niet reageren..

  Vwb Obilkulu.. vind wel dat je gelijk hebt Kalesik maar stoor me er idd niet zo aan.. het is vaak al weer opgehouden voor je er erg in hebt..

 51. ps: zo stiekem stroomt het al weer iets voller met vaste posters..

  al mis ik een paar vaste klanten zoals bijv Raalte en Hullie nog wel.. en sommige mis ik ook niet..
  :-)

 52. @Bovanmo
  Raalte zit met de kont in Frankrijk, en Hullie is momenteel erg druk met zn werk.
  Maar ze weten absoluut van de site af, wees maar niet bang,haha

 53. Ff naam vergeten in te vullen,hehehe.
  De reactie was dus van Vakkie5

 54. Ik kan niet, balen. Mis normaal geen bekerwedstrijd, tenzij het tegen amateurs is.

 55. we hebben wel wat goed te maken tegen helmond…..dus ik vind dat we ook aanwezig moeten zijn!!! zie het al voor me….kleine 1000??? :S man in het stadion????

  KOMOPTAN EAGLES…..1 VOOR ALLEN….ALLEN VOOR 1!!!

  FORZA EAGLES DEVENTER!!!

 56. Vaassen is ookmet 4 man present tegen Helmond.
  Kom op tan Eagles

 57. Vaassen is ook met 4 man present tegen Helmond.
  KOM OP TAN EAGLES!

 58. Morgenmiddag nieuw topic over de wedstrijd van vrijdag. We laten dit topic nog 1 dagje bovenaan staan.

 59. Succes met deze nieuwe site! Ik denk dat het goed was dat jullie er een tijdje uit waren! Scheelt een hoop geklaag; wat een drama de afgelopen wedstrijden. Gelijk tegen de nummer laatst en komende vrijdag winnen van de koploper… is dat ook niet iets typisch Go Ahead? Ik hoop echt dat we nu eindelijk weer eens 3 punten gaan pakken en dat de bezieling er nu eens 90 minuten lang (vergeet a.u.b. de blessuretijd niet) vanaf straalt! Bikkelen en punten, niets anders!

  Mooie reacties van DT en Schoutenweg, heerlijk dat leesvoer ;-)

 60. Jahooooooooooor ben er weer, nette site Bozen, puik stukje werk afgeleverd. Zoals Vakkie 5 al zei ben ik momenteel erg druk met mijn nieuwe baan maar dat zal na verloop van tijd wel weer gaan veranderen. Het negatieve gezeik wat er nu al weer rond gaat kan ik wel begrijpen maar ik ben het er niet mee eens. Ik heb het gevoel dat de t.s en Joop ons elftal wel goed aan het draaien gaan krijgen de mentale kwestie gaat goed komen op naar a.s. vrijdag en dan Eindhoven een poepie laten ruiken en dan zijn we weer back in business, back were we belong.

 61. Gigageile verslavingsvoedende foto’s!
  Zo komt aan de liefde voor K’wet helemaal nooit meer eind.
  Laten we niet treuren om de tegenvallende prestaties en nog even een seizoentje genieten dat we de romantische, nostalgische en weerbarstige cultclub met kutvoetbal zijn, totdat we na het kampioensjaar 2012/2013 eindelijk promoveren.

 62. Gigageile foto’s!
  Zo komt aan de K’wet liefde nooit een eind.
  Laten we niet treuren om het tegenvallende spel en nog even genieten dat we in onze mooie ouwe, gammele Horst de meest romantische, nostalgische en weerbarstige cultclub met kutvoetbal zijn, totdat we na de verbouwing in een bloedmooie, maar helaas te comfortabele Horst stampvol met successupporters de 1e prutsdivisie gaan verlaten en de hel der commercie gaan betreden.

 63. Kalesik en henkes drinken azijn, haten vlinders en lezen de volkskrant. Nooit van sarcasme gehoord? Het is maar humor jongens ..

 64. Haha, te profetische woorden 30 april 1978. Succes heeft zijn keerzijde. Kutprestaties hebben ook zo hun voordelen, het houdt ons echt en houdt de stroohoedjes weg.

 65. @Schoutenweg….. Kgaf al aan dak waarschijnlijk azijnzeikerig over zou komen, en dat boeit me ook niet echt veel. Net zoals ik ook aangaf dak er de humor heus wel van inzie, en ik snap echt wel dat het sarcastisch bedoeld is… Mijn vraag was enkel….. “Geven wij daarmee een donkere speler van de tegenpartij, die n overtreding begaat op n speler van GAE…, niet een beetje te veel eer”. Is toch n vrij normale open vraag lijkt mij, en ja mijn adem ruikt naar azijn en ik ben een ouwe zeurdoos… heerlijk toch!!! Maar geef nu eens echt een antwoord op mijn vraag dan….

  BTW…. Ik heb enorm veel liefde voor vlinders en ik lees niet de volkskrant… Ik kom op de wc niet verder dan de Donald Duck en mijn werk verschaft me al genoeg leesvoer wat op zijn tijd ook nog eens in de krant te lezen valt…. Ik blijf zweren bij het Deventer Dagblad!!!!

 66. Haha. Ok kalesik dan is t goed. Ik roep ook altijd mee met obiekulu (volgens mij ben ik er zelfs ooit mee begonnen) maar met rascisme heeft t echt niets te mk. Tenminste bij mij niet. Rascisme is dom en bekrompen. Dom ben ik wel maar niet bekrompen. En wbt teveel eer, Obiekulu was en is pure cult. Masr vergeet niet waarom. Dat was (zoals helaas zovaak bij gae spelers) niet vanwege zijn voetbalkwaliteiten. Hij was gewoon ruig. Oer en koddig tegeliijk.
  Dus de aanleiding was zoals zo bij (gelukkig maar) cynisme en zwarte humor. Zwart slaat in dit geval op de humor en niet op huidkleur. In ieder geval ik zie het geschreeuw om obiekulu meer als een eerbetoon aan hem en niet aan de desbetreffende afroamerikaans uitziende voetballer van de tegenpartij. Tevreden met het antwoord?

  Ps: als je adem naar azijn stinkt gewoon even gorgelen met bier. Helpt niet, maar is wel lekker

 67. Zucht .. En weer nul punten. Wordt weer een geweldig seizoen vrees ik …

 68. WTF?? Wat heeft onze spits nu op zijn kop dan? Dat kan toch niet bij een demtah spits. Oma knots!

 69. We hebben de eerste vrouwelijke voetballer in een mannenteam. Wist je dat niet Schoutenweg ? Was een ideetje van Bob Oosterhout om GA Eagles meer de uitstraling van een familieclub te geven, een Engelse familieclub, dat wel.

 70. @Schoutenweg….. Jouw antwoor staat me wel aan….. Hehehehehe. I.p.v. bier gorgel ik wel met cola, kheb liever zoet op zuur dan bitter!!!! Kalesikepse is n alcoholvrije man, ik loop beter op THC……. Fijn weekend man!!!

 71. We hebben je reactie verwijderd eddie. We hebben geen behoefte aan dergelijke reclame, sorry.

 72. Heeft ff geduurd maar ben ook weer back in town!

 73. Hoi Rakkers wat deze site is wel aardig maar de vorige vond ik toch wat leuker maar ja ieder zijn smaak he enne wat zullen ze nu maken tegen camphoer vandag gelijk of verliezen gr opa hooligan

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s